Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Asztrális utazás
  2012-01-01 18:20:44, vasárnap
 
   
 

Egyre nagyobb figyelem övezi a testen kívüli, vagy asztrális élményeket. Vajon létezik, vagy csak képzelődés az egész? Jó játék, spirituális élmény, vagy veszélyes próbálkozás?
Hirdetés

Az asztrális utazás azt jelenti, hogy valaki a fizikai testéből kilépve, egy más dimenzióban, más nézőpontból, teljesen más szintű érzékeléssel tapasztalja meg a világot. Persze a részletekről megoszlanak a nézetek, de a közös nevező minden meghatározásban az önálló tudati egység - lélek vagy szellem - ami függetleníti magát a testtől.

Az ezüstszál

Már a hindu vallásos írásokban is csillámló ezüst szálként emlegették azt a köteléket, ami összeköt bennünket a fizikai testünkkel. Természetesen ez nem egy látható dolog, de mindenképpen tisztán érzékelhető, amikor a testünkön kívül vagyunk. A fogamzás utáni hetekben ,,foglaljuk le" a testünket, és a születéskor végérvényesen belehuppanunk - ez a láthatatlan szál e pillanattól kezdve bárhonnan, bármilyen dimenzióból összeköti a testet a lélekkel. Ez a ,,bentlakó" állapot mindenki számára a normális és természetes, pedig igazából a szellem - bár nem fizikai elem -, önmagában sokkal nagyobb, mint a koponya vagy a test. Úgy kell elképzelni, mint egy felhőt, ami szétterül a fej körül, és mindig ott van, ,,ahova gondolja magát". Tehát abban a pillanatban, ahogy valaki ezt elhiszi, máris készen áll az asztrális utazásra.

Mire jó az asztrális utazás?

Leginkább arra, hogy az utazó megtapasztalja: a test nem azonos a lélekkel. Megtapasztalhatni a szellemi- vagy asztrálsík létezését olyan bizonyosság, ami megváltoztatja az életről, a halálról, a célokról, a fontosságokról, a képességekről és a lehetőségekről alkotott elképzelést. A legtöbb ember ugyanis úgy van kódolva, hogy hiába hall az ilyesmiről, alig hiszi, amíg maga meg nem tapasztalja.
Mivel a tudatos testen kívüli élmények az álom-szerű, alvás közbeni kóborlástól a meditatív, kristálytiszta állapotig terjednek, az asztrális utazásnak különböző céljai lehetnek. Egyrészt fantasztikus élmény, másrészt összekapcsol egy másik világgal, amiben az utazó maga is tudatosabban, időn és téren kívül létezhet, és rengeteg dologra választ kaphat.

A halál szele

Azok, akik véletlenül, akaratukon kívül lépnek ki a testükből, általában először nagyon megijednek, és gyorsan visszahuppannak, hiszen fogalmuk sincs, mi történik velük. A tudatosan kilépők viszont időnként olyan élményekről számolnak be, amik a csöppet sem felemelőek: fenyegető veszély érzete, illetve ellenséges lényekkel való találkozás, majd menekülés vissza a testbe - ezek voltak a legkellemetlenebb tapasztalatok.

Az asztrális utazás - egyesek szerint- korántsem veszélytelen. Addig semmi baj, amíg emelkedett, pozitív állapotban konkrét célja van az utazásnak, ám ha az illető rossz hangulatban, stresszesen, szinte elvágyódva lép ki a testéből, megeshet, hogy a halál-alagútban találja magát. Ha ott elindul a fény felé, még meggondolhatja magát, hiszen nem szakította el véglegesen a szálat önmaga és a fizikai teste között, viszont a lehangolt utazásoknak megvan az a veszélye, hogy az illető végleg ott marad - ez azonban csak extrém, nagyon ritka esetekben fordulhat elő. Ha bármilyen kellemetlenséget tapasztal utazás közben, egyből visszatérhet a testébe - mert maga a szándék elegendő ahhoz, hogy a következő pillanatban már a ,,fizikai üzemmódban", a testén belülről szemlélje a dolgokat.

Felkészültél az útra?

Az egészben az a jó, hogy asztrális utazásra legtöbbször csak az képes, aki szellemiségében elég érett rá. Akinek nem sikerül kilépnie a testéből a számos alkalmazható módszer egyikével sem, az foglalkozzon egy ideig azzal, hogy tisztítsa a tudatát, nyugtassa le a háborgást és a zűrzavart a gondolataiban. Erre számos megoldás létezik, a hasonló témájú könyvek olvasásától az egyszerű meditációig sok minden megfelelhet a célnak.


...... ........... .........

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Asztrális projekció  
Címkék: kellemetlenséget, szellemiségében, visszahuppannak, meghatározásban, meggondolhatja, kristálytiszta, lehetőségekről, fontosságokról, megváltoztatja, megtapasztalja, képességekről, belehuppanunk, végérvényesen, gondolataiban, tapasztalatok, természetesen, fantasztikus, érzékeléssel, mindenképpen, veszélytelen, összekapcsol, függetleníti, alkalmazható, foglalkozzon, tudatosabban, visszatérhet, részletekről, felkészültél, megoszlanak, elképzelést, nézőpontból, olvasásától, meditációig, megfelelhet, tapasztalja, kóborlástól, testen kívüli, asztrális utazás, fizikai testéből, részletekről megoszlanak, közös nevező, önálló tudati, hindu vallásos, fizikai testünkkel, látható dolog, testünkön kívül, fogamzás utáni, születéskor végérvényesen, láthatatlan szál, koponya vagy, asztrális utazásra, utazó megtapasztalja,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szívem tiéd  A boldog családok mind hasonló...  Szép napot kívánok  Kellemes délutánt kívánok  Egy lelki imádság  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png lepke  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Nagyi telefonál  Nem számIt  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Mai harmónia kártyám  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A kételkedés kezelése  Fekete-erdő desszert  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  képre írva  Örülök, hogy látlak!  Lóhere  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Bertolt Brecht -től idézet  Egy maradéktalanul uralt világ  Kellemes délutánt kívánok  Gonosz démon-álarc  Alázat  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Alázat  A sors  Radikális szeretet  képre írva  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Mi lenne ha  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Rátalálsz  Alázat  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Mi lenne ha  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Png férfi  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Nagyi telefonál  Tanuld meg ezt a versemet 
Bejegyzés Címkék
testen kívüli, asztrális utazás, fizikai testéből, részletekről megoszlanak, közös nevező, önálló tudati, hindu vallásos, fizikai testünkkel, látható dolog, testünkön kívül, fogamzás utáni, születéskor végérvényesen, láthatatlan szál, koponya vagy, asztrális utazásra, utazó megtapasztalja, szellemi- vagy, lehetőségekről alkotott, legtöbb ember, tudatos testen, asztrális utazásnak, másik világgal, utazó maga, halál szele, tudatosan kilépők, legkellemetlenebb tapasztalatok, illető rossz, halál-alagútban találja, fény felé, szálat önmaga, fizikai teste, lehangolt utazásoknak, illető végleg, szándék elegendő, következő pillanatban, testén belülről, számos alkalmazható, ideig azzal, hasonló témájú, egyszerű meditációig, kellemetlenséget, szellemiségében, visszahuppannak, meghatározásban, meggondolhatja, kristálytiszta, lehetőségekről, fontosságokról, megváltoztatja, megtapasztalja, képességekről, belehuppanunk, végérvényesen, gondolataiban, tapasztalatok, természetesen, fantasztikus, érzékeléssel, mindenképpen, veszélytelen, összekapcsol, függetleníti, alkalmazható, foglalkozzon, tudatosabban, visszatérhet, részletekről, felkészültél, megoszlanak, elképzelést, nézőpontból, olvasásától, meditációig, megfelelhet, tapasztalja, kóborlástól, születéskor, pillanatban, próbálkozás, spirituális, pillanattól, érzékelhető, természetes, dimenzióban, dimenzióból, stresszesen, hangulatban, élményekről, bizonyosság, láthatatlan, utazásoknak, legtöbbször, akaratukon, véletlenül, asztrálsík, elképzelni, testünkkel, megijednek, emlegették, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1381
  • e Hét: 5933
  • e Hónap: 14603
  • e Év: 70536
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.