Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Blogom, Képtáram,
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 75 
Falfirka......
  2011-01-31 16:00:08, hétfő
 
  2011. első jó poénja. Falfirka:

Ki nem szereti a bort, a dalt a nőt,
Nem érdemel Boldog Új Esztendőt!

Egy pasas fanyar ábrázattal olvassa a rigmust, majd elővesz egy ceruzát, és a következőket írja alá:

Innád savanyú boromat,
Élnéd nőmmel a sorsomat,
Anyósom tanítana a dalra,
Nem írnál ilyet a falra,
Te marha!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mosoly zóna.......
  2011-01-31 14:41:10, hétfő
 
  A világ teremtése
Kezdetben vala a semmi.
Majd az Úr mondá: "Legyen világosság!"
S továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Alkoholisták a természetben
Két alkoholista elmegy kempingezni. Mondja az egyik:
- Én hoztam magammal egy üveg pálinkát, hogy ha véletlenül megszúrna minket egy rozsdás szög, legyen mivel fertőtleníteni. Te mit hoztál?
- Két rozsdás szöget.

A világ legnagyobb szendvicse
Két hangya fekszik röhögve, befüvezve az úton. Arra jön az elefánt, mire megszólal az egyik hangya:
- Fogadjunk, nem bírsz ráállni erre a morzsára!
Az elefánt rááll a morzsára, a hangyák dőlnek a röhögéstől. Mire a másik hangya szól az elefánthoz:
- Fogadjunk, nem bírod a fejedre tenni a másik morzsát.
Az elefánt a fejére teszi, mire a két hangya sikongatva, majd megfulladva a röhögéstől egyszerre megszólal:
- Mekkora szendvics, vazze!!!

4 szem gyógyszer
Béla idegesen megy haza az orvostól, a felesége megkérdezi tőle: - Mi a baj, drágám?
- A doktor azt mondta, hogy a halálom napjáig gyógyszert kell szednem.
- De másoknak is kell szedniük életük végéig a gyógyszert.
- Igen, de a doktor úr nekem csak négy tablettát adott.

Bíróság előtt
- Vádlott, szabadjára engedem, mivel nem lehetett bebizonyítani, hogy ön rabolta ki a bankot.
- Akkor ez azt jelenti bíró úr, hogy megtarthatom a pénzt? 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia....
  2011-01-31 14:18:01, hétfő
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Céltudatosság hatja át.

Út - Magad vagy az út és az utazó is

Életutad jelképe, mely most - bárhová is visz - fordulópontot jelöl. Nincs járt út, és nincs járatlan út. Minden út nyitva áll előtted, kérdés csak az, hogy a ritkábban járt, vagy a gyakrabban tapodott ösvényt választod magadnak. Ez a kártya azt jelzi, helyes cél felé tartasz, jó úton haladsz. Az emberi élet maga is út. Az út egy követendő, példa értékű eszmény jelképe. Az utazás általánosságban a keresés, a felfedezés, a beavatás, a megtisztulás, a misztikus tudás utáni vágy, az egyik szintről a másikba, a profán térből a szent térbe való átlépés; célja a béke, az igazság, a boldogság, a halhatatlanság, a misztikus központ, az igazi önazonosság meglelése. Az egyiptomiaknál a lélek halál utáni utazása.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek pozitív fordulat. Párkeresőnek el kell indulni azon az úton, mely a beteljesült szerelemhez vezet.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy az életben a legfontosabb dolog a spirituális fejlődés.
Érdemes elgondolkodnod, hogy a lehetséges utak közül melyiket fogod választani, tényleg a saját utadat járod-e. Mi az az elengedhetetlen körülmény, mely szükséges a belső harmóniád megteremtéséhez? Tényleg szükséged van rá?
Üzeni, hogy az abszolút pozitív érték megtalálása csak kompromisszumok során valósulhat meg.
Erre is gondolj: A Válaszút kártyája a tarotból, a Váratlan öröm apja a cigánykártyában.
Baudelaire: Az utazás ,,Hej, fanyar lecke ez, leckéje az utaknak!/ Ma tegnap, holnap és örökre a világ/ egyhangú, kicsi hely, rossz ketrecet mutat csak."


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia....
  2011-01-28 12:31:36, péntek
 
 
Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Rejtély hatja át.

Hold - változás, termékenység női princípium

Személyiséged a holdfázisoknak megfelelően változik, most igen erős hatással van rád a Hold. Jelentheti, hogy holdkóros módjára viselkedsz, vagyis elmélkedésed, befelé fordulásod, érzékenységed már zavarja a normális életedet. Mutathat lelki érzékenységet, nőiességet és hatással lehet a termékenységedre is. Nézd meg a csillagjegyednek megfelelő előrejelzést a HarmoNet horoszkópban! A hold az éjszaka bolygója, a szépséget, a fényt jelenti a sötét végtelenben. Bizonyos hagyományok szerint a Nap párja, fénye tulajdonképpen a nap fényének visszatükrözése, így a függőség jelentése is társítható hozzá. Általában női princípium. A buddhizmusban a béke, a tisztaság szimbóluma. A taoizmusban az igazság jelképe.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élő nőnek a nőiség elfogadásáról, a női szerepek vállalásáról, harmóniáról szól. Férfiaknak a kapcsolat dinamikája, egyszer fent - egyszer lent állapota. Ha párkereső vagy, figyeld megérzéseidet!

Ezt mondja neked:


Üzeni, hogy a világ rendjén a visszatérő ciklikusság uralkodik. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy az általad kialakított életritmus vajon követi-e bensőd valódi dinamikáját.
Megéled-e nőiséged minden aspektusát?
Próbáld megválaszolni, hogy számodra mitől válik egy nő igazi nővé.
Erre is gondolj: A tarot Hold kártyája. Nézd meg a mai holdhoroszkópot. Hol áll a holdad a születési képletedben? Kérdezd meg a HarmoNet asztrológusát.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szegedi vadaspark...
  2011-01-27 15:06:13, csütörtök
 
  Túl van a kritikus első heteken a szegedi állatkertben született Liszt-majom. A Szegedi Vadasparkban tavaly nem volt szaporulat, így nem gyarapodott a szigorú védelem alatt álló faj. A kis állat szépen cseperedik, az érdeklődők némi türelemmel és szerencsével már most is megpillanthatják.

Liszt-majom született a Szegedi Vadasparkban A Liszt-majom nevét német tudósoktól kapta, akiket elbűvölt a Liszt Ferencre emlékeztető "hajviselet". Az elnevezés annak ellenére megmaradt, hogy a tudomány ma a kevésbé fantáziadús, angol nyelvből átvett, gyapjasfejű tamarinként ismeri.

Bár viszonylag nem ritka az állatkertekben, a Liszt-majom az egyik legveszélyeztetettebb főemlős. Élőhelyén, az észak-kolumbiai esőerdőkben a feltételezések szerint mindössze 2000 ivarérett egyed él, számuk ráadásul folyamatosan csökken. Pusztulásukhoz nagymértékben hozzájárult, hogy az 1960-as és 1970-es években tömegesen exportálták az Egyesült Államokba, egészségügyi-gyógyszerészeti kutatóintézetekbe. A feltételezések szerint 20-30 ezer példány hagyta el így Kolumbiát. A Liszt-majom ma már szigorú védelmet élvez, a Szegedi Vadaspark is nemzetközi fajmegmentési program keretében tartja és szaporítja. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia....
  2011-01-27 14:01:33, csütörtök
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Ötletesség hatja át.

Kagyló - Nőiesség, kibontakozás, új dolgok születése

A csiga és kagyló héja a szépség és a szerelem, valamint a női nemi szerv jelképe. Vénuszt is gyakran ábrázolják, amint kagylóból születik meg. Néhány nomád törzs még ma is kagylókat használ ,,pénz" gyanánt, így a gazdagságot is jelképezi. Némely kagyló igazgyöngyöt is dajkál! Nőiség, nőies dolgok, szépség, gazdagság - a talmi örömök, a ,,héj, mely eltakarja a lényeget", a csillogó csigaház, mely elbűvöl, s nem keresünk tovább, azt hisszük, megvan a kincs - pedig a kagyló rejti a valódi kincset - az igazgyöngyöt.

Szerelmi üzenete: Részben gyarapodásról vagy egy új szerelem érkezéséről adhat hírt, esetleg a kettőről együtt - például egy gazdag szerető képében. Gyermekre vágyódó nőnek jelzi, hogy az égiek támogatják a gyermekáldást - termékeny napot is jelölhet.

Ezt mondja neked:

Gondold újra nőiséged megnyilvánulásait. Milyen nőnek tart téged a világ? (Ha férfi vagy, azt gondold át, milyen a viszonyod a nőkhöz!)
Gondold át szexualitásodat, mennyire vagy prűd, esetleg szexuálisan szélsőséges?
Engedd be életedbe a változást, az újdonságokat - hagyd megszületni azt, ami készül.
Erre is gondolj: Vénusz születése - Botticelli festménye. Hallgass meg egy kagyló belsejéből
jövő tengermorajlást. Különleges élményt ad! Hordj vagy vásárolj kagyló-csiga ékszereket.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Levelezés.....
  2011-01-26 16:13:37, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hivatalban......
  2011-01-26 16:08:53, szerda
 
  Hivatalban:
- Be tetszett fizetni?
- Igen.
- Akkor tessék beküldeni a másolatot a csekkről.
- Ne az eredetit?
- Nem, nem, csak tessék lemásolni, és küldje el.
- Másoljam le? Jó...értem... 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia....
  2011-01-26 09:21:51, szerda
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Illumináció hatja át.

Fekete - Gyász, tisztátalanság

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. A fekete a fegyelmezettség, a befolyásolhatatlan, független jellem színe. Erőt sugall, de egyben korlátra figyelmeztet közted és a többi ember között. Utalhat tépelődésre, valaminek a végére (halálra). Ez a temetések, a gyászruha, az özvegyi viselet színe. A bibliai ábrázolásokon fekete az ördög, a fekete bárány pedig a világ bűnének megváltását jelképezi, ezért ölik le húsvétkor, áldozatként. A fekete szín bezárt, magányos világ, amiből érdemes lenne kitörni.

Szerelmi üzenete: Vannak kifejezetten veszekedős, pohártörős napok, amikor semmi nem úgy jön össze, ahogy szeretted volna - nos lehet, hogy a mai is ilyen. Ne ma hozd össze életed randiját, vagy ha már épp ma van, menjetek moziba - a film alatti sötétség megoldást hoz.

Ezt mondja neked:

A világ körülötted sokszínű - még akkor is, ha ma borúlátó napod van!
Hallgasd meg Berlioz Fantasztikus szimfóniáját!
Látogass el a Harmónia Színjósdába!
Erre is gondolj: Skorpió jegy az asztrológiában. A Halál kártya a Tarotban és a cigánykártyában. Bakacsin, mint kelme - Bakacsin erdő a Gyűrűk urában


 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Munkák elegáns elnevezése.....
  2011-01-25 13:38:30, kedd
 
  Talicskatoló - Egy nyomvonalú kézi erőgép-kezelő technikus.
Takarítónő - Higiéniai menedzser-asszisztens.
Ablakmosó - Síküveg restaurátor.
Gondnok - Háztömb menedzser.
Portás - Front door menedzser.
Sofőr - Kormánykerék-igazgató logisztikai szupporter.

Árokásó - Okleveles nyeleslapat-technikus.
Disznópásztor - Élelmiszeripari alapanyag előkészítő koordinátor.
Pénzbehajtó - Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző.
Verőlegény - Nyeles testápoló-gép kezelő technikus.
Rakodómunkás - Anyagmozgatási szakreferens.
Parkolóőr - Forgalombiztosítási szakmenedzser.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 75 
2010.12 2011. Január 2011.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 75 db bejegyzés
e év: 874 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 92
  • e Hét: 691
  • e Hónap: 6418
  • e Év: 109090
Szótár
 
Blogok, Szótár,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.