Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Új Kezdet- Emberangyal kiteljesedése
  2018-10-15 13:41:18, hétfő
 
 



Új Kezdet- Emberangyal kiteljesedése

A változás folyamatában különböző szakaszokon megyünk végig.
Többször megváltunk már a múltban bizonyos régi részeinktől, de eljött az idő, mikor végérvényesen búcsút kell mondanunk a régi mintáinknak, és azzal együtt járó kötődéseinknek. Ez egy hosszú és mély belső folyamat életünkben.
Többnyire úgy érezzük, mintha az egészbe egy kicsit mi is belehalnánk.
Az elválás és vele együtt a leválás, fájdalommal és néha végtelen szomorúsággal jár.
Azok az értékek, amit eddig igaz értékeknek hittünk, egy varázsütés alatt szertefoszlanak és semmissé válnak.
Eljön az a pont életünkben, amikor teljesen más értékrendet állítunk fel, és ebből kifolyólag már más értékeket tartunk fontosnak.
Emberi kapcsolataink többnyire megváltoznak, átminősülnek.
Új utakat járunk be, új emberek, új kapcsolatok lépnek be az életünkbe.
Egyre inkább előhozzuk magunkból azt az isteni Lényt, - isteni Önvalónkat,- Aki teljeséggel mi magunk vagyunk.
Mielőtt viszont mindez megtörténne, az idáig elvezető útnak van egy igen nehéz folyamata, az pedig,- A teljes leválasztás és istenivé formálás.
Minden, ami a múlt nem építő energiáit tükrözné vissza a jelenbe, fájdalommal, vagy éppen csak olyan kötésekkel töltene el, ami által nem tudsz továbblépni, nem tudsz teljességgel újjászületni és kiteljesedni, - az a legjobb, ha leválik rólad,- mert különben vissza akar a múltba húzni, megkötni, mert már beleivódott a sejtjeidbe, egy megszokássá, valamilyen szinten függőséggé vált.
Ajánlatos túl lépni magadon, de ehhez szükséges, hogy leválaszd, átformáld a múltad, és csak az igaz, színtiszta értékeket tartsd meg belőle, amely együtt rezonál a te valóságoddal.
Nehéz ilyenkor megtalálni az igaz értékeket, mivel a születés fájdalmas szakaszában már sok mindent elvesztettél, és csak azt látod, hogy alig maradt veled valami.
Lecsupaszítva állsz önmagad előtt újjászületett világodban, és valójában azt sem tudod először mivé születtél.
Ilyenkor nagyon mélyen szükséges befelé figyelned, hogy megtaláld Önmagadat, azt a Lényt, Aki Te magad vagy,- másrészt pedig azért, hogy ne építsd vissza a régi megkötő kötelékeket, bármiből is származzon az.
Semmi esetre se építsd vissza a régi múltba húzó kötéseket csak azért, hogy veled legyen valami!
A múlt értékei egy másodperc alatt semmisé válnak, mert újjászületésed tartalmilag más minőséggel ruházza fel.
Egy részed (Egod) ragaszkodna bizonyos múltbéli kötésekhez, de ha Isteni Éned nem tanácsolja, hogy az Újba magaddal vidd azokat a részeidet, akkor legjobb ha hallgatsz a belső útmutatásra. Az is előfordulhat, hogy azt az útmutatást kapod Isteni Önvalódtól,- Semmit ne vígy magaddal,- Új Jövőt teremts!
A Szellem igaz üzenete segít megtalálni ezen a ,,semmin" belül, mi az, amit tovább munkálhatsz, mert mindig is részedet alkotta és együttrezgett a Mindenséggel, a te Isteni Valóságoddal.
Figyelj,- mélyen és csendesen,- alázattal és hittel hagyatkozz a benned élő Istenire, bármennyire ellent mond a benned lévő másik részednek (Egodnak).
Önmagad Isteni Lényét, Önvalódat csak így tudod kiteljesíteni.
Így találod meg azokat az értékeket, amelyek továbblendítenek az úton, és egy Új Élet megteremtésére adnak lehetőséget.
Állj meg egy pillanatra és ünnepeld újjászületésed!
Már ne a múlt fájdalmaival foglalkozz, a jelent ünnepeld!
Élvezd az Új Világod, még ha az számodra először ismeretlenként is hat.
Bátran és bizalommal vágj bele az újba, - indulj el utadon.
Többnyire bizonytalanul teszed meg az első lépéseket. Néha meginogsz, nem vagy teljesen biztos magadban, nem tudod valójában mit kell tenned, merre indulj el az úton. Nyugodj meg ez természetes,- hisz még nem találtad meg, nem fedezted fel Önmagad. Lassan találod meg újjászületett Önmagad, és lassan érted meg ki az, Aki valójában vagy.
Egyre biztosabb lépésekkel haladsz előre. Most már mindent alaposan átgondolsz, nem kapkodsz, nem sietsz, nem döntesz felelőtlenül.
Létezésünk tükrében újjászületünk, minden porcikánkkal átéljük ezt a folyamatot.
Vannak olyan pillanatok amikor nem igazán értjük mi is történik velünk. De ha hitünket és bizalmunkat adjuk a Feljebb Valónak, ezáltal a következő percben, órában vagy napon ráébredünk, hogy a születés fájdalmán keresztül Új Életet nyertünk.
A múlt elengedése felszabadít, új energiát áramoltatsz át magadon, Új Forrásból merítesz.
Szeretettel: ÁhimréLink
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: továbblendítenek, szertefoszlanak, kötődéseinknek, újjászületésed, ismeretlenként, megteremtésére, újjászületett, végérvényesen, kiteljesíteni, bizonytalanul, kapcsolataink, együttrezgett, újjászületünk, lecsupaszítva, kiteljesedése, szomorúsággal, folyamatában, megváltoznak, átminősülnek, porcikánkkal, fájdalmaival, elvesztettél, valóságoddal, előfordulhat, kiteljesedni, felelőtlenül, újjászületni, mindenséggel, teljességgel, természetes, értékrendet, fájdalommal, kapcsolatok, bármennyire, útmutatásra, megszokássá, változás folyamatában, múltban bizonyos, régi mintáinknak, varázsütés alatt, isteni Lényt, idáig elvezető, igen nehéz, teljes leválasztás, múltba húzni, igaz értékeket, születés fájdalmas, régi megkötő, régi múltba, múlt értékei, másodperc alatt, belső útmutatásra, Kezdet- Emberangyal, Isteni Éned, Isteni Önvalódtól, Isteni Valóságoddal, Önmagad Isteni Lényét, Feljebb Valónak,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png rózsa csokor  Szép napot kívánok  Alvó cicák  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Elköszönt  Png nő  Gonosz démon-álarc  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy maradéktalanul uralt világ  Egy bizonyos határt  Png kislány  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  210 éve született a SZÓZAT meg...  Csak a fogyatkozás látható  Alázat  Png cica  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevem  Popper Péter szavai  Png fotel  Png lepke  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Éretlen vers  Nagyon különös  Egy bizonyos határt  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  A másik dolog,  Mai harmónia kártyám  Fehér virág  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Radikális szeretet  Alvó cicák  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Paul David Tripp Április 19  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  A televizió nem a kultúrát kép...  Png csokor  Jó éjszakát  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Idő  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Julian Brass gondolata  Alázat  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szívem  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Bounty krémes  Nagyi telefonál  Paul David Tripp Április 21  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Kellemes délutánt kívánok  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Elköszönt 
Bejegyzés Címkék
változás folyamatában, múltban bizonyos, régi mintáinknak, varázsütés alatt, isteni Lényt, idáig elvezető, igen nehéz, teljes leválasztás, múltba húzni, igaz értékeket, születés fájdalmas, régi megkötő, régi múltba, múlt értékei, másodperc alatt, belső útmutatásra, útmutatást kapod, benned lévő, múlt fájdalmaival, jelent ünnepeld, számodra először, első lépéseket, következő percben, születés fájdalmán, múlt elengedése, továbblendítenek, szertefoszlanak, kötődéseinknek, újjászületésed, ismeretlenként, megteremtésére, újjászületett, végérvényesen, kiteljesíteni, bizonytalanul, kapcsolataink, együttrezgett, újjászületünk, lecsupaszítva, kiteljesedése, szomorúsággal, folyamatában, megváltoznak, átminősülnek, porcikánkkal, fájdalmaival, elvesztettél, valóságoddal, előfordulhat, kiteljesedni, felelőtlenül, újjászületni, mindenséggel, teljességgel, természetes, értékrendet, fájdalommal, kapcsolatok, bármennyire, útmutatásra, megszokássá, ragaszkodna, tartalmilag, kötelékeket, szakaszában, beleivódott, munkálhatsz, leválasztás, lehetőséget, belehalnánk, továbblépni, teljeséggel, megtörténne, szeretettel, emberangyal, felszabadít, részeinktől, szakaszokon, áramoltatsz, bizalmunkat, mintáinknak, sejtjeidbe, megtalálni, életünkben, önvalódtól, valamilyen, származzon, folyamatot, függőséggé, bizalommal, pillanatok, kifolyólag, hagyatkozz, világodban, kötésekkel, létezésünk, elengedése, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 384
  • e Hét: 4076
  • e Hónap: 12611
  • e Év: 60204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.