Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Szép hetet......
  2015-03-23 16:38:43, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2015-03-23 15:53:00, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-03-23)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Lélekterhesség hatja át.



Selyem - hűvös tisztaság, lágyság, nőiesség

Ékességet, könnyedséget, a lágy és akadályok nélküli kommunikációt hozza el a számodra. A lelki - és persze akár a valóságos, anyagi - gazdagságra is utalhat. Figyelmeztet az alázatra és az elfogadásra. A selyem, olyan mint a lelked ebben az élethelyzetben. Jól dönthetsz, és ezt megfelelően tudod kommunikálni a környezeted felé. A selyem évezredek óta ismert és előállított természetes, nemes anyag, melyből mindenféle értékes ruhadarab készül. Manapság már a kozmetikai ipar is felhasználja különböző gyógyhatásai miatt. A luxus, az elegancia, a báj, de egyben a hűvösség megtestesítője is. Régen csak a királyi és arisztokrata családok hölgytagjai viselték borsos ára miatt. A mai napig nem veszített értékéből, fényéből.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek simulékony, de egyúttal hűvös nap. Selyem lepedőn különleges erotikus kaland. Párkeresőknek flörtölésre alkalmas nap.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy az ősi értékek a mai világban is megállják a helyüket- keresd meg életedben a maradandó dolgokat.
Érdemes elgondolkodnod azon, hogy mik az örök érvényű bölcsességek. Miket lenne célszerű elfogadni a régi tanításokból?
Ha teljes mértékben nem is tudod elfogadni, de át kellene gondolnod szüleid, nagyszüleid, vagy idősebb barátaid, ismerőseid tanácsait.

Erre is gondolj: Simogass ma eredeti selymet! Nézz meg egy selyem festmény kiállítást! Olvasd Heine versét marie Antoinette-ről ,,Nézd, ezt a selymet itt hagyom nálad, / hogy nézd csak, hogy árad! Mert nincs olló, / mi tengerének korlátot szabna -/ ám ragyogása betölt mindeneket."/ ,,Körben áll vagy kis zsámolyon ül / Sok cicomás udvari dáma; / csupa csipke, selyem, brokát valahány, / S nincs ékkőben sem hiánya."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szeged-Vadaspark.-Közmunka..és SZÉGYEN.....
  2015-03-23 15:07:32, hétfő
 
  Vadasparki tavaszköszöntő címmel látványos és izgalmas ismeretterjesztő családi napot rendeznek március 22-én, vasárnap délelőtt 10 órától a Szegedi Vadasparkban. A látogatók számára 11 órakor Botka László polgármester hivatalosan is átadja a vadaspark új barna medve bemutatóját.





A medvék érkezését egy már hagyományos felmérés előzte meg. A vadaspark ugyanis a látogatókat kérdezi meg, hogy milyen állatot szeretnének látni a jövőben. A listát a medve vezette.

A medveház és környezetének kialakítása 40 millió forintba került, amelyből 25 millió forintot biztosított a szegedi önkormányzat mint a vadaspark tulajdonosa, illetve 15 millió forint volt a park saját forrása.

A vadaspark új barna medve bemutatóját március 22-én, vasárnap délelőtt 11 órakor Botka László polgármester és Veprik Róbert, a Szegedi Vadaspark ügyvezető igazgatója ad át.

A szezonnyitó meglepetések és újdonságok sora ezzel még nem ér véget, ugyanis a Délmagyarország a vadasparki matricás albumát, a Vadas Kalandot is ezen a rendezvényen mutatja majd be a nagyközönségnek.

Ekkor nyitják meg a DALERD Erdészeti Zrt. és a Szegedi Vadaspark által közösen megvalósított, a hazai erdők élővilágát bemutató ösvényt is, amely egy játékos, kalandos erdőismereti sétára invitálja a látogatóinkat. A bemutató a Medve-ösvény nevet kapta.


A fenti eseményekhez kapcsolódik, hogy kik hozták olyan színvonalra a medveház és környezetének kialakítását!

A vadasparkban közmunkások dolgoznak. ÉhBért kapnak !

Kemény 8 órában dolgoznak hidegben, esőben, sárban! 7 óra 40-től. 16 óra 00 percig !!!!

A megnyitó szépségéhez még 16- órakor sem mehettek haza, a rend az rend! Tisztaság az első !!

Tudjátok mennyi bérért? --KEMÉNY 8 ÓRAI MUNKA UTÁN 52.-eFT-OT SEM ÉRI EL A BÉR !!!!!!

EZ NEM A VADASPARK pénze.. ez UNIO-s forrás !!!

Szégyen, és gyalázat, hogy így nullába veszik a közmunkásokat !!!

A közmunkások pénzét az UNIO fizette !!!!!

Úgy dolgoznak, mint a rabszolgák ! Éves szinten mindig olyan közmunkások tesznek eleget a
Vadasparknak, akik éhbért, kapnak!-a megélhetésért dolgoznak ott több évig is !!!!
Megélni valamiből kell ! Még megaláztatottság árán is !!!!!!






 
 
0 komment , kategória:  Általános  
4 éves kisfiú álma.........megható.....
  2015-03-23 12:55:38, hétfő
 
  Link

Nézzétek meg a videót is ! - megható ....


A Colorado Springs-ben élő kisfiú, Carson Kight minden vágya az volt, hogy csomagkihordó lehessen. A 4 éves fiú ugyanis összebarátkozott a UPS csomagküldő szolgálat egyik kézbesítőjével, Ernest Lagasca-val. A férfi már kisbaba kora óta ismeri Carsont, mivel a kisfiú fehérjeérzékenységgel született, így az anyukája speciális tápszert illetve tejpótló szert vett számára, amit mindig a UPS, illetve Ernest szállított ki nekik. Azóta is minden csomagot Ernest visz ki nekik. Az évek során Ernest és Carson összebarátkoztak, a fiú pedig egyre jobban rajongott barátja munkája iránt. Minden alkalommal, amikor a férfi megérkezik a házukhoz, a kisfiú nem győzi körülugrálni őt és az autóját. Ernest mesélt a lelkes kis barátjáról a UPS vezetőinek, akik teljesítették Carson álmát, aki így a csomagküldő szolgálat kézbesítője lett.





Ernest, vagy ahogy Carson hívja, Mr. Ernie egyik nap becsöngetett Carsonékhoz, majd átadott a kisfiúnak egy mini UPS csomagszállító furgont, amely kiszállítandó dobozokkal volt tele.







 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2015.02 2015. Március 2015.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 298 db bejegyzés
e év: 2550 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1198
  • e Hét: 10622
  • e Hónap: 24708
  • e Év: 77266
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.