Belépés
charlotteani.blog.xfree.hu
"Az orczának szomorúsága által jobbá lesz a szív" (Prédikátor 7:3) Nálam helye van az érzelmeknek, az állatok szeretetének, a Bibliának, az élet dol... Molnár Anikó
1976.03.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Önmegsebzés-depresszió
  2008-03-27 21:11:14, csütörtök
 
   
  okai














7 komment , kategória: Általános
Évi 2008-03-27 17:41:39

Anikóóóó!!!!!!!!
Össze kell szedned magad!!! -Persze, hogy mindenki megijed, ha ilyeneket írsz, de igenis szükségünk van rád!!! Szüksége van rád édesanyádnak, szeretteidnek... Fiatal teremtés vagy, és szereted a jó Istent. Bízzál és remélj egy szép jövöben, ami még előtted áll!!!
Imádságaimban küzdök ÉRTED!!! Remélem, hogy hamarosan kiderül az ég fölötted és szebb dolgokat írsz majd.
Igaz szeretettel: Évi




kitty 2) 2008-03-27 17:43:20

Az élet nem bűn, hanem heroikus vállalkozás. Olyan küzdelem és háborúság és gyönyörűséges kaland, amiben az emberi szellemnek győzelmet kell aratnia, elsősorban önmaga káosza és sötétsége felett.
Müller Péter
Gyere vissza , és küzdj meg vele ........akkor leszel igazán bátor
ember , küzdj és harcolj hogy jobb legyen .
sas 3) 2008-03-27 18:04:21

Ja , ha senki se szeret ? Akkor már értem ! Törheti magát az ember ? Legalább másokra halgass , ha rám nem ! ! !
feerko 4) 2008-03-27 18:43:24

Kedves Anikó
Teljesen műveletlen vagyok,nem ismerem,azt amit írtál...ha vers volt...ha saját,akkor már szinte vers....és azért nem ismerem.
Viszont teljesen megértem,azokat akik aggódnak érted,de téged is.
Túl sokat vagy egyedül ? Sokat gondolkodsz ?Gondolj azokra is ,közben,akik hozzád tartoznak,meg akik hiába írják aggódó soraikat,hátha kevesebb időd marad a hasonló gondolataidra.
Esetleg segíthetnél te is nekünk,mert ha hiszed,ha nem nekünk is vannak olyan problémáink amit egyedül nem tudunk megoldani.
Pl.nekem is....Sajnos az előző kép nekem nagyon ismerős...de ezt most nem írom meg,de sajnos ismerős..
Nem igazán tudom kezelni még a dolgot de már van rá elképzelésem és némi eredmény is van.Ha ez nem volt világos,nézd meg az előző képet amit feltettél.
Te lehet nem kértél segítséget...mégis igyekeznek segíteni barátaid....én kérek...mert szükségem van rá....
ferkó
sas 5) 2008-03-27 18:57:10

Ha sas is senki , hogy szeressen ! Nem hagyod magad szeretni ? Ne legyél buti !
Évi 6) 2008-03-27 19:34:18
Törlés Törlés
Hányódik a hajónk a tengeren,
szívünkbe befészkelte magát a félelem.
Tán nem is látunk át a sötét fellegen,
ekkor megszólal az Úr csendesen:
Bízd magad kezemre gyermekem!

Bohony Beáta



Molnár Anikó 2008-03-27 21:21:27

Köszönöm Nektek Mind!

Fentebb még írtam az önmegsebzés és depresszióról.
Ez a betegségem!
Köszönöm a biztatást!

De legalább őszinte voltam és igaz minden sora a saját szavaimnak, mellyel egy vallomás jött ki keserves hangulataim közt vergődve!

Köszönöm Nektek: Sas, Évi, Kitty, Feerko (saját "versem" akkor írtam), s mind ki együtt érez velem!

Sokszor fogom még köszönni és bánni kicsit, hogy fájdítottam barátaim szívét.
De akkor nem volt bennem remény, akkor csak az érdekelt, a fájdalmat éreztem, melyet az önmegsebzéssel gyűrtem le.

Isten Áldjon Benneteket, Jó szívű barátaim, emberek!
 
 
5 komment , kategória:  :( Betegségek  
Címkék: önmegsebzéssel, gyönyörűséges, szeretteidnek, imádságaimban, gondolataidra, depresszióról, édesanyádnak, elképzelésem, szeretettel, gondolkodsz, önmegsebzés, fájdítottam, segíthetnél, problémáink, hangulataim, vállalkozás, befészkelte, műveletlen, betegségem, szükségünk, szellemnek, elsősorban, igyekeznek, segítséget, szavaimnak, benneteket, szívünkbe, csendesen, gyermekem, megszólal, feltettél, kategória, általános, szeressen, sötétsége, háborúság, szép jövöben, emberi szellemnek, hasonló gondolataidra, előző képet, sötét fellegen, saját szavaimnak, vallomás jött, fájdalmat éreztem, önmegsebzéssel gyűrtem, Müller Péter, Kedves Anikó, Bohony Beáta, Molnár Anikó, Köszönöm Nektek Mind, Köszönöm Nektek, Isten Áldjon Benneteket,
kitty (#1)   2008-03-27 23:39:15
Szia Anikó !
Jó látni hogy ,itt vagy !
Szívbajt hoztad rám !
Az jó ha kiírod , de legalább írd oda ahogy én szoktam , hogy most igy érzek vagy mit tudom ,én !
Akkor is itt leszünk veled ,csak akkor tudjuk hogy , épp a kedved ilyen , és nincs olyan nagy baj !!! ,

néz át hozzám....
Évi (#2)   2008-03-28 06:50:43
Anikám, mostmár mindent értek...Abban biztos vagyok, hogy nincs az a lelki betegség, amire ne lenne gyógyír. Sokan vagyunk körülötted akik veled éreznek és szeretnének segíteni neked, és hiszem, hogy Istennek minden lehetséges, Ő az orvosok orvosa! Ő küldött minket is a segítségedre.Nagyon fontos, hogy akard a szabadulást!!!!
Ezt a képet te tetted föl a blogomra:


"Hívj segítségül engem a nyomorúság idején! Én megszabadítlak, és te dicsőítesz engem." 50.Zsoltár:15...És fogadd el Kitty invitálását! Nézz át hozzá és hozzám és a többiekhez, akik szeretnek téged! Tudom, hogy ezt eddig is megtetted, de ezután azzal a hittel, hogy erőt meríthetsz mások írásaiból. Isten ezeken keresztül is meg tud téged szólítani!!!
Sok puszi:Évi
Gab- fe (#3)   2008-03-28 09:15:58
Anikám, jo, hogy még itt vagy! nem voltNEt-em napokig...

Gab- fe (#4)   2008-03-28 09:20:05
még egy proba

Molnár Anikó (#5)   2008-03-28 11:17:57
kÖSZÖNÖM MINDANNYIÓTOKNAK, MOST KICSIT MEGHATÓDTAM ÉS KÖNNYEZEM!

PUSZIKA!

SZERET ANIKÓ BENNNETEKET ÉS ROSSZAT Ő NEM AKAR/ AKART.

CSAK NÉHA..., NÉHA ELURALKODIK RAJTA EGYFAJTA MÚLHATATLAN BÁNAT, AMIKOR NEM TUD FORDULNI SENKIHEZ, MERT NINCS LELKIEREJE AHHOZ SEM.

MÉG AHHOZ, SEM, HOGY EGY IMÁT MONDJON, ÉS A BIBLIÁJÁT A KEZÉBE FOGJA.

PEDIG TUDJA AZ SEGÍTENE, ÉS A TI BARÁTSÁGOTOK...KÖSZÖNÖM, CSAK SÍROK!

MEG VAGYOK HATVA!

KÖSZÖNÖM ISTENNEK, HOGY ILYEN ŐSZINTE IGAZ BARÁTOKAT ADOTT NEKEM!

ANI
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó cicák  Adakozás  Ne kapaszkodj magasabbra,  A kételkedés kezelése  Leonardo da Vinci gondolata  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Akarat  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  A kételkedés kezelése  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Nem számIt  Fehér virág  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  képre írva  Adakozás  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó éjszakát  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Nevem  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png ház  Facebookon kaptam  Akarat  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Akarat  Akarat  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Szívem tiéd  Alázat  Facebookon kaptam  Nevem  Aki nem dolgozik, ne is egyék  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Esti kép  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy hatékony szolga  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Fekete István - Akác  Sose bánj semmit  Alázat  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Az engedelmesség miért nem vál...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Krisztinától  Leonardo da Vinci gondolata  Az engedelmesség miért nem vál...  Szép estét kedves látogatóimna...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Zsolnay Vilmos világhírű kera... 
Bejegyzés Címkék
szép jövöben, emberi szellemnek, hasonló gondolataidra, előző képet, sötét fellegen, saját szavaimnak, vallomás jött, fájdalmat éreztem, önmegsebzéssel gyűrtem, önmegsebzéssel, gyönyörűséges, szeretteidnek, imádságaimban, gondolataidra, depresszióról, édesanyádnak, elképzelésem, szeretettel, gondolkodsz, önmegsebzés, fájdítottam, segíthetnél, problémáink, hangulataim, vállalkozás, befészkelte, műveletlen, betegségem, szükségünk, szellemnek, elsősorban, igyekeznek, segítséget, szavaimnak, benneteket, szívünkbe, csendesen, gyermekem, megszólal, feltettél, kategória, általános, szeressen, sötétsége, háborúság, ilyeneket, győzelmet, fájdalmat, tartoznak, biztatást, hamarosan, megoldani, szükségem, köszönöm, aggódnak, teljesen, megértem, legalább, vallomás, keserves, küzdelem, dolgokat, heroikus, kevesebb, hányódik, szüksége, érdekelt, szereted, tengeren, szeretni, barátaid, anikóóóó, barátaim, eredmény, segíteni, mindenki, fellegen, teremtés, soraikat, vergődve, fölötted, köszönni, viszont, kezemre, törheti, gondolj, világos, harcolj, halgass, mellyel, őszinte, egyedül, hasonló, esetleg, ismerem, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7492 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1577
  • e Hét: 5680
  • e Hónap: 10058
  • e Év: 48548
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.