Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 144 
9 sikert hozó mágikus ábra
  2014-01-30 07:17:54, csütörtök
 
 
Ha szeretnél sikeresebb lenni az életben, esetleg egy jó állásra, vagy anyagi javakra vágysz, akkor próbáld ki az alábbi sikert hozó mágikus ábrákat. A talizmánok némelyike gyors meggazdagodást is hozhat.Ezek az ősi, titkos ábrák ugyan mágikus erővel vannak felruházva, de természetesen nem helyettesítik az erőfeszítéseket, a megfelelő döntéseket, a törekvést, amit a céljaink eléréséért nekünk magunknak kell megtennünk. Energetikai kisugárzásuk segítő erőt jelenthet egy vállalkozás beindításánál, munkahelyi sikerek elérésénél, vagy akkor, ha egy megfelelő állást szeretnénk találni. Az itt található jelképek és talizmánok, szisztematikusan felépített, mágikus ábrával vannak ellátva, melyek a sikerrel kapcsolatos vágyak beteljesítésére szolgálnak. De ne feledd: a szerencse csak ahhoz kopogtat be, aki tesz is érte valamit.Link...

Ősi szimbólumok : Link

A színek mint szimbólumok, szín szimbolikus jelentése : Link

Lipták László Szimbólumok : Link

Fehu | Szimbólumok | Női Portál: : Link

Ősi rúnajel (a pénz és a gazdagság jele),Szabadkőműves és egyéb okkult szimbólumok hétköznapjainkban : Link

Atlantiszi pecsét - atlantiszigyogyitok.lapunk.hu: : Link

Új, titkos szimbólumok az új tízezresen : Link


Baszk kereszt (bunkósvégű kereszt), a jólét jelképe
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria :Szimbólumok,mandalák  
Néha csak úgy hagyni kell........
  2014-01-29 20:02:06, szerda
 
 
Néha csak úgy hagyni kell, hogy a feje tetejére álljon minden. A világ, az életed, minden. Nem összetörni, nem kiakadni, hanem tudni, hogy semmi sem történik véletlenül, és valójában minden a helyén van, vagy legalább úton. Kell, hogy lekössön valami, kell a kuszaság, az unalmas csak árt neked. Örülj a káosznak, hiszen minél nagyobb van körülötted, annál nagyobb rendet tudsz varázsolni. Végül általában mindig a legnagyobb kuszaságból születnek a legjobb dolgok. Szóval csak hagyni kell, hogy minden megtalálja a maga helyét. Hiába is akarnád érteni, úgysem fog menni. Szóval csak türelem.

Oravecz Nóra

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hosszú élet titka
  2014-01-29 19:54:05, szerda
 
 
Megvan a hosszú élet titka - 80 év kutatás váratlan eredményei!

A szokásos tanácsok miszerint ne idegeskedj, egyél zöldséget, fogyj le, házasodj meg, kevésbé jelentenek hosszabb életet, inkább megterhelő és hatástalan javaslatok.

Sokszor az általános orvosi tanács visszafele sül el ugyanis lefogyunk és azon stresszelünk, hogy be tudjuk-e tartani az orvos által előírt életmódot. Társadalmunk vagyonokat költ az egészség megőrzésére, hóbortos diétákra, gyógyszeriparra, amelyek valamelyest segítenek de gyakran kiábrándítóan csekély hatása van a hosszú távú egészségre és a hosszú életre.

Az egyik leghosszabb valaha végzett tanulmány a hosszú élet titkát kutatja és meglepő eredményeket hozott napvilágra. Egy 1921-ben elindított tanulmány sok tévhitről lerántja a leplet.

,,A legjobb módja, hogy megértsük miért halnak meg egyesek fiatalon és betegen míg mások 80 éves korukban is egészségesek és jól élnek az, hogy kövessük végig az életüket." - mondja Howard S. Friedman egészségközgazdász, pszichológus.

A Longevity Project kiemelkedő tanulmány közel 1.500 tíz év körüli gyerek növekedését, fejlődését, szokásait, személyiségjegyeit, életvitelét követte tüzetesen egészen halálukig. A tanulmány meglepő tanácsokat ad a hosszú élet titkával kapcsolatban, eltörölve az eddigi tévhiteket, paradigmákat. A várttal ellentétben nem a brokkoli, vitaminok, vagy sportolás a hosszú élet kulcsa, hanem inkább a személyiségi vonások a társadalmi életvitel, karrier az ami a várható élettartamot meghatározza.

Íme, a tanulmány legváratlanabb következtetései:
1. MEGBÍZHATÓSÁG - számíthatok rád

Az egyik legváratlanabb felfedezés a hosszú élet titkával kapcsolatban meglepte a tanulmány készítőit. A LELKIISMERETESSÉG. Nem mindig a legboldogabb gyerekek voltak azok, akik aztán felnőttként a legtöbbet éltek. A tanulmány szerint azok éltek többet, akik gyerekként becsületesen és rendszeresen elvégezték a házi feladatot és a szüleik így vélekedtek róluk: “Ennek a gyereknek helyén van az esze". Ezek a gyerekek serdülőként meg felnőttként egy egészséges viselkedésmintát hoztak létre, amely az egész életvitelüket meghatározta, érettebbek, felelősségteljesebbek és hosszabb életűek lettek, mint hanyag, felelőtlen társaik.
2. A BOLDOGSÁG egy eredmény nem egy ok!

Köztudott tény hogy a boldog emberek egészségesebbek. Azonban a tanulmány szerint ez fordítva van. Az egészséges életvitelű emberek, akiknek biztonságos munkahelyük, megfelelő oktatásuk, stabil és jó emberi kapcsolataik vannak egészségesebbek és ezáltal boldogabbak.
3. ELHIVATOTTSÁG - szeretem amit csinálok

Azok az emberek, akik szeretettel, elhivatottsággal végzik a dolgukat, belevonódnak a tevékenységeikbe hosszabb életre számíthatnak. Azok, akik vállalják az ezzel járó kihívásokat és felelősséget nem érzik annyira a stressz káros hatását és nem akarnak idő előtt nyugdíjba vonulni.
4. SZOCIALIZÁCIÓ - minőségi társaság

Fontos szempont a szociális csoporthoz való tartozás és a minőségi emberi kapcsolatok ápolása. Ha hosszú életre pályázol, válogasd meg azokat az embereket, akikkel az idődet töltöd. Ha olyan személyekkel veszed körül magad, akik kölcsönösen segítik egymást nő a bizalom és biztonság érzése és idős korra is a társaságban eltöltött aktív idő hozzájárul a jóléthez a passzív egyedülléttel ellentétben.

Írta: i.zsolt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tartsd kézben az idődet !
  2014-01-29 19:20:11, szerda
 
  szerző: Bob Gass

Semmiért sem kell olyan drága árat fizetni, mint az elpazarolt időért. Minden elmúlt perc örökre elveszett.
Manapság sokkal több olyan eszközzel rendelkezünk, amivel időt lehet megtakarítani, mint nagyszüleink vagy dédszüleink korában, mégis úgy tűnik, kevesebb időnk van. Ahhoz, hogy az életünk irányítása a mi kezünkben legyen, először az időnket kell kézben tartanunk. Ez azt jelenti, hogy minden eltelt percet valamilyen értékes célra kell fordítanunk. Vannak dolgok, amiket meg akarunk tenni, tervezünk megtenni, és aztán sajnáljuk, ha nem tettük meg. Értsd meg: a különbséget aközött, aki most vagy, és aki tíz év múlva leszel, nagyban meghatározzák kapcsolataid és olvasási szokásaid.
Az első könyv, amit olvasnod kellene, a Bibliád - a világ legnagyszerűbb bölcsesség kézikönyve. Íme, egy javaslat, ami segíthet: ahelyett, hogy ,,mindent vagy semmit" módon állnál hozzá a bibliaolvasáshoz, ragadd meg a ,,köztes időket". El fogsz ámulni, ha meglátod, hogy a mindennapi elpazarolt percek hogyan adódnak össze termékeny órákká.
J. Oswald Sanders három tanácsot ad:

Állítsd meg az elszivárgást! Napunkat ne órákban tekintsük át, hanem kisebb időegységekben. Ha odafigyelünk a percekre, az órák majd vigyáznak magukra.
Állíts fel fontossági sorrendet! Sok időt fordítunk csupán másodlagos fontosságú dolgokra. Indokolatlanul sok figyelmet fordítunk az apró részletekre, míg az igazán fontos dolgok kiszorulnak. Ez különösen igaz a lelki dolgok vonatkozásában.
Kezdj el tervezni! Terv nélkül hajlamosak vagyunk céltalanul sodródni. Imádságodban kérdezd meg: ,,Hogyan tervezhetem el legjobban a napomat?" Gyűjts össze minden megtakarított percet olyan buzgón, ahogy a zsugori emberek a pénzüket gyűjtögetik!
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Az időről  
Vadzsra szimbólum
  2014-01-29 16:13:52, szerda
 
  VADZSRA

Kép Az elpusztíthatatlanság Buddhista szimbóluma, erőt és hitet ad a megújulásban. Buddha öt meditációs megtestesítésének az egyike. Segít a meditációban, koncentrációban. Az anyagi világ kettősségét, függőségét kiküszöböli. Képessé teszi az embert önmaga mindenféle kölcsönös függőségi viszonyból való felszabadítására. Az elveszett büszkeség visszanyeréséhez, az élet nehéz pillanataiban a szellem megőrzéséhez ad erőt. A vadzsra kezdetben Indrának, a villámlás és mennydörgés istenének villámkötege volt. Később fokozatosan a háromágú szigony alakját öltötte magára, végül, a buddhizmus idején két ilyen háromágú szigony összeillesztése és térbeli kiterjesztése révén kialakult a vadzsra ma is használatos formája. A buddhisták első sorban a gyémánt valós vagy vélt tulajdonságait, a tökéletes tisztaságot, a felülmúlhatatlan szilárdságot, a ritkaságot, a megközelíthetetlenséget és a sérthetetlenséget társítják hozzá.

A vadzsra szó magyar jelentése: vágy-rá, vagyis a Napistenre való vágyakozás, az Isten vonzalma, illetve odavonzása. A vadzsra szó mellesleg egyben gyémántot és villámot is jelent (innen a vadzsrajána: gyémántszekér filozófiai irányzat). Gyémántként (annak kristályszerkezete miatt) a szerinó oktaéder szimmetriájára utal, villámként pedig az időhurokban villámsebesen keringő tachionokra, amik fogalmilag égi tüzek.

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria :Szimbólumok,mandalák  
A tudás hatalom
  2014-01-29 15:33:21, szerda
 
 
Minél többet tud az ember annál inkább rájön, hogy milyen keveset tud.Link...

LÉLEKEMELŐ BLOG: : Link

Tudatosság:...Link

A Végtelen Egy | Tudatosság : ...Link

Phoenix Asztr : ...Link...


Tudjátok ? : Link

Gondold meg, mit kívánsz, mert valóra válhat ! : Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Videók,linkek  
Gyógyulás Jézus Krisztussal
  2014-01-29 15:19:41, szerda
 
  Egy irányított imádságot, vagy mondhatjuk úgy is, hogy meditációt tartalmaz, amelyben Isten és Jézus Krisztus segítségével képes leszel testi és lelki problémáidat orvosolni. Sok sikert a gyakorláshoz!"...Link...


...... ........... .............

 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Videók   
Negyvenéves az internet
  2014-01-29 11:39:20, szerda
 
 Így indult:

Napra pontosan negyven éve történt az első sikeres adattovábbítási kísérlet két számítógép között, amely megalapozta a mai internet világraszóló hódítását. Akkor még szigorúan hadászati célokat szolgált a rendszer, ma csaknem másfél milliárd ember alkalmazza rendszeresen. Életünk részévé vált, alapjaiban változtatta meg mindennapjainkat. Lássuk, milyen utat járt be, amíg bekopogtatott otthonukba.

Mi a világháló?

Az internet, más néven világháló, vagyis a world-wide-web gyakorlatilag számítógép-hálózatok egybekötött hálózata. Központja nincs, minden, a hálózatra kapcsolt felhasználó egyenértékű a rendszerben. Aki internetkapcsolatot rendel, először egy hazai szolgáltatóhoz jut. A számítógépe kábellel vagy mobil modemen keresztül rádiójelekkel kapcsolódik a szolgáltató rendszeréhez. A szolgáltatók az adott ország nagy sebességű gerinchálózatára csatlakoznak, a gerinchálózatok pedig országonként egymással vannak összeköttetésben. Az adatátvitel egyes földrészek között tenger alá fektetett kábeleken és átjátszó műholdakon történik.

Főbb állomások:

1969. szeptember 2. - A kaliforniai UCLA egyetemen Leonard Kleinrock és maroknyi csapata több év fejlesztés és kísérletezés után sikeresen összekötött két fél szoba méretű komputert, amelyek között megtörtént az első primitív adatátvitel.
1970. január Létrejött az Arpanet, az első katonai komputerhálózat.
1971 Az első teljes szövegfájl, amely két gép között közlekedett, az amerikai Függetlenségi nyilatkozat volt.
1972 Ray Tomlinson bevezette az e-mail fogalmát, felhasználva a kukac (@) jelet.
1973 Az első kapcsolatot két kontinens között, Amerika és Anglia között.
1974 Bevezették a központosítatlan hálózatot, az igazi világhálórendszert.
1978 Megjelent az első spam, vagyis e-mail hirdetés - mai nevén levélszemét.
1982 Scott Fahlman komputerszakember először alkotta meg a :-) (mosoly) jelet, amit vicc után biggyesztett.
1983 Bevezették a domain név fogalmát, a site-ok kizárólagos elnevezését.
1988 Megjelent az első internetes féreg, ami több ezer hálózati felhasználó gépét tette tönkre.
1989 A nagy áttörés! Az internet a lakosság számára is elérhetővé vált. Tim Berners-Lee megalapította a world-wide-webet (www).
1990 Megszületett Archie, az első internetes keresőprogram.
1991 A felhasználók száma elérte az egymilliót, és napról napra növekszik.
1992 Megalakult az első bostoni kódfeltörő, hacker társaság, azóta nincs biztonságban egyetlen levél sem.
1994 Életre kelt a Yahoo! internetkalauz.
1995 Megalakult az Amazon. com, a világ legnagyobb internetes könyváruháza.
1998 Létrejött a Google.
1999 Az első fájlcserélő rendszer, ami lehetővé tette zeneszámok, dalok le- és feltöltését, és örökre megváltoztatta a zeneipart. Az internetfelhasználók száma átlépte a 250 milliót.
2001 Megalapították a Wikipédia enciklopédiát.
2002 Megalakult a SETI, a földönkívülieket figyelő világszervezet internetes hálózata. Az internetfelhasználók száma 500 millió.
2004 Mark Zuckerberg, elsőéves egyetemi hallgató megalapította a Facebookot, ami internetes közösségi portálok egész forradalmát indította el.
2005 Elindult a Youtube, a világ legnagyobb videomegosztó fájlja, ami sok hírességnek okozott már fejtörést az ellenőrizhetetlenül és sokszor illegálisan terjesztett magánvideók miatt.
2006 Az internetfelhasználók száma átlépte az egymilliárdot.
2007 Az Apple piacra dobta az iPhone-t, amellyel a világháló egy telefon méretű készülékkel bárhol, bárhonnan elérhető.
2009 Az internet jelenleg 1,4 milliárd felhasználót számlál, s a fejlődésnek még koránt sincs vége...

Bejárhatjuk a földgolyót:

A Google a világháló egyik legnépszerűbb és leggyakrabban használt kereső honlapja. Minden egyes órában mintegy tízmillió keresést regisztrálnak szerte a világon. A program a megadott címszavak alapján több tízmilliárd honlap oldalait böngészi át a másodperc törtrésze alatt, s adja ki a találatokat. A rendszer alapjait Larry Page és Sergey Brin mutatta be 1998-ban, vagyonát napjainkban 11 milliárd dollárra becsülik. A Google talán leg ámulatba ejtőbb szolgáltatása a földgolyó teljes felszínének műholdakról készített nagy felbontású felvételeinek bemutatása. Bármely világrész bármely városát, tengeri öblét, hegycsúcsát vagy akárcsak egyetlen épületét is megcsodálhatjuk a program segítségével. A többszöri fejlesztéseknek köszönhetően ma már a budapesti Parlamentet és más látványosságokat 3 D-ben, vagyis térben megdöntve is megtekinthetjük.


Magyarország:

Kevesen tudják, de hazánk élen járt az internetezésben. A világ 563. internetes honlapját nálunk szerkesztették, a website-ot Máray Tamás, a Budapesti Műszaki Egyetem munkatársa készítette el 1993-ban, ez nem csak Magyarország, de Kelet-Európa első honlapja volt. Napjainkban mintegy 2,2 millió felhasználót számlál nemzetünk, ez arányaiban messze elmarad a nyugat-európai átlagtól. A felnőtt lakosság több mint fele még ma sem használja, a 65 év feletti korosztálynak pedig mindössze huszada ismeri a netet. Pedig idehaza 55 internetszolgáltató működik, ráadásul egyre nagyobb adatátviteli sebességgel, egyre olcsóbban, alig 2-3 ezer forintért nyújtva szolgáltatásukat.


Számítástechnika - Gyakori kérdések : Link


Ha elmegy a net...Link
 
 
0 komment , kategória:  **** Számitógép,mobiltelefon**  
Dr Soós Csaba és az ÉGZENGŐ zenekar
  2014-01-29 11:28:19, szerda
 
  Szertartások...Link 
 
0 komment , kategória:  **** Ez itt az én Hazám !**  
Dr. Czeke András honlapja
  2014-01-29 11:08:05, szerda
 
  Link... 
 
2 komment , kategória:  **** Ez itt az én Hazám !**  
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 144 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 144 db bejegyzés
e év: 872 db bejegyzés
Összes: 26969 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 96
  • e Hét: 1660
  • e Hónap: 96
  • e Év: 205406
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2022 TVN.HU Kft.