Belépés
lovaszmarika.blog.xfree.hu
Vágyógyj arra, amit a holnap hoz, és örülj annak, ami ma van. Wass Albert "A jó embereknek szép haláluk van" Wass Albert Lovász Lászlóné Marika
1936.09.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Helyzet-értékelés
  2013-09-07 10:56:45, szombat
 
   
  MARKÓ BEÁTA írása:

Kedves 2,7 millió /Fidesz szavazó/ és a nagy többség!



,,DÜBÖRÖG A KÉTHARMADOS GÉPEZET

TÉGED MEG ELFOG A FÉLELEM.

TÉNYLEG EZT AKARTUK?

VAJON JÓL SZAVAZTUNK?"



Kérlek, álljatok meg egy percre, gyertek be az udvarról, balkonról, fürdőszobából, ahol éppen az egy szem kecskéteket fejitek! (1) És ti, akik most a Nagykörúton görnyedve gombásztok (2), hagyjátok abba kis időre, és pihenjetek meg egy percre. Jómagam, amolyan nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terroristaként (3) semmihez sem értek, most mégis szeretnélek kicsit terrorizálni benneteket, és feltenni az egyetlen feltehető kérdést: ezt akartátok? /A számok idézeteket jelölnek az alábbiakban felsorolt politikusoktól/

1. Pintér Sándor belügyminiszter
2. Parragh László, az MKI elnöke
3.Kövér László, az Országgyűlés elnöke
4. Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, debreceni polgármestere
5. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter
6.Orbán Viktor miniszterelnök

Komolyan nem zavar benneteket a 2700 milliárdos, 12 éven át kuporgatott magánnyugdíj-megtakarításotok elrablása? Mert zokszó nélkül tűrtétek.

A pénzetekből 500 milliárdért vásárolt Mol-részvények sem izgatnak?

Valóban helyeslitek, hogy a felső tízezer jólétének növelése érdekében bevezetett 16 százalékos szja évi 600, azaz az elmúlt két évben eddig 1200 milliárdját ti fizetitek, ti, az alul tengődő 9,5 millió ember?

Szerintetek ez igazságos?

Egyetértetek a mintegy 25-30 új adónem bevezetésével és számos, meglévő adó kulcsának felsrófolásával, az áfa 27 százalékosra emelésével, amelynek mértéke Európában egyedülálló?

Így képzeltétek a jövőt?

Mondjátok, ti, 2,7 millióan, erre adtátok a voksotokat?

Mit szóltok a megemelkedett energiaárakhoz - gáz, víz, áram -, nem beszélve a benzinről és a gázolajról, amelyért nemcsak a régióban, hanem lassan európai viszonylatban is a legtöbbet fizetünk? A bejelentett villany és gázcsökkentés csak ámítás, mivel a vállalatoknál, vállalkozásoknál 15%-al emelték a közüzemi díjakat és ők meg azonnal áthárítják ránk. Egy családnál csak a kenyér áremelkedés elviszi a 10% villanyár csökkentést!

Hogy tetszik a legújabb sárgacsekk- és telefonadó ötlete?

Tapsoltok neki? Mert nem hallani a hangotokat.

Ujjongtatok a bankadónak, a telekommunikációs adóknak? Hát nem tudjátok, hogy azt is ti fizetitek?

És nektek, evások, akik hajdan boldogan választottátok ezt a 15 százalékkal indult adózási formát, hogy tetszik a mai 37 százalék? Jó ez nektek?

Még mindig megéri? Vagy a ,,válsággal" magyarázzátok?



Kedves 2,7 millió, higgyétek el, nincs válság. Illetve van, de azt az általatok megszavazott kormány okozza, többek között a forint árfolyamának szándékos és tudatos rángatásával - ,,Görögország sorsára juthat Magyarország" (4) - és a totálisan elhibázott gazdaság- és adópolitikájával.

Na, és hogy örültetek a hárombetűs intézmény IMF(5) kipaterolásának (6) ? Tudjátok, hogy ez havi 20 milliárdba fájt nektek a mai napig?

Hol is tartunk eddig? Már úgy 4500 milliárdnál.

És ti, devizahitelesek, miért hallgattok?

Mondjátok, ti komolyan gyarmatnak képzelitek magatokat? Hát nem tudjátok, hogy Magyarország nettó haszonélvezője az uniós tagságnak?

Vagyis többet kap vissza, mint amennyit befizet az EU-ba. Ez lenne a gyarmatosítás?

Ezt komolyan elhiszitek? Azt sem tudjátok, hogy brit, francia, svéd, német adófizetők pénzéből szépült meg városkátok főtere, épültek a wellnessfürdőitek, újult meg a templomotok? Ilyenek lennének a gyarmatosítók? Ellenük meneteltetek békésen, árpádsávos zászlókkal?

Nincs közöttetek nyugdíjas rendőr, tűzoltó, katona, vadakat terelő juhász, akinek most megadóztatják a nyugdíját, vagy ismét dolgozni kényszerítik, bár munkát nem tudnak adni?

Nincs közöttetek rokkantnyugdíjas, akit akár halálos betegen is most munkaképesnek nyilvánítottak?

Nincs közöttetek munkanélküli, akinek kilencről három hónapra csökkentették a segélyét?

Nincs közöttetek egyetlen úgynevezett közmunkás, aki havi 27 ezerért kubikol, de a hírek szerint azt sem mindig fizetik ki neki?

Nincs a családotokban kamaszkorú csemete, akit most elvágtak a továbbtanulás lehetőségétől, és 15 évesen elmehet segédmunkásnak?

7. Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár kifejezése a pedagógusokra
8. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője, hódmezővásárhelyi polgármester

Nincs egyetemista gyereketek, akinek az oktatása - ha felveszik egyáltalán - évente fél-, egymillió forintba kerül nektek, a nagy többségnek, akik anno leszavaztátok a 10 ezer forintos tandíjat, nem beszélve a 300 forintos vizitdíjról? Most miért hallgattok?

Nincs ostoba bohóc (7), orvos, rezidens az ismerőseitek között, akik az ígéreteken kívül semmi mást nem kaptak? Ezt akartátok? Tényleg annyit értek, amennyitek van? (8) Ennyire taksáljátok saját magatokat? A borravalót /parasolvencia/ meg hivatalossá tettétek. Most már kinézik a beteget a rendelőből, ha nem fizet.
Hogy tudtok büszke magyarok lenni az Európai Bizottság, az Európai Parlament, az Európai Bíróság, az Egyesült Államok, a Velencei Bizottság, az Európa Tanács, az EBESZ és számos nemzetközi emberi jogi, a sajtó és a vélemény szabadságát védő szervezet folyamatos és jogos kritikája mellett?

Ilyen országot akartatok?

Nem kínos nektek, ha külföldön járva azt kérdezi mindenki: mi folyik nálatok?

Nem zavar benneteket, hogy a parlamentben szabadon árad a nyílt zsidózás, cigányozás, komcsizás?

Hogy a T. Ház méltóságára kínosan ügyelő házelnökét csak a baloldali képviselők - akiket a választók szavaztak be - jelenléte zavarja?

Nektek ez demokrácia?

Mert nem hallani a tiltakozásotokat.

Vajon tudjátok-e, hogy az új, egypárti alaptörvény számos ponton jogfosztottá tett benneteket? Persze el kell ismerni, hogy ennek tiszteletére az egykori színházrendező ötlete alapján számos halhatatlan, a magyar kultúrát gazdagító festmény született, de természetesen ezt a cechet is ti álltátok.

Ez tetszik nektek?

Megelégedtek azzal, hogy benne van a Himnusz kottája?

Tudjátok, hogy a nyugdíjjárulék és társadalombiztosítás címén befizetett pénzetek immár nem járulék, hanem adó, amiért az állam nem vállal semmilyen garanciát? MÉG ÉRTHETŐBBEN: az új alaptörvény NEM GARANTÁL sem egészségügyi ellátást, sem nyugdíjat a befizetett adótokért!

Ezt tudjátok? Mert ezt is belefoglalták a kottás alaptörvénybe.

Tisztában vagytok azzal, hogy az új munkatörvénykönyv kiszolgáltatottá és alattvalóvá tesz minden munkavállalót?

Hogy az amúgy is gyenge szakszervezeteket még jobban meggyengítették, megosztották, és számos jogosítványuktól megfosztották?

Nincs köztetek BKV-buszsofőr, akit műszakilag totálisan lerobbant járművel küldenek ki a forgalomba, de ha baleset történik, a felelősség az övé?

Szerintetek rendben van az AB kiherélése, a Költségvetési Tanács tagjainak lecserélése, az egyszínű Médiatanács, az ügyészség, az OBH kisajátítása, a választási törvény igazságtalan és a választói akaratot torzító átrajzolása, az MNB függetlenségének állandó vegzálása?

Mert nem hallani a hangotokat.

Nem fáj nektek, hogy a rezsim által preferált vidéktől, családi gazdaságoktól elveszik a legelőt, a földet, és új hűbérbirtokosok kerülnek a helyükre, akik addig maximum a muskátlicserépben láttak földet?

És nem fájnak az előre lezsírozott pályáztatások, a TEK, a Közgép, a Malév, a 400 bezárt vasútvonal sem?

Tényleg jó az nektek, hogy nincs magyar filmgyártás, hogy fuldoklik az a néhány, írmagnak megmaradt baloldali sajtóorgánum és az egyetlen ellenzéki rádió?

Ez volna a nemzeti együttműködés?

Hogy haldokolnak a kulturális intézmények, múzeumok, könyvtárak, színházak? (Jó, leszámítva azt az egy újnáci színházat Budapesten, amelynek már a megszületése is elképesztő a 21. század Európájában!)

Nem szomorít el benneteket az egykor pezsgő fővárosi kulturális élet elsorvasztása? A Kamaraszínház, a Gödör, az alternatív alkotóműhelyek bezárása?

Ilyen mértékű adóztatás mellett őszintén elhiszitek, hogy nincs pénz semmire? Sem egészségügyre, sem oktatásra, sem kultúrára, sem semmire?

Mert nem hallani a hangotokat.

9. Orbán Viktor miniszterelnök
10. Mikola István, az első Orbán-kormány egészségügyi minisztere, OECD-nagykövet Párizsban
11.Orbán Viktor miniszterelnök
12.Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter

És ne mondjátok, ti, 2,7 millióan és ti, a nagy többség, hogy nem tudtátok, mire szavaztatok - vagy nem szavaztatok. Hiszen Ő sohasem hazudik. És ez igaz.

Megmondta, hogy egypártrendszert akar. Jó, nem így mondta, ,,centrális erőteret" említett, de hát az ugyanaz.

Vajon miért nem értettétek? Igaz, hogy néha elsüt egy-két nem létező, humormentes dakota viccet, de egyébként nem szokott Ő viccelni.

Miért nem tanultatok az első regnálásából, a nyolc, ellenzékben töltött év kíméletlen szabotálásából és aknamunkájából?

Hogy felejthettétek el?

,,Egyszer kell nyerni, de akkor nagyot." (9) ,,Húsz évre bebetonozzuk magunkat." (10)

Emlékeztek?

Miért nem hittétek el?

Nem tartalak fel bennetek tovább. Elvégre egy munkaalapú társadalomban (11) - Arbeit macht frei - dolgozni kell.

Térjetek vissza a kecskefejéshez, a gombaszedéshez, és aki nagyon jól megél a havi 47 ezer forintjából (12), az induljon dőzsölni a postára, és gyorsan fizesse be a 40 ezer forintos gázszámláját, amíg még nincs megterhelve a sárgacsekk-adóval is.

Útközben pedig érdemes elgondolkoznia mind a 2,7 milliónak, mind a nagy többségnek azon, hogy mi lett ebből az országból két év alatt. A The Independent című brit lap szerint ,,Magyarország földönkívüli horror".

Ezt akartátok?

Markó Beáta írása

SAJNOS MINDEN SZAVA I G A Z !!!!!!!!!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Munka  
Címkék: adópolitikájával, jogosítványuktól, függetlenségének, megtakarításotok, vállalkozásoknál, egypártrendszert, kiszolgáltatottá, rokkantnyugdíjas, tiltakozásotokat, nemzetgazdasági, felsrófolásával, meggyengítették, belügyminiszter, kipaterolásának, frakcióvezetője, hűbérbirtokosok, devizahitelesek, segédmunkásnak, miniszterelnök, aknamunkájából, szabotálásából, gombaszedéshez, felejthettétek, nyilvánítottak, terroristaként, haszonélvezője, kecskefejéshez, választottátok, színházrendező, alkotóműhelyek, nyugdíjjárulék, elgondolkoznia, politikusoktól, energiaárakhoz, társadalomban, költségvetési, nagy többség, egyetlen feltehető, számok idézeteket, alábbiakban felsorolt, 2700 milliárdos, felső tízezer, alul tengődő, mintegy 25-30, megemelkedett energiaárakhoz, legtöbbet fizetünk, bejelentett villany, közüzemi díjakat, családnál csak, kenyér áremelkedés, legújabb sárgacsekk-, telekommunikációs adóknak, MARKÓ BEÁTA, DÜBÖRÖG KÉTHARMADOS GÉPEZET, TÉGED MEG ELFOG FÉLELEM, TÉNYLEG EZT AKARTUK, VAJON JÓL SZAVAZTUNK, Pintér Sándor, Parragh László, Kövér László, Kósa Lajos, Matolcsy György, Orbán Viktor, Hoffmann Rózsa, Lázár János, Európai Bizottság, Európai Parlament, Európai Bíróság, Egyesült Államok, Velencei Bizottság, Európa Tanács, Költségvetési Tanács, Mikola István, OECD-nagykövet Párizsban, Hiszen, Markó Beáta, SAJNOS MINDEN SZAVA,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kaffka_Margit  Kellemes délutánt kívánok  Alázat  Popper Péter szavai  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Jónás Tamás – Végtelen b...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Zilahy Lajos gondolata  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Németh László tollából  Jó éjszakát  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Idő  Makszim Gorkij gondolata  Elköszönt  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Akarat  Popper Péter szavai  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Akarat  Tavaszi kép  Aki nem dolgozik, ne is egyék  George Byron - Ahogy itt jár -...  A sors  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Albert Einstein gondolata  Fekete-erdő desszert  Alázat  Nagyon különös  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy hatékony szolga  Nagyon különös  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Alázat  Akarat  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam Krisztinától  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Elköszönt  Paul David Tripp Április 20  A kételkedés kezelése  Reménység és erő Krisztustól e...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Akarat  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Png rózsa csokor  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Png ház  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Egy bizonyos határt  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Szép estét  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Az engedelmesség miért nem vál...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nagy többség, egyetlen feltehető, számok idézeteket, alábbiakban felsorolt, 2700 milliárdos, felső tízezer, alul tengődő, mintegy 25-30, megemelkedett energiaárakhoz, legtöbbet fizetünk, bejelentett villany, közüzemi díjakat, családnál csak, kenyér áremelkedés, legújabb sárgacsekk-, telekommunikációs adóknak, általatok megszavazott, forint árfolyamának, totálisan elhibázott, hárombetűs intézmény, uniós tagságnak, hírek szerint, családotokban kamaszkorú, továbbtanulás lehetőségétől, oktatása &#8211, nagy többségnek, ismerőseitek között, ígéreteken kívül, vélemény szabadságát, parlamentben szabadon, nyílt zsidózás, baloldali képviselők, választók szavaztak, egykori színházrendező, magyar kultúrát, befizetett adótokért, kottás alaptörvénybe, egyszínű Médiatanács, választási törvény, választói akaratot, rezsim által, muskátlicserépben láttak, előre lezsírozott, egyetlen ellenzéki, nemzeti együttműködés, kulturális intézmények, egykor pezsgő, alternatív alkotóműhelyek, első Orbán-kormány, első regnálásából, munkaalapú társadalomban, induljon dőzsölni, adópolitikájával, jogosítványuktól, függetlenségének, megtakarításotok, vállalkozásoknál, egypártrendszert, kiszolgáltatottá, rokkantnyugdíjas, tiltakozásotokat, nemzetgazdasági, felsrófolásával, meggyengítették, belügyminiszter, kipaterolásának, frakcióvezetője, hűbérbirtokosok, devizahitelesek, segédmunkásnak, miniszterelnök, aknamunkájából, szabotálásából, gombaszedéshez, felejthettétek, nyilvánítottak, terroristaként, haszonélvezője, kecskefejéshez, választottátok, színházrendező, alkotóműhelyek, nyugdíjjárulék, elgondolkoznia, politikusoktól, energiaárakhoz, társadalomban, költségvetési, gázcsökkentés, gyarmatosítás, munkavállalót, viszonylatban, polgármestere, magyarázzátok, elsorvasztása, megfosztották, megemelkedett, gyarmatosítók, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 70103 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4964
  • e Hét: 22125
  • e Hónap: 38525
  • e Év: 160398
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.