Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
Wass Albert: Tavaszi séta
  2014-03-23 20:12:12, vasárnap
 
 

Wass Albert:
Tavaszi séta

Meghódolok egy délutánra ma,
Szabadba vágyó nyughatatlan lélek.
Kedvedért egy röpke pillanatra,
A régi erdők bájkörébe lépek.

Elvetem ma ezt a szürke páncélt:
Közömböst, melyet bánatom rakott,
Ma lenge-leplű szellemöltözetben
Megyek dalolni régi csillagot.

Nézd, ott fent már bársony-zöld a rét,
Ezüstös csermely boldogan nevet,
A nap tüzes sugárral hinti be,
A bárányfelhős, türkizkék eget.

Fuvallat támad, langyos, kellemes,
A barka-por arany felhőt havaz,
Tölgy-templomok orgonája zeng:
Ott áldozatra lobbant a tavasz.

Hívogat már a néma bükkfa-bolt
A mohos fákra, hogy leszállt a csend ...
Tavasz-ünnepre gyúló rengetegben
Egy fáradt lélek végre megpihent.
 
 
0 komment , kategória:  Wass Albert   
Ady Endre:
  2014-03-23 19:20:46, vasárnap
 
 

Ady Endre: Ha holtan találkozunk. Áldj meg ha itt hagysz,áldj akkor is Ha rossz voltam Nem nézhetünk egymás szemébe Majd egykor holtan Fölpattant nagy halott szemeink Kérdve világitják az éjünk Miért nem voltunk jók egymáshoz Amikor éltünk
 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Ne akarj......
  2014-03-23 19:12:40, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Képes idézetek  
Magyar lány lett a legszebb kerekes székes
  2014-03-23 18:58:40, vasárnap
 
  Magyar lány lett a legszebb kerekes székes Megvan a Miss Colours nemzetközi kerekes székes szépségverseny győztese.Március 22-én rendezték meg a Miss Colours International 2014 kerekes székes szépségversenyt, amelyre 6 országból (Magyarország, Románia, Bosznia-Hercegovina, Mexikó, Bolívia, Ukrajna) 8 versenyző jutott a döntőbe. A versenynek magyar győztese lett: a 22 éves Illés Fanni paralimpikon úszót választották meg a legszebb kerekes székes lánynak.

A zsűri soraiban Vasas Vanda (2013-as szépségkirálynő), Rákóczi Ferenc műsorvezető, Szekeres Pál paraolimpiai bajnok, Pál Kata, a Rotary Club Budapest-Center képviselője, Takács Nóra, a life.hu szépségszakértője, Katus Attila világ- és Európa-bajnok sportoló és Kárász Róbert műsorvezető ült.

A rendezvénnyel a szervezők azt szerették volna bemutatni, hogy a szépség sokszínű, és bármilyen akadályt át lehet lépni.
 
 
0 komment , kategória:  Napi hírek  
Ha a férfinak kicsit a keze, akkor kicsi a pénisze is?
  2014-03-23 18:51:02, vasárnap
 
 

Ha a férfinak kicsit a keze, akkor kicsi a pénisze is?Ahogy nekünk Nőknek, szinte folyamatosan jelen van az életünkben a mellméret kérdése, higgyük el, hogy hasonló kérdés a Férfiaknál a farok vagy hivatalosabban mondva a pénisz méret. Az internet és a média világa leginkább a férfiak vizuális igényeit elégíti ki a millió számban megjelenő óriási, közepes, de leginkább szilikon mellek terén. De hol kapjuk meg mi Nők is a hasonló képi élményeket? Nekünk komoly kutató munkát kell végeznünk, hogy találjuk párat.



Ezzel persze ki is alakul egy nem reális elvárás a női mellekkel szemben. Miszerint akkor szép egy női mell - mármint kettő - ha inkább nagy, inkább örökre feszes, kerek, kemény és még sorolhatnám. Pedig a mellek ráadásként a szexuális aktushoz nem különösebben kellenek. (Természetesen itt nem az erogén zónákat, vagy a izgató mell érintéseket értem, hanem a konkrét aktust) Például az állatvilágban semmi szerepe nincs a mellnek a közösülés során. Kutatások pedig arról számolnak be, hogy az emberi fajnál is csak azért került hangsúly a női mellekre, mert az aktusok során a nők és a férfiak egymással szemben vannak a legtöbbször és így a mellek a feneket próbálja imitálni, aminek viszont igen csak nagy szerepe van a figyelem felkeltésben a megfelelő hím egyedbehálózásában. Vegyük alapul ahogy a nő jár a férfi előtt ringó csípővel...

Na de mi a helyzet a férfiaknál? Mi is ez a frusztráció náluk, amiről persze alig hallani! Mert ez aztán tabu, túl érzékeny téma? A férfiasság jelképe a nagy farok, de mit kezd magával egy kis farkú fickó? Kompenzál? Befekszik a kés alá? Be tud-e egyáltalán feküdni a kés alá? Vagy be akar-e feküdni egyáltalán a kés alá? És nekünk Nőknek tényleg a nagy farok kell?





Összeszedtem pár városi hiedelmet, mi alapján tudjuk megjósolni nagy valószínűséggel, hogy az adott férfinak mekkora a pénisze.

1. Tenyér és az ujjak

A férfiak kéz-, leginkább ujjmérete mutathatja meg, hogy mekkora mérettel rendelkezik a két lába között. Azaz a kis tenyér, rövid ujjak kombináció az átlagosnál rövidebb péniszre utalnak, a nagy tenyér hosszú ujjak pedig az átlagosnál nagyobbra. Az arányosságnak is jelentősége van, az elmélet szerint igaz az ujjak és a nemi szerv vastagságára is, vagyis ha az egyik vékony, akkor a másik is az lesz.Persze jó kérdés az is, hogy kinek mi az átlagos, de erről később...

2. Hüvelyk és mutató ujjból képzett L betű vagy lövő állás
Következő mérés a hüvelyk- és mutatóujjuk kifeszítésével formálódó L betű és az ujjak végei közötti átló hosszúságából következhet. Kis átló kis farok, nagy átló nagy farok.

3. Lábméret

Minél nagyobb egy férfi lábmérete, annál nagyobb lehet a férfiassága is. Bár elgondolkozom, hogy egy 160 cm maga férfi 45 lábmérettel nem ijesztene-e meg? :D

4. Cyrano, avagy az orr és a farok esete

A férfiak orra és a péniszük mérete között egyenes arányosság lehet.Vagyis a nagyobb orr tulajdonosát képzeletben az átlagosnál nagyobb szerszámmal ruházzák fel. Nem véletlen ezért, hogy a nagy orr a férfiak esetében jellemzően szexepilnek számíthat. Jaj, de mi van a nagy orrú nőkkel?

5. Kis ember nagy bot szlogen

Mindannyian ismerjük a ,,kis ember nagy bottal jár" mondást, amely természetesen azt jelenti, hogy az alacsonyabb növésű emberek nagyobb szerszámmal vannak megáldva. Hogy ez inkább csak az optikai hatás miatt van-e, vagyis egy magas férfin ugyanaz a méret kisebbnek tűnik, mint egy 20 cm-vel alacsonyabbon.

6. Vastag száj (nyami)

A férfiak alsó ajkának szélessége, teltsége is egyenes arányosságban van a péniszük méretével. Vagyis minél teltebb, szélesebb a férfi ajka, annál nagyobb szerszámméretre következtethetünk belőle. A teltebb ajkak ráadásul mindenképpen temperamentumosabb, szenvedélyesebb férfit sejtetnek, akinek emiatt tovább nő a népszerűsége a szebbik nem körében. Ez személyes tapasztalattal is alá tudom támasztani. ;)

És itt egy újabb kutatás. Népcsoportok és a farok méret összefüggéseiről. Ez alapján mi magyar nők szerencsésnek mondhatjuk magunkat a magyar férfiak pénisz méretét illetően. (Kár hogy a korai halálozásban is dobogósok a hazai kanok :/ ... lehet hogy a nagy farkuk miatt? )

És vajon a fenti megállapítások helytállóak-e azt majd az elkövetkezendő hónapok megmondják. Teszteljük közösen, persze ki ki a saját háza tájékán! :D
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Ezért......
  2014-03-23 18:14:04, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Képek  
Pech
  2014-03-23 18:10:10, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Képes idézetek  
Vigyázz.....
  2014-03-23 18:03:41, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Képek  
A szöszi és a vasaló
  2014-03-23 17:59:38, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Képek  
Képek
  2014-03-23 17:56:42, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Képes idézetek  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 311 db bejegyzés
e év: 3482 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 10109
  • e Hónap: 19292
  • e Év: 72000
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.