Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ezért zárták el a világ elől a kannabisz gyógymódot
  2019-07-23 07:34:43, kedd
 
 





Ezért zárták el a világ elől a kannabisz gyógymódot, mely rengeteg betegség ellenszere lehetne
Titkok szigete Szerző: Titkok szigete 1 hónap ezelőtt


A vagy így nyomták el a világ egyik legígéretesebb rákgyógyszerét a profitjukat féltő gyógyszeripari vállalatok?
A 70-es évek óta tudják?

A kannabisznak számtalan jótékony hatásáról köztudottan hallgattak már a hetevenes évek óta.

Ekkor vették ugyanis észre egyes laborokban azt, hogy a kannabisz a petri csészében képes megölni bizonyos daganatos sejteket.
Hirdetés

Eleinte női, emberei mellrák szövetekkel kísérleteztek, később kipróbálták tüdő,valamint bőrrákon is.

A laboratóriumi körülmények között szinte minden esetben megölte a rákos sejteket, felgyorsítva bennük az aopotózis folyamatát, ugyanakkor az egészséges sejteket életben hagyta.

A gyógyszeripar a gyanú szerint - amit mára történelmi tények is igazolnak - azonban félt tőle, mint rödgö a tömjénfüsttől, mivel veszélyt jelentett számos gyógyszeripari fejlesztésre.

A kannabisz ugyanis rengeteg mindenre jó volt, ráadásul filléres gyógymódnak ígérkezett, melyet bárki meg tudott volna termelni magának a saját kertjében.
Rákellenes hatás, amit már igazoltak

Érdekesség, hogy mér az ókorban is használták, különösképpen Egyiptomban magát a kannabiszt.

Az Ebers-papirusz, egy ókori egyiptomi recept az orvosi marihuána felhasználására vonatkozó instrukciókról ír többek között, gyulladás ellen.

Ezt azért fontos megemlíteni, mert ár a régi korok civilizációi is tudták, hogy fontos és jelentős hatású növényről van szó.

Visszatérve a rákellenes hatására: szinte biztos volt benne számtalan szakember, hogy széles körben soha nem fog elterjedni.

Hogy miért?
Hirdetés

Olcsó volt, és annyiféle más betegség tüneteit is képes volt csökkenteni, hogy az komolyan befolyásolhatta volna a gyógyszeripar profitját, méghozzá negatív értékben.
A gyógyszeripari eltusolás

A gyógyszeripar hihetetlen pénzeket ölt abba, hogy drága eljárásokat és gyógyszereket fejlesszen ki, amit aztán "el tud adni" a betegek számára, mint a kemoterápia, vagy a különféle gyógyszerek, mint például az akkor forradalminak számító Penicillin.

A gyógyszeripar gazdasági növekedését egycsapásra tehette volna tönkre a kannabisz akkoriban.

Érvágásként élte meg az orvostársadalom a felfedezést tehát, aminek érdemeit és jelentőségét megpróbáltál elbagatellizálni.

A sokak által emlegetett és gyaníthatóan ténylegesen létező úgynevezett gyógyszermaffia működésbe lendült, hogy stílszerűen "orvosolja" a problémát.

Ha felügyelet és a gyógyszeripar "részesedése" nélkül terjedt volna el a világon, akkor az onkológia és más iparágak is tönkrementek volna, és alapvetően csökkent volna a beteg emberek száma világszerte.
Paradigmaváltás közeleg?

Mára valamiképpen változott a helyzet, és a kannabisz felhasználásának zöld utat adtak, de csak részben.

A kannabisz hatóanyagait tartalmazó gyógyszerek többek között Kanadában, Hollandiában, valamint az Európai Unió és az Egyesült Államok több államában, főként a sclerosis multiplex betegség tüneti kezelésére (a remegés, a görcsök, a fájdalom enyhítésére, az alvásminőség javítása céljából), rákos betegek esetében fájdalom csillapító, állapotjavító, támogató kezelésében.

Emellett a kemoterápia mellékhatásainak enyhítésére is elkezdték használni, de az USA-ban és Ausztráliában az epilepszia kezelésére is engedélyezett a használata.

Messze van még a végső cél, de mintha a gyógyszeriparban végbemenne egyfajta paradigmaváltás.

Vagy sokak szerint csak arról van pusztán szó, hogy meglátták a pénzt benne, és próbálnak olyan szintetikus "klónt" csinálni a kannabisz kutatások segítségével, amit aztán szabadalmaztatni lehet.

Amiből aztán jelentős bevételük lehet.

Kérdés, hogy a szintetikus változata vajon lesz-e hatásos akár csak feleennyire...?


Eredet: Link


Kannabisz olaj: Link Link
 
 
0 komment , kategória:  Kannabisz  
Címkék: felhasználásának, mellékhatásainak, gyógyszeriparban, szabadalmaztatni, elbagatellizálni, felhasználására, befolyásolhatta, orvostársadalom, paradigmaváltás, gyógyszermaffia, legígéretesebb, gyógyszeripari, rákgyógyszerét, instrukciókról, gyógyszeripar, laboratóriumi, gyógyszereket, kísérleteztek, állapotjavító, forradalminak, különösképpen, engedélyezett, tömjénfüsttől, ausztráliában, valamiképpen, segítségével, hatóanyagait, hollandiában, tönkrementek, gyaníthatóan, civilizációi, kannabisznak, jelentőségét, fejlesztésre, felgyorsítva, megpróbáltál, világ elől, kannabisz gyógymódot, világ egyik, profitjukat féltő, 70-es évek, kannabisznak számtalan, hetevenes évek, petri csészében, laboratóriumi körülmények, rákos sejteket, aopotózis folyamatát, egészséges sejteket, gyanú szerint, kannabisz ugyanis, saját kertjében, ókori egyiptomi, Európai Unió, Egyesült Államok,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Németh László tollából  Szép estét kedves látogatóimna...  Még csak most kezdődik a nap  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png férfi  Szép estét kedves látogatóimna...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Png fotel  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Sokan azt tartják  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Csak a fogyatkozás látható  Png virág  Irgalom és ítélet  Png lepke  Nagyi telefonál  Kövesd a cowboyt!  s immár én is felragyogva, ért...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Mi lenne ha  Nem számIt  Png virág  Png férfi  Ami embereknek lehetetlen, az...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Png telefon  Paul David Tripp Április 19  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Lóhere  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Reménység és erő Krisztustól e...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy bizonyos határt  Erdőn  Alvó cicák  Nem tudhatod  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Soha ne kedvezz...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  A sors  Jó éjszakát  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Bounty krémes  Png férfi  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Akarat  Alázat  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
világ elől, kannabisz gyógymódot, világ egyik, profitjukat féltő, 70-es évek, kannabisznak számtalan, hetevenes évek, petri csészében, laboratóriumi körülmények, rákos sejteket, aopotózis folyamatát, egészséges sejteket, gyanú szerint, kannabisz ugyanis, saját kertjében, ókori egyiptomi, orvosi marihuána, régi korok, rákellenes hatására, komolyan befolyásolhatta, gyógyszeripar profitját, gyógyszeripari eltusolás, gyógyszeripar hihetetlen, betegek számára, különféle gyógyszerek, akkor forradalminak, gyógyszeripar gazdasági, kannabisz akkoriban, felfedezést tehát, sokak által, beteg emberek, kannabisz felhasználásának, kannabisz hatóanyagait, sclerosis multiplex, fájdalom enyhítésére, alvásminőség javítása, kemoterápia mellékhatásainak, epilepszia kezelésére, gyógyszeriparban végbemenne, pénzt benne, kannabisz kutatások, szintetikus változata, felhasználásának, mellékhatásainak, gyógyszeriparban, szabadalmaztatni, elbagatellizálni, felhasználására, befolyásolhatta, orvostársadalom, paradigmaváltás, gyógyszermaffia, legígéretesebb, gyógyszeripari, rákgyógyszerét, instrukciókról, gyógyszeripar, laboratóriumi, gyógyszereket, kísérleteztek, állapotjavító, forradalminak, különösképpen, engedélyezett, tömjénfüsttől, ausztráliában, valamiképpen, segítségével, hatóanyagait, hollandiában, tönkrementek, gyaníthatóan, civilizációi, kannabisznak, jelentőségét, fejlesztésre, felgyorsítva, megpróbáltál, alvásminőség, stílszerűen, gyógyszerek, érvágásként, csökkenteni, részesedése, gyógymódnak, feleennyire, úgynevezett, felfedezést, szövetekkel, szintetikus, ténylegesen, kipróbálták, profitjukat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 79 db bejegyzés
e év: 530 db bejegyzés
Összes: 13020 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5466
  • e Hét: 16311
  • e Hónap: 33694
  • e Év: 150940
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.