Belépés
bongyi53.blog.xfree.hu
Higgy, remélj, szeress, hogy boldog ember lehess! Magyar Istvánné
1953.03.20
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Játék
  2009-12-29 23:35:44, kedd
 
  Mágikus golyók
Link
 
 
3 komment , kategória:  Játékok  
Címkék: mágikus, golyók,
Sarkady-Nagy Béláné (#1)   2009-12-30 01:56:59
Szia Erzsike!



Link

Ha van időd, katt a linkre . . .


A biológiai természettörvények

"Az Új Orvostudomány napvilágra kerülése egy óriási előrelépés, egy civilizációs lépcsőfok az emberiség történelmében, azon belül is a megbetegedések megértésében, kezelésében és vezérlésében. Először van lehetőségünk megérteni, és tudatosan vezérelni testi elváltozásainkat. A mandulagyulladástól a rákos megbetegedésekig...

Mielőtt azt gondolnád, hogy ez valami valóságtól elrugaszkodott elgondolás, vagy feltételezés, tudnod kell, hogy az Új Orvostudomány természettudományos alapokon nyugszik. Egyszerre három szinten igazolt és bizonyított! A ,,tudományos feltételezések" kivételével a ,,régi orvostudomány" minden tényszerű adatára támaszkodik! Ami az iskolában oktatott orvostudományban tény volt, az itt is tény. Vérkép, leletek, adatok, tünetek... Attól ,,új" ez az orvostudomány, hogy az adatokból levont következtetés változott meg, és valami egészen más, mint amiben korábban ,,hittünk" - a megbetegedés nem más, mint egy értelmes biológiai válaszreakció érzelmi kilengéseinkre - és nem ,,kórokozók aljas támadása", vagy a testünk tönkremenetele. Az Új Medicina természettudomány! Sokkal több, mint a ,,régi", sokkal több tényszerű adatot foglal magába, a testi megbetegedésekkel együtt járó agyi és lelki jelenségekről. Az Új Orvostudomány nem csak egy, hanem egyszerre három szinten térképezi fel az embert, lélek, agy és szervek összességében.

A ,,régi" orvostudomány csak és kizárólag a testi tünetekre korlátozódott, elvágta magától a lehetőséget, hogy megértse a betegségek kialakulásának mechanizmusát. Az agyat egy lapon említette a szervekkel - figyelmen kívül hagyta annak különleges, vezérlő szerepét - és a lélekkel pedig, egyáltalán nem foglalkozott. Ez azt jelenti, nem vették figyelembe, nem vizsgálták, nem regisztrálták a megbetegedésekkel együtt járó lelki folyamatokat. Ez súlyos hiányosság! Döbbenetes tény, hogy az iskolában oktatott orvostudományban soha nem keresték a megbetegedések értelmét! Vizsgálódás nélkül abból indultak, ki, hogy az, valami természetellenes, abnormális és kivágni, kimérgezni, kiégetni való dolog. A vizsgálódás kiterjesztésével viszont beigazolódott, hogy ezek értelmes jelenségek, amelyek a lelki konfliktusainkból, a közben érzett érzelmi kilengéseink hatására alakulnak ki. Ráadásul minden testi folyamatot az agyunk vezérel! (...) Az Új Orvostudományban helyére kerültek az agyi ,,elváltozások" (mert az agyban minden megbetegedésnek nyoma van) és a korábbi orvostudományi rendszer kibővült a lelki tünetekkel is.

Végeredményben kiderül, hogy megbetegedés nem más, mint egy Lelki- Agyi- Szervi szinteken egyszerre és párhuzamosan lezajló folyamat, aminek biológiai értelme, célja, rendeltetése van, és ez nem más, mint a túlélés biztosítása, lehetővé tétele.



Először is, mi az a természettörvény?



Olyan szabályszerűség, törvényszerűség, ami tény, tehát igaz, és ezért bárhol, bármikor, bárki által ellenőrizhető. Például ahhoz, hogy egy kisgyermek megszülessen, kell egy férfi és egy nő. Egy nőből vagy két nőből, egy férfiből vagy két férfiből nem jöhet létre kisgyermek. Ez természettudományos tény. Akárcsak a gravitáció létezése. Akár hiszel benne, akár nem, ha kilépsz az ablakon a negyedik emeletről, összetöröd magad. (Persze mondhatjuk naiv, babonás módon, hogy a gravitáció ezért rosszindulatú - de ez attól, még nem úgy van.)
Az Új Orvostudomány biológiai természettörvényei is így működnek. Természettudományos tények. Nem kell hinned benne! Nagyon leegyszerűsítve ez azt jelenti: ahhoz, hogy egy megbetegedésed kialakuljon, el kell szenvedned egy érzelmi megrázkódtatást. Punktum.

Mielőtt a természettörvényekre kitérünk, szeretnék néhány szót ejteni arról az emberről, akinek a mai tudásunk köszönhető. A biológiai természettörvények felfedezése, az összefüggések feltárása és az Új Orvostudomány leírása a német kutatóorvos, Dr. Ryke Geerd Hamer nevéhez fűződik. 1978-ban a fiát baleset érte, és a fiú édesapja karjaiban meghalt. Borzasztó sokk volt ez az édesapjának. Hamer doktornak ezután feltűnt, hogy 1979 tavaszán kialakult egy hererákja. Mivel ő ,,orvos", és hallott már a biológiáról, volt már fogalma a testünk szerveinek biológiai funkciójáról, felötlött benne a kérdés: ,,Vajon van-e valami összefüggés a fiam, utódom elvesztése, és a szaporító szervrendszerem - a herém - ,,daganatos" elváltozása között?,, Hamer doktor ebben az időben egy németországi rákklinikán dolgozott belgyógyász főorvosként. Egyben lehetősége volt elbeszélgetni sok rákos beteggel, és betegei esettörténetét kezdte kutatni... Rájött, hogy minden hererákos beteg életében történt egy övéhez hasonló súlyos érzelmi megrázkódtatás, röviddel a rák megjelenését megelőzően! Ami igazán érdekes dolog, hogy a hererákos betegek esetfeltárásánál csupán egyetlen egy közös nevezőt talált! Egyetlen egy dolog volt közös a hererákos betegeknél, az elszenvedett sokkélmények, a lelki megrázkódtatások érzelmi tartalma: egy súlyos veszteségi konfliktus önértékelés letöréssel: egy szeretett hozzátartozó, gyermek, családtag, barát, vagy éppen háziállat elvesztése vonatkozásában. Hamer doktor ezután rájött, hogy a máj-daganatnál másféle, éhezési, éhen-pusztulási konfliktusról van szó. Úgy tűnt, minden ráktípusnak van sajátos, elváltozást beindító érzelmi konfliktusa...

Ezen a nyomon elindulva Hamer doktor az elmúlt két évtizedben barátai segítségével, több mint negyvenezer esettörténet alapján állította össze az Új Orvostudomány tudományos táblázatát. Az ebben foglaltak, bárhol, bármikor, bárkin ellenőrizhetőek. A táblázat tartalmazza az említésre méltó megbetegedéseket, a megbetegedéseket kiváltó biológiai konfliktusok érzelmi tartalmát, az elváltozáshoz tartozó agyi góc elhelyezkedését az agyban, az elváltozások biológiai értelmét, és hogy milyen tüneteket tapasztal az érintett az ún. konfliktus-aktív ráknövekedési, valamint a konfliktusmegoldás utáni gyógyulási helyreállítási szakaszban.

Mivel az Új Orvostudomány egy tudományos, mérnöki precizitású rendszer, szükséges megjegyezni, hogy NEM ÉRVÉNYES balesetek, mérgezések, a természetellenes (abnormális vagy egyoldalú táplálkozás is), besugárzás, és (az ezekre visszavezethető) fejlődési rendellenességek következtében kialakuló elváltozásokra.
Nézzük a ,,sorsfordító" természettörvényeket: Első biológiai természettörvény



Még több, részletesebb információk leíró jelleggel a Szemináriumi Jegyzetek rövidített verziójában

(teljes verzió a Szerv Atlasz CD-n található).


Szeretettel hoztam! Kati
Jaskó Miklósné (#2)   2009-12-30 18:39:54
Drága Barátnőm!
Kívánok neked és a családodnak a jövő évben minden jót!
Puszi:Marika


















Te Új Világ, jóra törekvő,
bár te lennél az a rég várt,
békét hozó, csodás esztendő,
mely az Idők méhében érik
talán már évmilliók óta...
s most a mi Századunk tüzében,
most válik nagy... igaz valóra...
Boldog új évet, emberek!
Várnai Zseni
telegdi erzsébet (#3)   2009-12-30 19:37:53









Puszim az egész családnak
Erzsi.
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Egy hatékony szolga  Egy maradéktalanul uralt világ  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam  Png fotel  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Akarat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  A televizió nem a kultúrát kép...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  s immár én is felragyogva, ért...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Albert Einstein gondolata  A jó emberek mindig szépek mar...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Julian Brass gondolata  Png rózsa csokor  Irgalom és ítélet  A sors  Akarat  Facebookon kaptam  A sors  Idő  Nagyi telefonál  Paul David Tripp Április 21  Nagyon különös  Éretlen vers  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  képre írva  Hiányzik  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Garai Gábor - Takarítás  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alázat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png telefon  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Németh László tollából  Jó éjszakát  Akarat  Sokan azt tartják  Adakozás  69 éve hunyt el Albert Einstei...  George Gordon Lord Byron: Inez...  A boldog családok mind hasonló...  Png férfi  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Akarat  Fekete István - Akác  Hazára minden embernek szükség...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Alázat  Irgalom és ítélet  Png rózsa csokor  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Szép estét  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A jó emberek mindig szépek mar...  Az engedelmesség miért nem vál...  Paul David Tripp Április 21  Reggel van  Nagyon különös  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Örülök, hogy látlak!  Elköszönt  Facebookon kaptam  Nem számIt  Egy hatékony szolga  Neked tudnod kell  Jó éjszakát  Png virág  Örülök, hogy látlak!  Alvó cicák 
Bejegyzés Címkék
mágikus, golyók, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 2526 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 616
  • e Hét: 1785
  • e Hónap: 3052
  • e Év: 16643
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.