Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szerencse a tenyerünkben
  2013-11-30 16:52:23, szombat
 
 
Az évszázadok alatt tökéletesedett kéz- és tenyérdiagnosztika sokat elárul sorsunk, jellemünk, szerencsénk alakulásáról. Különleges jelek utalhatnak adottságaink, életpályánk, vagyonunk szerencsés vagy éppen szerencsétlen alakulásáról, az élet fordulópontjairól. Nehéz helyzetekben a tenyerünk mindig kéznél van és utat mutathat krízisek idején - ha megtanulunk belőle olvasni.


Az emberek remélik és igénylik, hogy az élet bizonytalan időszakaiban legyen valaki vagy valami, aki vagy ami segít feltárni a megoldást. A reménytelenségből való kiszabadulás keresésekor az ember mindenbe kapaszkodni.

Legegyszerűbb megkérdezni egy jövőbelátót: sokan így remélik a megoldást életük megjavulására, de legalábbis tudni szeretnék, hogy meddig tart a nehéz időszak.

És miért ne tudna a kézelemzés sok kérdésre választ adni?
Nézzük csak meg például a sebészetet, amelyet régen nem tekintettek fontos szakmának, a borbélyok, felcserek művelték sokáig, kifejezetten lenézett tevékenységnek számított. (Indiában még ma is csak a kaszton kívüliek végezhetik ezt a munkát - na meg a csatorna tisztítást is!) Ma már az egyik alapvető része az orvostudománynak. A fogászattal is a borbélyok, kovácsok foglalkoztak, a tanult orvosok kerülték az efféle tevékenységet, rangon aluli volt - elképesztő, hogy ma már hol tart ez a tudomány. Népi babonának tartották az időjóslást is. Ma pedig elismert tudomány a meteorológia. A kínai orvoslásban (TCM) a tenyér az egyik legjelentősebb állapotfelmérő felület, együtt a csuklóval és a pulzus tapintásával, az arc és a nyelv szemrevételezésével. Ezekből a jelekből egy gyakorlott kínai rendszert ismerő személy mindent megmond rólunk.







Hasonló a helyzet a kéz- és tenyérdiagnosztikával is: ma már túlnyomórészt reális és tapasztalati tudomány, amely méltó arra, hogy megállapításait figyelembe vegyük és megszívleljük. Megtanulni sem lehetetlen!
Ne feledjük: a tehetség csak egy negyede az egésznek, a szorgalom és a gyakorlás adja a többit. Aki szereti is nézegetni a tenyerét és veszi a fáradságot, hogy kicsit hozzátanuljon a vonalak megértéséhez, az kézben tarthatja Sorsát és Szerencséjét egyaránt.

A szerencse jelei a tenyérben
Tenyerünkben sok jel mutatja sorsunk szerencsés kimeneteleit, adottságaink és képességeink jó kihasználását, és az ebből származó hasznunkat, előnyeinket.
A három fővonal (Élet, Fej és Szív) mellett a Sors-vonal és a Siker-vonal az, ami képességeink eredményét tisztán jelzi.

A Sors-vonal a tenyeret szinte tengelyként szelheti át, indulhat a tenyér alsó középrészéből, az életvonalról, de a fej vagy szívvonalról is, és általában a középső ujj alatt (Szaturnusz-domb) végződik.

Az életvonalról induló Sors-vonal tulajdonosa szép eredményeket érhet el élete során saját erejéből és szorgalmából, kezdeményezései sikeresek, célját eléri.

Ha a Sors-vonal a tenyér közepéből indul, akkor az illetőnek sok akadállyal és küzdelemmel teljes munkálkodást mutat céljai elérésében.

Ha a Sors-vonal a tenyér alsó középrészéből indul, és töretlenül rajzolódik ki a középső ujj tövéig (Szaturnusz-domb), akkor a tulajdonosa erős, önálló jellem, terveiben vállalkozásaiban, szerencse kíséri.


A a fejvonalon vagy a szívvonalon kezdődő Sors-vonal esetében az eredmények az élet későbbi időszakában realizálódnak, általában 35-40 éves kortól.

A Siker-vonal a tenyér bármely pontjáról indulhat, de a gyűrűsujj alatti (Apolló-domb) részre tart vagy végződik. A Sors-vonal eredményeit erősítheti, jelzi a szerencsés fordulatokat és különleges adottságokat, lehetőségeket, az átlagon felüliséget.
Az Életvonalról vagy a hüvelykujjról (Vénusz-domb) induló Siker-vonal, művészi pálya lehetőségét mutatja, de túlérzékenységgel is járhat.
A Sors-vonalból induló Siker-vonal a sorsába írt szerencsét és kiemelkedést biztosítja.







Mindezek megerősítése, ha a gyűrűsujj alatti (Apolló-domb) dombocskán megjelennek az erősítő jelek:

Kör vagy csillag: kiváló tehetség, hírnév, dicsőség, vagyon jele.
A Háromágú Neptun-villa a legszerencsésebb karrierek jele, és anyagi bőséget jelöl.
A jelek megjelenhetnek és eltűnhetnek, sorsunk alakulása szerint, pl. nagy vagyon öröklése, nyerése esetén egyszer csak megjelenhet a Neptun-villa és a csillagjel együtt.
Ha a Siker-vonal egy időben eltűnik a tenyérből és később újra megjelenik, akkor a hiányzó időben igen nehéz és gondterhes időszak megélése volt lehetséges.


Természetesen egy-egy jel még nem ad tiszta eredményt, csak a képességet, ennek kibontakozásához, megerősítéséhez más jeleket, vonalakat is figyelembe kell venni, de a reményeinket megerősítheti és ezzel erőt és bátorítást adhat az Élet göröngyösebb szakaszának megtételére.

Berta Aranka





: Link
 
 
0 komment , kategória:  Képek - Kezek, mudrák  
Címkék: legszerencsésebb, vállalkozásaiban, kibontakozásához, orvostudománynak, kezdeményezései, megállapításait, megerősítéséhez, tevékenységnek, legjelentősebb, állapotfelmérő, tökéletesedett, megjelenhetnek, hozzátanuljon, hüvelykujjról, tevékenységet, realizálódnak, középrészéből, lehetőségeket, megjavulására, természetesen, legegyszerűbb, kihasználását, megerősítheti, túlnyomórészt, szerencsétlen, megszívleljük, kiszabadulás, eredményeket, megerősítése, képességeink, kimeneteleit, tenyerünkben, kifejezetten, foglalkoztak, meteorológia, adottságaink, évszázadok alatt, élet fordulópontjairól, tenyerünk mindig, emberek remélik, élet bizonytalan, reménytelenségből való, ember mindenbe, megoldást életük, nehéz időszak, kaszton kívüliek, csatorna tisztítást, egyik alapvető, tanult orvosok, efféle tevékenységet, kínai orvoslásban, egyik legjelentősebb, Háromágú Neptun-villa, Berta Aranka,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem számIt  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Soha ne kedvezz...  Akarat  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Paul David Tripp Április 20  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Alvó cicák  Nagyi telefonál  s immár én is felragyogva, ért...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Nem számIt  Facebookon kaptam Krisztinától  Albert Einstein gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam Krisztinától  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png nő  Csak a fogyatkozás látható  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 21  A televizió nem a kultúrát kép...  Nagyi telefonál  képre írva  Png virág  Egy hatékony szolga  Nem számIt  Alázat  Paul David Tripp Április 19  Hazára minden embernek szükség...  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Ágai Ágnes – Csendélet  A boldog családok mind hasonló...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Paul David Tripp Április 19  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Fekete-erdő desszert  Nagyi telefonál  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png kutya  Garai Gábor - Takarítás  Próbálj meg ...  Rátalálsz  Mindig jusson idő nevetni  A boldog családok mind hasonló...  Még csak most kezdődik a nap  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Alázat  Nevem  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Elköszönt  Png virág  Png férfi  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Alázat  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Reggel van  Kerüld el az evangélium örömén...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha 
Bejegyzés Címkék
évszázadok alatt, élet fordulópontjairól, tenyerünk mindig, emberek remélik, élet bizonytalan, reménytelenségből való, ember mindenbe, megoldást életük, nehéz időszak, kaszton kívüliek, csatorna tisztítást, egyik alapvető, tanult orvosok, efféle tevékenységet, kínai orvoslásban, egyik legjelentősebb, pulzus tapintásával, gyakorlott kínai, tehetség csak, gyakorlás adja, vonalak megértéséhez, kézben tarthatja, szerencse jelei, ebből származó, három fővonal, tenyeret szinte, tenyér alsó, életvonalról induló, tenyér közepéből, tulajdonosa erős, szívvonalon kezdődő, élet későbbi, tenyér bármely, gyűrűsujj alatti, szerencsés fordulatokat, átlagon felüliséget, erősítő jelek, legszerencsésebb karrierek, jelek megjelenhetnek, csillagjel együtt, időben eltűnik, hiányzó időben, reményeinket megerősítheti, legszerencsésebb, vállalkozásaiban, kibontakozásához, orvostudománynak, kezdeményezései, megállapításait, megerősítéséhez, tevékenységnek, legjelentősebb, állapotfelmérő, tökéletesedett, megjelenhetnek, hozzátanuljon, hüvelykujjról, tevékenységet, realizálódnak, középrészéből, lehetőségeket, megjavulására, természetesen, legegyszerűbb, kihasználását, megerősítheti, túlnyomórészt, szerencsétlen, megszívleljük, kiszabadulás, eredményeket, megerősítése, képességeink, kimeneteleit, tenyerünkben, kifejezetten, foglalkoztak, meteorológia, adottságaink, kiemelkedést, adottságokat, életvonalról, fordulatokat, szívvonalról, alakulásáról, reményeinket, szorgalmából, tapasztalati, helyzetekben, göröngyösebb, szerencséjét, megértéséhez, időszakaiban, munkálkodást, tapintásával, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 695
  • e Hét: 5247
  • e Hónap: 13917
  • e Év: 69850
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.