Belépés
bongyi53.blog.xfree.hu
Higgy, remélj, szeress, hogy boldog ember lehess! Magyar Istvánné
1953.03.20
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy keresztény lány története
  2008-03-30 05:08:47, vasárnap
 
   
  Segítőtárs - Isten ajándéka

Egy keresztény lány története:

"Szeretnék minden kedves Testvéremmel megosztani egy csodálatos bizonyságot, melyet az Úrtól kaptam ajándékba és az ő végtelen szeretetét, és jóságát tükrözi.

Két évvel ezelőtt szólított meg az Úr, éppen kórházban feküdtem és nagyon beteg voltam, az orvosok tanácstalanul álltak betegségem előtt és nem tudtak rajtam segíteni.

Ott álltam fiatalon, meggyötörten, összetörten, bűnösen, csalódva az emberekben és a világban. Nem vágytam másra csak arra, hogy egész napomat imádkozással, bibliaolvasással töltsek együtt az Úrral, és minél jobban megismerjem az Ő akaratát.

Az egész életemet számba vettem és a drága jó Atyám rámutatott minden bűnömre és arra, hogy hiába élek e földön, üres ember vagyok, minden, amit e világ adott semmit nem jelent már számomra.

Meggyógyultam testileg és lelkileg is, megtértem, bemerítkeztem. Teljesen megváltozott az életem, minden időmet és cselekedeteimet az Úrnak szenteltem. Elmaradtak a világi barátaim, szokásaim, máshogyan néztek rám az emberek, néha bolondnak neveztek, de furcsa mód jobban éreztem magam és boldog voltam!

Tudtam, hogy ha az Úrra nézek és Ő lesz az első az életemben hozzá, mindig mehetek hittel és megsegít engem! Mint amikor egy kisgyermeknek megígérnek egy szép ajándékot én is, úgy ragaszkodtam a drága, szerető Atyám ígéretéhez, hogy majd egy nap megkapom a segítőtársat. Nem mentem a szemem után, nem választottam ki magamnak senkit, az Úrra bíztam és megadással vártam, hogy majd cselekszik az életemben pont, úgy ahogyan mindig is tette. Azt akartam, hogy teljesen tőle legyen a társam, ne pedig én válasszam őt ki. Nagyon sokat imádkoztam, hogy ismerjem fel azt a fiút, akit Ő szánt nekem társul, ne legyen hosszú együtt járás, ha szeret, álljon elém és kérje meg a kezemet. Minek kell több éves ismerkedés? Talán nem bízol az Úrban, hogy jól választott neked???

Pedig Ő jobban ismer téged, mint te önmagadat, Ő tudja, hogyan reagálsz egyes helyzetekre, nehézségekre, aminek még tudatában sem vagy, tudja a jellemedet, értékeidet, hiányosságaidat és azt, ki lenne a hozzád illő, igazi, imádkozó segítőtárs, akivel hitben végig tudjátok járni az utat, és akivel kiegészítitek, támogatjátok egymást szeretetben.

A húgom esküvőjéig várakoztatott az Úr, ott ismertem meg az én drága férjemet.

Egy kézfogás, bemutatkozás, beszélgetés és már tudtam ő lesz, akit nekem szánt az Úr.

Éreztem a szívemben, lelkemben, az egész bensőmben, de nem kezdtem egyből teljesen udvariatlanul ráerőltetni magam. Aztán vége lett az esküvőnek és mindenki ment haza az otthonába. Nem volt telefonszám csere, sem újbóli találkozás kérése, hanem mindketten az Úrra bíztuk egymást.

Később megtudtam, hogy Zoli is már bizonyosságot kapott aznap este: majd én leszek a felesége.

Sokat gondoltam rá, sokat imádkoztam érte, hogy ha Zoli is érezte, amit én akkor: valamilyen úton keressen meg. Hozzá teszem nem volt könnyű dolga, mert azon kívül, hogy csak a nevemet tudta, mást nem, 120 km választott el minket egymástól.

Megszerezte a telefonszámomat az egyik nővértől, és három hét múlva felhívott telefonon. Nagyon boldog voltam, ez a várakozás sok mindenre megtanított, állhatatosságot formált bennem, és azt, hogy mindennap feltárjam az Úr előtt imádságaimban kérésemet Zolival és az egész jövőmmel kapcsolatban.

Aztán találkoztunk és a második találkozásunk alkalmával megkérte a kezemet.

2007. szeptember 29.-én volt a menyegzőnk és bizton állíthatom bárkinek, hogy a legboldogabb emberek vagyunk a világon. Mind a ketten az Úrtól kértük a társat, imádkozó életet éltünk, csak az Úrra figyeltünk és nem csalódtunk benne, Ő valóban a legjobbat adta nekünk: egymást! A legszebb ajándék az életemben az Úrtól kapott szeretet - amellyel mindennap átölel engem és gondoskodik rólam - megtérésem, lelki ajándékaim és házasságom!

Kedves Fiatal Testvéreim!

Nem kerestem magamnak társat, nem a szemem kívánsága után mentem, hanem az Úrtól kértem és kaptam a segítőtársamat!

Én mindenkinek csak kívánni tudom, hogy boldog, szeretetteljes házasságban éljenek és kéz a kézben az Úr Jézussal vándoroljanak útjukon!"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bibliaolvasással, telefonszámomat, állhatatosságot, hiányosságaidat, cselekedeteimet, segítőtársamat, szeretetteljes, várakoztatott, tanácstalanul, udvariatlanul, találkozásunk, meggyógyultam, imádságaimban, bizonyosságot, kiegészítitek, vándoroljanak, bemerítkeztem, kisgyermeknek, segítőtársat, nehézségekre, találkoztunk, meggyötörten, kapcsolatban, testvéremmel, bemutatkozás, támogatjátok, imádkozással, megváltozott, választottam, legboldogabb, ragaszkodtam, megszerezte, ráerőltetni, helyzetekre, megismerjem, szeretetben, keresztény lány, csodálatos bizonyságot, orvosok tanácstalanul, egész életemet, világi barátaim, életemben hozzá, kisgyermeknek megígérnek, szép ajándékot, szemem után, életemben pont, hozzád illő, húgom esküvőjéig, egész bensőmben, nevemet tudta, egyik nővértől, egész jövőmmel, Pedig, Kedves Fiatal Testvéreim,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sokan azt tartják  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Esti kép  Mindig jusson idő nevetni  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam Krisztinától  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Zilahy Lajos gondolata  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Irgalom és ítélet  Esti kép  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Radikális szeretet  Nagyi telefonál  Akarat  Garai Gábor - Takarítás  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Hogy lehet megtartani  Sose bánj semmit  Adakozás  Még csak most kezdődik a nap  Szép álmokat!  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  képre írva  Fekete-erdő desszert  Adakozás  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Lóhere  Garai Gábor - Takarítás  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Tavaszi kép  Szívem tiéd  Paul David Tripp Április 20  Örülök, hogy látlak!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Png lepke  Nagyi telefonál  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Kövesd a cowboyt!  Nem számIt  Elköszönt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  A sors  Facebookon kaptam  Nem számIt  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szívem  Png rózsa csokor  Idő  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Paul David Tripp Április 20  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Nevem  Png fotel  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Esti kép  Paul David Tripp Április 19  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Jónás Tamás – Végtelen b...  Lóhere  Julian Brass gondolata  Éretlen vers  Kellemes vasárnapi kikapcsolód... 
Bejegyzés Címkék
keresztény lány, csodálatos bizonyságot, orvosok tanácstalanul, egész életemet, világi barátaim, életemben hozzá, kisgyermeknek megígérnek, szép ajándékot, szemem után, életemben pont, hozzád illő, húgom esküvőjéig, egész bensőmben, nevemet tudta, egyik nővértől, egész jövőmmel, második találkozásunk, legboldogabb emberek, legjobbat adta, legszebb ajándék, szemem kívánsága, bibliaolvasással, telefonszámomat, állhatatosságot, hiányosságaidat, cselekedeteimet, segítőtársamat, szeretetteljes, várakoztatott, tanácstalanul, udvariatlanul, találkozásunk, meggyógyultam, imádságaimban, bizonyosságot, kiegészítitek, vándoroljanak, bemerítkeztem, kisgyermeknek, segítőtársat, nehézségekre, találkoztunk, meggyötörten, kapcsolatban, testvéremmel, bemutatkozás, támogatjátok, imádkozással, megváltozott, választottam, legboldogabb, ragaszkodtam, megszerezte, ráerőltetni, helyzetekre, megismerjem, szeretetben, beszélgetés, összetörten, telefonszám, megtanított, mindenkinek, bizonyságot, gondoskodik, házasságban, figyeltünk, esküvőjéig, csalódtunk, állíthatom, szeretetét, cselekszik, megígérnek, választott, segítőtárs, megtérésem, értékeidet, jellemedet, csodálatos, emberekben, ígéretéhez, testvéreim, menyegzőnk, imádkoztam, szenteltem, elmaradtak, betegségem, valamilyen, megadással, keresztény, mindketten, találkozás, alkalmával, szeptember, házasságom, ajándékaim, ismerkedés, megosztani, rámutatott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 2526 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 189
  • e Hét: 2078
  • e Hónap: 3345
  • e Év: 16936
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.