Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kezünkbe kellene venni a dolgokat végre
  2013-02-03 18:53:07, vasárnap
 
 
Kezünkbe kellene venni a dolgokat végre

Ideje lenne felébredni, s elkezdeni végre cselekedni, mert ha jó szokásunkhoz híven, csak az államra várunk, akkor ne csodálkozzunk azon, hogy fejünk fölé nőhetnek észrevétlenül . Segíts magadon, Isten is megsegít ! Mennyiszer hallottuk már ezt a felszólítást a múltban, amikor cselekednünk kellett, elvégzendő munka sokasodott fölénk . Árvíz idején mindenkinek a gáton van a helye ! S amikor elvonul az ár, akkor a lehető legrövidebb idő alatt vissza kell álljon minden az eredeti állapotába .

Így volt ez emberemlékezet óta a Kárpátmedencében . Nekünk magyaroknak megvan az a jótulajdonságunk, hogy képesek vagyunk félretenni sértődéseket, baj esetén egyemberként próbálunk segíteni úgy magunkon, mint másokon is . Településeink többnyire folyók mellett helyezkedtek el, tapasztalatot nyerve áradások levonulásáról, csak a szárazon maradt földre építettek házat . Ezt a szabályt soha sem sértették meg azok, akik őseik tudásával rendelkeztek . Az újonnan közénk érkező nomádok gyakran építettek árterületre, ahol valóban csodálatos környezetben, termőföldek közelében éltek, de amikor kiöntött egy szunnyadó patak, az alig nedves kis folyócska esőzést követve, akkor jajveszékeltek mindannyian . Mint kiöntött patkányok, menekültek amerre csak tudtak .

Kormányunk politikája a békesség nevében sokkal elnézőbb azokkal szemben, akik még a kisújjukat sem mozdítják a közösség érdekében . Szavazataikat többre becsülik, mint hogy a társadalom részére hasznos embereket faragnának belőlük . Ezek a tanulékony semmirekellők azután csak tartják a markukat, tátják a szájukat, s várnak szorgalmasan a sültgalambra . Ha kormányunk képtelen olyan törvényeket hozni, amelyek valóban az egész társadalomra hatnak, akkor a többségi nemzetnek kötelessége jó példával előljárni, ragaszkodva ősei életviteléhez a jövője nevében . Ha ezektől a jött-ment csirkefogóktól eltűrjük, hogy törvényen felűlinek gondolják magukat, akkor ne csodálkozzunk azon se, ha a fejünkre nőnek .

Az EU intézményrendszere romantikus szemüvegen keresztül szemléli a dolgokat . Észre sem veszik, hogy mekkora kárt okoznak máshol is, ezek a megregulázhatatlan egyedek rossz szokásaikkal . Ha kutyánk bent a házban végezné szükségletét, akkor megfelelő időben való ráhatással, meg lehet tanítani arra, hogy ez nem helyes . Ezeket a tisztátalan csoportokat is kényszeríteni kellene legalább arra, hogy a börtönben se legyen jobb dolguk, mint otthon . Miként lehetne elvenni kedvét annak a bűnözőnek, aki szabadulása után még inkább felbátorodik, s a közösség ellen fordul, mert nem fél a következményektől . Önellátó börtönök sora megoldaná a problémát hamar, de úgy látszik ez egyelőre nincs szándékában a bennünket irányító felsőbb hatalomnak .

Oktatási politikánk csapnivalóan silány, bár szóban javulásról vitáznak, de a liberális nevelési módszerekkel többet ártanak a magyarságnak mint gondolnánk . A muzulmánok sem fogadják el az eléjük vetett lehetőségek közül azt, ami ellenkezik a vallásukkal, miért gondolják, hogy az ezeréves keresztény gyökerekkel rendelkező többség elfogadja azt, ami számára pusztulást jelent ? Az új világ, a magyarok torkán tolná le a téziseit ha hagynánk ! Amikor moziba megy a gyerek, akkor azt látja, amit az amerikai médiabirodalom láttatni akar vele . De a magyar filmgyártás sem jobb ennél, mert eggyökerű tájékoztatásban érdekeltek ők is.

A rendszerváltás szemfényvesztése idején gyorsan felvásárolták a helyi újságokat, a televízió adókkal együtt . A reánk telepedett kábeltévék világában száz csatorna közül válogathatunk ugyan, de a legtöbbjét nem értjük, de ha még is, akkor sem érdemes leülni elébe, elpazarolni drága időnket, amit senki sem pótolhat számunkra később . A kisgyermek agya olyan mint a szivacs . Mindent megőriz, igaznak vél, elraktároz magában örökre . Ezért nem szabadna őket ellenőrzés nélkül a TV, vagy a számítógép elé ültetni fiatal korban . Az ismeretlen világ végtelen sokszínűsége elkábítja, olyan mint a légyölő galóca, ami talán a legszebb gomba, de ha megeszi akár bele is halhat .

Amikor a nagy testvér bekéredzkedett hozzánk az ablakon a hatvanas évek közepén, akkor sem volt más a televízió mint most, de még nem tudtunk az ártalmairól . Úgy látszik minden generációnak át kell esni ezen a megmérettetésen válogatás nélkül . Bensőnkben kifejlődő lekiismeret ellenőrizheti a fejlődésben lévő utánpótlást, akiknek talán jobb példát mutattunk magunk, mint a kommunizmusban élő, megfélemlített szüleink . Édesapámnak nehéz élete volt . A második világháború után hároméves hadifogság jutott neki, amit málenkíj robotnak hívtak akkor . Édesanyáméktól elvették mindenüket . Kuláknak mondták őket az új törvény nevében . Ki a fene akart volna magának házat venni ezután újra ? Mert akiknek semmijük sem volt, sőt még igazi magyarok sem voltak, azok ma díszes palotákban élnek . Ők voltak a rendszerváltás igazi nyertesei .

Nekünk kijutott a megszorításokból, s a derékszíj meghúzása is csak ránk vonatkozott . Azt mondják, most demokráciában élünk, de még is, egymillió szavazó támogatta parlamenti pártot szüntetnének meg azok, akik kedvezményezettjei voltak az előző, úgy nevezett népi demokráciának is . Ez a hangos kisebbség vette kezébe a többség irányítását a demokrácia nevében . Másnak még beleszólása sem lehet . Akinek több jut kampányra, azt választja inkább a mit sem sejtő választó . A felére csökkenő parlamenti férőhelyre szinte esélytelenül indul az a magyarságot képviselő párt, akiket legszívesebben beszüntetnének ezek a nemzetközi szélhámosok, akik egyre nagyobb teret nyertek a politikában .

Ideje lenne saját kezünkbe venni a sorsunkat, s felzárkózni az egyetlen nemzeti érdekeltségű párt mögé, akik még nem bizonyíthatták tehetségüket, elkötelezettségüket a magyarság iránt . A többiek inkább szolgálják a háttérben meghúzódó, láthatatlannak vélt birodalmat, akik a pénznyomtatás jogát is a kezükbe vették, s így annyi pénzzel rendelkeznek, amennyire csak szükségük van . Milyen valószerűtlenül hangzik a zsoldos hadsereg kifejezés, amikor eladósodott világunkban már csak katonákra tellik azoknak, akik a nemzetközi politika jóvoltából láthatatlanok maradtak . Amerika szinte minden konfliktusban vezető szerepet vállal, pedig nekik van a legnagyobb adósságuk is egyben .

Kinek adósodhatott el így az egész világ ? S miért nem változtatunk rajta ? Az ellenség összehangolt munkával, egy virtuálisan működtetett világképet nyújt nekünk, ahol bár minden kapható, de vannak sokan, kik semmit sem tesznek a köz érdekében, de mégis a legnagyobb szeletet vágják ki maguknak az asztalunk mellől . Ideje lenne megnevezni ezeket a nemzetközi szélhámosokat, akik mintha egy nagy család másnevű tagjai lennének . Ugyanazt mondják, ugyanazt cselekszik, ugyanúgy néznek ki, pedig más népet, más nemzeteket képviselnek mindannyian .



VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kárpátmedencében, jótulajdonságunk, szemfényvesztése, megszorításokból, tájékoztatásban, valószerűtlenül, megmérettetésen, rendszerváltás, megfélemlített, édesanyáméktól, láthatatlannak, emberemlékezet, legszívesebben, médiabirodalom, kommunizmusban, csirkefogóktól, jajveszékeltek, bekéredzkedett, beszüntetnének, bizonyíthatták, demokráciának, válogathatunk, csodálkozzunk, életviteléhez, szavazataikat, kényszeríteni, tapasztalatot, ellenőrizheti, szélhámosokat, konfliktusban, észrevétlenül, semmirekellők, felvásárolták, pénznyomtatás, demokráciában, levonulásáról, dolgokat végre, államra várunk, lehető legrövidebb, eredeti állapotába, szárazon maradt, szabályt soha, újonnan közénk, szunnyadó patak, alig nedves, békesség nevében, közösség érdekében, társadalom részére, tanulékony semmirekellők, egész társadalomra, többségi nemzetnek, jövője nevében,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Intelem  Szép estét  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Az ünnepről  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Szép estét  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Mélységes szomorúsággal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  Mi a különbség  Ez a miénk!  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Mélységes szomorúsággal  Éljen a magyar szabadság!  Facebookon kaptam  Esti kép  Alvó cica  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Házi botox  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  A magukat nyílt és őszinte emb...  Imádkozás Krisztus értelméért  Síró nő  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Esti kép  A magukat nyílt és őszinte emb...  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Talpra vándor  A nemzet csak akkor...  Rejtő Jenő versei  Szép álmokat!  Heltai Jenő: Szabadság  Jóga férfiaknak  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Ibolya  Paul David Tripp Március 15  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Őri István - Dal az életről  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam  Cicus virággal  Facebookon kaptam  Rőzsehordó nő szobra  Szép Álmokat  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kakaós piskóta  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Ez a miénk!  Mélységes szomorúsággal  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  Egyet értesz?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szent-Györgyi Albert gondolata  Márciusi eső  A nemzet csak akkor...  Csörög a telefonom  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Kezdet  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Facebookon kaptam  Intelem  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Sajnos ezt elBalogozták 
Bejegyzés Címkék
dolgokat végre, államra várunk, lehető legrövidebb, eredeti állapotába, szárazon maradt, szabályt soha, újonnan közénk, szunnyadó patak, alig nedves, békesség nevében, közösség érdekében, társadalom részére, tanulékony semmirekellők, egész társadalomra, többségi nemzetnek, jövője nevében, jött-ment csirkefogóktól, fejünkre nőnek, házban végezné, tisztátalan csoportokat, közösség ellen, problémát hamar, bennünket irányító, liberális nevelési, magyarságnak mint, eléjük vetett, ezeréves keresztény, magyarok torkán, amerikai médiabirodalom, magyar filmgyártás, rendszerváltás szemfényvesztése, helyi újságokat, televízió adókkal, reánk telepedett, kisgyermek agya, ismeretlen világ, légyölő galóca, legszebb gomba, nagy testvér, hatvanas évek, televízió mint, megmérettetésen válogatás, fejlődésben lévő, második világháború, fene akart, rendszerváltás igazi, derékszíj meghúzása, hangos kisebbség, többség irányítását, demokrácia nevében, felére csökkenő, nemzetközi szélhámosok, egyetlen nemzeti, magyarság iránt, többiek inkább, háttérben meghúzódó, pénznyomtatás jogát, kezükbe vették, zsoldos hadsereg, nemzetközi politika, legnagyobb adósságuk, egész világ, ellenség összehangolt, virtuálisan működtetett, legnagyobb szeletet, asztalunk mellől, nemzetközi szélhámosokat, nagy család, kárpátmedencében, jótulajdonságunk, szemfényvesztése, megszorításokból, tájékoztatásban, valószerűtlenül, megmérettetésen, rendszerváltás, megfélemlített, édesanyáméktól, láthatatlannak, emberemlékezet, legszívesebben, médiabirodalom, kommunizmusban, csirkefogóktól, jajveszékeltek, bekéredzkedett, beszüntetnének, bizonyíthatták, demokráciának, válogathatunk, csodálkozzunk, életviteléhez, szavazataikat, kényszeríteni, tapasztalatot, ellenőrizheti, szélhámosokat, konfliktusban, észrevétlenül, semmirekellők, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 40
  • e Hét: 1698
  • e Hónap: 18491
  • e Év: 151408
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.