Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Film Surcouf 1. - A hét tenger ördöge (1966) - teljes film
  2016-11-24 22:07:58, csütörtök
 
 



Link

Surcouf 2. - Mennydörgés az Indiai-óceánon (1966) - teljes film magyarul

Link



 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Komolyzene
  2016-11-24 21:53:20, csütörtök
 
 



Link



 
 
0 komment , kategória:  Komolyzene  
Szép írások
  2016-11-24 21:41:29, csütörtök
 
  Van, ami tényleg örökké tart

A ruha soha nem veszíti el jelzéserejét. Nemcsak az első benyomásnál, hanem a kapcsolat teljes időtartama alatt jelentőséggel bír. És elárulja, milyen párkapcsolatban élsz pillanatnyilag. Egy melegítőruhás vagy kinyúlt hálópólós nőt a pasija sem vesz komolyan számításba, hiszen úgy érzi, már nem kell többet fáradoznia érte. Párkapcsolatban élőknek is kötelező a szexis viselet - akár évek múltán is vágynak arra a férfiak, hogy szerelmük elcsábítsa őket!



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-11-24 21:37:20, csütörtök
 
  A csizma-szoknya-pulcsi háromszög

A cipők különleges változata a csizma. A combig érő darabok erőteljes szexuális hajlandóságot sejtetnek (mindegy, milyen sokba kerültek és milyen nagy nevű dizájner tervezte őket - legfeljebb ennyit érhetsz el velük: ,,Nagyon szexi!"). Más a helyzet a legfeljebb térdig érő, lovaglófazonú csizmákkal: ugyanis minél elegánsabb bőrből készül a lábbeli, annál dominánsabbnak tartanak a pasik az erotika terén - így hát ne csodálkozz, ha beindul a fantáziájuk a látványtól, és egyik-másik pasi azzal ostromol majd - lovagold meg. Hosszan és hevesen. Tipp: soha ne feledkezz meg az összhatásról sem! Lovaglócsizmához a legjobb kombináció a ceruzaszoknya (picivel térd fölött érő, leginkább bőrből készült!) és a szűk pulóver, amelyben finoman kirajzolódik a mell formája - igazán nőies, mégsem túlzottan kihívó összeállítás. Hát, igen, a férfiakra bizonyítottan erotikusan hat a csizma-szoknya-pulóver összeállítás. Azt ne kérdezd, hogy miért: minden pasinak más erotikus fantáziája kapcsolódik az említett képhez. És mi lenne velünk a férfiak képzelőereje nélkül?




 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-11-24 21:31:52, csütörtök
 
  Légy ,,jó fej"!

A rövid haj viselője határozott személyiség, míg a sötét hajú megbízható és érzékeny.

A megismerkedés pillanatában a nő mondanivalója csupán öt százalékot jelent a szexuális vonzalom szempontjából. A férfiak igyekeznek magasra tenni a mércét! A többségük először a frizura alapján von le következtetéseket a nő személyiségéről. Intelligencia (rövid haj), őszinteség (magasra tűzött haj), öntudatosság (homlokot szabadon hagyó fazon), veszekedésre való hajlam (loknik, tupír) vagy erotikus kisugárzás (sok hajlakk!) - a férfiak mindezekre választ kapnak a nő frizurájának szemrevétele során. Viselkedéskutatók szerint a számos csapda ellenére a pasik általában bedőlnek a közhelyeknek és elhiszik, hogy a hosszú, kibontott és hullámos haj felhívást jelent keringőre, a gondosan feltűzött viszont azt jelzi: ,,Hódíts meg, de ne tedd tönkre a frizurám!" A legendás hírű brit hajszobrász, Vidal Sassoon bubifrizurája a maga idejében méltán számított úttörőnek: előszeretettel fosztotta meg a nőket unalmas kis kontyuktól és készített nekik valamilyen sokkal öntudatosabb fazont. Teszteld te is a különböző stílusokat, és magad is rájössz, hogy a közhelyek igenis hatnak a férfiak többségére. Általánosságban elmondható, hogy a rövid haj ,,nyitottságot" sugall, és azt jelzi, hogy ,,Megbízható vagyok", ám azt is, hogy ,,Nem akarok feltétlenül tetszeni a pasiknak". De hagyjuk egy kicsit a fixa ideákat, nézzünk szét a Yale Egyetemen, ahol Marianne LaFrance pszichológusnő bebizonyította, hogy a lófarkat viselő nőket okosabbnak találják, mint a kibontott hajúakat, és életrevalóbbnak, mint a kontyot viselőket. Ha megnézed az amerikai sikerfilmeket, ezeket a jeleket a filmrendezők is használják a vásznon, hogy befolyásolják a nézők véleményét egy-egy karakterről. Egy biztos: a teremtés koronái izgatónak találják a mozgást: mindegy, hogy kibontott hajról, a blúz alól felsejlő mell körvonaláról, a fenék kirajzolódó formájáról van-e szó. További tények: a hajdobálás minden időben és stílusirányzatban változatlanul figyelemfelkeltő hatású, a szőkék viszont nincsenek feltétlenül helyzeti előnyben: a természetes szőke nőket költségesnek, fiatalnak és trófeának találják a pasik, álszőke társaikat viszont hűtlennek és nem ritkán butának. Az is nagy kérdés:Copffal vagy anélkül?: bármily meglepő, bizonyos férfiak kifejezetten szexisnek találják az egyébként kislányosnak vélt hajfonatot látványától rögtön az jut eszükbe, milyen jó lenne a szex hátulról, copfokkal gyeplőként a kézben... Mi lenne velünk a pasik szexuális fantáziája nélkül, nem igaz? Kétségtelen, hogy megfelelő frizurával szavak nélkül is szimpatikusnak, okosnak és szexisnek tűnhetsz!





 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-11-24 21:25:35, csütörtök
 
  Három másodperc. Ennyi időre van szüksége egy férfinak az első benyomás megszerzéséhez. Egyetlen futó pillantás a frizurádra, testtartásodra, arcodra és hogy mennyire hagyja szabadon a hajad a homlokod, és már kész is a vélt szakvélemény. És akkor nem is beszéltünk még a cipőd, ruhád, illetve tekinteted sugallta röpke benyomásról. A férfiak agyának érzelmi központján villám sebességgel futnak át a beérkező információk, melyeket a másodperc tört része alatt vetnek össze addig szerzett tapasztalataikkal (A vörös hajú nők sosem hoznak nekem szerencsét), a közhelyekkel (A hegyes orrú cipőt viselő nők munka mániásak) és a szexuális fantáziájukkal (A selymesen sima bőr csizma érintése a vállamon). Mindez elég számukra ahhoz, hogy mielőtt egy árva szót váltottatok volna egymással, következtetéseket vonjanak le rólad. Sőt, ekkorra már túl is vannak a döntésen: Gyengébb vagy erősebb nálam? Szimpatikus? Le akarok vele feküdni? Hihetetlen, de néha már egy pár piros cipő látványa is képes változtatni az összhatáson... Vajon kiismered magad a kódok között, melyek alapján a férfi látni véli személyiségedet, pillanatnyi hangulatodat és intelligenciád, vagy szexuális tulajdonságaidat is?
Haj
A kibontott hosszú hajú nőket garantáltan leszólítják a férfiak. A rövid hajú nőktől tartanak egy kicsit, mivel határozott személyiséget sejtenek a külső mögött!

Szem
A férfiak véleménye szerint az a legvonzóbb, ha csak finoman hangsúlyozod, vagy egyáltalán nem sminkeled. Ha három másodpercnél tovább figyel rád, minden másról elfeledkezik maga körül.

Kiegészítők
A nők imádják az óriási táskákat, a pasik viszont inkább a kisebb darabokra voksolnak. Ez kevesebbet takar ki belőlünk.

Ajak
Előnyben a természetesség! A vörös ajak csábító, de nem csókolni való.

Felsőrész
A különböző anyagok és szabásvonalak más-más jelzésértékkel bírnak. A pasik közönségesnek tartják a túl kivágott felsőket, a szép dekoltázst azonban kedvelik.

Szoknya
A szűk ceruzaszoknya a férfiak kedvence.

Láb
Az izmos, formás és napbarnított lábnál semmi nem vonzóbb. A teremtés koronái erre buknak leginkább.




 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-11-24 21:15:29, csütörtök
 
 



Az Úr igaz bíró: nem nézi az ember személyét, nem részrehajló a szegény kárára; s meghallgatja azt, aki a balsorsban kéri őt.

Nem utasítja el az árvák könyörgését, sem az özvegyet, ha tele van panasszal.

Aki szívből szolgálja, azt elfogadja az Úr, az ilyenek imádsága a felhőkig hatol.

A nyomorgók jajszava áthatol a felhőkön, és nem csendesül, míg el nem éri célját.

Nem tágít, amíg rá nem tekint a Fölséges, és míg nem szolgáltat neki igazságot.

És az Úr nem késlekedik.

Ez az Isten igéje.
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-11-24 21:07:48, csütörtök
 
  mi bánt,
Olyan rossz látni, mikor szomorú vagy,
Nem kell, hogy bezárkózz magadba,
Ugye nem baj, ha most egy kicsit faggatlak,
Nem hagyhatlak így elveszve, magadban,
Gyere, hajtsd ide a fejed a vállamra,
Mondd, miért nem találod önmagad,
Gyere, mondd el mi bánt,
És én meghallgatlak...
Mihalik Anikó



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-11-24 21:05:10, csütörtök
 
 


Egyre hűvösebbre fordul az idő,
Az ősz télbe vált majd,
Peregnek a napok,
Sűrű egymásutánban,
Hajunkba az elmúlás szele tép,
Pördül-fordul egyet velünk,
Egy szempillantás az élet,
Vedd észre benne azt, ami szép!
Mihalik Anikó
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép estét kívánok mindenkinek!
  2016-11-24 20:31:20, csütörtök
 
 



Ne mások elvárásai miatt fejlődj hanem a Saját akaratod miatt!



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2016.10 2016. November 2016.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 284 db bejegyzés
e év: 2980 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 364
  • e Hét: 10473
  • e Hónap: 19656
  • e Év: 72364
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.