Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A lélek fejlődésének útja az emberi létben
  2012-05-17 10:17:09, csütörtök
 
 
A lélek fejlődésének útja az emberi létben - Első szakasz

A Csoport (a szerzőnek az információt közvetítő angyali csoport) szerint a teljes életfolyamat hét különböző szakaszra bontható. Azt mondják, fontos ez az információ, mert az emberi létet egy általános idősíkba helyezi. Az élet minden egyes szakászának átfogó célja van a lélek fejlődésében, és mind a hét állomás a tizenkét elsődleges életfeladat jellegzetes tényezőit teszi lehetővé.

Tervezési szakasz, a születés előtt

Az élet első szakasza a születést megelőző időszak, amikor rákészülünk erre az életre, amelynek a megtapasztalása előttünk áll. Ebben a szakaszban kérünk fel bizonyos embereket arra, hogy eljátsszák életünkben azokat a szerepeket, amellyel segítenek az adott időszakban kiválasztott életfeladatunkban. Erre a szakaszra ritkán emlékezünk. Ennek oka, ha a feledés fátyla nincs a helyén, kevés értelme lesz annak az életnek, amit eljátszani jöttünk. A múltban gyakran akár száz letöltött életbe is beletelt, mire egy életfeladatot teljesítettünk. A legtöbb esetben mindössze arra volt szükségünk, hogy megkössük azokat a megállapodásokat a következő életünkre, amelyek a leginkább biztosítják számunkra a lehetőségeket, hogy irányíthassuk azt a néhány attribútumot, amelyen dolgozunk. Akkoriban arra is szükségünk volt, hogy figyelembe vegyük azokat a karmikus kötődéseket és kötelezettségeket, amelyek spirituális családunk tagjaival kapcsolatosak. Minden esemény a tervünk része lehet. Azért alakultak így a dolgok, hogy megtanítsanak egy fontos leckére, hogy egy másik irányba lendítsenek, vagy hogy ráébredésre késztessenek. Az események egy teljes egyezség, megállapodás és segítő tervek hálózatának részei, amelyeket a megtestesülést megelőző tervező összejöveteleken dolgozunk ki. Aszerint választjuk meg feladatainkat, hogy segítsenek az irányításunk alá vonni a kívánt életfeladatokat. Ezekből tanulhatunk és fejlődésünket gyorsíthatják meg.

Mindig mindenben szabadon dönthetünk

Ha elfogadjuk azt, hogy az életben a szabad akarat az egyetlen igazi szabály, akkor azt is felismerjük, hogy amint gyakran elrendeltetettnek tekintünk, az valójában az egyik megállapodásunk eredménye. Mivel minden egyes megállapodás szabad akartunk függvénye, az is előfordul, hogy az ellenkező irányba megyünk tovább. Minden megállapodás valójában egy alternatívát jelent addig, amíg minden résztvevő el nem fogadja.

Steve Rother





A lélek fejlődése - második szakasz

Az első átmenet - A fogantatástól az első éven át

A végső döntés

Az ember legnehezebb átmenete a szülőcsatornán tett utazás. Jóval nehezebb, mint a halálnak nevezett átment, mivel egyedül úgy térhetünk át végtelen formánkból egy fizikai test véges formájába, ha lecsökkentjük a rezgésszintünket. A megtermékenyülést megelőző és a terhesség alatti folyamat során több lehetőségünk is adódik, hogy újra áttekintsük a lehetséges kapcsolat, és meghozzuk a végső döntést. Előfordulhat, hogy bizonyos terveket nem tartunk életképesnek. Mivel mindannyiunknak szabad akaratunk van, mindig lehetséges, hogy spirituális családunk tagjai olyan irányt vegyenek, amelyben nem képesek teljesíteni velünk kötött megállapodásukat. Ebben az esetben dönthetünk a menekülés mellett, hogy megvárjuk a megfelelőbb időt. Több vetélés mögött ez az ok húzódhat meg. Ha az újra áttekintés után mindent megfelelőnek találunk, és mind az anya, mind a gyermek egyetértenek, a fogantatási folyamat megindul. A lélek első átmenete fizikai alakba az anyaméhben valósul meg. A terhesség ideje alatt a lélek megtapasztalja első emberi élményeit. Ellentétben azzal, amit a legtöbb szakember gondol, a kommunikáció az anya és a magzat között gyakran nagyon erős.

Isten keresése

A születés után is előfordulhat, hogy a lélek meggondolja magát. Gyakran ez a helyzet bölcsőhalál esetén. Ha a maradás mellett döntünk, az első dolgunk, hogy energetikailag kötődünk szüleinkhez, gyámunkhoz, majd más családtagunkhoz és a közvetlen környezetünket alkotó fontos emberekhez. Amint ezeket a kapcsolatokat megkötöttük, megindul a magasabb jelentés keresése. Ebben az időszakban kezdjük befogadni az első elképzeléseinket Istenről. Legtöbben abban a hitben növünk fel, hogy Isten egy mindenütt jelenlévő lény, aki fentről figyel minket, és gondoskodik minden igényünkről. Az angyali csoport azt mondja, hogy mivel a szüleink fölénk magasodnak, és mi rájuk vagyunk utalva, amíg gondoskodnak rólunk, rájuk alapozzuk első Isten-képünket. Ezért is hisszük, hogy Isten és a Menny mindig valahol "kívül" és felettünk van.

Az energia-szerepmodell

Jóformán a megtestesülésünk pillanatától megkezdődik az energia-szerepmodell keresése. Gyakorta egy közelünkben lévő felnőttben lelünk rá, akinek látszólag a mienkhez hasonló az energetikai lenyomata, és akiről lemodellezhetjük magunkat. Ez rendszerint megegyezés dolga. Ez a megegyezés, amely akár egész életünkre is kiterjedhet, magabiztosságot ad, hogy képesek vagyunk megbirkózni az emberi léttel, ahogyan azt az energetikai lenyomatot is megadja, amely útmutatónkká válik.

Steve Rother






A lélek fejlődése - harmadik szakasz

Az első erő

Két éves kortól a tízes évek elejéig

Ahogy egyre inkább hozzászokunk az emberi léthez, emlékezni kezdünk arra, hogy valójában irányítás alatt állunk. Akkor következik be ez a pillanat, amikor elkezdjük használni az erőt. Nagyon fontos, hogy az életnek ebben a szakaszában kellőképpen kifejezhessük erőnket, és megbarátkozzunk vele, mivel ekkor alakítjuk ki az (energia) lenyomatokat a személyes erőről, amelyeket gyakran egész életünkön át végigviszünk. Gyermeknevelési körökben "dackorszakként" ismerjük ezt az időszakot. A korábban igényt jelző sírások erőpróbává válnak. A gyermek fejlődése és megnyilvánuló erejének elfogadása hosszú távon meghatározza életútját-

Az első energia bélyegek

Az energiabélyegek azok az energialenyomatok, amelyek a tapasztalatok során belénk ivódnak. Céljuk az, hogy segítsék azt az elsődleges életfeladatot, amelyen dolgozunk. Energiabélyegeket az anyaméhtől kezdődően egészen a felnőttkor kezdetéig begyűjthetünk, és általában az élet harmadik szakaszában vannak ránk a legerőteljesebb hatással. Az energiabélyegek segítenek megteremteni a lehetőséget, hogy egész életutunkat a kiválasztott életfeladat megoldására összpontosítsuk. A leghatásosabb energiabélyegek azok, amelyek közvetlenül kapcsolódnak személyes erőnk első megnyilvánulásaihoz.

Az első kapcsolat - visszatükröződés

Ugyancsak ebben az időszakban kezdjük el megtanulni, hogyan kerülhetünk erőnkkel egyensúlyba a körülöttünk élőkkel. És míg azt hihetjük, a hatalmunk korlátlan, ez az a kor, amikor felismerjük, hogy mások is ugyanezt gondolják. Ezért saját kapcsolataink kialakításával láthatjuk csak meg, milyen hatással lehet más emberekre erőnk használata - miként túlzott használata is. Mivel bármiről legyen is szó, az első élmény a legmeghatározóbb, ezek a korai kapcsolatok biztosítják számunkra az önmagunkkal kapcsolatos benyomásokat. Pontosan emiatt gyakran örökre velünk maradnak. Pontosan ezért koncentrál a legtöbb hagyományos terápia arra, amit az életnek ebben a szakaszában tapasztalunk meg. Fontos megjegyezni, hogy ezek az energiabélyegek lehetnek pozitívak és negatívak is. Pozitív, ha szüleink feltétel nélkül szeretnek és támogatnak minket. Negatív energiabélyeg az érzelmi, a fizikai és a szexuális erőszak.

Az erő kifejezésének hiánya

Ha ezen a fontos szinten nem sikerül kifejezni személyes erőnket, az valószínűleg azt jelenti, hogy megtanuljuk befelé fordítani alkotó energiánkat (személyes erőnket). Az energia e téves iránya olyan energiarendellenességeket eredményezhet, mint a depresszió, az idegesség vagy más fájdalmas érzelmi állapotok. A kifejezés hiánya, valamint az erő optimális kifejezése ebben az életszakaszban vákuumot képezhet, amely később a felnőtt életben gyakran jóval ártalmasabb módon mutatkozik meg. Ez az űr csendes vágyódást okozhat a másik feletti erőkifejezés megnyilvánulására. Számos módon kitöltődhet; haraggal, manipulatív viselkedéssel, durvasággal vagy más erőszakos erőmegnyilvánulással egy másik személy felé. Az az ember, akinél erőszakkal elfojtották vagy elnyomták a lehetőségét, hogy kifejezze személyes erejét, nagy valószínűséggel ugyanazokat a mintákat fogja követni felnőttként.
Tanuljuk meg, hogyan viszonyuljunk az ebben az életszakaszban lévő gyerekekhez, és megtaláljuk a módját, miként segítsük hozzá őket ahhoz, hogy biztosan kifejezzék saját erejüket.

Steve Rother





A lélek fejlődése - negyedik szakasz

Felelősség és az érettség kezdete

A tízes évek elejétől a harmincas évek végig

A kereső

Az életút negyedik szakasza akkor érkezik el, amikor fizikai alakban megtestesült lélekként az erőnket jóval érettebb, az életünket ténylegesen irányító döntések meghozatalán keresztül fejezzük ki. Ilyenkor folyamodunk gyakran lázadáshoz, hogy ilyen módon juttassuk érvényre újonnan szerzett erőnket. Az erőnek ez a második hulláma gyakran a legyőzhetetlenség érzésével ruház fel. Az erőnkbe vetett túlzott hitünk ideális helyzetet teremt számunkra, amelyben felfedezhetjük határainkat. Ebben a szakaszban semmi sem szent, és folyamatosan újraértékelünk mindent a mezőnkön belül. Még a szülőktől és tanároktól kapott erős meggyőződéseket is vakmerően felülvizsgáljuk érettségünk kezdetének új erejében. Mindez magyarázza, miért vagyunk olyan igatagok tizenévesként és fiatal felnőttként. Amint túljutottunk az élet első három szakaszán, jóval érettebb erőbázissal rendelkezünk, és egy jóval világosabb képet alakítunk ki arról, akik vagyunk.

Felelősség

Ezen a szinten mindannyiunknak megadatik a lehetőség, hogy megtanuljuk: a személyes felelősség a személyes erő ellensúlya. Személyes erőnket azzal fokozzuk a leghatásosabban, ha mind nagyobb felelősséget tudunk vállalni. Bár önmagában a felelősség nem tekinthető elsődlegesnek, mégis több olyan elsődleges életfeladat fontos összetevője, amely saját erőnk megszerzéséhez és gyakorlásához kapcsolódik.

Elsődleges életfeladatok

Leggyakrabban az élet negyedik szakaszában indul el az elsődleges életfeladataink irányítása. Rendszerint katalizátorunk kapcsolatba lép velünk, amely kapcsolatban rendeltetés szerint pozitívan vagy negatívan aktiválja elsődleges feladatunkat. Ha életfeladatunk teljesítéséhez egy energiamátrixot (annak módja, ahogyan az energiára vagyunk programozva), az ebben az időszakban válik világossá. Ez az időszak, amikor rendszerint ráismerünk arra az irányra, amelyet követünk. Ám nem mindig pozitív. Ha például több "sikertelen" inkarnációnkban próbáltuk irányításunk alá vonni az adott életfeladatot pozitív módon, gyakran fordulunk negatív eszközök felé,hogy teljesítsük céljainkat, mert jobban tanulunk a negatív helyzetekből, mint a pozitívakból.

Második szintű kapcsolatok

A második szintű kapcsolatok életünknek ebben a szakaszában fejlődnek ki. Ezek rendszerint heves szerelmekben vagy olyan szoros baráti kapcsolatokban mutatkoznak meg, amelyek egész életünket végigkísérik. Ekkor kezdjük felismerni, milyen fontos a személyes felelősség erővel történő egyensúlyozása. Ekkor kezdjük felfedezni azt az örömöt és boldogságot, amit akkor tapasztalunk amikor jó érzésekhez próbálunk másokat hozzásegíteni.

Steve Rother






A lélek fejlődése - ötödik szakasz

Érettség

A negyvenes évektől a hetvenes évekig

A felvilágosult kereső

Az életnek azon szakaszához érünk, amikor lekezdjük felismerni, mi igazán a fontos. Felvilágosult keresővé leszünk, igyekszünk mindig kifejezni szenvedélyünket, és a szívünkből cselekedni. Érzéseink már jóval fontosabbá válnak, mint gondolataink. Sokan ekkor tapasztaljuk meg a spirituális felismerést vagy megvilágosodást, és újraértékelünk mindent, amiről korában úgy gondoltuk, hogy tudjuk. Az érdekesség az benne, hogy amikor később visszatekintünk életünknek erre a szakaszára, általában rájövünk, hogy korábbi felismeréseink pontosan ehhez a felismeréshez vezettek minket. Néhányan úgy mondják "összeáll a kép" vagy " minden a helyére kerül".

Az én és a kapcsolatok újrafogalmazása

Az én felé fordítjuk a figyelmünket, nagyobb fontosságot tulajdonítunk saját szenvedélyünknek és örömünknek. Akik ekkor váltanak, általában rálelnek szenvedélyükre, az életük igazi lényegére, jelentésére. A lelki fejlődés szempontjából a második ébredés időszaka. Ha az ember ekkorra sem ébred fel, a magasabb én biztosítja, hogy valami történjen külsőleg vagy belsőleg, ami aktiválja az ébredést. Minden gyakran "zökkenés- szerződésen" keresztül valósul meg.

Zökkenés-szerződések

A zökkenés-szerződések az életnek ebben a szakaszában aktiválódhatnak, és gyakran egy rövid romantikus kapcsolatban mutatkoznak meg. Ha az ember nincs választott ösvényén, akkor valaki olyan erővel robban be az életébe a korábbi megállapodás szerint, hogy szó szerint "kizökkenti" a kerékvágásból, és rávezeti a megfelelő útra. A zökkenés-szerződések valójában mindkét irányban hatnak, mindkét fél életét drámaian és néha nagyon kellemetlen módon megváltoztatják. A többi megállapodáshoz hasonlóan ezek is választási lehetőségek, amelyek célja az adott feladat megvalósítása, és teljes egészében a szabad akarat alá tartoznak.

Második szintű életfeladat-aktiválás

Ha nincs az életünkben előre kialakított zökkenés-szerződés, életünk e szakaszában akkor is újraaktiválódhat, és figyelmünk középpontjába kerülhet életfeladatunk. Ha már dolgozunk az életfeladatunk irányítás alá vonásán, nem lesz szükség az újraaktiválás egyetlen formájára sem. De ha úgy döntünk, hogy fejünket a homokba dugjuk, mérget vehetünk rá, hogy életfeladatunk ebben az időszakban hatalmas erővel tör a felszínre. A megoldatlan kérdések oly módon bukkannak fel, hogy lehetetlenség figyelmen kívül hagyni őket.

Steve Rother






A lélek fejlődése - hatodik szakasz

Egyszerűsödés: gyermekivé válás

Fizikai alakban töltött életünk befejezése


Életünknek ebben a szakaszában általában történik velünk valami, ami segít felismernünk, mi is fontos igazán. Ilyenkor rendszerint a tudatalatti szintjén kezdjük el felismerni az igazán fontos dolgokat. Miután túljutunk az újraértékelési szakaszon, egyszerűsíteni kezdjük életünket. Ha újból hazatérünk, el kell kezdeni elengedni olyan dolgokat, amely a földön tart bennünket. Köztük embereket, javakat és minden földi kötődést. Egyedül úgy érhetjük el mindezt, ha gyermekként kezdünk viselkedni.

Az asszimilációs hetedik és egyben utolsó szakasza nem valósítható meg hatásosan, csak ha tiszta lényegére redukáljuk minden egyes élettapasztalatunkat.

Külső segítség: "Tánc a fátyol mindkét oldalán"

Sokan félünk attól, hogy öregedésünk során egyre inkább a gyermekeinktől függünk. Pedig ez a korosodást ünnepelni kell, nem pedig félni tőle. Azok, akik elkerülik az egyszerűsödés folyamatát, gyakran arra kényszerülnek, hogy fizikai vagy mentális elgyengülés eredményeként tapasztalják meg a gyermekivé válás folyamatát. Azok, akik vonakodnak visszatérni a gyermeki állapot ártatlanságához és egyszerűségéhez, megtapasztalják, milyen érzés egyszerre a fátyol mindkét oldalán táncolni. Ezekben az esetekben a fizikai kommunikáció nehézséget jelent, ám a lélek kommunikációja egy olyan spirituális szinten, mintha az illető már meghalt volna, nagyon hatásos lehet. Az ily módon végzett kommunikáció nemcsak, hogy könnyít az illető zavarán és csalódottságán, de arra is használható, hogy megadja az engedélyt a távozásra.

A második átmenet és a végső megállapodások

Bár a második átmenetet halálnak nevezzük, mégsem jelenti az élet hét szakaszának végét. A halál lehet nehéz vagy gyönyörű folyamat minden résztvevőnek, mint egy végső ajándék. Azok, akik teljesen megértik ezt a folyamatot, megbecsüléssel és nyugalommal fogadják az ajándékot. Azoknak viszont, akik nem, nehéz lesz az elengedés. Ha minden fél egyetértésben van, megvalósul a végső megállapodás. Egy fontos megállapodás azzal az egyénnel, akit arra választunk, hogy jóváhagyja távozásunkat. Elég, ha a lányunk vagy a fiunk azt monda: "Jól van, apa. Most már mehetsz. Szeretünk. Ne aggódj, gondját viseljük anyának."
Végső megállapodásaink másik fajtája az, amit azzal az egyénnel kötünk, aki "üdvözlőnk" lesz. Ez rendszerint olyasvalaki, aki elég jól ismer bennünket ahhoz, hogy a másik oldalról kezet nyújtson, és köszöntsön minket odahaza.

Steve Rother






A lélek fejlődése - hetedik szakasz
2012-04-06 15:53:59, péntek

Asszimiláció
Az élettapasztalatok beolvasztása a személyiség lényegébe

Földelés

A teljes átmenetben, miután magunk mögött hagytuk a testünket, rendszerint meglátogatjuk egy - két szerettünket a földön. Frissen elhagyva testünket, könnyen összezavarodhatunk, és nem ismerjük fel, mi történt velünk. Első gondolataink általában a szeretett személyekhez kötődnek. Ez szinte azonnal visszahelyez bennünket a mezejükbe. Sok esetben mindössze annyit kívánunk, hogy elköszönjünk tőlük, mielőtt végleg távozunk. Olykor vizuálisan is megjelenünk a szeretett személy előtt, máskor pedig álmában-

Visszaemlékezés az életre
Ez a végső szint magába foglalja minden élettapasztalatunk és döntésünk áttekintését, valamint tetteink hatásait. Ezt a szakaszt gyakran "az élet áttekintéseként", "tisztítótűzként", számos egyéb módon emlegetjük. Amikor hazatérünk, kezdetben egy alkalmazkodási folyamaton megyünk keresztül. Amint alkalmazkodtunk az ott lévő energiához, megismerkedünk azokkal a lelkekkel, akikkel közös tapasztalatokat gyűjtöttünk fizikai formában. Megbeszéljük mi történt, és hogyan valósult meg a megállapodásunk. Mivel a másik oldalon nincs polaritás, minden élettapasztalatra - még a fájdalmasra is - örömtelien gondolunk.

Az élettapasztalatok beolvasztása a személyiség lényegébe

Ahogy felidézünk és áttekintünk minden tapasztalatot, eldöntjük, melyeket olvasztjuk be személyiségünk mélyébe, és melyeket engedjük el. Előfordulhat, hogy egy negatív tapasztalatot tartunk meg, és egy jövőben életben újra felhasználjuk. Ezeket a tapasztalatokat energiabélyegeknek nevezzük. Mivel a legtöbb energiabélyeget arra használjuk, hogy segítsen irányításunk alá vonni egy elsődleges életfeladatot, ha ez sikerül, rendszerint elengedjük őket. Ha mégis van irányítandó életfeladatunk, új energiabélyegeket rajzolunk meg a következő inkarnációkban.

Steve Rother




 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Lelkünk titkai ****  
Címkék: megállapodásukat, megtestesülésünk, megállapodásokat, visszatükröződés, lemodellezhetjük, szenvedélyünknek, rezgésszintünket, legmeghatározóbb, elképzeléseinket, újraaktiválódhat, összejöveteleken, megállapodásaink, visszaemlékezés, meggyőződéseket, alkalmazkodtunk, felülvizsgáljuk, megvilágosodást, inkarnációnkban, megbarátkozzunk, megállapodásunk, tisztítótűzként, tapasztalatokat, mindannyiunknak, újrafogalmazása, áttekintéseként, energiabélyegek, életfeladataink, visszatekintünk, összpontosítsuk, leghatásosabban, megtapasztalása, valószínűséggel, energiamátrixot, megállapodáshoz, gyermeknevelési, aktiválódhatnak, lélek fejlődésének, emberi létben, információt közvetítő, teljes életfolyamat, emberi létet, általános idősíkba, élet minden, lélek fejlődésében, tizenkét elsődleges, születés előtt, élet első, születést megelőző, megtapasztalása előttünk, szakaszban kérünk, adott időszakban, szakaszra ritkán, Steve Rother,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Png csokor  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Mai harmónia kártyám  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  A másik dolog,  Kövesd a cowboyt!  Adakozás  Gyökössy Endre - Virágok virág...  képre írva  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 21  Png nő  Adakozás  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Egy maradéktalanul uralt világ  Lóhere  Tavaszi kép  Próbálj meg ...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Még csak most kezdődik a nap  Ami embereknek lehetetlen, az...  A másik dolog,  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  képre írva  Png fotel  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Adakozás  Mindig jusson idő nevetni  Szép estét kedves látogatóimna...  Albert Einstein gondolata  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png férfi  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Csak a fogyatkozás látható  Lóhere  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Mai harmónia kártyám  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Garai Gábor - Takarítás  Akarat  Facebookon kaptam  Png férfi  Akik bántanak téged  Rátalálsz  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Annuska bar...  s immár én is felragyogva, ért...  Kellemes délutánt kívánok  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  A tömeg, a Mester, a módszer, ... 
Bejegyzés Címkék
lélek fejlődésének, emberi létben, információt közvetítő, teljes életfolyamat, emberi létet, általános idősíkba, élet minden, lélek fejlődésében, tizenkét elsődleges, születés előtt, élet első, születést megelőző, megtapasztalása előttünk, szakaszban kérünk, adott időszakban, szakaszra ritkán, feledés fátyla, múltban gyakran, életfeladatot teljesítettünk, legtöbb esetben, következő életünkre, leginkább biztosítják, néhány attribútumot, karmikus kötődéseket, tervünk része, fontos leckére, másik irányba, teljes egyezség, megtestesülést megelőző, kívánt életfeladatokat, szabad akarat, egyetlen igazi, egyik megállapodásunk, ellenkező irányba, alternatívát jelent, lélek fejlődése, első átmenet, első éven, végső döntés, ember legnehezebb, szülőcsatornán tett, halálnak nevezett, fizikai test, megtermékenyülést megelőző, terhesség alatti, lehetséges kapcsolat, végső döntést, esetben dönthetünk, menekülés mellett, megfelelőbb időt, újra áttekintés, gyermek egyetértenek, fogantatási folyamat, lélek első, anyaméhben valósul, terhesség ideje, lélek megtapasztalja, legtöbb szakember, magzat között, születés után, lélek meggondolja, helyzet bölcsőhalál, maradás mellett, első dolgunk, közvetlen környezetünket, kapcsolatokat megkötöttük, magasabb jelentés, időszakban kezdjük, első elképzeléseinket, hitben növünk, mindenütt jelenlévő, angyali csoport, szüleink fölénk, megtestesülésünk pillanatától, közelünkben lévő, mienkhez hasonló, energetikai lenyomata, emberi léttel, energetikai lenyomatot, tízes évek, emberi léthez, életnek ebben, szakaszában kellőképpen, személyes erőről, korábban igényt, gyermek fejlődése, első energia, energiabélyegek azok, tapasztalatok során, elsődleges életfeladatot, anyaméhtől kezdődően, felnőttkor kezdetéig, élet harmadik, legerőteljesebb hatással, energiabélyegek segítenek, kiválasztott életfeladat, leghatásosabb energiabélyegek, első kapcsolat, körülöttünk élőkkel, hatalmunk korlátlan, első élmény, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 399
  • e Hét: 4951
  • e Hónap: 13621
  • e Év: 69554
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.