2015-11-21 12:42:06, szombat
|
|
|
|
|
|
Lyukat vágott a krumpliba, majd teletömte. Nézd meg, mi sült ki belőle!
Az átlagember szereti a krumplit, és szereti a szalonnát is. De még inkább szereti a jó rostonsültet.
Link
Jason King, a YouTube népszerű szakácsa pedig egy izgalmas recepttel rukkolt elő, hogy ezeket az alapanyagokat házasítva megalkossa a... Vulkán Krumplit! Persze a krumplin és a ropogósra sült szalonnán kívül van még benne más is, nézd meg te is, hogyan készül!
A rostonsült vulkánkrumplit legalább annyira könnyű elkészíteni, mint amennyire finom. Kitűnő fogás ebédre - vagy akár reggelire -, a belevalókat és a szószt pedig kedvünk szerint variálhatjuk.
Mossuk meg a burgonyát, lehetőleg nagyokat válasszunk, majd fóliába csavarba süssük meg őket parázson, vagy sütőben. Kb. 20 percig süssük, majd hagyjuk pár percig hűlni. Csomagoljuk ki a burgonyát az alufóliából, majd egyik végét vágjuk le, a másikat pedig hegyesre vagdossuk ki, ahogyan a videóban is látható.
Kaparjuk ki a krumpli közepét, majd a bacont csavarjuk körbe a burgonyán. Fogpiszkálóval rögzítsük. A pulykát vágjuk fel kockára, és kezdjük el megtömni a burgonyákat. Egy kis pulyka, majd jöhet rá sajt, megint pulyka, ismét sajt és így tovább, amíg meg nem telik. A tetejére extra sajtot tegyünk. Tegyük a burgonyát a sütőbe, vagy a grillre, 45 perc alatt készül el.
Főoldal / Gasztro / Lyukat vágott a krumpliba, majd teletömte. Nézd meg, mi sült ki belőle!
Lyukat vágott a krumpliba, majd teletömte. Nézd meg, mi sült ki belőle!
Posted on 2015/04/17 by Bellini in Gasztro
Az átlagember szereti a krumplit, és szereti a szalonnát is. De még inkább szereti a jó rostonsültet.
burgonya2
Jason King, a YouTube népszerű szakácsa pedig egy izgalmas recepttel rukkolt elő, hogy ezeket az alapanyagokat házasítva megalkossa a... Vulkán Krumplit! Persze a krumplin és a ropogósra sült szalonnán kívül van még benne más is, nézd meg te is, hogyan készül!
A rostonsült vulkánkrumplit legalább annyira könnyű elkészíteni, mint amennyire finom. Kitűnő fogás ebédre - vagy akár reggelire -, a belevalókat és a szószt pedig kedvünk szerint variálhatjuk.
Mossuk meg a burgonyát, lehetőleg nagyokat válasszunk, majd fóliába csavarba süssük meg őket parázson, vagy sütőben. Kb. 20 percig süssük, majd hagyjuk pár percig hűlni. Csomagoljuk ki a burgonyát az alufóliából, majd egyik végét vágjuk le, a másikat pedig hegyesre vagdossuk ki, ahogyan a videóban is látható.
Kaparjuk ki a krumpli közepét, majd a bacont csavarjuk körbe a burgonyán. Fogpiszkálóval rögzítsük. A pulykát vágjuk fel kockára, és kezdjük el megtömni a burgonyákat. Egy kis pulyka, majd jöhet rá sajt, megint pulyka, ismét sajt és így tovább, amíg meg nem telik. A tetejére extra sajtot tegyünk. Tegyük a burgonyát a sütőbe, vagy a grillre, 45 perc alatt készül el.
Egyed Zsuzsanna
Az alábbi linken találtok egy videót is: Link |
|
|
0 komment
, kategória: Finomságok |
|
Címkék: vulkánkrumplit, fogpiszkálóval, alapanyagokat, rostonsültet, variálhatjuk, csomagoljuk, elkészíteni, belevalókat, alufóliából, burgonyákat, megalkossa, válasszunk, átlagember, rostonsült, amennyire, vagdossuk, teletömte, szalonnán, lehetőleg, krumpliba, burgonyát, rögzítsük, ropogósra, recepttel, szalonnát, burgonyán, házasítva, csavarjuk, reggelire, zsuzsanna, kaparjuk, csavarba, legalább, nagyokat, krumplit, tetejére, átlagember szereti, izgalmas recepttel, alapanyagokat házasítva, ropogósra sült, rostonsült vulkánkrumplit, szószt pedig, másikat pedig, krumpli közepét, bacont csavarjuk, pulykát vágjuk, tetejére extra, alábbi linken, Jason King, Vulkán Krumplit, Egyed Zsuzsanna,
|
|