Belépés
liliana01.blog.xfree.hu
Hagyd el néha a kitaposott ösvényt, és vesd magad az erdőbe! Biztosan találni fogsz valamit, amit még sose láttál. Alexander Graham Bell Szalóki Lívia
1947.08.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Azt mondják...
  2021-06-15 01:21:20, kedd
 
 


Azt mondják naponta meg kell enni egy almát, mert ,,mindennap egy alma az orvost távol tartja".
Ezen kívül meg kell enni 1 banánt a kalcium miatt.....1 narancsot a C-vitamin miatt....és feltétlen meginni egy csésze zöld teát, cukor nélkül, a cukorbetegség megelőzése és a vérzsír csökkentése miatt!
Mindennap meg kell igyunk 2 liter vizet, utána ki kell pisilni, ami megkétszerezi az időt, amit eddig wc-n töltöttünk.
Mindennap el kell fogyasztanunk egy pohár kefírt vagy joghurtot, hogy legyenek jó baktériumaink a belekben, amit senki nem tud pontosan mire jó, de ha nem lesz a sok millió baktériumod, majd meglátod mi lesz!
Mindennap meg kell inni egy pohár vörös bort az infarktus megelőzésére, és egy pohár fehér bort az idegrendszer karbantartására...utána 1 pohár sört, azt már fogalmam sincs miért (talán a vese?) ...És ha egyszerre iszod meg, lehetséges, hogy agyvérzést kapsz, de ne idegeskedj, mert nem is fogod észrevenni (úgy be leszel csápolva...).
Mindennap kell magvakat fogyasztani. Sokat, sokat, nagyon sokat, az agyad jobban működik, a B vitaminok stb.stb.stb.stb.
Ezen kívül 4-6 étkezés ajánlott kis adagokban, azzal hogy mindegyik falatot legalább 36-szor kell megrágni, mert a nyálban lévő emésztőenzimek a gyomorban nem találhatók meg, és hogy szinte lefolyjon a torkunkon. - Így ha jól számolom, csak az étkezésre kell napi 5 óra. Mert mindegyik étkezés után jól ki kell mossuk a fogainkat még az alma után is, a joghurt, a banán és a magvas dolgok után is, sőt szájzuhany is ajánlott! Egészen addig amíg van fog a szádban, és nem szabad elfelejteni a fogselymet sem, ezen kívül a fogkefével való ínymasszázst sem, mint ahogy a hosszú öblögetés is nagyon fontos.
8 órát kellene aludni, és 8 órán felül dolgozni, ehhez hozzáadjuk a napi 5 órát amit a táplálkozással töltünk el, ezek után marad 3 óra naponta. Na mármost az egészséges élethez naponta minimum ½ órát kell gyalogolni, ami annyit jelent, hogy 15 perc múlva indulj vissza, mert különben 1 óra lesz a séta. Ezenkívül a baráti kapcsolatokat is ápolni kell, mert olyan mint a növények, napi törődést igényelnek. A tantrikus szexről nem is beszélve. Család és háztartás, mosás, mosogatás, fűnyírás, ásás kapálás + gyerekek, és háziállatok. Számításaim szerint minderre minimum 29 óra kell abban az esetben, ha egyszerre több dolgot is csinálsz egy időben.
Pl. Tusolj hideg vízzel, és közben szád tartsd tátva, így megiszod az ajánlott napi 2 liter vizet. Vagy fogkefével a szádban szexelj, miközben a párod az újságot olvassa, te pedig fölmosod a padlót, s mivel egyik kezed még szabad, azzal hívd a rokonaidat és idd a bort.
Ui:
Nos a megmaradt 2 szabad percben küldd el ezt az üzenetet barátaidnak ( akikre úgy kell vigyázni mint a növényekre), miközben eszed a kiskanál mézet, ami nagyon hasznos.
Most elköszönök Tőled, mert az alma, a joghurt, a sör, az első liter víz és a harmadik étkezés utáni magvas dolgok fogyasztása után nem tudom mit kell még fogyasztanom, de most sürgősen wc-re kell mennem, ahol időt takarítok meg, mert emellett a fogaimat is megmosom! "



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: karbantartására, emésztőenzimek, táplálkozással, cukorbetegség, megkétszerezi, baktériumaink, kapcsolatokat, fogyasztanunk, megelőzésére, ínymasszázst, idegrendszer, fogyasztanom, barátaidnak, fogyasztani, elfelejteni, számításaim, fogyasztása, háziállatok, baktériumod, csökkentése, töltöttünk, lehetséges, gyalogolni, igényelnek, rokonaidat, megelőzése, fogkefével, növényekre, agyvérzést, hozzáadjuk, szájzuhany, idegeskedj, fogselymet, észrevenni, elköszönök, találhatók, orvost távol, kalcium miatt…, csésze zöld, cukorbetegség megelőzése, vérzsír csökkentése, pohár kefírt, pohár vörös, infarktus megelőzésére, pohár fehér, agyad jobban, nyálban lévő, étkezésre kell, alma után, magvas dolgok, fogkefével való, hosszú öblögetés,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Mindig jusson idő nevetni  Csak a fogyatkozás látható  Az engedelmesség miért nem vál...  A sors  A televizió nem a kultúrát kép...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Akarat  Nem számIt  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Soha ne kedvezz...  Reménység és erő Krisztustól e...  Neked tudnod kell  Jó éjszakát  Rátalálsz  Nem tudhatod  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png kutya  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Esti kép  Az igazi szeretetért rendszeri...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Zilahy Lajos gondolata  Lóhere  Ami embereknek lehetetlen, az...  Kövesd a cowboyt!  Nagyon különös  Facebookon kaptam Annuska bar...  Mi lenne ha  Png kutya  Hiányzik  Minden harmadik...  Kellemes délutánt kívánok  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png rózsa csokor  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  képre írva  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Paul David Tripp Április 20  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szívem  Szabolcska Mihály – Ákác...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kellemes délutánt kívánok  Zilahy Lajos gondolata  Png fotel  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Adakozás  Kaffka_Margit  Éretlen vers  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Nem számIt  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alázat  Leonardo da Vinci gondolata  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Elköszönt  A boldog családok mind hasonló...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Krisztinától  Alázat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szabolcska Mihály – Ákác... 
Bejegyzés Címkék
orvost távol, kalcium miatt&#8230, csésze zöld, cukorbetegség megelőzése, vérzsír csökkentése, pohár kefírt, pohár vörös, infarktus megelőzésére, pohár fehér, agyad jobban, nyálban lévő, étkezésre kell, alma után, magvas dolgok, fogkefével való, hosszú öblögetés, táplálkozással töltünk, egészséges élethez, baráti kapcsolatokat, tantrikus szexről, ajánlott napi, szádban szexelj, újságot olvassa, üzenetet barátaidnak, kiskanál mézet, első liter, harmadik étkezés, karbantartására, emésztőenzimek, táplálkozással, cukorbetegség, megkétszerezi, baktériumaink, kapcsolatokat, fogyasztanunk, megelőzésére, ínymasszázst, idegrendszer, fogyasztanom, barátaidnak, fogyasztani, elfelejteni, számításaim, fogyasztása, háziállatok, baktériumod, csökkentése, töltöttünk, lehetséges, gyalogolni, igényelnek, rokonaidat, megelőzése, fogkefével, növényekre, agyvérzést, hozzáadjuk, szájzuhany, idegeskedj, fogselymet, észrevenni, elköszönök, találhatók, egészséges, gyomorban, egyszerre, joghurtot, mindennap, étkezésre, mindegyik, torkunkon, lefolyjon, fogainkat, adagokban, vitaminok, ezenkívül, tantrikus, háztartás, infarktus, öblögetés, mosogatás, takarítok, feltétlen, narancsot, megmaradt, minderre, gyerekek, üzenetet, vigyázni, számolom, meglátod, ajánlott, megrágni, csinálsz, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 251 db bejegyzés
e év: 970 db bejegyzés
Összes: 10110 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2738
  • e Hét: 9592
  • e Hónap: 19178
  • e Év: 88098
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.