Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mi történik, ha elég vizet iszunk éhgyomorra
  2016-11-11 07:45:12, péntek
 
  Vízterápia: Mi történik, ha elég vizet iszunk éhgyomorra közvetlenül ébredés után?







A japán vízterápia hihetetlenül népszerű a felkelő nap országában - a japán emberek évszázadok (ha nem több ezer éve) óta ismerik ezt az egyszerű gyakorlatot, és használják számos egészségügyi probléma gyógyítására, kezdve a fejfájástól egészen a rákos megbetegedésekig.
Mi történik, ha elég pohár vizet iszunk éhgyomorra közvetlenül ébredés után? Mindannyian tudjuk, hogy a víz nélkülözhetetlen az élethez és annak előnyei tagadhatatlanok az egészségünkre, mivel minden szervünknek vízre van szüksége a zavartalan működéshez. Miért nem használjuk ki ezt a fontos, hatékony és egészséges elemet, amit a természet kínál nekünk, és ami szinte mindenkinek a rendelkezésére áll?

Hajlamosak vagyunk arra, hogy túlbonyolítsuk a dolgokat, amikor arra kerül sor, hogy gondoskodjunk a testünkről, miközben néhány egyszerű lépéssel hosszú távon karbantarthatjuk az egészségünket. Ennek legegyszerűbb módja az, ha elég vizet iszunk reggel éhgyomorra.
A vízzel történő kezelést egy japán orvosi társaság 100 százalékban sikeresnek találta számos betegség gyógyításában. A japán hagyomány szerint az éhgyomorra történő vízivás gyakorlatát rendszeresen kell végezni, és különböző időkeretet ír elő az eltérő állapotok kezelésére, javítására vagy megőrzésére.
Fejfájás, izomfájdalmak, szívrendszeri problémák, ízületi gyulladás, gyors szívverés, epilepszia, felesleges kövérség, bronchitis asztma, tuberkulózis, agyhártyagyulladás, vese és a vizelet betegségei, hányás, gyomorhurut, hasmenés, aranyér, cukorbetegség, székrekedés, mindenféle szembetegség, méhrák és menstruációs zavarok; fül-orr-gégészeti megbetegedések ... minden gyógyítható vízzel a japánok szerint.
Hogy hány napig szükséges a vízkezelés, az egészségügyi problémától függően különböző - egyes esetekben hosszabb ideig tart, mint máskor, de ha csak vízzel tudjuk gyógyítani a komoly problémákat, akkor meg kell értenünk, hogy nem működik egyik napról a másikra!

Néhány példa a különböző betegségek vízzel történő kezelési hosszára:
Magas vérnyomás - 30 nap
Gyomor - 10 nap
Cukorbetegség - 30 nap
Székrekedés - 10 nap
Rák - 180 nap
Tuberkulózis - 90 nap

A víz alapvetően kimossa az összes méreganyagot a szervezetből, és megtisztítja a veséket és a többi szervet. Minél gyakrabban megyünk a mosdóba annál jobb, mivel így ürül ki az összes hulladék a testünkből. Minél több vizet iszunk, annál tisztább lesz a szervezetünk. A sok víz ivása volt mindig is az egyik titka a ragyogó bőrnek. Az ivóvíz szintén javítja az új vérsejtek, valamint az izomsejtek termelését, és segít a fogyásban is.
A víz tisztítja a vastagbelet, és javítja a gyomor esélyeit, hogy felszívja a megfelelő tápanyagokat. Egy jobb emésztési rendszer automatikusan gondoskodik sok más dologról. Ha sok vizet iszunk, az mozgásra készteti a beleket, ezért egy pohár víz éhgyomorra segít szabályozni a tápcsatornát, és megtisztítja a szervezetet bármilyen hulladéktól.
A kiszáradás az egyik fő oka a fejfájásnak és egyéb kellemetlen élménynek, így a sok vízivás segít megelőzni a kiszáradást, ezért a fejfájást is.
A kiszáradás tünetei közé tartozik:
Fokozott szomjúság
Szájszárazság és duzzadt nyelv
Gyengeség
Szédülés
Heves szívdobogás (érzés, hogy a szív ugrál, vagy lüktet)
Lomhaság
Ájulás
Képtelenség az izzadásra
Csökkent vizeletmennyiség
"Szóval, mi ez a mágikus kezelés, és hogyan kezdjem?"
Ahogy reggel felébredsz, még a fogmosás előtt igyál 4-szer 160 ml (4 pohár) vizet
Mosd meg a fogadat, de utána 45 percig nem szabad enni vagy inni semmit
45 perc múlva normálisan ehetsz és ihatsz
15 perccel a reggeli, az ebéd és vacsora után ne igyál vagy egyél semmit 2 órán keresztül
Azok, akik idősek vagy betegek, és nem tudnak meginni 4 pohár vizet, az elején kezdhetik egy kevés vízzel, és fokozatosan növelhetik 4 pohárra reggelente
Eg hasonló hagyomány Indiában is ismert. Szanszkritül a gyakorlatot "Usha Paana Chikitsa"-nak nevezik, melynek durva fordítása: "Kora reggeli vízkezelés". A különbség az, hogy az indiai (ajurvédikus) változat 1,5 liter víz ivását ajánlja éhgyomorra.
Szóval, igyál sok vizet, és maradj egészséges!


A bejegyzésre mutató link:

Link


 
 
0 komment , kategória:  Egészségünk érdekében  
Címkék: nélkülözhetetlen, karbantarthatjuk, vizeletmennyiség, megbetegedésekig, tagadhatatlanok, megbetegedések, túlbonyolítsuk, rendelkezésére, szájszárazság, egészségünkre, legegyszerűbb, cukorbetegség, szívrendszeri, izomfájdalmak, automatikusan, gyógyításában, gondoskodjunk, egészségünket, szanszkritül, gyógyítására, egészségügyi, megtisztítja, tápcsatornát, tuberkulózis, szervezetünk, szembetegség, menstruációs, szervezetből, hihetetlenül, méreganyagot, tápanyagokat, rendszeresen, gyakorlatát, szervünknek, vastagbelet, százalékban, japán vízterápia, japán emberek, egyszerű gyakorlatot, fejfájástól egészen, rákos megbetegedésekig, zavartalan működéshez, természet kínál, vízzel történő, japán orvosi, japán hagyomány, éhgyomorra történő, eltérő állapotok, vizelet betegségei, japánok szerint, egészségügyi problémától, komoly problémákat, Usha Paana Chikitsa,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bounty krémes  Png nő  Facebookon kaptam  Adakozás  Esti kép  Hiányzik  Németh László tollából  Nem tudhatod  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Próbálj meg ...  Hazára minden embernek szükség...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Nevem  Neked tudnod kell  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Alázat  Alvó cicák  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A jó emberek mindig szépek mar...  Az engedelmesség miért nem vál...  Png kislány  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Idő  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Png virág  Jó éjszakát  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akik bántanak téged  Egy maradéktalanul uralt világ  Adakozás  Nem tudhatod  Rátalálsz  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  Facebookon kaptam  Nevem  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Reménység és erő Krisztustól e...  Png nő  Reménység és erő Krisztustól e...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Tanuld meg ezt a versemet  Png csokor  Zilahy Lajos gondolata  Csak a fogyatkozás látható  Lóhere  Alázat  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Annuska bar...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Lóhere  George Gordon Lord Byron: Inez...  Alázat  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Bertolt Brecht -től idézet  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Neked tudnod kell  Nagyi telefonál  Akarat  Hazára minden embernek szükség...  Nagyi telefonál  Png kutya  Png férfi  Akarat  Facebookon kaptam  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
japán vízterápia, japán emberek, egyszerű gyakorlatot, fejfájástól egészen, rákos megbetegedésekig, zavartalan működéshez, természet kínál, vízzel történő, japán orvosi, japán hagyomány, éhgyomorra történő, eltérő állapotok, vizelet betegségei, japánok szerint, egészségügyi problémától, komoly problémákat, különböző betegségek, összes méreganyagot, többi szervet, mosdóba annál, összes hulladék, egyik titka, ragyogó bőrnek, ivóvíz szintén, izomsejtek termelését, gyomor esélyeit, megfelelő tápanyagokat, jobb emésztési, mozgásra készteti, szervezetet bármilyen, kiszáradás tünetei, szív ugrál, mágikus kezelés, fogmosás előtt, elején kezdhetik, kevés vízzel, bejegyzésre mutató, nélkülözhetetlen, karbantarthatjuk, vizeletmennyiség, megbetegedésekig, tagadhatatlanok, megbetegedések, túlbonyolítsuk, rendelkezésére, szájszárazság, egészségünkre, legegyszerűbb, cukorbetegség, szívrendszeri, izomfájdalmak, automatikusan, gyógyításában, gondoskodjunk, egészségünket, szanszkritül, gyógyítására, egészségügyi, megtisztítja, tápcsatornát, tuberkulózis, szervezetünk, szembetegség, menstruációs, szervezetből, hihetetlenül, méreganyagot, tápanyagokat, rendszeresen, gyakorlatát, szervünknek, vastagbelet, százalékban, szabályozni, közvetlenül, mindannyian, gyomorhurut, megőrzésére, gondoskodik, képtelenség, hulladéktól, fejfájásnak, gyakorlatot, székrekedés, mindenkinek, kiszáradást, fokozatosan, problémától, kellemetlen, ajurvédikus, szívdobogás, szervezetet, fejfájástól, bejegyzésre, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 79 db bejegyzés
e év: 530 db bejegyzés
Összes: 13020 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1750
  • e Hét: 12595
  • e Hónap: 29978
  • e Év: 147224
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.