Belépés
lovaszmarika.blog.xfree.hu
Vágyógyj arra, amit a holnap hoz, és örülj annak, ami ma van. Wass Albert "A jó embereknek szép haláluk van" Wass Albert Lovász Lászlóné Marika
1936.09.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/64 oldal   Bejegyzések száma: 634 
Ne rohanj, ne emészd magad.....
  2019-07-31 17:22:37, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Love
  2019-07-31 17:07:51, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
A méregtelenítés napjainkban
  2019-07-31 15:56:55, szerda
 
  Építsd be a méregtelenítést a mindennapjaidba ezzel a 13 módszerrel

Az optimális egészség elérése rendszeres erőfeszítést igényel.

Számos taktika, amely az egészség javítására szolgál, a toxinok eltávolítására fókuszál, amelyek rendszeresen támadják testünket és néhány egyszerű életmódváltozást ajánl.

Kövesd ezt a 13 természetes és olcsó módszert, a mindennapi méregtelenítés érdekében, és javulni fog az egészséged és a közérzeted.

1. Igyál sok vizet
Testünk megfelelő hidratálást igényel, annak érdekében, hogy segítsen a vesékben és az emésztőrendszerben a toxinok kiürítésében. Az ajánlott mennyiség naponta 3 liter víz. Azok számára, akik nem szeretik a sima víz ízét, a citrom, lime vagy más gyümölcs beáztatása segíthet az íz fokozásában, anélkül, hogy túlzott mennyiségű cukrot tartalmazna.

2. Izzadd ki
Az izzadás egy másik módja annak, hogy megszabadulj a méreganyagoktól. Segíti az izmok és a csontok egészségének megőrzését is. Az olyan sportok, mint például a futás, az úszás és a kerékpározás, nagyszerű módjai annak, hogy megemeljék az izzadást és a szívverést. Egy másik módja az izzasztásnak a gőzfürdő vagy a szauna.

3. Készíts méregtelenítő smoothie-kat
Ha a megfelelően választod ki a hozzávalókat, a smoothie hasznos tápanyagokkal lesz tele. A bogyós gyümölcsök, a dinnye, a kivi, a citrusfélék, az alma, a körte és a legtöbb leveles zöldség széles választékát kínálja antioxidánsoknak és rostoknak, ha megfelelő arányban fogyasztod. Egy jó reggeli turmix ebédig mozgásban tart és szépít is.

4. Használj természetes bőrradírokat
A luffa szivacs vagy egy puha kefe mindennapi használata segít eltávolítani az elhalt bőrsejteket, amelyek blokkolhatják a pórusokat és lassítják a toxinok felszabadulását a bőrön keresztül. A száraz kefét végtagokon kell használni, a legtávolabbi pontoktól kezdve, és a test törzsének irányában. Az eltávolított holt bőrsejtek lehetővé teszik a bőr fellélegzését.

5. Készíts sófürdőt
Az epsom só tele van magnéziummal, amely segíti a méreganyagok eltávolítását. Emellett segíti a pihenést és javítja az alvást is. A sima epsom só vagy a borsmentával, levendulával kevert sók segítik a relaxációt.

meregtelenites

6. Fogyassz természetes probiotikumokat
A probiotikumok segítenek az emésztőrendszer megfelelő működését. Így a probiotikumok segítik a test méregtelenítő folyamatát és támogatják a fertőző betegségek leküzdését. Hozzájárulnak a jó emésztéshez, valamint a toxinok rendszeres eltávolításához. Például a csírák, a kefir, az étcsokoládé, a savanyú káposzta és a joghurt tartalmaz probiotikumokat.

7. Aludd ki magad
Az alvás a test fiatalító eszköze. Az alváshiány a gyulladásokhoz és agyi problémákhoz vezethet. A megfelelő pihenés segíti az összes testi funkciót, köztük a méregtelenítés folyamatát is.

8. Lélegezz mélyen
A mély lélegzetvétel működik, mert fokozza a természetes légzési folyamatot. Hosszabb lélegzetet véve a test több oxigént vesz fel és több szén-dioxid gázt kényszerít ki. A mély légzés a hasi légzésre összpontosít. Ez segít erősíteni a légző izmokat, valamint a gázok cseréjét egy keményebb edzés során vagy stressz idején. Ez a méregtelenítési módszer segít csökkenteni a pánikrohamok és a szorongás tüneteit, amelyek hozzájárulnak a káros toxinok lerakódásához a szervezetben.

9. Fogyassz sok C-vitamint
A C-vitamin erős antioxidáns. Emellett fokozza az immunrendszert is és harcol a betegségeket okozó toxinok ellen. Nem csak a citrusfélék tartalmaznak sok C-vitamint. Például a leveles zöldségekben, a bogyós gyümölcsökben, a paprikában és a dinnyében is nagy mennyiségben megtalálható. Azok számára, akik refuxszal küszködnek, érdemes a citrusfélék helyett például ananászt vagy mangót fogyasztani.

rostok

10. Egyél sok rostot
A rostok segítik a méregtelenítést minden nap, javítva az emésztést és a méreganyagok eltávolítását. A gyümölcsök, zöldségek, hüvelyesek és teljes kiőrlésű gabonák jó rostforrások. Szükség van mind az oldható, mind az oldhatatlan rostra, hogy a toxinokat eltávolítsuk a szervezetől. Oldható rost található például a zabban, árpában, babban, borsóban és a gyümölcsökben. Oldhatatlan rost pedig teljes kiőrlésű gabonákban és zöldségekben található.

11. Igyál tisztító teákat
Számos tea segíti a méregtelenítő folyamatokat, de a hatásuk nagyon eltérő lehet. A koffeintartalmúak diuretikumokként hatnak. Egyes teák segítik az emésztőrendszer működését, és kitisztítják a káros méreganyagokat. Néhány tisztító gyógynövény azonban hasmenést és hasi görcsöket okozhat, ezért óvatosan kell használni őket.

Tudj meg többet a zöld tea hatásáról a Kókuszolaj és zöld tea, a két nagy egészségtitok című ingyenes e-könyvünkből. Kattints a linkre és töltsd le!
12. Olajos szájöblítés
Ez az ősi technika 30 betegséget tud gyógyítani. Azt is kimutatták, hogy az olajos öblítés képes csökkenteni a rossz baktériumokat, amelyek a fogszuvasodásért felelősek. Valamint megtisztítja az egész szervezetet, hiszen tisztítja a nyelvet, ami kapcsolatban áll a vastagbéllel, a májjal, a vesékkel, a szívvel, a tüdővel, a vékonybéllel ás a gerinccel.

13. Alkalmazz hidroterápiát
A hidroterápia nem más, mint a víz használata annak érdekében, hogy megszabadítsuk a szervezetet a méreganyagoktól. A hidroterápia formái lehetnek melegvizes forrásokban található fürdők, szaunák és ásványi fürdők is. Úgy vélik, hogy a forró és hideg vizes váltózuhany javítja keringést, csökkenti a gyulladásokat és javítja a hulladékok eltávolítását. A meleg víz és a fúvókák ellazíthatják a fájó, fáradt izmokat és növelik az alvás minőségét és az általános jólétet.

Nincs szükség arra, hogy az összes módszert együtt alkalmazd. A legtöbb méregtelenítési tippet önmagában vagy egy-két másik módszerrel együtt már elég alkalmazni. Fontos, hogy megtaláljuk a nekünk legjobban működő és megvalósítható módszereket, hogy hosszú távú méregtelenítő és egészségfejlesztő hatást hozzanak létre.



Forrás: hot beauty health
 
 
0 komment , kategória:  Család  
Szép estét
  2019-07-31 15:36:28, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Jó reggelt , szép napot
  2019-07-31 15:30:22, szerda
 
 


 
 
0 komment , kategória:  képek  
Virágos szép napot , hetet
  2019-07-31 15:25:13, szerda
 
 







 
 
0 komment , kategória:  képek  
Vidám, táncos estét
  2019-07-31 14:51:21, szerda
 
  Egy kis tánc, cowboyéknál

Link


Lányok is táncolnak

Link
 
 
0 komment , kategória:  video  
Egy kis fagyi délutánra?
  2019-07-31 14:42:16, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
Kellemes napot és hetet
  2019-07-31 14:34:00, szerda
 
 




 
 
0 komment , kategória:  képek  
Kellemes délutánt
  2019-07-31 14:24:32, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  képek  
     1/64 oldal   Bejegyzések száma: 634 
2019.06 2019. Július 2019.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 634 db bejegyzés
e év: 7441 db bejegyzés
Összes: 70103 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 116
  • e Hét: 766
  • e Hónap: 7759
  • e Év: 113533
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.