Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Szép írások
  2015-03-12 12:15:09, csütörtök
 
  A legszebb szerelmi történetek az interneten

Ismerkedni bárhol lehet: nincsenek szabályok, csak emberek vannak, akik a világ minden táján felvehetik egymás testének-lelkének pulzálását, így aztán persze az sem kizárt, hogy pont egy virtuális kontextusban üt be Ámor nyila. Ahhoz persze, hogy a vonzalomból beteljesült társszerelem legyen, persze elengedhetetlen, hogy a felek előbb-utóbb találkozzanak is - íme, az internet történetének legszebb szerelmi hálói...
"Megtaláltam és elveszítettem"
Tündéri történet, aranyos pár: a mosolygós lány fél óra után úgy érezte, megtalálta a nagy Őt a , és nagyon úgy tűnt, a másik oldalon is hasonló érzések kaptak szárnyra. A probléma azonban az, hogy mielőtt a pár még telefonszámot cserélhetett volna, a kapcsolat megszakadt... és majdnem megszakadt a lány szíve is. Most a világ minden sarkában keresi párját a lány, hiszen egyelőre semmi más nem maradt számára a szerelem ígéretéből, mint egy az első és egyetlen beszélgetésről..



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2015-03-12 11:47:50, csütörtök
 
  ,,Boldog az lesz, aki az is akar lenni. Mert nem kifogást keres, hanem eldönti. A fejébe, szívébe, lelkébe veszi, hogy az lesz. Bármi történjen is. Nem okol másokat, nem hibáztat, és nem kesereg. Hisz a szeme előtt csak is a boldogság érzése lebeg. Minél erősebben hiszi, hogy ez jár neki, annál jobban tudja is, hogy ezt megérdemli. Mert mer benne mélyen hinni és tudja, hogy a boldogságot megélni kell és nem kergetni. Ugyanis aki hisz, az mer. Mer azzá lenni, ami szeretne lenni. Boldog. A hite teszi merésszé, a merészsége pedig boldoggá. Mert akarta. Nagyon. Mindennél jobban. Azért, hogy élhessen a boldogtól még boldogabban..."(Lippai Marianna)



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2015-03-12 11:44:36, csütörtök
 
  Amikor azt hiszed, hogy mindennek vége; amikor úgy érzed, hogy minden elveszett; vagy amikor azt érzed, hogy minden összedőlt, amit eddig felépítettél és úgy gondolod, hogy ettől rosszabb már nem jöhet; akkor veszi kezdetét egy újabb fejezet. Ami már csak feljebb vihet. Hisz nincs a lentnél még lentebb. Mert mindig jön egy kapaszkodó, egy reménysugár, egy segítő kéz, amitől újból élsz. És remélsz. Remélsz valami jót, valami éltetőt, valami szépet, és ami volt, attól egy sokkal szebbet. Mert aki remél, az túlél. Aki pedig túlél, az azt mondja magának, hogy ,,de jó, hogy hittél"! Magadban, a sorsban és a sok rossz után a jóban. De most, hogy megint fentről szemléled az életet, egy valami mindig maradjon veled: a rendíthetetlen hited..." (Lippai Marianna)



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2015-03-12 11:38:55, csütörtök
 
  ,,Soha ne akarj meggyőzni senkit arról, hogy te miben hiszel. Soha ne akard senkinek elmagyarázni, hogy neked mi a hited. Soha ne akard megértetni senkivel, hogy te bármit is teszel, neked nem megy másképp, csak hittel. És soha ne akard senkinek megtanítani a hitet, mert úgy sem lehet. Ehhez meg kell érezni magát az életet és ezzel együtt az Isten általi szeretetet. Ez adja meg a szívből jövő hitet, s teszi nemessé az emberi lelket..." (Lippai Marianna)



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2015-03-12 11:35:20, csütörtök
 
  ,,Tanulj meg a mostban élni, s annak minden egyes pillanatát megélni. Ha szeretsz valakit, most mond neki, hogy szereted. Ha valakivel rég beszéltél, most beszélj vele. Ha valakit megbántottál, most kérj tőle bocsánatot. Ha valaki bocsánatot kér tőled, most bocsáss meg neki. Ha valakit szeretnél meglátogatni, most látogasd meg. Érted? Nem létezik más, csak is a most. Nincs olyan, hogy majd, később és talán holnap. Ilyen nincs és nem is lesz soha, ezért jobban teszed, ha semmi másban nem hiszel, csak is a mostban..." (Lippai Marianna)




 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2015-03-12 11:32:33, csütörtök
 
  ,,Minden rólad szól. Az életedről, s ezzel együtt a döntéseidről. Mert amiben élsz, az a tied. A te életed. Neked kell benne cselekedned. És döntened. Senki más nem teheti ezt meg helyetted. Hisz ez a saját életed és egyben felelősséged. Hát vállald! Csináld azt, amit szeretnél, hiszen nem lehet fontosabb semmi a saját életednél. Légy fontos annyira magadnak, hogy a legjobb irányítója leszel a sorsodnak. Mindig előre lépj és ne hátra, s közben magadban bízz és ne másban. Hisz aki mer nagyokat lépni, mást se akar majd, csak élni..." (Lippai Marianna)



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2015-03-12 11:29:28, csütörtök
 
  ,,Mire vágyik a nő? Arra, hogy szeressék, és hogy szerethessen. Arra, hogy becsüljék, és mint nőt értékeljék. Úgy ahogy van és úgy amilyen. Mert ő ilyen. Nem kér mást, csak olykor egy szeretetteljes pillantást. De vágyik néha a dicsérő szóra, és hogy elismeréssel beszéljenek róla. Fontos neki a ragyogás, hisz ez nem más, mint női áldás. Szereti, ha megérintik és mikor szerető karok átölelik. Vágyik arra, hogy törődjenek vele, hisz attól mindig mosolyog a lelke. S hogy mire vágyik igazán? Egy társra. Aki neki mindezt megadja, és őt mindenestől elfogadja. Mert egy nő nem attól lesz boldog, ha mindent megvesznek neki, hanem attól, ha van valaki, aki igazán szereti..." (Lippai Marianna)



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2015-03-12 11:26:21, csütörtök
 
  ,,Ne térj le az utadról! Amerre vetted az irányt, arra menj. Ne nézz vissza és ne fordulj hátra. Csak menj bátran. Lásd magad előtt az álmodat. Hisz ami a te álmod, elég, ha te látod, nem kell, hogy más lássa. Más úgyse úgy látja. Mindenkinek meg van a maga álma és mindenki a maga módján megy utána. Ezért maradj hát a saját utadon és ne engedd, hogy bárki is befolyásoljon. Bármit mondjanak is, felejtsd el. Te csak haladj szépen arra amerre menned kell, s meglátod hamarosan megérkezel..." (Lippai Marianna)



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2015-03-12 11:22:55, csütörtök
 
  Kétféle emberi érzés létezik: jó és rossz. A kettő közti különbséget pedig mindnyájan nagyon jól ismerjük, hiszen az előbbiek hatására jól, míg az utóbbiak eredményeképpen rosszul érezzük magunkat. Ott van például a... düh, a harag vagy a bűntudat. Ezek az érzések nem töltenek föl energiával, ebből tudhatod, hogy rosszak.
Lisa Nichols



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép napot mindenkinek!
  2015-03-12 11:17:49, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2015.02 2015. Március 2015.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 163 db bejegyzés
e év: 2826 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 10109
  • e Hónap: 19292
  • e Év: 72000
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.