Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szilus államtitkárt megtámadta a szisztéma
  2018-05-17 20:04:08, csütörtök
 
   
  Szilus államtitkárt megtámadta a szisztéma

Tamás Róbert | Május 15, Kedd | 19:56

Nyugodalmas szép estét mindenkinek! Miután ez nem az az ország, ahol unatkozni lehetne, ma is zajlott az élet. Szerencsére. Vagy szerencsétlenségre. A délelőtt azzal kezdődött, hogy Mészáros Lölö, a nemzet gázszerelője és Tiborcz István, a nemzet veje összefutottak egy üdítőre. Ezt a 444.hu írta meg, mert szerencséje éppen ott tartózkodott egy olvasójuk, aki le is fotózta az eseményt. Bár én nem tudom, mi ebben a hírérték. Valószínűnek tartom, hogy a két nemzeti kincsnek bőven van módja üzletileg, vagy bárhogy máshogy csacsogni, ezért nem szükséges beülniük egy nyilvános helyre.

Ennél kicsit érdekesebb, amit a G7 publikált. Szó van a cikkben egy bizonyos sármelléki repülőtérről, ami a gravitációt ki-, illetve bekapcsolgató, másodállásban orosz álhírportálok bombasztikus híreit előszeretettel megosztó Széles Gábor érdekeltségi körébe tartozik és valamiért úgy véli az Orbán-kormány, hogy a magyar adófizetők pénzéből kell támogatnia. Sőt, ezt már a Gyurcsány-kormány is így gondolta. Tehát évek óta módunk van hozzájárulni anyagilag is ahhoz, hogy a német (és minden más) kedves nyaralni vágyó ne legyen kitéve a tömegközlekedés kínjainak és keserveinek, hanem odaröppenhessen, egyenesen a nyaralásba. De jó nekünk!

Közben lassan minden visszatér a normál kerékvágásba (már ami nálunk normálnak minősül), Hidvéghi Balázs is tolja a fostalicskát ezerrel. Már megint támadnak és Soros, de a kormány megvéd minket, ha bele döglünk, akkor is.

Brüsszelben továbbra is erőltetik a Magyarországot elítélő “Soros-jelentést", újabb és újabb “hazugságokat terjesztenek rólunk", rá akarják kényszeríteni a kormányt, hogy ellenállás nélkül fogadja el a tömeges migrációt - közölte.
Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a kormány ellen fog állni ennek a nyomásgyakorlási kísérletnek is, és minden körülmények között megvédi az országot.
Hidvéghi Balázs jelezte: a Magyarországról szóló, Judith Sargentini holland liberális-zöldpárti képviselő által bemutatott jelentéshez keddig lehet módosító javaslatot beadni, Soros György brüsszeli szövetségesei módosító indítványaikban pedig további durva hazugságokkal támadják Magyarországot, és szankciókra tesznek javaslatot. A magyar választók akaratával szembemenve azt akarják elérni, hogy bevándorlóországgá tegyék Magyarországot - fogalmazott a kommunikációs igazgató. (MTI)

De nem baj, mert fejlődünk, mint a huzat! Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkára azt mondta a szájával, hogy a kormány a fejlett ipari államokhoz akarja felzárkóztatni Magyarországot. Jó. A fejlett ipari országok már bizonyára alig várják. A hazánkban működő, de külföldi tulajdonban lévő összeszerelőiparban dolgozók szintén.

Ha már fejlettség. Vagy annak hiánya. Ma már odáig vittük, hogy óránként omlott össze az oldal. Én nem tudom, hogy ki, vagy mi munkálkodik a háttérben, de hogy a hócipőm kezd betelni, az teljesen biztos. Az a gyanúm, nem csak mi szívunk, mert például az Index sem volt ma elérhető néhányszor. Biztosan valami csillagközi anomália, vagy ilyesmi.

De mindez semmi ahhoz képest, ami Németh Szilárddal történt! Azt írta ő a Facebookra, hogyaszongya:

nsz

Ezek már csak így vannak egymással. Leveleznek. Szili reklámozza a mérhetetlenül sok eszét. És akkor jönnek az aljas liberális sorosista országlakók és elmagyarázzák a Rezsicsökkentés Szülőanyjának:

Egy ugyanolyan ember vagy, mint kovács istván, nagy béla, vagy kis erzsi. Csak butább. De attól még ugyanúgy az a módja, hogy felhívod/felhívatod az ügyfélszolgálatot, hibabejelentőt és felveszik a panaszodat, nem pedig hatalmaddal és befolyásoddal visszaélve ilyen csepeli alpári panelproli módjára hisztizel.

Tennivalók:
1) ellenőrizzük, hogy be vannak-e dugva a kábelek
2) hívjuk fel az ügyfélszolgálatot
3) énekeljük el a Kossuth-nótát.

Én szívesen kölcsön adom a telefonomat,és akkor fel tudja hívni a nagy Nemzeti mindenhez (is) értő Lőrincet. Egy perc alatt megmondja mi a hiba.

Esetleg a kovetkezo nemzetbiztonsagi ulesem vesse fel a temat. Mar, ha bemegy... Mindenesetre megosztom, hatha valaki tud segiteni, vagy egy jot akar rohogni

Ilyenkor tudod, mi van? Fel kell hívni a szolgáltatót, és bejelenteni a hibát. Amúgy sem hiszem, hogy az oldaladat napi szinten böngészik, és észreveszik, hogy kiborultál. Menj, addig főzz egy birkaherepörköltet.

Amúgy kíváncsi lennék, hogy írtad meg a posztot, ha blokkolva lettél. 🙂 Különben sem facebookozunk munkaidőben 😀

Ja, és legközelebb, ha kikötődik a cipőd, vagy elveszted a zsepidet, ne minket hívj szerintem, hogy oldjuk meg a problémád, mert ennek ennyi idősen kéne mennie magától. Egyébként eszel te rendesen?

Mondhatnam, hogy en is blokkolnalak, de mivel sokan nem vesznek komolyan, es kinevetnek, ezert gondoltam egy kicsit segitek eligazodni az ugyben.

Teljesen hiheto, hogy a T-Systems nem szolgaltat az irodadban sem internetet, sem nem ad telefon hozzaferest mult pentek ota. De ez egy meg ennel is sulyosabb osszeeskuves, ugyanis mindvegig blokkoltak. Sot nem csak teged, de az egesz kormanyt, az egesz Parlamentet, de igazabol egesz Magyarorszagot.

A T-Systems ugyanis nem egy tavkozlesi szolgaltato, hanem egy szoftverfejleszto ceg. Meg, ha ugyanannak a cegcsoportnak is a tagja, mint akik (valoszinuleg - mert ezek utan mar az sem biztos) a tavkozlesi hozzaferest szolgaltatjak az irodadban.

Nem tudom, hogy ez kepviseloeknel hogy mukodik, mert en mindig a versenyszferaban dolgoztam, de egy ekkora szervezetnel, mint az Orszaggyules (gondolom odatartozik az irodahaz) altalaban van uzemeltetesi reszleg, akik az ilyen problemak eseteben eljarnak. Ezeknek az elereset elvileg minden dolgozo ismeri, vagy ha nem, hat szol a fonokenek, aki meg tuti.

Abban a szervezetben, ahol az egyszeri dolgozora hagyjak az ilyen problemak megoldasat, altalaban komoly gondok vannak. Mindenkepp javaslom, hogy uljetek le a fonokoddel, es beszeljetek at, hogy hogyan tudnatok javitani a kommunikaicotokon es a munkafelteteleiden.

Sziszikém, te fakocka, az fel se merült, hogy műszaki oka lehet? Hisztis egy manus vagy, hallod, de mi, átlag választók ezt úgy szoktuk intézni, hogy ha hiba van, felhívjuk az ügyfélszolgálatot. Hátha nem egyből a TEK miatt nincs telefonunk - bár, ha rajtatok múlna, ugye... Na, nyugodj meg, lélegezz zacskóba, lesz telefonod, idő kérdése.

Be kell dugni azt a kétfokú vasvillaszerű izét abba a malacorrszerű izébe a falon.
Szívesen! ?

Szia Szilárd!
Képzeld engem már évek óta blokkolnak! Nem engednek dolgozni. Átérzem a helyzeted 🙁 Szörnyű. Többször is írtam már nekik itt facebookon meg e-mailt is aztán mindig csak azt mondják, hogy hívjam a 1412 ( Amúgy hívtad már? Routert újra indítottad?) aztán jön egy szerelő aki vagy anyázza az előző szerelőt vagy a szomszédokat aztán elmondja, hogy innentől minden jó ... DE NEM JÓ! ÉVEK ÓTA SZABOTÁLNAK! Szóval örülj, hogy neked csak most kezdték 🙁 Kitartást! Telekom Kitti hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Ákost ne idézz azt nem szeretik!
Amúgy, hogy bírod? Minden okés? Nem jó, hogy nem lehet LANozni bent mi? Ha gondolod ugorj át melózni!

Gergő
A Dühős ügyfél

Szerintem valaki eldobott egy vírusos szenyát a folyosón és ez megfertőzte a zinternetet.

Bocsánat, kicsit hosszúra nyúlt, de így is kimaradt egy csomó nagyon szellemes komment. A végére - hogy visszazökkenjen mindenki a magyar rögvalóba - ide pakolom ugyaninnen, mármint Szilárd alól az összes szurkolóját. Ő speciel nem ironizált, halál komolyan írta:

Tisztelt Németh Szilárd - azért elég elszomorító, hogy milyen alja népek élnek ebben az országban. Nem kell velük foglalkozni 🙂 Az ilyen emberek nem érdemlik meg, hogy magyar levegőt szívjanak és magyar földet tapossanak. Azért érdekes, hogy minden, a kormány által biztosított kedvezményt igénybe vesznek, és minden elért eredményt élveznek. Fogalmuk sincs arról, mi lenne ebben az országban, ha az elmúlt 8 évben nem az Ön pártja kormányozott volna. Nekem viszont van fogalmam arról, ha 2002. és 2010. között nem a balmaffia lett volna kormányon, már Ausztria szintjén élhetnénk. Adjon Isten Önnek sok erőt és egészséget az eljövendő igen nehéz, harcokkal teli évekhez. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok ! Köszönjük, hogy ilyen igaz magyar hazafiakból álló kormány és Fidesz frakció van 🙂

https://kolozsvaros.com/rovidek/szilus-allamtitkart-megtamadta-a-szisztema/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyomásgyakorlási, versenyszferaban, nemzetbiztonsagi, rezsicsökkentés, magyarországról, indítványaikban, visszazökkenjen, nemzetgazdasági, odaröppenhessen, tömegközlekedés, magyarországot, szabályozásért, magyarorszagot, kepviseloeknel, előszeretettel, hibabejelentőt, felzárkóztatni, cegcsoportnak, befolyásoddal, hazugságokkal, kommunikációs, malacorrszerű, szolgaltatjak, vasvillaszerű, szövetségesei, facebookozunk, másodállásban, álhírportálok, bekapcsolgató, kényszeríteni, szülőanyjának, elmagyarázzák, mérhetetlenül, összefutottak, osszeeskuves, ellenőrizzük, délelőtt azzal, nemzet gázszerelője, nemzet veje, nyilvános helyre, bizonyos sármelléki, magyar adófizetők, tömegközlekedés kínjainak, normál kerékvágásba, fostalicskát ezerrel, kormány megvéd, tömeges migrációt, kormány ellen, nyomásgyakorlási kísérletnek, magyar választók, kommunikációs igazgató, fejlett ipari, Tamás Róbert, Mészáros Lölö, Tiborcz István, Széles Gábor, Hidvéghi Balázs, Judith Sargentini, Soros György, Lepsényi István, Nemzetgazdasági Minisztérium, Németh Szilárddal, Rezsicsökkentés Szülőanyjának, Szia Szilárd, ÉVEK ÓTA SZABOTÁLNAK, Telekom Kitti, Tisztelt Németh Szilárd, Adjon Isten Önnek, Hajrá Magyarország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szavak tömlöcében  Szép estét kedves látogatóimna...  Isten eljött  A házasság jogi egyezség  Kellemes napot kívánok  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Már 20 perc a természetben is ...  Arany János - Bolond Istók /ré...  Ha alszom, rólad álmodom  Dsida Jenő: Gyöngyvirág  Nő virágokkal  Hit  Facebookon kaptam  Nászéjszaka  Hogyan imádkozom?  Virágos csendélet  A barátság  Alma és gyógyhatásai  Orgona bokor  Facebookon kaptam  Semmi nem tölt fel annyira, mi...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Az állomás  Tavaszi kép  Maci csokorral  Ki lehet bírni  Vízcseppes rózsa  A boldogságról  Kellemes napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Aki nem önmaga lámpása: sötétb...  Fürtös gyöngyike  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Virágos csendélet  Találtam egy jó barátot  Rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszer minden a helyére kerül  Oxigén cseppek Low Deuterium O...  Png nő  Facebookon kaptam  Alvó babyk  Alma és gyógyhatásai  Az ember mindenért felelős, am...  Tavaszi kép  Naplemente  Kislány cicákkal  Isten útjai  Autózó kislány  Egy barát, aki mindig itt van  Kellemes teázást  Isten vigasztalása  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Csodaszép kép !  Tavaszi kép  Maci csokorral  Kellemes napot kívánok  Pósa Lajos: Labdarózsa  Autózó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dsida Jenő: Gyöngyvirág  Várbóci parasztház napjainkban  Dalolva éld az életed . . .  Orgona csokor  Facebookon kaptam  Virágos csendélet  Kórósi Rezső Rudolf – Ak...  Idézetek  Facebookon kaptam  Alma és gyógyhatásai  Orgona csokor  Károlyi Amy: Fiatal lány tavas...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Szép napot  Jó reggelt mindenkinek!  905 az új fertőzött, elhunyt 9...  Virágok virága  Facebookon kaptam  Isten vigasztalása  Kellemes délutánt  Mai harmónia kártyám  Aki nem önmaga lámpása: sötétb...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
délelőtt azzal, nemzet gázszerelője, nemzet veje, nyilvános helyre, bizonyos sármelléki, magyar adófizetők, tömegközlekedés kínjainak, normál kerékvágásba, fostalicskát ezerrel, kormány megvéd, tömeges migrációt, kormány ellen, nyomásgyakorlási kísérletnek, magyar választók, kommunikációs igazgató, fejlett ipari, hazánkban működő, hócipőm kezd, teljesen biztos, aljas liberális, ugyanolyan ember, nagy Nemzeti, perc alatt, kovetkezo nemzetbiztonsagi, oldaladat napi, kicsit segitek, egesz kormanyt, egesz Parlamentet, tavkozlesi szolgaltato, tavkozlesi hozzaferest, versenyszferaban dolgoztam, ekkora szervezetnel, ilyen problemak, elereset elvileg, egyszeri dolgozora, manus vagy, kétfokú vasvillaszerű, malacorrszerű izébe, helyzeted &#128577, előző szerelőt, szomszédokat aztán, vírusos szenyát, csomó nagyon, végére &#8211, magyar rögvalóba, összes szurkolóját, ilyen emberek, kormány által, balmaffia lett, eljövendő igen, nyomásgyakorlási, versenyszferaban, nemzetbiztonsagi, rezsicsökkentés, magyarországról, indítványaikban, visszazökkenjen, nemzetgazdasági, odaröppenhessen, tömegközlekedés, magyarországot, szabályozásért, magyarorszagot, kepviseloeknel, előszeretettel, hibabejelentőt, felzárkóztatni, cegcsoportnak, befolyásoddal, hazugságokkal, kommunikációs, malacorrszerű, szolgaltatjak, vasvillaszerű, szövetségesei, facebookozunk, másodállásban, álhírportálok, bekapcsolgató, kényszeríteni, szülőanyjának, elmagyarázzák, mérhetetlenül, összefutottak, osszeeskuves, ellenőrizzük, valószínűnek, hangsúlyozta, szolgáltatót, repülőtérről, fostalicskát, hogyaszongya, gázszerelője, uzemeltetesi, blokkolnalak, érdekeltségi, valoszinuleg, minisztérium, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 230
  • e Hét: 2690
  • e Hónap: 7530
  • e Év: 216138
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.