Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Igazság? Vagy fél igazság?
  2006-10-19 22:07:44, csütörtök
 
 
A cím magáért beszél, töprengek, hogy hol az igazság, de a végén nehogy " odaát " legyen.... :))))
A kínai horoszkóp-- kínai gondolatok? ezek szerint nem minden vonatkozhat rám..... vannak eltérő " másságok " - a természetem, és a sárkány természet között.....
Néha mondták házisárkány vagyok, de a jó értelemben... ( ha rossz értelemben gondolták, az az ő bajuk :)))))))
Nem elemezném ki magam, de egy kicsit tévedtek Kínában ? Vannak igazságok, de minden talán nem vonatkozik rám.
Nem mérlegelem a jót, a rosszat külön, magammal tárgyilagos tudok lenni.
Tudom milyen a természetem, hiszen ismerem , születésemtől fogva:))))))))) :P
Most fáradt vagyok, de tulajdonképpen a munka miatt néztem volna szét egy kicsit a
" jövendő mondásnál ", de egészen máshol kötöttem ki, még keresgélnem kellene.... de majd , ha nem leszek ennyire "kihasználtan, kizsigerelt " , mert pár napja ezt érzem. .....- a munkámnál, a m.helyen.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kinai horoszkópom....
  2006-10-19 21:33:06, csütörtök
 
 

Ma ilyen napom van, kiváncsiság mindenek felett.

Fárasztó nap ( napok ) után megnéztem mi vár rám , mi volt, tényleg igy volt-e megirva a nagy könyvben, vagy hamarabb kellett volna-e megnéznem.....
Majd most tanulok belőle, mi vonatkozik rám és ide....

(1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000)


A világ legnagyobb szívtiprói, legnagyobb kurtizánjai a Sárkány-nők, de a Sárkány-férfiak is nagyszerű szeretők. Messzemenőn nagyvonalúak, főleg, ha vendéglátásról van szó. Nyíltszívűek; utolsó ruhájukat odaajándékozzák, de nem az utolsó fillérüket. Színesek, ötletdúsak, és kiválóan értenek az ötletek megvalósításához is. Szinte egy percig sem tudnak nyugton maradni.

Többre viszik az életben, ha egy kicsit visszafogják magukat. Maguknak való emberek, általában különcök, környezetük számára kiismerhetetlenek. Sokat foglalkozik a lélekkel, az élet értelmével. Sok Sárkány ért és vonzódik a hipnózishoz. Megfejthetetlen vonzerő sugárzik belőlük, és ez sikerekhez segíti őket. Hűtlenek nagyon nagy a függetlenségre való törekvésük. Egy Sárkánnyal való szerelem a partnernak majdnem mindig szenvedést okoz, de ezt csak később veszi észre. A Sárkányok spontánok, a bolond ötletekből soha nem fogynak ki... A Sárkány-nők hallgatnak kalandjaikról. Amibe a Sárkányok nyúlnak, arannyá válik. A szerencse nem hagyja el őket az életben. Nem kedvelik az alárendelt viszonyt, és boldogtalanok, ha mások szabják munkájukat meg. Mint főnök, a Sárkány fel tudja lelkesíteni beosztottjait, és nem nyugszik, míg nem érnek el kiemelkedő eredményeket. Hivatásában a Sárkányok odaadók, megbízható, jó kollégák. Fáradhatatlan, ha valamit el akar érni, de a számára nem tetsző munkát szívesen továbbadja. A pénzhez nem sok érzéke van. Hamar kifolyik a markából, igaz ugyanilyen gyorsan újra meg is szerzi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mai horoszkópom ......
  2006-10-19 20:44:40, csütörtök
 
 
KOS - RÁK

A Ráknak sok gyengédségre van szüksége. Abszolút érzelmi beállítottságú, idő kell, hogy ráhangolódjon a partnerre és felengedjen. A Kos ezzel szemben impulzív, gyors. Mindketten szeretik a jó szexet, viszont kicsit más a temperamentumuk. A Rák a gyengéd, érzelmekkel telített szeretkezéseket szereti, a Kos pedig az extrém, spontán szex híve. A Kos szexet akar, a Rák erotikát.

Tanács: A Rák próbáljon meg családias, biztonságos, kényelmes környezetben együtt lenni a Kossal, és akkor könnyebben megnyílik. A Kosnak türelmesnek kell lennie az érzékeny Rákhoz, nem szabad csak magára gondolnia folyton. A Rák pedig jobb, ha elfogadja a Kos szabadságszeretetét, függetlenségét.


A rák a szerelemben:
Gyengéd, szeretettel teli, bensőséges kapcsolatra vágyik. Soha nem fogja elfelejteni, ha egyszer becsapták, és egyébként is nagyon érzékeny, ezért nem árt vigyázni azzal, hogy mit mondunk neki. Ha egyszer meghódították, és odaadta valakinek a szívét, akkor nagyon elkötelezett és hűséges tud lenni. Kitűnő családfő és családanya, és képes bármilyen helyből otthont teremteni. Gyermekeihez talán túlságosan is ragaszkodik. Általában már a kapcsolat kezdetén aggódik a kapcsolat vége miatt.


A rák otthona: kényelmes és otthonos, puha szövettel borított fotellal és sok szobanövénnyel.

A rák jelmondata: "Az a legszebb érzés az életben, ha valakinek szüksége van ránk."


Rák

Horoszkóp 2006.10.16. - 2006.10.22.


A Rák víz jegy.
Kiváló szervező készségű, bár a kivitelezésben nem szivesen vesz részt. Azt a munkatársaira, vagy a családtagjaira bizza.
Igazi családcentrikus ember. A legfontosabbak számára a gyerekek, a családi vacsorák, a szeretet. Nem irányító típus, munkahelyén szeret háttérben maradni, de a családban az Ő szava a domináns.
Kerüli a konfliktus helyzeteket, inkább ráhagyja a másikra.
Értékes tulajdonsága az intuició, melynek segítségével, ráérez a számára helyes útra. A Rák tehát a tudata mélyéből felmerülő érzéseire támaszkodik.
A Rák mindig tartozni akar valakihez. Számára elképzelhetetlen, hogy hosszú ideig egyedül éljen. A Rák férfiak és nők életüket kapcsolatban élik, hiszen egyedül nem tud érvényesülni családcentrikus gondolkodásuk.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2006.09 2006. Október 2006.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 53 db bejegyzés
e év: 368 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 244
  • e Hét: 15185
  • e Hónap: 29271
  • e Év: 81829
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.