Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megtaláltuk Gyurcsány Szent Il
  2008-06-18 20:22:22, szerda
 
  Megtaláltuk Gyurcsány Szent Ilona-szigetét Kötcsén

* Bohus Péter - bohuspeter@mail.index..hu

| 2008. 06. 18., 11:14 | Frissítve: 7 órája

Újabb ingatlannal bővül a Gyurcsány-család portfóliója a napokban. Dobrev Klára ugyanis egy kötcsei telket és rajta épületeket tesz magáévá. A különös esemény találgatások ezreit indította útjára.

A miniszterelnök feleségének kötcsei ingatlanvásárlása valamennyiünk érdeklődését felkeltette, nemcsak Budai Gyula Magosz vezetőjéét, aki szombaton sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet számára különös dolgokra az ingatlanvásárlással kapcsolatban. Például a 17,2 milliós vételárat említette, ami szerinte az egyébként milliárdos miniszterelnök feleségétől mégis csak szokatlan ár.

A fideszes politikus arra is rávilágított, hogy ennyiért a környékbeliek nem tudják megvásárolni az ingatlant, ami amúgy szerinte csak 2-3 millió forintot ér. Ezek után jogosan merült fel bennünk, hogy nem hülyeség-e egy ennyit érő ingatlanért 17,2 millió forintot kiadni.

Hogy megtudjuk, a helyszínre siettünk. Budapest-Kötcse 140 kilométer, autópályán, és ahogy Kőröshegy lélektanilag megviselő drágaságú, de gyönyörű viaduktja felé haladtunk, az is eszünkbe jutott, vajon milyen összefüggés van a viadukt és a tőle alig néhány kilométerre fekvő Gyurcsány telek között. (A híd egyébként Dobrev Klára egyik kedvenc építménye.) Ezekehez a gondolatokhoz újabbakat tesz hozzá Kötcsén a polgármester, aki emberemlékezet óta betölti ezt a posztot a külső-somogyi dombvidéki zsákfaluban. A polgármester jókedélyű ember, nevetve meséli, hogy ő már azt is hallotta, Gyurcsányék 1000 hektárt megvásároltak a környéken, pedig nem is.

Dobrev Klára a napokban írja alá az ingatlanra a szerződést, ami onnan is tudható, hogy a faluban élők tájékoztatására a községháza hiredtőtábláján is olvashatni. A falu határától 100 méterre, egy völgykanyarban meghúzódó ingatlanra a kért áron még senki sem jelentkezett. Mint az a kifüggesztett hirdetményből kiolvasható, ha nincs más jelentkező az elővételi joggal rendelkező falusiak közül, 24-én megkötik a szerződést. És tényleg, az üzletről minden tudható.

"De nem irreális-e 17 milliót adni egy 2 milliós területért?" - kérdezzük, de a polgármester csak legyint erre, és azt mondja, hogy Budai becsléséből az következik, hogy "Budai úr életében még nem járt a Balatontól 10 kilométerre fekvő dimbes-dombos faluban". Külföldiek már régóta vásárolnak a környéken, és mindez valóban felviszi az ingatlanok árát, ami a helyieknek nem jó, csak azoknak, akik a házukat eladják.

A volt kötcsei kempinget is már három éve árulták az örökösei annak a férfinak, aki évtizedeken keresztül üzemeltette azt. A régi szép időkben a kempinget holland, német és dán turisták tömegei keresték fel, de aztán elmaradoztak.

Megtudtuk, hogy a budapesti örökösök eleinte 20 millióból egy tapodtat sem engedtek, aztán évek során mégis, és a harmadik vevőnek, Dobrev Klárának már nem tudtak ellenállni. Gyurcsányné ingatlanpanamája már csak olyan, hogy a gazdagok akkor vásárolnak és annyiért, amikor és amennyiért akarnak. Ha ehhez hozzátesszük, hogy az ingatlant meglátni és megszeretni Gyurcsány Ferencben zajlott le, aki a balatonőszödi kormányüdülőből reggelente arra futott, és így vette észre a kerítésen lógó eladó táblát, máris az Igazából szerelem című film második részének egyik jelenetében érezzük magunkat.

Visszafelé jövet beültünk egy pár percre a kocsmába, ahol először azt tudtuk meg, hogy Gyurcsányt sokan nem szeretik, de ha jól viseli magát, a kocsmában szívesen látják, és kaptunk egy bónusz pletykát is. A miniszterelnök mindig csak odafelé futott, visszafelé már az őrezred vitte kocsival. Ha leköltözik az egyelőre inkább dzsungelnek tűnő ingatlanba, a Balaton felé is megpróbálhatja.

http://index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/kocs0616o/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ingatlanpanamája, tájékoztatására, kormányüdülőből, hiredtőtábláján, völgykanyarban, miniszterelnök, megpróbálhatja, emberemlékezet, kifüggesztett, környékbeliek, balatonőszödi, gondolatokhoz, hirdetményből, valamennyiünk, megvásároltak, érdeklődését, kapcsolatban, polgármester, lélektanilag, elmaradoztak, találgatások, jelentkezett, rávilágított, megvásárolni, hozzátesszük, felkeltette, kiolvasható, zsákfaluban, gyurcsányék, összefüggés, kilométerre, feleségének, feleségétől, ingatlanért, megtaláltuk, becsléséből, kötcsei telket, különös esemény, miniszterelnök feleségének, figyelmet számára, egyébként milliárdos, fideszes politikus, helyszínre siettünk, tőle alig, gondolatokhoz újabbakat, külső-somogyi dombvidéki, polgármester jókedélyű, napokban írja, faluban élők, községháza hiredtőtábláján, falu határától, völgykanyarban meghúzódó, Megtaláltuk Gyurcsány Szent Il, Megtaláltuk Gyurcsány Szent Ilona-szigetét Kötcsén, Bohus Péter, Dobrev Klára, Budai Gyula Magosz, Dobrev Klárának, Gyurcsány Ferencben,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó kutyák  képre írva  Egy hét kihagyás  Szimbólumok  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Éveim  Nem hazudnak  képre írva  Tedd őt foglyul, Uram  Isten . . .  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti Ima !  Sonka vásár  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  Isten . . .  Az angyali üdvözlet  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten . . .  Alvó baby  Apu  Facebookon kaptam  Esti képek  Esti kép  J. Donald Walters  Öreg nő sóhajt  Fényvarázslat  Virágvasárnap: az élet és a re...  képre írva  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Esti képek  képre írva  képre írva  képre írva  Esti képek  Szép estét kedves látogatóimna...  Az út  Heltai Jenő: Március  Talppontok közérthetően  Kinyílni egy beteg világban: v...  Szép estét  Az angyali üdvözlet  Könyvek  Jó éjszakát  Az idegen országok éghajlata  A nagy természet  Könyvek  Könyvek  Fényvarázslat  képre írva  képre írva  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Alvó kutyák  Haja van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Görgess  Szép estét kedves látogatóimna...  Virágvasárnap a húsvét előtti  Jó éjszakát  képre írva  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Tudd, hogy magától az élet soh...  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Várnai Zseni - Éveim  Esti képek  Esti Ima !  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Sárkány  Havasi gyopár  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol... 
Bejegyzés Címkék
kötcsei telket, különös esemény, miniszterelnök feleségének, figyelmet számára, egyébként milliárdos, fideszes politikus, helyszínre siettünk, tőle alig, gondolatokhoz újabbakat, külső-somogyi dombvidéki, polgármester jókedélyű, napokban írja, faluban élők, községháza hiredtőtábláján, falu határától, völgykanyarban meghúzódó, kért áron, elővételi joggal, üzletről minden, polgármester csak, ingatlanok árát, házukat eladják, volt kötcsei, örökösei annak, régi szép, kempinget holland, budapesti örökösök, harmadik vevőnek, gazdagok akkor, ingatlant meglátni, balatonőszödi kormányüdülőből, kerítésen lógó, kocsmában szívesen, bónusz pletykát, miniszterelnök mindig, őrezred vitte, egyelőre inkább, ingatlanpanamája, tájékoztatására, kormányüdülőből, hiredtőtábláján, völgykanyarban, miniszterelnök, megpróbálhatja, emberemlékezet, kifüggesztett, környékbeliek, balatonőszödi, gondolatokhoz, hirdetményből, valamennyiünk, megvásároltak, érdeklődését, kapcsolatban, polgármester, lélektanilag, elmaradoztak, találgatások, jelentkezett, rávilágított, megvásárolni, hozzátesszük, felkeltette, kiolvasható, zsákfaluban, gyurcsányék, összefüggés, kilométerre, feleségének, feleségétől, ingatlanért, megtaláltuk, becsléséből, megszeretni, gyurcsányné, ingatlannal, jelenetében, dzsungelnek, üzemeltette, portfóliója, évtizedeken, reggelente, helyieknek, ingatlanra, visszafelé, községháza, olvashatni, milliárdos, dombvidéki, gyurcsányt, ingatlanba, autópályán, helyszínre, ingatlanok, leköltözik, bohuspeter, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 558
  • e Hét: 2216
  • e Hónap: 19009
  • e Év: 151926
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.