Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
AZ ÁLBÉKE ÁRA: KÍNKESERVES NEMZETHALÁl
  2012-07-05 21:38:24, csütörtök
 
  http://hunveerfarkas.blogspot.hu/2012/07/az-albeke-ara-kinkeserves-nemzethalal.ht ml



AZ ÁLBÉKE ÁRA: KÍNKESERVES NEMZETHALÁL

(MNH dokumentum)



ÖSSZEFOGLALÓ BEVÉSÉS!

,,A zsidóság nem más, mint az emberiség árulója és szégyene!"*

,,Csak ott van zsidóutálat, ahol zsidó is van!"*

,,Büntetés nélkül nincs bűnbocsánat sem!"*



,,AKI A LÉNYEGET NEM ÉRTI, AZ A RÉSZLETEKET SEM FOGJA!"

AZ ÉLETED A TÉT!*



AZ MNH KATONAI KÉMELHÁRÍTÁSÁNAK AJÁNLÁSÁVAL!

-TÖRVÉNYSZERŰSÉGEK; A GYILKOS BÉKE!-*



,,A háborúknak áruk van.

A békének is.

Olykor nagyobbak, mint a háborúknak.

Amennyiben háborút vesztünk, azt a nemzet túléli.

Azonban, ha a békét vesztjük el háború nélkül, abba a nemzet belepusztul!

Ezeknek a gyilkos békéknek a nevük álbéke, és jobban pusztul benne a nemzetünk láthatatlanul, mint egy igazi háborúban, mert kezdet és vég nélküli, és mert az utolsó embercsecsemőig fog tartani!

A fajiháború álbékéjében tud csak igazán büntetlenül elszaporodni a bioparazita!

Mert a parazita nem hagyományos háborút folytat, hanem alattomosat, felélőt!

A hagyományos háború eszközei a parazitára hatástalanok, abból kihátrál.

Fegyverei a saját fajának elkorcsosító szaporulata, a hazugság, a megtévesztés, az elhallgatás, a lejáratás, de legfőképpen tagadása saját fajának embertelenségéről!

Legnagyobb ellensége a felismerés és a kimondott Igazság Fénye, A Szó!



Földünkön egyetlen parazitafaj létezik, amelyik az emberrel kereszteztethető, az összefoglaló elnevezésük zsidók! Régebben szidó, a vallásban pedig farizeus, mely megjelölés a ,,hitetlen, lelketlen, erkölcstelen, jellemtelem árulóra vonatkoztatható!"*



A MINDENNAPI, ALATTOMOSAN TERJEDŐ FAJIHÁBORÚ!



B E V É S É S !



,,A szidóság nem vallás vagy kultúra, hanem egy emberidegen, de emberszerű biológiai faj, amely valójában az emberiség álarca mögé elbújva végzi alattomosan ártó cselekedeteit...

Nem buták ők, hanem degeneráltak, ezért nem képesek megérteni a mélyebb, morálisabb emberi tartalmat, felfogást és az életet irányító belső parancsolatot.

A zsidó valójában ,,biológiai zsidó", hiszen az összes élettevékenysége kizárólagosan önmaga felé irányul, mindent ennek rendel alá, mint pusztán csak egy silány biológiai entitás...

A környezetében vagy a természetben okozott károk nem érdeklik, annak felelősségét mindig másokra hárítja át, ők takarékoskodjanak, spóroljanak, és morzsákból éljenek meg, hogy az ő túlzásba vitt dőzsölése és jóléte, telhetetlensége(!) ezáltal még tovább maradhasson fenn!



Ez a viselkedési forma teljesen a parazitákra jellemző, hiszen a következményekkel nem törődve tesznek eleget belső biológiai ártó küldetésüknek, melynek egyetlen célja van; ,,mindig csak vegyél el!" - mert a parazita számára a pusztítás végcél is egyben!

A biológiai zsidó termeléssel és tényleges anyagi javak előállításával sohasem foglalkozik, hanem a mások által megtermelt javak hasznát és életerejét igyekszik minden módon elszívni!

(Bővebben; Eustace Mullins:A biológiai zsidó című összefoglaló munkája)



A zsidó a biológiai fajával pusztít, ezért tagadja a fajok és az emberi rasszok létét, ezért nem kutatható a múltja, amely egyébként sincs, ahogyan nincs sem népzenéje, sem kultúrája, sem történelmi nyelve(!), ahogyan az nemrégiben bizonyítást is nyert!

Ennek értelmében a ,,héber nyelv" összelopott, időnként fordítva leírt szavakból tevődik össze, és nem régebbi 400-450 évesnél, történelmi múltjuk, ,,küldetésük" szemenszedett hazugság!

A zsidók mindig más népekre telepedtek rá, és azok ősi kultúráját hazudták magukénak, ahogyan most hirtelen rájöttek arra, hogy ők tulajdonképpen magyarok...

A Hazugság Népe olyan módon formál jogot mások földjére, mint amikor egy hazátlan csavargó beleköp mások kertjébe, és ezen keresztül követeli azt magának."*



,,A valódi ember Teremtett, a szidó utángyártott...

Amíg az előző a Teremtőjének tartozik elszámolni cselekedeteivel és személyes életével, addig az utóbbi a gyártójának.

Ez egy nagyon lényeges és feloldhatatlan minőségi különbség!"*



(Egy nem teljesen megalapozatlan feltevés értelmében az előző civilizáció valamikor jóval meghaladta a mostani szintet, de elkövette azt a megbocsájthatatlan bűnt, hogy megpróbált beleavatkozni a természet rendjébe.

Orvosi és természettudományos ismereteivel felruházva ,,embert" próbált klónozni, utángyártani, de idővel kiderült, hogy az így ,,előállított" biológiai lények korántsem tökéletesek, hanem ellenkezőleg, túlszaporodásukkal végveszélybe sodorták a Földet.

Ekkor már késő volt visszavarrni a szálakat, a lelketlen és moráltalan, csak önmagukkal törődő entitások ellenőrizetlenül elterjedtek.

Emberszerű kinézetüket és a túlélésük érdekében kifejlesztett ,,mimikri" megtévesztő módszereiket felhasználva továbbadták faji degeneráltságukat, és azt követendő erénynek(!), ,,modernségnek" állították be!

És valóban, a fajzsidó nem rendelkezik homloklebennyel(!), a beleérzés és megérzés, ráérzés, a logikai munkaszervezés eme rendkívül fontos emberi tulajdonságával, amelyet teljesen egyértelműen meg is állapítottak, bár ennek hiánya nem gátolja az értelem kialakulását.

Ezt a felfedezést a Harmadik Birodalom orvosai is bizonyították, mert röntgenfelvétellel könnyen megállapítható volt valamely személy zsidófertőzöttségének mértéke.

A homloklebeny teljes megléte kizárja, csökkenő vagy teljesen hiányzó esete pedig igazolja a faji deformitás jelenlétét és annak egyénre szabott mértékét!



A Harmadik Birodalom orvosai - minden alattomos zsidó gyűlölködés ellenére - nem irtani, hanem gyógyítani kívánták ezen emberi betegséget, mert végső soron a ,,zsidóság" kórtani kategória, hiszen külön zsidóbetegségeket is(!) számon tart az orvostudomány, amelyek kizárólagosan csakis erre az egy fajra(!) érvényesek.

- Az orvosok tehát valóban rasszisták, mert csak ezen az egy módon keresztül kezelhetik a hozzájuk kerülő zsidóbetegeket....



A homloklebeny (limbus frontalis) hiánya is ezek közé tartozik, az öröklődő személyiség zavar (pszichopatikus tünetek), a tudathasadásos skizofrénia, a kóros ideggyengeség, a megalománia, a cukorbetegség, a gyökértelenség jellemző zavara a pánikbetegség, valamint a félelemből fakadó és ellentmondást nem tűrő(!), önkritikátlan és arrogáns, szűklátókörű üvöltő ostobaság... Ezért a szadista gyilkosságok elkövetői is többnyire ők.

Az ilyen ,,személyiségnek" hite, jelleme nincs, azt fanatikus önszuggeszcióval próbálja pótolni és elkorcsosult személyiségével - önnön belső békéjének látszólagos fenntartása érdekében - nyomorultságát ,,kiválasztottságnak" akarja beképzelni!

A kényszerképzet ugyanakkor nem egyenlő a valósággal!



Minden, ami magasztos, dicsőséges és morális, erkölcsi értelemben nagyszerű, vagy hatalmas emberi teljesítmény, az egy ilyen biológiai torzó számára felfoghatatlan, és mivel azt megérteni nem tudja, azon csak gúnyolódni, röhögni tud, rosszabb esetben pedig halálosan gyűlölni!

Ez a viselkedési forma kiütközik azokon a balesetes egyéneken is, akik homloklebeny sérülésen estek át, de életben maradtak...



Mivel egy ember csak az erkölcsén és morálján keresztül lehet ,,valóban ember", az e nélkül közöttünk élők valójában nem számítanak embereknek, hanem időzített biológiai bombáknak, mert ha életfeltételeik szűkössé válnak, azonnal kitör belőlük az a biológiai zsidó, amely ,,sem nem ember, sem nem állat", és nem tisztel semmilyen törvényt, még a kannibalizmus sem kizárható!

Nagyon érdemes lenne azon elgondolkoznunk, hogy a történelmi tanulságok és a borzalmas emberi háborúk hátterében szinte mindig és kizárólagosan(!) ezen faj elmebeteg és gyűlölködő hazugságai és mesterkedései álltak - és állnak most is! -, és mennyire ön- és közveszélyes, ha egyszer a korlátlan hatalom birtokosa lesz!

Emberutánzatok felelősséggel nem irányíthatnak emberi civilizációt!

Az eszközök és a lehetőségek ugyanakkor rendelkezésre állnak a faji szűrésre.

Talán csak nem ezért titkolják, büntetik és rendőrileg is üldözik azon normális és felelősséggel rendelkező embertársainkat, kik a zsidóveszélyre, ellentétet szító és fenntartó hazugságaikra a figyelmet felhívni próbálják, mert a zsidóbetegek irányítják már őket is?!



A tényleges ember egy finoman beszabályozott Szellemi Lény, az utángyártott, kiüresedett entitás (HMD kóros, Human Moral Disorder, vagyis Emberileg Kiüresedett) Anyagi Lény, törekvése mindennek az erőszakos tagadása, előtérbe helyezve önmaga pusztán csak anyagi világát és felélő parazita életmódját, gyűlölve az ezt felismerőket.

Rettenetes morális és erkölcsi hiányossága ellenére, biológiailag képes a tényleges emberrel történő faji keveredésre, amely elterjedésének és súlyos társadalmi kockázatának, emberfertőző jelenlétének elsőszámú módja és legalattomosabb eszköze is egyben!



A GENETIKAI HIÁNYOSSÁGOK ÁTADHATÓK AZ UTÓDOKNAK!



E faji keveredésen keresztül rontja meg mindazokat, kik gyanútlanul és jóhiszeműen - személyes fejletlenségük és igénytelenségük következtében - velük nemi kapcsolatra léptek!

Ezen bioparazita betegség valójában nem más, mint az emberiség betegsége, rákos burjánzása, pestise, amelynek önéltető táptalaja a hazugság, az igénytelenség és önnön emberségünknek a megtagadása a bioparazitának történő eszmei megfelelésből...

A szidóság sohasem volt, nem is lesz, és most sem az emberiség része, hanem annak arrogáns élősködője, mivel önmagában - az emberi civilizált társadalmak hiányában - megélni és életben maradni saját magától teljességgel képtelen lenne!



Az élősködő emberszerű bioparazitáinkat mi magunk tartjuk életben - a saját magunk érdekeivel ellentétben -, tudatlanságból, érthetetlenségből, személyes gyáva megalkuvásból és rosszul értelmezett emberi humanizmusból!

Ugyanis a bioparazita elterjedni csak ott tud, ahol nincs erős központi hatalom - fasizmus -, nincs egységes és szervezett nemzetjóléti társadalom - nemzetszocializmus -, és nincs irányított felvilágosító tanítás az emberi fajokkal, rasszokkal kapcsolatban - mint rasszizmus -, és nem alkalmaznak előítéletet a világcsavargó azonosíthatatlan jöttmentekkel szemben!



,,A zsidóság a Hazugságon keresztül jelent meg, és az Igazságon keresztül fog eltűnni!"

,,A mi vallásunk az Igazság kimondása, mint egyetlen igaz vallásé!"

(*)



A fenti kifejezéseket megtöltötték gyűlölettel, hazugsággal és ferdítésekkel, és nálunk már szidótörvényileg üldözik is, miközben ezeket az elveket a gyakorlatban is alkalmazza az izraeli-zsidó törvényhozás a megszállt Palesztin területeken, persze ekkor már mint a saját polgáraik védelmében, vagyis jellemtelen és köpönyegforgató hazug módon!

Mi soha nem tagadtuk a (zsidó) nemzetszocializmus, fasizmus és rasszizmus bűneit, hanem éppen ellenkezőleg, erre szeretnénk a figyelmet felhívni, itt és most a mi saját országunkban!

Ennek felhasználásával és gyakorlati alkalmazásával terjednek nálunk a szidó jóléti lakóparkok, ghettók, egyesítik erejüket ellenünk, miközben minket azért üldöznek és próbálnak büntetni, amit ők, itt és most a gyakorlatban széleskörűen alkalmaznak, de már ezúttal ellenünk!

Azért mert a zsidóparazita számára csak egy törvény van, az, amelyik csak neki előnyös!



Eszközük a faji szaporításra alkalmas álbéke, amelyben zavartalanul mérgezhetik és korcsosíthatják el a tudatlan és szándékosan félretanított tisztaszívű fiatalságot, a magyarnak hazudott - de valójában zsidóérdekű és fajú - Parlament, rendőrség és katonaság, valamint a Törvényhozás hatalmi és döntéshozói - messze nem magyar érdeket képviselő - álemberei!"



,,A zsidóellenesség mindig emberszeretet, ezért minden emberszeretet zsidóellenes!"*

,,A zsidóhazugságok egyetlen célja az Igazság titkolása, mert annak Fényétől félnek!"



A zsidó álbéke, mint harcmodor!



A zsidó mindig alattomosan gyűlölködő és számító.

Egy zsidó mindig hazudik, vagy elferdít, vagy hazugságra kényszerít, de mindenképpen be akar csapni, mert ,,Csalással viselj háborút!"

Soha gonosz tettét fel nem vállalja, zsidóságát körömszakadtáig tagadja, színészkedik, esküdözik és többnyire ,,éretlen és tudatlan az", aki szerint van zsidókérdés, zsidóbűnözés...

Jellemtelen, önkritikátlan, meggyőzhetetlen és tudálékos áltudományos zagyvaságokat böfög vissza - többnyire más zsidókra hivatkozva - ennek a kérdésnek a lehetetlenségéről.



,,A tanított történelem az, amiben a zsidó történészek megegyeztek a saját érdekükben!"



Gúnyolódik, lekezel, nagyon intelligensnek és műveltnek tünteti fel magát, alapból fölénk helyezi személyét, játssza a ,,nagy demokrata" szerepét, erről a kultúrzsidó azonnal és biztonsággal felismerhető, mert öklendezi ki magából az évszámokat és a tanított neveket.

A kultúrzsidó eredendően és önkritikátlanul pszichopata, mert ebben a pozícióban találkozik az alkotni képtelen logikátlan alkata a ,,mindent megmagyarázni, de semmit sem megoldani" parazita alapfelfogással!

Ezt normális ésszel senki ki nem bírná...



(A ,,demokratizmus" zsidó kitalálmány, a befészkelődési esélyeik javítására.

Lényege a mennyiség döntő szerepe a minőséggel szemben.

Érdekes ebbe belegondolnunk, csak egy repülőgép vezetése szempontjából is...

Nyilvánvaló, hogy a minőség mindig magasabb rendű a mennyiségnél.

A ,,demokrácia" egy olyan éjjeliedényhez hasonlatos, amely működése közben annyi salakanyagot halmoz fel, hogy végül abba fullad, büdösödik bele.

Amikor ez az anyag felhalmozódik és túlcsordul a bili peremén, akkor ezt roppant tudományosan ,,pogromnak" hívjuk, amikor a Szellemi Ember végre megszabadul anyagi terheitől, és ennek ,,kiválasztott nagyon demokratikus" felhalmozóitól...)



,,A kultúrzsidó a legmegátalkodottabb és legkörmönfontabb tagadója az emberi eszméknek, mert (zsidó)iskolai és (zsidó)egyetemi évei alatt meggyőződésévé vált az a téveszméje, hogy ő okos és intelligens - mi több igencsak felsőbbrendűen művelt -, mert a vérségi roncsoló hatás ekkor egybevág a tudatmódosítóan beleöklendezett fajzsidó korcs eszmékkel!

Ez sajnos igaz fegyveres testületünk némely tagjára is..."*



Törvényekre és idegen szavakra, kifejezésekre, dátumokra utal, amelyek félreértelmezhetők, és ezt ő azonnal félre is értelmezi, ha érdekei úgy kívánják.

Az igazságot nem érzi és nem is érti, számára ennek a szónak a jelentése csupán annyi; ,,ha ebből előnyöm, vagy hasznom van, akkor ,,nekem" van igazam!"

Békében terjed a legjobban, ez az igazi táptalaj a számára, mert a zsidóban nem csak a minőség, hanem a mennyiség az igazán káros!

A történelem folyamán mindig(!) felduzzasztott faji mennyiségével kerekedett az őt befogadó emberi nemzetek fölé, melyet a későbbiekben véráztatta kegyetlen szadista terrorral tartott fenn!

Nálunk is ez várható...



A TISZTA SZERETET VISSZAFORDÍTÁSA ÖNPUSZTÍTÓ BIOFEGYVERRÉ!



A kis szid-ócska mint biorobot, teljesen bután és életre alkalmatlanul jön a világra...

Biológiailag vegetál, az agya úgy működik, mint egy program nélküli számítógépé...

Mindenre tanítani kell, magától semmire rá nem jön, még orrot fújni sem tud rendesen, ha erre idejekorán meg nem tanítják, többnyire pedig mindent fordítva(!) csinál.

Figyeljük meg a zsidólakóparkok gyerektől hemzsegő - általában három,négy családonként - környezetét, és a mindenhol erőszakosan visító, sivalkodó, önállóan már játszani nem is tudó, csak állandóan követelődző kis bioparaziták ,,környezeti terhelését"!

Ezek nem embergyerekek, ezek az országunkat felzabálni akaró sáskák következő generációi!

Nem alkotni, teremteni, Hazát építeni jöttek ide, hanem azt tövig lerágni!

Genetikai torzulásukon és elkorcsosult jellemükön keresztül már csak erre jók!



Elsajátítanak bizonyos viselkedési és megjátszási formákat, utánzó és behízelgő képességük nagy, mert a bioparazita elsődleges érdeke a megnyerő és behízelgő modor, a megtévesztés önmaga tényleges személyével kapcsolatban és a szánalom nélküli kegyetlen és rideg számvetés zsákmányának megszerzése érdekében.

Első áldozata maga a szülő, ha az tévedésből zsidó párt választott magának szerencsétlenségére!

Igazságnak, törvénynek, megérzésnek, teremtő logikának még a szikrája sincs benne, ezért kérdezgeti mindig azt állandóan: ,,te honnan tudod ezt,vagy azt"?!



(Teller Ede: ,,Én nem hiszek a tehetségben, viszont hiszek az iskolai dokumentált(!) tanításban!"

Teller Ede Magyarországon született zsidó fizikus volt, ki a hidrogénbomba körüli álszent sündörgésével vívott ki magának hírnevet.

Eme ,,nagyszerű" explóziós termékkel viszont sikerült alaposan ártania az egyetemes emberiségnek, miközben elfelejtkezett arról, hogy a Földet benépesítő csodálatos élőlények egyikének sincs szüksége okmányokra és igazolásokra képességeik alkalmazására, csak a zsidóknak, mivelhogy ők önmagukból kiindulva tudják, hogy amit nem tanítottak meg nekik, azt nem is tudják...

Így az elzsidósodott társadalmaknak is, ahol a papír vált fontosabbá, és nem maga a képesség!



Teller Edénk - bizonyítva a zsidóság alapfelfogását - szinte mindenhol nukleáris robbantással próbálta volna formálni világunkat Alaszkától Mexikóig, de még arra is képes lett volna, hogy ezt a Holdon hajtsa végre.

Megöregedve elismerte a magyar nyelv nagyszerűségét és logikáját, de természetesen ez nem tette őt magyarrá, vagy bölcs emberré sem, ugyanis eltorzult zsidófizikáján keresztül - mint torz üvegen - nem érhette fel ésszel az implózió, a Szellemi Erő jelentőségét.

A kis hazudós Einstein szintúgy nem, ki a Pszichológiai Hadviselés című dolgozatáért érdemelte ki a (zsidó) Nobel-díját, ugyanis minden más eredménye szemenszedett hazugság, melynek egyetlen célja volt csupán, a nemlétező zsidó géniusz világraszóló magasztalása...

Ők ugyanis a Hazugság Népének képviselői voltak."*)



A bioparazita sohasem érez sem könyörületet, sem megértést áldozata szenvedésével kapcsolatban, hanem ellenkezőleg, ez sarkallja és buzdítja - mint siker(!) - a még kegyetlenebb, még szívtelenebb zsákmányszerzése érekében!

(Kapcsolódó irodalom: Eustace Mullins; ,,A biológiai zsidó" )



Amint felelősségre vonjuk jellemtelen és gyalázatos cselekedeteiért, abban a pillanatban ,,emberi jogaira" hivatkozva tiltakozik, ami egyébként abban a pillanatban meg is szűnik, ha ezt egy tényleges emberre kellene alkalmaznia...

Ugyanis azt ő semmibe sem veszi, de saját magának viszont megköveteli, ha abból előnye származik.

A felelősségre vonás, a jellemesség, a rendszeretet, a következetes és állandó figyelmes segítőkészség, önfeláldozás és jóindulat számára nem ilyen...

Első áldozata maga a szülő és ezután már senkire sem lesz többé tekintettel.

Kifejlődve és ivaréretten terjeszti aberrált és korcs, mennyiségre alapozott buja faját.

Telhetetlen és megváltoztathatatlan.



Az élethez való jogaként az erőt, a megtévesztést, a becsapást, a dögevést, a gátlástalanságot, hideg mérlegelést, a sunyi és alattomos behálózást és a végtelenül önző, jellemtelen egoista érdekközösséget és a szánalomnélküli pusztítást tartja!

A zsidócsaládok összetartó ereje sohasem a szeretet, hanem az érdekközösség!

Az elzsidósodott országok ismérve is ez!



Az érdekközösség célja fenntartani és továbbadni azt a bioparazitizmust, amelynek egyetlen célja felélni és telefialni azt az életteret, ahol éppen megtelepedtek!

A zsidóság vonulási útvonalai és alattomos beszivárgási módszerei elképesztő pontossággal és feltűnő hasonlatossággal megegyeznek az Elő-Ázsiából kirajzó patkányokéval és nyomukba szegődő szeméthalmozókkal, a cipekedő-gányoló cigányokéval.

Ahogyan a csatornapatkányok, úgy a zsidóság is rendkívül érzékeny az Igazság Fényére, és erkölcsi- és morális hitványságát külső csillogással, hivalkodó jóléttel próbálja ellensúlyozni és hazugságokkal álcázni tényleges cselekedeteit.

A csatornafedelek felnyitásakor egymást taposva menekül az odalent hemzsegő patkánysereg.

Ez azért több mint beszédes, mert az Igazságnak fénye van...

Beszédes még az is, hogy csak ott vannak zsidók nagyobb számban, ahol sérült a nemzettest, és ott vannak a patkányok is, ahol valami erjed, bomlik, rohad és felélhető.

A patkány sem vállalja fel az arcát, a sötétben mer csak marni, ahogyan a zsidó is mindig tagadja arcát, és csak akkor mutatja meg az igazi énjét, amikor már a hatalomban, nyeregben érzi magát...

Akkor viszont pofátlanul és gátlástalanul önmagát Isten Kiválasztottjának minősítve, hogy ezen keresztül avatkozhasson bele az életünkbe, viszont nagyon hamar rá kell jönnünk arra az igazságra, hogy az ő istenük, nem a mi Istenünk!



(,,Gondolkozzatok már végre, ti zsidóhazugságokon és átírt zsidóbiblián nevelkedett becsapottak!

Milyen Isten lehet az, amelyik ilyen hazug, alattomos és hitvány jellemű, bizonyítottan összeférhetetlen eltévelyedett népességet választott ki a saját földi képviseletére?!

Csak egy Fényre kiszabadult patkánycsorda hiheti magáról, megrészegülve a földi szépségtől, hogy ő Isten kiválasztott küldötte!")

(*)



,,AKI A LÉNYEGET NEM ÉRTI, AZ A RÉSZLETEKET SEM FOGJA!"*



,,A bioparazita mindig a mának, a kényelemnek és a szórakozásnak él, nem fárasztja magát a ,,holnap" hosszútávú gondolatával, és hagyja magát jellemtelenül sodortatni azok által, akik az erőt(!) képviselik a számára, vagyis többnyire a gonosz cionista fajzsidóknak!"*



Ezért lehetséges az, hogy a Harmadik Birodalomban sok zsidó és félzsidó is jól élt, mert betartotta a hatalmi erővel megtámogatott nemzetjóléti államot - a nemzetszocializmust.

Mert nem volt sem alkalma, sem módja a hatalom közelébe férkőzve aberrált és korcs életszemléletét ,,törvénynek és alkotmányos rendnek" beállítani, ahogyan azt most a zsidógyarmattá, befolyási övezetté degradált szerencsétlen Hazánkkal teszi az a rendőrség, amelynek feladata valójában saját országának védelme lenne a zsidóparazitizmussal szemben!



,,Ahol a zsidók megvetik a lábukat, ott a hagyományos erkölcsi, morális és kulturális emberi értékek száz éveket zuhannak vissza az emberi elfajzás következtében!"*

A ,,fejlődés és modernizáció, reformok" sohasem emberi értelemben és felfogásban értendők, hanem a zsidók térnyerésére!

Ami egy-egy bioparazita számára fejlődés és reform, az a mi számunkra buktató és deformitás, mivelhogy érdekellentét áll fenn közöttünk még az élet alapvető céljainak megítélésében is!

(Lásd: implózió és az explózió kibékíthetetlen ellentéte, vagyis a Szellemi Erő és az Anyagi Erő alkalmazása, terjesztése.)



A VÉGSŐ CÉL NEM A HATALOM VAGY PÉNZ, HANEM AZ ÉLET KIOLTÁSA!



Az ellenük történő harcmodor megválasztásának is olyannak kell lennie, amelyik tükrözi e népség alapvető tulajdonságait és törvényszerűségeit!

Mit tudunk tehát?

A zsidóság a békében terjed a legjobban, mert ekkor zsarolással és korrupcióval megszerzi a társadalmi, hatalmi és döntéshozói szintek hivatalnokait a saját nemzetpusztító céljaira!

A zsidóbéke tehát nekünk valójában folyamatosan zajló nemzet- és népirtás!

A nemzethalálunk kiváltó oka a keveredéssel történő faji lezüllesztés, ami a fajiháború egyik jellegzetes következménye, ugyanis ezáltal képviselet nélkül marad(!) az eredeti népesség!



,,NEM LÁTJUK AZ ELLENSÉGÜNKET, EZÉRT HARCOLNI SEM TUDUNK ELLENÜK HATÉKONYAN, MERT NEM EGYÉNEKKEL, HANEM IDEGEN FAJJAL KELLENE HARCOLNUNK!

ALATTOMOSSÁGUK TÉNYLEGES MÉRTÉKE FIZIKAILAG NEM MÉRHETŐ, DE ERKÖLCSILEG ÉS MORÁLISAN SZÁMUNKRA ELVISELHETETLENEK!"*



Ezeken keresztül működteti elnyomó és terror gépezetét, mint a pénzügyi és szociális prés ,,megszorítások" és gazdasági tehertételek és uzsorás zsidó módszerek legálissá tételét, mi több azt törvénynek(!), rendnek(!) és kötelességnek(!) állítja be, amelyet az általa létrehozott és üzemeltetett ,,Szervezett Bűnözők Alosztálya" néven a rendőrség és a politikai rendőrség (ÁVH) igénybevételével tart fenn, illetve üldözteti és bűnözőknek, terroristáknak állítja be azon hazafiakat, akik erre rájöttek!

Az egész gazdaság ekkorra már zsidókézben van, aki ebbe nem illeszkedik be, az gyakorlatilag megélni már nem tud.

A hírközlés zsidókézben, ráadásul korlátlan mennyiségben özönlenek be az új telepesek - valójában bioparaziták -, kik a zsákmány és a mohóság reményében még másokat is behívnak felzabálni az országot.

(Napóleon: ,,A zsidók felzabálják szegény Franciaországomat!"*)



A történelem tehát mindig ismétli önmagát, ahogyan a zsidók sem bírnak megváltozni, úgy az emberek sem bírják őket elviselni!

Az eredmény: zsidóirtás, zsidótlanítás, véres polgárháború, mert egyszerűen egy élő bolygónak és annak teremtményeinek joguk van küzdeni a saját életükért!

Amennyiben a zsidók rájönnének arra, hogy az emberiség hagyja őket élni, ha betartanak bizonyos társadalmi normákat, akkor nem lenne semmilyen baj.

Azonban a zsidók nem közöttünk akarnak élni, hanem a helyünket átvenni, méghozzá alattomosan és ártó szándékkal minket kiirtani és a világot uralni, olyan módon és eszközökkel, amelyek egyértelműek annak teljes és totális elpusztításával!

Ezt természetesen hirdetik is, sajnálkozva azon, hogy ez ellen mi bizonyára tiltakozni fogunk.

Ebbe az emberiség soha beleegyezni nem fog és teljesen egyértelmű, hogy ennek a harcnak mi lesz a végkifejlete!

A fajzsidók és elmebeteg aberrált politikai és ,,vallási" vezetőik hajszolják bele a jó szándékú, és jó érzésű emberiséget egy olyan véres háborúba, amely végül még a ,,zsidó" szó kiirtását is eléri, ugyanis ez a hatás és ellenhatás törvényszerűsége és jogilag igazolható következménye!

Fel kellene ébredniük a zsidóság még valamennyire normális és gondolkodó tagjainak, közömbös, csak a pénzt hajszoló zsidókkal keveredett szerencsétlenjeiknek, hogy gyomlálják ki magukból a cionizmus téveszméit, boruljanak a földre addig, míg azt még maguktól és önszántukból megtehetik, mert ez a mostani Nagy Háború nem az alkudozásról fog szólni!



Ahogyan a patkányok a bomló tetemre, úgy hívják, hívogatják egymást ők is egy végső nagy zabálásra, élvezkedésre Hazánk földjére, a világ minden részéről...

Minket felélni, leélni, helyünket átvenni jönnek ide, azonban ez ebben a formában nem lesz lehetséges.

,,Kihaló faj vagytok!" - üvöltik a gúnyolódó zsidóifjoncok a képünkbe, de a végső számvetés során az eredmény nem ez lesz. (Habonim Dror, Hasomer Hacair, Hechaluc, zsidó ,,fajvédő"(!) szervezetek!)





A MI TÖRTÉNETÜNK - hirdeti a hivalkodó zsidóplakát. (,,Több, mint üzlet!")

Már merik magukat nyíltan mutogatni, már nagyon úgy gondolják, hogy övéké ez az ország.

Tanuljunk ebből és vegyük sorra azon köztünk élő zsidókat, akik a magyar nyelv mögé bújva, de magyartalan, embertelen bioparazita módjára csak Hazánkat és minket felélni jöttek ide!



1.) Álzsidó kislány arc; látszólag kedves és emberi, azonban ez már zsidófertőzött embert takar...

Amint idősebb lesz - és már közénk hullajtotta a paraziták következő generációját - megmutatja igazi arcát, amelyik a 40. életév elmúltával kiütközik rajta!

2.) Egyértelműsíthető kufárzsidó arc; hallani, amint reszelős, recsegő hangon próbálja ránk sózni a lopott portékáját. Őt is csak a haszon érdekli, más nem.

3.) Mosolygós, ,,intelligens tanárnéni"; vagyis valójában az askhenazi kultúrzsidó típusa.

4.)Egyszerűen egy ,,lombrózó faszkalap", a primitív zsidó archeotípusa; Jobb és kifejezőbb meghatározást erre nem találtunk. Rajta ténylegesen is látszik a kőkorszak...

5.) Egyértelműsíthető parazita arc; a hosszú keskeny jellemző fejformával. A behízelgő és szimpátiát keltő szemredő és szemberendezés ne tévesszen meg minket, a parazita számára életbevágóan fontos, hogy megnyerő benyomást keltsen utódlása érdekében!

6.) ,,Vidéki nagymama" karakter. Alattomos becsapás, ne dőljünk be neki! A népies fejkendő alatt - amit nem véletlenül adtak rá(!) - egy hidegen számító és érdekeivel mindig tisztában lévő askhenáz zsidóparazita lapul! Kinek ne esne meg a szíve egy ilyen ,,öreg nénikén"?! Nos, pontosan ez a lényege a zsidóparazitizmusnak, a fajiháborúnak: a megtévesztés!

7.) ,,Zsici" zsidó-cigány purdé, ki esedezve hajlong utcáinkon pénzt kunyerálva, majd legenyáz minket, ha nem kap. Mondanom sem kell, ő sem kell...

8.) Egoista sephard - semmihez sem értő, de mindent megmagyarázni tudó - zsidó köcsög, kinek itt öröm az élet! Bizakodva tekint a magyarok hiszékenységére és a várható saját nagy jólétére, sok gyerekre számít, természetesen a mi lányaink megrontása mellett...

9.) Nem sok látszik belőle, de ennyi is elég; valószínűsíthetően egy másik fajzsidó...



Nos, kedves Honfitársaim!

Itt tartunk, hogy a zsidók a Hazánkban folytatják ,,a mi történetünk" című felélési és felzabálási népnyomorító műsorukat, mert bambán hagytuk!

Csak mi rajtunk múlik, hogy ezzel, itt és most ennek vége is legyen!

Nézzük továbbra is figyelmesen a plakátokat, ismerkedjünk a zsidóarcokkal, mert azon már ember és magyar egy sincs, és jól véssük őket az eszünkbe...



AZ ÍGÉRET FÖLDJE, AHOL MEGKAPOD AZT, AMIT MEGÉRDEMELSZ!



Élve innen egy zsidó sem fog kijutni.

Ez a nép már nem az a nép, amelyik jószándékúlag szeretet-szánalomból ide befogadta őket.

Ez a nép már megváltozott, ők változtattak meg minket.

Ez a nép, ez a Föld már nyűgnek tekinti őket, felismeri bioparazita hazug élősködőit.

Ez a Föld Bolygó sem az, ahol menedéket találnának.

Ez a Föld Bolygó már megváltozott, ellenségeinek tekinti őket.

Az állatok, a növények, a természet és az időjárás is, még a rovarok, hangyák és a mindenféle terjedő betegség is.

Az egyensúly hamarosan ismét helyreáll, mert az Élet győzedelmeskedni fog az emberszerű öntelt bioparazitizmuson..

Ekkor egy Új Világ fog beköszönni, egy Aranykor, de előtte még ott lesz az a bizonyos számonkérés, amiről egyetlen zsidó sem szeret hallani, mert babonásan hisz a fájdalmatlan büntetlenségében, amiről pedig tudjuk, hogy büntetés nélkül nincs feloldozás sem!

Ez az Élet Törvénye, mert;

,,Megítéltetnek eleveneket és holtakat!"*



MOST, EGY ÚJ VILÁG KÜSZÖBÉN!



Nagyon hitelesen írja le ezt a folyamatot Wass Albert, az Író Fejedelem, kinek szavainak az Igazságát mindnyájan a szívünkben érezzük, a Pogány Újévi Köszöntő című versében;



,,Hej, emberek! Markomban sűrű fekete vérrel telt kupa!

Ezzel köszönt rátok egy rongyos, világgá űzött árva kobzos, utolsó Koppány-unoka!

Borra nem telt. Így hát kupámat megtöltöm bús magyar vérrel.

Hozzátok szólok emberek!

Hej, testvéreim, emberek, öt világrészen szerte-széjjel!*

Ím alvadt vérrel telt kupámat e rút világon végigöntöm, s magyar vér mellett, ahogy illik az Újesztendőt ősi módra zord Táltos-szóval felköszöntöm!

Babonát mondok, szörnyű átkot!

Vad mágiát, mely megfogan; megátkozom azt, aki vígad!

Ki bort iszik, asszonyt ölel, békében él s boldogan!

Mert jaj, véres nép ma az én népem! Ordas vadak tépik a testét! S kik elfordulnak tőle, hogy ne lássák; átok marja ki két szemük világát s pusztuljanak, kik gyászát elfeledték!



(!)



Méreggé változzék a bor minden pohárban és tébolyult sikollyá a kacaj!

És szörnyű vész halálhörgés légyen, és minden földi otthon porrá égjen, és minden céda ember benne égjen, ki tudni arról semmit sem akar; hogy miként pusztul börtönben, kínban, vérben, egy részvétlen világ közepében magára hagyott népem, a magyar!"*

(Az ,,okosan mérlegelő tiszturaknak...")



(!)



,,Hej, testvéreim, emberek, öt világrészen szerte-széjjel..."



,,A Magyar Nemzeti Hadsereg Ügyeletes Parancsnoksága szorgalmazza és keresi a kapcsolatot testvéreinkkel, ,,öt világrészen szerte-széjjel", hogy egyesítse a ,,HUN NEMZETSÉGEK VÉRSZÖVETSÉGÉNEK" bármilyen nyelven beszélő, és bárhol élő testvéreinek erejét közös ellenségünkkel szemben!

Amennyiben a zsidóság nemzetközileg szerveződik az emberiség ellen, akkor nekünk is ezt kell tennünk, ahogyan Atilla Király Vezérünk soknemzetiségű testőrsége is tette!



,,Ezeknek a katonáknak nem volt szükségük a hagyományos utánpótlási vonalakra és parancsnoki láncolatra. Egyéni harcra kiválóan képzett katonák voltak, akik hozzászoktak, hogy kis egységekben magukra hagyatva cselekedjenek!"*

(AKIT; Atilla Királyunk Testőrsége; ,, AZ vagy, AKIT szolgálsz!")



,,Az egyetemes zsidó alattomosság és elvetemült gonoszság legyen az az erő, amelyik összekovácsol bennünket a világméretű önvédelmi harcra!

Segítségül hívjuk ilyenkor Őseink - Hőseink Szellemét, a Természet Vad Viharait, az Élővilág Minden Teremtményét és Teremtő Istenünk Hatalmát, hogy mutassa meg az Erejét a sátáni eredetű emberarcú féregizmus eltiprására!"*

,,Úgy legyen, ahogyan azt Te akarod, ki ,,AZ" vagy, ,,AKI" vagy!

(Táltos)



,,A Természet kezdi megmutatni a másik arcát is, amelyik ténylegesen a pusztításra való!

Ilyenek az egyre vadabbá váló időjárási megnyilvánulások, a bogár- és rovarfajok új generációi és a semmiből előtűnő járványok és különféle fertőző betegségek.

Mi őshonosak vagyunk a Kárpát-medence térségében, nekünk ettől tartanunk nem kell, ha a szívünk tiszta!

Viszont NEM vonatkozik ez a parazitákra és a kriptozsidókra, bármennyit is zabáljanak földünk gyümölcseiből, ők ettől nem lesznek sem magyarok, sem emberek, sem őshonosak!

Először is be fogják járni a félelem, rettegés és pánik minden lépcsőfokát, majd pedig megtébolyodnak, amikor szerteszét omlik körülöttük az átkozott zsidóviláguk, amelyért annyi szenvedést és förtelmes bűnt okoztak az emberiségnek!

A java azonban csak most fog igazán bekövetkezni, ami természetesen független a szakmától, hivatástól, vagy akármilyen beosztástól.



A Halált ez nem igazán fogja érdekelni...

A Halált nem lehet hatalmi szóval megállítani, lekenyerezni, vagy megvesztegetni.

A Halál tudja, hogy az őt megelőző bénító félelem a legborzalmasabb és ez is része lesz a Büntetésnek, amiről tudja, hogy szabadkezet kapott rá, mert a Halál az Igazság része!

Ez a Halál nem fog különbséget tenni sem kor, sem nem, sem pedig megbánást mutató álszent ígérgetések között.

Lett volna rá alkalom és lehetőség éppen elég!

Az Ő Hivatala nem foglalkozik reklamációkkal és éppen olyan szenvtelen, érzéketlen lesz, mint a magyar családokat szánalom nélkül utcára tévő uzsorás-zsidó paraziták embertelensége!



,,Méreggé változzék a bor minden pohárban és tébolyult sikollyá a kacaj! És szörnyű vész halálhörgés légyen, és minden földi otthon porrá égjen, és minden céda ember benne égjen!"*



A Természet a mi oldalunkon áll és segíteni fog kitisztítani szépséges Hazánkat, majd végül le is öblíteni és kifertőtleníteni ezt az emberlakta ősi helyet a hamarosan visszatérő Pannon-tenger dübörgő hullámaival"*





A MAGYAR NEMZETI HADSEREG KATONÁINAK!

- A HUN NEMZETSÉGEK VÉRSZÖVETSÉGE -



,,A Láthatatlan Lobogó"



,,Konok hűséggel hordozom az úttalan bozótokon.

Seb a vállam és seb a markom, de fogom, viszem és megtartom.

S fogcsikorgatva hirdetem; nem ért véget a küzdelem!

Mert valami még megmaradt, görcs zsibbasztja a markomat,

De markomban még itt a Szó; a Láthatatlan Lobogó!

Ereklyém, Kincsem, Fegyverem, magosra tartom és lengetem!

És védem, foggal és körömmel! Vad dühvel és őrült örömmel!

És mentem, mindeneken által, íntépő, végső akarással!

Dúlt otthonom rég összedőlt, kifordult alólam a föld.

Társamat ár elsodorta, mögöttem ég a poklok pokla.

Előttem vad sziklák merednek, de nekivágok a meredeknek!

Mert élek még! Ha törten is, ha vérben is, ha görcsben is, még ha utolsó is vagyok,

Kit az Özönvíz meghagyott, de harcom végigharcolom s a lobogót megmarkolom!

Megmarkolom és nem hagyom, ha le is szakad a két karom,

Ha két lábam térdig kopik; de feljutok a csúcsokig!

S utolsó jussomat, a Szót, ezt a Szent, tépett lobogót,

Kitűzöm fent az ormokon, s a csillagoknak meglobogtatom!"*

(Wass Albert)



,,Úgy lesz Bajtársunk, harcunk végigharcoljuk s a lobogót megmarkoljuk! Győzelem!"



Egy emberi nemzet, ha élni akar, ki kell szűrnie az államisága vérkeringéséből a parazitizmus degeneratív, megosztó és lealjasító fertőző betegségét.

Mindenképpen és mindenáron!



,,MINDENÁRON A FÉNY FELÉ!"



A parazita jellemző tulajdonsága a parazitizmusa és az ehhez történő korlátlan ragaszkodása.

Orvosi értelemben ilyenkor a fekély környezetét is kivágják a gyógyulás érdekében...

Az egészséges szervezet ezután már minden gond nélkül leküzdi az ezzel járó sejtszövet veszteségeket és gyorsan talpra áll, virulni, élni kezd, megújult boldog erővel!

Ez történt a Harmadik Birodalom dokumentált esetében is, ahol az emberi tehetség és alkotó-teremtő képesség megszabadulva a parazitizmus nyomasztó terheitől csodákra volt képes!

Nem egészen öt-hat év múlva ez az államilag jól szervezett emberi civilizáció, szó szerint a csillagokat ostromolta!



Tetszik, vagy nem tetszik egyeseknek, ez a nemzet már most a gyógyulás útjára lépett, mert az első és legfontosabb lépés az a kórtani megállapítás, hogy milyen betegségben is szenvedünk?

A válasz egyértelmű, hiszen ennek káros sejtburjánzása a zsidó ghettók szaporodásával szerte az országunkban mindenki számára egyértelműen bebizonyítható.

Nincs az a nemzet, amelyik egy ekkora ingyenélő-élősködő csűrhét, ilyen pofátlan és gátlástalan jólétben - ennek mindennapi folytatólagos terhével - károsodás nélkül eltartani hosszú távon képes lenne!

Az emberi, biológiai, erkölcsi- és morális, tudományos károkozásról már nem is szólva!



A zsidóság a történelme során győzni sohasem tudott!

Sehol sem!

Tönkretett népeket, nemzeteket, háborúkat és tömegmészárlásokat szított, célzottan népeket irtott, például - magát fehér embernek álcázva - Észak - Amerika nagyszerű, hős indiánjait.

Gyalázatos, kegyetlen és szánalomnélküli tett volt ez, is mint a többi, amit mindig csak ők, és mindig csak ők okoztak, járjanak bár Szíriában, Egyiptomban, Oroszországban, akárhol!

Győzni sohasem bírtak, mert egy mutáns soha le nem győzheti az igazi embert és annak élő környezetét, a természetet, amelyből vétetett!

Az embert Teremtője ebbe az ideális környezetbe helyezte, de a parazita nem érheti fel ezt bölcsességgel és logikával, hogy ő az, aki végül ebbe semmiképpen(!) nem illeszthető bele...



M O S T ! *



,,A zsidóságot MOST a teljes és totális, visszafordíthatatlan kipusztulás fenyegeti, és ezért senki emberfia könnyet ejteni nem fog!

Többször is bizonyították szándékukat, amely másról sem szólt, mint alattomos, nyerészkedő, gyilkos, haszonleső gyűlölködésről, zsarnokságról és megfélemlítő terrorról!

A velük elkeveredett szerencsétleneknek és kiszsidóknak küzdeniük kell a bennük lévő rossz vér roncsoló hatása ellen, és akár életük feláldozásával is MOST bizonyítaniuk kell hovatartozásukat embertársaik felé!

Esélyt kaptak, gondolkozzanak, és MOST cselekedjenek, mindenki a saját képessége szerint!

Mert mindenki dönthet, és döntésében benne van mindenki igazi lelke, vagy annak hiánya!



A zsidóságnak MOST szembe kell néznie a világméretű büntetés szükségességével és elkerülhetetlenségével, mert ennek ideje MOST jött el!

Emberiségellenes hatalmas bűnei miatt ez a megbélyegzett népség, csak a büntetése elszenvedése után lehet(ne) méltó arra, hogy az emberiség kebelébe újra visszakerüljön!

Hiába hangoztatják álszent módon, hogy nincs bűnös nép, vagy faj, ezt pontosan azért teszik sunyin, hogy életben tartsák ártó fajukat az emberiség ellen, hiszen egy zsidó valójában a puszta életével és jelenlétével is árt!

Ennek tükrében érthető MOST ez a szándékuk, kibújási kísérletük ennek elszenvedésétől!"



,,A ZSIDÓSÁG NEM MÁS, MINT AZ EMBERISÉG ÁRULÓJA ÉS SZÉGYENE!"*



,,A legrettenetesebb és legiszonyatosabb következménye emberszerű, de emberi tartalmat nem hordozó megjelenésüknek az a morális és erkölcsi fertő, amivel lejáratják, és gyűlöltté teszik azokat az emberi törvényszerűségeket, amitől valójában ember az ember!

Ilyen a becsületesség, segítőszándék, alkotó- és teremtőképesség, a jellemesség, a rend és tisztaság szeretete, együttműködési képesség, embertársi tisztelet és becsülése, szeretete a női nemnek, olthatatlan vágyása a szépnek és jónak, a társadalmi békének és magának az emberiség nagy családjának!

Az ember társas lény, de nem bűntárs - zsidótársas lény!

Mert a ,,zsidótettek" beszédesebbek, mint álszent hazug szólamaik!

A mohó zsidó parazitaság elszaporodása miatt kialakult békétlenség és ellenségesség, a visszataszító anyagiasság, és gyűlölése, levigyorgása mindennek, ami magasztos, fennkölt és dicsőséges, ez teszi undorítóvá ezt az emberiségre mindig csak szégyent hozó emberarcú, de sátánlelkületű degenerált fajzatot!



Miattuk lettünk egymással bizalmatlanok, fajtalanságaik és aberrációik miatt pedig elvesztettük fiatalságunk - leendő emberi jövőnk(!) - tiszta generációit!

Nincs még egy szó az emberiség történetében, ami annyi szennyet, mocskot, hazugságot, fájdalmat és gyötrelmet tartalmazna, mint a az a jelző, hogy ,,zsidóvá lettél"!

Nem mások ők, mint gaz-emberek, kik fegyverként fordítják vissza ránk tiszta és féltő emberségünket, szeretetünket, hitünket, vallásunkat, bizalmunkat és gondosan felépített emberi társadalmunkat, megtermelt javainkat!

Jól mondták a régiek; szid- ócskák!

Ne engedd, hogy a féreg lejárassa az igaz embertársaidat a hasonlóságán keresztül!



MI TARTJUK ÉLETBEN A KÍNZÓ PARAZITÁINKAT!

(,,Nem mindenki ember, aki annak látszik!"*)



Meg kellene már értenünk végre azt az alapigazságot - ami egyben a tőlük való megszabadulás lehetősége is - hogy ők nélkülünk senkik és semmik!

A tehetséges népek, a tehetséges emberek nyakába hazugsággal és megtévesztéssel kapaszkodnak fel, és onnan dirigálva maradnak irányító helyzetben.

A parazita zsidó semmihez sem ért, mindent használ ugyan, de fogalma sincs annak működéséről, üzemben tartásáról vagy javításáról.



Amennyiben nem dőlnénk be nagyszájú és pofátlan hazudozásainak, visítozásainak, a mi munkánk és szakértelmünk nélkül a saját piszkukba fulladnának bele!

Egyszerűen nem bírnak logikusan és megoldó, alázatos szándékkal megközelíteni egy tényleges problémát sem, csak a saját szemszögükből, ami viszont tehetség és képesség nélkül semmit sem ér!

A parazita ezért nem tud teremteni sem, alkotni sem, csak felélni és elvenni, a megjátszó színészkedési és behízelgő uzsorás-csaló stílusával.

Ez viszont hatástalan a műszaki problémákra...



Titkolják, de az emberi társadalmakra is ezért van szükségük, és ezért van szükségük az álbékére is(!), hogy ennek leple alatt fossák tele ivadékaikkal a mit sem sejtő, gyanútlan emberi civilizációkat is, miközben meg minket ,,óvnak" a túlszaporodástól...

Ekkor többségi alapon - demokrácia(!) - hatalomba szavaztatják magukat, mert a genetikailag azonos élőlények, genetikailag azonosan gondolkoznak!

Tehát figyelem!

Nem embereket mondtam, hanem élőlényeket, mert nem mindenki ember, aki annak látszik!

A genetikailag azonos paraziták a világ minden részén azonosan cselekszenek, ha koncról, csalásról, hazugságról, vagy prédáról van szó!

Ez az érdekközösségük és védőkartelljük, a ,,zsidópolitikájuk!"



Az emberek is így cselekednének, hiszen élni szeretnének ők is...

Azonban ekkor működésbe lép a ,,zsidópolitika", és ami a MI számunkra előnyös lenne, azt a hazug zsidómédiájukon keresztül elkezdik lejáratni; fasizmus, nemzetszocializmus, rasszizmus, hungarizmus, nacionalizmus stb,stb. megállásnélküli sulykolásával!



Mint már a gondolkodó többség rájött, ezek az elnevezések pontosan azok a hatalmas Szellemi Erők (IMPLÓZIÓ!), amelyek ténylegesen is mozgatják az emberi és haladni akaró(!) társadalmakat és közösségeket, és védik a bioparazitizmus ellen!



Tehát a ,,fasizmus" nem más, mint egy erős központi hatalom, amely embermintára(!) szerveződött és védelmet nyújt a benne élő és tevékenykedő embertársainknak, családjainknak és gyermekeinknek a zsidó bioparazitizmus ellen!



A ,,nemzetszocializmus" nem más, mint nemzetjóléti társadalom, ahol jogai és kötelességei vannak a genetikailag azonosan gondolkodó, azonos nyelven és kultúrán felnövekedett, őseik és apáik emlékét, hagyományait tisztelő nemzetben gondolkodó, hazafias érzelmű nőknek és férfiaknak, ez a védőhálójuk a zsidó bioparazitizmus ellen!



A ,,nacionalizmus" szintén szép és nemes, de főleg összetartó eszmeiség, ezért kell azt élősködő parazita szemszögből gyűlöltté tenni, hiszen nem jelent mást, mint hitvallást emberi közösségünkért, vagyis Isten, Haza, Család, melyért, ha kell az életünket is adnánk, hiszen e nélkül nincs semmilyen emberi értelme az életünknek, e nélkül MI IS zsidó bioparazitákká válnánk!



A ,,rasszizmus" tulajdonképpen emberi fajismeret, pedig azért lett gyűlöletessé téve, mert ezen keresztül tudatosan(!) felismerhetnénk a közénk beszivárogni akaró, vagy már beszivárgott képmutató és alakoskodó, ugyan a mi nyelvünkön beszélő, de ember- és nemzetellenes sehonnai zsidó bioparazitákat!



Az ,,etnikai tisztogatás" kifejezés szintén alattomos jelentőségű a zsidó-féregizmus elterjedésének érdekében., ugyanis ezen keresztül folytatnak ellenünk ténylegesen(!) etnikai tisztogatást, vagyis valójában ember- és népirtást!

Miután valaki felismerte a zsidó féregizmus faji gyökereit és eredetét, akkor az rögtön átalakul ,,etnikummá" - vagyis népcsoporttá(?!) - amit természetesen tilos irtani!

A szavakon, kifejezéseken és lejárató, gyűlöletkeltő hazugságokon lovagoló zsidómédia így kelt bennünk bűntudatot saját önvédelmünk és emberségünk, önmagunk ellen fordításával!

Ugyanis a valódi embernek, a genetikai parancsa értelmében(!) tilos embert irtani!

A féreg ilyenkor használja fel a csak külsőségekben megnyilvánuló emberszerűségét és további parazitizmusának folytatása érdekében, azonnal átalakul szánalmas és ártatlan népcsoporttá, amelyik ilyenkor igyekszik csak eggyé válni(!) a népek tengerében!

Hová tűnik ilyenkor a dölyfös kiválasztottak hazug meséje és ,,jóságos küldetése"?!

Attól válik valaki ,,jóságos kiválasztottá", hogy megállás nélkül hazudik, beférkőzik, feléli országunkat, háborúkat szít, embereket gyilkoltat, gyerekek vérét issza, és haszonelvűen kizsákmányol mindent, aminek csak a közelébe is férkőzhet?!

Valljuk be, ez így sokáig büntetlenül nem működhet...



A ZSIDÓSÁG EGY EMBERKÖZTES ÉS ABERRÁLTAN FEJLETLEN FAJ!



Meg kellene értenünk már végre, hogy van egy eredendően hazug és emberellenes ősi gyűlöletkeltő és szarkeverő népcsoport, amelyik egyértelműen beazonosítható és fajilag elkülöníthető a tényleges emberiség bármelyik(!) fajától!

A különbségük oka tehát nem az emberi erényeik megléte, hanem pontosan annak az ellenkezője; a teljes hiánya és tudatos tagadása(!), elhatárolódása, kigúnyolása és ellenünk való, erkölcsi fegyverként történő visszafordítása!

Ezért tiltakozik és hőbörög a zsidóság a fajként történő kinyilvánításuktól, mert ezzel elveszítenék a leghatásosabb fegyverüket ellenünk; az emberiséghez történő állandó dörgölődzésüket pusztán csak(!) emberszerűségük(!) miatt!

,,Nem mindenki ember, aki annak látszik!"



A Hazugság Népe - a hazugságain és megtévesztésén keresztül - velünk építteti meg és hozatja létre, az ellenünk irányuló fajiháborújának az eszközeit és intézményeit!

Ilyenek azok az orvosi létesítmények és koraszülött, ,,gyermekvédelmi intézmények", amelyek az életre teljességgel alkalmatlan, vagy veleszületett súlyos aberrációval, szinte emberi torzóként megszületett zsidófattyak életre történő erőszakolását végzik, visszatermelve őket az emberiség vérkeringésébe!

Természetesen ezt is humanizmusnak ferdítik el, pedig ismerik a fajtanemesítés vagy fajtazüllesztés alapvető törvényét; ,,csak kiváló és fajtiszta szülőktől származhat egészséges utód"!

Ezen célból népszerűsítik a cigányság vérkevertetését is a magyarral, pedig róluk köztudomású az az erkölcsi és morális nihilizmus, melynek következtében a testvérek egymással(!) és a szüleikkel is(!) folytatnak vérfertőző és roncsoló hatású - degeneratív - nemi kapcsolatot!



Erkölcsi felfogásuk nagymértekben megegyezik a zsidókéval, kik az élet habzsolása okán ,,mindent ki akarnak próbálni", ezért van mindenütt a cigány mellett zsidó is, és ezért keresik a zsidók maguk is a ,,vérbő" cigánylányok társaságát, mert mindketten minden ocsmányságra hajlandók, ha az élvezettel is együtt jár!

Ezért kellett létrehozniuk a zsidó fajvédelmi szervezeteket is (Habonim Dror, Hasomer Hacair, Hechaluc, stb.), hogy a zsidóvér tisztántartása érdekében(?!) valamennyire kordában tartsák a nyálas buzi, és minden fajtalanságra alapból hajlamos(!) kölykeik nemi életét!



Nálunk pedig a ,,fajvédelem" szó már önmagában is eretnekségnek minősül, ugyanis ez gátolná őket az emberiség faji lealjasításra tett igyekezetükben!

Nyilvánvaló tehát, hogy amit nekünk gátolnak, az nekünk jó, és amit pedig tanítanak és követendő példának állítanak be, az pedig káros!

Amit egy parazita tagad, az igaz, és amiért gyűlölködik, az magasztos!

Jelenlétük, viselkedésük és minden megnyilatkozásuk tehát teljes mértékben káros, egy parazita sohasem lehet vitapartner abban a kérdésben, hogy együtt oldjuk meg az emberiség problémáját, mert ennek kiváltó oka; pontosan az ő degeneratív létezésük!



A Szellemi Ember ellentéte az Anyagi Ember, a Szellemi Erő ellentéte az Anyagi Erő.

Eszközeik az Implózió (Szellemi Erő, egy sugalmazás, kölcsönhatás-összekapcsolódás, megértés-megérzés, felismerés; minden ami szeretettel-segítséggel, ,,tiszta erővel", tudati - szellemi - akarati kivetüléssel, természet által adott bolygónkon, de főleg az erkölcsi és morális belső emberi tisztaságon keresztül ránk hagyományozott boldogságos erő, magasztos, szeretetbeni megnyilvánulása), ellentéte az Explózió (Anyagi Erő, rombolás, feszültség, pusztítás-tagadás; minden, ami erőszakkal-elnyomással, ,,piszkos mesterséges erővel", robbanással, füsttel, radioaktivitással, szennyező és mérgezőanyag kibocsátással, szenvedéssel és pusztulással együtt jár, de főleg az anyagias erkölcstelenség, mohóságban, haszonlesésben és gonosz beteges hatalomvágyban történő megnyilvánulása!).



A Szellemi Ember hanyatlásának jelei azok, amikor elvesztett képességeit már tárgyakkal(!) és ,,képességpótló mesterséges eszközökkel" igyekszik helyettesíteni!

Ilyen a valamikori korlátlan helyváltoztatás adományának elvesztése, a Gondolati Teremtés (TULPA), az élőlényekkel történő együttműködés és ,,beszélgetés", valamint a valós idejű fontos hírek és események ,,megérzésének" képessége!

Agyunk ezért kihasználatlan most, és ezért kell azt mindenféle hülyeséggel és állandó zajjal lefoglalni, hogy még lehetősége se legyen a Természet Szavának a meghallására!



Emiatt van szükségünk az explóziós, és rendkívüli módon természetnyomorító és valójában teljességgel szükségtelen autókra, autóutakra és mindenféle ezernyi járulékos eszközére, valamint ugyanez a helyzet a repüléssel és a hajózással is!

Ezek mind a valamikor képességeink pótlására mesterségesen létrehozott tökéletlen megoldások, mert emberileg elkorcsosulva ezekhez más módon már nem juthatnánk hozzá!

Ide tartozik a televízió léleknyomorító- és mérgező jelenléte, a mikrohullámú rendszerek, telefonok és számítógépek, de szinte minden más ,,modern vívmány is", amely csak pótolni, de nem helyettesíteni tudja elvesztett természetes(!) képességeinket!

Ennek megoldására csak egyetlen út lehetséges; visszatérni a Szellemi Erő - implózió - magasztos útjára (,,Mindenáron a fény felé!") és felhasználni az Ötödik Elemünket, a korlátlan és boldog Szeretetünket, Hitünk, Hazánk és Embertársaink irányában, de vigyázva és nagyon odafigyelve ennek parazitamentes tisztaságára!



Ez a modernnek hazudott világ sem nem nagyszerű, sem nem fejlődés, hanem éppen ellenkezőleg; teljességgel gyalázatos és az az eszme, amely irányítja, egyértelműen az emberiség végét fogja okozni, haszonleső és felélő életvitelében!

Az oka a Szellemi Ember sátáni félrevezetése egy emberszerű entitáson keresztül, amely erkölcstelenségén át megnyitotta az utat a Gonosz megtestesülésének!

Mindig a fejben és a lélekben dől el, hogy jót vagy rosszat cselekszünk-e!

Az egészséges lelkületű erkölcsös ember jót cselekszik...

A beteges és lelketlen gonoszat és rosszat...

Soha ne felejtsük; a külső csillogás mindig(!) valaminek az elfedésére szolgál!





MA A GAZDAGSÁG A HITVÁNYSÁG LÁTHATÓ MÉRTÉKEGYSÉGE!



Sokan, a hitvány személyiségű és jellemtelen, fejletlen egyedek, átveszik a zsidó parazitizmus látszólagos értékeit és kellemesnek tűnő, kényelmes életformáit.

Nem jönnek rá arra, hogy eközben elárulják embertársaikat és önnön valódi emberségüket is!



Miért teszik ezt, kérdezhetnénk teljes joggal?

A válasz az, hogy tévedésből és az élet valódi értelmének, ,,a megértésnek" abszolút hiányából!

Nem jönnek rá arra a kézenfekvő és egyszerű tényre, hogy a kapzsin felhalmozott tárgyaik rabságában élnek, de oly annyira, hogy minden véleményükben és döntésükben elsődleges szerepet játszik a dédelgetett tárgyaik megtartása és azoknak óvása!



Ők a döntésüket és válaszútjaikat mérlegelve csak egyet tartanak mindig fontosnak, hogy az a következményeiben ne veszélyeztesse azok birtoklását!

Ezzel teljes mértékben megfoghatók és befolyásolhatók is egyben!

Ez borzalmas tudatlanság és szűklátókörűség, amely önmagában is hatalmas bűn!

Mi rendszeresen tapasztaljuk, hogy akik nagyobb értékekkel, birtokokkal rendelkeznek, azok kevésbé vállalkozó szelleműek és sokkal könnyebben válnak árulókká és ténylegesen is önzőbbek, mesterkéltebbek, beképzeltebbek.

Közvetve gyakrabban is táncolnak vissza...

A felhalmozott tárgyaikon keresztül tartják magukat fontos embernek, és pont emiatt válnak hitvánnyá a megmérettetéskor, mert ,,mindenki megmérettetik, csak nem úgy, és nem akkor, amikor azt szeretné"!*

Ezek az emberek az élettelen tárgyaikért tagadják meg élő embertársaikat!

Tulajdonképpen ez a zsidó parazitizmus egyik jellemző lényege is;

,,semmibe venni és pusztítani az életet az anyagi haszonszerzés érdekében, vagyis az Életet alárendelni az élettelen Anyag birtoklásáért, ,,vagyis a végső cél nem a hatalom, vagy a pénz, hanem az élet kioltása!"*



,,Ki egy kardért mindenről lemondani, és morzsákból megélni nem tud, annak nincs küldetése az Igazságnak dolgában!"*



Akiknek már valójában semmilyük sincs, azokra számíthatunk mindenben és tapasztaljuk, hogy az utolsó falatjukat és minden mást is készek azonnal bajtársaikkal megosztani, amellett, hogy az életüket is adnák értük!

Ők tisztában vannak az Élet valódi Törvényszerűségével: ,,Csak a lelkedet mentheted!"

Ők a ténylegesen értékes emberek, mert legnagyobb kincsüket adják nekünk; az életüket!"*



NE HAGYJUK, HOGY KIJÁTSZANAK MINKET EGYMÁS ELLEN!



Az egyik legtöbbet alkalmazott és igencsak ránk nézve káros módszerük még az is, hogy - emberi érdekeikre hivatkozva(!) - kijátsszák önös zsidóérdekből(!) egymás ellen(!) a gyanútlan és jószándékú emberiséget!



A zsidók ekkor mindig az emberi jogaikra(!) hivatkoznak, amiről tudnunk kell azt is, hogy ez az első, amit rögtön megtagadnak tőlünk, ha a hatalomba beszivárognak!

Ékes és beszédes példa erre a zsidómegszállta Palesztina esete, ahol is a kerítésekkel körbezárt, szabadságában mindennel gátolt befogadó lakosságot szüntelenül terrorizálják a várakoztatással, étel és ital, ivóvíz megtagadásával, az orvosi ellátással, nem egy palesztin nő emiatt a kocsiban volt kénytelen megszülni gyermekét!

Hová tűnt ilyenkor a ,,toleráns, és a demokrácia bajnoka, a mindig csak mindenkinek jót és megint csak jót akaró isten által kiválasztott nagyszerű nép humanizmusa?!"

Természetesen erre csak magának formál jogot, mert tanításai szerint(!) a zsidókon kívül mindenki más csak állat, ahogyan egy pszichopata is ezt képzeli magáról!



Na itt van a másik lényeg, ami megfogható; a bioparazita féreg igazi megnyilvánulása, ha megteheti, terrorizálja a környezetét, a jóléte, hatalma, és eredendő természete szerint;

,,mindig csak vegyél el, neked minden jár, neked mindenhez jogod van!"

Semmi sem véletlen tehát!



,,AKI A LÉNYEGET NEM ÉRTI, AZ A RÉSZLETEKET SEM FOGJA!"



Tudatos és gyilkos, előre megfontoltan ártó szándékú(!), nemzet- és emberpusztító aknamunka folyik ellenünk alattomban, szenvtelenül és hidegen számító sátáni kegyetlenséggel, melynek csak egyetlen célja lehet; az emberiség, az emberi társadalmak lebontása és az e nélkül védtelenül maradtak - fizikai értelemben is(!) - történő célirányos megsemmisítése!

A zsidó féregizmus a sátánista célkitűzéseiben először mindig a lelket és a morált veszi célba, mint legfontosabbat az ember teremtett(!) lényegében!

Amikor azt megtörte, lejáratta, kigúnyolta és megmérgezte, csak utána tudja legyőzni azt a testet, amelyik ilyenkor már értéktelen és elveszítette valódi ellenálló képességét, vagyis; szellemi emberből pusztán csak anyagi(!), biológiai torzóvá vált, mint maga a bioparazita!"*



(A Szellemi Erő harca az Anyagi Erővel, vagyis az implózió és explózió egymással kibékíthetetlen ellentéte!

Lásd; ,,Arany Hajnal", ,,Dicsőségre Ítélve", Arany Hajnal II" és az ,,Aranypor" sorozat felvilágosító és a szélesebb értelmet feltáró összehasonlító Tanulmányai.)



,,Mert a vár ereje nem a kőben vagyon, hanem a férfiak szívében!"*

Mondotta Dobó István, az egri vár dicsőséges magyarszívű Kapitánya.



(Lásd még; Halálos veszélyben!" Megsemmisítő és koncentrációs tábor a főváros határában! Fényképes MNH doc.)



Az Élet Törvénye: ,,Élni és élni hagyni!"

Ezt a zsidóság már régen minden formában megszegte, kijátszotta, kihasználta és kiröhögte!

Ennek megszegésének az ára:

,,A teljes természet és annak minden élőlényének együttes(!) pusztító támadása egészen addig, amíg csak egy parazita is létezik valamely földalatti odúba elrejtőzködve"*



EMLÉKEZZETEK ERRE MAJD!



,,Egy napon légiók özönlik el a Földet, és megsemmisítenek mindent, ami a Föld Szellemi Fejlődését akadályozta. Az Igazságos Hatalmasok vezetése alatt s a Törvényen Nevelkedett Tévedhetetlen Emberek irányítják őket!" (*)



AZ ÍGÉRET FÖLDJÉN



Amennyiben a zsidóság kivizionálta magának azt, amelyben még kételkedni sem szabad, ,,roppant tudományosan" - mi több, kimondásáért még büntetés is jár - kapja meg!

Részvétünket és pénzünket csikarták ki érte, hát kapják meg is végre!

Én (mi...) nem tagadjuk, mi már várjuk, csökönyösen és ostobává nevelve!

Nagyon várjuk, és mivel erre a jegyet már megvettük és szépen bele is ültettek minket vezényszóra a becsapott nemzetek padsoraiba, kezdődhet az előadás!

Csak azután nem kitalálni azt, hogy ez nem is volt?!



LEGYEN EZ A BETELJESEDETT ÍGÉRET FÖLDJE A SZÁMUKRA!

,,SHALOM ZSIDÓHALOM!"

(*)



(* = idézetek)

Kapcsolódó olvasmányok; www.hunveerfarkas.blogspot.com oldalon; ,,A FEHÉR KÖNYV" és a ,,MINDENÁRON A FÉNY FELÉ!"

,,Merj magyarnak és embernek lenni!"*

Wass Albert tiszteletére



Készült a Magyar Nemzeti Hadsereg Ügyeletes Parancsnokságának a megbízásából.

MNH.Tiszti Kiadás (LH119)

Bajtársi üdvözlettel: Forintos Gyula vfr.ezr.

Viszontlátásra Égen, Földön!

Csonkaország 2012. június 21.



,,AZ ÁLBÉKE ÁRA"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: zsidópolitikájuk, vérszövetségének, embertársainknak, megnyilatkozásuk, győzedelmeskedni, legkörmönfontabb, bioparazitizmust, gátlástalanságot, megnyilvánulások, önszuggeszcióval, élettevékenysége, összekapcsolódás, megválasztásának, hasonlatossággal, ellenőrizetlenül, büntetlenségében, legiszonyatosabb, kereszteztethető, törvényszerűsége, igénybevételével, azonosíthatatlan, parazitizmusának, összeférhetetlen, szükségességével, zsákmányszerzése, túlszaporodástól, emberiségellenes, kifertőtleníteni, bioparazitáinkat, kémelhárításának, legrettenetesebb, felhasználásával, megmérettetéskor, hovatartozásukat, szidótörvényileg, hiszékenységére, emberiség árulója, háborúknak áruk, nemzet túléli, békét vesztjük, nemzet belepusztul, gyilkos békéknek, nevük álbéke, nemzetünk láthatatlanul, igazi háborúban, utolsó embercsecsemőig, fajiháború álbékéjében, hagyományos háború, parazitára hatástalanok, saját fajának, kimondott Igazság, emberrel kereszteztethető, ÁLBÉKE ÁRA, KÍNKESERVES NEMZETHALÁl, KÍNKESERVES NEMZETHALÁL, ÖSSZEFOGLALÓ BEVÉSÉS, LÉNYEGET NEM ÉRTI, RÉSZLETEKET SEM FOGJA, ÉLETED TÉT, KATONAI KÉMELHÁRÍTÁSÁNAK AJÁNLÁSÁVAL, GYILKOS BÉKE, Igazság Fénye, ALATTOMOSAN TERJEDŐ FAJIHÁBORÚ, Eustace Mullins, Hazugság Népe, Harmadik Birodalom, Szellemi Lény, Human Moral Disorder, Emberileg Kiüresedett, Anyagi Lény, GENETIKAI HIÁNYOSSÁGOK ÁTADHATÓK AZ UTÓDOKNAK, Szellemi Ember, TISZTA SZERETET VISSZAFORDÍTÁSA ÖNPUSZTÍTÓ BIOFEGYVERRÉ, Teller Ede, Teller Ede Magyarországon, Teller Edénk, Alaszkától Mexikóig, Szellemi Erő, Pszichológiai Hadviselés, Hazugság Népének, Igazság Fényére, Isten Kiválasztottjának, Milyen Isten, Harmadik Birodalomban, Anyagi Erő, VÉGSŐ CÉL NEM HATALOM VAGY PÉNZ, HANEM AZ ÉLET, LÁTJUK AZ ELLENSÉGÜNKET, EZÉRT HARCOLNI SEM TUDUNK ELLENÜK HATÉKONYAN, MERT NEM EGYÉNEKKEL, HANEM IDEGEN FAJJAL KELLENE HARCOLNUNK, ALATTOMOSSÁGUK TÉNYLEGES MÉRTÉKE FIZIKAILAG NEM MÉRHETŐ, ERKÖLCSILEG ÉS MORÁLISAN SZÁMUNKRA ELVISELHETETLENEK, Szervezett Bűnözők Alosztálya”, Nagy Háború, Habonim Dror, Hasomer Hacair, ÍGÉRET FÖLDJE, AHOL MEGKAPOD AZT, AMIT MEGÉRDEMELSZ, Föld Bolygó, Élet Törvénye, VILÁG KÜSZÖBÉN, Wass Albert, Pogány Újévi Köszöntő, Magyar Nemzeti Hadsereg Ügyeletes Parancsnoksága, Atilla Király Vezérünk, Atilla Királyunk Testőrsége, Hőseink Szellemét, Természet Vad Viharait, Élővilág Minden Teremtményét, Teremtő Istenünk Hatalmát, Viszont NEM, MAGYAR NEMZETI HADSEREG KATONÁINAK, NEMZETSÉGEK VÉRSZÖVETSÉGE, Láthatatlan Lobogó”, Láthatatlan Lobogó, MINDENÁRON FÉNY FELÉ, ZSIDÓSÁG NEM MÁS, MINT AZ EMBERISÉG ÁRULÓJA ÉS SZÉGYENE, TARTJUK ÉLETBEN KÍNZÓ PARAZITÁINKAT, Szellemi Erők, ZSIDÓSÁG EGY EMBERKÖZTES ÉS ABERRÁLTAN FEJLETLEN FAJ, Anyagi Ember, Gondolati Teremtés, Természet Szavának, Ötödik Elemünket, GAZDAGSÁG HITVÁNYSÁG LÁTHATÓ MÉRTÉKEGYSÉGE, HOGY KIJÁTSZANAK MINKET EGYMÁS ELLEN, Anyagi Erővel, Arany Hajnal”, Dicsőségre Ítélve”, Arany Hajnal II”, Mondotta Dobó István, Fényképes MNH, EMLÉKEZZETEK ERRE MAJD, Föld Szellemi Fejlődését, Igazságos Hatalmasok, Törvényen Nevelkedett Tévedhetetlen Emberek, ÍGÉRET FÖLDJÉN, LEGYEN EZ BETELJESEDETT ÍGÉRET FÖLDJE SZÁMUKRA, SHALOM ZSIDÓHALOM, FEHÉR KÖNYV”, Magyar Nemzeti Hadsereg Ügyeletes Parancsnokságának, Tiszti Kiadás, Forintos Gyula, Viszontlátásra Égen, ÁLBÉKE ÁRA”,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Elköszönt  Idő  Nem tudhatod  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png csokor  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  A kételkedés kezelése  Erdőn  Fekete István - Akác  Soha ne kedvezz...  Kövesd a cowboyt!  A kételkedés kezelése  Alázat  Facebookon kaptam  Png cica  Szép estét kedves látogatóimna...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Kövesd a cowboyt!  Nem számIt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png cica  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Örülök, hogy látlak!  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem számIt  Adakozás  Mai harmónia kártyám  Png kislány  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Mindig jusson idő nevetni  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyi telefonál  Julian Brass gondolata  Szép napot kívánok  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Leonardo da Vinci gondolata  Esti kép  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Szép estét kedves látogatóimna...  Tavaszi kép  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Reggel van  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Hogy lehet megtartani  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Akik bántanak téged  Png férfi  Julian Brass gondolata  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Reménység és erő Krisztustól e...  Png telefon 
Bejegyzés Címkék
emberiség árulója, háborúknak áruk, nemzet túléli, békét vesztjük, nemzet belepusztul, gyilkos békéknek, nevük álbéke, nemzetünk láthatatlanul, igazi háborúban, utolsó embercsecsemőig, fajiháború álbékéjében, hagyományos háború, parazitára hatástalanok, saját fajának, kimondott Igazság, emberrel kereszteztethető, összefoglaló elnevezésük, vallásban pedig, emberiség álarca, életet irányító, zsidó valójában, összes élettevékenysége, silány biológiai, környezetében vagy, természetben okozott, viselkedési forma, parazitákra jellemző, parazita számára, pusztítás végcél, biológiai zsidó, mások által, biológiai fajával, emberi rasszok, nemrégiben bizonyítást, zsidók mindig, hazátlan csavargó, valódi ember, szidó utángyártott, nagyon lényeges, előző civilizáció, mostani szintet, természet rendjébe, túlélésük érdekében, logikai munkaszervezés, értelem kialakulását, homloklebeny teljes, faji deformitás, orvosok tehát, hozzájuk kerülő, öröklődő személyiség, tudathasadásos skizofrénia, kóros ideggyengeség, gyökértelenség jellemző, félelemből fakadó, szadista gyilkosságok, ilyen &#8222, kényszerképzet ugyanakkor, balesetes egyéneken, ember csak, történelmi tanulságok, borzalmas emberi, korlátlan hatalom, lehetőségek ugyanakkor, faji szűrésre, figyelmet felhívni, zsidóbetegek irányítják, tényleges ember, finoman beszabályozott, erőszakos tagadása, tényleges emberrel, emberiség betegsége, bioparazitának történő, szidóság sohasem, emberiség része, emberi civilizált, élősködő emberszerű, saját magunk, bioparazita elterjedni, emberi fajokkal, világcsavargó azonosíthatatlan, izraeli-zsidó törvényhozás, megszállt Palesztin, saját polgáraik, szidó jóléti, gyakorlatban széleskörűen, zsidóparazita számára, faji szaporításra, magyarnak hazudott, zsidóellenesség mindig, zsidóhazugságok egyetlen, zsidó álbéke, zsidó mindig, tanított történelem, zsidó történészek, saját érdekükben, kultúrzsidó azonnal, tanított neveket, kultúrzsidó eredendően, pozícióban találkozik, alkotni képtelen, befészkelődési esélyeik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 955
  • e Hét: 2442
  • e Hónap: 13553
  • e Év: 167049
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.