Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Érdekesség
  2017-08-29 09:51:48, kedd
 
  IZÜLETI FÁJDALMAKRA ÉTKEZÉSI ZSELATIN

IZÜLETI FÁJDALMAKRA ÉTKEZÉSI ZSELATIN!


Még folyós állapotban pl. a csuklóra kenni és rajta hagyni kb. 45 percet (ezt be kell tartani!) és látni fogjuk hogy szinte az összes mennyiséget felszívta az adott fájó terület, ami jó, mert működik!
Egy csodarecept, amely 7 nap alatt gyógyít ki a hát-, a csukló- és lábfájásból - a zselatin

Egészségügyi szakemberek a mai napig keresik a megoldást arra, hogy miként lehet minél tovább megőrizni a végtagok és azok ízületeinek egészségét, hogy ne nehezítsék meg az emberek életét a kellemetlen fájdalmak.
zselatin


Létezik egy házi praktika, amely ezen a problémán segít, csak kövessük a receptben szereplő útmutatásokat, és máris sokat tettünk a hát-, a nyak-, a térd, a vállízületek és csontok egészségének megőrzésé érdekében.

Első lépésként szerezzünk be 150 grammi étkezési zselatint, ez a boltok többségében megtalálható.

Este két teáskanál zselatint, vagy, ha ki szeretnénk mérni, akkor 5 grammnyit keverjünk el egy negyed pohár hideg vízben.

Hagyjuk állni egész éjszaka, nem kell a hűtőbe betenni.
Reggelre zselészerű anyagot kapunk majd.
Ébredés után igyuk meg a feloldott zselatint, még mielőtt bármit is meginnánk, vagy ennénk reggelire.

Azok akik szeretnék ízletesebbé tenni a gyógyitalt, tehetnek bele mézet, joghurtot, tejfölt, gyümölcslét.

Ezt egy hónapon keresztül, mindennap fogyasszuk el, egy hét múlva már az enyhülés is be fog következni.
A kezelést kizárólag egy hónapig szabad csinálni, leghamarabb egy félév múlva lehet ismét nekikezdeni.

A zselatin fogyasztása olyan, mintha bezsíróznánk a nyikorgó ajtósarkakat, csak mindez az ízületeinkre értendő.

A zselatin voltaképpen állati eredetű termék, serkenti a kötőszövetek növekedését, hatásos aminosavakat tartalmaz.

Ugyanakkor erősíti az ízületeket és a szívet, elősegíti az anyagcsere működését, javítja a mentális képességeket, biztosítja a bőr rugalmasságát és erősíti ínszalagokat.

Megakadályozza a csontritkulást, javítja a bőr és a haj szerkezetét, például a házi zselatin sampon minden hajtípusra nagyszerű.
A ZSELATIN HATÁSAI

A zselatin egy állati fehérje, amelynek fő összetevője a denaturált kollagén. Ezt inak, ínszalagok és csontok (elsősorban sertés és szarvasmarha) főzésével állítják elő. A zselatin íztelen szagtalan, és rengeteg előnnyel jár, amire sohasem gondoltál.

1. Az egészséges bélnyálkahártya

A zselatin megakadályozza az úgynevezett lyukas bél szindróma kialakulását. Az orvosok is elismerik, hogy a bél nyálkahártyájának átjárhatóságát megakadályozza. Megvédi a bélfalat a kórokozókkal szemben. A rossz táplálkozás miatt kis lyukak keletkezhetnek a bél nyálkahártyáján. Vírus vagy baktérium támadhatja meg. Ezt betegségekhez vezethet, de a zselatinban gazdag étrend megvéd ettől (pl. csontleves, kocsonya formájában)
2. A szép bőr

A zselatin gazdag aminosavakban, mint a glicin és a prolin, amelyek segítenek a kollagén előállításában. A kollagén elengedhetetlen a rugalmas és fiatalos bőr szempontjából. Ezért a zselatin fogyasztása segíthet megelőzni a ráncokat. Külsőleg alkalmazva is csodás a hatása

3. A szív egészsége

A nagy mennyiségű állati fehérje árt a szívnek. Ennek oka az, a bennük található homocisztein. A megnövekedett koncentrációja a vérben stroke és a szívroham kialakulásához vezethet. A zselatin viszont védi a szívet, szín hús helyett inkább csontleveseket kellene fogyasztani

4. Jobb emésztés

A zselatin javítja a gyomorsav összetételét, védi a gyomor nyálkahártyáját. Az emésztés és a tápanyagok felszívódását segíti. Így lemegy a puffadás, a gyomorégés.

5. A gyorsabb alvás

Tudtad, hogy jobban alszol, amikor a test hőmérséklete alacsony? Pontosan ezt okozza a glicin a zselatinban. A halból kivont kollagén a legjobb erre (pl. halkocsonya)

6. Szorongás

A glicin a zselatinban természetes gyógyszer szorongás ellen. Ez azért van, mert a glicin egy neurotranszmitter, amely gátolja a a központi idegrendszer túlzott stimulációját. Amikor pánik és szorongás jelentkezik, így egy tál Jell-O csodákra képes.

7. Az egészséges ízületek

A kollagén az ízületi porc egyik alapanyaga. Ezért, a zselatin, magas prolin és glicin tartalmával erősíti az ízületeket. Az állatorvosok régóta tudják, hogy zselatin hozzáadásával a táphoz a lovak ízületei rendbe jönnek.
Ma már a reumatológusok is ajánlják.




 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Címkék: elengedhetetlen, nyálkahártyáján, bélnyálkahártya, nyálkahártyáját, csontleveseket, kialakulásához, csontritkulást, megakadályozza, koncentrációja, keletkezhetnek, előállításában, átjárhatóságát, reumatológusok, hozzáadásával, útmutatásokat, rugalmasságát, megnövekedett, szempontjából, aminosavakban, felszívódását, stimulációját, betegségekhez, szarvasmarha, kötőszövetek, egészségének, ízületeinkre, aminosavakat, összetételét, vállízületek, ínszalagokat, kialakulását, képességeket, megtalálható, egészségügyi, kórokozókkal, homocisztein, csuklóra kenni, összes mennyiséget, adott fájó, megoldást arra, emberek életét, kellemetlen fájdalmak, házi praktika, problémán segít, receptben szereplő, boltok többségében, negyed pohár, hűtőbe betenni, feloldott zselatint, hónapon keresztül, kezelést kizárólag, hónapig szabad, IZÜLETI FÁJDALMAKRA ÉTKEZÉSI ZSELATIN, ZSELATIN HATÁSAI,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A tömeg, a Mester, a módszer, ...  A boldog családok mind hasonló...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Akarat  A Megváltó szolgálatában  Zilahy Lajos gondolata  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  A sors  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Nem számIt  Szabolcska Mihály – Ákác...  Nagyi telefonál  Fekete-erdő desszert  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam Krisztinától  Fekete István - Akác  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png férfi  Png férfi  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Kerüld el az evangélium örömén...  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Elköszönt  Jónás Tamás – Végtelen b...  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Irgalom és ítélet  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Akarat  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Szép estét kedves látogatóimna...  s immár én is felragyogva, ért...  Bertolt Brecht -től idézet  Akarat  Png nő  Jó éjszakát  Julian Brass gondolata  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  A sors  Nem tudhatod  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png kislány  A kételkedés kezelése  Adakozás  210 éve született a SZÓZAT meg...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Bounty krémes  Kellemes délutánt kívánok  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Alvó cicák  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Akarat 
Bejegyzés Címkék
csuklóra kenni, összes mennyiséget, adott fájó, megoldást arra, emberek életét, kellemetlen fájdalmak, házi praktika, problémán segít, receptben szereplő, boltok többségében, negyed pohár, hűtőbe betenni, feloldott zselatint, hónapon keresztül, kezelést kizárólag, hónapig szabad, félév múlva, zselatin fogyasztása, nyikorgó ajtósarkakat, ízületeinkre értendő, zselatin voltaképpen, kötőszövetek növekedését, anyagcsere működését, mentális képességeket, házi zselatin, állati fehérje, denaturált kollagén, zselatin íztelen, egészséges bélnyálkahártya, zselatin megakadályozza, úgynevezett lyukas, kórokozókkal szemben, rossz táplálkozás, zselatinban gazdag, zselatin gazdag, kollagén előállításában, kollagén elengedhetetlen, szív egészsége, nagy mennyiségű, bennük található, megnövekedett koncentrációja, vérben stroke, szívroham kialakulásához, zselatin viszont, zselatin javítja, gyomorsav összetételét, gyomor nyálkahártyáját, tápanyagok felszívódását, gyorsabb alvás, test hőmérséklete, halból kivont, legjobb erre, zselatinban természetes, egészséges ízületek, ízületi porc, állatorvosok régóta, lovak ízületei, elengedhetetlen, nyálkahártyáján, bélnyálkahártya, nyálkahártyáját, csontleveseket, kialakulásához, csontritkulást, megakadályozza, koncentrációja, keletkezhetnek, előállításában, átjárhatóságát, reumatológusok, hozzáadásával, útmutatásokat, rugalmasságát, megnövekedett, szempontjából, aminosavakban, felszívódását, stimulációját, betegségekhez, szarvasmarha, kötőszövetek, egészségének, ízületeinkre, aminosavakat, összetételét, vállízületek, ínszalagokat, kialakulását, képességeket, megtalálható, egészségügyi, kórokozókkal, homocisztein, hőmérséklete, állatorvosok, idegrendszer, bezsíróznánk, ajtósarkakat, jelentkezik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 883
  • e Hét: 10992
  • e Hónap: 20175
  • e Év: 72883
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.