Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Velencei-tavi polgármesterek I
  2009-10-16 19:38:14, péntek
 
 
http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=mindenki&cdate=09.1 0.16.13.00#cikk


Kéri Edit:

"Velencei-tavi polgármesterek Izraelben

Your browser may not support display of this image.A Velencei-tavi Vízi Sportiskola

A szüleim 1935-ben vettek Agárdon egy kis nyaralót, ős-agárdinak számítok, 76 éves hársfámmal együtt. Sokszor voltam a túlsó parton, a pákozdi 1848-as emlékműnél, fent a dombon, ahol a fiam hat éves korában ezt mondta - nézve az ezer zöld nádassal tarkított kék tavat: ,,Édesanyám, én nem is tudtam, hogy ez a Magyarország ilyen szép!"

Jó barátom volt Agárdon a három Springer-testvér: Feri, Eti és Miki. Az ő nagyapjuk, id. Springer Ferenc alapította a Fradi-pályát a múlt század elején. Az unokája, Springer Feri Velencei-tavi kormánybiztos lett a 60-as években, és ő harcolta ki, hogy a Balatonnál csendesebb Velencei-tavon, Agárdon épüljön fel a jövő kajakos, kenus, evezős, vitorlázó tehetségei számára egy vízi sportiskola, az északi, beépítetlen, szűz parton pedig a félkörívűvé nőtt Velence község északi kanyar-részében egy evezős versenypálya. 1972-ben el is készült a vízi sportpálya, egy magas versenybírói toronyépülettel együtt. Ezzel egyidőben alakult meg a VVSI (Velencei- tavi Vízi Sportiskola) Agárdon.

A sportiskola azóta is működik, neveli a fiatalokat, és csónakgarázsában 4-5 szintes fémállványokon várnak bevetésre a kenuk, kajakok, evezőshajók, sárkányhajók, a másfél méteres gyermekvitorlások, az úgynevezett ,,kalózhajók" és az oktatáshoz szükséges motorcsónakok.

Hány olimpiai-, világ- és Európa-bajnok, hány nemzetközi verseny nyertesei, helyezettjei nevelkedtek a tavon, és versenyeztek a velencei-sukorói versenypályán! (Ugyanis a 2000 méteres távnál már a sukorói vizeken érnek célba, ott ér össze Velence és Sukoró.)

Voltam én is nézőként Velencén ifi-válogató versenyen. Nyüzsgött a part több száz gyermektől, akik alig várták, hogy megmérettessenek, és a szüleik a parton hangosan szurkoltak nekik, csak úgy zengett a sukorói hegyoldal.
Ifj. Springer Ferenc megérdemelne egy emléktáblát Velencén és Agárdon is. Az ő munkája eredménye a velencei- tavi vízi sportélet, sőt, mondhatjuk, itt nevelkedik Magyarország vízi sport utánpótlása.

A tó madárvilága

Az Agárd és Dinnyés határában lévő Madártani Megfigyelő Állomás és Múzeum épületében is jártam. A barátnőm férje, ifj. dr. Tildy Zoltán, Balázs Béla-díjas, Érdemes Művész természetfotós, természetvédő sok gyönyörű védett madarat kapott lencsevégre a Velencei- tavon. Könyvei tele vannak a tó szárcsáival, mocsári teknőseivel, vadkacsáival.(A hattyúk újabb ,,betelepítések".)

Polgármesterek Izraelben

Szeretem a Velencei-tavat, nyugalmat és erőt ad minden nyáron, épp ezért kezdtem nyomozásba idén augusztusban az izraeli Lauder-cég által tervezett sukorói gigantikus játék-kaszinó-város ügyében. Több községben is tudakozódtam a télen is ott lakó barátaimnál.

Meglepő, eddig nem közölt adatot tudtam meg tőlük: 2006-ban (!) kivitték Izraelbe a tó körüli községek, kisvárosok: Pákozd, Sukoró, Velence-Velencefürdő, Gárdony-Agárd és Dinnyés polgármestereit a tengerpartra nyaralni, egyesek szerint a nadapi polgármestert is. Nadap Sukorótól 4-5 km-re van északkeletre.

Gárdony-Agárd mai fideszes polgármestere, Tóth István nem volt kint, őt 2006. októberében választották meg. Elődje, az MSZP-s polgármester ,,üdült" 2006-ban Izraelben. A sukorói régi polgármester, Molnár Ferenc is járt kint, de a 2006. októberében megválasztott Molnár Gábor is lehetett ,,pótüdülésen", annyira szívvel-lélekkel támogatja a King's City-t. Tóth István nem akarja a kaszinóvárost, és az MSZP kampányt indított ellene.
,,Időszaki lapot" adtak ki, címe: Gárdonyi Tükör. Ingyen osztogatják Agárdon is. Kiadó a Gárdonyi Kontroll Egyesület. (A hírek szerint sok pénzt kapnak rá!) A fideszes polgármester megbuktatása a cél, ez egyértelmű!
Molnár Gábor, a sukorói független polgármester és a velencei MSZP-s Oláhné Surányi Ágnes polgármesterasszony úgy pártfogolják − a cégbejegyzés szerint ,,szerencsejáték és fogadás" tevékenységre engedélyt kapott King's City Bidding -et ( Királyi Város Ajánlat -ot), mintha a régebben tiltott hazárdjátékra: a pókerra, a különböző pénznyelő gépekre, a rulettra és egyéb - családokat tönkretevő - szerencsejátékokra, sokezer nyüzsgő szmokingos gazember pénzmosóra, drogosra, fegyverkereskedőre, kurvára, aidsre, hangzavarra és lila fényekre lenne szüksége Velencének és Sukorónak, a munka után horgászó, pihenő embereknek és az egészséges, vidám, sportoló gyerekseregnek, talán a jövő álmaikat elérő olimpiai bajnokainak.

Polgármester Hölgyek és Urak! Mennyi dollárocskát ,,nyertek" izraeli kaszinókban, és hozták haza, mint ,,szerencsepénzt"?? A sukorói polgármesternek jól mehetett a póker Tel-Avivban, mert a fiának több milliós luxusautót és nagy házat vett a közelmúltban! A 2006-os év − a polgármesterek tengeri fürdőzésének éve - igen fontos adat ebben a gigantikus sukorói ügyben!

Putyin félti az orosz ifjúságot

Egy Moszkvában dolgozó ismerősömtől tudtam meg most nyáron, hogy Putyin 2006-ban betiltotta az összes kaszinót, pénznyerő gépet Oroszországban. Tele volt vele az ottani sajtó: ,,Nem engedem tönkretenni az orosz ifjúságot!" - Egyébként a szocializmus egyik legnagyobb erénye volt, hogy sem marihuana-árusítást, sem kuplerájt, sem kaszinót, sem pénznyerő gépeket nem engedett egyik országban sem! Azóta - ismerősöm tudomása szerint - Putyin az állami monopólium, adóbevétel ,,pozitívumai" miatt engedélyezni fogja egy Kalinyingrádtól igen messze fekvő, lakatlan területen egy kaszinóváros létrehozását, de hangsúlyozza, hogy az amerikaiak is a Nevada sivatagban építették fel Las Vegast, és nem lakott területen.

A Lauder-cég kiszemelt helyszíne: Pákozd és Sukoró

Úgy gondolom, a milliárdos ,,billiárdos" izraeli Estée-Lauder cég és elnöke, Ronald S. Lauder − aki egyben a Zsidó Világkongresszus elnöke is, továbbá a sukorói King's City ,,háttérpénztárcája" - kiszorult 2006-ban az orosz kaszinó-piacról és azonnal tárgyalt azzal a Gyurcsány Fecóval (akkor még titokban), aki országát lekurvázta, a népét nem nagyon szereti, de a milliárdocskákat igen. Már akkor kitalálhatták a helyszínt, a Budapesttől 50 km-re levő, kevés lakosú két domboldali falucskát: Pákozdot és Sukorót. Ott lehet nagy kaszinót, háromezer szobás, harminc emeletes szállodát építeni! Ja, hogy eltakarja a falu elől az egész tavat? ,,Azok a kurva parasztok mennyi hasznot hoznak az államkasszának? Kis szőlőik, krumplijuk, vadászatuk - ezek fillérek - ők nem számítanak. Majd a PÓKER! AZ IGEN!"

És elindult 2006-ban a tó összes polgármesterének a ,,megnyerése". A ,,tengeri turizmus"!

Az első lépcső könnyű volt, sikerült. - Jöhet a következő!

Földszerzés-spekuláció

Ki kellett spekulálni 2006-ban, hogy hogyan és hány lépcsőben lehet megszerezni az állami földeket idegen állampolgároknak: ,,Ha itt, ezeknél a magyaroknál földet cserélni is lehet, akkor beszéljük meg a cserét a szakminisztereikkel (,,nem leszünk hálátlanok" jeligére), a pákozdi 200 hektáros lőtér-tulajdonos Juhász Ferenc honvédelmi miniszterrel (ezek a magyarok nem védelmi minisztert tartanak, hanem még mindig a ,,hont" védik!), beszéljük meg Veres János pénzügyminiszterrel, Bajnai Gordon gazdasági miniszterrel is.

Meg ezeknek valamiféle Nemzeti Vagyonkezelő társaságuk is van, vezetője Tátrai Miklós, azt is be kell vonni! Vagy nem, inkább csak Fecóval, a többit bízzuk rá! Kerít majd valamiféle jól egyezkedő jogászt is! Mert Pákozd mellé a sukorói Vad-Ex Zrt használatában levő 70 hektárnyi domboldal is kell - segítsenek nekünk átjátszani! Akkor mienk az egész hegy!"

Segítettek is! 2007-ben a pákozdi csata helyén levő HM-lőtér - már az új miniszter, Szekeres Imre és egy magyar állampolgár vállalkozó ,,stróman" segítségével −a Lauder-cég egyik norvég állampolgárságú tagjáé lett, és ugyanabban az évben, 2007- ben vette meg az albertirsai csere-gyümölcsöst is Joav Blum izraeli állampolgár, a King's City ügyvezető elnöke.

Az események innen ismertek. Bár nem régi információ, hogy a Raiffeisen Bank (igazgatója Felcsúti Péter) jelzáloggal terhelte meg a gyümölcsöst, és Blum ezzel együtt vette meg. Felcsúti is a Gyurcsány-Apró klán körhöz tartozik. Majd egyszer az is kiderül, mi volt a céljuk ezzel a banki jelzáloggal.

Fut Joav Blum, a gyáva!

Nekünk Pákozd és Sukoró szent helyek! 1848-ban először győzött itt a honvédségünk és a kaszákat kiegyenesítő magyar parasztság. Itt ,,támadott fel a tenger"! A Habsburg elnyomás ellen felkelők a mocsárba, nádasba szorították Jellacsics seregét. Másnap éjszaka el is menekültek Bécs felé. Előző nap a sukorói református templom fehér kerek márványasztalán terítette ki a térképet a tábornoki kar, ott tartották a haditanácsot. Abból az asztalból ne legyen rulett- vagy pókerasztal!!

Joav Blumnak októberben lesz a mi King's City-nkben: a mi királyi városunkban, Székesfehérváron a bírósági tárgyalása okirat-hamisítás ügyben. De ő a sok zűr miatt - ijedtében - már márciusban lemondott a King's City ügyvezetői posztjáról, helyette Paul Dallas Benkley-t választotta meg a cég. Akkor meg mit írogatott Blumnak Oszkó Péter pénzügyminiszter augusztusban? Hogy is írta Petőfi? ,,Fut Jelasics, a gyáva". - Most: Fut Joav Blum, a gyáva!

A lakcím-bejelentkezés, mint ,,pitiáner ügy"

Veres János pénzügyminiszter nemrég azt nyilatkozta: ,,Pitiáner ügy egy lakcím-bejelentés késése miatt pert indítani...." Veres Úr! Ezt törvényben szabályozta az országgyűlésünk, Ön ezt nem tudja? Egyetlen dolog, amivel próbálta a parlament szigorítani a New-York-i ihletésű, szörnyű brüsszeli parancsot, ,,verdiktet": ,,Bármely EU-s ország polgára vehet földet bármely EU-s országban!" - Földet? Hát az: a HAZA! Szülőföld... édes anyaföld... A németeknél a haza: Vaterland, azaz apai föld!

Nyíllal, karddal, ököllel, dárdával: harccal szerezte meg magának minden nép! Most meg pénzért kihúzható alólunk? A portugálok egy négyzetmétert sem adnak senki idegennek! A dánok nemcsak letelepedést és állandó ott-élést, hanem agrárvizsgát is szabnak gátul. Nálunk az állandó bejelentkezés és életvitel-szerű ott-élés próbálja fékezni az idegen földfoglalók térhódítását. Ön egy idegenért drukkol, hogy az törvénytelenül földhöz jusson, és a saját törvényünket pitiánernek nevezi? Ön több milliárd vissza nem térítendő állami támogatást ígért Lauderéknak. Milyen magyar ember maga, Veres Úr?

A nemzet vagyona és kezelői

És ez az egész Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.! Nézem Tátrai Miklóst - ezt a harminc év körüli fiút, ezt a göndör kölyköt, aki átjátszotta Sukorót a King's Citynek. Atyaisten, hát egy ilyen dönthet a nemzet vagyonáról?! A nagyapáink, dédapáink, ősapáink verejtékkel megszerzett értékeiről? Hogy történt a kinevezése? Kik nevezték ki? A pénzügyminiszter javaslatára Gyurcsány Ferenc, egyedül?

Az ombudsmanoknak, legfőbb ügyészeknek, alkotmány- és legfelsőbb bíráknak be kell mutatkozni, bizottság elé menni, életrajzot beadni, és majdnem négyszáz ember dönt a kinevezésükről.

A gyönyörű Krisztina körúti főpostánkról, a Balettintézetről, a Lipótmezei Ideggyógyászati Intézetünk impozáns épületéről és a szeretett földjeinkről, dombjainkról egy ilyen kölyök dönthet? Ez szörnyű ! Hisz ez ,,árulta" a hazánkat!

Képviselő Urak! Viseljék a mi képünket, a mi problémáinkat és kéréseinket odabent az Ország Házában! Hozzanak új törvényt a Nemzeti Vagyonról és annak kezeléséről, mert az értéktelen, korrupt emberek eladják a hazánkat, ezek a ,,globalista", kozmopolita emberek, a ,,világpolgárok".

Széchenyi a kozmopolitákról

Idézek Széchenyinek egy 1846-os akadémiai beszédéből:

,,A hazaszeretet azon szent láng, melyért − bármily gyermeki érzelemnek gúnyolják is azt a világ hidegen számító cosmopolitái, − nincs mit pirulnunk, mert a legtöbb magasztos cselekedet mégis innen vette, innen veszi, és innen fogja venni a földön eredetét".

Halljátok, ti hidegen számító vezető urak?

Gyurcsány és a nagy Lauder-fogadás

Gyurcsány Ferenc 2008. májusában (már előre ,,lezsírozott" tervek és megbeszélések után) a Parlament legelitebb termében, a Nándorfehérvári Teremben fogadta az izraeli Lauder-cég vezetőjét, Ronald S.Laudert, és a cég több képviselőjét a kormány néhány tagjával, továbbá a Nemzeti Vagyonkezelő vezérigazgatójával, Tátrai Miklóssal. A nevek nemrég megjelentek a sajtóban, és én egy névnél felkiáltottam!

Ez a név a Lauder-cég magyar összekötője és jogásza: dr. BÁRD KÁROLY volt!

A két (,,walesi") BÁRD

Én 1993-ban tüntettem ifj. dr. Bárd Károly ellen, az Antal-kormány Igazságügyi Minisztériuma előtt a Szalay utcában, kis dobbal, melyre ez volt írva: TÁVOZZ, ÁVO!

(Egy német hölgy egyszer odajött, és megkérdezte: Was ist darauf geschrieben? - azaz: Mi van ráírva? Ezt válaszoltam: Stasi - heraus! - Tapsolt örömében!) Tüntetésem oka az volt, hogy az apja, id. dr. Bárd Károly egy kegyetlen, gumibottal verő ÁVH-s tiszt volt. Egy ember fél szemét vakká verte ,,vallatás" közben. Megkaptam tőle az 1949-es kihallgatási iratát, Bárd Károly főhadnagy aláírással. (Később az Állami Biztosító főjogásza lett. Ma a Közép-európai ,,Soros" Egyetem rektora!) Hát ennek az ávósnak a fia államtitkár-helyettes a mi ,,rendszerváltó" MDF-es kormányunk Igazságügyi Minisztériumában? Ezért tüntettem ellene!

De a papa ellen is tüntettem az Eörsi és Társai ügyvédi iroda előtt a Belgrád rakparton.

Eörsi Mátyás SZDSZ-es képviselő két öreg ÁVH-s, kegyetlen jogász emberrel, ővele és a ,,körmös" Bauer Miklóssal együtt nyitotta meg irodáját!

Cikket írtam: ,,Madarat tolláról, ügyvédet társáról!" címmel. Megtudtam, hogy ezek az ő apjának, dr. Eörsi Gyula jogtudósnak, aki Rákosi legfőbb ügyésze volt, a jó barátai voltak! A professzor testi-lelki jóbarátja volt Rákosinak, azért lett ő Matyika.

Eörsi Gyula ültette át a szovjet alkotmányt a miénkbe!

Az Eörsi-irodára angolul is ki volt írva, hogy nemzetközi gazdasági ügyeket intéző ügyvédi iroda! A fáma szerint homályos üzleti ügyekkel foglalkoztak.

Az idős dr. Bárd Károly még ma is ügyvéd. Irodája címe: Krisztina krt. 39/B, és mit ad Isten: a King's City Bidding Kft cégbejegyzésében a székhelyük: Krisztina krt. 39!

Ugye, ezek az ,,Apró"-szálak előbb-utóbb összeérnek! Elmentem megnézni a Krisztina körút 39-es számú épületeket, mert a Bárd-iroda B-jelzése miatt A-t is sejtettem. A Déli pályaudvar mellett nagy meglepetéssel három - tehát A, B, C - házat, üvegpalotákat találtam, szinte összeragasztva. A pályudvar felé, a csücskén nagy hirdetés: WIFI Hungária, alatta: Imperial Krisztina Plaza, és alatta az A-épületben ténylegesen működő utazási iroda neve: Go4 Travel International Kft. (Ezt meg a telefonkönyvben a Teréz körút 50-be teszik!) Továbbmenve a következő üvegpalotára jobbról-balról ki van írva: Imperial. Egy járókelő hotelnak mondta, de bementem. Portás fogadott: ,,Ez irodaház, de az öreg Bárd Károly úrnak és társainak a III. emeleten van irodájuk, ma nem fogadnak... Igen, ez a B épület." (Bárd a telefonkönyvben is 39/B-nek írja irodája címét!). A telefonkönyvben szereplő WIFI Hungária Kft, Oktató és Továbbképző Intézet címe: csak 39, ugyanígy a 4 Imperial Ingatlankezelési, Beruházási és Építési Kft-nél sincs jelölve a B-épület!! Ez hiba! A harmadik - szerintem C épület: Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, azaz a magyar bankok felügyeleti legfőbb szerve, a PSZÁF! Itt biztosan nincs bejegyezve a King's City, illetve ma már: KC Bidding Kft! De az utazási irodában sem! Ha meg Bárd úr irodájában, akkor a cégbíróságon pontatlan címet jegyeztek be, sőt, szerintem csaltak! Pontos címe: 39/B!
Érdekes még, hogy Bárd internetes címe: www.parallellaw.hu, azaz: ,,párhuzamos jog". Gondolom, ez azt jelenti, hogy a befektető vevő országának jogrendszeréhez simítja a magyar jogrendszert. (De hogyan?!) Ilyesmi volt kiírva az Eörsi és Társai ügyvédi irodára is!! (Elképzelhető, hogy Eörsi Mátyás is benne van a nagy kaszinóváros üzletben?)

Apró Piroska és Zsófia főhercegnő

Én Apró Piroskát, Gyurcsány anyósát kommunista Zsófia főhercegnőnek hívom, mert a főhercegnő a Habsburg-kamarilla, azaz a család szűk kabinet- tanácsának volt a feje. A vízfejű, elmebeteg V. Ferdinánd leváltása után a trón öröklési rendje szerint a férjének kellett volna következnie, de ő a 18 éves fiát, a fiatal Ferenc Józsefet harcolta ki - akin jobban tudott uralkodni. Piroska asszony az ,,ÁVH -s családot" fogja össze, és szól bele a kinevezésekbe. Apja, Apró Antal volt 1956. október 25-én a Katonai Bizottság elnöke, ő adta ki a parancsot a Kossuth-téri sortűzre. Piroska fivére, ifj. Apró Antal nemzetbiztonsági ezredes volt, majd magánnyomozó irodát nyitott. Mindenkinek a káderlapja - múltja - a rendelkezésükre áll. Fecó az offshore - vonalról, Piroska főhercegnő az ÁVH-s múlt - vonalról gondoskodik. Ha a kettő együtt áll: biztos pozíció kecsegteti az illetőt!

Nézzünk néhány példát:

Felcsúti Péter a Raiffeisen Bank igazgatója, apja, Felcsúti László pedig lőtt az FM tetejéről 1956. október 25-én! (ld. Könyvem: Kik lőttek a Kossuth téren 56-ban?) A bankigazgató ifjú korában munkásőr volt, büszkén vállalja is! Otthon ezt a szót, hogy forradalom − 56-tal kapcsolatban − nem hallotta! − nyilatkozta. Ellenforradalomnak hívták! Karsai József a TV-ben ezt mondta Felcsútiról: Moszkvában végzett, a KGB embere volt. Ő lett a Bankszövetség elnöke! (Nemrég lemondott.)

Simor Andrásnak, a Nemzeti Bank elnökének az apja, Simor János 1949-ben a Sólyom-perben kegyetlen kihallgató ÁVH-s tiszt, gumibottal verő főhadnagy volt. 56. után építésügyi miniszter-helyettes lett minden szaktudás nélkül. Fia az MNB élén hússzor annyit kap havonta, mint egy közgazdász professzor (8 milliót).
Oszkó Gyula Piros László munkatársa volt BM ezredesként az ötvenes évek elején. Két fia volt: Gábor és Károly.

Oszkó Péter pénzügyminiszter apját Oszkó Károlynak hívják. Az Oszkó-nagypapa testvére, Oszkó Aladár Mód Aladár néven írta kommunista történész könyveit.

A lényeg tehát náluk: a legfontosabb, hogy a pénzügyek ÁVH-s kölykök kezében legyenek!

,,Ez a Sukoró-ügy is nagy pénzügyi buli lesz, jó, ha Bárd Karcsi vezényli! Ő is a 'mi kutyánk kölyke'."

Persze tanácsadójuk, ,,Metternichük" is van Fekete János személyében.

Vámos György Echo TV-s műsorában elhangzott, hogy két tanú is hallotta, amint Fekete ezt telefonálta: ,,Mondtam Ferikének, hogy Simor Andriskát nevezze ki a Nemzeti Bankhoz!" - Ki is nevezte.
De besegít az ügybe sok ,,földügynök" is, pl. a pákozdi lőtér átjátszásánál bábáskodó, Szekeres Imre honvédelmi minisztert kétszer is ,,megvadásztató" volt földművelődésügyi államtitkár, jelenleg a Nemzeti Vagyonkezelő vezérigazgató-helyettese, Benedek Fülöp is! Már készíti elő a nadapi reptérről buszokon szállítandó pénzmosodás uraknak a jó utat, a szállodát, és a ,,csikós-gulyás performance-ot"! Pákozdon - egészen Sukoró határában - szállodát épít, - és két lovardát alakított ki! A 7-es országutat pedig az M7-essel és Pákozddal - két körforgalom beiktatásával - már széles, új út köti össze! ,,Erre, erre uraim! Itt van a King's City Casino! Erre van Shukoro!"
Szegény két csendes, nyugodt falu!
Édes jó Istenem! SZEGÉNY MAGYARORSZÁG !

Kaszinó és póker

Id. dr. Bárd Károly, a kegyetlen ÁVH-s tiszt egyengeti ezt a borzalmas kaszinóváros-ügyet. De kinek van erre szüksége?

Nincs elég kaszinó Budapesten? És ez a ,,munkahely-teremtés"- maszlag! Na ne! Kőműves-segéd, aztán portás, takarítónő, kurva és liftkezelő, esetleg taxis, cselédek lennénk a saját hazánkban! Színes üveggolyót szórnak a gyarmatosítók a bennszülötteknek?

Most pedig a pókerról: Ez egy aljas, veszedelmes, túlzott szellemi képességet nem igénylő, leginkább a vakszerencse által irányított, nagy pénzben játszott hazárdjáték römi kártyával, ami évtizedekig tiltva volt nálunk. Még a 90-es években is tiltott volt. Újsághír volt akkoriban, hogy Korda György énekes budai villájának pincéjében rajtaütés-szerűen rendőrök jelentek meg, mert pókert játszottak nagy pénzben.

Your browser may not support display of this image.
Korda Póker Klub Törökbálinton


Sajnos, nemzetközi méretekben látható az erkölcs romlása, a liberalizmus név mögé bújt bűn-megengedés, a pénz diktálta életmód-váltás, az értéktelen gazdagság imádata, a szigorú, helyes törvények lazulása.

Mikor döntött úgy a parlament, hogy a póker nem tiltott hazárdjáték? Emberek lettek öngyilkosok miatta, családok mentek tönkre a világban, és százával lesznek szenvedély-betegek, idegbetegek - dolgozni és emberi életet élni nem tudó szerencsétlenek!
A magyar fiatalok a póker rabjai legyenek? Ezt egyengeti az öreg Bárd??

Korda György és Sukoró

Korda György a Fészek Művész Klubban - a régi tiltás ellenére - ulti helyett pókerozott már évek óta. Mivel májustól szeptemberig nem a zárt kártyaszobában, hanem a kertben, fent az emeleti erkélyen játszottak, ordítás, veszekedés hallatszott le sokszor. Szégyelltem a külföldi vendégek előtt!

Your browser may not support display of this image.
Korda-villa a tó felől


A művész klub - anyagi okok miatt - azóta pénzért kiadja másoknak a kártyaszobát, de már mindnyájan átszoktak Törökbálintra, a 2007. októberében ott alakult KORDA PÓKER KLUBBA! A klub megnyitásán részt vett pl.: Aczél Endre, Batiz András, Juszt László, stb. Megint érdekes a dátum! Amikor meghallottam, hogy Kordáék házat építettek Velencén - tudtam, hogy az Sukoróval északon összeér - felkiáltottam:

Korda biztos benne van a kaszinóváros panamában! Jó időben - 2007-ben - értesült már, hiszen jóban van az MSZP-vel. 2002-ben az ő budai villájában ünnepelték a párt győzelmét pezsgővel! Szereti a pénzt, kalapüzlete is van a Wesselényi utcában. Nagy pókerező, miért ne lenne benne a King's Cityben? Valaki leszedte nekem a Korda Póker Klub honlapját: és bizony ott ékeskedik : Euro-Vegas-Nevada! (Azóta zárolta a honlapját.) Megvan a velencei ház magyarázata!

Your browser may not support display of this image.
A Korda-villa, körülkerítve le a tóig


A hungaroringes Berényi velencei telkei

Velencén kb. két éve sok olyan hatalmas, oda nem illő, sokemeletes ház épült − köztük a Juventus magánkézben levő luxusszállója −, hogy ebben a Lauderék tervét látom!

Agárdra utazva már két éve − tehát 2007. óta − csodálkozva néztem a vonatból Velence kertvárosi építészeti stílusának megtörését.

Korda nemrég vett telket a tóparton - Berényi Jánosnak, a Hungaroring Sport Zrt elnökének két kilométer hosszan megvásárolt telek-tengeréből - és nagy házat épített rá.
Berényi törvénytelenül elzárta az összes telket a tó partján, e két kilométeres szakaszon már sétálni sem lehet az embereknek a vízparton.
Nemrég három nyelven volt kiírva a kerítésre: angolul, héberül és magyarul: Eladó telkek:
35.000.-Ft/nm. (Egy négyszögöl 125.000 Ft.) HORRIBILIS összeg! Nem is veszi senki - valószínűleg elriasztó, hamis adat, külföldiek vettek belőle páran, no meg Korda. Ő azóta állítólag megvette a hatalmas, ősparkos Schwindl-kastélyt és a Meszlényi-kastélyt is Velencén. Vagy csak külföldiek nevében tárgyal? Nem tudni!
De hogy készül a sukorói főpókermesteri állásra, az biztos!

A törökbálinti Korda Póker Klub

Törökbálinton is furcsa dolgok történnek a Korda Póker Klub tájékán!
Kivágtak egy erdőt, 200 gyönyörű fát - étterem, szálloda, kaszinó készül. A helybeliek szerint az ott lakó Kuncze Gábor is ,,benne van a buliban".

És két éve megbolondult az összes kereskedelmi TV-csatorna. Pókerezni tanít mindenütt Korda és felesége, Klárika, meg pókerversenyek moderátorai. Az RTL-Klub, az ATV, a TV 2, sőt, a Sport 1. is pókert tanít.
Álljon meg a menet, mióta sport a hazárdjáték?! Mióta ,,testedzés"?
Valószínűleg ez is Lauderék ,,nyitánya" Sukoróhoz... Tanuljanak pókerezni a magyarok!
Meg kell akadályozni ezt az erkölcstelen térfoglalást!

A Közép-Dunántúli Régió

Ha a Joav Blum-féle sukorói földcsere meghiúsulása miatt − a kormány engedélye a ,,Közép-Dunántúli Régióra" szól! - átteszik a kaszinó ügyét mondjuk ,,Somogy-puszta-dögönyére", akkor kezdhetik elölről az egészet: vihetik ki Izraelbe a somogy-puszta-dögönyei polgármestert, és Klárikáék is építtethetnek új házat Somogy-puszta-dögönyén, ezeket meg el kell adni.

És mi az, hogy Közép-Dunántúli Régió? Nálunk - egyelőre− tizenkilenc (vár)megye van!
Brüsszel (és a háttérben New York) szeretné, ha pl.: öt régiónk lenne - mert öt régió vezetőjét könnyebb lepénzelni és irányítani, mint tizenkilenc vármegyéjét! De mindig akad egy UGOCSA megye - amely: NON CORONAT, azaz nem koronázza meg a Habsburgot ... Jelenleg a gárdonyi kemény polgármester, Tóth István a mi Ugocsánk!

Védjük meg a vizisportokat!

Mi pedig izguljunk a vizisportok utánpótlás-versenyzőiért, hogy legyen, aki majd képviseli a következő olimpiákon, világ- és Európa-bajnokságokon hazánkat, és ne tegyék tönkre a velencei evezős pályát, a kedves tavat ezek a ,,hideg, számító emberek".

Schmitt Pál, a MOB elnöke, az Európai UNIÓ elnökhelyettese mostanában nyilatkozta, hogy 2012-ben a londoni olimpián öt aranyat vár és remél, abból hármat a kajak-kenu sportágtól!

A Velencei-tavi pálya az ország legjobb és legnagyobb evezős és kajak-kenu pályája a szegedi Széchenyi István versenypálya mellett. Ez az ország két vízi versenypályája.

Budapesten nincs! De a Velencei-tavi volt az első ilyen létesítmény, és közel van a budapesti klubokhoz. A pályának a kaszinó miatti megszűnése teljesen ellehetetlenítené, a megszűnés határáig, az evezős és kajak-kenu sportot! Ezt a tényt támasztotta alá nyilatkozatában Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke, MSZP-s országgyűlési képviselő is.

Ezen a pályán nőtt fel és tanult meg világszínvonalon versenyezni az olimpiai aranyérmeseink közül pl.: Kovács Katalin, Csipes Ferenc, Gyulai Zsolt, Kőbán Rita, Kammerer Zoltán, Kolonics György, Storcz Botond, Vereckei Ákos és sorolhatnám tovább a neveket.

Nem vagyok sportember, de mint idős, hazájáért izguló ,,honleány" emlékszem, hogy: ,, a reményt majd az utolsó három napban beteljesítik a kajak-kenusok!" - szoktuk mondani. Alig vártuk az olimpián a ,,vízi aranyesőt". Évtizedek távlatából beugranak ilyen nevek, mint: Parti János, Tatai Tibor, Hesz Mihály, Wichmann Tamás ... - a Himnusz értük szólt az olimpiákon!

Ne hagyjuk tönkretenni ezt a sportágat - egy pénzéhes nemzetközi banda miatt!

A szombathelyi Ifjúsági Korda Póker Klub

Korda Györgyről már az ominózus 2006-os ,,Lauder- nyitány" évében március 6-án ifjúsági póker klubot neveztek el Szombathelyen, tehát az osztrák határ közelében!

Készül ,,Magyarország megromlása"... ,,Minden nemzet támasza, talpköve a tiszta erkölcs, mely ha elvész, Róma ledől, s rabigába görbed" - írta Berzsenyi. Mondása ma is érvényes, de Róma alatt a nemzetközi pénzvilág megbetegedett, rothadó, értéktelen, uralkodó pókháló-világát kell értenünk. Szakítsuk szét! Nyálból van és undorító. De mi erősebbek vagyunk!

Csak eddzenek tovább a gyerekek, nem lesz a velence-sukorói vízipályán amerikai típusú kaszinóváros! Agárdon sem lesz Ifjúsági Korda Póker Klub!

A kajak-kenu aranyak utánpótlása

Velencén folyik az utánpótlás országos versenyeztetése. Egy-egy háromnapos versenyen háromszáz gyermek is részt vesz. Öröm nézni pl. az idei programokat: Nemzetközi Voga-Longa verseny, Duna-Régió Diákolimpia, Szabad Föld Kupa, Országos Diákolimpia, Világbajnoki felmérő-, válogatóverseny, Szabadidő Sport Fesztivál, Master-bajnokság, Gyermek-, kölyök-, serdülő- kajak-kenu országos bajnokság, Kolonics György emlékverseny, és sorolhatnám tovább.

Mindezt leradírozná a póker??

A Velencei Híradó 2009. augusztusi számában megjelent egy cikk: Akikre büszkék vagyunk: Európa legjobbjai a velencei- tavi sárkányosok! Csapatuk, a Dragon Aqua SE nyerte 86 európai csapat közül a legtöbb érmet: két aranyat, három ezüstöt, és két bronzot.

A VVSI honlapján olvasható: ,,Büszkeségeink"(a maiak közül): kajak-kenu: Kovács Zoltán felnőtt világbajnok, Tóth Dávid 2003-as ifjúsági világbajnok, Sáfrán Mátyás és Mihály 2004, 2005 ifjúsági világbajnokok és 2009-ben felnőtt Európa-bajnokok.
Fa Nándor világkörüli vitorlás is Agárdon tanítja a fiatalokat.
Ez a tó az olimpiai aranyak egyik ,,szülő-vize"!

A King's City-nek repülőtér is kell

A King's Citynek az egész tó kellene. A pletykák szerint Nadapon akarnak repülőteret.
(Állítólag a nadapi polgármester is volt Izraelben).
Az egész ország attól fél, hogy előbb-utóbb az egész tavat elfoglalják.
Az EMBER le kell győzze a PÉNZ uralmát, akkor is, ha kormányunk PÉNZEMBEREKBŐL áll!

Székesfehérvár és a Magosz harcai a Kaszinó ellen

A székesfehérvári Megyei Önkormányzat alelnöke, dr. Balsay István orvos, fideszes országgyűlési képviselő figyelt fel legelőször erre az ügyre, és a legtöbbet ő tette az ellenállásban: felhívta a figyelmet a földcsere törvénytelenségeire, a feljelentést átvette a Központi Nyomozó Hivatal, a Székesfehérvári Megyei Ügyészség pedig az ő kezdeményezésére bűnvádi eljárást indított Blum ellen, okirat-hamisítás miatt.

Tárgyalása októberben lesz Székesfehérváron. A sukorói polgármester, Molnár Gábor, szidja is mindenfelé Balsay Istvánt, azért, hogy ,,felhergelte a sajtót a kaszinóváros ellen". (Balsay nem azonos a volt igazságügy-miniszter Balsai Istvánnal.)

A fehérvári orvosnak méltó társa lett dr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Önkormányzat elnöke, valamint dr. Bencze Izabella jogász, aki beadvánnyal fordult az Alkotmánybírósághoz.
Dr. Budai Gyula, a Magosz (Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetségek Orsz. Szöv.-e) szövetségi igazgatója is remekül, férfiasan küzd a magyar földért!
Álljon ellen az egész ország!

Civil szervezetek, ti is mind harcoljatok! Nem kell a hét Veres-féle kaszinóváros! Egyetlenegy ,,bűnös város" sem kell! Sem Óbudán, sem a határmenti Bezenyén!
Még Sukoró és a velencei-tavi kajak-kenu és evezőspálya is veszélyben van! Aláírták a szerződést, építkeznek és pénzzel befolyásolnak! Az ATV-ben a sukorói polgármester Bárdék újabb blöffjét terjesztette: Azért támadják a King's City-t, mert més érdekeltség akarja megvenni a sukorói földet! - Ez egy nagy hazugság! - És a PM - az Állami Számvevőszék megállapítása ellenére 9-én közölte: Nem találtak szabálytalanságot a földcserénél és a telekár megállapításnál!!! Ez kriminális!
Álljon ellen az egész ország a bűnös pénz hatalmának!

Sólyom László Köztársasági Elnök Úr!
Ön természetvédő. Nem kívánjuk, hogy hátizsákkal, bakancsban jöjjön le az agárdi Madártani Megfigyelőhöz, de kérem, tiltakozzon a tó elfoglalása ellen!

Orbán Viktor Fidesz-elnök Úr!
Önnek Agárdon van nyaralója. Emelje fel - érintettként is - erősebben a szavát a vízisportokért és a Velencei tóért! Az agárdi Velencei-tavi Vízi Sportiskoláért!

Schmitt Pál, Baráth Etele, Gémesi György Sportvezető Urak!
Élsportolóink hadával együtt adjanak ki közös, dörgedelmes nyilatkozatot a Velencei-tó megmentéséért! A sport le kell győzze a pókert!

Hiller István Oktatási Miniszter Úr !
Tiltakozzon az erkölcstelen ifjúsági póker-klubok ellen! Tisztelettudás- és Erkölcs-Klubok kellenek!
Ti, még megmaradt ,,szocialisták" (társadalom-pártiak)! Űzzétek el soraitokból a KV-t! (a Korrupt Vadkapitalistákat).

Mi pedig menjünk ki az utcára, űzzük el a Lauder-céget és énekeljük:
,,Árpád apánk, ne féltsd ősi nemzeted!
Nem vész az el, ha eddig el nem veszett!"

Mi küzdünk, dolgozunk, sportolunk és emberi életet akarunk élni.
A LÉLEK FONTOSABB A PÉNZNÉL! Egy szenvedőn segítő ápolónő értékesebb egy póker-klub tulajdonosánál.
Budapest, 2009. 10. 14. "
Kéri Edit
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kezdeményezésére, csónakgarázsában, minisztériumában, pénzügyminiszter, polgármesterének, milliárdocskákat, megmérettessenek, világszínvonalon, balettintézetről, világkongresszus, székesfehérváron, gazdaszövetségek, ingatlankezelési, cégbejegyzésében, állampolgároknak, nemzetbiztonsági, bennszülötteknek, polgármestereit, nyilatkozatában, megállapításnál, telefonkönyvben, szerencsétlenek, ideggyógyászati, állampolgárságú, jogrendszeréhez, székesfehérvári, elnökhelyettese, toronyépülettel, versenyeztetése, kalinyingrádtól, válogatóverseny, márványasztalán, országgyűlésünk, polgármesternek, kozmopolitákról, nándorfehérvári, szüleim 1935-ben, túlsó parton, pákozdi 1848-as, ezer zöld, három Springer-testvér, múlt század, 60-as években, jövő kajakos, vízi sportiskola, félkörívűvé nőtt, evezős versenypálya, vízi sportpálya, magas versenybírói, sportiskola azóta, másfél méteres, úgynevezett „, Kéri Edit, Velencei-tavi Vízi Sportiskola, Springer Ferenc, Springer Feri Velencei-tavi, Vízi Sportiskola, Madártani Megfigyelő Állomás, Tildy Zoltán, Balázs Béla-díjas, Érdemes Művész, Polgármesterek Izraelben, Nadap Sukorótól, Tóth István, Molnár Ferenc, Molnár Gábor, Gárdonyi Tükör, Gárdonyi Kontroll Egyesület, MSZP-s Oláhné Surányi Ágnes, City Bidding, Királyi Város Ajánlat, Polgármester Hölgyek, Ronald, Zsidó Világkongresszus, Gyurcsány Fecóval, Juhász Ferenc, Veres János, Bajnai Gordon, Nemzeti Vagyonkezelő, Tátrai Miklós, Mert Pákozd, Vad-Ex Zrt, Szekeres Imre, Joav Blum, Raiffeisen Bank, Felcsúti Péter, Nekünk Pákozd, Joav Blumnak, Paul Dallas Benkley-t, Blumnak Oszkó Péter, Veres Úr, Bármely EU-s, Nemzeti Vagyonkezelő Zrt, Nézem Tátrai Miklóst, Gyurcsány Ferenc, Lipótmezei Ideggyógyászati Intézetünk, Képviselő Urak, Ország Házában, Nemzeti Vagyonról, Idézek Széchenyinek, Nándorfehérvári Teremben, Tátrai Miklóssal, BÁRD KÁROLY, Bárd Károly, Antal-kormány Igazságügyi Minisztériuma, Állami Biztosító, Igazságügyi Minisztériumában, Eörsi Mátyás SZDSZ-es, Bauer Miklóssal, Eörsi Gyula, City Bidding Kft, Bárd-iroda B-jelzése, WIFI Hungária, Imperial Krisztina Plaza, Travel International Kft, WIFI Hungária Kft, Továbbképző Intézet, Imperial Ingatlankezelési, Építési Kft-nél, Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, Bidding Kft, Eörsi Mátyás, Apró Piroska, Apró Piroskát, Ferenc Józsefet, Apró Antal, Katonai Bizottság, Felcsúti László, Karsai József, Simor Andrásnak, Nemzeti Bank, Simor János, Oszkó Gyula Piros László, Oszkó Péter, Oszkó Károlynak, Oszkó Aladár Mód Aladár, Bárd Karcsi, Fekete János, Vámos György Echo TV-s, Mondtam Ferikének, Simor Andriskát, Nemzeti Bankhoz, Benedek Fülöp, City Casino, SZEGÉNY MAGYARORSZÁG, Korda György, Korda Póker Klub Törökbálinton, Fészek Művész Klubban, KORDA PÓKER KLUBBA, Aczél Endre, Batiz András, Juszt László, Korda Póker Klub, Berényi Jánosnak, Hungaroring Sport Zrt, Kuncze Gábor, Közép-Dunántúli Régió, Joav Blum-féle, Közép-Dunántúli Régióra”, Schmitt Pál, Európai UNIÓ, Széchenyi István, Baráth Etele, Magyar Kajak-Kenu Szövetség, Kovács Katalin, Csipes Ferenc, Gyulai Zsolt, Kőbán Rita, Kammerer Zoltán, Kolonics György, Storcz Botond, Vereckei Ákos, Parti János, Tatai Tibor, Hesz Mihály, Wichmann Tamás, Ifjúsági Korda Póker Klub, Korda Györgyről, Nemzetközi Voga-Longa, Duna-Régió Diákolimpia, Szabad Föld Kupa, Országos Diákolimpia, Szabadidő Sport Fesztivál, Velencei Híradó, Dragon Aqua SE, Kovács Zoltán, Tóth Dávid, Sáfrán Mátyás, Megyei Önkormányzat, Balsay István, Központi Nyomozó Hivatal, Székesfehérvári Megyei Ügyészség, Balsay Istvánt, Balsai Istvánnal, Balogh Ibolya, Fejér Megyei Önkormányzat, Bencze Izabella, Budai Gyula, Magyar Gazdakörök, Gazdaszövetségek Orsz, Állami Számvevőszék, Sólyom László Köztársasági Elnök Úr, Madártani Megfigyelőhöz, Orbán Viktor Fidesz-elnök Úr, Önnek Agárdon, Velencei-tavi Vízi Sportiskoláért, Gémesi György Sportvezető Urak, Hiller István Oktatási Miniszter Úr, Korrupt Vadkapitalistákat, LÉLEK FONTOSABB PÉNZNÉL,
faluhelyi borbála (#1)   2009-11-13 14:22:51
Kedves Kéri Edit! Én egy szobrot szeretnék Feri bácsi emlékére csináltatni, de nem tudom a folyamatot. A VVSI telepre, szembe a tóval, amt annyira imádott. Megérdemelné, mert nagyon sokat tett a tóért, én nagyon jól ismertem, szomszédom volt Sukorón. Ha van ötlete kérem segitsen, mert nagyon szereném. Üdvözlettel és nagy tisztelettel: Faluhelyi Borbála
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Tanmese  Az ember  Különleges  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Robert Merle tollából  Bársony székben  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Mindig lesz olyan  képre írva  Vidámság  A pitypang legendája  Jó éjszakát  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy barátság története  Ady Endre - Mindegy átka  képre írva  Szép álmokat!  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Sok ember olyan, mint a kaméle...  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ott van  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Van néhány kérdés, amin gondol...  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Tanmese  különleges  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  képre írva  Müller Péter tollából  James Allen  Különleges  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Jánosházy György: Fogd a kezem  Zilahy Lajos mondta  Nem kell hozzá fürdőruhás  Eduardo Sacheri gondolata  Nem kell hozzá fürdőruhás  Előfordul, hogy  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Az ember  A gyulladáscsökkentő és csonte...  József Attila – Keresek ...  Kertem 
Bejegyzés Címkék
szüleim 1935-ben, túlsó parton, pákozdi 1848-as, ezer zöld, három Springer-testvér, múlt század, 60-as években, jövő kajakos, vízi sportiskola, félkörívűvé nőtt, evezős versenypálya, vízi sportpálya, magas versenybírói, sportiskola azóta, másfél méteres, úgynevezett &#8222, oktatáshoz szükséges, velencei-sukorói versenypályán, 2000 méteres, sukorói vizeken, part több, parton hangosan, sukorói hegyoldal, emléktáblát Velencén, velencei- tavi, barátnőm férje, hattyúk újabb, izraeli Lauder-cég, tengerpartra nyaralni, nadapi polgármestert, sukorói régi, hírek szerint, fideszes polgármester, sukorói független, velencei MSZP-s, cégbejegyzés szerint, régebben tiltott, különböző pénznyelő, munka után, jövő álmaikat, sukorói polgármesternek, póker Tel-Avivban, fiának több, polgármesterek tengeri, gigantikus sukorói, orosz ifjúságot, összes kaszinót, ottani sajtó, szocializmus egyik, állami monopólium, kaszinóváros létrehozását, milliárdos &#8222, sukorói King&#8217, orosz kaszinó-piacról, milliárdocskákat igen, falu elől, egész tavat, kurva parasztok, első lépcső, állami földeket, magyaroknál földet, többit bízzuk, sukorói Vad-Ex, egész hegy, pákozdi csata, magyar állampolgár, albertirsai csere-gyümölcsöst, események innen, céljuk ezzel, banki jelzáloggal, kaszákat kiegyenesítő, sukorói református, bírósági tárgyalása, lakcím-bejelentés késése, parlament szigorítani, dánok nemcsak, állandó bejelentkezés, idegen földfoglalók, idegenért drukkol, törvénytelenül földhöz, saját törvényünket, nemzet vagyona, egész Nemzeti, göndör kölyköt, ilyen dönthet, nemzet vagyonáról, pénzügyminiszter javaslatára, gyönyörű Krisztina, szeretett földjeinkről, ilyen kölyök, 1846-os akadémiai, hazaszeretet azon, világ hidegen, legtöbb magasztos, földön eredetét&#8221, nagy Lauder-fogadás, kormány néhány, nevek nemrég, névnél felkiáltottam, német hölgy, 1949-es kihallgatási, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 522
  • e Hét: 861
  • e Hónap: 4606
  • e Év: 158102
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.