Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Meddig várhatunk a gyökeres vá
  2010-08-16 11:38:57, hétfő
 
   
  Meddig várhatunk a gyökeres változásra?Magyarország nem független, szabad (szuverén) állam, bár az 1949. évi XX. törvényt még nem módosította a Helytartótanács a tényeknek megfelelően. Talán a tavaszra elkészülő[1], Alkotmánynak nevezett diktátum-irányelvekben már az igazságnak megfelelő ország-státusz megnevezés fog szerepelni.

Időnként megjelenik egy-egy írás a médiában, amely megállapítja: ,,köztudomású, hogy az ország nemzetközi szervezetekben betöltött tagsága, s az ebből folyó kötelezettségek nyomán törvényszerűen veszít szuverenitásából", annak leszögezése mellett, hogy a pártok ennek tudatában végzik érdemi munka látszatát keltve iszapbirkózásukat[2].

Nehéz dolog a kormánynak és az ellenzéknek leplezni a függőséget, és úgy tenni, mintha a választók akarata szerint alkotnának szabályokat. És nehéz dolog a választóknak tudomásul venni, hogy amiben élünk, az voltaképpen önkényuralmi rendszer (diktatúra), és ennek játékszabályait nevezik ,,demokratikus jogállamiságnak".

Megállapítják egyes, médiában megjelenő elemzések, hogy ,,egy demokratikus választás nyomán előálló helyzetet az objektivitás látszatát keltve megkérdőjelezni nem lenne szabad", szót sem szólva arról, hogy ezt a ,,demokratikus választást" annyira nem érdekli a népakarat, hogy előírásai szerint a választók egyharmadának támogatása mellett lehet kétharmados parlamenti többséget jelentő ,,előállt helyzetet" teremteni[3].A kormány igyekszik úgy tenni, mintha nem az EU Helytartósága lenne, és rá nem vonatkozna a Lisszaboni Szerződés című önkényuralmi kinyilatkozás (diktátum).

Azokkal az intézkedésekkel, amelyeket csak szabad állam hozhat, jogsértést követ el[4], és hiába hangoztatja, hogy ,,a jogállamiság melletti elkötelezettség nem befolyásolja, hogy Magyarország iránt érdeklődők mely kontinensről vagy államból származnak"[5], Izraellel szemben ez érvényesülhet (pl. Sukoró-ügyben), de például Iránnal szemben nyilván nem, hiszen azt megakadályozza a gazda tiltása[6].

Az a mutatvány, amivel az Orbán kormány porondra lépett, életveszélyes hazardírozás, mert utolsó tétként odavetette azt a lehetőséget, amit a gazda többi gyarmata számára engedélyezett[7]. Ennek megfelelően a velünk sorsközösségben lévő államok kibicként adnak tanácsot a partvonalon kívülről, vagy úgy bámulják a viktatúrát, mintha fehér holló lenne[8], mert ,,kételkednek abban, hogy Orbán Viktor érti-e az új játékszabályokat"[9].

,,Szükségben mutatkozik meg a barát", na meg a Lisszaboni Szerződés is előírja a sorsközösség-vállalást (szolidaritást). Tudomásul kell venni: az EU-ban nincs barát és nincs, aki sorsközösséget vállalna a másik országgal[10], csak akkor, ha az az ő közvetlen érdekét szolgálja. Minden kormány igyekszik a kimúlt liberális-kapitalista rendszer életben létét olyan látszattal igazolni, hogy saját hazájában a társadalmi feszültség ne érje el[11] az erőszakos rendszerváltoztatási kényszer szintjét, és ezért az Orbán-trükkhöz képest kisebb veszéllyel járó mutatványokkal igyekszik túljárni a gazda eszén[12], miközben az további szabadságjog-korlátozásra készül[13].Akkor, amikor a költségvetési hiánycélként meghatározott 3,8 %-ot már elérte Magyarország az első hét hónapban[14], és ettől kezdve ez csak növekedni fog, és a tényeken alapuló előrejelzés szerint a 2011-es hiánycél sem tartható[15] - még akkor sem, ha a viszonyítási alapot igyekszik átértelmezni a NGM[16] -, a valóságnak megfelelően kell értelmezni azt a kijelentést, mi szerint az EU elnökséggel határozzuk meg az EU haladási irányát[17].A kormány és az ellenzék egyaránt érdekelt az önkényuralom fennmaradásában, még akkor is, ha szavakban mintha-radikális, hiszen a pártvezetők és a képviselők személyes érdeke a hatalomban-maradás. Ennek megfelelően a hatalom - az ok, a diktatúra változatlanul hagyása mellett - legfeljebb változtatni akar az EU továbbhaladási irányán, de nem célja a gondolkodási mód (paradigma) váltás, aminek előfeltétele szabadságunk visszavétele.

A liberális-kapitalista rendszer erőszakos továbbéltetése gazdaságilag a kereslet céltalan növelését (export-kényszer), az eladósodás növekedését, az idegen befektetésekkel a kiszolgáltatottság teljessé válását, az elszegényedést és az idegen érdekek uralmának kizárólagos érvényesülését jelenti[18].Annak, aki elolvassa a tényeken alapuló előrejelzéseket[19], nem lehet kétséges, hogy ennek a rendszernek a továbbéltetése ,,globális katasztrófához" vezet, amely az erkölcsi válságból indult és a gazdasági válságon keresztül törvényszerűen folytatódik ,,biológiai, vagy nukleáris támadásokkal, illetve ember okozta klímaváltozással"[20].

A klímaváltozás hatását már érezzük. A fegyveres terrorizmus nem képes tanulni: amikor Koreából és Vietnámból kénytelen volt vereséggel kitakarodni, amikor Afganisztánban és Irakban ugyanez a sors vár rá, új helyszínt keres Észak-Koreát és Irakot célkeresztbe állítva[21].Aki ebben nem látja Izrael ön- és világpusztító szándékának megnyilvánulását, az vak, de az is, aki nem veszi észre, hogy ebbe az erkölcstelen kalandor-politikába nevünkben, de akaratunkkal és érdekeinkkel ellentétben a diktatúra-kiszolgáló hatalom belekényszerít bennünket.

_______________________________Kimondom ismét: Vukics Ferenc a magyar közélet legveszélyesebb demagógja.

Legutóbbi tettével a félműveltek gőgjétől hajtva megakadályozta, hogy a bösztörpusztai rendezvényen azok, akik már megnyitották önmagukban a Szent Korona szálláshelyét, érzelmi és értelmi összhangjukat a Szent Korona szolgálatában kiteljesítsék azzal, hogy Továbbadókká váljanak.Értem én, hogy nagyszerű dolog büszkének érezni magunkat azért, mert magyarok vagyunk, a magyarok sokaságában. Annak a lehetőségét vette el Vukics Ferenc több ezer embertől, hogy tegyenek azért, hogy ne csupán rezervátumi önünneplés, hanem - a szabadságban mindennapok gyakorlatává váló állandóság - legyen ez az érzés.Azok a rendezvények, amelyek színesítik a bösztörpusztai kirakodóvásárt, bebetonozni lesznek hivatva a szolgaság ezeregyszáz éves uralmát a mintha-szentkoronaiság, a Szent Korona Tan eszméivel, akkor, amikor az erkölcsi világválság gazdasági hatása a társadalmi-gazdasági-politikai változás szükségszerűségét teszi kötelességünké, és ennek a változásnak egyetlen letéteményese az a Szent Korona Értékrend, ami többezer éve szegletkője a magyarság által közvetített emberi szabályrendszernek.

Ez az a gondolkodási mód (paradigma), amely a Világrendszerváltás mindhárom részére, az ideológiaira, a jogira és a gazdaságira rendszerbe foglalt megoldást ad.Fél Vukics Ferenc éppúgy, mint a mintha-radikális Jobbik elnöke, Vona Gábor a szabadságot adó radikális lépések megtételétől:- kilépés a gazdasági gyarmatbirodalomból, az EU-ból,

- kilépés a katonai terrorszervezetből, a NATO-ból,

- szabadságunk megtartásának feltételeként: a hatalmat csak a Szent Korona tagjai gyakorolhatnak.Az így újjáteremtett Szent Korona Országa nem polgári demokratikus, nem ,,nyugati", nem trendi, nem projectekben gondolkodik, nem idegen befektetők és bankok kegyeit keresi, nem brókerek, kupecek, celebek országa, nem vállal közösséget olyan pénzrendszerrel, amelynek nincs fedezete, nem akarja a természetes igények kialakulását megtörni profit-központú termeléssel és nem akarja a teremtett emberkörnyezetet ember- és természetidegen célokért megerőszakolni.Az így újjáteremtett Világtörténelmi korszak az állam és az ember eredendő szabadágára épül, a Szent Korona Értékrendjével a Lélek Fényét adva az anyag uralásához és formálásához, így válik az emberiség és élettere szerves egységgé.Ennek közös átgondolását szolgálja a Továbbadó Szer, amit Vukics Ferenc önkényuralma meggátolt a Magyarok Országos Gyűlésén megrendezni.Mivel a Teremtő utunkat kijelölte, Vukics Ferenc akadékoskodását alkalmatlan ember alkalmatlan tetteként kell értékelni.Rossz hírem van számára: a Továbbadó Szert meg fogjuk tartani, azok részvételével, akik akarnak tenni a Magyar Küldetés teljesítéséért, mert rájönnek: nem az ember által létrehozott szervezet tagja minden magyar ember, hanem a Teremtő akaratát közvetítő Szent Koronáé.Kelt Szegeden, 2010. Új Kenyér havának 13. napján.A krisztusi örök értékrend szerint magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

A levél nyomtatható változata: http://szkszhu.szksz.com/ISz100813.pdf,

http://szkszhu.szksz.com/ISz100813.doc
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: emberkörnyezetet, megnyilvánulását, szuverenitásából, játékszabályokat, klímaváltozással, befektetésekkel, akadékoskodását, világtörténelmi, kötelezettségek, sorsközösségben, előrejelzéseket, természetidegen, pénzrendszerrel, szentkoronaiság, legveszélyesebb, játékszabályait, intézkedésekkel, megkérdőjelezni, elkötelezettség, jogállamiságnak, fennmaradásában, helytartótanács, kötelességünké, szervezetekben, bösztörpusztai, kirakodóvásárt, értékrendjével, törvényszerűen, sorsközösséget, afganisztánban, megakadályozta, belekényszerít, megerőszakolni, gyakorolhatnak, megakadályozza, mutatványokkal, gyökeres változásra, tényeknek megfelelően, tavaszra elkészülő, igazságnak megfelelő, ország nemzetközi, ebből folyó, pártok ennek, ellenzéknek leplezni, választók akarata, választóknak tudomásul, voltaképpen önkényuralmi, demokratikus választás, objektivitás látszatát, választók egyharmadának, kormány igyekszik, jogállamiság melletti, Lisszaboni Szerződés, Orbán Viktor, Vukics Ferenc, Szent Korona, Szent Korona Tan, Szent Korona Értékrend, Vona Gábor, Szent Korona Országa, Szent Korona Értékrendjével, Lélek Fényét, Továbbadó Szer, Magyarok Országos Gyűlésén, Továbbadó Szert, Magyar Küldetés, Szent Koronáé, Kelt Szegeden, Halász József,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Az Úr az én oltalmam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Kedvemre simogat a nyári naps...  Esti kép  Png nő  Flavonoidokban gazdag étkek  Fehér gerbera  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Nincs egy rongyom se ........  Nyári kép  Harmónia..........  Pipacsok vázában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nyári kép  Kedvemre simogat a nyári naps...  Nyári kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Muskátlik az ablakban  Aranyosi Ervin: Mit is kéne te...  Balga utak  Örülnünk kellene..  Rózsa csokor  Rózsa csokor  Szélmalomharc a Bakonyban (gyö...  Topáz  Fülöp szigetek.......  Szép estét - - jó éjt kívánok ...  Nyári kép  Egy nagyon szép kastély.....  Vezuvianit  Pihenő cica  A napfény  Png rózsa  Aranyosi Ervin: Mit is kéne te...  Facebookon kaptam  Fülöp szigetek.......  Vízesés  Fehér gerbera  Riasztó.......  Jókai Anna - Perc-emberkék dár...  Nyári kép  Elejtetted a napot  Topáz  Korhatár nélkül  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinátó...  Kellemes napot  Jókai Anna tollából  Arany és kék szavakkal  Jókai Anna tollából  Facebookon kaptam  Majd villámot verek  Kellemes kávézást  Nyári képek  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Kellemes nyári napot  Facebookon kaptam  Nyári kép  Facebookon kaptam  Margaretták  Muskátli.......  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Napraforgó  Facebookon kaptam  Szemüveges  Mai harmónia kártyám  Pipacs csokor az ajtón  Lufik  Szép estét kívánok ! Szegedről...  Drón vizsga II.  Png nap  Jókai Anna - Perc-emberkék dár...  Fogyózni kellene......  Az Úr az én oltalmam  Mondd  Drón vizsga II.  Napraforgó  Png nő  Nyári kép  Jó éjszakát!  Mi történik a testünkkel és az...  Riasztó.......  Omnia mea mecum porto  Facebookon kaptam  Omnia mea mecum porto  Aranyosi Ervin: Mit is kéne te...  Facebookon kaptam  Kislány  Facebookon kaptam  Pipacsok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nyári kép  Nyári kép  Zápor dal  Egy nagyon szép kastély..... 
Bejegyzés Címkék
gyökeres változásra, tényeknek megfelelően, tavaszra elkészülő, igazságnak megfelelő, ország nemzetközi, ebből folyó, pártok ennek, ellenzéknek leplezni, választók akarata, választóknak tudomásul, voltaképpen önkényuralmi, demokratikus választás, objektivitás látszatát, választók egyharmadának, kormány igyekszik, jogállamiság melletti, gazda tiltása, gazda többi, velünk sorsközösségben, partvonalon kívülről, másik országgal, társadalmi feszültség, gazda eszén, költségvetési hiánycélként, tényeken alapuló, 2011-es hiánycél, viszonyítási alapot, valóságnak megfelelően, ellenzék egyaránt, önkényuralom fennmaradásában, képviselők személyes, hatalom &#8211, diktatúra változatlanul, kereslet céltalan, eladósodás növekedését, idegen befektetésekkel, idegen érdekek, továbbéltetése &#8222, erkölcsi válságból, gazdasági válságon, klímaváltozás hatását, fegyveres terrorizmus, magyar közélet, félműveltek gőgjétől, bösztörpusztai rendezvényen, magyarok sokaságában, lehetőségét vette, szabadságban mindennapok, bösztörpusztai kirakodóvásárt, szolgaság ezeregyszáz, erkölcsi világválság, változásnak egyetlen, magyarság által, gazdaságira rendszerbe, mintha-radikális Jobbik, hatalmat csak, természetes igények, teremtett emberkörnyezetet, ember eredendő, anyag uralásához, ember által, krisztusi örök, levél nyomtatható, emberkörnyezetet, megnyilvánulását, szuverenitásából, játékszabályokat, klímaváltozással, befektetésekkel, akadékoskodását, világtörténelmi, kötelezettségek, sorsközösségben, előrejelzéseket, természetidegen, pénzrendszerrel, szentkoronaiság, legveszélyesebb, játékszabályait, intézkedésekkel, megkérdőjelezni, elkötelezettség, jogállamiságnak, fennmaradásában, helytartótanács, kötelességünké, szervezetekben, bösztörpusztai, kirakodóvásárt, értékrendjével, törvényszerűen, sorsközösséget, afganisztánban, megakadályozta, belekényszerít, megerőszakolni, gyakorolhatnak, megakadályozza, mutatványokkal, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 107
  • e Hét: 2801
  • e Hónap: 17288
  • e Év: 242756
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.