Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Érdekességek
  2018-06-19 21:31:43, kedd
 
  49 ÉVES, DE 35-NEK LÁTSZIK A KÍGYÓMÉREGTŐL

DÁN TUDÓSOK VIZSGÁLJÁK A MAGÁT 25 ÉVE FOLYAMATOSAN KÍGYÓMÉREGGEL OLTÓ ROCKZENÉSZT.
Az USA-ban használták a kígyóméregben található tulajdonságokat, hogy megpróbálják leküzdeni a ráksejtek növekedését. A francia tudósok potenciális fájdalomcsillapítót találtak a fekete mamba mérgében. A Koppenhágai Egyetem tudóscsoportja kétéves kutatással állított össze egy mesterséges "antitestkönyvtárat"a közel 30 éve hetente kígyóméreggel (zöld fa vipera) beoltó Steve Ludwin kaliforniai tulajdonképpen exrockzenész immunrendszerében kifejlődött antitestekből.

"Míg más emberek az és idejüket az edzőteremben súlyokat emelgetve töltik, én otthon vagyok és a kígyóméreg beadásával az immunrendszeremet trenírozom" - mondta Ludwin a vele interjút készítő Business Insider lapnak. A sztár azt mondja, hogy a rendszeres injekciók lelassítják a testében az öregedési folyamatot és általában óriási lendületet érez hat-nyolc óra múlva, miután beadta magának a mérget."Számomra olyan ez, mintha kávét innék."
MÁR 5 ÉVES KORA ÓTA KAPCSOLATBAN VAN A KÍGYÓKKAL.
1987-ben Londonba költözött, ahol olyan munkát végezett, melynek során kicsomagolják a tarantulákat, kobrákat és csörgőkígyókat egy olyan vállalkozás számára, amely állatokat szállított állatkertek számára. Itt minden kígyóhoz hozzáférhetett és otthon beadhatta magának a mérget, amit a főnöke nem ellenzett. Amikor a bandája felbomlott, Ludwin sokkal gyakrabban kezdte beadni magának a mérget és az elmúlt két évben mindennap vagy kétnapota csinálja ugyanezt. 13 éve nem volt influenzás, de 8 éve egyszer majdnem egy halálos kombóval küldte magát a túlvilágra, de csak 3 napot töltött az intenzív osztályon.

Brian Lohse, a dán egyetem kutatóprogramjának vezetője Ludwin DNS-ét használta fel a kutatáshoz, amelynek révén hatékony kígyómarás elleni szereket lehet kifejleszteni - ismertette a ScienceNordic internetes oldalon publikált tudományos munkát pénteken a TheLocal.dk dán hírportál. "Steve segítségével egyedülálló, testre szabott könyvtárat állítottunk fel, amely potenciálisan tartalmaz kígyómérgeket semlegesítő emberi antitesteket, amivel meg lehet gyógyítani kígyómarástól szenvedő pácienseket" -mondta Lohse.
A kutatók jelenleg azon dolgoznak, hogy kivonják a legfontosabb antitesteket a könyvtár mintáiból. Lohse és kollégái a YouTube közösségi oldalról szereztek tudomást arról, hogy Ludwin rendszeresen beoltja magát kígyóméreggel, hogy erősítse immunrendszerét és megőrizze fiatalságát. A punkzenész eleinte csak csekély mennyiségű kígyómérget adott be magának vízzel hígítva, később azonban már egyre erősebb mérgeket és egyre nagyobb dózisokat használt. Az idők során 35-féle kígyóméregre növelte repertoárját.

A KÍGYÓMÉREG IMMUNERŐSÍTŐ ÉS FIATALÍTÓ HATÁSÁRA UGYAN NINCS TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉK,
ám Ludwin meglehetősen veszélyes hobbija kivételes lehetőséget nyújtott a kutatók számára. Miután felvették vele a kapcsolatot, Koppenhágában vérmintákat vettek tőle. Ám a mintákban nem volt elegendő antitestet termelő B-sejt, és a siker érdekében Ludwin csontvelőjéből kellett mintát venni. A zenész vállalkozott a fájdalmas beavatkozásra, és így már sikerült elegendő B-sejtet, DNS- és ribonukleinsav-mintát is nyertek tőle.

A Ludwin-könyvtár elkészítése ezt követően két évig tartott. A kutatást vezető Lohse ugyanakkor hangsúlyozta, sem ő, sem a Koppenhágai Egyetem senkinek sem tanácsolja, hogy kövesse Ludwin példáját, mivel valóságos csoda, hogy a zenész ilyen hosszú ideig túlélte a kígyómérgek hatását. A méreg ugyanis a májat és a csontokat is károsíthatja, hatása halált is okozhat. Hozzátette: a zenész jóval az előtt kezdte magát oltani, hogy a kutatócsoport képbe került volna, és őt sem biztatták arra, hogy folytassa ezt a tevékenységet.



 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Címkék: immunrendszerét, tulajdonságokat, ribonukleinsav, tudóscsoportja, tulajdonképpen, csontvelőjéből, hozzáférhetett, csörgőkígyókat, kígyómérgeket, potenciálisan, kígyóméregtől, kígyóméreggel, kígyómarástól, tevékenységet, kutatócsoport, koppenhágában, kicsomagolják, antitestekből, beavatkozásra, sciencenordic, kígyóméregben, kifejleszteni, legfontosabb, antitesteket, segítségével, exrockzenész, tarantulákat, edzőteremben, kapcsolatban, rendszeresen, immunerősítő, folyamatosan, vállalkozott, meglehetősen, megpróbálják, repertoárját, kígyóméregben található, ráksejtek növekedését, francia tudósok, fekete mamba, edzőteremben súlyokat, kígyóméreg beadásával, immunrendszeremet trenírozom, vele interjút, rendszeres injekciók, öregedési folyamatot, olyan vállalkozás, bandája felbomlott, halálos kombóval, intenzív osztályon, kutatók jelenleg, legfontosabb antitesteket, LÁTSZIK KÍGYÓMÉREGTŐL, TUDÓSOK VIZSGÁLJÁK MAGÁT, FOLYAMATOSAN KÍGYÓMÉREGGEL OLTÓ ROCKZENÉSZT, Koppenhágai Egyetem, Steve Ludwin, Business Insider, ÉVES KORA ÓTA KAPCSOLATBAN VAN KÍGYÓKKAL, Brian Lohse, Ludwin DNS-ét, KÍGYÓMÉREG IMMUNERŐSÍTŐ ÉS FIATALÍTÓ HATÁSÁRA UGYAN NINCS TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉK,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  képre írva  Png csokor  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Akarat  Png csokor  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Mindig jusson idő nevetni  A Megváltó szolgálatában  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Fekete István - Akác  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Idő  A Megváltó szolgálatában  A másik dolog,  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A másik dolog,  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Kövesd a cowboyt!  Kellemes délutánt kívánok  Lóhere  Alázat  Akarat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nem méltó hozzád  210 éve született a SZÓZAT meg...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Adakozás  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Bounty krémes  A televizió nem a kultúrát kép...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Mindig jusson idő nevetni  Adakozás  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Reggel van  Albert Einstein gondolata  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Nagyi telefonál  Őrizkednünk kell...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Ami embereknek lehetetlen, az...  Adakozás  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Nem tudhatod  Alázat  Akarat  Alázat  Hiányzik  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt 
Bejegyzés Címkék
kígyóméregben található, ráksejtek növekedését, francia tudósok, fekete mamba, edzőteremben súlyokat, kígyóméreg beadásával, immunrendszeremet trenírozom, vele interjút, rendszeres injekciók, öregedési folyamatot, olyan vállalkozás, bandája felbomlott, halálos kombóval, intenzív osztályon, kutatók jelenleg, legfontosabb antitesteket, könyvtár mintáiból, punkzenész eleinte, idők során, kutatók számára, siker érdekében, zenész vállalkozott, fájdalmas beavatkozásra, kutatást vezető, zenész ilyen, kígyómérgek hatását, méreg ugyanis, zenész jóval, előtt kezdte, kutatócsoport képbe, immunrendszerét, tulajdonságokat, ribonukleinsav, tudóscsoportja, tulajdonképpen, csontvelőjéből, hozzáférhetett, csörgőkígyókat, kígyómérgeket, potenciálisan, kígyóméregtől, kígyóméreggel, kígyómarástól, tevékenységet, kutatócsoport, koppenhágában, kicsomagolják, antitestekből, beavatkozásra, sciencenordic, kígyóméregben, kifejleszteni, legfontosabb, antitesteket, segítségével, exrockzenész, tarantulákat, edzőteremben, kapcsolatban, rendszeresen, immunerősítő, folyamatosan, vállalkozott, meglehetősen, megpróbálják, repertoárját, hangsúlyozta, károsíthatja, kígyóméregre, kapcsolatot, kifejlődött, kaliforniai, lelassítják, kígyómérgek, rockzenészt, állatkertek, egyedülálló, elkészítése, koppenhágai, vállalkozás, vérmintákat, mesterséges, kígyómérget, pácienseket, potenciális, növekedését, fiatalságát, állítottunk, lehetőséget, semlegesítő, szállított, hozzátette, kígyóméreg, felbomlott, rendszeres, tanácsolja, lendületet, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 669
  • e Hét: 7085
  • e Hónap: 16268
  • e Év: 68976
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.