Belépés
eva6.blog.xfree.hu
Hogy boldog lehess három kincset keress Hit,Remény,Szeretet vezéreljen Tégedet Doros Ferencné
1957.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
The Beatles
  2009-04-26 15:19:28, vasárnap
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2009-04-26 12:32:15, vasárnap
 
  2009. Április 26.
Kedves Bak!


Nem foghatsz minden a pénz hiányára. Vannak dolgok, amelyeket megvalósíthatsz befektetés nélkül is. Gondold át, mi az, amit a rendelkezésedre álló eszközökkel is megcsinálhatsz! Ehhez sorba kell venned, hogy mid van. Készíts leltárt! Ne felejtsd ki a kezed erejét - és a szabadidődet sem! Így kiderülhet, hogy milyen gazdag is vagy...
Kedves Vízöntő!


Ne hagyd, hogy bárki korlátozzon! Szabad vagy, és szabad akarattal rendelkezel. Természetesen ezzel élhetsz, de vissza nem élhetsz, vagyis nem érezheted jól magad más kárára. De ezenkívül bármit megtehetsz! Ma csak a saját kedvedért csinálj valamit! Például ülj ki a rakpartra, és etesd a sirályokat! Közben tudatosítsd, hogy ezt csak azért teszed, mert ehhez van kedved!
Kedves Halak!


Ma kommunikációs zűr adódhat egy félreértésből. Próbálj meg tisztán és lassan beszélni! Ne veszítsd el a türelmedet, ha a másik csak később érti meg azt, amit mondasz! Egész nap mindenkivel türelmesnek és megértőnek kell lenned, ha nem akarsz vitát. Az sincs kizárva, hogy a te felfogásod lesz ma kicsit lassabb. Kérj a másiktól időt, hogy megemészd a hallottakat, és reagálhass!
Kedves Kos!


Ha nem akarsz ma zűrt, akkor délelőtt érthetően kell fogalmaznod. Délután pedig az akaratodat finoman, kulturáltan és másokra tekintettel kell érvényesítened. Az előbbit még utólag ki lehet magyarázni, de az utóbbit nehéz lesz korrigálni. Semmi baj nincs azzal, hogy határozottan képviseled önmagadat, de ezt nem teheted mások kárára. Ma emiatt lehet súlyos konfliktusod...
Kedves Bika!


Ne engedd, hogy ma bárki kritizáljon téged! Ha nem építő a másik véleménye, akkor állítsd le, és kérd meg, hogy ha nem tud segíteni, akkor inkább ne mondjon semmit! Ugyanis energiát rabol tőled mindenki, aki kötekedik. Nem könnyű a mai napon megőrizni a derűdet emberek között, ezért ha teheted, vonulj kicsit vissza! Legyél önmagaddal kettesben!
Kedves Ikrek!


Olykor elveinkkel ellentétes dolgot kell tennünk. De ki kényszerít erre minket? Nem önmagunk? A megfelelni vágyás? Mert rettegünk attól, hogy nem fogadnak el vagy határozottan visszautasítanak minket? Ma el kell döntened, hogy neked mi a jobb: az elveid szerint élni, és képviselni a saját véleményedet, vagy beállni a sorba, és tutira menni?
Kedves Rák!


Ma lehetőleg ne ragaszkodj semmihez! Se tárgyakhoz, se elvekhez! Minden, amit szorítasz, kicsúszhat a kezedből. Amit viszont hajlandó vagy elengedni, nálad maradhat. Ez meglehetősen ellentmondásos, de ma megtapasztalhatod az igazságtartalmát. Ez egy olyan bölcs hozzáállás, amely sokat segíthet a jelenlegi nehéz helyzetet túlélni...
Kedves Oroszlán!


Lehet, hogy a párodnak nem tetszik az, amit tervezel. Ne rántsd meg a válladat! Fontos lenne megnyerned őt, mert komoly akadályozó erő lehet. Próbáld meggyőzni! Ha nem sikerül, akkor közelítsétek az álláspontokat! Ne erőltess ma semmit! Lehet, hogy a kompromisszumhoz több időre lesz szükség. De nincs miért kapkodnod...
Kedves Szűz!


Te sem vagy halhatatlan, és a tested elhasználódik. Nem mindegy, hogy milyen kondícióban éled az életedet. Ma törődj kicsit magaddal ilyen szempontból! Mozogj a friss levegőn! Sétálj egy nagyot, vagy kirándulj! Akár a biciklidre is felpattanhatsz, és kerekezhetsz egy kicsit. Figyelj ma a táplálkozásodra is! Egyél több nyers zöldséget, gyümölcsöt és csírákat!
Kedves Mérleg!


Bárki lenne ma ingerült és kötekedő veled, térj ki! Ne vedd fel a kesztyűt! A mai napod akkor lesz kellemes, ha nem engeded, hogy bárki beléd kössön. Rajtad múlik most, hogy egy konfliktusból szakítás lesz-e, vagy kiegyezés. Neked nagyon jó diplomatikus képességeid vannak. Így tökéletesen testhezálló feladat a mai helyzet megoldása...
Kedves Skorpió!


Nem igaz, hogy választanod kellene a családod, a szüleid és a párod között. Ha bárki ilyen döntés elé állítana, akkor kezdj kételkedni a szeretetében! Senki semmilyen ürüggyel nem sajátíthat ki téged. Szükséged van a családodra is, a szerelemre is. Mindkettő energiát hoz, de egészen másfajtát. Ha lemondasz ez egyikről, megfosztod magad egy fontos érzelmi száltól...
Kedves Nyilas!


Ma nagyon kell vigyáznod a közlekedésben. Egy kis figyelmetlenség is bajt okozhat. Ott kell lenned, és arra koncentrálnod, amit épp csinálsz! Ha vezetsz, akkor ne telefonálj! Ha sétálsz, akkor ne a kirakatokat nézegesd! Ha főzöl, akkor ne nézd a tévét! Bármi, ami eltereli a figyelmedet, akadályoz téged, és ezáltal veszélyforrás...


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Férfiaknak ökölvívás
  2009-04-26 12:24:28, vasárnap
 
  Balzsay Károly kiütötte Masoet!
2009-04-25 20:44:45 / hollywood
Ma este a németországi Krefeldben lépett ringbe Balzsay Károly, hogy megvédje a januárban megszerzett WBO nagyközépsúlyú világbajnoki címét. A veretlen magyar klasszis ellenfele a korábbi középsúlyú bajnok Maselino Masoe volt, aki 42 évesen vélhetően utolsó lehetőségére készült, hogy valami nagyot alkosson a profi ökölvívásban. A jelentős fizikai fölényben lévő világbajnok a szokásának megfelelően óvatosan kezdte a találkozót és gyakorlatilag ütést is alig indított a nyitó menetben. A 2. menet elején Balzsay azonnal felrepedt egy vétlen fejelés nyomán és komolyan vérezni kezdett a jobb szeme felett. Ez az esemény felpaprikázta a bajnokot, aki átvette a kezdeményezést és szép jobbegyenes-balegyenes kombinációkkal többször is eltalálta Masoet. A 3. és a 4. menet egyértelmű Balzsay fölényt hozott és a szamoai csak szórványos ellentámadásokra volt képes, a magabiztos és nagyon összeszedett magyar ellen. A 4. menet utolsó másodperceiben aztán megvillant a világbajnok és többször komolyan eltalálta ellenfelét, aki azonban könnyedén túlvészelte a nehéz pillanatokat. Az 5., kicsit unalmasabb menetet követően a 6. felvonásban Masoe nagy lendülettel kezdett és keményen eltalálta a magyar bunyóst, de az elszánt rohamok nem tartottak sokáig és Balzsay visszavette az irányítást.

A 7. menetben aztán Balzsay bal szeme is felrepedt, ezúttal is vétlen fejelés következtében. Mindezek ellenére a kissé fáradtnak tűnő világbajnok ezt az etapot is meg tudta nyerni és ezzel már komoly pontelőnyre tett szert. A következő három körben kissé leült az amúgy sem túl pörgős meccs, Balzsay irányított és elsősorban a kemény balegyenesével operált, míg a szamoai erejét szinte teljesen lekötötte a védekezés és az egyre ritkuló kontraütések, amik ekkor már nem sok veszélyt hordoztak magukban. Az utolsó két menetben nyilvánvaló volt, hogy Masoe már csak kiütéssel nyerhet, de mindezek ellenére a kihívó nem próbálkozott mindent elsöprő támadásokkal. Balzsay szépen terelgette a szamoait és folyamatosan bombázta őt kemény balkezesekkel, de az embernek olyan érzése volt, hogy a világbajnok már semmit nem akar feleslegesen kockáztatni. A 11. menetben aztán végre megrázta magát Karesz és egy balegyenes-jobbhorog kombinációval padlóra küldte ellenfelét, aki felállt ugyan a komoly leütésből, de azonnal jelezte, hogy nem akarja folytatni az egyenlőtlenné vált küzdelmet. Masoe kiütésével Balzsay első ízben védte meg világbajnoki címét és legközelebb a tervek szerint augusztusban lép ringbe Budapesten.





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mai névnap
  2009-04-20 10:00:32, hétfő
 
  2009. április 20. hétfő

Tivadar

Görög-latin eredetűnév. Jelentése: Isten ajándéka
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Áprilisi teendők a kertben
  2009-04-20 09:53:36, hétfő
 
  Aki még nem vette kezébe a metszőollót, most már csak szőlőben veheti igazán hasznát ennek a szerszámnak fakadásig ott is be kell fejezni a metszést. A gyümölcsfák többsége ilyenkor virágzik, ekkor már legfeljebb a permetező masinát tölthetjük fel valamilyen monilia ellen alkalmas felszívódó készítménnyel, hiszen a kajszit és a meggyet a virágzás kezdetén s végén is lepermetezhetjük.



A konyhakertben még lehet folytatni a veteményezést. A borsó vetését a hónap közepéig be kell fejezni, mert a nyári melegben már könnyen megszorulnak a szemek, előfordulhat, hogy majd apró, kemény borsószemeket fogunk kifejteni.

Mit vethetünk még ilyenkor?

Valójában a hónap közepéig még lehet vetni a vöröshagymát, a sárgarépát, petrezselymet és a spenótot is. Ez utóbbit azoban sürgős előre venni a vetési sorrendben, mert ahogyan hosszabbodnak a nappalok, úgy nő az esélye, hogy magszárat neveljen a növény, főzeléknek való levelek helyett.

Aki viszont nagyon siet, az előcsírázatott burgonyagumókat is leültetheti. Érdemes betartani a 45 cm-es sortávolság mellett a 25-30 cm-es tőtávolságot és 5-10 cm-es mélységet, később könnyebb lesz majd töltögetni a sorokat is.
A cékla vetésével viszont nem kell sietni, akár még egy-két hónapot is várhatunk vele, amikorra már a korai vetésből jó eséllyel salátának valót is felszedhetünk kertből. A sor és tőtávolság a cékla estében is hasonló lehet a krumpliéhoz, 40 cm -es sortávolság és 20 cm-es tőtávolság esetén 100 m2 területre 10-12 dkg vetőmag elegendő.
Áprilisban vethetünk még csemegekukoricát is, sőt a hónap végén, meg lehet kockázatni a tökfélék helyre vetését is. Van választék belőlük, a főzőtökön kívűl patisszon, cukkini, spárgatök, sütőtök magokból 2-3 darabot tegyünk egy fészekbe, aminek az alját egy lapátnyi szervestrágyával béleljük ki. A tökfélék meleg igényes növények, csírázásuk is csak a felmelegedett talajban indul meg, ráadásul már 0 fokon elpusztulhatnak a fiatal növénykék. Ezért aki biztosra akar menni, annak érdemesebb a májusi fagyok utáni palántázásukra készülni.







 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lapos has nyárra
  2009-04-20 09:46:14, hétfő
 
  Lapos has nyárra 3 lépésben
Bakos Zsuzsanna - Wellness magazin
2009. 04. 17.
A nadrág övrésze felett kibuggyanó hájacska nemcsak a tükörben mutat rosszul, azt is bizonyítja, hogy nem törődünk eleget magunkkal és az egészségünkkel. Háromlépcsős programunk segítségével nyárra eltüntetheted a nemkívánatos pocakot!




A hasunk az erőközpontunk - tartják a japánok. Ennek ellenére általában harcban állunk ezzel a testrészünkkel, főleg, amikor kedvenc nadrágunk felső gombját egyre gyakrabban kell kigombolnunk. Ráadásul a hasi elhízás növeli a szív- és anyagcsere-betegségek, a magas vérnyomás, a kóros vérzsírszint, valamint a cukorbetegség kialakulásának kockázatát. Vágj bele a programunkba, hogy csökkentsd hasi körméretedet!

1. lépcső: Indítsd be a zsírégető folyamatokat!

Kutatások szerint, ha mindennap csupán 20 percet áldozunk arra, hogy a szabadban gyalogoljunk, már négy hét alatt 2,5 centivel karcsúbb lehet a körméretünk. A flott gyaloglás, vagyis a walking az egyik leghatékonyabb módszer a zsírégetés beindítására. Ha a gyaloglást túl unalmasnak találod, választhatsz más aerob mozgásformát is. Ez lehet kocogás, úszás, kerékpározás, görkorcsolyázás, tánc, aerobik, vagy kardiogépek használata a fitneszteremben. A rendszeres aerob sport hatására szervezeted egyre hamarabb nyúl majd a zsírraktárakhoz, ez kiemelten igaz, ha még reggeli előtt iktatod be az edzést. Az aerob mozgás a hasizmaidat elrejtő zsírpárnák első számú ellensége, ráadásul ha rendszeresen végzed, a növekvő izomhányadnak köszönhetően nyugalmi állapotban is több kalóriát égethetsz el. A kardiotréning végén mindig nyújtsd meg az igénybe vett izmokat, és kezdj neki a hasizom erősítésének!

2. lépcső: Jöhetnek a hasizom-gyakorlatok!

Gyakran végzel hasizom-gyakorlatokat, mégsincs látszata? Ez azért van, mert a hasazástól formálódhat ugyan a hasizom, ám a zsírréteg ettől még nem tűnik el! Ahhoz, hogy hatékonyan végezd a gyakorlatokat, és erőfeszítéseidet siker koronázza, figyelj oda az alábbiakra is:
- Mielőtt belevágnál a gyakorlatokba, 20-30 percen át végezz kardioedzést!
- A sorozatok között mindig tarts ki szüneteket!
- Fontos, hogy rögzítsd a derekad, ne emelkedjen el a talajtól a gyakorlatok végzése közben!
- Ügyelj a helyes légzésre! Haspréseknél mindig a préselés szakaszában fújd ki a levegőt, légzésed üteme pedig egyezzen meg a gyakorlat végrehajtásának ütemével. Ez alól csak a pilates gyakorlat (4. gyakorlat) jelent kivételt, amelynél speciális légzést kell alkalmaznod.







1. Alkartámaszos fekvőtámasz
Ereszkedj négykézlábra, majd nyújtsd mindkét lábadat hátra, és helyezkedj alkartámaszba. Figyelj rá, hogy a hátad egyenes maradjon, és próbáld meg 15-20 másodpercig megtartani a pozíciót anélkül, hogy a csípődet lejjebb engednéd. Nemcsak a hasat, de a popsit és a hátat is erősíti a gyakorlat.
Ismétlésszám: 4 (30 másodperces szünetekkel)

2. Hasprés nyújtott lábbal
Feküdj a hátadra, lábaidat emeld fel derékszögig. Karodat nyújtsd mellső középtartásba, és a levegő kifújásával emeld el a lapockád a talajtól, mintha meg akarnád érinteni a lábujjaidat, majd belégzéssel térj vissza a kiinduló helyzetbe. Ügyelj rá, hogy a derekad végig a talajon maradjon, mintha oda tapasztották volna, és az álladat se szorítsd a mellkasodhoz.
Ismétlésszám: 4x8

3. Térdhúzás fekvésben
Feküdj a szőnyegre, karjaidat tartsd szorosan a tested mellett. Egyik térded húzd a mellkasod felé, a másikat emeld kb. 20 centivel a talaj fölé, majd kezd el váltogatni őket, vagyis az egyik mindig nyújtva legyen, a másik pedig hajlítva.
Ezúttal nincs szünet, egyszerre végezd el az 40 ismétlést.
Ismétlésszám: 4x10

4. Felgördülés
Az alábbi pilates gyakorlat is szépen formálja a hasizmokat.
Feküdj a hátadra, zárd össze a lábaidat, karjaidat tedd kinyújtva a tested mellé. Emeld mellső középtartásig a karod, majd belégzéssel gördülj fel csigolyáról csigolyára, úgy, hogy karjaid a képen látható módon előre mutassanak. Amikor felérkeztél ülésbe, kezdd el kifújni a levegőt, közben még kicsit hajolj előre, ügyelve arra, hogy a hasad mindvégig behúzva maradjon, mintha a gerincoszlopodhoz közelítenéd, törzsedet pedig ne ejtsd előre. Ezután belégzéssel szép lassan gördülj vissza a kiinduló helyzetbe, majd fújd ki a levegőt. A gyakorlat végzése közben összpontosíts a gerincoszlop fel- és legördülő mozgására.
Ismételd meg hatszor!

Végezetül nyújts!
Ha nem akarsz kellemetlen izomlázzal küzdeni, ne feledkezz meg a nyújtásról sem!
Feküdj a hasadra, lassan helyezkedj alkartámaszba, úgy, hogy a karod nagyjából derékszöget zárjon be. Lábaid legyenek zártak, törzseddel pedig nyújtózz felfelé, amennyire csak tudsz. Tartsd ki ezt a pozíciót 30-40 másodpercig!

3. lépcső: Egyél a jó emésztésért!

Ha általában hasra hízol, akkor az alma testalkattípusba tartozol. Ez jórészt genetikai örökség, ám a rendszeres edzésen kívül a táplálkozással is tehetsz azért, hogy hasad feszesebb legyen. - Bánj óvatosan a puffasztó ételekkel! Különösen a hüvelyesek (a bab, a borsó), a káposzta, a hagyma és a cukros üdítők veszélyesek. Ezek az élelmiszerek nagy arányban tartalmaznak nehezen emészthető szénhidrátokat. Fontos, hogy rágj meg mindent alaposan, és igyál sok folyadékot!


A témáról bővebben a Wellness magazin májusi számában olvashatszt!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép hétvégét!
  2009-04-19 12:47:15, vasárnap
 
  <a href="http://angelweb.hu" target="_blank" ><img src="http://angelweb.hu/kommentek/johetveget/jo_hetveget4.gif" alt="jó hétvégét képek" title="jó hétvégét képek" border="0"></a>  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kívánságkút
  2009-04-19 12:32:33, vasárnap
 
 
Kívánságkút Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2009-04-18 18:43:32
feltöltő: eva6
nézettség: 5882
szavazatok: 6
kommentek: 0
kulcs: kívánság, kút, öregasszony,
kategória: baki/vicces
leírás: [m18]

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs Cím
  2009-04-16 08:09:26, csütörtök
 
  2009. Április 16.
Kedves Bak!


Ha tegnap nem sikerült úgy elmondanod azt, ami nyomja a szívedet, akkor ma itt az alkalom. Kedvező hangulatban leszel ahhoz, hogy olyan stílusban beszélj, amiből érződik a határozottság. Közben megtalálod a legjobb szavakat, és képes vagy megőrizni a higgadtságodat is. Mert úgy nehéz érvelni, ha az embert elborítja az indulat...
Kedves Vízöntő!


Ami titok, az maradjon még titok! Vigyázz, hogy ma ne kotyogj el senkinek semmilyen titkot! Nem kell jól értesültnek lenned. A diszkréció sokkal nagyobb erény. Ha valaki neked árulja el más titkát, akkor tartsd meg, és ne élj vissza vele se most, se később! Gondolj bele, hogy te is ezt várnád el ilyen helyzetben...
Kedves Halak!


Hallgass ma egy barátodra vagy kollégádra! Igazán hasznos tanáccsal fog ellátni, de az is lehet, hogy tudtán kívül olyasmit mesél, ami neked sokat segít. Ehhez nyitottnak kell lenned olyan megoldásokra is, ami eddig még meg se fordult a fejedben. De épp attól nagyszerű ez az új ötlet, mert álmodban sem gondoltál erre...
Kedves Kos!


Amennyiben tegnap nem uralkodott el rajtad a pánik, mára kiderül, hogy neked kifejezetten kedvező lesz a változás. Ismét bebizonyosodik, hogy ,,nem az számít, mi történik velünk, hanem az, hogyan éljük meg", ill. hogyan reagálunk. Vedd komolyan ezt, és neveld meg magad! Gyomláld ki a félelem és az aggodalom gondolataidat megmételyező magjait!
Kedves Bika!


Ma még a tegnapinál is jobb nap vár rád. Különösen, ha ki mered mondani mindazt, amit érzel vagy gondolsz. Hidd el, ha önmagadról beszélsz, senkinek sem lesz oka megsértődni. Használj egyes szám első személyt: ,,Én úgy látom, hogy...", vagy ,,nekem az az érzésem ezzel kapcsolatosan, hogy..."! Ha eddig nem fogalmaztál így, akkor itt az ideje...
Kedves Ikrek!


Nem könnyű tervszerűen intézni a dolgaidat. Pedig érzed, hogy ettől hatékonyabb lehetnél. Ma több türelmed lesz, ezért érdemes kis időt a tervezésre szánnod. Gondold át, és írd le, hogy mik azok az ügyek, amik nem tűrnek halasztást! Aztán gyűjtsd össze azokat, amikre szeretnél mihamarabb időt szakítani! Ezután kezdd a sürgősekkel!
Kedves Rák!


Érdekes beszélgetés vár ma rád. Legyél nyitott, és szakíts időt erre, ha úgy jön ki a lépés! Nem lehet folyton rohanni. Kell, hogy időnként megállj, és finom tea vagy kapucsínó mellett beszélgess azokkal az emberekkel, akiktől sokat tanulhatsz. Ehhez nincs órákra szükség. Elég egy fél óra, és mindenki feldobódva mehet tovább a dolgára...
Kedves Oroszlán!


Ne húzd tovább az időt! Költs az egészségedre! Ha kinéztél valamilyen mágneses lepedőt vagy légterápiás készüléket, akkor vedd meg. Hidd el, a legjobb befektetés az egészséged megőrzésére költeni! De nem elég megvenni valami csodaszert, használni is kell. És mellette módosítani a rossz szokásokon. Például elhagyni az esti evést...
Kedves Szűz!


Ma végre kiderül, hogy igazad volt egy régóta húzódó ügyben. Ha ilyen visszajelzést kapsz, akkor fogadd megfelelő higgadtsággal! Ne verd a melledet, hogy ,,ugye, én megmondtam"! Keresd meg a legjobb megoldást a ,,hogyan tovább?" kérdésre! Ha szerény maradsz, akkor vizsgázol jól, és a későbbiekben jól jössz ki a dologból...
Kedves Mérleg!


Ne foglalkozz ma túl sokat a múlttal! Ha valamilyen összefüggésben előkerül, akkor vizsgáld meg, hogy mi a téma aktualitása! Utána engedd el! Add meg magadnak a szabadságot azáltal, hogy nem hátra, hanem előre nézel. Keresd azoknak a barátaidnak és kollégáidnak a társaságát, akik jó hatással vannak rád! Az ő közelükben könnyebb lesz a jelenre figyelned...
Kedves Skorpió!


Figyelj ma nagyon! A párod vagy egy hozzád közel álló ember mondhat valami fontosat. Lehet ez egy apróság, de a jelentősége annál nagyobb. Ha véletlenül nem érted, akkor kérdezz bátran! Jobb ez, mint ha később derül ki, hogy nem vagy képben. Semmi sem ciki, csak az, amit mi magunk tartunk annak. Ennek jegyében kérdezz!
Kedves Nyilas!


Ma elismerésben lehet részed. Akár anyagilag is értékelhetik a munkádat, de az sem rossz, ha erkölcsi támogatást kapsz. Fogadd ezt örömmel, és köszönd meg! Még véletlenül se csússzon ki a szádon, hogy ,,nem tesz semmit..."! Ez egy téves reakció, és teljesen felesleges szerénykedés. Igenis legyél magadra büszke! Tudd, hogy semmit sem kapsz érdemtelenül!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot
  2009-04-14 12:52:42, kedd
 
  <a href="http://angelweb.hu" target="_blank" ><img src="http://angelweb.hu/kommentek/szepnapot/szep_napot3.gif" alt="szép napot képek" title="szép napot képek"border="0"></a>  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2009.03 2009. április 2009.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 16 db bejegyzés
e év: 91 db bejegyzés
Összes: 127254 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1113
  • e Hét: 3831
  • e Hónap: 30132
  • e Év: 250510
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.