Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kiszáradt a Tisza, Válsághelyzetre készül az NGM ! Nem véle
  2012-09-09 21:58:59, vasárnap
 
   
  Kiszáradt a Tisza, Válsághelyzetre készül az NGM ! Nem véletlen a mostani időjárás... Vegyétek észre!

,,Ami egy szegény embernek egy darab kenyér, a gazdag ember számára értékpapír eszközállomány." - Ann Berg, határidős befektető, a Guardian UK-nak nyilatkozva.


A jelei eddig is látszottak, beszéltünk már párszor róla, sőt arról is, hogy el jön majd az a pillanat is, amikor a mostani is idilli állapot lesz, ahhoz képest, ami várható.
A szomorú az, hogy az emberek mennyire nem értik még most sem a dolgok menetét és ami zajlik.


Nyilván van egy örök emberi tulajdonság, egy effektus:
velem úgysem történhet meg az, ami mással. Ott lehet válság, itt nem lesz. Ott lehet ivóvíz vagy élelmiszerhiány, de itt nem lesz.... ott összeomlik a pénzpiac, de itt nem fog....és sorolhatnánk...

Sajnos a helyzet mást mutat minden értelemben!

Egy hír: Záhonynál kiszáradt teljesen a Tisza, hiszen alig esett valami csapadék hónapok óta a Kárpátokban is.

Az, hogy a Tiszában nincs víz, az 95%-nak még mindig csak egy hír a Híradóban. Aztán továbbkattint, de fel nem fogja, ez mekkora nagy baj. Azt pedig főleg elképzelni sem tudja - szintén ismeretek hiánya miatt - hogy ez nem csak természetes időjárási jelenség, sőt ami most van, az elsősorban NEM TERMÉSZETES.

Biztos sokan összeesküvés-elmélettel fognak vádolni, de attól még el kell mondanom, hogy

ez nem véletlenül és még csak nem is kizárólag természetes okok miatt van így!

Sajnos ezt tudom és nem egy feltételezést írtam most le. Már benneteket sem lep meg szerintem, mert hónapokkal ezelőtt volt szó róla... ( a gyakorlati megvalósítását részletesen nem ismerem, azt viszont sejtem, hogy az iszonyatos mennyiségű Chemtrail-csíkok permetezése, amiben hónapokon keresztül részünk volt, ezzel is összefügg!)
Mi van, ha azok a nehézfémek és egyéb anyagok szépen megakadályozzák, hogy a csapadékképződéshez nélkülözhetetlen kis kondenzációs magok létrejöjjenek, amik megkötik a levegő páratartalmát és beindítják a csapadékképződést ?

A hamarosan beinduló folyamatokhoz cél az ivóvízkészletek megvonása, illetve redukálása, az élelmiszerárak robbanásáról nem is beszélve. Ha figyeltétek a világban, júliusról augusztusra egy 10%-os átlagos árnövekedés következett be, hasonló várható ebben a hónapban is, aztán pedig még drasztikusabb és a szó szoros értelmében komoly élelmiszerválságra készül a világ. Jobban mondva már aki készül.......

- Mennyivel egyszerűbb lesz a szárazságra hivatkozva drasztikus élelmiszerár-emelkedést elfogadtatni! Azaz az emberek megélhetése még inkább veszélybe kerül és leköti őket.
- Ahogy az ivóvízkészletet korlátozása majd szóba kerül, még olyat is elfogadnak majd, amit addig soha, csak hogy átvészeljék ezt az időszakot.
- Az emberek ellenállásának megtörése a legjobb úton halad. Elég ha már most körülnézünk. Programozott, napi megélhetésért küzdő hipnotizált rabszolgákat látunk. Ki merne itt bármi ellen, de akár bármi érdekében is kiállni és fellépni ?


Olyan drasztikus áremeléssel szedik el hamarosan a maradék megtakarításokat, hogy csak kapkodjuk majd a fejünket !

Ugye kezditek érteni ? Ez nem csak nálunk, hanem világszinten lesz így, bár ez senkit nem vigasztal!


Ahol a pénz, ott a hatalom, ahonnan elszedik a pénzt, ott semmi erő nem marad a dolgok menetének befolyásolására. Sajnos ennyire egyszerű...
A folyamatos áremelésekkel, a bérek befagyasztásával, és elszegényedés mellett, ami már nem kormány vagy politika függő, hanem szintén NEMZETEK FELETT ÁLLÓ ERŐK KEZÉBEN VAN, nincs az az ember, aki szembe tudna szállni az eltervezett folyamatokkal.

Már most sincs ilyen ember és igazából nincs is kivel hadakozni,
mert az ellenfél nem a kormány, hanem ugyanaz a láthatatlan és érinthetetlen korporációkból, cégekből és "emberekből" álló szervezett magánhatalom.
Ők pedig soha nem jönnek elő az árnyékból és érinthetetlenek !

Nem minden régiót egyforma sebességgel fog elérni ez a hullám, de tény, hogy Magyarország kiszolgáltatottsága óriási (hiszen így intézték anno, amikor a Szovjetunióból átdobtak minket azonnal egy Európai Uniónak nevezett hatalom kezébe). Az Irányítók itt is ugyanazok, csak a zászlók és a propaganda változik..... A mezőgazdaságunk és élelmiszeriparunk felszámolása sem véletlenül történt meg már az első években !

A végítéletre készül az NGM!

A tárca olyan jogszabálytervezeten dolgozik, amely a különleges jogrend időszakában és egyéb válsághelyzetekben működtetné a gazdaságot - írja az Index.

Kérdés: Vajon miféle, KÜLÖNLEGES JOGRENDI IDŐSZAKRA és milyen VÁLSÁGHELYZETRE kell felkészülnünk? Miért nem tájékoztatnak erről minket részletekbe menően? De olvassunk tovább:

A jogszabálytervezetről a lap egyelőre annyit tud, hogy ,,Matolcsyék a világvégére készülve olyan jogi szabályozáson dolgoznak, aminek köszönhetően a ,,különleges jogrend időszakában és egyéb válsághelyzetekben" a nemzetgazdaság biztonságos működése nem kerül veszélybe.
Az NGM emellett a jogszabályban biztosítaná, hogy a válsághelyzeti reagáló erők működési feltételei teljes körűen biztosítva legyenek".
Milyen reagáló erőknek legyen teljes körű mozgástere ??? Ugye olvastok a sorok között!

Jól olvastuk? Világvégére készülnek? És már megint ez a különleges jogrend... Ez vajon azt jelenti, hogy egy nemzetközi - esetleg globális - vészhelyzet esetén ilyen-olyan indokokra hivatkozva felfüggesztik a demokráciát?

Ki mit olvas bele ezekbe a kétségkívül nyugtalanító mondatokba?

Ugye most már értitek, hogy miért írtam már hónapokkal ezelőtt, ami várható és aminek a jelei mindenütt ott vannak ? Ezt vették sokan és veszik ma is riogatásnak, hogy ne pánikoltassam az embereket, hanem inkább rezegjünk pozitívan és vizualizáljuk a jót. Ez mind oké, de közben jó lenne, ha arra is gondolnának mit hogyan kellene elraktározni MOST, amikor még lehet !

ÉHEZŐK VIADALA A VALÓSÁGBAN....
Az élelmiszerek történelme 1991-ben, egy olyan pillanatban, amikor éppen senki sem figyelt, ominózus fordulatot vett. Ez volt az az év, amikor a Goldman Sachs úgy döntött, hogy napi kenyerünk kitűnő befektetésnek bizonyulhat...

Sok rabló tőzsdebáró, aranyvadász és nagytőkés régi álma volt, hogy végre olyasmi felett uralkodhassanak, amire minden embernek szüksége van, majd visszatartva a készleteket, a kereslet növekedésével felverjék az árakat.

Az USA-ban a "Kukorica-öv" termése nagyrészt megsemmisült, az élelmiszer árrobbanás ha jól tudom, júliusról augusztusra 10%-os volt, szerintem most is ugrik egy hasonló volument, aztán robban. Kukorica, gabona, takarmány > HÚS + Ivóvíz....

Ez egy drasztikus és kemény időszak előjele. Legalább jó lenne, ha minél többen legalább az előjelekből értenének, ha már a folyamat egészét nehezen is lehet összekapcsolni.
Bejegyezte: SBG Buddha dátum: 21:29
Küldés e-mailbenBlogThis!Megosztás a TwitterenMegosztás a Facebookon
Címkék: Conspiracy, Crisis, Válság
81 megjegyzés:

Gizi2012. szeptember 5. 22:01

Teljesen igazad van! Pontosan igy zajlik minden.Sajnos abban is igazad van,hogy a legtöbb ember hipnotizált zombi lett és sejtelme sincs minderröl,vagy nem is akarja tudni.Mégis meggyözödésem,hogy közel van már az összefogás.Mégpedig nemzetközileg.Sajnos csak akkor,amikor nem lesz mit zabálni....De elkövetkezik. Ebben biztos vagyok.
Válasz
Egyszerű2012. szeptember 5. 22:25

Az orkok már fegyverkeznek (mai hír). A zombik keresik a küszöb elkészítésének a receptjeit.

Jobb ha tud(játok)od. A szupermarketekben nem vásárolhatsz korlátlan mennyiséget. Most még nem mindig szólnak, de van, hogy max 10-et vehetsz egy kosárba. Sokszor kell fordulni, hogy valami tartalékot képezz.

Azért érdemes a nagyszülőket kikérdezni mit érdemes, hogyan, raktározni. Mert erről tudnak mesélni. Lehet, hogy első kézből, vagy amit láttak a szüleiktől. De sok reményt ne füzz hozzá. Hallotam olyan történeteket, jöttek kisöpörték a kamrát, padlást, sőt még a tulajnak kellet kihordani a teher autóra.

Azért arra kiváncsi leszek, hogy a zombi meddig tartja a véleményét, hogy a demokrácia, jobb, bal, cocializmus, liberalizmus, etc., üres gyomorral is olyan jó társadalmi rend? A vélemény amúgy is olyan mint a fing, addig tartod amíg bírod. Korgo hassal lesznek olyan ventillátorok, akiktől jobb távol maradni, kerülni őket. Márha tudod.
Válasz
Sándorné Gonda2012. szeptember 5. 22:25

Igen sajnos minden pontosan úgy történik ahogy a háttér hatalom megtervezte!Vegyetek vizet és tartós élelmiszert emberek amíg lehet:valószínüleg nemsokára a pénz rendszer is összeomlik! Erre az időre fel kel készülni,amíg a káosz meg nem szűnik és a dolgok letisztulnak.Gondolom a háttér hatalom majd most él a lehetőséggel,hogy "felajánlja az új világrendet"amivel a maradék emberek felett teljesen átveszik az ellenőrzést és az irányítást.
Válasz
Atlantis7532012. szeptember 5. 23:02

Nem kell pánikolni semmilyen hírtől. Valóban érdemes bevásárolni, raktárra venni ételt és italt, valamint megfelelő mennyiségű pénzt kivenni a bankból. Nem biztos, hogy mindezek megfognak történni. De ha mégis, gondolom senki sem szeretne a kétségbeesetten rohanó emberek közé tartozni, akik mindenáron el akarják venni a másik embertársuk elől az ételt, nehogy már az ő családja éhen haljon. Pusztuljon a másik.

Ugyanis a HÁTTÉRHATALOM éppen ezt akarja. KÁOSZT teremteni, amit nem ők fognak előidézni, hanem MI. Persze ők kezdik el, de ki hallott már olyat, hogy időjárást befolyásolni? Ez a természet ellenünk fordul. Valamit tennie kell a kormányunknak, nélküle nem tudunk létezni, nélküle nem tudunk gondolkodni!
És mi nevezzük magunkat embereknek :) Nem élünk 100%-os életet, ugyanis mások mondják meg, hogy mit tegyünk. Jogosan neveznek bennünket más világok lakói primitív emberi fajnak. Ha nem volnánk azok, nem lennének vezetőink.

A nyugalom a legfontosabb. Tudom, hogy nehéz, de idegesen nem lehet gondolkodni. Tekintsetek fel az éjszakai égboltra, tekintsetek fel a nappali égboltra :) Már itt vannak :)

Fény és Szeretet Mindenkinek,

Deneailla
Válasz
Válaszok
asd2012. szeptember 6. 2:17

Nem kötekedésből, de egy vezető mindenképp kell, különben anarchia lenne. Az egy másik dolog, hogy a vezetőink nem a köz javát, hanem a pénzt és a hatalmat szolgálják, még ha ki is kell pusztítani az egész emberiséget.
hi2012. szeptember 6. 2:36

Nem kötekedésből, de gondolom a suliban tanították így, hogy ha nem lenne vezető akkor anarchia lenne. Kipróbálták már valakik/kipróbáltuk már olyan egyedekkel akik ép, teljes egészek? Nem pedig kisgyermekkortól széttraumatizált, lelkibeteg, önző egyénekkel?
Atlantis7532012. szeptember 6. 9:10

Maradjatok csak a 3. dimenziós valóságban, ha nektek az a "jó". Hamarosan majd eljön a választás ideje, hogy merre szeretnétek folytatni az utatokat. Jobbra vagy balra mentek? Nem mindegy melyiket válasszátok.

Régen nem voltak vezetőink. Csak ez bizonyos embereknek és "embereknek" nem tetszett, így úgy döntöttek, hogy ők majd megmondják nekünk mit csináljunk. Nem a mostani időkről beszélek, mindezek több 10 000 évvel ezelőtt kezdődtek. Atlantisz is emiatt a gusztustalan, erőszakos és gyűlölettel teli háborúskodás és hatalomvágy miatt süllyedt el. Most nem ott tartunk? Állandóan megismételjük önmagunkat, ahelyett, hogy békében élnénk. Míg ezek irányítanak bennünket, jobbra aligha számíthatunk. De együtt megmutathatjuk nekik, mi nem félünk tőlük. (Csak sok ember sajnos még az sem képes felfogni, hogy kik is azok, akik minket kontroll alatt tartanak.)

Mindenki a belső hangjára hallgasson és ne az eszére, mivel az elme számtalan verziót "gyárt", de a lelkünk csak egyet, az igazat.
Önmagunkon kell változtatni s ennek hatására a világ is elkezd megváltozni. Nem kételkedni kell, hanem cselekedni. Majd utána ráérsz gondolkodni, ha minden megváltozott jó irányban. Gondolkodj el azon: jó-e ez így nekem vagy térjek vissza az ez előtti állapotba? Te melyik utat választod? :)
Toth2012. szeptember 6. 12:51

Üdv Atlantis! :)

Jókat írsz(mint mindig). Az a hatalmas probléma, hogy a Föld bolygón élő emberek 99%-ának vezető KELL. Ezt programozták bele, iskola, tv stb. Else tudják képzelni a legtöbben milenne nélkülük, pánik az biztos lesz, így vagy úgy. Persze aki felkészül az túléli ezt is. Hiszen túlélők vagyunk egy "pár" ezer éve.
jucckaa2012. szeptember 6. 13:54

Kedves Atlantisz a szívemből szólsz !! Halgassatok rá !!
jucckaa2012. szeptember 6. 14:05

Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
jucckaa2012. szeptember 6. 14:09

És a léynege minennek szerintem a mikéntje !!! Lehet elegánsan távozni, vagy nyomorultul maradni.
Tömni a fejünket, miközben az embertársaink éhenhalnak ??
Bravehart2012. szeptember 6. 19:57

Deneailla!:))

Maximálisan egyetértek bölcsességeddel!:)

jucckaa:)

Kár hogy eddig nem szóltál hozzánk!:)Nagyon jól látod a dolgokat!:)

Tegnap nézegettem a TV-t, (nem igazán szoktam amúgy) és volt bene egy riport film egy amerikai férfi, az Amazonas mentén végig gyalogol, át a dzsungelen...

Szóval: Találkozott egy fa tolvaj bandával akik a folyón úsztatják le a fát,
és ehhez hetekig ott kell éljenek a dzsungelben ugye a falopás miatt. Ezután mutatta az élelmüket ami kis majmokból állt, az egyik még oda volt kötözve későbbre, a másikat meg már megölték, és a tüzön leégették a szőrét, aztán feldarabolták és fogyasztották...

Ezt a szörnyűséget csak azért írtam le hogy lássátok, milyen kegyetlen ez a
3. dimenziós világ... Én nem enném meg azt a kis aranyos állatot, hamarabb halnék éhen, és nem bánnám! Mert van lelkem, ember vagyok, a teremtő teremtménye, a harmónikus együttélésre törekszem, minden teremtménnyel.
Ha a szobában találok egy pókot megfogom egy zsbkendőben finoman és kiviszem a természetbe!
Erre azt mondaná egy nagy "vagány" gyökér vagyok... Miért? Én tisztelem ezt a kis teremtményt, és ha tudok segítek rajta, úgy érzem nincs jogom csak úgy agyoncsapni. Mert ő pókhálót szőtt, ez a létezésének az eleme. De ezt emberek sokan nem érzik, azt hiszik agyon kell verni a másikat...

Lehet röhögni, de kérdem én: Ha kap egy tábornok egy parancsot, hogy vessen be pl. atomot magyarország ellen, és erre ő nemet mond, kockáztatva a szabadságát... Mi is szólat meg benne? A SZERETET. Mert ő nem egy állat, aki csak úgy öl parancsra. Ember szívvel, lélekkel. Nincs szíve emberek milliónyinak utolsó halálsikolyát hallani! Jól döntött, a legembertelenebb helyzetben
ember maradt!:)

Gondolkozzatok el ezen! Lehet hogy holnap a szomszédnak nem lesz mit ennie..
Mit csináltok? Elbújtok a sok étellel? Miért? 10-20 napért? Ennyivel többet élsz majd?

Köszönöm, én ha kell, eggyütt halok meg az ember testvéreimmel, nem félek.:))
"A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió" => Ezt aki írta az egyik példaképem, csak rá kell nézni, és látod, érzed, nem rossz ember, mindannyiunkért teszi a dolgát!!!!!:)))
DAWID ICKE:))
Atlantis7532012. szeptember 6. 22:23

Köszönöm Toth! :)

Tudom, hogy nekünk szükségünk van vezetőre, csak nem olyanokra, mint amilyenek most vannak. Ez hamarosan megváltozik. Élvezze csak ki a háttérhatalom azt a cirkuszt, amelybe belevontak bennünket, nemsokára elbúcsúzhatnak a posztjuktól és olyan vezetőink lesznek, akik értenek is ahhoz, amit tesznek és nem földi emberek által lesznek kinevezve, hanem egy sokkal hatalmasabb ERŐ által, aki által mi is létezünk.

Bennem már az van, hogy nagyon szeretném, ha a Földi emberiség ráébredne arra, hogy nem mi vagyunk az univerzum egyetlen urai, DE mi vagyunk az egyetlen olyan emberi faj, akik elszigetelve élnek ezen a bolygón az univerzum többi lényeitől, ráadásul nagyon is fejletlenek vagyunk hozzájuk képest. Tudom, hogy erre az emberiség nagy része még nincs felkészülve, de örökké nem várhatunk ezzel, hogy majd, majd, majd... Már csak mi maradtunk a világegyetemben, ahol ezek a negatív állapotok uralkodnak.

Együtt izgulnak ők is értünk. Nevezzen engem mindenki bolondnak, tegyétek azt, ha nektek ez jólesik. De amikor este felnézek a csillagos égre, szabad szemmel is jól látható, hogy űrhajók vannak ott. Én boldog vagyok, hogy látom őket, beszélhetek az utasaival. Nagyon sokat segítenek. Fontosak vagyunk nekik mindannyian.
Észre kellene végre vennünk, hogy mi is onnan jöttünk és nem az az élet a sorsunk, melyet itt élünk ezen a bolygón.

Kedves Toth, nagyon sok mindent szeretnék elmondani az embereknek, melyet már el is kezdtem (nemcsak itt). Az emberiségnek joguk van megtudni, kik ők valójában.

Fény és Szeretet
asd2012. szeptember 6. 22:53

hi:
Te gondolom még életedben nem voltál iskolában, mert ott pont nem ilyeneket tanítanak :D Ha megnézed a történelmet rájössz minek kell a vezér. Csak pár példa (amik nem függnek össze szorosan, vagy egyáltalán a történelemmel): Futballban, hol lenne egy csapat a VEZETŐedző nélkül, vagy a csapatkapitány nélkül, vagy Mo. sem lenne Attila nélkül(hirtelen ezek jutottak eszembe). Semmi komolyabbat nem lehet csinálni vezér nélkül. Vagy már kialakult az emberiségnél a kollektív tudat? :D Az se lenne ínyetekre, mert akkor meg az egyéniségetek törlődne el. De persze azért kell vezető mert minden embernek más az egyénisége. Szóval lehet ti ennek örülnétek.

Bravehart:
Akkor egyél fényt...jobbat nem tudok. Az ember sajnos ilyen, ennie kell :O Ráadásul élőlényeket! Addig nincs gond amíg annyit vesznek el, amennyi kell. Amúgy nem szép dolog kivágni a fákat, mert mondhatni maguk alatt vágják (xD).

Az, hogy jófej vagy a szomszéddal az megint más dolog. Talán még a fatolvaj is megtenné ugyan ezt.

Az a bizonyos tábornok meg azért nem lőne atomot az országra, mert ő is tudná, hogy semmi értelme. De nem szokása a katonai intézményeknek megtagadni a parancsokat sajnos/nem sajnos.

Végezetül meg: Kár ilyen görcsösen várni, hogy mikor szakadtok ki a 3D-s világból, mert magatokkal csesztek ki. Inkább élvezzétek ezt ki amíg lehet :)
Olivin332012. szeptember 7. 8:51

Kedves asd! Mi itt sokkal kellemesebb stílusban társalkodunk egymással, kicsit vegyél vissza, légyszives!
Vezető szerintem sem kell egy olyan társadalomban, melynek minden egyes tagja felelősséget vállal önmagáért és másokért is. Anarchista vagyok és ezen a jogi diplomám, szakvizsgám sem változtatott. A szeretetnél nincsen magasabb rendezőerő, a jog és állam az utolsó keret, ami összetarthatja a társadalmat amikor a belső erkölcsi normák már nem elegendők. De ez nem jelenti azt, hogy szükség van államra! Több Rousseaut olvass és méllyedj el inkább az államelméletben ahelyett, h másokat sértegetsz!
Quedra2012. szeptember 7. 11:29

Naszóval... apró kiigazítások. Bár ez csak a én olvasatom. Szóval korántsem legyűrhetetlen igazság.

Legelébb. Az emberek különbözőek.

Bravehart:
A kisállatos történet igazán megindító. Egy kósza amrik fickó tanálkozik pár helyivel(?) a nagy dzsungelban, akik lopkodják a fát és mellesleg húsevők. Hátugye... arrafele ritka pl. a McDonalds. Ezért úgy jutnak húshoz, ahogy tudnak.
Amin fennakadsz elmondásod szerint az állatok táplélékként való - csúnya szóval - felhasználása. Elvégre Isten teremtményei és érző lények. Aha. Mér' a növények nem? S ha mán itt tartunk a falopásról (már ha az volt) hogyan vélekedjünk? Vagy ezt csak a amrik csóka mondta, aki a műsorban főszerepelt? Vagy csak a civilizált amrik fickó tudta, hogy az erdő azon része épp milyen vállalathoz, kormányhoz/országhoz tartozott. Az illetők, pedig "bennszülöttek" vótak, akik az olyan hülyeségeket nem tartották fontosnak, hogy valami általuk nem ismert emberkék papírt írtak róla, az a terület az ővék, holott soha még a környéken sem jártak, és vitték amire szükségük vót, mintahogy apáik is tették?
A dolgok általában elég összetettek.


Ám az emberkék különböznek. Van olyan aki, nem ment tele még teljesen a bódogságos szeretettel. De addig már eljutott agyilag, a fizikai létezést addig nyújtsa amíg lehet. Mer utána kitugya mi gyön? S azt se feledjük el azért, hogy egyenlőre még meglehetősen erős az emberkékben a önfenntartási inger. Tehát kevesen vesznek fel bódogságos mosolyt a arcukra, miközben épp éhenvesznek, vagy legyilkolják őket.
A emberkék mán csak ilyen fura bigyók...

Abban viszont talán van valami realitás, hogy mivel a erkölcsök kezdenek kikopni a köztudatból. Kellenének olyan sémák, amikhez lehetne idomulni. Már persze leszámítva a jelenlegi magas poszton ücsörgő arcokat. Ugye.
Vagy ismét találni kéne, vagy újrafelfedezni az erkölcsöt, mint olyant.
Bravehart2012. szeptember 7. 12:24

asd:)

Volt egy repülős film nem jut eszembe a címe. lezuhant a repülő valahol az egyik havas hegységben, a túlélők, miután elfogyott az élelmük, a halott utastársaikat kezdték el fogyasztani. Ha te ott lennél és csak a családdal repülnél, meg ennéd őket, csak hogy Te túl éld?? Ja hát őket nem! De egy idegent azt igen...

Szóval ha majd kikerültök a mátrix félelem kontrolljából, már ti is a fény felé fordultok majd automatikusan, nem akartok majd bármi áron túlélni...

"Modern" emberek voltak, tudták mit csinálnak, nem bennszülöttek, ezt csak azért írtam le mire képes az ember a túlélésért. Ennyi erővel ha megdöglik a kutyám a cikkben felvázolt helyzetben, majd megeszem, ha más nem lesz nem?
Tudod az a kutya bármikor megvéd téged az élete árán!!!
És ha mellette halsz meg, éhes lesz nem fog a gazdájából, enni, inkább éhen hal!

Mivel ezt a rendszert egyre inkább a túlélésért folytatott mindennapi harc jellemzi, egyre jobban beleestek a csapdájába, elfordultok a szeretettől, és ezáltal rosszabbá válhattok, mint a kutya a gazdájával.

Szóval ember testvéreim egy kicsit el kellene gondolkozni, lehet annak az állatnak jobb döntése van lassan, mint egy holnaptól rettegő embernek.:)

http://www.scribd.com/doc/72533211/David-Icke-A-Vegtelen-Szeretet-az-Egyetlen-Iga zsag-teljes-magyar-pdf-konyv-ebook


Bravehart2012. szeptember 7. 12:28

Bocsánat a " "Modern" emberek voltak.." => innentől Quedra-é is.:)

A szeretet a kulcs a szabadulásotokhoz! :)

Miután megértitek, már érzitek, miután érzitek, már nem is féltek...
asd2012. szeptember 9. 0:29

Bravehart:
Pontosan, a családomat nem falnám be, de lehet, hogy egy embert se. :) Nem tudom, nem voltam még az éhhalál közelében. De a saját szeretteinket ne említsük egy lapon a majmokkal. A majmok semmit nem tettek nekem és nem beszéltem még meg egyikkel se a magánéletem. A csirkét is megeszi az emberek nagy része zokszó nélkül, pedig elég brutális, ahogy kitenyésztik őket a nagyobb gyárak. Az miért nem zavar, ha a majmok igen? Egy disznóvágás sem túl ízléses.

"Szóval ha majd kikerültök a mátrix félelem kontrolljából, már ti is a fény felé fordultok majd automatikusan, nem akartok majd bármi áron túlélni..."
Ez szép és jó, de mi van, ha nincs semmi a halál után? Igaz megbánni már nem tudnád, ha nincs igazad... Mellesleg amíg van miért élni, miért ne akarjak bármi áron túlélni? Te nem akarnál? Depis vagy?

""Modern" emberek voltak, tudták mit csinálnak,"
A modern ember annyiban különbözik a nem moderntől, hogy több "játékszere" van. Most is ugyan olyan birka a nagy része, mint 1000 évvel ezelőtt. Ha nem így lenne, akkor nem kéne attól tartani, hogy mit csinál az igazi vezető hatalom és ők sem rejtőzködnének.

"Szóval ember testvéreim egy kicsit el kellene gondolkozni, lehet annak az állatnak jobb döntése van lassan, mint egy holnaptól rettegő embernek.:)"
Akkor szerencsém van, mert én nem rettegek :D Amúgy igen a rettegő ember a legveszélyesebb állatfaj.

Ja és még vmi.: Honnan tudod, hogy a kutya nem enne meg? Tapasztalat? Olvastad valahol? Ha megtörtént, lehet, hogy kölyök korától a gazdája nevelte és úgy tekint rá mint az anyjára/apjára.

Ahogy David Draiman is mondja az erőszak fontos!
http://www.youtube.com/watch?v=xLWkDxtzl8U
Persze a megfelelő időben és mértékben.
Válasz
hulivuli2012. szeptember 5. 23:15

Csatlakozom az előttem íróhoz. Nem kell pánikolni. Magyarországnak van "Gazdaságbiztonsági Tartaléka" gabonából, éhezni senki sem fog.

Nem itt lesz a gond, hanem a Közel-keleten, Afrikában, Ázsia egyes országaiban

De az is elgondolkodtató ,hogy egy legfrissebb adat szerint az USA-ban 46.700.000 állampolgár (össz. lakosság 300 millió) részesül élelmiszer segélyben.
A kínaiak már készülnek a dollár utáni életre. http://www.indiavision.com/news/article/business/339477/china-launching-gold-back ed-worldwide-currency--now-the-americans-will-have-to-find-a-reason-to-go-to-war- against-china-/
Válasz
Simor István2012. szeptember 5. 23:40

Sose aggódj...
Válasz
Quedra2012. szeptember 5. 23:51

Bizony.
A nemzetgazdaságos miniszterünk is bejelentette augusztus utolsó hetében, hogy itt bizony aszály van és jujj... Fel nem tűnt szegénynek, hogy kb. március óta pár fokkal melegebb van mint általában lenni szokott. CSapadék meg ugye alig...
Node mit is várhatna az ember bürokratáktól? Nem egy kapkodós fajták ám.

Az áremeléssel kapcsolatban meg... mintha pont ma hallottam volna holmi pékeket, meg kereskedőket megszólalni a képdobozban. Megmég valami öltönyke is felemlegette, hogy sajnos mer nagy meleg, meg kevés eső vót kénytelenek lesznek árat emelni. Tehát az első lépcső már beindult. Mán a bejelentések szintjén.

Arról viszont nem vagyok meggyőződve, hogy pl. a mink "postásszemű" arcunk sokra fog menni a jogszabályi környezettel, ha kissé éhes arcok elslatyognak Országházunk vagy valamely Miniszterelnökség épületének elibe és... hát... drasztikusak lesznek.
Az átlagember elég könnyen felizgul, ha megszorítják, és már nem tud hova hátrálni. Hajlamos tömegbe verődni és elkenni azoknak a száját, akik szerinte az aktuális helyzetért felelősek. (Tehát jelen állapotunkban Kormányunk tagjai magas eséllyel indulnak a fizikai amortizációs versenyen, ha mégiscsak kiborul az a bizonyos éccakai edény.)

Amivel nem értek egyet a cikkből az eme rész:
"Már most sincs ilyen ember és igazából nincs is kivel hadakozni, mert az ellenfél nem a kormány, hanem ugyanaz a láthatatlan és érinthetetlen korporációkból, cégekből és "emberekből" álló szervezett magánhatalom. Ők pedig soha nem jönnek elő az árnyékból és érinthetetlenek!"
Nem mondom, hogy egyszerű dolga lesz azoknak, akik ezeket az arcokat elő akarják kaparni, s ki szeretnék fejezni számukra neheztelésüket. De nem lehetetlen.
Lévén ezen arcok utasítanak más arcokat, tehát kommunikálnak, van egyfajta parancsnoki láncolatuk, ami visszakövethető. S bizonnyal vannak olyan fickók ezen a sárgolyóbison, akik eléggé eltökéltek, és hát... ezesetben mindegy, hogy öt vagy ötszáz esztendő múltán emelkedik meg egy balta, vagy tekint bele egy szem a távcsőbe...
Tehát nem vagyok meggyőződve róla, hogy van olyan ezen a fődgolyóbison, hogy érintetlen. Max. jelenleg problémás tenni ellene.
Válasz
Csaba Kiss2012. szeptember 6. 0:24

Azért azt az elméletet se hagyjuk ki, hogy a Kárpátokban rengeted fát vágtak ki és így sokall nagyobb áradások és aszályok vannak.
Válasz
Csaba Barát2012. szeptember 6. 1:34

az időjárás magától is lehet ilyen, régen is voltak ilyen szárasságok és ennél sokkal durvább szárasságok is voltak, az megint más dolog hogy most az emberek is bele avatkoznak és a hülyeségeikkel még több problémát okoznak
Válasz
Zatesz2012. szeptember 6. 8:28

A napokban kaptam egy diát a világ nagyvárosairól. 20-30 millió ember egy városban!!! Teljes lakosságunk (jelenlegi határ) háromszorosa. Na ők szarban lesznek. Van ez a sorozat: Túlélési Praktikák. Nekünk túlzás, de nekik lehet jogos ilyen drasztikusan rálészülni a jövőre, ahogy bemutatják.

Itt víz, fa, élelmiszer mindig lesz, csak majd kevesebbet eszünk, nem hízunk és nem dobjuk ki a maradékot. Jó helyre születtünk.
Válasz
Válaszok
akTa2012. szeptember 6. 20:39

Bizony jó helyre születtünk, nem hiába üldözik el a magyarokat a saját országukból... Ma reggel a class fm is csak úgy nyomta reggel a kivándorlást támogató propagandát.
Olivin332012. szeptember 7. 8:53

Vegyetek földet, költözzetek vidékre és tartsunk ki!!!!
Válasz
juraj zsok2012. szeptember 6. 8:37

A borús idők a szebb jövő elközeledtét jelzik..Az utolsó napokban nehezen elviselhető válságos idők lesznek(2Tim 3:1)
Jelenleg több prófécia is telejesedik,amit azt jelzi hogy hamarosan az utlsó napoknak vége lesz és megváltozik minden.Attól függetlenül hogy ebbe emberek is tudtukon kivül vagy szándékosan részt vesznek.
-Lesznek nagy földrengések -Luk 21:11
-Lesznek élelmiszerhiányok - Márk 13:8
-Lesznek járványos betegségek - Luk 21:11
-Az emberekebn nincs szeretet - 2Tim 3:1-3
-A föld pusztitása - Jel 11:18

Való igaz hogy drasztikus előjelek tanúi lehetünk,és ezek csak fokozódni fognak
Válasz
csaba csaba2012. szeptember 6. 9:41

Semmi gond ha majd bele haluk a fénybe mert elnyom a sötétség akkor ha visszatérsz adunk nekik még nagyobb rosszat (kapom adom kapom adom kapom adom...)aztán már csak te maradsz sötétség!Ha majd rá jössz mit és hol rontótál akkor fel emelkedhetsz a fénybe (túlzásba vitted a dolgokat)!De addig még van igaz hitem hogy vannak itt jók is ide üss és mutatom neked hogy mi az EMBER ki fel kel ha el esik és feltámad a hál után és irthatod tépheted húsát veheted vérét de lelkét meg nem foghatod rab igába nem rakhatod mert szabad és örök mint az élet!(Ha kilépnék testeböl és haragom el vakítana,mint emésztő tüzes fény lelkemnek ereje rád világítana,és rá jönnél hogy te sem tudsz nélkülem létezni ép úgy mint én!Mit tennél? Akkor ébrednél és SZERETNÉL))
Válasz
Miki2012. szeptember 6. 9:51

Megint mindenki elmegy a világ ciklikussága mellett.
Régen is volt nagy aszály, most is van. Régen is megoldotta a természet, most is meg fogja. Most őszintén, egy szellemileg retardáltak által tervezett és épített harp rendszer, meg egy erőforráspazarló kemtrél-módszer vajon mennyire számíthat a bolygó egésze szempontjából? Megmondom én, ez nagyjából egy légysz.r a falon.

A természet működése hoszú távon úgy fogja elsöpörni ezt az egész kócerájt, hogy öröm lesz nézni.

A sok k.csögöt régen is felhúzták a lámpavasakra, hát, hamarosan megint fel fogják. Nem lehet elbújni a nép elől. Nem lehet büntetlenül packázni a néppel. Az első zsákot elviszi a hátán, mert ilyen a természete. A második zsáktól már a földre rogy, de mikor felkel, fegyverrel teszi, és mindent elsöpör. Megtörtént már sokszor a történelemben, hát, lehet, hogy megint meg fog.

A padlást meg hogyan fogják lesöpörni? Anno volt még mit veszteni az embereknek, persze, hogy nem ugráltak, mikor megjött az ávós teherautó. Ma már nincs mit veszteni. Annyira jól végezték a kizsigerelés politikáját, hogy ha megjön a padlássöprő különítmény, ők lesznek betöltve a kolbászba. A népet nem lehet megtörni, és nem lehet legyőzni. Azoknak az időknek vége. A nép az úr. Ezt az öltönykék elfelejtették, és ezért hamarosan nagyon nagy árat fognak fizetni.

A tartalék élelmiszerről meg annyit, hogy egy város közepén mi a sz.rt kezd valaki akár több hónapnyi tartalék élelmiszerrel? Hogyan főzi meg, ha nem lesz orosz gáz, vagy paksi áram? Hogyan titkolja el a szomszédok vagy az utca embere elől, hogy dugig van kajával? Ha pedig eltelik a pár hónap, mi lesz utána?

Egyetlen megoldás van, irány ki falura, tanyára, aztán nekilátni az önellátó, kertészkedős állattartós életmódnak. A sok sz.rra meg nemet kell mondani. Aztán próbáljon meg uralkodni rajtad bárki, ha nemet mondasz.
Válasz
Válaszok
Kimberley2012. szeptember 6. 10:57

Nagyon jól beszélsz! Ott a pont! :)
Petra2012. szeptember 6. 13:35

éljen a vidéki élet!
Egyszerű2012. szeptember 6. 20:18

Szerinted tárt karokkal fognak ott várni? Pont egy éhes szájra lesz szükség ott is?
Honnan tudják, hogy jó szándékú, szorgos ember vagy?

Ha meg földet művelsz, te mozdulsz a legnehezebben, mert ott a termény, ott a jószág, fölben a vetemény.Régen is a falu népének volt egy "völgyzugoly" helye, lápja. Amit a csak az ott élők ismertek.
Van lovad, esetleg ökröd, tehened, hogy szánts, vess? Vetőmagod, ekéd?

Kicsit vissza kell térni a földre, ha ez bekövetkezik, mármint egy összeomlás, akkor az hirtelen fog történni. Hiába iparkodunk itt valamit felépíteni, teóriázni. Ha most nem vagy ott, akkor meg már késő lesz.

Érdekes, hogy olyan ember írását nem olvastam itt, se másutt, véleményét nem osztotta meg hasonló helyeken, aki városon kívül él, földműveléssel, álattartással foglalkozik.
Ez vagy azért van, mert nem ér rá ilyennel foglalkozni, vagy mert tudja, hogy miképpen működnek arra felé az ilyen dolgok. Nem fedi fel, hogy mondjuk Ő miképpen készül egy ilyen időre.
A vidéki élet nem romantika, minta a könyvekben. Ritmusa van, avval és abban élsz. Nem tudsz elszakadni tőle. Etetsz, kapálsz, betakarítasz, stb..., Nem 8 órás műszak, van hogy nem is 12, több.
Tudod-e, hogy krumpri után mit ültess a földbe, vagy miután ne? És ez a trillió billió trükk és tudás, amitől a hipermarket polcai teli vannak. Te tudod-e?
Ha van egy tehened, hogyan és miért, meddig ad tejet? Tudod tartósítani? Igen pl. a sajtra gondoltam, tudsz készíteni? Oltó nélkül is, savanyítot honnan szerzel? Ecettel, oké, és ha nincs. Van legalább egy két tőke szőlőd, hogy a fiatal szemekből savanyítót csinálj. Hogyan tárolod?
Kenyérhez kovász, a semmiből? Mert élesztőből is nullán álsz.
És a liszt. Régen úgy tartották, hogy egy hold föld ad annyi búzát ami elég egy évre egy családnak. Az állatok takarmányozásaára hol termelsz? Kukorica, krumpli, és egyéb?
És ha jön a sáskaraj zombi, mit csinálsz.
Szerencsém volt, jártam a tengeren túlon. Tudom pl., hogy egy texas-i hogyan gondolkodik. Nem vagy jó szomszéd, ember, ha nem tartasz othon elegendő tűzerőt. Mert se a családodat, se a szomszédodat nem tudod megvédeni. Nincs benned csapat szellem. Mert ezek a kis élet közösségek mindenben függnek egymástól. Gép szerszám, szaktudás. Neked milyen szakma van a kezedbe, amivel hasznos tagja vagy a közösségnek? Vagy csak egy napszámos? Arra ott vannak a gyerekek, akik kiskoruktól a házkörüli munkából kiveszik a részük.
Neromantikázz. Legyen a kezedbe, fejedbe egy tudás, szakma, és mégtöbb tudás. Talán sikerülhet. Vagy add fel. Kevesebb kinlódás vár rád.
(remélem nem törlik a hsz-t)
Miki2012. szeptember 6. 21:36

Én már bizony ott vagyok, jó rég óta. Bizony minden van, és mindent tudok, amit itt leírtál, még többet is, de nem olyan csilliómillió az a trükk, mert az élet magától működik, az embernek csak irányba kell állítani a dolgokat.

Amúgy szerintem ez nem az a hely, ahol csak úgy törlik a hsz-t :)
Egyszerű2012. szeptember 6. 22:13

A trükköt a mnden napi dolgokra értettem, nem, és csak a termesztésre.
Kötelet, zsákot akasrsz, ültettél kendert, és rengeteg ezer más dolog, tudsz vékát fonni, melyik vessző jó hozzá, megcsipte-e már a dér stb.

Már rég rájöttem, hogy ezeket a dolgokat kikel szedni az öregekből, mert már a szüleimse tudják, pedig vidékről jöttek még úgy 50 évvel ezelött.

Azért a mai vidék is eltud szomorítani.Van olyan porta, ahol nem látok jószágot. Mert megpályázta az önkormányzat, és nyert, napi három étkezésre való ételt nyújt. Nincs tyúk, nincs hízó.

Amit fent írtam hsz-t, annak a tartalmát és a mögötte álló tudást, információt, indokot próbáltam átadni hozzám korban, gondolkodásban hasonló embereknek átadni. Olyan ellenálásba ütköztem, hárításba, pl. minek, úgyse tudod, nem értesz hozzá, minek. Rendbe. Abba hagytam. Nem "osztom az észt". Mit tapasztaltam, hallotam, valosítottam meg a telkemen. Mert ezt mint tanuló kertnek csinálom már jó pár éve.Mert ha valami nem sikerült, nem volt gond. Következő évben más képp, és bevált.
Gyümölcs (metszés, körülásás),zöldség, kukorica, minden. Melyik vetőmag, az előző évi termésből sikerült-e, vagy sem, mert itt is meg a svindli, a polcon vásárolható vetőmagoknál.

Egyszónak is száz a vége. A hsz nem személyes megszólítás volt. Csak leírtam. Nem mindenki lát át mindent. Ezeken a gondoltakon már hosszú évekkel ezelött végig rágtam magamat. Elkezdtem. Ezel is többet tudok magamért, a melletem élőkért tenni. Mert a békéseké a világ. Megvívom a magam harcát. Lehetőleg fegyver nélkül. A Magyar élelmes. Ne feledd. Jöhet bármilyen hatalom, bármilyen törvénnyel, mindig megtalálja az élethez való utat. Mint az elvetett mag(yar).
Olivin332012. szeptember 7. 8:29

Kedves Egyszerű! Köszönjük a hozzászólásodat. Bizony, ez az egyik legnagyobb veszteségünk a XX.-ban: az évszázados tudás (melyet dédszüleink ismertek utoljára) átörökítése megszakadt az államosítással. Feladatunk újra felfedezni a természetben élést. Az urbanizáció hosszútávon zsákutcának bizonyul, elembertelenít. Nem szabad lebecsülni ezt a feladatot, rengeteg munka, de igen, vissza kell térni a földműveléshez, állattartáshoz, ha önellátó közösségeket szeretnénk alkotni. Kívánom, hogy sikerüljön annak, aki komolyan gondolja!

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/09/kiszaradt-tisza-valsaghelyzetre-keszul.h tml
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megtakarításokat, legembertelenebb, kisgyermekkortól, erőforráspazarló, nemzetgazdaságos, befagyasztásával, nélkülözhetetlen, széttraumatizált, kétségbeesetten, világegyetemben, érinthetetlenek, magyarországnak, megakadályozzák, élelmiszerhiány, bölcsességeddel, ivóvízkészletet, visszakövethető, mezőgazdaságunk, ivóvízkészletek, befolyásolására, elgondolkodtató, válsághelyzetre, legveszélyesebb, valsaghelyzetre, mailbenblogthis, mindannyiunkért, uralkodhassanak, hozzászólásodat, államelméletben, intézményeknek, állattartáshoz, elbúcsúzhatnak, válsághelyzeti, élelmiszerárak, államosítással, rejtőzködnének, mostani időjárás, szegény embernek, darab kenyér, gazdag ember, jelei eddig, emberek mennyire, dolgok menetét, örök emberi, helyzet mást, feltételezést írtam, gyakorlati megvalósítását, iszonyatos mennyiségű, levegő páratartalmát, hamarosan beinduló, ivóvízkészletek megvonása, élelmiszerárak robbanásáról, Guardian UK-nak, NEMZETEK FELETT ÁLLÓ ERŐK KEZÉBEN VAN, Európai Uniónak, KÜLÖNLEGES JOGRENDI IDŐSZAKRA, ÉHEZŐK VIADALA VALÓSÁGBAN, Goldman Sachs, Sándorné Gonda2012, Szeretet Mindenkinek, Kedves Atlantisz, DAWID ICKE, Köszönöm Toth, Kedves Toth, Több Rousseaut, Elvégre Isten, Ahogy David Draiman, Gazdaságbiztonsági Tartaléka, Simor István2012, Csaba Kiss2012, Csaba Barát2012, Túlélési Praktikák, Kedves Egyszerű,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Jött ismét egy új Tavasz . . ...  Facebookon kaptam  Kobalt és kalcit  Lustaság......  Az élet: - " mindig megy tová...  Böröczki Mihály – Akácvi...  A barát egy mosoly  Ápolók Nemzetközi Napja  Facebookon kaptam Mírjam bará...  A hűség  Png kislány  Tavaszi kép  Böröczki Mihály - Gólyák  Szép napot kedves barátaim ! ....  Kezdje a napját vízzel és citr...  Senki sem tökéletes  Kellemes délutánt ! ..........  Jábavaló  A barátság  Kellemes délutánt ! ..........  Szép estét kedves látogatóimna...  A szeretetről  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Közeleg a hét vége......  A ricinusolaj gyógyhatásairól  Lelked alaphangja a DERŰ.  Ady Endre : Sorsunk  Szép májusi napokat!  Tisztelet és becsület  Rutil kristály  De ha van egy jó barát  Png virág  Bartimeushoz  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Örök hűség......  Ha Nővé akarsz válni, felejts ...  Facebookon kaptam  Cékla : véráramlást fokozó, vé...  Alföldi emlék  Ló és lovasa........  Dolomit és kvarc  Kislány esernyővel  Rossz ember nem lehetsz ....  Tavaszi kép  Alföldi emlék  Kék tanzanit kristály  Harmonia.......  Vízcseppes rózsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten szeretet, és aki szerete...  Facebookon kaptam  A ricinusolaj gyógyhatásairól  Png virág  Emésztésre ható gyógynövények  Szeretettel Mindenkinek !  Kezdje a napját vízzel és citr...  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Lustaság......  Pablo Neruda : Asszonyi test  Legyen ma szép napja a világna...  Ha Nővé akarsz válni, felejts ...  Kálcit  Rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lelked alaphangja a DERŰ.  Hallgatni kell a szívedre  Harmónia......  Facebookon kaptam  Ápolók Nemzetközi Napja  Malahit és kvarc  A barát egy mosoly  Kék tanzanit kristály  Dalolva éld az életed . . .  Tavaszi kép  Beszorult az ujja a jegygyűrűb...  Facebookon kaptam  Cékla : véráramlást fokozó, vé...  A házasság jogi egyezség  Kvarc és rutil  Aurikalcit  Dolomit és kvarc  Szép estét kívánok !  Sárga kalcit  Kaktuszok.......  Nagy a május hatalma:  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kobalt és kalcit  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Látogatóimnak,- szeretettel ! ...  Rózsa csokor  Kellemes napot kívánok  Orgona bokor  A házasság az egyetlen dolog  Harmonia....... 
Bejegyzés Címkék
mostani időjárás, szegény embernek, darab kenyér, gazdag ember, jelei eddig, emberek mennyire, dolgok menetét, örök emberi, helyzet mást, feltételezést írtam, gyakorlati megvalósítását, iszonyatos mennyiségű, levegő páratartalmát, hamarosan beinduló, ivóvízkészletek megvonása, élelmiszerárak robbanásáról, 10%-os átlagos, szárazságra hivatkozva, emberek megélhetése, ivóvízkészletet korlátozása, emberek ellenállásának, legjobb úton, maradék megtakarításokat, dolgok menetének, folyamatos áremelésekkel, bérek befagyasztásával, eltervezett folyamatokkal, propaganda változik, első években, végítéletre készül, tárca olyan, különleges jogrend, gazdaságot &#8211, világvégére készülve, nemzetgazdaság biztonságos, jogszabályban biztosítaná, válsághelyzeti reagáló, sorok között, különleges jogrend&#8230, nemzetközi &#8211, kétségkívül nyugtalanító, jelei mindenütt, élelmiszerek történelme, olyan pillanatban, kereslet növekedésével, élelmiszer árrobbanás, hasonló volument, előjelekből értenének, folyamat egészét, legtöbb ember, zombik keresik, küszöb elkészítésének, nagyszülőket kikérdezni, tulajnak kellet, teher autóra, zombi meddig, vélemény amúgy, háttér hatalom, pénz rendszer, dolgok letisztulnak, maradék emberek, kétségbeesetten rohanó, másik embertársuk, természet ellenünk, éjszakai égboltra, nappali égboltra, vezető mindenképp, hatalmat szolgálják, egész emberiséget, suliban tanították, választás ideje, mostani időkről, belső hangjára, elme számtalan, lelkünk csak, legtöbben milenne, biztos lesz, szívemből szólsz, megjegyzést eltávolította, léynege minennek, embertársaink éhenhalnak, riport film, amerikai férfi, folyón úsztatják, dzsungelben ugye, falopás miatt, tüzön leégették, szörnyűséget csak, teremtő teremtménye, harmónikus együttélésre, szobában találok, pókot megfogom, zsbkendőben finoman, legembertelenebb helyzetben, ember testvéreimmel, végtelen szeretet, egyetlen igazság, egyik példaképem, sokkal hatalmasabb, univerzum egyetlen, egyetlen olyan, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 201
  • e Hét: 201
  • e Hónap: 8116
  • e Év: 216724
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.