Belépés
eva6.blog.xfree.hu
Hogy boldog lehess három kincset keress Hit,Remény,Szeretet vezéreljen Tégedet Doros Ferencné
1957.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Házi praktikák lábszag ellen
  2016-03-30 18:52:13, szerda
 
   
  Lábmosás
Az egyik legjobb módja annak, hogy megelőzd a lábszag kialakulását, ha naponta lábat mosol szappannal és meleg vízzel. Győződj meg róla, hogy nem hagytad ki a lábujjak közti területet sem. Miután megmostad, teljesen szárítsd meg törölközővel, mielőtt felvennéd a zoknit vagy a cipőt. Ha szeretnéd letatni a lábadon lévő nedvességet, akkor jó megoldás számodra a hintőpor.

Sós fürdő
Ha sokat izzad a lábad, akkor áztasd Epsom-sós lábfürdőben, meglátod segíteni fog. Háromszor egy héten 15-20 percig alkalmazd. Az Epsom-só nemcsak az láb izzadását képes csökkenteni, hanem segít felvenni a harcot a lábszag ellen is. Adj fél csésze Epsom-sót kb 8 csésze meleg vízhez.

Tarts szünetet!
Nem számít, hogy mennyire szereted a cipődet, ne vedd fel egymás utáni két nap ugyanazt, mert másképp nem tud kiszáradni. Ez főleg akkor fontos, amikor zárt cipőt hordasz. Ha rendszeresen szandált viselsz, akkor érdemes beszerezned antibakteriuális sprayt, hogy megszabadítsd a baktériumtól és gombáktól. Fújd be őket, majd hagyd, hogy megszáradjon éjszaka. A pántokat és a talpbetét alatt is fújd be!

Szagtalaníts!
Tudtad, hogy használhatod a hagyományos izzadásgátló dezodort a lábadon is? Az izzadásgátló, mint a neve is mutatja, csökkenti az izzadást és a dezodor segít minimalizálni a szagok és baktériumok számát.

Viseld a megfelelő cipőt!
Akármikor cipőt vásárolsz, mindig figyelj az anyagára. A bőr, vászon és a légáteresztő anyagú cipők jobbak, mint a szintetikus, ezen belül a műanyag vagy gumicipők. Ha mosható a cipőd, akkor ne feledkezz meg a rendszeres tisztításáról, és mindig hagyd rendesen megszáradni.

Szódabikarbóna és citrusfélék
A szódabikarbóna minden háztartásban megtalálható, sok-sok jó tulajdonsággal rendelkező anyag, ami többek között segít leküzdeni a lábszagot is, emellett puhítja a bőrtt és megöli a baktériumokat. A citromlé segít minimalizálni az izzadást és jó az illata. Önts negyed csésze szódabikarbónát 8 csésze meleg vízhez, és add hozzá egy citrom levét, aztán csak élvezd a frissítő lábfürdőt! Hagyd benne a lábad 15-20 percig, majd egy törölközővel szárítsd meg.

Viselj zoknit!
Tudom, a melegebb vagy átmeneti időszakban ez egy különös tanács lehet, de azokon a napokon, amikor tornacipőt vagy más zárt cipőt viselsz, vegyél fel zoknit. A zokni felszívja a nedvességet. Próbálj ki többféle típusút, hogy lásd, neked melyik a legjobb, ám vásárlásnál részesítsd előnyben a pamut, vagy más természetes anyagú darabokat.

Kukoricakeményítő
A kukoricakeményítő egy másik könnyű eszköze annak, hogy legyőzd a lábszagot. Olcsó, könnyen beszerezhető, és talán már van is otthon a szekrényben. Szórj egy keveset belőle a cipődbe, vagy használhatod a lábadon is, miután megmostad és megszárítottad. Semlegesíti a szagokat, így máris sokkal komfortosabban érezheted magad.

Most már ismersz néhány tuti módszert, amivel megelőzheted vagy leküzdheted a láizzadást és a lábszagot. Neked melyik vált be?
 
 
0 komment , kategória:  Házi praktikák  
Címkék: antibakteriuális, szódabikarbónát, komfortosabban, megszárítottad, szódabikarbóna, tulajdonsággal, tisztításáról, minimalizálni, megszabadítsd, baktériumokat, törölközővel, használhatod, beszerezhető, rendszeresen, háztartásban, megtalálható, szagtalaníts, légáteresztő, megszáradjon, izzadásgátló, baktériumtól, kialakulását, megelőzheted, szintetikus, természetes, baktériumok, nedvességet, lábfürdőben, megszáradni, citrusfélék, leküzdheted, szekrényben, csökkenteni, vásárlásnál, semlegesíti, hagyományos, egyik legjobb, lábszag kialakulását, lábujjak közti, zoknit vagy, lábadon lévő, héten 15-20, lábszag ellen, talpbetét alatt, hagyományos izzadásgátló, dezodor segít, megfelelő cipőt, légáteresztő anyagú, műanyag vagy, rendszeres tisztításáról, szódabikarbóna minden, citromlé segít,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
69 éve hunyt el Albert Einstei...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Adakozás  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Garai Gábor - Takarítás  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  képre írva  Tanuld meg ezt a versemet  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Garai Gábor - Takarítás  Szívem  Facebookon kaptam  Nem számIt  A sors  Németh László tollából  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Alázat  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Kaffka_Margit  Adakozás  Png rózsa csokor  Paul David Tripp Április 21  Makszim Gorkij gondolata  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Örülök, hogy látlak!  Egy lelki imádság  Png férfi  Garai Gábor - Takarítás  George Gordon Lord Byron: Inez...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Alázat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Rátalálsz  Irgalom és ítélet  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Szép estét kedves látogatóimna...  Png virág  Png telefon  Bertolt Brecht -től idézet  Mai harmónia kártyám  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Még csak most kezdődik a nap  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Ágai Ágnes – Csendélet  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Akarat  George Gordon Lord Byron: Inez...  A másik dolog,  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Neked tudnod kell  Fehér virág  Png cica  Akarat  Png cica  Nevem  Png csokor  Facebookon kaptam Krisztinától  Erdőn  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A Megváltó szolgálatában 
Bejegyzés Címkék
egyik legjobb, lábszag kialakulását, lábujjak közti, zoknit vagy, lábadon lévő, héten 15-20, lábszag ellen, talpbetét alatt, hagyományos izzadásgátló, dezodor segít, megfelelő cipőt, légáteresztő anyagú, műanyag vagy, rendszeres tisztításáról, szódabikarbóna minden, citromlé segít, citrom levét, frissítő lábfürdőt, lábad 15-20, törölközővel szárítsd, melegebb vagy, különös tanács, zokni felszívja, másik könnyű, keveset belőle, antibakteriuális, szódabikarbónát, komfortosabban, megszárítottad, szódabikarbóna, tulajdonsággal, tisztításáról, minimalizálni, megszabadítsd, baktériumokat, törölközővel, használhatod, beszerezhető, rendszeresen, háztartásban, megtalálható, szagtalaníts, légáteresztő, megszáradjon, izzadásgátló, baktériumtól, kialakulását, megelőzheted, szintetikus, természetes, baktériumok, nedvességet, lábfürdőben, megszáradni, citrusfélék, leküzdheted, szekrényben, csökkenteni, vásárlásnál, semlegesíti, hagyományos, beszerezned, időszakban, szappannal, rendelkező, részesítsd, kiszáradni, tornacipőt, rendszeres, láizzadást, gombáktól, akármikor, izzadását, megfelelő, gumicipők, alkalmazd, felszívja, háromszor, lábfürdőt, talpbetét, leküzdeni, feledkezz, felvennéd, vásárolsz, megmostad, csökkenti, lábszagot, területet, darabokat, szeretnéd, érezheted, anyagára, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 563 db bejegyzés
e év: 2897 db bejegyzés
Összes: 128127 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3999
  • e Hét: 38313
  • e Hónap: 91985
  • e Év: 370210
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.