Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Merkúr
  2019-01-12 00:46:23, szombat
 
  Azért nélkülözhetetlen az emberek számára, mert az emberi gondolat és tevékenység a Merkúr bolygó uralma alatt áll. Az ember az életből nyert tapasztalatokat és benyomásokat képes áttekinteni, összegyűjteni, osztályozni, a gondolatokat megeleveníteni, a logikus gondolkodást biztosítani - erre egyetlenegy állat sem képes.

A matematika a Merkúr tudománya. Merkúri embernek hívjuk, aki az Ikrek vagy a Szűz jegyében született. Az Ikrek jegye a levegő elemhez tartozik, a Szűz jegye a föld elemhez. A kettő között óriási különbség van!

A Merkúr bolygó kormányozza egész szellemiségünket és értelmünket. Ez attól függ, hogy milyen fényszögeket kap a születési horoszkópunkban, és milyen kapcsolatban áll a többi bolygóval. Amelyik bolygóval kapcsolatba kerül a Merkúr a horoszkópunkban, aképpen módosul a hatása, annak a szellemi tulajdonságait átszínezi. A Merkúr a közvetítés bolygója, az asztrológiában ura a beszédnek, írásnak, a kézfejeknek, az ujjaknak és a végtagoknak is. A mimika is merkúri tulajdonság. A gondolatközlésnek is a Merkúr az uralkodója. Ha a születési horoszkópunkban kellemetlen fényszöget kap, akkor zavart kelthet a gondolkodásban. Ha olyan emberrel találkozunk, aki esetleg dadog, raccsol, avagy más beszédhibája van, biztosak lehetünk benne, hogy valami baj van a horoszkópjában található Merkúr bolygóval. A legmagasabb rendű funkciója a művészek kezében van, ők a legjobb ezermesterek.

A merkúri ember szerelme

Ahol a Merkúr bolygó megjelenik, ott elsősorban a tiszta értelem dolgozik, és csak másodsorban az érzelem, de ez nem jelenti azt, hogy egy merkúri ember nem tudna szeretni. Kellemes a merkúri ember viselkedése, mert nem szív semmit a mellére, viszont nem lehet óriási ,,ömlengést" sem várni tőle. A Merkúr képviseli a hagyományos utazásokat is az asztrológiában. Ő felügyeli a napi utazásokat és a házon, hazán belüli utazásokat is. Akinek rosszul áll a Merkúr a horoszkópjában, nagyon vigyáznia kell közlekedés közben. A Merkúr uralkodik a kapcsolatok felett is. Elsősorban a vérségi kapcsolatokat soroljuk hozzá, mint testvér, rokonok, unokatestvérek. De a kereskedelmi kapcsolatokat is a Merkúr kormányozza. A kritika is a Merkúr alá tartozik. Építő kritikát csak jó Merkúrral rendelkező ember tud adni.

A Merkúr hatása sokoldalú. A nagy mozgékonyság felmorzsolja az energiákat, de csakis a szellemi energiákat, ezeknek a túlfeszítése okozza a merkúri betegségeket: hisztériát, idegbetegségeket stb... Vannak emberek, akik negatívan használják a Merkúrt az életükben. Ők a fecsegők, fontoskodók, hazugok, csalók, túlságosan kíváncsiak - ez azonban nem a tudós kíváncsisága.

A tárgyilagosság hiánya is rossz merkúri tulajdonság. A születési horoszkópjában támadott Merkúr volt Voltaire horoszkópjában, ettől volt ő ilyen maró kritikus. A Merkúr féme a higany, az a különleges fém, mely egy ütésre "szétloccsan".

A rossz Merkúr a horoszkópban hajlamosítja az embert a szétszórtságra. Gyorsan megunnak mindent. Az ilyen ember feledékeny, sokat akar teljesíteni, több dologba belekap, de egyikből sem lesz semmi. Sokszor használja fel rosszra az egyébként jó képességeit. A horoszkópban található rossz fényszög jellemet rongál, de tehetséget nem.

Merkúri hatás alatt állnak az eladók. A rossz Merkúr a horoszkópban lehet a tisztességtelen cselekedetek kútfője, de sohasem annyira gonosz, hogy gyilkossá váljon. A rossz Merkúr szellemi oldalon károsít.

A Merkúr fellépése remek. Egy merkúri ember kibeszéli magát, ő az ügyeskedő. Akinek sok támadás éri a Merkúrját a horoszkópjában, pl. remekül ért majd a füllentéshez. A Merkúr bolygó a levegő elemhez tartozik. Így a merkúri ember levegő töltetű, feledékeny, ám rögtön kapcsol.

A Merkúr uralja a végtagokat mint testrészeket, és uralja az idegrendszert is. Ha túl sok támadást kap a Merkúr a horoszkópban, akkor a betegségek okát az idegrendszernél kell keresni. A szellemi zavaroknak különböző fázisai vannak: zavaros gondolatok, apátia, esetleg hadarásban nyilvánul meg ez.

A Merkúr által okozott idegi zavarok ritka esetben az őrültségig fokozódhatnak. Az őrültek házában kezelt betegek horoszkópjában egytől egyig komolyan sérült Merkúr található. Ha örökölt az őrület, akkor sajnos nem gyógyítható. A túlfeszített munka vagy más túlzások is az idegrendszert támadják meg, és ezek kihatnak a gyomorra, tüdőre vagy más szervre. Az álmatlanság pl. tipikus merkúri betegség.

A Merkúr hatásai mint természeti princípiumok a gondolkodási erő, a közvetítő, szellemi erő, a beszédkészség, a mozgáskészség és a kritika. Ezek működhetnek harmonikusan és diszharmonikusan.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szellemiségünket, diszharmonikusan, idegbetegségeket, nélkülözhetetlen, tapasztalatokat, idegrendszernél, tisztességtelen, horoszkópunkban, szétszórtságra, megeleveníteni, gondolkodásban, tulajdonságait, asztrológiában, horoszkópjában, unokatestvérek, tárgyilagosság, kapcsolatokat, fokozódhatnak, összegyűjteni, mozgáskészség, beszédkészség, idegrendszert, füllentéshez, ezermesterek, betegségeket, kapcsolatban, horoszkópban, túlfeszített, fényszögeket, harmonikusan, testrészeket, kíváncsisága, túlfeszítése, gondolatokat, beszédhibája, kereskedelmi, emberek számára, emberi gondolat, életből nyert, gondolatokat megeleveníteni, logikus gondolkodást, levegő elemhez, föld elemhez, kettő között, születési horoszkópunkban, többi bolygóval, szellemi tulajdonságait, közvetítés bolygója, horoszkópjában található, legmagasabb rendű, művészek kezében, legjobb ezermesterek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Leonardo da Vinci gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  A Megváltó szolgálatában  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Szép álmokat!  Mi lenne ha  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  210 éve született a SZÓZAT meg...  Alázat  Sose bánj semmit  Akarat  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Adakozás  Akarat  Png csokor  Egy bizonyos határt  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kellemes délutánt kívánok  Png ház  Mai harmónia kártyám  Neked tudnod kell  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nagyi telefonál  210 éve született a SZÓZAT meg...  Erdőn  Mai harmónia kártyám  Nagyi telefonál  Varga János Veniam - Fontos sz...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Ágai Ágnes – Csendélet  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Reggel van  Szívem tiéd  képre írva  Jó éjszakát  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Őrizkednünk kell...  Tanuld meg ezt a versemet  A boldog családok mind hasonló...  Hazára minden embernek szükség...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Tavaszi kép  Őrizkednünk kell...  Szép estét  Alázat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png csokor  Szép álmokat!  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Leonardo da Vinci gondolata  Nem számIt  Alázat  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Png telefon  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Png lepke  Png nő  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Idő  Hogy lehet megtartani  Albert Einstein gondolata  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ... 
Bejegyzés Címkék
emberek számára, emberi gondolat, életből nyert, gondolatokat megeleveníteni, logikus gondolkodást, levegő elemhez, föld elemhez, kettő között, születési horoszkópunkban, többi bolygóval, szellemi tulajdonságait, közvetítés bolygója, horoszkópjában található, legmagasabb rendű, művészek kezében, legjobb ezermesterek, merkúri ember, tiszta értelem, hagyományos utazásokat, napi utazásokat, kapcsolatok felett, vérségi kapcsolatokat, kereskedelmi kapcsolatokat, nagy mozgékonyság, szellemi energiákat, túlfeszítése okozza, merkúri betegségeket, tudós kíváncsisága, tárgyilagosság hiánya, születési horoszkópjában, rossz Merkúr, horoszkópban hajlamosítja, ilyen ember, horoszkópban található, horoszkópban lehet, tisztességtelen cselekedetek, végtagokat mint, betegségek okát, idegrendszernél kell, szellemi zavaroknak, őrültségig fokozódhatnak, őrültek házában, túlfeszített munka, idegrendszert támadják, szellemiségünket, diszharmonikusan, idegbetegségeket, nélkülözhetetlen, tapasztalatokat, idegrendszernél, tisztességtelen, horoszkópunkban, szétszórtságra, megeleveníteni, gondolkodásban, tulajdonságait, asztrológiában, horoszkópjában, unokatestvérek, tárgyilagosság, kapcsolatokat, fokozódhatnak, összegyűjteni, mozgáskészség, beszédkészség, idegrendszert, füllentéshez, ezermesterek, betegségeket, kapcsolatban, horoszkópban, túlfeszített, fényszögeket, harmonikusan, testrészeket, kíváncsisága, túlfeszítése, gondolatokat, beszédhibája, kereskedelmi, hajlamosítja, benyomásokat, cselekedetek, princípiumok, felmorzsolja, mozgékonyság, gondolkodási, gondolkodást, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 819
  • e Hét: 3036
  • e Hónap: 5461
  • e Év: 16395
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.