Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Érdekesség
  2018-01-23 12:10:53, kedd
 
  Unokáink már robotokkal szexelhetnek

A technológia rohamos fejlődésével a szexipar is egyre több élvezeti lehetőséget biztosít azok számára, akik szívesen vonnak be némi extrát vágyaik maradéktalan kielégítésére.

Nagyon úgy tűnik, hogy lassan lejár a vibrátorok, a guminők és más egyéb ,,hagyományos" szexuális kiegészítők kora, ugyanis a folyamatosan fejlődő mesterséges intelligencia és az ezzel párosuló robotipar olyan lehetőségeket biztosít az erotika szerelmeseinek, amelyek majdhogynem kiváltják a hús-vér partner szerepét.


Egy kutatókból és tudósokból álló csoport meggyőződése, hogy ennek vannak előnyei is. Állítják, hogy sokkal kevesebb lesz a megcsalás, ráadásul a robotokkal való szex nagymértékben javíthatja az emberiség szexuális kultúráját, arról nem is beszélve, hogy ezzel az emberi kapcsolatok is javulni fognak. Többé nem lesznek megcsalt férjek és feleségek, ugyanis az emberekre egyre inkább hasonlító szexrobotok megjelenése a minimumra fogja csökkenteni a párok közötti hűtlenséget. A kutatás mintha csak azt sugallná, hogy a humanoid szexbabákkal történő félrelépés nem számít megcsalásnak. Ezt a feltételezést egy felméréssel is alá tudják támasztani. Kérdőíves megkérdezés során több száz ember véleményét gyűjtötték be, hogy bánnák-e, ha párjuk robottal bújna ágyba. Meglepő, de a válaszadók 75 százaléka egyáltalán nem bánná, ha egy robottal lépne félre a kedvese.

A szexuális felvilágosításban is nagy szerepet vállalhatnak a jövőben a humanoidok, ráadásul gátlásaink leküzdésében is igen nagy segítséget nyújthatnak, arról nem is beszélve, hogy olyan dolgokat élhetünk át, amelyek csak a legmerészebb álmainkban léteznek.
A mérlegnek természetesen van egy másik serpenyője is. Többen etikátlannak és embertelennek tartják az effajta élvezeteket, mi több, a mesterséges intelligencia fejlődése felveti a kérdést, hogy mi van akkor, ha a gép az ember ellen fordul. Igaz, ez még a távoli jövő, ilyen jellegű tapasztalatokkal senki sem rendelkezik. Ez a tábor teljes mértékben az ellenkezőjét állítja, mint a kutatók. Sokan attól tartanak, hogy az ilyen jellegű szexuális kapcsolatok eltorzítják az emberek személyiségét, teljesen kikopik az udvarlás és az ismerkedés varázslatos kihívása. Azt pedig, hogy ezek a robotok javítanák az emberi és testi kapcsolatokat, egyenesen marhaságnak nevezték.

A téma egyre nagyobb aktualitását az is jelzi, hogy Hollywood egyre több ilyen jellegű filmet és sorozatot készít, mintha csak a nem is oly távoli jövőre szeretne minket felkészíteni. Az utóbbi évek talán legjobb két ilyen alkotása az Ex Machina és a Westworld, amelyek azt hivatottak bemutatni, hogy milyen testi és lelki veszélyeket, esetleg előnyöket biztosíthat egy robotszerető.
Alex Garland humanoidja tökéletesen megmutatja, hogy idővel - ha a mesterséges intelligencia képes lesz olyan döntéseket hozni, amelyekkel a saját érdekeit szolgálja - mekkora bajba kerülhet az emberiség. A rendező zseniális módon tárja elénk, amint az Ex Machina játszi könnyedséggel manipulálja a férfiak lelkivilágát.

Az HBO nemrégen indult sorozata, a Westworld egy másik oldalról mutatja be az ember és robot kapcsolatát. A science-fiction a western és az akciófilm elemeit ötvözi a mesterséges értelem hajnalán. A bűnbeesés evolúcióját olyan emberekkel mutatja be, akik egy kalandparkba zárva legsötétebb vágyaikat élhetik ki android társaikon. Itt is, mint minden esetben, kiderül, hogy veszélyes a robotokkal újat húzni, hiszen elég egy végzetes hiba, és elszabadul a pokol.
Egy mesterséges intelligenciával foglalkozó cég szerint harminc év múlva mindennapos dolog lesz, hogy emberek robotokkal létesítenek szexuális kapcsolatot. Addigra eléri a technika azt a szintet, hogy szinte semmi különbség nem lesz ember és gép közt. A fejlődés megállíthatatlan, szóval hamarosan akár akarjuk, akár nem, a szexualitás ezen fajtája mindennapi életünk részét fogja képezni. Természetesen csak akkor, ha mi is akarjuk. Ember vagy gép? A választás rajtunk áll.


 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Címkék: megállíthatatlan, tapasztalatokkal, intelligenciával, szerelmeseinek, intelligencia, kapcsolatokat, lehetőségeket, könnyedséggel, feltételezést, természetesen, kielégítésére, nagymértékben, személyiségét, embertelennek, felkészíteni, ellenkezőjét, kalandparkba, lelkivilágát, szexelhetnek, vállalhatnak, leküzdésében, fejlődésével, maradéktalan, megcsalásnak, aktualitását, szexbabákkal, etikátlannak, robotszerető, meggyőződése, legmerészebb, folyamatosan, mesterséges, kapcsolatok, kapcsolatot, megkérdezés, biztosíthat, technológia rohamos, folyamatosan fejlődő, ezzel párosuló, erotika szerelmeseinek, hús-vér partner, robotokkal való, emberiség szexuális, emberi kapcsolatok, emberekre egyre, minimumra fogja, párok közötti, kutatás mintha, humanoid szexbabákkal, robottal lépne, szexuális felvilágosításban, legmerészebb álmainkban, Alex Garland,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Nem tudhatod  Png lepke  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Bounty krémes  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Nevem  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Garai Gábor - Takarítás  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Szép estét  Hiányzik  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam Krisztinától  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Alázat  A kételkedés kezelése  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png virág  Elköszönt  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Nevem  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Leonardo da Vinci gondolata  Szívem tiéd  George Byron - Ahogy itt jár -...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Alázat  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A másik dolog,  Egy lelki imádság  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png kislány  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Sokan azt tartják  Jó éjszakát  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Sose bánj semmit  Őrizkednünk kell...  Csak a fogyatkozás látható  Alázat  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Próbálj meg ...  Png ház  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Akarat  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Garai Gábor - Takarítás  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Fehér virág  Lóhere  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png cica  Reggel van  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
technológia rohamos, folyamatosan fejlődő, ezzel párosuló, erotika szerelmeseinek, hús-vér partner, robotokkal való, emberiség szexuális, emberi kapcsolatok, emberekre egyre, minimumra fogja, párok közötti, kutatás mintha, humanoid szexbabákkal, robottal lépne, szexuális felvilágosításban, legmerészebb álmainkban, mérlegnek természetesen, másik serpenyője, effajta élvezeteket, mesterséges intelligencia, ember ellen, távoli jövő, tábor teljes, ellenkezőjét állítja, ilyen jellegű, emberek személyiségét, ismerkedés varázslatos, robotok javítanák, téma egyre, utóbbi évek, saját érdekeit, rendező zseniális, férfiak lelkivilágát, másik oldalról, akciófilm elemeit, mesterséges értelem, bűnbeesés evolúcióját, kalandparkba zárva, robotokkal újat, végzetes hiba, mesterséges intelligenciával, fejlődés megállíthatatlan, szexualitás ezen, választás rajtunk, megállíthatatlan, tapasztalatokkal, intelligenciával, szerelmeseinek, intelligencia, kapcsolatokat, lehetőségeket, könnyedséggel, feltételezést, természetesen, kielégítésére, nagymértékben, személyiségét, embertelennek, felkészíteni, ellenkezőjét, kalandparkba, lelkivilágát, szexelhetnek, vállalhatnak, leküzdésében, fejlődésével, maradéktalan, megcsalásnak, aktualitását, szexbabákkal, etikátlannak, robotszerető, meggyőződése, legmerészebb, folyamatosan, mesterséges, kapcsolatok, kapcsolatot, megkérdezés, biztosíthat, veszélyeket, tökéletesen, felméréssel, majdhogynem, rendelkezik, hagyományos, hűtlenséget, lehetőséget, csökkenteni, élvezeteket, varázslatos, marhaságnak, evolúcióját, eltorzítják, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1145
  • e Hét: 7561
  • e Hónap: 16744
  • e Év: 69452
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.