Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hogy még évekig verhessék a nyálukat és másokra mutogathassa
  2018-05-17 19:56:40, csütörtök
 
  Hogy még évekig verhessék a nyálukat és másokra mutogathassanak

Molnár Bálint | Május 16, Szerda | 8:03

Jó reggelt, jó szurkolást mindenkinek! Hogy mihez, azt nem tudom, én változatlanul a józan eszem megőrzése érdekében szurkolok. Több és kevesebb sikerrel. Az április 8-ai tragédia előtt éreztem ennyire intenzíven, hogy ebben a tempóban, ahogy a nemzeti együttelhülyülés kormánya tolja a fostalicskát, nem állok távol a becsavarodástól. Ehhez képest nem csavarodtam be, viszont a körülmények egyre gázabbak.

Ahogy az várható volt, a veretes hazugságokkal szegélyezett, minden elképzelhető ocsmányságot magában hordozó választási kampányban (meg már jóval azelőtt is) kifejtett áldásos tevékenysége okán a salakmédia sorra veszíti el a pereket. Az Origo tegnap kényszerült helyreigazításra, amiért Vona Gábort Simicska Lajos 20 milliós Audijával hozta hírbe (ki a francot érdekel a helyreigazításuk már, midőn Vona a süllyesztőben, az Origo meg nyomja tovább a korrupt kétharmad szekerét), a Magyar Idők közben Hadházy Ákossal szemben veszített. A lopott pénzből működő fideszes faliújság azt hazudta össze-vissza Hadházyról, hogy annak idején bekönyörögte magát a szekszárdi Fidesz-frakcióba, hogy tele van korrupciós ügyekkel, hogy családja érintett a Tolna megyei földmutyiban, és hogy kínos ingatlanügyeivel tönkretett egy kisnyugdíjast és egy fogyatékkal élőket foglalkoztató vállalkozást. A méregdrága magánrepülőgépes sztorit már nem is kell említenem. Mondjuk ott, ahol a kormánynak is bírósági papírja van arról, hogy hazudik, nem meglepő fejlemények ezek, de amint arra már többször utaltunk, az hogy a kormány útjában álló politikusok jóhírnévhez fűződő személyiségi jogát sáros bakanccsal tiporják bele a földbe, majd sorra elveszítik a pereket, és általában még fizetniük is kell, az egyáltalán nincs összhangban azzal a pusztítással, amit végeznek. Az helyrehozhatatlan.

Miközben a fényességes telihold most azt találta ki, hogy országos körútra indul és előre összetrombitált hívek előtt mond köszönetet, amiért újabb négy évre munkát lehetőséget adtak neki a harácsolásra, szellemi kútmérgezésre és egyéb huncutságokra, és egyúttal mindenhol felmondja a kötelezőt, hogy miszerint ő félkézzel megvédi Magyarországot és ide senki be nem teszi a lábát, a megfelelő európai fórumokon úgy tesz keresztbe a bevándorlásügy kezelését szolgáló tervezeteknek, ahogy tud. Tegnap például az EU soros elnöki tisztségét betöltő Bulgária (és Bulgária a barátunk, ugye) mutatta be az EU-nagykövetek találkozóján, milyen elképzeléseik vannak a menekültkérdés kezelésére. A Politico beszámolója (via) szerint a felvetés ellen ki tiltakozott kézzel-lábbal, na ki? Pedig a többi mellett a bolgár tervezet egyik lényegi eleme az, hogy kötelező áttelepítés csak nagyon kivételes esetekben fordulhatna elő, vagyis a menekültválság kezelése nem a kötelező áttelepítés Fidesz által elutasított gyakorlatára épül. Sőt, a a bolgárok úgy vezették fel a tervezetet, mint amelynek kidolgozásakor az összes tagállam hozzáállását megpróbálták figyelembe venni. És akkor jött a fideszes szarcsimbókoskodás: azzal utasították el a tervezetet, hogy az csak egyetlen tagállam, Németország érdekét szolgálja. A sorok között azzal vádolták a bolgárokat, hogy Berlin szolgái.

Akkor itt ezen a ponton szögezzük le megint a nyilvánvalót: Orbán Viktor és a Fidesz és a kormány és az összes nyúlványuk azon vergődik, hogy lehetőleg semmilyen megoldás ne születhessen és pláne nem belátható időn belül a migráció kérdésében. Nekik az az érdekük, hogy verhessék a nyálukat, és Európára mutogathassanak még évekig, hogy miattuk nincs megoldás, és miattuk mindmeghalunk. Ha lenne ebben az országban valamiféle ellenzék, akkor addig ütnék ezt a témát, ezt az egyetlen témát, amivel Orbán bebetonozta magát a hatalomba, ameddig rosszul lesznek. Ha Orbánnak belefér az országos néphülyítési hakni, akkor az ellenzéknek miért nem fér bele egy országos felvilágosító körút? Hogy lám, az ország megmentője valójában Európa biztonságát, és benne a magyar emberek biztonságát ássa alá, amikor mondvacsinált indokokra hivatkozva fúr meg mindenféle közös fellépést? Ehhez képest megint kiadnak 86 közleményt arról, hogy milyen felháborító, hogy az afrikai sertéspestis nevű - kizárólag állatról állatra terjedő (!!!) - betegséget soha nem látott migránsok által eldobált szendvicsekre fogja az elszabadult idióták gyülekezete.

Mindeközben a brit Guardian arról írt, hogy Orbán már tavaly kiebrudalta volna a CEU-t Magyarországról, és ezt mindössze az Európai Néppárt nyomásgyakorlása volt képes megakadályozni. A helyzet az, hogy sem a CEU-nak, sem az Európai Néppártnak nincs különösebb oka az örömre, de ők tudják, meddig engedik meg Putyin előretolt helyőrségének, hogy ássa, ássa szorgosan Európa sírgödrét. Éppen most olvasom, hogy cinikus módon seprűzhetik ki a korábban vérgeci módon offshore Soros-egyetemnek titulált intézményt Budapestről. Bár a tavaly szigorított törvény feltételeinek immár teljes mértékben megfelel az intézmény, Toporzékolásügyi Péter tárcája szerint a CEU esetében a vizsgálat bonyolultabb, így az aláírás ideje még nem jött el. Szóval a szokásos szopatás, izmozás megy, ha már semmibe nem tudnak belekötni, akkor kitalálnak valami olyan indokot, ami még nem volt. Pontosan ugyanúgy, ahogy azt Európában is művelik. Utolsó percben hátbaszúrnak mindenkit. Fasza.

Nem baj, mert legalább új letelepedési program ütötte fel a fejét, amit Kínában már hirdetnek. Miután a magyar hatóságok tagadják, hogy közük lenne hozzá, szerintem biztosak lehetünk benne, hogy dehogynem. A Direkt36 derítette ki, hogy az új magyar letelepedési programot egy olyan cég reklámozza Kínában, amelynek tulajdonosa részt vett a Rogán-Habony-féle programban is. Nahát, és már megint nahát. A hongkongi székhelyű, LSP International nevű cég 25 millió forintnyi ingatlanbefektetés és 50 ezer eurós (15,7 millió forintos) ügyintézési díj ellenében kínál magyarországi tartózkodási engedélyt. A legviccesebb, hogy a hirdetésben azt állítják, a magyar Bevándorlási Hivatallal folytatott tárgyalások garantálják a projekt működését. A Bevándorlási Hivatal azonban azt közölte a Direkt36-tal, hogy

nem áll kapcsolatban a programot reklámozó céggel, nem kötött megállapodást és nem vállalt garanciát.

Jó, akkor adjunk ennek egy kis időt, ameddig hivatalosan is bevallják, hogy ja, hogy arról van szó, hát persze, hogyne tudtunk volna róla, hát hogyne lenne ez mekkora nagy üzlet nekünk.

És a végére, hogy ne haljunk meg hülyén, bután és tudatlanul, álljon itt az Orbán-kormány és a Fidesz egyik legmagasabbra kapaszkodott nőnemű egyedének bölcselete a nőkről, amely elhangzott valamikor, valahol:

a 21. század a nők évszázada, hiszen ma már természetes, hogy a nők is tanulhatnak, szavazhatnak, és orvos, tanár, sportoló, de akár fizikus vagy matematikus is lehet belőlük.

Hátélleg, baszki, a 20. században ez elő sem fordulhatott soha, sehol egyetlen nővel sem. És gondolom, hálásnak is kell lenni ezért. Orbán Viktornak, vagy úgy általában a gondviselésnek? Hát ez a szellemi színvonal, ezt kell szagolni újabb négy évig. Kitartás, emberek!

https://kolozsvaros.com/rovidek/hogy-meg-evekig-verhessek-a-nyalukat-es-masokra-m utogathassanak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: helyreigazításra, helyreigazításuk, nyomásgyakorlása, magánrepülőgépes, toporzékolásügyi, ingatlanügyeivel, együttelhülyülés, mutogathassanak, becsavarodástól, összetrombitált, magyarországról, megakadályozni, magyarországot, bevándorlásügy, kidolgozásakor, menekültválság, gondviselésnek, menekültkérdés, magyarországi, szendvicsekre, kisnyugdíjast, mindmeghalunk, kútmérgezésre, huncutságokra, mondvacsinált, feltételeinek, hazugságokkal, felvilágosító, megállapodást, helyőrségének, süllyesztőben, változatlanul, international, elképzeléseik, legmagasabbra, tervezeteknek, józan eszem, április 8-ai, nemzeti együttelhülyülés, körülmények egyre, várható volt, veretes hazugságokkal, salakmédia sorra, francot érdekel, korrupt kétharmad, lopott pénzből, szekszárdi Fidesz-frakcióba, fogyatékkal élőket, méregdrága magánrepülőgépes, kormány útjában, egyáltalán nincs, fényességes telihold, Molnár Bálint, Vona Gábort Simicska Lajos, Magyar Idők, Hadházy Ákossal, Orbán Viktor, CEU-t Magyarországról, Európai Néppárt, Európai Néppártnak, Toporzékolásügyi Péter, Bevándorlási Hivatallal, Bevándorlási Hivatal, Orbán Viktornak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Amellett, amit az emberek  Erdei gyöngyvirág  A gyulladáscsökkentő étrend se...  Levél öregségemre  "Ez egy csoda"  Kun Magdolna.: Belső félelem  Csend  Áldás  Facebookon kaptam  Levél öregségemre  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Baudelaire - Visszaháramlás  Szabó M. Gita A maradék idő  Baudelaire - Visszaháramlás  Steel - Május festmény  A Balaton-felvidék tanúhegye  A sorsod  Különleges  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 9  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Nézni  A Magyar Költészet napja alkal...  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Az ideges katicabogár  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Alvó kislány  Az élet mindig  Nevelőszülőkhöz adták,  Szép estét kedves látogatóimna...  Különleges  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  David Mamet gondolata  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő étrend se...  Nagyi süt  Ég veled Március  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az érelmeszesedés kockázatait ...  A sorsod  Facebookon kaptam  Reggel van  Szép estét kedves látogatóimna...  Monológ  A húsvéti bárány  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Egy valóban nagy örökség  ajándék, mellyel meglepem  ajándék, mellyel meglepem  Ha senki sem  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Április 9  Facebookon kaptam  Egyszerű  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 10  Egy valóban nagy örökség  Paul Verlaine : Költészettan  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 10  Vicces reggeli  ajándék, mellyel meglepem  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csend  Márai Sándor, eredeti nevén 
Bejegyzés Címkék
józan eszem, április 8-ai, nemzeti együttelhülyülés, körülmények egyre, várható volt, veretes hazugságokkal, salakmédia sorra, francot érdekel, korrupt kétharmad, lopott pénzből, szekszárdi Fidesz-frakcióba, fogyatékkal élőket, méregdrága magánrepülőgépes, kormány útjában, egyáltalán nincs, fényességes telihold, megfelelő európai, bevándorlásügy kezelését, menekültkérdés kezelésére, felvetés ellen, többi mellett, bolgár tervezet, menekültválság kezelése, kötelező áttelepítés, összes tagállam, csak egyetlen, sorok között, ponton szögezzük, összes nyúlványuk, migráció kérdésében, országban valamiféle, egyetlen témát, országos néphülyítési, ellenzéknek miért, országos felvilágosító, ország megmentője, magyar emberek, afrikai sertéspestis, elszabadult idióták, brit Guardian, korábban vérgeci, tavaly szigorított, vizsgálat bonyolultabb, aláírás ideje, szokásos szopatás, magyar hatóságok, hongkongi székhelyű, magyar Bevándorlási, projekt működését, programot reklámozó, szellemi színvonal, helyreigazításra, helyreigazításuk, nyomásgyakorlása, magánrepülőgépes, toporzékolásügyi, ingatlanügyeivel, együttelhülyülés, mutogathassanak, becsavarodástól, összetrombitált, magyarországról, megakadályozni, magyarországot, bevándorlásügy, kidolgozásakor, menekültválság, gondviselésnek, menekültkérdés, magyarországi, szendvicsekre, kisnyugdíjast, mindmeghalunk, kútmérgezésre, huncutságokra, mondvacsinált, feltételeinek, hazugságokkal, felvilágosító, megállapodást, helyőrségének, süllyesztőben, változatlanul, international, elképzeléseik, legmagasabbra, tervezeteknek, foglalkoztató, szegélyezett, bonyolultabb, bekönyörögte, bevándorlási, sertéspestis, földmutyiban, néphülyítési, letelepedési, vállalkozást, hátbaszúrnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 64
  • e Hét: 403
  • e Hónap: 4148
  • e Év: 157644
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.