Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A CSAKRÁKRÓL - köldök csakra és szivcsakra
  2014-10-23 04:52:27, csütörtök
 
  A köldökcsakra titkai

"A földtől a vízen át a tűzhöz érkezünk. Az érzelmek és vágyak mögött erőt és tettet találunk. A tudattalan testi állapotból belépünk a lélek és a test egyesülésének szintjére. A köldökcsakrán keresztül juttatjuk kifejezésre két alsóbb csakránk, a gyökér- és a szakrális csakra vágyait, illetve ennek révén fogadjuk be és dolgozzuk fel a minket érő hatásokat. E csakra által teljesíthetjük ki lényünket és alakíthatunk ki harmonikus kapcsolatot környezetünkkel. Mindebben fontos szerepet játszik, természetesen az egészséges határokon belül az önérvényesítés, az önállóság, a függetlenség, az önbizalom, a határozottság." (Anodea Judith)
Egyéb elnevezései: napfonat csakra, hármas csakra, solar-plexus csakra, manipura.
Színe: napsárga.
Eleme: tűz
Szimbolikája: lefelé néző háromszög a hindu napkeresztekkel (szvatisztákkal).
Helye: a köldöktől a napfonatig.
Hozzá kapcsolódó életkor: 14-21 ; 63-70éves korig.
Mirigyei: hasnyálmirigy, mellékvesék.
Érzékelés: a látás.
Testrészei: hasüreg, az emésztési rendszerünk, a gyomor, a máj, a lép, az epehólyag, a hasnyálmirigy, vékonybél.
Témái, kulcsszavai: erő, hatalom, akarat, önbizalom, önértékelés, érzelmek kifejezése, kitartás, agresszió, elismerés utáni vágy, természetes kapcsolat a saját érzelmeink megértéséhez, egészséges önbizalom, a dolgok "megemésztése", fizikális emésztés.
Aromaterápia: bergamott, rozmaring, kamilla, citrom, ánizs, levendula.
Drágakő terápia: borostyánkő, sárga citrin, topáz, tigrisszem.
További harmonizálás: emésztőrendszerünk karbantartása (évenként 2x méregtelenítés),
gyertyaláng figyelése 1 méterről: amellett, hogy ez erősíti a szemet, megszabadít a nap közben felvett asztrális szemét egy részétől, és erősíti a manipurát, napraforgómező vizualizálása, látogatása, felhúzott térddel való ugrálás, törökülésben törzsfordítás-összekapcsolva a légzéssel.
Légzései: hasi légzés, tűz légzés (nagyon gyors, nagyon intenzív ki-belégzés).
Ételei: sárga színű élelmiszerek: ananász, paprika,csicsóka, sütőtök, citrom, sárgabarack, sárgadinnye, narancs, mandarin, homoktövis.
Gabonája: zab.

Az "emésztés" témakör szorosan kapcsolódik a napfonathoz. Az emésztőrendszerünk a legpszichoszomatikusabb szerv a testünkben. Testünk két legfontosabb mellékcsakrája, a napfonat mellékcsakrái: lépcsakra, májcsakra.

Diszharmonikus állapot: agresszivitás, diszharmónia a családtagokkal, erőtlenség, manipulálás, megtévesztés, feszélyezett emberi kapcsolatok, kedvtelenség, rossz közérzet, harag, düh, mazochizmus, szadizmus, hiányzó bizalom, félelem a saját erőnktől, félelem a bennünk lévő árnyéktól, szorongás.
Minél agresszívabb, erőszakosabb valaki külsőleg, annál gyengébb belsőleg. A szelídség a benső erő!

Testi problémák diszharmonikus működés esetén: gyomor panaszok, fekélyek, bél és emésztési zavarok, hasnyálmirigy betegségei, cukorbetegség, máj és epe problémák.
Epekő: az epekő kikristályosodott agresszió/erőszak.
Diabetes: hátterében szeretettel kapcsolatos lelki problémák állnak. A cukorbeteg vagy nem kap elég szeretetet, vagy úgy érzi, hogy nem érdemli meg a kapott szeretetet.
Szemproblémák: ebben szerepe lehet a 6-os csakrának is. A látásproblémák azonban kapcsolódhatnak a 3-as csakrához is, a máj túlterheltsége, és energetikai hiányosságai miatt, továbbá összefügghetnek családi problémákkal. A szem romlása jelentheti azt, hogy az illető nem akarja/fél látni a körülötte lévő dolgokat. A távollátás azt jelzi, hogy a jelentől fél, aki pedig fizikálisan nem lát távolra, az lelkiekben tart a jövő eseményeitől.
Bal szem: apa/múltbeli dolgok, jobb szem: anya/jövőbeli kilátások.
Súlyproblémák: főként a hasi területen jelentkező plusz kilókra kell gondolni. Mivel a manipura egyik fő témája az emésztés, így itt különösen igaz, hogy oda kell figyelni a táplálkozásra. Míg az 1-es csakra életmódja a mindenevő étkezés, a 2-es csakráé az ovo-lakto vegetáriánus táplálkozás, a 3-as csakráé a lakto-vegetáriánus.

Természetesen fontos megjegyezni és nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a manifesztálódott betegségek hátterében számos ok meghúzódhat. A lélek mindig hat a testre, hiszen az anyag önmagában nem képes megbetegedni. Az embernél a betegségek kialakulását a karmája és a táplálkozása is befolyásolja a lelki folyamatain és csakráinak állapotán túl.

Alapérzelmeink tudatosítása! Az 5 autentikus érzelem kezelése: düh, harag, félelem, bánat, öröm.
Asszertivitás-egészséges önértékelés- kialakítása, szelíd határozottság(kerülni az áldozati magatartást és mások megalázását).

Megerősítés: nyitott vagyok, becsülöm magamat, tele vagyok éltető erővel, elérem célomat, erős vagyok és bátor.
Negatív gondolatok: "Gyenge vagyok.", "Tehetetlen vagyok.", "XY-tól függ a boldogulásom.", "Engem mindenki kihasznál.", "Nem mondhatok nemet.", "Az életem küzdőtér, állandó harc."

A sérült csakrával rendelkező ember a negatív gondolatok hatására tovább gyengíti a csakráját, ezáltal görcsös erőfeszítéseket tesz, hogy kierőszakolja a figyelmet, elismerést.

Csakra kapcsolatok:
Minden csakránkat meridiánok kötik össze. A napfonat csakra (3-as cs.) és a korona csakra (7-es cs.) kapcsolata harmonikus esetben önbecsülést, kitartást szül. Ezt a meridiánt gyengíti, ha valaki külső anyagi támogatást kap.
A napfonat csakra és a lépcsakra felelős a rugalmasságunkért, a drámai változások elfogadásáért. A napfonat és a szívcsakra pozitív összekapcsolódása esetén az ember képes örülni minden apró dolognak, más sikereinek. Tudatosan vezeti az életét. Ezt a meridiánt gyengíti ha valaki folyton elégedetlenkedik.

Meditációja: napfonat légzés:
Szívj be levegőt a hasüregbe (jóga-légzés). Anélkül, hogy kifújnád a levegőt, a has behúzásával tol fel a levegőt a mellkasba, majd lökd vissza a hasba, miközben ellazítod a hasad. Tologasd a levegőt a mellkas és a hasüreg között, ameddig bírod, utána hasból lélegezd ki. Végezz néhány normál légzést (tüdőbe), majd ismételd meg a gyakorlatot még néhányszor.

A család:

Míg az első csakra témája mi magunk vagyunk, az ÉN, a kettes csakráé a párkapcsolat, úgy ennél a szintnél elérkezünk a CSALÁD témaköréhez.

A családi kapcsolatok ide különösen hatnak. Nem véletlen, hogy a Hellinger féle családfelállítás, mint blokk-oldás és gyógymód is leginkább ennél a csakránál fejti ki áldásos hatását. "A mezőszemléletű megközelítés szerint, a családfelállítás egy adott család "szellemi mezejében" történő rendeződés. A mezőbe tartozik a terápiát kérő személy, az ősei, a korábbi és a jelenlegi kapcsolatrendszerei. A szellemi mező egy morfogenetikus energiamező - a forma keletkezésének mezeje. Az elnevezés azon a megfigyelésen alapul, hogy ha valami megtörtént, akkor időközönként újra és újra megismétli önmagát, mígnem formává alakul. Amikor az egyén cselekvés előtt áll, a mező emlékezik és megismételhet egy korábbi cselekvést. Ezért fordulhat elő, hogy egy családban generációról generációra ugyanazok a sorsok ismétlődnek, mert a családi mező emlékezete ugyanazokat hívja elő. Bert Hellinger megfigyelte, hogy ha ezt a mezőt kívülről egy új szellemi behatás éri - egy új szellemi mozgást állítunk be - akkor ez az ismétlődés megáll és az egyén képes lesz egy új életszakaszt kezdeni. A gyógyulás azzal kezdődik, ha a múltat - az ismétlődésekkel együtt - tisztelettel elfogadja, nyitottá válik a jövő felé, és vállalja a pillanat kockázatát. Amikor az egyén felismeri a valóságot, azt, ami van, és nem annak bűvöletében él, hogy a valóságnak milyennek kellene lenni, akkor ez az a pillanat, amikor az új szellemi mozgás beállítható gyógyító mondatokkal. A mondatok szeretettel teljesek, elfogadóak és a mélyben hatnak." (wikipedia.org)

A család tagjai között mindig fontos karmikus kapcsolat és tudatos vállalás rejlik. Leszületésünk előtt pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy kik lesznek a szüleink/testvéreink. Ez a mi vállalásunk, a mi döntésünk minden esetben. Még akkor is, ha sanyarú sorsot szánunk magunknak, a célunk az, hogy fejlődjünk.

Létezik család-karma, aminek elsőrendű prioritása van a karmák között (ahogyan az egyéni karmának is). A családtagok olyan feladatot is vállalnak, ami csak közösen oldható meg. Ahogyan minden ember kap maga mellé segítőt a szellemi világból (hívjuk védőangyalnak), úgy a családok is kapnak egy szellemi lényt, aki a család angyalaként ügyeli a családi kapcsolatokat. Ilyen segítő lénye a párkapcsolatoknak is van. Az embernek feladata, hogy hálás legyen ennek a szellemi lénynek, és táplálja azt. Mivel az angyalok nem rendelkeznek fizikai testtel, így őket nem étellel és itallal kell táplálni. Míg az ember személyes védőangyalának a tápláléka a szellemtudomány tanulmányozása, a spirituális munkálkodás, és itala a művészeti/kreatív tevékenység, úgy a család segítőjét a következőkkel táplálhatjuk:
1. Kölcsönös érdeklődés (állandó vágy a másik megismerésére, érdeklődés a vágyairól, terveiről, életeseményeiről).
2. Kölcsönös elismerés (értékek, eredmények, erények elismerése).
3. Kölcsönös bizalom.
E három erénnyel felépül egy "szellemi családi ház".
Amennyiben a családtagok nem így tesznek, úgy kiéheztetik a szellemi lényüket, aki végső esetben leválik a családról és nem támogatja tovább.

A "kiéheztetés" szomorú körülményei:
1. Mikor a családtagok KÖZÖNYÖSEK egymás iránt. A közöny hátterében, tudattalan szinten IRIGYSÉG húzódik meg. Az ego nem szeret szembesülni a másik sikereivel, eredményeivel, fejlődésével, mert az ráébreszti a saját hiányosságaira. Ha ez a helyzet alakult kis két vagy több családtag között, akkor a HÁLÁT kell erősíteni önmagunkban, ez oldja az irigységet.
2. Mikor a családtagok között állandó a BÍRÁLAT, KRITIKA. A folyton bíráló ember nem mer szemebe nézni saját belső gyengeségével, ezért inkább a másikat igyekszik maga alá taszítani. Ez a saját látszólagos felemelkedését eredményezi. Ilyen esetben a JÓAKARAT erényét kell erősítenünk.
3. Amikor a családtagok között állandó a bizalmatlanság. A bizalmatlanság hátterében lustaság áll. A mai embernek erőfeszítést kell tennie arra, hogy kiépítse a BIZALMAT. Ha folyton bizalmatlankodik, akkor éppen negatív dolgokat hív be az életébe, és nem megvédi magát. Ennek ellenszere az ELÉGEDETTSÉG, BŐSÉG-TUDAT fejlesztése.

A családi harmónia, a család angyala és a családi karma miatt egyaránt lényeges, hogy odafigyeljünk családi kapcsolataink alakulására. Ne feledjük, hogy nincs 100%-an rossz, hiszen mindenben van valami jó, van valami, amit tanulhatunk. Nem viselkedhetünk áldozatként. Belső erővel megtámogatva kell viselni családi életünk alakulását, tudva azt, hogy ez a mi vállalásunk volt leszületésünk előtt. Ha olyan családtagot választottunk magunknak, aki folyton bántalmaz minket, akkor tudatosítsuk magunkban, hogy a BÁNTÁS nem más, mint a SZERETETÉRT való könyörgés. A leginkább annak az embernek van szüksége szeretetre, aki a legtöbbet bánt. Emellett nem árt észben tartani, hogy egy ilyen ,,nehéz emberrel" való kapcsolat a mi próbatételünk, fontos, hogy jól vegyük az akadályokat.

A szívcsakra titkai

"Ez a spirituális központunk, legbensőbb magunk, a hely, ahol a fentről és lentről, a kintről és bentről érkező energiák egyesülnek. A szívcsakra a szeretet központja."
Elnevezései: szívcsakra, négyes csakra, anahata csakra.
Színe: zöld, rózsaszín.
Eleme: levegő.
Helye: a szív.
Szimbolikája: hatágú Dávid csillag.
Hozzá kapcsolódó életkor: 21-28, 70-77-ig.
Mirigye: csecsemőmirigy.
Testrészei,szervei: tüdő, szív, szívburok, keringési rendszer, karok, kezek, gerinc háti szakasza.
Témái, kulcsszavai: odaadás, nyitottság, adás-elfogadás, együttérzés, feltétel nélküli szeretet, megbocsájtás.
Aromaterápia: rózsa, rózsafa, édeskömény, jázmin, tárkony, vanília, bazsalikom.
Drágakő terápia: turmalin, rózsakvarc, malachit, smaragd, zöld kövek.
További harmonizálás: hordjunk zöld, vagy rózsaszínű ruhadarabokat, sétáljunk rózsakertben, vizualizáljunk rózsaszín égboltot, sétáljunk a természetben.
Gyógynövényei: galagonya, fehér fagyöngy, kakukkfű, tárkony.
Gabonája: búza.
Ételei: zöld színű zöldségek, szőlő, zöldalma, kiwi.

A szívcsakra megnyitásához elengedhetetlen a szívcsakra étrend, ami mentes minden állati fehérjétől (hús,hal,tojás, tej, tejtermékek). Az embernek három szerves (gyümölcs, zöldség, gabona)és három szervetlen (víz,levegő,fény)táplálékra van szüksége. Ez lenne korunk helyes táplálkozása, a 4-es csakrának megfelelő étrend.

Diszharmonikus állapot: szívtelenség, érzéketlenség, szenvedélybetegségre való hajlam.
Testi problémák diszharmonikus működés esetén: a szív betegségei, angina pectoris, szívritmus zavarok, magas koleszterin, az artériák eltömődése, szívelégtelenség, asztma, allergiák, tüdőproblémák, bronchitis, tüdőgyulladás, vérkeringési-, felső háti és váll problémák, kéz és karban előforduló reumatikus fájdalmak, bőr panaszok, magas vérnyomás, idegi eredetű szív panaszok, a vegetatív idegrendszer zavara, az immunrendszer gyengesége.
Megerősítés: "Szívesen adom és örömmel fogadom a szeretetet."

A negyedik csakra összekötő szerepet tölt be. A maga nemében páratlan és jelentősége korunkban nagyobb, mint bármely más csakrának.

A tudati lélek korában élő ember napi teendői közé sorolható, hogy a szívcsakráján dolgozzon. Amennyiben a szívcsakra nyitott, úgy a teljes csakrarendszer is nyitottá válik! Ez egy spirális folyamat, mely egy energia segítségével a 4-es csakrából kiindulva nyitja meg sorrendben a 3-as, 5-ös, 2-es, 6-os, majd az 1-es és végül a 7-es csakrákat.

Ennek a szintnek az elérése azonban nem megy egyik napról a másikra, sőt néha egy élet is kevés hozzá, így nem árt minél hamarabb neki kezdeni.

A 6 asztrális szirom és 6 éteri szirom megnyitására Váradi Tibor adott korszellemnek megfelelő gyakorlatokat :
- gondolatkontroll
- cselekedet kontroll
- érzelem kontroll
- hit-bizalom
- türelem-tolerancia
- kitartás-állhatatosság.

Kiegészítő gyakorlatok: csakralégzés, szeretetlégzés, fénymeditáció, ima, koncentráció... stb.
(Bővebben erről itt : Váradi Tibor: Szellemtudomány 2., Váradi Tibor: A szívcsakra felélesztése dvd/cd, Váradi Tibor: A csakrák működése és fejlesztése a szellemtudomány fényében 5.rész-Szívcsakra dvd/cd.)

Ahogy az embernek, úgy a Földnek is vannak energia központjai. A Föld szívcsakrája Magyarországon található a Pilisben, egész pontosan Dobogókőn (Pilisszentkereszttől északra, a Visegrádi-hegység legmagasabb pontján, a Balti-tenger szintje felett 699,746 méter magasan).

"A tibeti szemlélet és magatartás a Szent Tudás többi hajtásához hasonlóan a Mindenséget egységben, Egynek látja és éli. Ennek megfelelően az úgynevezett erőközpontokat, csakrákat nemcsak az emberi testben, de például a Földgolyón is számon tartja. A hagyomány szerint a Föld szívcsakrája Magyarország területén, pontosabban a Pilisben van." (Dalai Láma)

A magyar nép tehát a Föld szívcsakrájának őrzője és feladata, hogy saját központi csakrájának megnyitásával, segítse a Föld ezen csakráját! A világon található hét csakra őrző nép közül, az egyik a magyar! A magyar nép (kellene, hogy legyen ) a szeretet (mint a legfontosabb szívcsakra erény) népe!

Meditáció: Légzésfigyelés után, öblítsd át a szívcsakrádat tiszta fehér fénnyel (vagy a neki megfelelő zöld színnel). Koncentrálj a szíved tájékára és "növeszd" magadban a szívedet akkorára, hogy Te magad legyél a szíved. Álljon a lényed a szívedből táplálkozó szeretetből! Képzeld el, hogy ebből a szeretetből bárkinek küldhetsz a világon! Vizualizáld azokat, akiknek pozitív érzéseket küldtél, majd pár perc után néhány mély lélegzetvételt követően, nyisd ki a szemeidet.


 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Csakra,aura  
Címkék: családfelállítás, szívelégtelenség, életeseményeiről, bizalmatlankodik, gondolatkontroll, manifesztálódott, elégedetlenkedik, erőfeszítéseket, szívcsakrájának, szellemtudomány, elengedhetetlen, napkeresztekkel, összefügghetnek, kapcsolódhatnak, környezetünkkel, ismétlődésekkel, önérvényesítés, méregtelenítés, erőközpontokat, keletkezésének, mezőszemléletű, morfogenetikus, csecsemőmirigy, vizualizáljunk, szvatisztákkal, légzésfigyelés, teljesíthetjük, bizalmatlanság, diszharmonikus, alapérzelmeink, szeretetlégzés, felemelkedését, túlterheltsége, látásproblémák, magyarországon, védőangyalának, köldökcsakra titkai, tűzhöz érkezünk, tudattalan testi, test egyesülésének, köldökcsakrán keresztül, szakrális csakra, egészséges határokon, hindu napkeresztekkel, emésztési rendszerünk, saját érzelmeink, napfonat mellékcsakrái, saját erőnktől, bennünk lévő, epekő kikristályosodott, cukorbeteg vagy, kapott szeretetet, Anodea Judith, Bert Hellinger, Váradi Tibor, Szent Tudás, Dalai Láma,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png cica  Reggel van  210 éve született a SZÓZAT meg...  Minden harmadik...  A jó emberek mindig szépek mar...  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Minden harmadik...  Png csokor  Irgalom és ítélet  Szép napot kívánok  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  A Megváltó szolgálatában  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Idő  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Lóhere  A kételkedés kezelése  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Reggel van  Facebookon kaptam  Hiányzik  Akarat  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Örülök, hogy látlak!  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Fekete István - Akác  Png nő  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Örülök, hogy látlak!  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Akik bántanak téged  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Szép estét  Lóhere  Png virág  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Radikális szeretet  Szabolcska Mihály – Ákác...  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Kerüld el az evangélium örömén...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Alázat  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A sors  Nevem  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Nagyi telefonál  Png rózsa csokor  Szép napot kívánok  Png csokor  képre írva  Alázat  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Hiányzik  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
köldökcsakra titkai, tűzhöz érkezünk, tudattalan testi, test egyesülésének, köldökcsakrán keresztül, szakrális csakra, egészséges határokon, hindu napkeresztekkel, emésztési rendszerünk, saját érzelmeink, napfonat mellékcsakrái, saját erőnktől, bennünk lévő, epekő kikristályosodott, cukorbeteg vagy, kapott szeretetet, 6-os csakrának, látásproblémák azonban, 3-as csakrához, szem romlása, körülötte lévő, lelkiekben tart, jövő eseményeitől, hasi területen, manipura egyik, 1-es csakra, mindenevő étkezés, 2-es csakráé, ovo-lakto vegetáriánus, 3-as csakráé, manifesztálódott betegségek, lélek mindig, anyag önmagában, betegségek kialakulását, lelki folyamatain, áldozati magatartást, életem küzdőtér, sérült csakrával, negatív gondolatok, napfonat csakra, korona csakra, meridiánt gyengíti, lépcsakra felelős, drámai változások, szívcsakra pozitív, ember képes, hasüreg között, első csakra, kettes csakráé, szintnél elérkezünk, családi kapcsolatok, csakránál fejti, mezőszemléletű megközelítés, adott család, mezőbe tartozik, terápiát kérő, szellemi mező, morfogenetikus energiamező, forma keletkezésének, elnevezés azon, megfigyelésen alapul, egyén cselekvés, mező emlékezik, korábbi cselekvést, családban generációról, sorsok ismétlődnek, családi mező, mezőt kívülről, ismétlődés megáll, egyén képes, gyógyulás azzal, ismétlődésekkel együtt, jövő felé, pillanat kockázatát, egyén felismeri, valóságnak milyennek, mondatok szeretettel, mélyben hatnak, család tagjai, karmák között, egyéni karmának, családtagok olyan, szellemi világból, szellemi lényt, család angyalaként, családi kapcsolatokat, embernek feladata, szellemi lénynek, ember személyes, szellemtudomány tanulmányozása, spirituális munkálkodás, család segítőjét, következőkkel táplálhatjuk, másik megismerésére, szellemi lényüket, családtagok KÖZÖNYÖSEK, közöny hátterében, másik sikereivel, saját hiányosságaira, helyzet alakult, családtagok között, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1078
  • e Hét: 5630
  • e Hónap: 14300
  • e Év: 70233
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.