Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/24 oldal   Bejegyzések száma: 236 
ooOoo
  2019-02-28 18:10:04, csütörtök
 
 

Link



Link



















Link







Link



Link



Link



Link



Link

Magyar "SWAT"



Link

discogs.com








Samurai Flow - Egyszerű Kémia
D. Smith - Itt a D ( karc : Dj Deez )
MagyarAntik - Amerika Várhat
Epic Orchestra Rap Instrumental - Prepare For War
Link



Link



Link



Link



Link




T-34S, T-34-85M, T26E5 Patriot, T25 Pilot, 50TP prototyp



Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ooOoo
  2019-02-28 10:15:51, csütörtök
 
  .........





.........

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
x'D
  2019-02-28 07:00:02, csütörtök
 
 



Jobbos is balos is, egy vályúból esznek. So epic!

...... ........... ........






...... .....


...... .....










Link



Link

(A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából)

A Dark Souls egy akció-szerepjáték melyet a FromSoftware fejlesztett majd a Namco Bandai Games adott ki PlayStation 3, Xbox 360 és Microsoft Windowsra. A Dark Souls az a már korábban készített Demon's Souls című játéknak az utódja és ezzel a második kiadott játék lett a Souls szériákban. Amikor még fejlesztés alatt állt a játék akkor Project Dark néven futott. A játék elsősorban japánban lett kiadva 2011 szeptemberében, majd a Namco Bandai egy hónappal később az egész világban elérhetővé tette.

2012 augusztusában megjelent egy "Prepare to Die" című kiadás PC-re amely további tartalmat adott a játékhoz. Ez a kiadás csak két hónappal később októberben jelent meg Playstation 3, és Xbox 360-ra ahol "Artorias of the Abyss" néven lehetett megvásárolni. A Dark Souls egy fikcionális világban játszódik Lordran Királyságában. A játékosok egy elátkozott élőholt (Cursed Undead) szerepét veszik fel aki az élőholtak börtönéből (Undead Asylum) kezdi meg az utazásait hogy kiderítse az élőholtaknak a sorsát.

A játék nagy elismerésben részesült, amikor megjelent és az egyik valaha megjelent legjobb videójátéknak tartják, kritikákkal melyek dicsérik a bonyolult harcrendszerét, világ felépítését, és a mélyen kidolgozott történetét. Minden dicséret mellett viszont más-más vélemény alakult ki az emberekben a játék nehézségét illetően. Sokan örömmel fogadják, hogy van kihívás a játékban, mások úgy gondolják, hogy fölöslegesen tették ilyen nehézzé a játékot és számukra ez rontja a játék élményét. A játék PC verzióját nem halmozták el dicséretekkel, a konzolos verziókkal ellentétben, mivel elsősorban konzolra készült a játék és onnan lett átírva, hogy PC-n is lehessen játszani. Ennek eredménye képpen jelentős mennyiségű technikai hiba bukkant fel a játékban. 2013 áprilisában a FromSoftware kijelentette, hogy 2.37 millió példányt sikerült eladni a játékból. A PC verzió volt a második legnépszerübb játék Windowsra 2012-ben. A játék a későbbiekben két új folytatást is kapott Dark Souls II és Dark Souls III néven, melyek 2014 majd 2016-ban jelentek meg.

Játékmenet

A játék meghatározó mozgatóeleme a világ felfedezése. A játék bátorítja a játékosokat, hogy figyelemmel haladjanak előre, tanuljanak a hibáikból és alternatív részeket fedezzenek fel a világból. A Dark Souls egy nagy és nyílt világban játszódik, melyet egy központi helység köt össze (Firelink Shrine). A játékosok tetszőlegesen vándorolhatnak a nagyvilágban és fedezhetnek fel alternatív utakat az új területekhez. Viszont vannak olyan helységek a világban ahova vannak követelmények a bejutáshoz.

A Dark Souls kegyetlen világában egyféle könnyítő elemként és ellenörzőpontként (checkpoint) működnek a kisebb tábortüzek, amelyek mellett a játékosok megpihenhetnek és visszanyerhetik az elvesztett életerejüket és újratölthetik gyógyital flaskáikat. A tábortűz ugyanúgy funkcionál egyféle fejlődési pontként mivel a játékosok itt elkölthetik a begyűjtött pontjaikat (lelkeket), hogy tovább fejlesszék és erősítsék a karakterüket. De mindennek ára van, és azért cserébe, hogy a játékos visszatöltse életerejét és frissen indulhasson útnak, egy ilyen tábortűz használata minden ellenséget (kivéve fő, és kisebb főellenséget) feléleszt, és ismét le kell küzdeniük őket hogy tovább juthassanak.

A játéknak még egy meghatározó fontos eleme van, amit szemmel kell tartaniuk a játékosoknak, és ez nem más mint az Emberség (Humanity) rendszere. A játékosok ugyan egyféle élőholtként kezdenek (Hollow) de a játék során több féle módja is van annak hogy visszanyerjék emberségüket, de nem kötelezi őket a játék arra, hogy emberek legyenek ahhoz, hogy tovább haladhassanak a történetben. A játékosok minden egyes halásnál minden begyűjtött pontjaikat (lelkeket) elveszítik, és ha korábban már visszanyerték az emberségüket akkor azt elveszítik és visszanyerik az élőholt státuszukat. De a játék az ad még egy kis esélyt az ilyen helyzetekben és miután valaki meghal, a legutóbbi tábortűznél élednek újra és ha sikeresen vissza tudnak térni oda ahol életüket vesztették akkor vissza tudják szerezni az elvesztett lelkeiket. Viszont ha útközben ismét meghalnak, akkor az a halásuk felülírja az előzőt és elvesznek a lelkek amiket otthagyott előzőleg.

Ha van jelen internetkapcsolat akkor a játékosok képesek egymást megidézni és kommunikálni, de csak nagyon limitáltan. A megidézett játékos egyféle fantomként jelenik meg a játékos világában és csak limitáltan tudja befolyásolni az idéző játékos világában az eseményeket (ellenségek legyőzése, főellenségek elleni küzdelem). A játékban semmiféle beszélgetési lehetőség nem elérhető és csak a játékba beépített és használható gesztusokkal tudnak egymásnak utasításokat adni (meghajlás, integetés, mutogatás stb.). Ezek mellett a játékosok, képesek egy tárgy használatával limitáltan írásokat hagyni a földön mely minden játékosnak megjelenik a játékában, még ha a két játékosnak semmi köze sincsen egymáshoz. Ezek az írások tudnak segíteni más játékosok figyelmeztetésében, ha valami csapda felé közelednek, titkos átjárót nem vettek volna észre vagy hasonlók.

A játék során sokszor ütközhetünk nem játékosok által irányított karakterekbe (NPC) melyek hozzá adnak a játék történetéhez a saját vagy más karakterek történetének elmesélésével, küldetéseikkel, egyéb kérésekkel a játékoshoz, vagy akár egyfajta árusként működnek, hogy felszerelést vagy egyéb hasznos tárgyakhoz jussanak hozzá a játékosok. Nem kötelező ezekkel a karakterekkel bármiféle kapcsolatot teremteni (pár kivételével), hogy tovább haladhassunk a történetben. Azzal, hogy ezeknek a karaktereknek segítséget nyújtunk, azzal képesek vagyunk szert tenni ritkább tárgyakra, varázslatokra, vagy akár felajánlják a segítségüket egyes főellenségek ellen, és ugyan úgy megidézhetők lesznek mint más játékosok.

Történet

A játéknak ez a része az, ami igazán elkülöníti egy hagyományos szerepjátéktól mivel a Dark Souls világába úgy lép be egy játékos, hogy nagyjából semmi tudása sincsen a történetről, semmi célja sincsen és nem tudja, hogy mi is lenne a feladata. Mivel a játék az nem meséli el a történetet a játékosoknak és csak azok a játékosok érthetik meg igazán a játék történetét, akik foglalkoznak is vele. A történet az úgy épül fel a játékosokban, hogy meghallgatják a különféle játékban elhelyezett karaktereknek a mondandóit, akik mesélnek magukról és történeteket mondanak a játékosnak, minden tárgynak van egy leírása melynek az elolvasásával többet tudunk meg annak eredetéről, használatáról és fegyverzet esetén annak eredeti használójáról.

Ahogy elkezdenénk vándorlásunkat a nagyvilágban úgy egy kis előtörténetet elmesél a játék: A világot régen szürke köd borította be és a sárkányok uralták. Ebben az időben Qwyn rálel az első tűzre és abban egy Úrnak (Lord) a lelkére. Qwyn és a szövetségesei összefognak és legyőzik a sárkányokat, és így eljött a Tűznek a Korszaka. Idővel viszont a tűz az elkezd kimúlni és Gwyn föláldozza magát és a lelkét, hogy meghosszabbítsa ezt a korszakot. Ahogyan múlik ki a tűz, úgy az élőholtak átka is erősödik, ezzel néhány ember folyamatosan feltámad halála után is.

A karakter melyet irányítunk az az egyike ezeknek a megátkozott élőholtaknak, és az élőholtak börtönében (Undead Asylum) kezdjük meg a kalandunkat. Miután megszökik a börtönből, Lordranba utazik, hogy megszólaltassa az Ébredés Harangjait, melyek felébresztik Kingseeker Frampt-ot aki elmondja a játékosnak, hogy utazzon el Anor Londoba. Anor Londoban Gwynevere, Gwyn-nek a lánya utasítja a játékost, hogy legyen Gwyn utódja és teljesítse a próféciát. Hogy mindezt megtehesse, ahhoz meg kell szerezni a nagy uraknak a lelkeit melyek Gwyn közelebbi társai voltak a tűz korszakának születésekor és vissza kell őket vinnie a tűzhöz.

Ezek után a játékos visszatér az első tűzhöz melyet Gwyn őriz, és legyőzésével két opciója is van a játékosoknak: vagy föláldozzák magukat, ezzel teljesítve a próféciát és meghosszabbítja a tűz és az isteneknek korszakát, vagy elsétálhatnak és hagyhatják kialudni a tüzet, hogy ezzel egy sötét korszakot hozzanak a világra.

Artorias of the Abyss

A múltban egy Manus nevezetű lény ismét tudatra ébred és elkezdi a sötétséget (Abyss) terjeszteni Oolacile földjén. Gwyn négy lovagja közül Artorias-t küldték ki Oolacilére, hogy állítsa meg a sötétség terjedését, de megbukott a küldetésében és megrontotta a sötétség. Mindeközbenn Manus kétségbeesetten keresi a rég elvesztett nyakékjét térben és időben. Amikor a játékos rálel a nyakékre, Manus berántja a múltba ahol Artorias fogadja, aki már nem önmaga. A játékosnak le kell győznie Artoriast és meg kell állítania Manus-t hogy ne terjessze tovább a sötétséget.


...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ...... ...... ........... ........... ........


Eposz megjegyzés:

- Hm...

Kéne sütögetni élőben is, többen, de most éppen arra gondolok, ami nyilvánvaló...

9|11 (LaVey-i sátánizmus: 9 főbűn és 11 törvény)

Persze még sokféle más jelentése is van amit tulajdonítanak neki, mint minden számnak egyaránt, pozitív is akár negatív is, énnálam semleges, de én a fentibb utalt vallásból szoktam kiindulni, általában.

2+9=11

2+11=13

11+22=33

3+3=6

2+2+2=6
1+1=2

6+2=8 (Mert ez sem maradhat ki... Szinte főfogás.)

9+2+2
9+4 =13 (Kedvencem, nem is, vagy az egyik, egyébként a Tűz az.)

Hogy legyen valami "extra bónusz" is, az nem más mint a 0, vagy nem is nulla hanem Kör, O, így. Ezt gondolom senkinek sem kell részletezni, ezt sem, mi minden jelentése lehet, nagyon sokféle szintén.

Már annyi XP-t (TP-t, Tapasztalati Pontot) összegyűjtöttem már, lehet el fogok hízni, de remélem nem ilyen módon fog megnyilvánulni, mert a zsírt is el kell égetni, mint mindent, mert úgy olyan szép látvány...

Hogy egészen "badass" legyek, szerintem nem vagyok az, egyáltalán nem, de az elgondolás lehet, de lehet nem, nézzük meg a játék horoszkópját, mert ugye a megjelenése, az amolyan "megszületése" is egyben, lehet ez az elgondolás sokaknak abszurd, de énnálam ez egyáltalán nem az, sőt, már-már természetes...

2011-es év az nem más mint a Macskusz! Szóval Macska, a kínai zodiákusban mint szimbólum. Egyébként Szűz vagy Nyúl a keresztényben, az európaiban, az általunk jobban megszokott ábrázolásban akár. Amerikaiba, avagy az indián zodiákusban Medve. Tetszik...

Ez az aszcendens. Ha nem tudjuk pontosan az órát és a percet, akkor így érdemes szemlélni az aszcendenst, mindenféle kalkulátor igénybevétele nélkül. Én úgy szoktam, megfelelő kulcsszavak ismerete és fantázia birtokában, hogy:

Bepötyögöm Google nevezetű keresőbe az évszámot, és mellé gépelem azt hogy "kínai horoszkóp", aztán az a gomb következik aminek az a neve hogy: "Enter". Oké... Kidobta, de nem a kukába...

Ugye a kínai szimbólumokat, át lehet "váltani" keresztény verzióra...

Ugyan sok keresztény "szekta", szebb és őszintébb szóval nem tudom illetni őket, de még a római verzió is az, ez alól még a LaVey-i féle sem kivétel, csak amiatt említem meg, hogy legyenek egálban egymással. Szóval a keresztény szekták többsége, ők tiltják a tanítványaiknak a horoszkóp megismerését is! De még az olvasását is. Nem véletlenül, hülye keresztény a "jó keresztény". Nem így van? Bizonyos érdekkörök szemében, akár távoli "tesók" szemében pontosan így van. Ők így vélik, hogy az úgy a "jó". Nem úgy a "hülyéknek", ő nekik lehet "rossz", de ha nem tudnak róla lehet "jó" nekik, nem érdemes biztosra állítani, egyik oldalt sem. Lehet ha túl sok mindent megtud némelyik szegény széplélek, akiknek olyan a lelkiviláguk is amilyen, nem tudja jól feldolgozni, némely tapasztalatot akár, lehet depressziós lesz, vagy akár öngyilkos, de ezek szélsőségek, de nincsenek kizárva ezek az opciók sem, én nem zárom ki ezeket sem...

Nah...

09.22. szintén Macskusz, avagy a Szűz, de mivelhogy a határon van... 23-ig az, utána kezdődik a Mérleg... kínaiba az hogy, hogy nem, pont a Sárkány...

Egészen "véletlenül", márpedig véletlenek nem léteznek, énnálam biztos hogy nem. A játékban egyébként kell Sárkányokat is ölnie, persze csak annak aki belekezd és megvan hozzá a képessége, de sokszor ők ölik meg a játékosokat, mivelhogy a játékban nem lehet nehézséget állítani, alapból hardcore...

Tulajdonképpen aki profibb, ő ezt a dátumot, ha a hónapot és napot vizsgáljuk, ő Szűz|Mérleg-ként fogja értelmezni a csillagjegyet, hiszen pont a határon van.

Én ezt a "játékot" régebben végigjátszottam, erősen személyiségfejlesztő vagy ledegradáló, vagy szellemi fogyatékos lesz tőle az illető, akár bedilizik, vagy megvilágosodik tőle. Nem nagyon van középút ebben szerintem, mármint magában a folyamatban. Nem idegbetegeknek találták ki ezt a "játékot", ha egyáltalán érdemes-e "játéknak" nevezni, inkább programnak, virtuális "Matrix"-nak, "virtuális dimenziónak"...

Azt nem állítanám hogy mindenkinek ajánlanám, mert nem, mazochistáknak és fakíroknak mindenféleképpen. Szűzeknek és Oroszlánoknak is, ebben biztos vagyok, ne hozzanak szégyent egymásra. Szerintem Skorpióknak és Mérlegeknek is, bár nem mindegy kiknél milyen az "ötvözet". Ha már ez a 4 összetart, probléma nem lehet. Aztán Nyilasoknak, ők egyébként is a "Keresztes Vizézek". Egy próbát tán megérhet mindenkinek. Ha esetleg mégis elakadna valaki benne, "csalás" gyanánt tudom javasolni bizonyos játékosok végigjátszásait vagy trükkjeit, youtube-on (is) lehet nézni őket videók formáiban vagy akár élő adásban. Mert ebben a játékban ha nincs valakinek kellő esze, sokszor többet ésszel mint erővel, kis túlzással, de tényleg így van, nagyon-nagyon sokszor el fog halálozni az általa irányított virtuális test, avagy karakter. Piszok nehéz irányítása van, mert én klaviatúra és egér használatával tanultam meg régebben vért izzadva szó szerint irányítani, de azt jól begyakoroltam, át is configoltam hogy kicsit kényelmesebb legyen az irányítás, a standard bomb beállításokat át állítottam másra, például én a Q betűt használtam vetődésekhez és bukfencezésekhez, mert én a klasszikus WASD gombokhoz vagyok szokva, előre-hátra, balra-jobbra...

Énnálam controller használatával lett volna nehezebb irányítani, soha nem fogtam még a kezemben olyat, és nem is fogok, nem áll szándékomban.





Dark Souls (2011.09.22.)

........









Realtime Fireplace - Relaxing Fire Burning
Real Wood Burning Fireplace With Crackling Fire Sounds
Birchwood Crackling Fireplace
Fire In Fireplace
Link



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ccCcc
  2019-02-27 04:19:25, szerda
 
  Jocko - Olé (Radio Edit)
Banquet - Drunken Sailor (Guiness Mix)
Link

[Picture: Sai Baba's light glowing body]





Csak szigorúan!

- Nem tudom ki hívja a nem tudom kit, vétel!
- Itt nem tudom ki, vétel!
- Nem találjuk a kért Track-eket! Ismétlem. Nem találjuk a kért Track-eket! Nem tudom ki, vetted? Vétel.
- Nem tudom ki, itt a nem tudom ki, vettem. Lazítsatok, menjetek napozni, piknikezni, kurvázni, hallgassatok másmilyen zenéket is, legközelebb meglesznek azok a Track-ek. Vége.





Gondolatok: Ez nagypjainkban már ócskavasnak is rossz. De a búslakodóknak, ott van a XXI. századi legújabb K2 Black Panther... (Észak-Korea)

Hm... Hát, nem is tudom... Szerintem én a legmodernebb orosz tankra fogadnék szívesebben. De annak a típusnak szerintem még a nevét sem tudjuk... De szerintem még az Armata-knál sem jobb [K2 Black Panther].

- Álláh Ákhbáááááááárrrr!

Legmodernebb fordításban és lényegi értelmezésében:

"- Sátán hatalmas!"

(Istennek ehhez nem sok köze van, azt nem állítanám hogy egyáltalán nincs, de valószínűleg nem sok...)



Link

UST

Unidentified Sound Track:

Hans Zimmer - Chase (The Peacemaker Soundtrack) [?]

Lehetséges verziók:

[?]

Játékidő hosszúsága:

[?]

Hans Zimmer - The Peacemaker
Genre: Stage & Screen
Style: Soundtrack, Score

Trains 13:51
Devoe's Revenge 5:14
Sarajevo 8:40
Chase 17:04
Peacemaker 9:47

Hans Zimmer - Chase (The Peacemaker Soundtrack) [3:42]

Nem egyezik!

x'D

Hans Zimmer - Peacemaker [9:45]

"Egyezik"

Szisztematikusan észlelő macskusz





Hm... ennek a fogai nem nagyon stimmelnek, akkor ez valami hibrid kiborg macskusz, prototípus






Ez így nem jó! Majd én elvállalom a fogorvosi szerepet is!
Hát miféle macskusz az, ha nincsenek hegyes fogai? Hm?
Anélkül nem is lehet igazi macskusz! Az a szexepilje!


Milyen a vőlegény, mikor a menyasszony nem tigrist kapott ajándékba?
Link

Jó lesz az sechs-nek (hatnak) is... Nem pedig vier (négy)... Hhahh...

Még sokat kell tanulnia a "kis padawan-nak", ha még ennyi alapot sem tud, pláne a rendezőnek és a forgatókönyvírónak...





Genre: Stage & Screen | Modern Classical
Style: Soundtrack, Theme, Film Score

Mai Wei:

Music: [?]






Hans Zimmer - Chase
Hans Zimmer - Peacemaker











Two Steps From Hell - Fire Nation (Invincible)






Link

Music: [?]

Mai Wei:

Ez az album full-ra "kilőve", Aeon of Fear: Be Afraid of Your Reality (2004)

Hm... Mi fog nekem energiát adni? Szőrnyű! Tragédia, ilyen ez a youtube, lehet a feltöltők is, nem tudom, nem hinném hogy nem voltak feltöltve korábban. Elég volt rá gondolni, vagy vágyakozni, és sshhh...

Eltűnt! Még csak meg sem erőltettem magam. Érted...

Zenére kell "harcolni", legalább csak dob hangzás lenne, valamiféle harci, vagy furulya...

Nem! Csak vicceltem, az nem nekem való...

Altars of Rebellion
Country of origin: Colombia

Hm... Colombia! Miért mindig a kokain jut erről eszembe mindig? Nem is értem...

Nah, mindegy. Nem mintha élnék vele, nincs ilyesmikre szükségem.

De a kávé, az bizony eszembe jutott, korábban.

x'D

Como estas amigos!

Nagyjából ennyit tudok spanyolul, ennyi talán elég hogy egy AK-47-essel ne lőjenek agyon ha éppen egy olyasmi ültetvényre keverednék...

...vagy nemsokára már plazmavetőkkel...

Mert azok már nem kardokkal és pikákkal jönnek, mint régebben...

Csak a bőröm túlságosan világos, szóval lehet nem vennék be, a köszönéses "trükköt". Jah, de van szolárium is! Áhhhááh! Életemben nem feküdtem be olyan gépbe és nem is fogok. Nem bízok meg benne. Pedig az egyik rokonomnak van több helyen is. Szóval tudnék mesterséges "kamu"flázst készíttetni magamnak. Csak egy idő után lehet vedlenék...

x'D

Egyszer megkért engem néhány évvel ezelőtt, hogy több száz szórólapot dobáljak bele szerencsétlen emberek postaládáiba, kertes házas részeknél is, a kutyusok persze ennek nem nagyon örültek, amolyan vadállatias morgások és ugatások közepette, elvégeztem azt a küldetést a rokonomnak, ő egy nő. Nagyjából ennyit járultam hozzá az üzletéhez, annyi bőven elég is volt nekem, még sok is, mert amúgy is bizonyos dolgok terén lusta vagyok, aztán dobott néhány "lepedőt", ez lehet olyan divatos szó, azóta sem találkoztunk. Ilyen a jó rokoni kapcsolat. Undorodok a pénztől, miért is titkolnám, sajnos én ilyennek születtem, bár nem ilyennek akartak engem, de az már más kérdés, majd én és az "istenek" eldöntik, a földi emberkék helyett, sok mindent...

x'D

Amikor a szüleimnek mondtam azt hogy egymáshoz nem sok közünk van, azon kívül hogy ők "megteremtették" azt a fizikális testet amelyben jelenleg itt létezek, szintén földi emberként, mert mostanában az is nagy divat bizonyos szellemcsaládoknál. Akkor ők is meg voltak rám sértődve. Mégis hogyan mondhatok ilyet nekik? Kérdezték. Egyszerűen! Őszintén.

Elég két mondatot szólnom nekik olykor, és már a plafonon táncolnak, persze képletesen. Ebben tehetséges vagyok, úgy tűnik, provokációban.

De nem csak én tehetek erről, ők is. Mi értelme a plafonon táncolni? Hm? Persze ők ezt nem értik...

Másik plátió kérdés. Minek "csináltak" meg engem? Nah, akkor aztán... Le sem írom inkább.

Káromkodások hangja száll, nem tőlem, mindegy hogy akár este 11 óra van, pnaleházban, nem számít...

Nem tudnak uralkodni a Tűz elem felett, ugyebár mindkettőben van Tűz elem, ami domináns, mindenkiben megvannak az elemek, nem mindegy milyen arányban.

Ők abban a tévhitben létenek, hogy énnekem ők sok mindent tanítottak. De én is tudtam volna nekik tanítani sok mindent, csak őket nem érdekli. Szóval onnantól kezdve tárgytalan.

De a Barátok Közt, az "fontosabb" meg az ehhez hasonlók érdeklik őket. Ők úgy vélik, hogy abban reális dolgok vannak. Hogyne lenne reális, egyik "majom" ami neki tetszik elkezdi utánozni a másik "majmot". Ez rám is vonatkozik természetesen, csak én jobban értem a mögöttes folyamatokat is. Mit, miért. Ezt állítólag sokak "tanulásnak" vélik. Amikor azt mondom arra hogy "agymosás", szintén káromkodás hangja száll tőlük, már megszoktam, de még nem szöktem meg, sok ismerősöm szerint ők nem bírnák, de én bírom...

x'D

Kiváló lehetőségek vannak egy "puskaporos", Battlefield különkiadású környezetben például nyugodtnak maradni. Sokak állítólag már öngyilkosok vagy szülő gyilkosok lettek volna, ha ők hasonlókat átéltek volna mint én. Régebben például sok verést kaptam, mint anno akár Spártában, sokszor nem is sírtam, mivelhogy rossz voltam, őszerintük, az ő szabályaik és törvényeik alapján. De én is tudok azokhoz hasonlókat kitalálni. Nem nehéz. Állítólag démon vagyok, az anyai nagymamám szerint, mert ő megállapította még a sírásomból is, amikor még csecsemő formában léteztem itt fizikálisan...

Hm... Nem tudom higyjek-e egy babonásnak. A "falusiak", bár már Cinkota nem minősül annak napjainkban, ahol sok tót és sváb lakott, ők (is) kedvelték a babonákat, olykor szertartásokat. Eleinte még egymást is ütötték, érdekes...

Unatkozásnál tán egy fokkal "jobb" időtöltés, de egyébként nem jobb annál, szerintem. Kinek mi a "jó"? Én nagyon szoktam ilyesmibe beleszólni egyébként. Merthogy az érv úgy szól, hogy mivel ők az "ősök", mármint a fizikális szüleim, nekem nincs "jogom" beleszólni az ő dolgaikba, mert ők azáltal hogy ősök, halálukig felettem állnak. De még akkor is ha távol lennék tőlük. Mivelhogy ők "teremtettek" engem.

Persze én ezt a "koncepciót" nem igazán így fogtam fel, már csecsemő korom óta sem. De azért sokszor inkább békepárti voltam, de sokszor nem.

Szavazásnál. Én nem akarok szavazni. Nem, te fogsz szavazni, mert ha nem akkor jön Lucifer, Sátán, Isten, a kicsi istenek is, az "idegenek", földönkívülek, démonok, meg ehhez hasonlók, ki leszek tagadva, stb. Armageddon lesz, az egyébként is lesz, és volt is többször is, de mindegy. Persze ők ateisták. Jó, oké, szavazok a kedvetekért, hogy "békességet" csaljak lelkivilágotokba. De azért megjegyeztem... Ugye nem gondoljátok azt komolyan hogy akármelyik "kis embernek" a szavazata sorsokat fog eldönteni? Mert úgy is az a párt lesz megválasztva amelyik jól ki tudja szolgálni a háttérben lévőket. Szintén káromkodás hangja szállt... Természetesen én egy hülye ember vagyok. Szerintem nem egészen.

Szóval emiatt is állítottam azt, hogy ők csupán a fizikális szüleim, szellemiekben semmi az égadta világon nincs közünk egymáshoz. Ez nem tetszett nekik.

Ez csak amolyan " camouflage", "kamu", álcázás, hogy hasonlítsak őrájuk, mert csatába kell menni, csak nem fizikális síkon, egy egész hadsereget kell leaprítani egyedül, néha, a "rosszakból"...

Dizájnos is... Adnak a dizájnra...

Ha ők fel tudják használni az energiáimat, akkor én is fel tudom használni az övékét, Ilyen egyszerű, de nagyszerű...

=(^.^)=





Technikai szünet...



Link

Nah, nézzük mi is a felhozatal...

Mostanában Melodic Black Metal lesz szerintem a "menü", mert mostanában azt nem unom...

A lentibb előadót és albumot is akor hallgattam legelőször, ez nem lesz másképp a következőkkel sem...

Mivelhogy ábécé sorrendben válogattam, régebbieket nézegettem. Hm...

Admortem
Aeon of Fear
Aetheres

Nah, legutóbbinak 2 nagy albuma is van, az már 4 nagy album lesz, ennyi elég is lesz egyenlőre szerintem, fogalmam sincs milyen lesz, csak úgy linkelgetni fogom, közben hallgatom is majd, gépelni is kéne...

Jaj, tele vagyok "programokkal".

x'D

Nem is, ennek 2011-es albuma van, az már énnálam "soknak" számít... Admortem-nek... Hm...

Aetheres: Laknienie misterium nocy (2001)

Ez már ránézésre sem lehet annyira rossz... Csak az a kérdés mi lesz belőle feltöltve.

Aetheres: Dark Wisdom's Domain (2009)

Aeon of Fear: Be Afraid of Your Reality (2004)

Ennek ha minden "igaz", akkor nő az énekese, mindössze 1 darab nagy albuma van ennek az előadónak, a semminél több, de nem erőltették meg magukat ők sem. Nah... Kezdjünk is bele...

Nézzük a lengyeleket. Mit "tudnak".

Az első Track kapásból "kilőve", sebaj néhány fel van töltve... Legalább le van a "gond" róla.

Aetheres - W nocy...

x'D

Még el sem kezdődött a "meccs". Egyből K.O. Hm...

Ezzel sincs másképp... Úgy tűnik...

Aetheres - Obdarowując milczeniem

Egész jól haladunk. Meditatív tudatállapotban, csak a klaviatúrámnak a gombjainak a hangját hallgattam idáig, miközben gépelgetek...

Vezet a youtube, lehet a BOT-jaik is, nyerésre állnak...

Ez fel van töltve, pontosan a 3. Track az albumról, micsoda idők...

Aetheres - Kojący szept

Hát ezt nem fogom a "szívembe" zárni szerintem, ha "sima" Black Metal-ról van szó, énnálam az Immortal és az Inquisition vezetnek, továbbá a régi Katatonia, meg az ahhoz hasonlók, nem sokat találtam idáig belőlük. Ugye még a Gothenburg-os válogatás, az már ugye Death, azok amolyan kedvencekké váltak, aztán úgy nagyjából "kifújt" a téma, idáig...

4:20-nál azért nem rossz az a rész, csak az énekes hangja és előadásmódja nem igazán tetszik...

Akkor már félig meg is ette a "fene" az egészet.

4. Track kilőve, az 5. is, ami egyébként 55 másodperces, szóval ha fel is lenne töltve, nem hinném hogy belinkelném...

A 6. is...

Egész jól haladok, "rosszabbra" számítottam, úgy sejtettem minimum fél órát hallgatom majd, közben gépelgetem az Enneagram-os témát is. Nem egészen így történt. Szóval íme a bizonyság, a jövőről való elképzelés, részben bizony illúzió...

A gyakorlati rész kicsit másabb most is, mint amilyen az elméletem volt előtte.

Még ez a 7. Track fel van töltve... Bezsenność a címe, meghallgatom, annyira nem "hasad" meg a "szívem" egyébként, hogy nincs feltöltve a többi, szerintem sokat nem veszítettem, egyébként is még van bőven előadó és Track másoktól is.

Az album természetesen "úgy zárul", hogy "sehogy", erősen idézőjelben, mert a 8. Track sincs feltölve youtube-on.

Azért 25%, az 25% testvérek közt is, negyedét sikerült meghallgatni, nem semmi...

lapozzunk, de csak virtuálisan. Van még egy nagy stúdió albumuk vagy "lemez". De ezt csak "ilyesztgetés" gyanánt...

x'D

Tegyék meg tétjeiket! Mennyi Track lesz feltöltve a következő albumról?

Nyeremény, a világ összes pénze + végtelen pénze

...azokat még nyomtatják vagy ki sem nyomtatják...

000% - 0100 Kredit (Erősen esélyes, de csak tipp)
025% - 0250 Kredit
050% - 0500 Kredit
075% - 0750 Kredit
100% - 1000 Kredit (Szerintem ez esélytelen)

Hm... Nah, 1. Track fel van töltve, a "101"-es, 1:01

Egyébként eredetileg a "hivatalos" az 56 másodperc.

In the Gloom of Stars (Intro)

A 2. is fel van töltve... Hm...

Aetheres - Katharsis

Már csak 5 Track maradt, a 7-ből, ha az intro-t nem vesszük figyelembe akkor mindössze 5 Track van az albumon, ami "normális", merthogy a 7. is rövidebb instrumentális outro, bár ugyan 2 perc 25 másodperces.

3. Track... is... Aetheres - My Soul's Temple

Ezen az albumon már tűrhetőbb a "csávókám" hangja...

Bár még mindig egy "ragadozó dinoszauruszéhoz" tudnám hasonlítani, aki éppen készül éhen halni, de még előtte ordít kétségbeesésében. Mert ugye a ragadozók átka az szokott lenni, hogy ha legyengül vagy ha annyira megsebesül, megbetegszik, akár megöregedett, nem tud zsákmányt ejteni magának, még egy Zsákos Frodót se, akkor nincs hami, aztán "csókolom", vége a dalnak...





Nah, mindegy...

4. Track is fel van töltve... Aetheres - Beyond the Vast Water

5. is fel van... Aetheres - Inwokacja Cienia

Nah, ez már nagyjából 70%, ugye? Ha jól számolgatom fejben...

Majd, ha elvileg lesz 6. Track akkor lesz 85%, pont... 86 kerekítve, nagyjából "így".

Ez az album "nagyon megijedt" mert van 6. Track is, Aetheres - Encountering the Omniscient

7. is fel van töltve... Aetheres - Esoterical Realms Outro

Az így 100%, jósnak nem lennék jó... Az tény. Én magamban 50%-ra tippeltem, de csak amiatt mert az középen van, amolyan "középút". De nem az arany...





Melodic Black Metal

Aetheres - Kojący Szept
Aetheres - Bezsenność
Aetheres - In the Gloom Of Stars Intro
Aetheres - Katharsis
Aetheres - My Soul's Temple
Aetheres - Beyond The Vast Water
Aetheres - Inwokacja Cienia
Aetheres - Encountering The Omniscient
Aetheres - Esoterical Realms Outro






"Vagy elkezdik azt élvezni, hogy durván beszélnek, így tudatják a többi emberrel, mennyire "igaziak", mennyire dörzsöltek."

Majmok Bolygója - Mintabűnös
Siska Finuccsi - A Bolygóm Neve: Halál (közr. Killakikitt)
Link


Hot Shots! - Drinks are on me! Mindenki a vendégem!

"például ragaszkodhatnak ahhoz, hogy az étteremben ők fizessék ki mindenki vacsoráját"

Miért mindig enni, vagy zabálni? Inni kell! Én csapvizet, szódát és energiaitalt szoktam. Nem tehetek róla hogy arról a mondatról, ez a filmjelenet ugrik be. Vagyis annyiból tehetek róla, hogy sokszor megnéztem már, mármint az egész filmet...

Hát igen, a "mindenkibe" gyakorlatilag beletartozik az egész Föld bolygó lakossága is. Pontosan kell fogalmazni és meg kell válogatni a szavakat. Hm...

x'D



Link

1 lepedő az hány négyzetméretes lesz? Legalább fehér színű? Hm... Rendben!

Szóval meg fogom keresni valahol, egy gyalogsági ásóval a kezemben, valamelyik kincses szigeten biztosan el van ásva egy hatalmas nagy ládában a homok alá, mert az tényleg kincset érő...

Én nem pénzre szoktam egyből gondolni, ha efféle szlenges kifejezést olvasok akár, "lepedő". Valaki azzal takarózik, valaki zászlót készít belőle, stb.

A gyújtósnak való... Iskolákban is... Felnőttképzés

...... ........... ........




Link
















ASMR Book Tapping, Scratching, Page Turning (No Talking)
Binaural ASMR. Page Turning (Thick Paper)
Link

- Áááááárhápcih-cih-cih! Mindig nyitott ablaknál alszok, még télen is, kazánházból származó égéstermék nem jó a kémyényből, 4 emeletes panelház, még mindig fűtenek. Minek? Előbb tapiztam a radiátort és nem volt hideg. Én is be tudok fűteni! Kicsit másképpen. Valami belement az orromba, pedig valójában nincs maszk vagy sisak rajtam. Lehet pont az a "probléma", mocskos koszos város ez a Budapest. Hiába reklámozták milyen "jó" város ez, az én szememben egyáltalán nem, sőt, le is nézem. Amilyenné vált, nem volt ez így mindig. Város napjainkban, az egyenlő a betegséggel. Persze vannak tisztább részei, de attól még város marad. Az a sok külföldi is, phfúj. Undorítóak! Tudok velük kommunikálni angol nyelven, de sokuk még köszönni sem hajlandó. Egyáltalán nem kedvelem egyiket sem. De még azokat sem kedvelem akik valaha "magyarok" voltak, de már nem "itt" élnek. Egyáltalán magától sokszor a földi embertől undorodok, hányingerem van tőlük alapból. Utóbbi néhány évben így érzek. Pedig én törzsgyökeres városi bennszülött vagyok itt Budapesten, ide születtem. Még akkor is ha másik Rendszerből kellett ide inkarnálnom. Most a jelenben én "itthon" vagyok "itt". Ha kényszerből ide vissza kell majd jönnöm, erre a bolygóra, abban nem lesz köszönet, az is biztos. Kicsit át lesz rendezve a "terep". Falusiakat jobban tisztelem, mert normálisabbak, sokkal, kommunikáltam némelyikkel néhány mondatot. Persze nagyon kevéssel szimpatizálok, mármint a földi emberek közül. Visszatérve a "hapcira", azért még jól tartom magam, tudtommal nincs betegségem, én nem tudok róla. Pedig voltam nem is olyan rég alkalmassági vizsgálaton is, kellett az egyik munkahelyhez. Egy igazi Macskusz mindig fiatalos és rugalmas, nem csak látszatra, hanem mindenben. Nah, mindegy, "ezt dobta a gép", valahogyan "el kell ütnöm az időt", hogy ne unatkozzak, lehetőleg minél békésebben, ösztöneimnek és bizonyos negatív "programoknak", késztetéseknek nem engedelmeskedve némely gyakorlatban, de lelkiekben úgy gondolom harcias maradok, mert az "összetevőim" alapján ilyesmi a kondicionált "természetem", ezzel együtt kell léteznem. Nincs bocsánat, akik sötétebbé tették ezt a bolygót, ez megbocsáthatatlan, mégis az ő energiáikat tudom többnyire felhasználni és sokszor átalakítani. Akik már teljesen megfertőződtek, ők sajnos "ellenségek", mivelhogy kártékonyak a többségre, de még a sajátjaikra is. Engem lehetőleg hagyjanak békén, én is békén hagyom őket, elvégre az intelligens lények bizonyos szemszögből szemlélve mégiscsak testvérek, még akkor is ha a fizikális kinézet miatt nem mindenki így véli. De az eltérő gondolkodásmód miatt mégsem "tesók", így van ez, valaha azok voltak, jó hosszú időnek kell eltelnie ahhoz hogy ismét azok legyenek. Szellemcsaládok és "frakciók", én megértem hogy ez amiatt is van hogy ne unatkozzunk, de azért mindennek van határa, vannak dolgok és szituációk amikre én már nem nagyon tudok "felizgulni", de a Tűz nem ezek közé tartozik. Szolgálat közben is, némelyik barbár emberállat-szerű primitív földi ember, fenyegetőzik énelőttem agresszív mozdulatokat tesz, hadonászik, de már az sem tud engem "felizgatni", nem tud engem "meghatni". Vannak dolgok amik már unalmasak olykor, rezignált arccal és összeszűkült szemekkel kell olykor végighallgatnom a "szép és bő szókinccsel" rendelkező beszédeket. Inkább ordibálásokat? Megszoktam már. Mindig "bevillan"... Mit élhetett már át az a "szerencsétlen" is? Pláne amelyik "buckalakók" által épített almokban nevelkedett, 5 vagy 10 testvérével együtt, valamelyik odúban vagy putriban...

x'D

Eposz-féle elmélkedés szabadon:

Amikor kevés akár az életenergia, mint most is, még a tüdőkapacitásom is legyengült, nem tudok annyi levegőt belélegezni, de nem érzem hogy fulladnék, mégis van benne kellemes is, komolyan, legalábbis énnálam. Amikor úgy véljük hogy elfogy valami, sokszor kétségbeesünk, a vég és az örök illúziója miatt, de az energia alapjában véve tiszta isteni energia, sokszor csupán át van programozva "sötétté", de az sem változtat végső lényegén. Az életenergia is alapjában véve tiszta, bármivé is alakuljon, végül az a sorsa hogy visszaalakuljon eredeti formájába ami a tisztaság.

Tegnap 24 órás szolgálatból jöttem "haza" reggel, azóta nem sokat aludtam, de eljött az ideje az alvásnak, mert már félig "haldoklok", már nem nagyon tudom tudatosan visszapótolni annyira hogy ne kelljen aludnom néhány órát, sokszor 3-4 óra is elégséges énnálam, nagyon mélyen tudok aludni, a "kicsi halál", olykor megváltás, a szenvedést sokszor nem érzékeljük olyankor, főleg a fizikális szenvedést, mint például fájdalom, stb.

Gépelnék tovább (mármint a másolásra értem), de a fizikális test folyamatosan küldi a tudatomnak is a jelzéseket, már fizikális fájdalmak gyötrik, a kevés és a lecsökkent életenergia miatt. Ez is természetes dolog. Szívritmuszavar ilyenkor, agy-fájás, ilyesmi. Szóval fel kell töltődnöm mint valamiféle "aksi", lehet miután kipihentem magam, a fizikális részleges (amiatt részleges, mert öregszik az én fizikális testem is) regenerálódás után lelkesebb leszek gépelés terén...

Jelenleg, ebben a jelenben ami most rögtön egyben múlt is lesz, leharcolt állapotban, kivételesen nem Macskusz formában...



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogy rohadnál meg!
  2019-02-27 03:40:30, szerda
 
  Húúú, baszd meg... Ez tényleg...
Pedig csak viccelni akartam és feltételes módban volt.
Jobban oda kell figyelni a gondolatokra...
Ráfér majd egy kis kozmetika. Gyenge volt az immunrendszere.



Link







Sathanas - Crowned Infernal

Crown Of Thorns - Of Good And Evil

Eternal Tears Of Sorrow - Aurora Borealis

Sentenced - The War Ain't Over!

Novembers Doom - My Agony, My Ecstasy

Misanthrope - 1666...Théátre Bizarre

Eternal Tears Of Sorrow - Dawn | Another One Falls Asleep
Eternal Tears Of Sorrow - The Law Of The Flames
Eternal Tears Of Sorrow - Dirge

Astral Rising - Dark Clearness (EP - 1991)
Astral Rising - Sculpture (EP - 1991)
Astral Rising - Skadia

Astral Rising - Beggar Of New Hopes






Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas
Link

Black / Death
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ooOoo
  2019-02-27 03:30:26, szerda
 
  Blind Myself - Jó Szándék Kövei
Link

Jó szándék kövei



Hasíts szíjat saját hátból!!!
Hasíts szíjat időben!

Elkoptathatatlanul fekszik az út a törött lábad elé
Amit pont a jó szándék hideg kövei törtek kétfelé

És az utat elhagyók csak ülnek, és a belső fülön át
Dicsőülnek meg, onnan dicsőülnek meg

Hasíts szíjat időben!!!

Elporlaszthatatlanul fekszik az út a törött lábad elé
Amit pont a jó szándék rideg kövei törtek kétfelé

És az utat elhagyók csak ülnek, és a belső fülön át
Dicsőülnek meg, onnan dicsőülnek meg

Miért a példabeszédeddel- akarsz a súlyaidból átaggatni rám,
Hogy beszedd a napi hála-adót
Miért az ivadékaidból akarsz erőt lopni, hiszen már
A te hátadból is készült szíj!

Elporlaszthatatlanul fekszik az út a törött lábad elé
Amit pont a jó szándék rideg kövei törtek kétfelé

És az utat elhagyók csak ülnek, és a belső fülön át;
Dicsőülnek meg, onnan dicsőülnek meg

Hasíts szíjat saját hátból!!!
Hasíts szíjat saját hátból!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sajnálom kisfiam. Én nem hiszek a tündérmesékben!
  2019-02-27 01:17:19, szerda
 
  Wizard Master - A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors



Will: [in his dream] In the name of Lowrek, Prince of Elves, demon begone!

[Will zaps at Krueger with magical beams while running toward him]

Freddy: Aah!

[Freddy grabs Will, stopping the zapping]

Freddy: Sorry, kid. I don't believe in fairy tales.

[stabs Will in the heart]



Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Drunvalo Melchizedek - Az Élet Virágának ősi titka
  2019-02-26 23:15:21, kedd
 
  Az Anyaföldnek felajánlott, 1985 és 1994 között elhangzott Élet Virága előadások szerkesztett átirata

Negyedik Fejezet

Az elvetélt tudatfejlődés és a Krisztus-háló megalkotása

A lemuriaiak tudatformáló tevékenysége

Lemuria halhatatlan lényei szülőföldjükről egy, az újonnan kiemelkedett Atlantisz kontinens északi részén elhelyezkedő apró szigetre "repültek". Hosszú ideig várakoztak a szigeten, melyet ők maguk Udalnak neveztek, majd nekiláttak szellemi tudományuk újjáteremtésének. Ha láttuk volna őket, bizonyára nem értettük volna, hogy mit csinálnak; alighanem azt gondoltuk volna, hogy elment az eszük. Hogy beszámolhassak tetteikről, először valami mást kell bemutatnom.

* Az emberi agy szerkezete

Képzeljünk el egy kör alakot ami az emberi koponyát szimbolizálja és mutatja be felülnézetből. Az emberi agy két összetevőre, a jobb és a bal agyféltekére tagolódik.

A bal oldal a férfi, a jobb pedig a női jellegű oldal, s kettejüket a corpus callosum (kéregtest) választja el egymástól. Thoth tanításai alapján a két agyfélteke természete a következő: a bal oldali, férfias összetevő mindent abszolút logikusan lát - úgy, ahogy van, mondhatnánk. A jobb oldali, női alkotó sokkal inkább tapasztalja, mint érti a dolgokat. A női és férfi természetű észlelés voltaképpen tükörképei egymásnak - mintha tükör lenne ékelve kettejük közé. Ha a LOVE (SZERETET) szót beírnánk a férfi alkotórészbe, azt a feliratot úgy fogná fel, ahogyan az írás "fordítva" tükröződne benne. A női alkotó azonban pontosan ennek a tükörképét látja. Amikor a férfias rész a női látásmódját szemügyre veszi, azt mondja: "Ebben nincs semmi logika." A nő ránéz és így szól: "Hol vannak az érzések?"

Az agy további négy, vékony réteggel elválasztott lebenyre oszlik. Az agy férfias oldalának hátsó része tükrözi az elülső oldalt. A női oldal hátsó része is ugyanígy tükrözi az előtte lévő részt. A férfias, logikai összetevő hátsó részén egy merőben tapasztalati alkotórész helyezkedik el, a női összetevő hátsó részén pedig egy teljes egészében logikai összetevő található. Olyan ez, mintha négy tükör reflektálna egymásra ezen a négyféle módon. Később a geometria tárgyalásakor meglátjuk majd, hogy a férfias jellegű agyfélteke elülső része, vagyis a logikai komponens a háromszögön és a négyszögön (két dimenzióban) vagy a tetraéderen és a kockán (három dimenzióban) alapszik. A női agyfélteke elülső oldala, azaz a tapasztalati alkotóelem pedig a háromszögre és az ötszögre épül (két dimenzióban) vagy a tetraéderre és az ikozaéderre (három dimenzióban). A bal elülső és a jobb hátulsó logikus részt valamint az elülső és hátulsó tapasztalati részt egy átlós vonal köti össze egymással. Thoth szerint agyunk fentiek alapján épül fel.

* Atlantisz lakóinak kísérlete egy újfajta tudatosság megteremtésére

A megfelelő idő elérkeztével a Nakaal iskola tagjai Atlantisz felszínén spirituálisan megjelenítették az emberi agy sajátos szerkezetét. Céljuk egy újfajta tudatosság megteremtése volt, mindazon ismeretek alapján, amit a Lemurián eltöltött idők során sajátítottak el. Úgy gondolták, hogy az agy képzetét kell elsőnek megalkotni, s csak azután tud Atlantisz új tudatának teste kifejlődni. Thoth emberi agyról alkotott elképzeléseinek ismeretében cselekedeteik értelme számunkra is világossá válik. Először a sziget középvonalán körülbelül 12 méter magas és 6 méter vastagságú, a sziget két felét egymástól elválasztó falat húztak fel. A szó szoros értelemben a vízbe kellett gázolniuk, ha át akartak jutni az egyik oldalról a másikra. Majd erre a falra merőlegesen egy másik, kisebb falat emeltek, amely a szigetet négy térfélre osztotta.

Azután a Nakaal Misztériumiskola 1000 tagjának egyik fele - a természetüktől függően - a sziget jobb oldalán, míg a másik 500 ember a bal oldalán telepedett le. Ez akár azt is jelenthetné, hogy az összes nő a sziget egyik oldalát, a férfiak pedig a másikat foglalták el, ám az én értelmezésem szerint az, hogy egy adott személy melyik térfelet választotta, semmiképpen sem nemi jellegétől, hanem tudatának természetétől függött. Eképpen az iskola tagjainak egyik fele az agyfélteke férfias jellegű összetevőjét, míg a másik a nőies részt jelenítette meg. Évezredeket töltöttek ebben a fizikai állapotban, mígnem úgy érezték, hogy készen állnak a következő lépés megtételére. Kiválasztottak 3 embert maguk közül, a corpus callosum, a két agyféltekét összekötő híd képviseletére. Thoth apja, Thom is a kiválasztottak közé tartozott. Kizárólag ő és a másik 2 kapott engedélyt arra, hogy a sziget minden részét bejárhassák. A sziget két felének pedig továbbra is teljesen külön választottnak kellett maradnia. Ezek hárman azután lassanként minden energiájukat, gondolatukat, érzelmüket, és az emberi lét minden egyes megjelenési formáját egységes földi emberi elmévé hangolták össze, mely nem sejtekből, hanem sokkal inkább emberi testekből épült fel.

A következő lépésben az Életfa körvonalait Atlantisz felszínére vetítették, az alakzatban amit használtak, melyben 10 helyett 12 kör szerepel, a 11. és 12. körív azonban a kontinensen kívülre került, az egyik Udal szigetén helyezkedett el, a másik pedig Atlantisz déli vizeiben fürdött. A szárazföldön tehát 10 alkotóelem, vagyis a számunkra ismerős forma kapott helyet. noha a föld felszínén 100 mérföldekre nyúlott, Thoth szerint az Életfa képét rendkívüli pontossággal vetítették ki. Vannak arra utaló jelek, hogy az Életfa gömbjeit az atlantiszi városok méretének és alakjának meghatározásához használták. Platón Kritiász című művében megemlíti, hogy Atlantisz fővárosa 3, egymástól vízzel elválasztott földgyűrűből állt. Arról is ír, hogy a várost vörös, fekete és fehér kövekből építették fel. Az előbbi kijelentésemet megvilágítja majd a Nagy Piramisokról szóló fejezet.

* Lemuria szülötteinek elhívása

Atlantisz elméje, a Nakaal Misztériumiskola hirtelen, egyetlen nap leforgása alatt életet lehelt az Atlantisz színén elhelyezkedő Életfába. Ez a mozzanat az Életfa minden egyes körében energiaörvényt keltett. Miután az örvények mozgásba lendültek, Atlantisz elméje pszichikus kommunikáció útján magához szólította Lemuria szülötteit. Az Észak- és Dél-Amerika nyugati partjánál és más helyeken letelepedett lemuriaiak milliói a vonzásnak engedelmeskedve megindultak Atlantisz irányába. Nagyméretű vándorlás vette kezdetét, s az elsüllyedt Lemuria eredeti lakói Atlantisz felé vonultak. Emlékezzünk, a lemuriaiak női természetű, jobb agyfélteke dominanciájú lények voltak, s a belső kommunikáció számukra nem jelentett nehézséget. Mindamellett a lemur tudat planetáris szinten, napjainkhoz viszonyítva, ekkor még csupán egy 12 éves gyermek fejlettségi fokát érte el. Még mindig gyermekcipőben járt, s centrumainak némelyike még nem lendült működésbe; az Életfa 10 köre közül mindössze
8-at uraltak. Tehát minden lemur bevándorló személyiségétől függően a 8 központ valamelyikébe tartott. Letelepedtek és nekiláttak, hogy városaikat felépítsék.

A maradék 2 energiaörvényt senki sem hajtotta uralma alá, egyetlen ember sem telepedett meg bennük. Ám ez a 2 örvény életet vonzott maga felé, mivelhogy az élet folyamában egyszerűen nem léteznek kihasználatlan helyek. Az élet maga gondoskodik arról, hogy betöltse az üres területet. Ha például az autópályán egy autó mögött túl messzire lemaradunk, egy másik autó betölti a szabadon hagyott helyet, igaz? Az élet mindig megtalálja a módját annak, hogy betöltse az űrt. Pontosan ez történt Atlantiszon is.

Jóllehet a lemuriaiak csupán 8 örvény területén telepedtek meg, a maja feljegyzések világosan utalnak arra, hogy bukásakor Atlantisz 10 várossal rendelkezett. E feljegyzések egyébként a British Museum-ban őrzött Troano dokumentumban szerepelnek. A becslések szerint legalább 3500 éves dokumentum nagy részletességgel számol be Atlantisz elsüllyedéséről. A maja irat fordítója, a francia történész, Le Plongeon szerint a kataklizma egyedülálló összefoglalóját tartalmazza. A következőket olvashatjuk a szövegben:

A 6. Kan évében a 11. Muluk napján a Zak hónapban borzalmas rengések rázták meg a Földet, melyek megszakítás nélkül követték egymást egészen a 13. Chin-ig. Mud hegységeinek országa, Mu földje feláldoztatott amint kétszer kiemelkedett a vízből. Egyetlen éjszaka alatt hirtelen eltűnt, miközben a völgyteknőt folyamatos vulkáni kitörések rengették. A vulkánikus erők szorításának engedve a kontinens több ízben elsüllyedt, majd különböző helyeken újra felbukkant. Végül, amikor már képtelen volt ellenállni az őt rengető erőknek, a föld felszíne betöredezett, s 10 ország szakadt darabokra és szóródott szét, majd elnyelték őket a hullámok 64 millió lakosukkal együtt.

Az említett 10 ország az Életfa 10 pontjára utal. A dokumentum egy építészetileg rendkívül bonyolult és kifinomult várost mutat be, amint belsejében és a város körül elhelyezkedő vulkánok kitörései a piramisaikat és minden mást elpusztítanak, az emberek hajóra szállnak és megpróbálnak elmenekülni. A dokumentum maja nyelven íródott, amely képeket használ mondanivalója kifejezéséhez.

Az elvetélt evolúció

* A használaton kívül maradt örvények földönkívüli fajokat vonzanak magukhoz

Thoth elmondása alapján azt a bizonyos 2 üresen maradt örvényt 2 földönkívüli
faj - méghozzá 2 teljesen különböző származású csoport vette használatába. Az elsőként érkezett telepesek a héberek voltak. Thoth állítása szerint a bolygónkon kívülről származnak, azt azonban nem tudom, hogy pontosan honnan jöttek. A héberek olyan helyzetben voltak, mint az a gyermek, aki bizonyos tárgyakból megbukott, s újra kell járnia az ötödik osztályt. Nem léphettek tovább az evolúció következő szintjére, tehát osztályt kellett ismételniük. Más szóval, olyan gyermeknek számítottak, aki már túl van például a matekvizsgán, míg másokon még nem. Sok olyan dolgot ismertek, amiről még az őket megelőző csoportoknak nem volt tudomásuk. Törvényes engedélyt kaptak a Galaktikus Tanácstól, hogy abban az időben a Föld bolygón evolúciós pályára léphessenek. Számos olyan fogalmat és ismeretet hoztak magukkal, amelyekről az őket megelőző földi embereknek fogalmuk sem volt, minthogy még nem érték el a tudatosságnak azt a fokát. Úgy gondolom, e kölcsönhatás voltaképpen jótékony hatást gyakorolt a földi emberek evolúciós fejlődésére. Letelepedésük nem okozott semmilyen problémát.

Ellenben a másik, az idő tájt a Földre lépett faj hatalmas bajok okozójává vált. Ez a csoport a közeli Mars bolygóról települt át. (Tudom, hogy ez furcsán hangozhat, s még ennél furcsábban hangzott mindez 1985-ig, mielőtt Richard Haagland és mások elméleteikkel nyilvánosság elé nem léptek.) A Földön kialakult helyzet mára már nyilvánvalóvá vált, hogy ugyanez a faj még manapság is jelentős gondokat okoz. A titkos kormányzat és a világ milliárdosai marsi eredetűek, legalábbis marsikus géneket hordoznak sejtjeikben, s egyáltalán nem rendelkeznek emocionális/érzelemtesttel.

* A Mars a Lucifer-lázadás után

Thoth azt mesélte, hogy a Mars közel egymillió évvel ezelőtt sokban hasonlított a Földhöz. Azokban az időkben még bámulatosan szép bolygó volt. Felszínét óceánok, édesvizek mosták; fák, erdők borították; egészében véve csodálatos látványt nyújtott. Azután egy
múlt-béli "Lucifer-lázadás" következtében történt velük valami.

A kísérlet legkorábbi kezdeteitől, melynek mi is részesei vagyunk - és Isten minden teremtése voltaképpen kísérlet - négyszer kíséreltek meg a luciferi lázadáshoz (ha lázadásnak akarjuk nevezni) hasonló próbálkozást, s a vállalkozások minden esetben teljes káoszhoz vezettek az univerzum teljes széltében.

Több mint egymillió évvel ezelőtt a marsbeliek csatlakoztak a harmadik zendüléshez, amelyben az élet törvényeinek átalakítását határozták el. A kísérlet drámai kudarcba fulladt. A bolygók mindenütt elpusztultak, s ez alól a Mars sem volt kivétel. Megpróbáltak egy Istentől független valóságot teremteni, ami megegyezik ugyanazzal a folyamattal, amelynek manapság lehetünk tanúi. Más szóval, az élet egy részlete megkísérli önmagát minden más életformától elválasztani, és saját külön valóságát megteremteni. Minthogy mindenki egyszersmind Istenhez tartozik és annak részei, ez rendben volna - megtehetjük. Az egyetlen gond azonban az, hogy eddig még sohasem működött a teljes leválasztódás az Egészről. Mindazonáltal ők megpróbálták megvalósítani a lehetetlent.

Aki kísérletet tesz arra, hogy magát Istentől függetlenítse, egyúttal elszakítja szeretetkötelékét a Valósággal. Amikor tehát a marsbeliek (és sokan mások) egy különálló valóságot teremtettek, elvágták a szeretet kötelékét - leválasztották magukról az érzelemtestet - és ezzel egyáltalán nem, vagy csak csekély női jelleggel rendelkező puszta férfias jellegű emberekké váltak. Érzelemmentes, pusztán a logika útját járó lényekké formálódtak. Olyanok voltak, mint Mr. Spock a Star Trek-ben, aki logikus gondolkodáson kívül semmiféle más megközelítést nem ismert. A Marson és más helyek ezrein folytonos háború dúlt, mert lakóikban nem volt részvét, nem volt szeretet. A Mars puszta csatatérré vált, ahol egymást érték az ütközetek, mígnem végül nyilvánvalóvá vált, hogy a bolygó nem fog életben maradni. Az utolsó időkben planétájuk atmoszféráját szétoszlatták, felszínét tönkretették.

Még a Mars pusztulása előtt hatalmas tetraéder piramisokat építettek. Majd három-, négy- és ötoldalú piramisokat is emeltek, végezetül pedig egy olyan komplexumot létesítettek, amely képes volt mesterséges Mer-Ka-Ba létrehozására. Lehetséges olyan időutazó járműveket alkotni, amelyek úgy festenek, mint egy űrhajó, vagy különböző másfajta szerkezeteket, amelyek hozzá hasonlóan működnek. A Mars lakói egy olyan gépezetet hoztak létre, amely segítségével hatalmas távolságokat tudtak megtenni előre és visszafelé az időben és térben.

A marsbeliek kis csoportja megpróbált elmenekülni a bolygóról még mielőtt az teljesen elpusztult volna. Előre küldték magukat az időben, és sikerült egy, a letelepedésre tökéletesen alkalmas helyre kerülniük. Ez a bizonyos hely a Föld bolygó volt, a 65.000 évvel ezelőtti időkben. Megpillantották az Atlantisz felszínén kavargó kicsiny, lakatlan örvényt. Nem kértek senkitől engedélyt a letelepedésre. A lázadás részeseként nem járták végig a szokásos folyamatot, mindössze ennyit gondoltak mintegy maguknak, ami lényegét tekintve ilyesmi lehetett: "Rendben, tegyük meg!" Beléptek az apró örvénybe, s ezzel csatlakoztak a Föld bolygó karmikus evolúciós pályájához.

* A marsbeliek magukhoz ragadják a hatalmat

Mindössze néhány ezer marsbéli használta ténylegesen az idő-térdimenzió tudatszerkezetet, a gyermek tudatosságú emberek fölött, vagy építményt. Földre érkezésük után rögvest megpróbálták uralmuk alá hajtani Atlantiszt. Hadat akartak üzenni, és magukhoz akarták ragadni a hatalmat. Azonban csekély létszámukból és talán más okokból kifolyólag meglehetősen sebezhetőek voltak, következésképpen terveiket nem sikerült megvalósítaniuk. Végül az atlantidák/lemuriaiak leigázták őket. Azt ugyan meg tudták akadályozni, akik már korábban itt voltak őelőttük, hogy a marsbéliek legyőzzék őket, ám vissza nem tudták őket küldeni ahonnét jöttek. Ezekben az időkben a földi emberiség evolúciós fejlettségi foka egy tizennégy éves leánygyermek érettségének (tisztaságának) felelt meg. Tehát ami történt, napjainkhoz viszonyítva és hasonlítva nagyjából 60-70 éves férfi cselekedetéhez hasonlítható, aki magát egyszerűen ráerőszakolva irányítása alá von egy 14 éves lányt. Más szóval, erőszakot követ el rajta. Erőszaknak estünk áldozatul, hiszen nem volt választásunk. A marsbeliek egyszerűen elénk álltak és így szóltak: "Tetszik vagy nem, itt vagyunk." Azzal egyáltalán nem törődtek hogy mit gondolunk vagy érzünk ezzel kapcsolatban. Ez semmiben sem különbözött attól, amit az Európából származó hódítók és azok leszármazottjai az indiánokkal tettek.

Amikor a kezdeti konfliktus rendeződött, megállapodtak abban, hogy a marsbeliek megpróbálják megérteni a belőlük olyannyira hiányzó női jelleget; az érzelmeket, melynek ők ugyancsak híján voltak. A dolgok többé-kevésbé lecsendesedtek egy időre. A marsbeliek azonban lassanként kivitelezni kezdték bal agyféltekés technológiájukat, amelyről a lemuriaiak jobbára semmit sem tudtak. A lemuriaiak minden ismerete a jobb agyféltekés technikára korlátozódott, amelyről manapság csak kevés ismerettel rendelkezünk. A pszichotronikus gépek, varázsvesszők és effélék mind-mind a jobb agyféltekés technológiák közé tartoznak. Sokuk alighanem ámulatba ejtene bennünket, ha látnánk azokat működés közben. A jobb agyféltekés technológia segítségével szinte minden elképzelhetőt meg lehet valósítani, éppúgy, mint a bal agyféltekés technikával, ha teljes egészében kihasználjuk a bennünk rejlő lehetőségeket. Ám valójában egyikükre sincs igazán szükségünk - ez az a nagy titok, amiről mindannyian megfeledkeztünk!

A marsbeliek sorozatban állították elő a bal agyféltekés találmányokat, egyiket a másik után, míg végül megváltoztatták evolúciós pályánk polaritását, mivel bal agyféltekénken keresztül kezdtük érzékelni a környezetet, s nőiből férfi jellegűvé változtunk. Megváltoztattuk lényegünket. A marsbeliek lépésről lépésre, harc nélkül szerezték meg az irányítást, mígnem végül minden területet ők uraltak. Minden pénz és hatalom az ő kezükben összpontosult. A marsbeliek és a lemuriaiak közti gyűlölködés - a hébereket is a lemuriaiak közé sorolom - egy pillanatra sem csillapult, még Atlantisz legvégső időszakában sem. Gyűlölték egymást. A lemuriaiakat, a női aspektust, úgyszólván letaszították, és alacsonyabb rendű lényekként kezelték őket. Nem valami szeretetteljes szituáció. Olyan házasságban éltek, ami a női félnek nem felelt meg, bár úgy vélem, a marsbeli férfias rész nem sokat törődött azzal, hogy neki tetszik-e vagy sem. A helyzet nem változott egészen a 26.000 évvel ezelőtti időkig, amikor is a következő periódus kezdetét vette.

* Egy kisebb pólusváltozás és az azt követő összeütközések

26.000 évvel ezelőtt egy másik, kisebb pólusváltozás, s ennek következményeképpen újabb enyhe tudatváltozás zajlott le a Föld bolygón. A pólusváltozás a napéjegyenlőség precessziójának nevezett pólusingadozás azon pontján következett be, amelyhez napjainkban érkeztünk újra vissza. Jóllehet a tudomány regisztrálta, nem jelentett túlságosan nagy átalakulást.

E kisebb pólusváltozás idején Atlantisz egy darabkáját, mely körülbelül Rhode Island területének a felét tette ki, elnyelték az óceán hullámai. Az esemény óriási riadalmat váltott ki Atlantiszban, mert lakói úgy hitték, újra elsüllyedhet az egész kontinens, ahogyan az Lemuria esetében is történt. Abban az időszakban többnyire már elveszítették a jövőbelátás képességét. Hosszú ideig rettegésben éltek, mivel egyszerűen nem tudták biztosan, hogy mi fog történni. Még 100 év múltán is tartottak egy újabb katasztrófa bekövetkeztétől, majd félelmük lassanként lecsillapodott. Több mint 200 évnek kellett eltelnie, mire újra biztonságban érezhették magukat.

Atlantiszban az emlék azonban még mindig élénken élt. Egy ideig a dolgok rendben haladtak a maguk útján, majd megközelítőleg 16.000 és 13.000 között hirtelen, mint derült égből a villámcsapás, egy üstökös tűnt fel az égen, mely egyenesen a Föld bolygó felé tartott. Az atlantidák már akkor tudtak róla, amikor az még a távoli űrben rótta útját, mivel technológiájuk sokkal fejlettebb volt annál, amellyel mi rendelkezünk ma. Egyszóval, szemtanúi lehettek az üstökös közeledtének.

Hatalmas konfliktus bontakozott ki Atlantiszban. A kisebbségben lévő, ám az irányítást kezükben tartó marsbeliek lézer technológiájuk segítségével fel akarták robbantani az üstököst. A lemur népesség körében azonban nagyméretű mozgalom alakult ki a marsikus bal agyféltekés technológia bevetése ellen. A női aspektus így szólt: "Ez az üstökös isteni rendelésre közeledik felénk, s nekünk engedni kellene, hogy minden természetes módon menjen végbe. Hagyjuk, hogy a Földbe ütközzön, ha egyszer ennek kell megtörténnie." A marsbeliek természetesen azt felelték: "Nem, robbantsuk inkább szét az égen. Már csak kevés időnk maradt, cselekedjünk, különben mindannyian elpusztulunk." A lemuriaiak hosszas érvelését követően a marsbeliek végül, ha kelletlenül is, beleegyeztek abba, hogy hagyják az üstököst a Földbe ütközni. Az visítva száguldott végig az atmoszférán, hogy a Föld felszínét elérve az Atlanti-óceánba csapódjon Atlantisz nyugati partjánál, pontosan ott, ahol ma az akkor még az óceán fenekén fekvő dél-karolinai Charleston terül el. Az égitest maradványai ma négy állam területén található szétszóródva. A tudomány állásfoglalása szerint 13.000-16.000 ezelőtt ütközhetett a Földnek. Még napjainkban is kerülnek elő újabb darabok. Noha a töredékek többsége Charleston közelében található, a két legnagyobb rész egyike Atlantisz délnyugati területére zuhant. Ez a két jókora darab hatalmas lyukat vágott az Atlanti-óceán medrében, s ezek lehettek Atlantisz elsüllyedésének valódi okozói. A kontinens tulajdonképpeni elmerülése azonban nem abban az időszakban, hanem több száz évvel később következett be.

* A marsbeliek végzetes döntése

Az üstökös Atlantisz délnyugarti részére becsapódó darabjai éppen a marsbeliek által benépesített területet sújtották leginkább, elpusztítva lakosságának jelentős hányadát. Annak következményeképpen, hogy engedtek a lemuriaiak kérésének, a marsbeliek szenvedték a legsúlyosabb károkat. Az igazat megvallva, az elszenvedett csapás túlságosan megalázó és fájdalmas volt számukra. Ez az esemény egy nagyméretű tudatlefokozódás kezdetét jelentette. Egy olyan folyamat vette kezdetét, mely egy keserű gyümölcsöt hozó fa magját vetette el, azét a fáét, melynek termése még manapság is keserű táplálékul szolgál a földi emberiségnek. A mersbeliek lényegét tekintve és nem szó szerint azt mondták: "Mindennek vége. Elválunk tőletek. Ettől a pillanattól kezdve azt tesszük, amit jónak látunk. Csinálhattok, amit akartok, mi azonban saját kezünkbe vesszük életünk vezetését és megpróbáljuk irányítani saját sorsunkat. Soha többé nem hallgatunk rátok." Ismerős gondolatok és szavak ezek. Számtalan alkalommal lehettünk hasonló helyzetek tanúi elvált családok esetében szerte a világon. A gyermekek? Vessünk egy pillantást világunkra! Mi vagyunk a gyermekek!

A marsbeliek természetesen elhatározták, hogy uralmuk alá hajtják az egész Föld bolygót. Vágyuk a hatalom birtoklására - ami a marsbeliek elsődleges érintkezési felülete a Valósággal - haragjukkal egyenes arányban növekedett. Nekiláttak egy olyan komplexum megalkotásának, melyhez hasonlót a Marson építettek a régmúlt időkben, hogy újra létrehozzanak egy mesterséges Mer-Ka-Bát. Az egyetlen bökkenő csupán az volt, hogy már 50.000 földi év telt el azóta, s nem emlékeztek pontosan a szerkezet megépítésének mikéntjére - ők azonban úgy hitték, hogy még emlékeznek rá. Tehát megalkották az építményeket, és elindították a kísérletet. A kísérlet közvetlenül egy Mer-Ka-Ba láncolathoz kötődik, mely közel 1 millió évvel ezelőtt a marsi lázadással vette kezdetét. Később 1913-ban itt a Föld bolygón is létrehoztak egyet, azután 1943-ban egy következőt (a Philadelphia Kísérlet néven), s úgy hiszem, 1993-ban is megpróbáltak létesíteni egyet Bimini szigetének közelében. Ezek a dátumok voltaképpen a helyzet harmonikus frekvenciáihoz kapcsolódó, feltáruló időkapuk. A siker érdekében szükséges a kísérleteket ezekhez a kapukhoz időzíteni.

Ha a marsbeliek sikerrel jártak volna, a mesterséges Mer-Ka-Ba megalkotásában, abszolút uralmat szerezhettek volna a bolygó felett, ha ugyan ez volt a szándékuk. Ez esetben képesek lettek volna bárkit akaratukhoz hajlítani, jóllehet ez végül saját halálukat jelentette volna. Magasabb rendű lény soha nem gyakorol efféle hatalmat egy másik felett, ha ténylegesen érti a Valóság működését.

* A marsbeliek kudarcba fulladt Mer-Ka-Ba kísérlete

A marsbeliek megalkották építményeiket Atlantiszban, megkezdték a kísérletet, majd üzembe helyezték a szerkezetet, hogy beindítsák az energiaáradatot. Szinte már az első percekben kicsúszott a kezükből az irányítás, ami a téren és időn keresztüli zuhanásban nyilvánult meg. A rombolás mértéke sokkal borzalmasabb és bűnterhesebb volt annál, mintsem arról beszámolhatnék. Ebben a valóságban aligha lehetne nagyobb hibát elkövetni, mint létrehozni egy iránythatatlan mesterséges Mer-Ka-Bát. A kísérlet következtében a Föld alacsonyabb dimenziószintjeit elválasztó szövedék felhasadt - nem a magasabb, hanem az alacsonyabb szintek számára vált szabaddá az átjárás. Hogy egy analógiával éljek, az emberi test különböző részeit membránok választják el egymástól, sejthártyákat találhatunk a szívben, a gyomorban, a májban, a szemekben, stb. Gyomrunk felmetszése épp olyan lenne, mint a Föld dimenziószintjeit elválasztó szövedék felhasítása. A szellem különböző megjelenési formáit e dimenzionális membránok választják el egymástól, és semmiképpen sem szabad összekeveredniük. A vérnek nem a gyomrunkban, hanem az ereinkben van a helye. Egy vérsejt rendeltetése természetesen más, mint egy gyomorsejté.

A marsbeliek olyasmit tettek, ami kis híján elpusztította a Földet. A napjainkban fellépő környezeti katasztrófák ehhez képest eltörpülnek, noha a problémák, melyekkel napjainkban kell szembenéznünk, egyenes következményei múltbeli tetteinknek. [...]




* Bomlasztó örökségünk: a Bermuda-háromszög
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ooOoo
  2019-02-26 22:47:50, kedd
 
  Fasszopógeci - 256 Random Track
Label: Fasszopógeci - FaGe002
Format: 256 × File, FLAC, MP3, Album
Country: Hungary
Released: 15 Feb 2018
Genre: Electronic, Non-Music
Style: Abstract, Noise, Dark Ambient

Fasszopógeci - 256 Random Track [Full Album]
Link

Tracklist

1 1000 Ezer Ezér 02:43
2 Léha Játék Komoly És Szent Dolgokkal 00:06
3 Káprázat Elnyomó, Csikkben Végződő Metódus 01:10
4 Elpazarolt Idő, Melyet Szeretnék Visszakapni, De Sajnos Nem Fogom 00:19
5 Ciklámen Buborék Elvesztés 00:41
6 Agyi Impulzusok Fenyegetése 00:53
7 Hímtag Rajzolása Zsírkrétával Speedart, Hogy Aztán A Szádba Seperjem Viccből 00:51
8 Jazzméhecske Potrohos Dobszóló 00:45
9 Belekontárkodik, Nem Illedelmes 00:48
10 Ilyet Csak Egy Elmeháborodott Hallgat 00:04
11 Buli (Durva) 00:18
12 Rágcsáld A Szart, Amit Nyelvedre Kapsz 00:24
13 Halkabban Nyeld, Meg Amúgy Is Nagyon Büdös A Pimpid, Mióta Ráöntötted A Savanyú Uborka Befőttnek A Levét 00:09
14 Tereket Gátló Szocialitás 00:40
15 Azt Gondolnád Egyedi Vagy, De Te Is Büdöset Szarsz, Távoli Csillagként A Geci Sem Olyan Szép Már, Pondró 00:06
16 Hajóskapitány, Avagy Egy Árbóc Megerőszakolta És Örök Életére Hordozza Ezt A Sebet, Ami Egyébként Nem Is Lett Volna Akkora Seb, Ha Nem Nevelik Bele, Hogy Ez Nem Vicc 00:36
17 Amikor Egy Pillanaton Múlik Minden 00:09
18 Megbaszta A Saját Holttestét Úgy, Hogy Visszament Az Időben, Aztán Újra 00:05
19 Agresszív Dédelgetés 00:27
20 Agresszív Dédelgetés Éjjel-Nappal 00:37
21 Agresszív Dédelgetés Fényes Nappal, Vazelinnel Dugni Egy Fényes Vascsövet 00:08
22 Agresszív Dédelgetés Art Vége 00:12
23 Szívd Fel A Saját Ürüléked 00:28
24 Mitózis 00:00
25 Ha Valami Csoda Folytán... 00:23
26 Karinthy Frigyes Versek Ritmusára Szopó Lány 00:42
27 Cüpcürüpcürüpcürüp 00:17
28 Panic Sleep 02:12
29 Olyan Jól Esik Kiverni A Faszomat, De Ez Is Véges 00:07
30 Kiválasztani Az Ideális Testhelyzeteket Körülményekhez A Tévében Látottak Alapján 00:06
31 Román Póni Armageddon Verejték 00:06
32 Sárkány Hátán Lovagló És Éppen Kielégülő Lány Nedve Folyik Esőként Az Apró Községre 00:04
33 Konfrontálódás Az Utolsó Óvszerért A Világon 01:24
34 Sajnos Kurvára Nem Egyértelmű, Milyen Tömeg Által Betanult Buziságot Vársz El Közlés Nélkül 00:11
35 Veretős Zenés Kutyusok Vitáznak A Geciről 00:30
36 Vészdugasz 01:09
37 Rágr 00:13
38 Viccnek Indult, Sínylődés Lett 01:24
39 Torrentkiràlynő Megerőszakolàsa Egy Pattanàsos Informatikus Àltal, Usb-vel Kitàgìtott Segg 00:33
40 Amikor Egy Apa Megszül egy Abortusz Szökevényt, Akkor a Lelkének egy Pindurka Darabkája Elillan. Meghal. Megdöglik. Ezért van az Angol Nyelvben csak Egy Betű Különbség a Halott és az Apa Között, azaz Dead, és Dad. 04:37
41 Szülés Közben Erőszakkal Visszatolni A Poronty Fejét Egy Rücskös Dildóval Megtagadva Létezését 00:12
42 Vad Dugás A Lányklónommal 00:13
43 Kokakólát Önteni A Pepszis Üvegekbe Tréfa Képpen 00:18
44 100 Szöcske Kielégülése Egyszerre Egy Pillanat Alatt, Mielőtt Rájuk Lép Egy Gnú 00:22
45 Kereket Old, Pedig Nem Is Rejtvény 00:48
46 UTOLSÓ MÓKA A FÖLDÖN 01:00
47 Úgy Meghúzogattam a Csecsemő Kukiját, Hogy Az Leszakadt, De Sebaj, Belekevertem a Gyrosba 00:02
48 Dobostortába Rejtett Cuppanós Csók Egy MAMITÓL Hónaljszexért Cserébe Egy Fiatal Lánnyal 00:50
49 Sikerült A Szex... De Felkeltem... A Kurva Isten Faszát 00:10
50 Deletedtreklkekfr 00:00
51 Fehér Zajban Mérgeskedő Aszfaltra Száradt Ge..sztenye 00:07
52 Napalm Felvételek Kiadónál Vett Fel Egy Lemezt, Amit Aztán Darabokra Zúzott És Felnyomott A Köldökébe, Mert Olyat Akart Játszani, Hogy Rivaldafényes Tumort Szül.wav 00:02
53 Erőszakoskodás Egy Erőszakoskodó Köcsöggel 00:47
54 Gecivel Kínozta A Pókot, De Mikor Az Felcseperedett A Gecitől, Elment Az Emberhez És Telenyomta Pókhálóval Az Ánuszát Úgy, Hogy A Száján Jött Ki... Nem Lett Belőle Pókember Sajna 00:13
55 Telenyomta I 00:05
56 Telenyomta II 00:39
57 Telenyomta III 00:09
58 Így Már Nem Mondta Többé Azt, Hogy Ez Van, Ezt Kell Szeretni 00:06
59 Senkit Nem Érdekel 00:07
60 Mindenkinek Jobb Lett, Egy Szeméttel Kevesebb... 00:14
61 Libikókázás Istennel, Melyben Minden Lendületvételnél Egy Élettel Csökken A Létszám 00:12
62 Megszámlált Hátrelévő Idő 02:18
63 Hatalmas Orgia Világszerte A Végítélet Előtt Nemtől, Kortól, Származástól, Nézetektől Független... Mindenkiből Kijön Az Állati Ösztön 01:11
64 Minek 00:01
65 Meteordarabkákkal Ujjazza Isten A Földet És Ez Komoly Nemi Erőszaknak Minősülhetne, De Nem. 00:07
66 Osonás 00:13
67 Ázott Kutyaszőre Egy Faszszopó Geci Négylábúnak Beletömve Egy Ostoba Geci Tüntető Szájába, Hogy Kussoljon.wav 00:04
68 U N D O R 00:13
69 Ocsmányságok Eltörlése A Föld Felszínéről 00:43
70 A Kulcs Nyitja A Megoldást 01:02
71 Borjúöblögetés 00:13
72 Platinatapasz 00:05
73 Untitled Track 00:37
74 Az Élet Lángja Sem Ég Örökké, Mert Elalszik, Főleg, Ha Isten Vicces Kedvében Találja Magát 00:18
75 Az Úr Napja, A Harag Napja, A Végső Óra, Végső Nap 00:08
76 Kelekótya Merengő 02:20
77 Hatalmas Orgia Elképzelése Egy Ringben 00:16
78 Mechanikus Tücskök Váltják Fel A Silány Természetet 00:30
79 Traktorszex 00:15
80 Hevesebb Traktorszex 00:30
81 Gépiesítettségeskedéseitekért 00:24
82 Varjú Flood 00:47
83 A Békesség... 01:29
84 ...Düh Áldozatává Vált 01:28
85 Daraboló Propellerek 00:32
86 Majomszex 00:56
87 Szeretni Való 01:46
88 Skull A Pelyhes Fehér Hó, Dark Dark Dark Bark Dark Dark Dark 01:10
89 Mivel A 88-as Szám Már Foglalt, Legyen Akkor Ennek A 89-esnek Az A Címe, Hogy Hitlerbajszos Delfinek Dugdosnak Egy Kommunista Búvárt 00:09
90 Konok Vagyok, Méhkast Baszok 01:05
91 Kiteljesedést Gátló Élőhalottak Szétbaszása 00:48
92 Bamm 00:26
93 Haragos Harang 00:30
94 Macskakakiltatás 00:03
95 Macskakakiltatás Pont Rosszkor 00:06
96 Hopsz. 00:18
97 Belső Progresszió 01:07
98 Lélek Fosztogató 02:39
99 . 00:08
100 Meddő Királyság 01:12
101 Bűnös Élvezet 00:18
102 Szép Álom Következtében Éjszakai Ejakuláció 00:09
103 Nyugi 00:37
104 Dörömbölő Vihar 00:03
105 Propellerre Száradt Maszlag 02:11
106 Kalandozós Kalandok Egy Kalandos Kalandokkal Teli Kalandban Kalandos Karakterrel Teli Kalandban 03:10
107 Vérszívó Befenyítése 00:18
108 Csendben Sikoltás 01:21
109 Megrekedt Idő Fogságában 02:07
110 Vízeső Reflex Obszcén Jéggel 01:29
111 Mennydörg És Sarki Szél 02:09
112 Elültette A Csiliket 01:11
113 Kaktuszoknak Talált Hely 00:41
114 Anaheim Chili Peppers 01:26
115 Lakodalom Nóta 00:42
116 Az Aztekium Hintonii A Kaktuszfélék Családjába Tartozó Aztékkaktusz 00:04
117 Hibiszkuszi Vadfasz 00:11
118 Mulatós Esőerdő 00:22
119 Mono Sávban Szorgoskodó Buzifasz 00:05
120 Szólt A Diszkószám, Mert Bulizni Kell Minden Hétvégén, Aztán Hirtelen Véletlen Lejátszották A Barna Hangot, Mindenki Befosott És Egymás Fosát Itták Meg Gatyából A Partypatkányok 01:03
121 Serdülőkor Alkalmából Kiműtött Agy, Buzi Faszú Köcsög Felnőtté Válás 00:20
122 Szeretetre Méltó Világ 00:06
123 Úgy Fogalmaz, Hogy Meghalt Benne A Művész, Miközben Épp Szart Eszik Művészetből, Eközben Tölti Le A "Hogy Kell Pop-zenét Csinálni" Videót 00:17
124 Fossal Szájat Öblögető Faszszopó Geci Modern Társadalomból Származó Felnőtt Geci 00:06
125 Szarok Bele, Kurva Anyád 00:03
126 Nem Érsz Semmit Se 00:05
127 fkoakokcoakoackofackoacfkafeuifjai 00:08
128 Román Póni Armageddon Verejték 20 00:06
129 Párnacsata Duci Kőművesekkel 00:13
130 Jazzkoncerten Párzó Orgiában Dús Alkonyatos Reggeli Kávé Mellé Fogyasztható Kurvák Bakancsban Taposnak Egymásra És Ez Jó 00:15
131 Fasszal Zongorázás... Helyett Számítógépek Ujjaznak Meg Egy Egész Falunyi Emberiséget 00:06
132 DÜDÜÜDÜDÜDÜDÜDÜDÜDÜDÜÜDÜD 00:04
133 Ki Kell Fúrni Minden Méhet, Hogy Ne Szülessen Több Ember 00:08
134 Szivecke 00:11
135 Összetevők: Víz, Fruktóz-Glükózszörp, Szén-Dioxid, Étkezési Sav (Citromsav), Aromák, Aroma: Koffein, Antioxidáns (Aszkorbinsav), Tartósítószer (Kálium-szorbát), Stabilizátor (Gumiarábikum), Színezék (Béta-Karotin) 00:16
136 Lenyúlta A Poénját Az Apja, Amit A Tévében Látott, Vagy Talán A Wikipédiány, Nem Tudom, De Nagyon Jó Poén, Hisz Mindenki Nevet 00:06
137 Modern Kori Trauma: Kutya Manipulált Gyerek-Gén Abortuszból Megmentett Kis Csonkra Taknyolás 00:06
138 . 00:15
139 .. 00:10
140 ... 00:06
141 .... 00:09
142 ..... 00:12
143 ...... 00:09
144 ....... 00:17
145 E G Y É N I S É G (mertszóközvanközötte) 00:15
146 Sok-Sok Évnyi Evolúció, Aztán Hirtelen Kitörölni Az Egészet Viccből 00:20
147 Utazás Az Űrben Macska-Ként 00:17
148 Utazás Az Űrben Macska-Ként 2 00:12
149 Mikor Azzal A Szójátékkal Viccelődsz, Hogy "Majd Megzabálom, Olyan Cuki" Valójában Egy Párhuzamos Dimenzióban Épp Vérzik A Szád, Mert A Retkes Fogaiddal Leharaptad A Baba Fejét, Meg Ilyesmik, Te Elmebeteg Szar 00:21
150 Modern Jövő Koktél 00:13
151 Alpári Lyuk-Lyukba Szeksz 00:06
152 Sok Dolog Van, Amiről Eldöntötte A Társadalom, Hogy Helytelen, De Olyan Összetett Dolog, Mint Az Abortusz Pillanatában Elvágott Gyermek Kidobása A Kukába, Hogy Aztán Csövesek Egyék Meg És Úgy Nemzzenek Gyermeket, Hogy Az Progériás Legyen, Az Még Nincs Tiltva... 10gag, Látod, Vicc Volt 00:15
153 Mindenre Rámondható, Hogy "Hehe, Csak Vicc Volt", Csak Kár, Hogy Nem. Viszont Úgy Teszek, Mintha Ezt Nem Vettem Volna Észre, Különben Én Vagyok A Bajos. POÉNPOÉNPOÉN HÁHÁ 00:09
154 Sok Idő És Energia Pazarlás Izgalmassá Tétele 00:17
155 __________________ 00:20
156 Belső Harmónia Kísértetiesen Hasonló Klónja 00:19
157 Külső Harmónia 00:04
158 Belső És Külső Harmónia Ezerszeresszorzójaelosztvakettőveléskiradírozva 00:40
159 Sűrű Állag 00:36
160 Százhatvan 00:09
161 131211109876543210 00:12
162 Szellemileg Előrehaladott És Szellemileg Visszamaradott Összezárása 10 Óra Hosszára 00:11
163 A Geci, Mocsok Terjesztése, Evés, Ivás A Valódi Cél, Minden Más Értelmetlen, Nyissunk Is Egy KÁEFTÉTÉTÉTÉTÉT 00:11
164 Kuss Legyen Már 00:04
165 Nehezen Összeszedett Boldogság-Darabkák Kilökése A Kézből Viccből 00:06
166 Az Ember Alapjáraton Függő, Hisz Függ Attól, Mennyi Boldogsághormon Termelődik Egy Viccből Megbaszással, Hogy Aztán Elnyomhassa A Szaros Kedvét 00:29
167 Hímivarsejt Darkness 00:25
168 Azt Gondolnád Egyedi Vagy, De Te is Büdöset Szarsz, Távoli Csillagként a Geci Sem olyan Szép Már, Pondró 00:04
169 Zongora Szóló 00:04
170 Zongora Szóló 2 00:07
171 Lefényképezni Az Erkélyt És Effekteket Rakni Rá, Hogy Ilyen Darkos Legyen, Aztán Rászerkeszteni A Fejem, Hogy Mindenki Lássa, Mennyire Gyűlölöm Az Embertársaimat... Várom Is Rá A Minimum 80 Lájkot 00:09
172 Corpus Humani 00:08
173 Kontrasztos Puncika Elsimító És Ragyogás Effektekkel 00:08
174 Összemenve Sikerült Lefotózni A Péniszkémet, De Sebaj, Szerkesztek Rajta Picit, Jó, Kész Is, Raktam Rá Színes Effektet, Így Majd Nem Látszik Rossznak xd 00:08
175 Mindennapi Trehány, Unalmas, Idegesítő Emberi Hangok... blablabla 00:08
176 Caput 00:08
177 Facies 00:09
178 Frons 00:08
179 Vertex 00:20
180 Occiput 00:02
181 Tempora 00:16
182 Collum 00:20
183 Truncus 00:10
184 Thorax 00:06
185 Abdomen 00:11
186 Pelvis Preszli 00:09
187 Membri Superiores 00:08
188 Membri Inferiores 00:04
189 Systema Skeleti 00:27
190 Systema Musculorum 00:06
191 Systema Vasorum 00:08
192 Systema Nervorum 00:07
193 Organa Sensuum 00:10
194 Apparatus Digestorius 00:23
195 Apparatus Respiratorius 00:06
196 Apparatus Urogenitalis 00:04
197 Glandulae Sine Ductibus 00:01
198 Létező Legerősebb Paprikafajta Használata Önkielégítésre 00:03
199 Múltkor Játszottam a GTA-val De Nem Vittem Tovább, Inkább Felhúztam a Faszkkomra Ami a Makkom és egy Döglött Cecsemő Faszának a Hibridizációja, Szóval Felhúztam a Fassszkomra a Döglött DEDCsemőt, a kisDEDet, Így Lett Belőle Dead Ded 00:02
200 Természeti Katasztrófa Történt, Összetört Egy Pohár... Eltúlzott Apróság 00:04
201 Titok 00:04
202 Elmeháborodott Parasztok Szurkálják Egymás Csecsemőjét Sörösdobozzal 00:12
203 Napi Nyolcszor Eszek Pár Gramm Morzsát És Öt Liter Vizet Iszom, De Boldog Vagyok, Mert Kockás A Hasam 00:06
204 Geci Evő Verseny Főnyereménye Egy Sportautó 00:11
205 Asszonyokat Lábköröm Lerágására Használó Emberek És Mű-Illemszabályokat Diktáló Kultúrszökevények, Nincs Sok Különbség A Kettő Között, Csupán A Fizikai Tisztaság 00:04
206 Hímivarsejten Nyammogás 00:11
207 My Little Porny 00:05
208 Bármin Lehet Nevetni, Nincs Megszabva, Álszent Szardarab 00:03
209 Címtelen Makktalanság 00:16
210 Fasszopó Gecis Kurva Isten Bassza Meg Azt A Büdös Kurva Anyádat Apád Hátán 00:04
211 2121 Elírtam 00:03
212 Beleverem A Faszom Egy Fornettibe És Megeszem, Hogy Fehérjével Lássam El Hatalmas Bicepszeimet 00:06
213 Diplomaosztó Ünnepségre Importálni Vérszomjas Oroszlánokat Viccből 00:24
214 A Leggazdagabbak Egyike Volt, Sok Sporttevékenységben Vett Részt, Imádta az Állatokat, Családos Ember Volt, Aztán Megdöglött, LOL 00:10
215 Heregolyószóró, Azaz Buzifejű Gengszterek Lövöldöznek, Ölik Egymást, Jól teszik. 00:47
216 Borostás Arc Karcolta Makkomat, Amiről Verset Írok, Most Akkor Buzi vagyok, Művész Buzi, egy Buzi Művész, vagy ez egy Művészettel kapcsolatos Buziság, Esetleg Csak a Makkom Túl Érzékeny... Meg Akarok Halni 00:07
217 Szülés Közben Erőszakkal Visszatolni A Poronty Fejét Egy Rücskös Dildóval Megtagadva Létezését 00:10
218 Babával Ment Be A Bárba És Kólával Itatta, Majd A Babafost Fegyverként Használta... 00:01
219 Torrentező Családapa Saját Képével Töltögeti A Nagyfaszú Feketékkel Teli Pornót, Miközben Épp Magát Normálisnak Tituláló Hozzászólást Ír És Mást Elmebetegnek Állít Be 00:25
220 - 00:52
221 Vállalja Az Arcát, Tehát Igaza Van 00:03
222 Csinos 00:08
223 Minden A Sperma Miatt Létezik 00:11
224 Intelligencia Bajnokságon Részt Vevő Emberek Főnyereménye Egy Illuminati Matrica, Melyre Jézus Gecizett Rá 00:12
225 Sok Emberrel Megegyezik A Véleményem, Dícsérnek Is, Tehát Már Hasznos Tagja Vagyok A Társadalomnak 00:08
226 Véleményt Formálok Apróságokról, Mert Csak Így Áll Fel A Kukim 00:10
227 Értelmetlenül Beszélők Hadára Ráfolyik A Saját Hülyeségük Folyékony Ürülék Formájában 00:10
228 Remélem Belefulladsz A Saját Faszságodba 00:09
229 Ezzel Az Erővel Majmok Is Lehetnénk, Ha Ennyire Nem Számít Semmi Pár Alapvető Gecis Szarságon Kívül, Bár A Majmok Nem Hoznak Létre Maguknak Buzi Önkorlátozó Szabályokat 00:05
230 Békés Kisgyerek, Békés Táj, Ám... Hirtelen Egy Bicikliző Fenegyerek Megy Arra, Akinek A Kezében Egy Levágott Nemiszerv Van És Beletömi A Gyerek Szájába... Az Apjáé Volt. Kiszámíthatatlan Az Élet 00:15
231 Báránybőrbe Bújt, Rosszakaró Féreg 00:10
232 Ő Még Sosem Gondolt Semmi Társadalom Által Elítélt Dologra, Hisz Ő Jó Ember, Csak Éppen Most Írta Ki Facebook-ra, Hogy Milyen Körülmények Között Ölne Meg Valakit, Mert Az Csúnya Szavakat Énekel... De Ez Persze Rendben Van 00:10
233 Sokmindent Letett Az Életben, Dolgozik, Családja Van...Őőőőő... Dolgozik, Ééés... Á, Pusztulat 00:14
234 Érzelem 00:15
235 Kettőharmincöt 00:08
236 Play The Game Of Life 00:09
237 Hihihihi 00:43
238 Zzzzzzzzzz 00:04
239 Disznóvágás Közben Szólhat A Mulatós, Persze Egy Hétköznapibb Állat Apró Sebére Már Megy A 200+ Megosztás, Hogy SZEGÉNY. Hátjó 00:07
240 Egy Pillanat Alatt Szénné Lehet Égni, De Felesleges Időt Pazarló Cselekvéseket KELL Végezni 00:10
241 Pesszimizmus Nem Létezik, Csak Kényszeres Vigyor 00:15
242 Vihar 00:09
243 Sci-fi Tech 00:51
244 Acélbetétes Agy, Mely Megvéd Az Emberi Hülyeségtől 00:11
245 Fáj A Szőröm, A Kormány Tehet Róla, Meg Az Egészségügy 00:27
246 Fiatalokat Sértek Meg Egy Életre Azzal, Hogy Nem Köszönök Nekik Vissza Véletlen, Ezért Bélgörcsük Lesz És Az Őrülettől Egymás Híg Fosában Fognak Hemperegni Alkoholizált Állapotban Péntek Este 00:01
247 Hangosan Nevetgéltek Az Utcán, Mikor Hirtelen Elkapta Őket Egy 2 Méteres Benga Állat És Lepisálta Őket. Így Már Nem Nevetgéltek Hangosan, Hogy Mindenki Hallja, Ők Mennyire Jól Elvannak 00:41
248 Egy Tonna Vas Vödörnyi Csula Esik Az Utcán Menően Köpködő, Idétlen Pofáj Hülyegyerekre 00:02
249 Szélvihar És Láng 00:54
250 250 Porszívó Használata A Mocsok Felszívására 00:04
251 Mesterséges Emberek 00:39
252 Talán Unalmas 00:06
253 Kifogás 00:13
254 Üstökös 00:07
255 ok 00:24
256 Elnyeli A Fény A 256 Megabájtnyi Gecit Az Adathordozóról 02:22
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ooOoo
  2019-02-26 02:56:48, kedd
 
  Photek - Knitevision
Link



Grooverider - On The Double
Link


Krust - Warhead 2000 (Remix)
Link


Decoder & Substance - Hazardous
Link



Juju & Calibre - Koka (Remix)
Juju - Manimal
Link



Nightwalker - Head Nod
Link

Released: 2004

Baron - Meet The Creeper
Link



Fierce & Nico - Input
Fierce & Nico - Crystal
Nico Featuring Makai - Omen
Boymerang - Still
Boymerang - Urban Space
Boymerang - You Like It Like That
Fortran - The End Part II
(Written By: Optical/Ed Rush/Fierce)
(Written-By: Producer - Fierce)
Future Forces Inc - Dead By Dawn (The Final Chapter)
Link


https://www.youtube.com/watch?v=tYzxwSGDTZo
Boymerang - Lazarus
https://www.youtube.com/watch?v=EfhtBkUzNNw
Boymerang - Secret Life
https://www.youtube.com/watch?v=FM02zcjgA7M
Adam F - Metropolis

Jazzstep (Jazzy Jungle)





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/24 oldal   Bejegyzések száma: 236 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 236 db bejegyzés
e év: 868 db bejegyzés
Összes: 868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 118
  • e Hét: 198
  • e Hónap: 1564
  • e Év: 9983
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.