Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/20 oldal   Bejegyzések száma: 192 
Ez a kisfiú szinte az EGÉSZ TESTÉVEL ÉNEKEL.
  2014-07-31 19:24:45, csütörtök
 
 
Úgy énekli ez a kisgyerek Whitney Houston dalát, hogy az ember beleborzong, de még a könnye is kicsordul.... Eszméletlen. Elképesztő.
(Az angyalok kórusában hallani talán ilyen hangot, ha emberi füllel hallhatnánk.)

EZT itt azonban most a maga valóságában élvezhetjük,
ez a kisfiú szinte az EGÉSZ TESTÉVEL ÉNEKEL,
láthatjuk, ahogyan önfeledten átadja teljes lelkét az éneklés örömének...
Ez a 4 és fél perc tényleg maga a CSODA!!!! :)


Amazing Little Boy Singing "I WILL ALWAYS LOVE YOU" by Whitney Houston

Link.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Wass Albert: A régi képek
  2014-07-31 18:30:40, csütörtök
 
 Wass Albert:
A régi képekHa néha, néha nyári éjszakán
Eszembe villan egy-egy régi álom,
A holdsugarán, csillagfényen át
A régi képek halvány fényét látom ...

Mikor a sötét fenyves erdők mélyén
Nekem zenélt a zúgó vadpatak,
A csendes, néma, rózsás esti fényben
Kék hegyek közt nyugodott a nap ...

Mikor a párás, zöldvizű mocsárban
Nagy hápogással keltek föl a récék,
Halkan zizegő nádas sűrűjében
Órákig lestem egy réti sas fészkét ...

Mikor a hűvös nyári hajnalon
A vágott szélén jártam lopva, csendben,
Őzbaknak néztem minden barna foltot,
Lombok közt suttogó szellőt kerestem ...

Mikor a sziklák égbe nyúló ormán
Előttem játszott egy zergegidó,
Körülöttem volt a kék havas,
Hol szűz-fehéren csillogott a hó ...

Aztán még sok-sok minden elvonul,
Zöld tölgyfaerdő, mindenféle vad ...
De egyszer minden, minden elrepül,
Csak holdsugár és csillagfény marad ...


Richard Clayderman - Love Story

Link 
 
0 komment , kategória:  Wass Albert  
Szép álmokat!
  2014-07-31 16:35:13, csütörtök
 
 


Gondolj mindig csak a jóra....


     Otthonodba pici angyal szálljon,
Minden álmod valósággá váljon.
Gondolj mindig csak a jóra,
Így térj ma is nyugovóra.
Jó éjszakát, szép álmokat!


 
 
0 komment , kategória:  Jó éjt!  
Aranyosi Ervin: Mondd ki!
  2014-07-31 07:59:27, csütörtök
 
 


 
 
0 komment , kategória:  Aranyosi Ervin  
További békés, szép napot kívánok .....
  2014-07-31 07:36:16, csütörtök
 
 
További békés, szép napot kívánok minden kedves Látogatómnak sok szeretettel!:)

Lélekemelő zene.
The Best Of Yiruma
Link


 
 
0 komment , kategória:  Jó reggelt, szép napot!  
Július 31: Tízmilliószoros nap
  2014-07-31 07:16:02, csütörtök
 
 Július 31: Tízmilliószoros nap

Véleményem szerint érdemes ezt a napot érzelmeink tisztázására fordítani. Elég csupán egyetlen kérdést feltenni magunknak: Boldog vagyok-e jelenlegi helyzetemben?

Mindannyian a nagy változások idejét éljük. A változások lehetnek számunkra jók és rosszak is. De mindenképpen fejlődünk általuk.
Ma adjunk egy lehetőséget magunknak. Hozzunk meg egy olyan döntést, melyet régóta halogatunk. Lendítsük be életünk egy olyan területét, melyen le vagyunk ragadva. Egyre jobban fogjuk érezni magunkat. Büszkeséggel tölt majd el, hogy valamit megcsináltam, és ez erősíti önbecsülésünket.
Ez az időszak rendkívül próbára teszi az embereket. Leginkább azokkal a dolgokkal szembesítenek most bennünket, melyektől leginkább rettegünk. Szembe kell menni a félelmekkel. Keresztül kell engedni magunkon. Itt az idő arra, hogy kiálljunk önmagunkért. Mindezt türelemmel, alázattal és szeretettel tegyük.
Jézus azt mondta, hogy a világvége akkor jön el, amikor ember az ember ellen fordul. Sajnos ma már ezt éljük. Minden embernek megvannak a maga feladatai, a tanulnivalói, ami miatt inkarnálódott a földi világba. Az ítélkezés felesleges. Mindenki küzd önmagával. Az nem megoldás, ha egymás ellen megyünk. A szeretet a válasz és a megoldás minden problémára.

Szeretném azt mondani, hogy egy könnyebb időszak következik, de nem tehetem. Arra kérlek, ha valahol fáj, ha megaláznak, büntetnek, bántanak, onnan állj fel, és sétálj tovább. Minden Érted történik. Kérlek, tanulj belőle és lépj előre. Szeretettel zárd le a múltat, ne szenvedj tovább. Küldj szeretet azok felé, akik bántottak, megaláztak, becsaptak, és még mindig támadnak Téged. Minden Rajtad múlik. Bármikor bárhol felállhattál volna, ahol ülve maradtál, és fordítva. Senkit nem hibáztathatsz, hiszen minden a Te döntéseden múlt. Hozz most új döntéseket. Ez a nap fontos fordulópont lehet.

"Dönteni kell. A döntést pedig az egyénnek kell meghoznia. Aki felett ,,állam apácska" hoz döntést, az elbukik, aki pedig önrendelkezésre lesz képes, felmagasztosul. Az állami döntések a földi törvényt, míg a magasabb szintű tudatosság alatt hozott egyéni döntések az égi törvényt képviselik. Aki nem dönt, aki a válaszúton ragad, annak ,,szerelme nem teljesül be", vagyis áldozat és elszenvedő lesz élete nagy kérdéseiben.

Eljön az ítélet napja. Akit bolondnak néztek, fellázad. Akit megpróbáltak elnyomni, ellenszegül. Akit félelemben tartottak, ijedtében kitör és úgy harap, akár a veszett kutya. Végelszámolás van, ami ijesztő is lehet, ám tisztítóan hat a világra.
Egyesek életében éltető és pozitív változások, míg másoknál a teljes veszteség köszönthet be. Azoknál, akik képessé tudtak válni arra, hogy emberségesek és jóindulatúak maradnak minden baj ellenére, elindul egy hatalmas fellendülés.
Teliholdkor kicsit ingerültebbek vagyunk, nehezebben alszunk el, több a rossz álmunk és gondolatunk.
Sokszor felerősödnek telihold hatására a félelmek, a fájdalmak, és érzékenyebben reagálunk szinte mindenre. Ilyenkor gyakoribbak a balesetek, és sokkal több a születés. Vérzékenyebbek vagyunk, nem célszerű ezeken a napokon műtétek végzése."

S ennek a különleges napnak köszönhetően az energiák tízmilliószorosan hatnak. Ügyeljünk hát gondolatainkra, szavainkra és tetteinkre, engedjük szabadon, amire már nincs szükségünk.

Érdemes ezen a napon felajánlást tenni, hogy megszabaduljunk, lemondjunk rossz szokásainkról. Tegyünk azért, hogy közelebb kerüljön hozzánk saját boldogságunk. Ígérjük meg, hogy nem halogatjuk tovább a dolgokat.

Lélekben vegyük fel a kapcsolatunkat felsőbb tudatunkkal, és mondjunk el neki mindent, amit szeretnénk. Tedd fel a kérdést a létezésnek: Mit kell tennem, miben kell változtatnom, hogy létrejöhessen a kapcsolat? Mi az, amitől meg kell szabadulnom?

"Így használd a tízmilliószoros teremtő napok energiabőségét:

- Végezz szeretet- és bőségmeditációt! Ha nem vagy gyakorlott meditáló, egyszerűen csak szakíts időt arra, hogy elképzeld, milyen világban élnél szívesen, mi tenne téged és szeretteidet boldoggá. Pörgesd le lelki szemeid előtt a vágyott élet filmjét, ha van hozzá kedved és időd, rajzold vagy írd is le a számodra harmóniát adó állapotot! Haladóbbak mandalába is önthetik a gondolataikat meditáció után.

- Ne mondj nemet! Gondolataid megfogalmazásában kerüld a tagadó formát. Az univerzum nem ismeri a nemet, márpedig ezen a napon különösen aktívan kommunikálhatsz vele. Ügyelj arra, mit mondasz neki.

- Kapcsolódj ki a természetben! Kirándulj, sétálj nagyokat zöld környezetben, gyönyörködj az élővilág csodáiban - találj vissza a természettel való ősi harmónia állapotába!

- Adj hálát! Gondold végig, mi minden jó van jelen az életedben, mennyi klassz dolog történt veled, és milyen remek emberek vesznek körül. Köszönd meg a sorsnak az adományait!

- Szeress! Vedd körül magadat azokkal, akiknek a társasága feltölt, és erősítik az önbizalmadat. Legyél velük kedves, tégy nekik szívességet! Kerüld el messzire az energiavámpír panaszládákat, ne fertőzzenek meg téged is a negatív hozzáállásukkal. Legyél barátságos, érdeklődő és nyitott, ismerkedj bátran - a szíved tévedhetetlenül megsúgja, ha valakivel dolgotok van egymással az életben.

- A tízmilliószoros teremtő napokon könnyebb felhagyni a káros szenvedélyekkel, rossz szokásokkal, letenni a múlt terheit és új utakon indulni el. A Buddha-napok kedveznek a hosszú távú elköteleződésnek, az új ismeretségeknek, a fogantatásnak, a testi és lelki gyógyulásnak.
 
 
0 komment , kategória:  Tőrténetek, bölcsességek  
10 milliószoros nap! Szép napot!!!!
  2014-07-31 06:55:41, csütörtök
 
 Sok szeretettel puszilok Mindenkit, és igyekszem megfelelni a mai napnak én is!:*:*:*:*

10 milliószoros nap: július 31!!!
A 10 milliószoros napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Minden gondolat, minden érzelem, minden szándék, minden akarat - függetlenül attól, hogy jó, rossz, pozitív vagy negatív - tízmilliószor erősebb lesz. Hangoljátok magatokat pozitívra! Szép gondolatokat kívánok mindenkinek!
 
 
0 komment , kategória:  Tőrténetek, bölcsességek  
Jó éjt, szép álmokat!
  2014-07-26 17:08:22, szombat
 
 
 
 
0 komment , kategória:  Jó éjt!  
Reményik Sándor: Viszontlátásra
  2014-07-26 17:04:07, szombat
 
 

Reményik Sándor

ViszontlátásraViszontlátásra, - mondom, és megyek.
Robognak vonatok és életek -
Bennem, legbelül valami remeg.
Mert nem tudom,
Sohasem tudhatom:
Szoríthatom-e még
Azt a kezet, amit elengedek.

Viszontlátásra: mondom mégis, mégis.
Viszontlátásra - holnap.
Vagy ha nem holnap, - hát holnapután.
Vagy ha nem akkor - hát majd azután.
És ha aztán sem - talán egy év mulva.
S ha még akkor sem - hát ezer év mulva.
Viszontlátásra a földnek porában,
Viszontlátásra az égi sugárban.
Viszontlátásra a hold udvarán,
Vagy a Tejút valamely csillagán -
"Vidám viszontlátásra" mégis, mégis!

1930 február 28


Ezzel a szép zenével kívánok szép álmokat mindenkinek!!!
Katt a linkre!

Link

 
 
0 komment , kategória:  Reményik Sándor  
A veszteségről
  2014-07-26 12:35:24, szombat
 
 
A VESZTESÉGRŐL- Miért sírsz, bácsi? - kérdezte a kisfiú.

A lehajtott fejű ősz öregember nem válaszolt. Kezébe temette arcát, és a kisfiú azt hitte, a bácsi szégyelli megmutatni könnyáztatta arcát. A kisfiú megértette ezt, hiszen mindenkitől azt tanulta, hogy a fiúk sosem sírnak. De aztán a bácsi mégis megszólalt.

- Elvesztettem valamit. - mondta halkan. A kisfiú megélénkült.

- Elvesztetted? Segítek megtalálni. Talán a közelben szórtad el?

- Nem szórtam el, egyszerűen eltűntek. S mire észrevettem, már nyomuk sem volt. Ez fáj. Hogy el sem búcsúzhattam tőlük.

A kisfiú gondolkodóba esett.

- De hát, amitől elbúcsúzol, azt nem is veszíted el. Azt csak elengeded.

- Igaz - felelte a bácsi - De ezek olyan gyorsan tűntek el, hogy időm sem maradt elköszönni. És most fáj az üresség, fáj a sok hely.

A kisfiú megsimogatta az öregember fejét.

- Mit vesztettél el, bácsi? Megmondod? Talán a pénzedet? A bicskádat?

- Nem kedvesem. - mondta az öregember, és felnézett. Árkokkal szabdalt arcán könny csillogott. - Az illúzióimat vesztettem el, amit a világomról alkottam. Tudod, kisfiam? Az illúzióimat.

- Nem értem. - töprengett a kisfiú. - Hogy lehet elveszíteni azt, ami nem is létezik?


 
 
0 komment , kategória:  Tőrténetek, bölcsességek  
     1/20 oldal   Bejegyzések száma: 192 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 192 db bejegyzés
e év: 1722 db bejegyzés
Összes: 11368 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 939
  • e Hét: 939
  • e Hónap: 26239
  • e Év: 406267
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2022 TVN.HU Kft.