Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyógyuljunk fénnyel
  2011-04-03 08:39:17, vasárnap
 
   
  Gyógyuljunk fénnyel és színekkel

Minden egyes arkangyal aurájához más és más szín tartozik. Egy adott színnel tehát az annak megfelelő arkangyalt könnyedén meghívhatjuk, és gyógyulhatunk is segítségével.


A szivárványszínű fény

Ha szivárványszínű fényt képzelünk magunk köré, akkor ezzel az előző életből hozott blokkok és a karmikus egyen-súlytalanságok feloldását segítjük elő. Ha a szivárvány összes színét behívjuk, akkor egy időben több szinten is zajlik gyógyulásunk. A szivárványszín Raziel arkangyalhoz kapcsolódik. Raziel igen bölcs, és mágikus erejű. Segít azoknak, akik magas spirituális célokkal rendelkeznek, hogy képességeikkel kapcsolatos félelmeiket el tudják engedni.


A smaragdzöld fény

A smaragdzöld fény Rafael arkangyallal hozható kapcsolatba, aki a legfőbb gyógyítónak számít az angyalok között. Amikor őt hívjuk, akkor smaragdzöld szárnyait kiterjeszti a gyógyítandó személy fölé. A zöld fény igen hatékony, olyan, mint egy gyógyító balzsam, vagy egy igen csak gyorsan ható gyógyszer. Nem fontos vizualizálnunk Rafael arkangyalt, elég, ha csak a zöld fényt képzeljük a beteg köré. Az eredmény ugyanolyan gyógyító erejű lesz. Amikor a fényt hívjuk ugyanis, az olyan, mintha az angyalokat hívnánk, mivel az angyalok valódi lényege a fény.

Amikor Rafael arkangyal a közelünkben van, fizikálisan is láthatunk zöld fény-szikrákat, de lelki szemeink előtt mindenképpen smaragdzöld fények villannak fel. Ez a szín egészen addig marad a beteg, vagy sérült rész körül, amíg be nem következik a gyógyulás. Mindegy, hogy testi (pl. fejfájás), vagy lelki (pl. depresszió) betegségről van szó, a lényeg ugyanaz. A színes fény küldése tehát a leghatékonyabb módszer.


A fehér fény

Amikor fehér fényt hívunk be, akkor egy intelligens, élő fény árad be életünkbe. A fehér fény ugyanis az őr-angyalok színe. A fehér fény tökéletesen alkalmas arra, hogy védelmet élvezzünk bármilyen külső, vagy belső hatás ellen. Szinte körbevesz bennünket, megóv mindentől, és mindenkitől, de főként a negatív energiáktól. Gyógyításnál sokan alkalmazzák a fehér fényt a smaragdzöld fénnyel együtt. A fehér fény ugyanis megvéd a negatív behatásoktól, a smaragdzöld, pedig gyógyít. Így biztonságos, tiszta gyógyulás várható.

A fehér-fény kettős feladatot lát el: egyfelől tisztít, elősegítve ezzel a gyógyulás megindulását, másfelől pedig védelmez. Azt, hogy melyik feladatot látja éppen el, a fény behívásakor megfogalmazott szándékaink döntik el.


Az arany fény

Az arany fény a krisztusi energia színe, de ezalatt nem feltétlenül a keresztény vallás értendő, hanem a megbocsátás, és az erőteljes, feltétel nélküli szeretet energiáját. Arany fényt annak érdekében is behívhatunk, hogy segítsen megerősíteni saját hitünket, vagy más gyógyítandó személyt. Mint ahogy más fényeket is, az arany fényt is behívhatjuk más színekkel együtt. Ha például félünk valamitől, hívjunk be arany fényt fehér fénnyel együtt. Ilyenkor az arany fény erősíteni fogja hitünket, a fehér pedig védelmünkről gondoskodik.


Angyali fények

Arról, hogy kéréseink meghallgatásra találtak, elsősorban az angyali fények megjelenése biztosít bennünket. Ezek a fények szikrázóak, tűzijátékhoz hasonlítanak. Előfordulhat azonban az is, hogy csak felvillannak, mint amikor vakuval fényképezünk. A fehér fény az őr-angyalok szikrája, a színes fények pedig az arkangyalok aurája. Az angyali fények akkor is megjelennek, amikor vigaszra, vagy megerősítésre van szükségünk. Az angyalok mindig félelmeink elűzésével gyógyítanak, és azzal, hogy gyógyító fényükkel kitisztítják testünkből a negativitást. Ez által helyreáll az egyensúly.


Gyógyítás gyertyával

A fényeket behívhatjuk gyertya segítségével is. Figyeljük meg a következőt: amikor egy égő, fehér gyertya fényébe nézünk, tudatunkat félelmek nélkül tudjuk vágyainkra összpontosítani. Ez által sokkal hatékonyabban tudunk koncentrálni arra, az általunk behívott fényre. Nézzünk tehát a gyertya lángjába, képzeljük magunk elé legerősebb vágyunkat, és mondjuk ki (akár hangosan is): ,,Ezt, vagy ennél jobbat szeretnék!"





 
 
0 komment , kategória:  **** Egészséges életmód**  
Címkék: összpontosítani, szivárványszínű, meghallgatásra, képességeikkel, szivárványszín, leghatékonyabb, megfogalmazott, vizualizálnunk, súlytalanságok, hatékonyabban, gyógyulhatunk, megerősítésre, gyógyulásunk, mindenképpen, védelmünkről, megerősíteni, gyógyításnál, koncentrálni, behatásoktól, megindulását, arkangyalhoz, segítségével, arkangyallal, előfordulhat, felvillannak, kitisztítják, negativitást, rendelkeznek, hasonlítanak, fényképezünk, tűzijátékhoz, meghívhatjuk, smaragdzöld, kapcsolatba, gyógyítónak, gyógyítanak, adott színnel, annak megfelelő, szivárványszínű fény, előző életből, szivárvány összes, időben több, szivárványszín Raziel, smaragdzöld fény, legfőbb gyógyítónak, angyalok között, gyógyítandó személy, zöld fény, gyógyító balzsam, igen csak, zöld fényt, beteg köré, Amikor Rafael,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kövesd a cowboyt!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Akarat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Régi emberek, akikre máig büsz...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Ágai Ágnes – Csendélet  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  képre írva  Nagyi telefonál  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Png cica  Hogy lehet megtartani  Sokan azt tartják  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Mindig jusson idő nevetni  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  képre írva  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Png virág  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Adakozás  Png csokor  Png telefon  Mi lenne ha  Png cica  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Paul David Tripp Április 21  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Esti kép  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Sokan azt tartják  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Png kutya  Jó éjszakát  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Alázat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akarat  Facebookon kaptam Annuska bar...  A másik dolog,  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Reggel van 
Bejegyzés Címkék
adott színnel, annak megfelelő, szivárványszínű fény, előző életből, szivárvány összes, időben több, szivárványszín Raziel, smaragdzöld fény, legfőbb gyógyítónak, angyalok között, gyógyítandó személy, zöld fény, gyógyító balzsam, igen csak, zöld fényt, beteg köré, eredmény ugyanolyan, fényt hívjuk, angyalokat hívnánk, angyalok valódi, szín egészen, lényeg ugyanaz, színes fény, leghatékonyabb módszer, fehér fény, őr-angyalok színe, negatív energiáktól, fehér fényt, smaragdzöld fénnyel, negatív behatásoktól, fehér-fény kettős, gyógyulás megindulását, fény behívásakor, arany fény, krisztusi energia, keresztény vallás, arany fényt, fehér pedig, angyali fények, fények szikrázóak, őr-angyalok szikrája, színes fények, arkangyalok aurája, angyalok mindig, fényeket behívhatjuk, általunk behívott, gyertya lángjába, összpontosítani, szivárványszínű, meghallgatásra, képességeikkel, szivárványszín, leghatékonyabb, megfogalmazott, vizualizálnunk, súlytalanságok, hatékonyabban, gyógyulhatunk, megerősítésre, gyógyulásunk, mindenképpen, védelmünkről, megerősíteni, gyógyításnál, koncentrálni, behatásoktól, megindulását, arkangyalhoz, segítségével, arkangyallal, előfordulhat, felvillannak, kitisztítják, negativitást, rendelkeznek, hasonlítanak, fényképezünk, tűzijátékhoz, meghívhatjuk, smaragdzöld, kapcsolatba, gyógyítónak, gyógyítanak, szándékaink, tökéletesen, behívásakor, gyógyuljunk, kapcsolódik, behívhatjuk, spirituális, félelmeiket, kapcsolatos, feltétlenül, kiterjeszti, megjelenése, közelünkben, fizikálisan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 425
  • e Hét: 7176
  • e Hónap: 15846
  • e Év: 71779
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.