Belépés
charlotteani.blog.xfree.hu
"Az orczának szomorúsága által jobbá lesz a szív" (Prédikátor 7:3) Nálam helye van az érzelmeknek, az állatok szeretetének, a Bibliának, az élet dol... Molnár Anikó
1976.03.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/18 oldal   Bejegyzések száma: 172 
Holnap belépünk az Április tavasz havába
  2016-03-31 23:56:02, csütörtök
 
  Holnap belépünk az Április tavasz havába.

Kívánom, sok öröm érjen Mindenkit!


Link




Link

Szeretettel: Anikó
 
 
0 komment , kategória:  4 Tavasz  
Elköszönök mára! Jó éjt, nyugodt éjszakát mindenkinek!
  2016-03-31 23:40:18, csütörtök
 
  Szép Estét!
Nyugodt Éjszakát !





Link


Szeretettel: Anikó
 
 
0 komment , kategória:  7 Szép estét,jó éjszakát!  
Tücsök-Ildykó barátnőmtől kaptam 2016. 03. 31-én
  2016-03-31 22:58:32, csütörtök
 
  Ildykókám is meglátogatott :-)



Link


Köszönöm szépen Ildykó!


 
 
0 komment , kategória:  b 1vargaildykómtól JELENIDŐ  
Mai grafikám, egy Saluki fotóról 2016. 03. 31.
  2016-03-31 22:01:40, csütörtök
 
  Hobbi kategóriában, mai gyors alkotásom egy szépséges Perzsa agár portréról,

ilyenre sikerült:




Link


Nagy öröm, amig alkot az ember. Mindig boldoggá tesz. Tudom, hogy Istennek köszönhetek, mindent ami szép és jó! Köszönöm Neki a mai napot, hogy kedvet adott a rajzoláshoz.
Nincs kidolgozva túlzottan, de most úgy éreztem így van kész.
Köszönöm azt, akik megnézik. Tanácsot is elfogadok, hogy tudnám javítani technikámat, ami a szőrzet megrajzolása területén bizony hiányos.

Szép estét Mindenkinek!

Szeretettel: Anikó

Bp., 2016. március 31. /22 óra/

 
 
0 komment , kategória:  Hobbi  
Vidám pénteket, szép hétvégét kívánok!
  2016-03-31 18:54:26, csütörtök
 
 



Kellemesen eltöltött pénteki napot!




Link


Szeretettel: Anikó


 
 
0 komment , kategória:  7 Péntek   
Ditke barátnőm látogatott ma hozzám:-)2016.03.31.
  2016-03-31 18:35:59, csütörtök
 
  Nagy örömömre Ditke járt nálam!

Gabfe (#1) 2016-03-31 18:14:59
Szia Anikó!

Szép estét, jó éjt kívánok

Link



Holnapra szép tavaszi napot, és új hónapot kívánok szeretettel, ditke

Link



Link

Köszönöm drága Barátnőm, Ditke! Sok puszim. Anikó


 
 
0 komment , kategória:  b Ditkémtől JELENIDŐ  
Perzsa agár(Saluki) standardje
  2016-03-31 00:10:27, csütörtök
 
  Perzsa agár standardje

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából



Link



Fajtagazda ország Közel-Kelet
Osztályozás
Csoport X. Agarak
Szekció 1. Hosszú szőrű agarak


Fajtaleírás
Osztályozó szervezet FCI
Érvényes standard angol
Kiadás éve 2000
Perzsa agár témájú médiaállományokat.

Perzsa agár témájú kategóriát.
A perzsa agár vagy szaluki (Canis familiaris grajus) az egyik legősibb kutyafajta.

Tartalomjegyzék
1Külső megjelenés
2Eredete
3Jellemzői
4Méretei
5Jegyzetek
6Külső hivatkozás
7Források

Külső megjelenés


Link
Eléggé nagy termetű, karcsú, izmos állat. Feje ék alakú, hosszúkás. Orrtükre barna vagy fekete. Szeme ovális, sötétbarna. Fülét hátracsapva tartja. Fogai ollószerűen záródnak. Nyaka hosszú, háta széles és rövid, ágyéka hosszú, fara kissé csapott. Végtagjai egyenesek, párhuzamosak, izmosak. Farka hosszú, a végét ívbe hajlítja. Szőrzete rövid, sima, de a fülét és a farka kétharmad részét hosszú, dús szőr borítja. Színe egyszínű fekete, fehér, aranyvörös, izabellaszínű, illetve szürke és rőt vagy pedig fekete-fehér-rőt. Szőrzete alapján a hosszú szőrű ázsiai agarak közé soroljuk.

Eredete

Perzsa agár 1915-ből
Az egyiptomi falfestmények vadászkutyáira igen hasonlító szaluki a nomád beduin törzsek tradicionális agara.[1]

Ősi fajta. Legkorábbi említései már az i. e. 3. évezredből ismertek, a sumer ur-sar-da nevű fajta valószínűleg a szalukit takarja.[2]

Firdauszí, a Sáhmáne költője is említi, s azóta számtalanszor szerepel az iráni irodalomban és festészetben. Nevét állítólag a ma már nem létező dél-arábiai Salik városának köszönheti, amely fegyvereiről és kutyáiról volt híres. Az angolok hozták Európába.

Jellemzői
Szívós, erős, igénytelen, kitartó, ugyanakkor gyors kutya. Értelmes, megbízható, nem túlságosan kedveskedő.

Alkalmazása: Az arabok és a perzsák elsősorban gazellára vadásztak vele. Napjainkban kedvencként tartják, de gyakran szerepel agárversenyeken is.


Link

Táplálékigény: 1150 g/nap

Várható élettartam: 10-15 év

Méretei
Marmagasság: kan 65-70 cm, szuka 63-69 cm

Testtömeg: 25-30 kg


Link

Link Ő a favorit az agarak közül számomra. De mindegyikükben van valami fenséges, szépséges, méltóságteljes!
 
 
1 komment , kategória:  k SalukiPerzsaAgár  
Taylor Alison Swift életrajza
  2016-03-30 22:22:33, szerda
 
  Taylor Swift életrajza

Születési név:Taylor Alison Swift
Becenév:Tay, T-Sweezy, T-Swizzle
Születési idő:1989. december 13.
Születési hely:Wyomissing, Pennsylvania, USA
Foglalkozá:sénekesnő, színésznő
Családi állapot:hajadon
Partner:nincs
Magasság:180 cm
Eredeti hajszín:szőke
Szemszín:kék
Csillagjegy:Nyilas
Linkek:IMDB-adatlapHivatalos weblapTwitter-oldalStarity RSS-csatornaLink





Link
Taylor Alison Swift amerikai country-pop énekesnő, dalszerző és színésznő 1989. december 13-án Wyomissing-ben, Pennsylvania-ban született. Édesapja Scott Swift tőzsdeügynök, édesanyja Andrea Swift háztartásbeli. Van egy öccse, Austin. Amikor 4. osztályos volt megnyert egy nemzeti költészeti versenyt a 3 oldalas versével melynek a "Monster In My Closet" a címe. 10 évesen kezdett dalokat írni, karaoke versenyeken, vásárokon, fesztiválokon énekelni. Az egyik nyár folyamán rászánta magát és írt egy 350 oldalas regényt. Kirk Cremer SNL egyik gyermekcsoportjában is énekelt. A többi gyerek közül már akkoriban is kitűnt tehetségével. Kirk segítségével bevásárlóközpontokban és a hétvégi estéken, karaoke bulikon énekelt. Innentől kezdve már felfelé haladt zenei karrierje. Első jelentős megjelenése a Bloomsburg Fair-en volt, melyet a helyi előadóművész, Pat Garrett rendezett.
11 évesen látogatott el először Nashville-be hogy demokat vegyen fel és itt is énekelt karaoke versenyeken. Ekkor abban reménykedett hogy majd dalokat vesz fel de csak elutasítást kapott. Miután visszatért Pennsylvania-ba felkérték, hogy énekelje el a nemzeti himnuszt egy tenisz versenyen.
Elkezdett dalokat írni és 12 húros gitáron játszani miután betöltötte a 12. életévét. Ezután már rendszeresen látogatott el Nashville-be, és a helyi dalszerzőkkel dolgozott együtt. 14 éves korába a család úgy döntött hogy Nashville egyik külvárosába költöznek, 15 évesen egy lemezszerződést utasított vissza a RCA Records. Nem engedték, hogy a saját számait vegye fel. Tovább dolgozott a dalszerzőkkel és a The Bluebird Café-ban többször is fellépett. Ezután felkarolta Scott Borchetta, aki a Big Machine Records-nál dolgozott.
2006-ban debütált a "Tim McGraw" című száma, mely a listák előkelő helyein szerepelt és amely meghozta neki az ismeretséget és a sikert. Debütáló albuma Taylor Swift címmel jelent meg 2006-ban a Big Machine Records gondozásában. A lemezről öt dal jelent meg kislemezként is (Tim McGraw, Teardrops on my Guitar, Picture to Burn, Should've Said No, Our Song), melyek a Billboard Hot Country Songs listán háromszoros multi-platinumok voltak. Amerikában 2006-ban beindult a Taylor Swift őrület, ugyanis az énekesnő a country és a pop zene kedvelői közül is rengeteg rajongót szerzett egyedi stílusával. Mivel ő maga írja és szerzi a dalait, ráadásul állítólag negyed óra alatt is képes őket elkészíteni, a New York Times szerint ő napjaink egyik legnagyobb pop dalszerzője.

Nielsen SoundScan szerint 2008-ban Taylor lemezét vásárolták a legtöbben Amerikában. A "Fearless" c. albuma a 3. és 6. helyen végzett e téren a 2.1 és 1.5 millió darab eladott lemezzel. Nielsen SoundScan történelmében Taylor volt az első, akinek két különböző albuma is szerepelt a Top 10-ben az évvégi éves album listán. Szintén az ő albuma volt az első country zene történelmében amely a női előadók közül 8 teljes hetet töltött az 1. helyen a Billboard 200 listán. 2009 január közepén 2 millióan fizettek 3 különböző számáért hogy letöltsék, ezzel ő volt a country női előadók közül az első, aki erre képes volt. 2009. február 8-án a "Love Story" c. száma volt az első a country zene történelemben, melyért a legtöbben fizettek hogy letöltsék. Szintén ez a dal volt az első country szám mely a Mainstream Top 40 listán az 1. helyen végzett.

Legnagyobb zenei inspirálója Shania Twain. Akikre még felnéz a zene terén az a nagymamája és LeAnn Rimes. Bár a nagymamája professzionális operaénekes volt, Taylor-t inkább a counrty zene vonzotta. Ebben a zenei stílusban Patsy Cline és Dolly Parton voltak a kedvencei fiatalabb korában.

Első dala a "Tim McGraw", mely a Billboard's Hot Country Songs listán a 6. helyen végzett 2007. január 27.-én. Ezt a dalt még a gólyaként írta a középiskolában. A kedvenc country előadója Tim McGraw és innen jött a szám címe. Az album melyen ez a szám hallható 2006 október 24-én jelent meg "Taylor Swift" címmel. A lemezen hallható dalokat Taylor írta de van olyan melyen több dalszerzővel dolgozott együtt. A korong a megjelenés után 1 héttel a 19. helyen végzett a Billboard 200 listán 39.000. eladott példánnyal. Később az 1. helyet is elérte a Billboard Top Country Albums listán, majd az 5. helyet a Billboard 200 listán. 8 hetet töltött az 1. helyen a Top Country Albums listán. 2008. novemberében 3 millió darabot vásároltak és 7.5 millióan töltötték a számait. Taylor MySpace oldalát 20 millióan látták már, így a 15. helyen áll a leglátogatottabb MySpace-es előadók listáján. Viszont ő a MySpace leglátogatottabb country-énekese. A "Tim McGraw" számához készült videóklip 30 héten keresztül szerepelt GAC Top 20 listáján és ezzel rekordott döntött. A CMT-n viszont már az 1. helyet sikerült megszereznie. 2007. május 15-én elénekelte a nagyközönség előtt a dalt a CMA díjátadón. A számot Tim McGrawnak szánta, aki ott ült a közönség soraiban. Tim és Faith Hill közös turnéját a Soul2Soult is ő nyitotta, emellett résztvett George Strait, Brad Paisley és a Rascal Flatts turnéján is.

Szerepelt a GAC Short Cuts című műsorban is, ami egy részdokumentumfilm Taylor-ról, ezt le is adták 2006. nyarán a Great American Country-ban. 2006. november 12-én énekelte a nemzeti himnuszt a NASCAR-on, majd 2006. november 23-án pedig részt vett a Hálaadás napján tartott, Miami Dolphins és a Detroit Lions közti futbalmérkőzésen. Énekelt a Pittsburgh Steelers félidőjében is. 2007. február 13-án a The Tonight Show-ba meghívást kapott Jay Lenotól, és az interjú végén énekelte a "Tim McGraw" című számát.

Ezt követte a "Teardrops On My Guitar" című kislemezdal, amely a 46. helyen debütált 2007. február 24-én a Country Charts-on. A dal egyébként 2007. nyarán lett nagyon sikeres, ugyanis a Billboard Country Charton a 2. helyen állt, és a Billboard Hot 100 listán pedig a 33. helyen. A dalnak elkészítették a Pop Mix változatát is, amely a Hot 100 listán a 13. míg a Pop 100 listán a 11. helyen állt. 2007. augusztus 21-én meghívták az America's Good Talent show-ba, hogy együtt énekeljék el a "Teardrops On My Guitar" című számot Julienne Irwinnel.

2007. októberében a dalszerzés által a Nashville Songwriters Association International megválasztotta Taylort az év énekes/dalszerzőjének, így odaítélték neki a Songwriter/Artist of the Year Award nevű díjat. Így ő lett minden idők legfiatalabb előadója, akinek eddig odaadták ezt a díjat.

2007. november 7-én megnyerte a 2007 CMA Horizon Awards-ot, és kiadta harmadik kislemezét, az "Our Song"-ot, amely a listákon a 6. helyen állt, de a 2007. december 22-i héten megszerezte az 1. helyet is. Ez volt a második olyan dal, amely ilyen rövid idő alatt elérte egyből az első helyet a country zenében. Emellett az "Our Song" 6 hetet töltött a countrydalok listáján, a Billboard Hot 100 listán a 16, míg a Billboard Pop 100 listán a 24. helyet sikerült megszereznie.
Taylor mindezek mellett felvett egy karácsonyi lemezt is, amely a "Sounds Of The Season: The Taylor Swift Holiday Collection" nevet kapta. Ez a lemez 2007. október 16-án került a Target boltokba, limitált kiadással. Ez a lemez nem aratott olyan nagy sikert, mint az első nagylemez, de például a "Last Christmas" című dal feldolgozása és Taylor saját karácsonyi dalai is szerepelnek ezen az albumon.
Taylort 2008-ban jelölték a Grammy Awardson a Best New Artist kategóriában, de sajnos nem nyert, helyette Amy Winehouse vihette haza ezt a díjat. Közben jött a negyedik kislemez is, a "Picture To Burn". A dal 2008. elején debütált, majd a Billboard Country Charton a 3. helyet sikerült megszereznie 2008. tavaszán.

Swift a Seventeen magazin 2008. júniusi számának címlapján is helyett kapott. Emellett a Maxim az 52. legszexibb nőnek választotta meg 2008-ban.

A Big Machine Records 2008. május 19-én kiadta a következő kislemezt, a "Should've Said No"-t. Ez a dal az ötödik és egyben utolsó kislemez erről a lemezről.

Taylor 2008-ban kiadta a "Beautiful Eyes" című nagylemezét, amelyet kizárólag csak a Walmart-nál lehet megvásárolni. 2008. júliusában Taylor Aaron Academy-nál megkapta a diplomáját. Ezek mellett 2008. augusztus 23-án a "Should've Said No" Taylor második olyan kislemezdala lett, amely az 1. helyre került.

Taylor következő, második stúdióalbuma a "Fearless" címet kapta. 2008. november 11-én került a boltok polcaira. Az első kislemezdal, a "Change" a 2008-as Olimpia egyik dala volt. Emellett az NBC zenéjeként is számon tartják. A második kislemez erről a nagylemezről a "Love Story", amely 2008. szeptember 23-án debütált a rádiókban.

2008-ban Brad Paisley "Online" c. számához készült videóklipben Taylor is szerepel. A Jonas Brothers: The 3D Concert Experience-ben is feltűnik kis időre. A CSI: Crime Scene Investigation c. sorozatban is szerepel 1 epizódig, itt már a színészi tehetségét is megmutathatta. Kellie Pickler "Best Days of Your Life" c. számához készült videóklipben Taylor is látható. A Hannah Montana: The Movie-ban (Hannah Montana: A Film) is szerepel. Itt saját magát játsza és a színpadon énekel. A Valentine's Day című filmben pedig olyan sztárok mellett láthattuk, mint Bradley Cooper, Eric Dane, Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Jessica Alba, Julia Roberts, Jessica Biel, Jennifer Garner, Patrick Dempsey és Queen Latifah.
SPEAK NOW (2010-2011)
Taylor harmadik albuma Speak Now címmel jelent meg 2010 őszén. Az album elődeihez hasonlóan nagy sikereket könyvelhetett el, az énekesnő pedig 2011-ben világ körüli turnéra indult, melyről DVD is készült Speak Now World Tour címmel. Az album első kislemeze a Mine volt, melyet a Back To December, a Mean és a The Story of Us követett. A Mean-ért két Grammy-díjat is hazavihetett. Albumának Deluxe verziójáról is megjelentetett egy dalt, az Ourst.
Az énekesnő addig sem hagyja új dalok nélkül rajongóit, amíg a negyedik lemezét készítette, hiszen két számmal is hozzájárult a nagy sikerű The Hunger Games című film filmzenéjéhez.
RED (2012)
Taylor negyedik nagylemeze 2012. október 22-én jelet meg Red címmel, melyről első kislemezként a We Are Never Ever Get Back Together címet viseli, mely 29 országban vezeti az iTunes listát. A lemezen a Speak Now-tól eltérően különböző producerekkel működött együtt, hogy a legtöbbet hozza ki a projektből. Az énekesnő szomorú hangvételű albumot ígér. A megjelenés előtti hónapban az énekesnő minden héten kiadott egy új dalt az iTunesra, így a rajongók a lemez megjelenése előtt az első kislemez mellett a Begin Again, a Red, az I Knew You Were Trouble. és a State of Grace című dalokat is meghallgathatják.
A teljes album, annak ellenére, hogy öt dal már a megjelenése előtt letölthető volt, még a hozzá fűzött nagy várakozást is felülmúlta, ugyanis az első héten 1,2 millió példány kelt el belőle, mellyel az énekesnő rekordot döntött, ugyanis Eminem 2002-ben megjelent The Eminem Show című korongja óta egyetlen előadó sem tudott ilyen eladást produkálni az első héten. Ezzel Taylor az album összes dalával szerepelt az iTunes top 100-as listáján. Az album megjelenésének napján lehetett először megtekinteni a második kislemezhez, a Begin Againhez készült klippet. Az énekesnő bejelentette, hogy 2013-2014-ben turnézni fog RED című albumával, valamint az EMA-ról sem tért haza üres kézzel, ugyanis három díjat is sikerült bezsebelnie.
1989 (2014)
A nagy sikerű RED Tour alatt Taylor legújabb, ötödik studióalbumán is dolgozott, mely 1989 címmel, 2014 októberében jelent meg. Az ötödik nagylemez merőben eltér a korábbiaktól, mégis hamisítatlan Swift hangzása van. A dalszerző-énekesnő ezúttal ekanyarodott a country műfajtól a pop irányába. az eredmény magáért beszél. Könnyed és érzelmes dalok, ahogy azt tőle megszokhattuk. Kellemes és fülbemászó dallamok alkotják a dalokat, melyek közül az első single a Shake It Off című dal volt, melyet a Blank Space követett.

Érdekességek:
Egy ideig járt Joe Jonas-szal, de a srác kis idő után telefonon keresztül szakított vele.
Taylor MySpace-e a countryelőadók körében a 2. legnézettebb oldal a MySpace-en.
Taylor az első lemezén lévő számokat mind ő írta.
A Hannah Montana: The Movie-ból ismert Lucas Till szerepelt a You Belong with me videóklipjében.
Szerencseszáma a 13.
Teardrops On My Guitar dal egy igaz történeten alapul, Taylor egyik középiskolai évéből, amelyben egy bizonyos Drew Hardwické volt a főszerep. A fiú csak a barátot látta Taylorban, Taylor viszont nem így érzett.
A Should've Said No klip az a videófelvétel, amikor a dalt a 43rd Annual Academy of Country Music Awards-on adta elő Taylor. Az előadás egy csuklyás pulóverben kezdődött, majd hamarosan egy rövid, fekete ruhában láthatták a nézők. A dal utolsó néhány másodpercét már zuhogó vízesésben énekelte, amelyet a szervezők készítettek el. Taylor elmondta, 10 éves kora óta vágyott egy ilyen előadásra.
Jóbarátja Kellie Pickler.
Legjobb barátnői a színtén híres Miley Cyrus és Selena Gomez.
Az egyik kedvenc sorozata a Grey's Anatomy (Grace klinika) és elmondása szerint nagyon szomorú volt, amikor Denny meghalt.

Kedvenc:
Színe: fehér.
Étele: túróslepény.
Ünnepe: karácsony.
Helye: patak mellett.
Évszaka: nyár.
Gitárja: Taylor gitárok.
Énekese: Miranda Lambert és Tim McGraw.
Dala: Tim McGraw: Can't Tell Me Nothin.

Filmográfia:

2014 The Giver .... Rosemary
2013 New Girl (TV Sorozat) .... Elaine
- Elaine's Big Day c. epizód
2012 Lorax - Lorax .... Audrey (szinkronhang)
2010 Valentine's Day / Valentin nap .... Felicia
2009 CSI: Crime Scene Investigation / Helyszínelők (TV sorozat) .... Haley Jones
- Turn, Turn, Turn c. epizód


Diszkográfia:

TAYLOR SWIFT (2006)






1. Tim McGraw
2. Picture to Burn
3. Teardrops on my Guitar
4. A Place in This World
5. Cold As You 6. The Outside
7. Tied Together With a Smile
8. Stay Beautiful
9. Should've Said No
10. Mary's Song (Oh My My My)
11. Our Song

Enhanced Re-Release (2008) Bonus Tracks:
12. I'm Only Me When I'm With You
13. Invisible
14. A Perfectly Good Heart
15. Teardrops on My Guitar (Pop Version)

TAYLOR SWIFT - LIMITED DELUXE EDITION CD+DVD (2007)

1. Tim McGraw
2. Picture to Burn
3. Teardrops on my Guitar (Radio Single Version)
4. A Place in This World
5. Cold as You
6. The Outside
7. Tied Together With a Smile
8. Stay Beautiful
9. Should've Said No
10. Mary's Song (Oh My My My)
11. Our Song (Radio Single Version)

Bonus Tracks:

12. I'm Only Me When I'm With You
13. Invisible
14. A Perfectly Good Heart
15. Taylor's 1st Phone Call With Tim McGraw

TAYLOR SWIFT KARAOKE CD+DVD (2009)

HOLIDAY COLLECTION / SOUNDS OF THE SEASON (2007) - Limited Edition EP





1. Last Christmas
2. Christmases When You Were Mine
3. Santa Baby
4. Silent Night
5. Christmas Must Be Something More
6. White Christmas

BEAUTIFUL EYES (EP) CD+DVD (2008) Wal-mart Exclusive





Audio CD:

1. Beautiful Eyes
2. Should've Said No (Alternate Version)
3. Teardrops on my Guitar (Acoustic Version)
4. Picture to Burn (Radio Edit)
5. I'm Only Me When I'm With You
6. I Heart ?

DVD:

1. Beautiful Eyes (Music Video)
2. Picture to Burn (Music Video)
3. I'm Only Me When I'm With You (Music Video)
4. Tim McGraw (Music Video)
5. Teardrops On My Guitar (Music Video)
6. Our Song (Music Video)
7. The Making of Picture to Burn Music Video
8. GAC New Artist Special 9. Should've Said No (2008 ACM Awards)

FEARLESS (2008)





1. Fearless
2. Fifteen
3. Love Story
4. Hey Stephen
5. White Horse
6. You Belong With Me
7. Breathe
8. Tell Me Why
9. You're Not Sorry
10. The Way I Loved You
11. Forever & Always
12. The Best Day
13. Change

FEARLESS (2009) - UK Edition Bonus Tracks

14. Our Song (Pop Version)
15. Teardrops on my Guitar (Pop Version)
16. Should've Said No (Pop Version)

FEARLESS KARAOKE CD+DVD (2009)





FEARLESS - PLATINUM EDITION CD+DVD (2009)





1. Jump Then Fall
2. Untouchable
3. Forever & Always (Piano Version)
4. Come in With the Rain
5. Superstar
6. The Other Side of the Door
7. Fearless
8. Fifteen
9. Love Story
10. Hey Stephen
11. White Horse
12. You Belong With Me
13. Breathe
14. Tell Me Why
15. You're Not Sorry
16. The Way I Loved You
17. Forever & Always
18. The Best Day
19. Change

SPEAK NOW (2010)





1. Mine
2. Sparks Fly
3. Back To December
4. Speak Now
5. Dear John
6. Mean
7. The Story of Us
8. Never Grow Up
9. Enhanced
10. Better than Revenge
11. Innocent
12. Haunted
13. Last Kiss
14. Long Live

DeLuxe Edition Bonus Tracks:

1. Ours
2. If This Was a Movie
3. Superman
4. Back To December (acoustic)
5. Haunted (acoustic)
6. Mine (US version)
7. Back to December (acoustic version)
8. The Story of Us (acoustic)
9. 'Behind the Scenes' of the Mine Music Video
10. Mine (Music Video)

RED (2012)





1. State of Grace
2. Red
3. Treacherous
4. I Knew You Were Trouble.
5. All Too Well
6. 22
7. I Almost Do
8. We Are Never Ever Getting Back Together
9. Stay Stay Stay
10. The Last Time (Feat. Gary Lightbody)
11. Holy Ground
12. Sad Beautiful Tragic
13. The Lucky One
14. Everything Has Changed (Feat. Ed Sheeran)
15. Starlight
16. Begin Again

DELUXE EDITION:

17. The Moment I Knew
18. Come Back... Be Here
19. Girl At Home
20. Treacherous (Original Demo Recording)
21. Red (Original Demo Recording)
22. State of Grace (Acoustic Version)

1989 (2014)






1. Welcome To New York 3:31 £0.99 Buy MP3
2. Blank Space 3:50
3. Style 3:49
4. Out Of The Woods
5. All You Had To Do Was Stay 3:11
6. Shake It Off 3:3
7. I Wish You Would 3:26
8. Bad Blood 3:31
9. Wildest Dreams 3:38
10. How You Get The Girl 4:07
11. This Love 4:09
12. I Know Places 3:15
13. Clean 4:29 £0.99
14. Wonderland 4:05
15. You Are In Love 4:26
16. New Romantics 3:49
17. I Know Places (Voice Memo) 3:35
18. I Wish You Would (Voice Memo) 1:46
19. Blank Space (Voice Memo) 2:10


Filmzenék:

Crazier (Hannah Montana: The Movie Soundtrack)
Today Was a Fairytale (Valentine's Day Soundtrack)
Safe & Sound (feat. The Civil Wars) (The Hunger Games Soundtrack)
Eyes Open (The Hunger Games Soundtrack)

Közreműködések:

Two Is Better Than One (Boys Like Girls Feat. Taylor Swift) - Love Drunk
Half Of My Heart (John Mayer Feat. Taylor Swift) - Battle Studies
Both Of Us (B.o.B. Feat. Taylor Swift) - Strange Clouds

Demo CD (2001)
Am I Ready For Love?
American Boy
Can I Go With You?
Here You Come Again
Hopelessly Devoted To You
Lucky You
One Way Ticket
Smokey Black Nights
Star Spangled Banner
There's Your Trouble

Egyéb kiadatlan dalok és demo felvételek:

All Night Diner
Better Off
Closest To a Cowboy
Drive All Night
I Know What I Want
I'd Lie
I'm Every Woman
Look At You Like That
My Cure
Never Mind
Songs About You
Stupid Boy
Sweet Tea and God's Graces
Ten Dollars and a Six Pack
The Diary of Me
Thinking About You
This is Really Happening
We Were Happy
What Do You Say
Your Face
Dark Blue Tennessee
American Girl
Baby Don't You Break My Heart Slow
Being With My Baby
Breathless
Brought Up That Way
Our Last Night
Permanent Marker
What To Wear
Writing Songs About You





Link

Utolsó frissítés: 2015.09.24. 18:06 ToTo által

Forrás: http://starity.hu/sztarok/taylor-swift/#ixzz44PxS36Pl
Link
 
 
0 komment , kategória:  {Taylor Alison Swift  
Ildykómtól 2016. 03. 30-án, köszönöm
  2016-03-30 21:27:36, szerda
 
  Tücsök-Ildykó barátnőmtől kaptam (#1) 2016-03-30 11:27:20




Ölellek Barátnőm


Link


Köszönöm Ildykóm!




 
 
0 komment , kategória:  b 1vargaildykómtól JELENIDŐ  
Drága Ildykó barátnőmtől facebookon kaptam 20160329
  2016-03-29 23:55:16, kedd
 
  Drága Ildykó barátnőmtől kaptam facebookon!




Link





Link





 
 
1 komment , kategória:  b 1vargaildykómtól JELENIDŐ  
     1/18 oldal   Bejegyzések száma: 172 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 172 db bejegyzés
e év: 1175 db bejegyzés
Összes: 7492 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 128
  • e Hét: 282
  • e Hónap: 2232
  • e Év: 36398
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.