Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Add Uram, hogy jó lehessek
  2013-12-07 21:49:49, szombat
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
Hibáink beismerése
  2013-12-07 21:48:32, szombat
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
Dísz világában
  2013-12-07 21:47:11, szombat
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Delfinek öröme
  2013-12-07 21:44:35, szombat
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Vízöntő
  2013-12-07 21:43:33, szombat
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Visszatérés az Ártatlansághoz
  2013-12-07 18:06:06, szombat
 
 


Link

Az AION portál nagyon sikeres aktivációja után, itt az ideje, hogy újra lépéseket tegyünk! Ezért találkozni fogunk kisebb-nagyobb csoportokban, egyénileg vagy párokban, a december 21-i napforduló idején, hogy megtapasztaljuk a Visszatérést az Ártatlansághoz. Sokan fogunk összegyűlni és megnyitni magunkat a legmélyebb értelemben a Létnek (Forrásnak), az ártatlan Léleknek, hogy lehorgonyozzuk a tudatosságunkat azon a világon túl, ahol a Cabal (az Elit) próbál velünk játszadozni.

Videó itt: http://www.fenyorveny.hu/2013/12/visszateres-az-artatlansaghoz-20131221.html
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Heti csillagüzenet
  2013-12-07 17:59:22, szombat
 
  Az ,,ünnepek havának", a varázslatos decembernek a csillagüzeneteit megtekintheti aa www.asztrozofia.hu -ra, vagy a www.csillagtv.com -ra kattintva! Ettől a héttől újra három gyógyító, és spirituális időintervallum segít minket az Úton! Erről bővebben a levelünk végén olvashat. Ezen a héten is írunk az álmok üzeneteiről, és természetesen megtesszük a következő lépést az ima praxisában is.

Előző levelünkben is felhívtuk a figyelmet az álmokban érkező üzenetek, szimbólumok értelmezésének a fontosságára, hiszen gyakorta ekkor érkezik meg a válasz az imában megszólított fensőbb lénytől. Most röviden áttekintjük az előttünk álló éjjelek égi üzeneteit, mert ezek ismerete segít az álomfejtésben. Az itt leírtak irányelvek, melyeket a saját képünkre kell formálni, hiszen mindannyiunknak más, és más jeleket küldenek az álmainkban, melyek az ég egyetemes szimbólumrendszeréből érkeznek.

December 8 - 9-re, tehát a vasárnapról hétfőre virradó éjjelen már a jövő képeit, lehetőségeit mutatják meg fensőbb segítőink az álmaink által. Ekkor úgynevezett ,,megoldó álmokban" részesülünk, s megmutatják azokat a ,,varázseszközeinket", melyekkel minőségileg tudunk emelkedni!

December 9 - 10-re virradó éjjelen a múltunkból, akár az előző inkarnációkból hozott feladatainkra világítanak rá az álmaink, de szerelmi kérdéseinkre is választ kapunk. Az alkotó művészek ihletet kapnak az álmok angyalaitól.

December 10 - 11-re virradó éjjelen a szabadsággal, a függetlenséggel, (káros szenvedélyekkel kapcsolatos függések is ide tartoznak!)és a fontos megbeszélni valóinkkal kapcsolatban kapunk jeleket az álmainkban.

December 11 - 12-re virradó éjjelen úgynevezett jósló álmok jönnek, ami azt jelenti, hogy a jövőnkkel kapcsolatban kapunk sugallatokat, útmutatást álmainkban. Ezen az éjjelen a sorsunkra vonatkozó bölcsességet, tanításokat is megkapjuk.

December 12 - 13-ra virradó éjjelen a lelkünk talán legmélyebb régiói mutatkoznak meg az álmainkban. Ezek kifejezetten spirituális tanításként, a belül lakozó felettes éntől érkeznek. Ma éjjel is kapunk útmutatást a jövőnkre vonatkozóan.

December 13 - 14-re virradó éjjelen, a pihenésen, a nyugalmon, és a feltöltődésen van a hangsúly. A testi regenerálódás ideje érkezik el ezen az éjjelen, így az álmaink üzenete is erre vonatkozik. Lefekvés előtt érdemes egy kis csésze nyugtató hatású teát, például fodormentát elkortyolgatni.

December 14 - 15-re virradó éjjelen az álmaink a teremtő erőinket ébresztik fel, s a biztonsággal, anyagiakkal összefüggésben kapunk segítő jeleket. Ez az éjszaka ugyanakkor a kapcsolati, és a szerelmi kérdéseinkre, hoz üzenetet.

És végül december 15 - 16-ra, tehát vasárnapról hétfőre virradó éjjelen újra a szabadságunkkal, függetlenségünkkel kapcsolatos dolgok kerülnek elő. Érdemes odafigyelni az álmainkban megjelenő ötletekre, gondolatokra is, mert ezek sorsunk emelkedését szolgálják!

Fontos tehát, hogy az álmainkat lejegyezzük egy naplóba. Lefekvés előtt kérjük meg a tudatunkat, és/vagy a ,,felettes énünket", hogy a fontos álmokból ébredjünk fel, hogy le tudjuk írni azokat, (a diktafonba mondás is jó!) illetve ébredés után is őrizhessük meg az álmaink emlékezetét.
Az előttünk álló hét éjjeleire leírt üzenetek irányadó jellegűek, érdemes őket összevetni az álmainkkal, s lassan, lépésről - lépésre megfejteni azokat. Tehát semmiképp se tekintsük a fent leírtakat álmoskönyvnek! Minél mélyebbre hatolunk az álmaink szövetébe, annál közelebb kerülünk a magasabb világokhoz, az Isten megértéséhez, s annál varázslatosabb lesz számunkra az a belső szertartás, amit imának nevezünk, s idővel beavatássá nemesedik.

Még egy gondolat az álomfejtéshez, ami az imától függetlenül is fontos lehet. Az álmaink szimbolikája teljesen egyéni. A spirituális tudatosodás útján járó ember számára ezért fontos a belső, egyéni, erre az inkarnációra vonatkozó szimbólumrendszerének a megértése. Ehhez azonban figyelni kell a hétköznapi eseményeinket is! Érdemes a hétköznapi történéseinkről, élményeinkről is naplót vezetni.
Szerintem az a legoptimálisabb, ha az álomnaplónk, és a ,,nappali naplónk" ugyanaz. Ez utóbbiba azokat az eseményeket írjuk le, amelyek valamiért megszólítanak, megérintenek minket. Azokat az eseményeket, amelyek számunkra nem érdekesek, (pl. egy szokásos bevásárlás) ne írjuk le.
Az álmainkra sokszor visszarezonálnak a hétköznapi eseményeink, de gyakorta az álmaink rezonálnak a hétköznapi eseményeinkre. Ezért fontos tudni!
Egy álom hatóköre +/- 7 nap!
Tehát, ha én például 10-én éjjel egy ,,üzenő álomban" részesülök, akkor az a 3- 17-ig terjedő két hét bármelyik napjára vonatkozhat! Csak akkor tudom pontosan meghatározni, hogy melyik nap, melyik eseményére vonatkozik az álmom, ha a naplómba lejegyzem az eseményeimet, így bármikor át tudom tekinteni azokat. Így a külső világ, és a belső világ történései együtt jelennek meg, s könnyedén észrevehetővé válnak az összefüggések. Az összefüggések felismerésével, tudatosításával értjük meg a saját szimbólumrendszerünket.
E két világ együttes vizsgálata pedig azért is fontos, mert az ,,isteni jelzések" nem csak az álomban, az imában, és a meditációban, hanem a profánnak tűnő, hétköznapi eseményekben, dolgokban is benne rejtőznek.

Csodás felismeréseket kívánunk, de most térjünk át az IMA szertartásának következő fejezetéhez!

Az elmúlt héten felismertük azt, hogy melyik az a testtartás, ami számunkra a legmegfelelőbb az imához. Lassan, lépésről - lépésre haladva mi is kezdjük el az ima csodálatos szertartását. Válasszunk ki egy olyan időpontot, amikor csönd van körülöttünk. Ha tehetjük, ez legyen valamelyik ,,gyógyító, és spirituális időintervallum."
Gyújtsunk gyertyát.
Figyeljünk a légzésünkre, hagyjuk, ahogyan magától, természetes módon megnyugszik, lecsillapodik.
Figyeljünk befelé...
Önvalónk mélyére...
Engedjük, hogy csend legyen bennünk is...
Csend, az önvalónk mélyén...

Ekkor már érezhető a közelsége, az Ő közelsége...
Egy Találkozás veszi kezdetét...
Találkozás, egy időkön túli ismerőssel, a Fény Belső Birodalmában...
Mi is, amikor már hosszú idő után végre újra találkozunk a kedvessel, sokszor meg sem tudunk szólalni, csak csönd van. Most ugyanez a csönd jelenik meg.
Csend, együtt...
Szavakkal még nem szólítottuk meg, de ez már az ima.
Maradjunk ebben a csendben, s ekkor bevillannak képek, régi emlékek, hangulatok, fények, sokszor nem is tudni, hogy melyik korból valók...

Az ima elhozza az emlékezést, s ez az Isten köszöntése felénk.
Ekkor már mi is megszólalhatunk, köszönthetjük Őt. Sokan eleinte eddig akarnak ,,csak" eljutni az imában, mert az ilyenkor előjövő érzés egyszerre ismerős, és szokatlan, s ezt fel kell tudni dolgozni. Pár napig, vagy akár pár hétig mi is csak eddig az állapotig jussunk el.
Ennek az idő-minőségnek az érzékelését tegyük magunkban teljessé. Hasonlatos ez ahhoz, mint amikor a művész a darab egy fontos részét kigyakorolja a hangszerén. Először a technikát, majd a hangulatot, az érzést csiszolja tökéletessé. Most, az imádság kapujában mi is tegyük magunkban tökéletessé az eddigieket.

Végül eljön az a pillanat, amikor megérezzük, hogy letelt az imának szentelt időnk. Ekkor a saját szavainkkal elköszönünk Tőle, majd fokozatosan a külső világra irányítjuk a figyelmünket, s végül lassan eloltjuk a gyertyát egy gyertyakoppintóval, vagy gyűszűvel úgy, ahogyan a csillagos égbolt borul a Földre Napszentültekor.

Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2013. december 9 - december 15-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:

Az első a délelőtti órákban, 6.45 - 10.00 óra között érzékelhető.
Ekkor keleti irányba fordulva működtethetőek legjobban a gyógyító, regeneráló erők, valamint a spirituális gyakorlatainkat is jobban, eredményesebben tudjuk végezni.
(A gyógyítás ideje alatt, ebben az időpontban, természetesen a beteg társunk legyen kelet felé fordulva.)

A másik fantasztikus lehetőségeket rejtő időszak 11.10 - 14.10 óra között van ezen a héten. Ebben az időben forduljunk dél felé!
A harmadik gyógyító időintervallum kelet felé fordulva érzékelhető a legjobban 16.10 - 19.00 óra között.

Kisfilmjeinkkel kapcsolatosan néhány hasznos információval szeretnénk szolgálni. Csillagüzeneteinkben elmondjuk, és meg is mutatjuk a hónap legjelentősebb égi konstellációit, és az azokban rejtőző lehetőségeket is.
Mindezt röviden, tömören, hiszen nem azért születtünk erre az életre, hogy értékes időnket a számítógép monitorjára meredve töltsük.
Érdemes a naptárunkba lejegyezni a napokhoz tartozó információkat. Amikor véget ér egy nap, idézzük fel a filmben elhangzott üzenetet, és gondoljuk át, hogy mi történt velünk aznap.
Az egybecsengések felismerésével jutunk közelebb a belső kozmikus minőségek, és a külső kozmosz összefüggéseinek a feltárásához, és megtapasztalásához!

Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu -n!

Minden nap, minden pillanat csillag - bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!


Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán

www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Naplemente a parton
  2013-12-07 17:01:13, szombat
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Napraforgók
  2013-12-07 17:00:39, szombat
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Támadásra készen
  2013-12-07 13:27:20, szombat
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  vicces, pikáns  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2013.11 2013. December 2014.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 760 db bejegyzés
e év: 6360 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 826
  • e Hét: 7744
  • e Hónap: 18758
  • e Év: 124902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.