Belépés
tornyaieta.blog.xfree.hu
Az ész nem ad szivet, de a szív észt ad Tné Tornyai Etelka
2007.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
A legerősebb hajnövesztő pakolás
  2022-02-14 13:55:47, hétfő
 
  Előfordulhat, hogy mindent megteszel azért, hogy megnöveszd a hajadat, mégsem sikerül annyira felgyorsítanod a folyamatot, mint amennyire szeretnéd. Ilyenkor érdemes nemcsak belülről, hanem kívülről is rásegíteni picit, méghozzá egy szuperhatásos pakolással. Egy lány azt mondja, hogy a következő pakolástól három hónap alatt legalább 12 centit nő a haj. Ebben pedig a netezők is egyetértenek vele.

A haj növekedését rengeteg minden befolyásolja, például a genetika vagy a hormonháztartás, sőt, még az sem mindegy, hogy mit eszel, és mennyi vitamint viszel be a szervezetedbe. Például a cink, a biotin, a jód, az A- és az E-vitamin is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy gyönyörű legyen a loboncod, de persze a megfelelő ápolás is létfontosságú.

A leghatásosabb hajnövesztő a netezők szerint

Egy lány azt mondja, hogy a következő pakolástól három hónap alatt legalább 12 centit nő a haj. Ebben pedig a netezők is egyetértenek vele. A legjobb, hogy csak a következő néhány dologra lesz szükséged hozzá:

1,5-2 evőkanál kókuszolaj
1 evőkanál ricinusolaj
1 db E-vitamin-kapszula
egy nagyobb aloe vera levél

Ha mindez megvan, jöhet is az elkészítése.
Először vágd ketté az aloe verát, majd kend a hajtövedre, és egyelőre ne mosd le. Ezután a ricinusolajat keverd össze a tálban a kókuszolajjal, majd vágd fel az E-vitamin-kapszulát, és csepegtesd hozzá a tartalmát. Aztán tölts meg egy lábost forró vízzel, és rakd a víz tetejére a tálat. Ha már egy kicsit langyos, dörzsöld ezt is a fejbőrödre, és masszírozd két-három percig. Ezután fond lazán össze a hajadat, húzz fel egy zuhanysapkát, és aludj így, aztán reggel mosd le az egészet jó alaposan. Ismételd meg legalább heti egyszer, de a legoptimálisabb hatás érdekében inkább négyszer-ötször egy héten. Készíthetsz belőle egy nagyobb adagot is, hogy ne kelljen mindig újra összekeverni.

Az internet imádja a pakolást
A videó alá rengeteg komment is érkezett, a legtöbben pedig arról írtak, mennyire hatásos a hajnövesztő trükk.
Már használom egy ideje heti kétszer, és kétszer olyan gyorsan nő a hajam, mint eddig. Eltelt három hónap, és 12 centivel lett hosszabb, ráadásul sokkal fényesebb és egészségesebb is - írták egy hozzászólásban, de más is megerősítette a hatékonyságát.

- Egyszerűen hihetetlen! Kétszer használtam, és erősebb, fényesebb lett a hajam, sőt, már 2,5 centivel hosszabb is három hét alatt - írta egy másik kommentelő, akivel sokan mások is egyetértettek, sőt, volt olyan is, aki már egy hét alatt látta az eredményt, bár az talán inkább remény, mint tény. Úgy tűnik, ez lett az internet kedvenc hajnövesztő trükkje.
Forrás :Link
 
 
0 komment , kategória:  Gyógyhatású készítmények   
Fájdalomcsillapításra MOTTÓ tapasz
  2018-10-24 19:20:40, szerda
 
 



Típusai
Kétféle kivitelben kerül forgalomba: az idült, reumás fájdalmakra a sárga csomagolású reumatapaszt, akut fájdalmak ellen (sportsérülés, fejfájás, menstruációs görcs) a kék csomagolású fájdalomcsillapító tapaszt ajánljuk.
A Motto tapasznak gyulladáscsökkentő hatása is van!
Az egy csomagban található 2x 15x5 cm-es tapaszból 6 db 5x5, vagy 10 db 3x5 cm-es darab vágható fel, így folyamatos használat esetén 1-2 hónapra elegendő. A fájdalmak órákon vagy napokon belül enyhülnek, illetve megszűnnek.

Használata:
A Motto tapaszból a fájdalom helyére, tiszta, száraz bőrre 3-5 cm-es csíkot ragasszunk fel.
Egyidejűleg több helyen is viselhető, a gerincen található idegkilépő helyekre (lapockák közé és az utolsó csigolyára) is ajánlott felhelyezni, ha az egész kar vagy láb fáj. Rászorított kezünkkel melegítsük fel pár másodpercig a felragasztott tapaszt, hogy jól felragadjon és a működés hamar beinduljon. 1-14 napig viseljük, ha a fájdalom nem szűnik, csak enyhül, cseréljük és használjuk tovább.
A tapasz vízálló, lehet vele tisztálkodni, az erős dörzsölését kerüljük. Az alapanyag bőrbarát.
Nyílt sebre ne használjuk!

A Motto tapasz terhesség ideje alatt is használható!

A kék tapaszt a következő esetekben használjuk (lásd az ábrán a számozást):

• Migrén esetén (1) a halántékokra 3 cm átmérőjű tapaszokat, a gerincoszlop nyaki részére 5x4 cm-es tapaszt.
• Fogfájásnál, (2) hőérzékeny fognál, vagy fogkezelés után, ínygyulladásnál, vagy arcüreg-gyulladásnál az arcra kívül 2-3 cm átmérőjű tapasz ragasztandó, ami 20-40 perc alatt elviselhetővé csökkenti a fájdalmat. Természetesen a fogorvost mielőbb fel kell keresni!
• Extrakardiális (szívtáji) fájdalomnál (4) a kulcscsont felett 3x5 cm a karotiszérre (nyaki ütőér) és a fájdalom helyére is ragasszunk!
• Epe- (6) vesetáji (19) fájdalomnál 5x5 cm-es tapaszt alkalmazzunk!
• Alacsony vérnyomásnál (8) a kézen, a pulzus fölé 3x5 cm-es tapaszt kell helyezni, mely a vérnyomást 10%-kal megemeli.
• Menstruációs fájdalomnál (9) a fájdalom helyére 1-1db 3cm átmérőjű tapasz ragasztandó.
• Szájzár esetén 2-3 cm-es tapaszt az állkapocsszögleti ízületére, ill. a fájdalom helyére ragasszuk.
• Alvás, sportolás közben fellépő izomgörcs várható helyére 5x5 cm-es tapaszt alkalmazzunk.
• Alvás elősegítésére (14), a pulzusszám 10%-kal való csökkentésére a bokacsont belső mélyedésébe
3x5 cm-es tapasz ragasztandó.
• Orrcsorgás (23) ellen a hüvelykujj és a mutatóujj nagyízületére mindkét kézen 2cm átmérőjű (összesen 4db) tapasz szükséges.

A sárga jelű reumatapasz idült, reumás esetekre, csontdeformációkra, duzzadt kéz- és lábfejekre, térdre és ujjpercekre való, de a fenti esetekben is használható. Az alábbi esetekben lehetőleg csak a sárga jelű tapaszt használjuk:

• Idült térd, -csípő fájdalmak (10, 11, 22) esetén néha előfordul, hogy a tapaszt folyamatosan viselni kell. Általában 1-10 nap alatt a fájdalom megszűnik, ha az oka izomgörcs vagy reuma.
• Visszérfájdalomnál (12) kb. 40 percen belül hatásos, de csak a fájdalmat szünteti meg, a visszér bántalmakat nem gyógyítja.
• Kar- és vállfájdalmaknál (17) a fájdalom helyére 5x5 cm-es, a gerincoszlop és a lapocka közé 3x5 cm-es tapaszt ragasszunk fel! Ajánlatos a tapaszt a fájdalom megszünte után még néhány napig viselni.
• Csípőízületi fájdalomnál (22) 5x5 cm-es darabokat helyezzünk a keresztcsont külső részére, a kitapintható forgóra és a comb belső felső részére (10) (adduktor izom).
• Lumbágó vagy más gerincfájdalomnál, porckorongsérvnél (21) 5x5 cm-es tapaszt kell ragasztani a fájdalom helyére.
• Végtag-, borda-, csonttörések esetén a fájdalom helyére, ill. a törés fölé és alá, (a gipsz levétele után) több, 4x5 cm-es csík ragasztandó, ami az izommozgás megindulását és a csont összeforrását segíti.
• Ütés, zúzódás fájdalmai a tapasszal csökkenthetők és a véraláfutás felszívódását is gyorsítja.
• Az ínhüvelygyulladás a tapasz használatával gyorsan megszűnik.
• A daganatok okozta fájdalmak elviselését elősegíti, 5x5 cm-es darabokat tapasszunk a fájdalom helyére.



Forrás :motto.hu
Megjegyzés:
Isten nyugosztalja és áldja a feltalátót Malász Ottót, aki e találmányával igen sok ember orvosilag nem csillapítható fájdalmát enyhítette és szüntette meg a mindennapos szenvedéseket. Jelenleg ez az egyetlen tapasz ami az idegi eredetű pl.: idegszál becsípődés, lumbágó stb. okozta fájdalmat is enyhíti ( igaz a hatásra a feltétel után többnyire egy napig kell várni és pontosan kell felhelyezni. Célszerűbb sárga változatát alkalmazni. - (Czeizel Ilona)
 
 
0 komment , kategória:  Gyógyhatású készítmények   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 40 db bejegyzés
Összes: 605 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 71
  • e Hét: 1015
  • e Hónap: 1491
  • e Év: 4340
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.