Belépés
azenujsagom.blog.xfree.hu
Az én újságom 1956-ról - tedd meg életed érettünk - Simon Zsuzsanna
1966.02.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
1 név háromféleképpen - és még egy lapáttal- meg még eggyel
  2020-04-23 09:04:42, csütörtök
 
   
  Egy név háromféleképpen 04.22.

Tegnap (04.22) olvastam a facebook-on: ,,Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata Balainé Kovalszki Éva környezeti nevelő, a Szigetközi Természetvédelmi Egyesület vezetőségi tagja részére a környezettudatos szemléletformálás területén több évtizeden át magas színvonalon, nagy hivatástudattal, a felnövekvő generációk érdekében végzett aktív, példaértékű, kiemelkedő tevékenységéért Mosonmagyaróvár Környezetvédelméért díjat adományozott. A díjat Dr. Árvay István polgármester adta át a mai napon, 2020. április 22-én, a Föld Napján a Városháza dísztermében. Az eseményen Fehérné Dr. Bodó Mariann jegyző is részt vett."

Miután harminchárom éve ismerem a díjazottat, tudtam, hogy írja a nevét mióta világ a világ: Ballainé Kovalszky Éva.
Velem együtt mások is szóvá tették nevének elírását.
Két választ is kaptam, mondván én tévedek.
Lehet, gondoltam, de akkor a díj oklevelére miért nem azt írták, hogy Balainé Kovalszki Éva? Miért azt írták, hogy Balainé Kovalszky Éva?

Aztán este mikor felhívtam a díjazottat, hogy gratuláljak is neki és meg is kérdezzem, hogy mi a szitu, elmondta, hogy néhány éve összcsaládi szinten egységesítették vezetékneveik írását. Így lett a Ballai -ból Balai, a Kovalszky-ból Kovalszki.
Helyesen tehát valóban Balainé Kovalszki Éva.
De ez az oklevélre mégsem így került fel.

A hiba nem az én/mi készülékünkben van/volt eddig és továbbra sem, hanem azéban van/volt, aki rosszul írta/írattatta az oklevélre a díjazott nevét.

Sajnos előfordul az ilyen. Senki nem hibátlan. A hibát el kell ismerni, elnézést kell kérni, ki kell javítani! Nem az észrevételező a hibás. Nem őt kell kijavítani, kiiktatni.

Most már csak a sajtómegjelenés/ek/ lesznek érdekesek.

Vajon a régi vagy az új változat fog megjelenni? Vagy esetleg a harmadik?

1. Ballainé Kovalszky Éva
2. Balainé Kovalszki Éva
3. Balainé Kovalszky Éva

Nem kell szavazni. Hamarosan meglátjuk, de gondolom az egyes fog.

És még egy lapáttal 04.23.

Aztán 04.23-án még tettek rá egy lapáttal a facebook-on a név elírásuk magyarázatára:

" A díjazott (Balainé Kovalszki Éva) neve az általa használt, többek által is ismert formában került az oklevélre. A gratulációkat továbbítjuk részére."

Ez borzasztó! Elrontják és nem elismerik a hibát, nem elnézést kérnek, nem új oklevelet írnak, hanem a díjazottra tolják az ő hibájukat.
A díjazott nem használja a régi nevét, nem azért változtatta meg!
Mi, többek valóban a régit tudjuk, de, ha mondjuk megírták volna két mondatban a névváltoztatás tényét, akkor elkerülhették volna ezt a nemtelen hozzáállást.
Hát, hogy kerülhetne egy hivatalos dokumentumra egy (már) nem létező név?!
Jogi végzettségű emberek írnak ilyeneket!
Ilyen nincs!!!
De ha mégis, akkor azt írják, hogy Ballainé Kovalszky Éva, nem pedig Balainé Kovalszky Éva.

Szánalmas emberek, szánalmas története kerekedett ebből a díjból.
Méltatlan helyzetbe hozták a díjazottat és a város azon polgárait, akik ismerik a díjazottat.

Meg még eggyel 04.24.

Igen! Meg még egy lapáttal tettek a sztori végleges negatív megítéléséért. 03.24. Kisalföld, A természet szeretetét adta a gyerekeknek c . cikk
BALLAINÉ KOVALSZKY ÉVA a Mosonmagyaróvár Környezetvédelméért díjat kapta.
Neve így leírva ÖTSZÖR.
Nem az új írásmódban, nem keverve, hanem a régi írásmódban.
Ezért viszont már csak a díjazott a felelős.
Hülyét csinált mindenkiből, de leginkább a díjat neki odaítélőkből.
Ámen!


Megj.: Emlékszem, amikor 2012-ben a Városi Kollégium lett a város környezetvédelméért díjasa, akkor az egyik újságban megrendeltem egy teljes oldalt az elismerés méltatásának megfelelő prezentációjáért, s azért, hogy a lapot tudjam küldeni a partnereinknek. ( több száz volt) A címben kihagytak egy névelőt. Elfogadhatatlan! Nem is fizettem ki az oldalt a lapnak. Hol vagyunk már ettől?! És nem a világ dicsősége múlt el, hanem a világ. Amit most élünk az nem az.







 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: prezentációjáért, környezettudatos, természetvédelmi, mosonmagyaróvár, sajtómegjelenés, elfogadhatatlan, egységesítették, háromféleképpen, tevékenységéért, hivatástudattal, névváltoztatás, készülékünkben, partnereinknek, megítéléséért, elkerülhették, magyarázatára, gratulációkat, önkormányzata, észrevételező, vezetékneveik, dísztermében, polgármester, dokumentumra, odaítélőkből, adományozott, megrendeltem, méltatásának, harminchárom, továbbítjuk, összcsaládi, gratuláljak, változtatta, hozzáállást, gyerekeknek, végzettségű, mindenkiből, környezettudatos szemléletformálás, felnövekvő generációk, eseményen Fehérné, nevét mióta, díjazott nevét, régi vagy, általa használt, gratulációkat továbbítjuk, díjazottra tolják, régi nevét, régit tudjuk, névváltoztatás tényét, nemtelen hozzáállást, hivatalos dokumentumra, város azon, lapáttal tettek, Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata Balainé Kovalszki Éva, Szigetközi Természetvédelmi Egyesület, Mosonmagyaróvár Környezetvédelméért, Árvay István, Föld Napján, Fehérné Dr, Bodó Mariann, Ballainé Kovalszky Éva, Balainé Kovalszki Éva, Balainé Kovalszky Éva, Kovalszky-ból Kovalszki, Kovalszky Éva, Kovalszki Éva, BALLAINÉ KOVALSZKY ÉVA, Városi Kollégium,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  A sors  Radikális szeretet  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Egy lelki imádság  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Lóhere  Szívem tiéd  Paul David Tripp Április 19  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Paul David Tripp Április 21  Alázat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Akarat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Kellemes délutánt kívánok  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Albert Einsteinről  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Akarat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Nagyi telefonál  Jónás Tamás – Végtelen b...  Alázat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Németh László tollából  Hiányzik  Erdőn  Kellemes délutánt kívánok  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szívem  Mi lenne ha  Akarat  Szép álmokat!  Örülök, hogy látlak!  A sors  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Alázat  Makszim Gorkij gondolata  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Egy maradéktalanul uralt világ  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nem tudhatod  Hogy lehet megtartani  Reménység és erő Krisztustól e...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Jó éjszakát  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Nem számIt  Tanuld meg ezt a versemet  Fekete-erdő desszert  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Tavaszi kép  210 éve született a SZÓZAT meg...  Tanuld meg ezt a versemet  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Sose bánj semmit  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
környezettudatos szemléletformálás, felnövekvő generációk, eseményen Fehérné, nevét mióta, díjazott nevét, régi vagy, általa használt, gratulációkat továbbítjuk, díjazottra tolják, régi nevét, régit tudjuk, névváltoztatás tényét, nemtelen hozzáállást, hivatalos dokumentumra, város azon, lapáttal tettek, sztori végleges, természet szeretetét, régi írásmódban, díjat neki, egyik újságban, teljes oldalt, elismerés méltatásának, lapot tudjam, címben kihagytak, világ dicsősége, prezentációjáért, környezettudatos, természetvédelmi, mosonmagyaróvár, sajtómegjelenés, elfogadhatatlan, egységesítették, háromféleképpen, tevékenységéért, hivatástudattal, névváltoztatás, készülékünkben, partnereinknek, megítéléséért, elkerülhették, magyarázatára, gratulációkat, önkormányzata, észrevételező, vezetékneveik, dísztermében, polgármester, dokumentumra, odaítélőkből, adományozott, megrendeltem, méltatásának, harminchárom, továbbítjuk, összcsaládi, gratuláljak, változtatta, hozzáállást, gyerekeknek, végzettségű, mindenkiből, példaértékű, színvonalon, díjazottat, vezetőségi, kijavítani, megjelenni, kerekedett, kerülhetne, felnövekvő, generációk, kiemelkedő, írásmódban, díjazottra, környezeti, szigetközi, oklevelére, szeretetét, kovalszki, kovalszky, egyesület, borzasztó, oklevélre, meglátjuk, hamarosan, gondoltam, előfordul, megfelelő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 2731 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1294
  • e Hét: 4462
  • e Hónap: 9343
  • e Év: 31396
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.