Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A fahéj segíti a vírusok,
  2011-10-24 23:32:54, hétfő
 
   
  A fahéj segíti a vírusok, baktériumok és gombák elpusztítását.
Alkalmazásával azonban megfontoltan kell bánnunk, mivel testünkön kívül és szervezetünkön belül is számos baktérium
él egymással harmóniában, egészségünket őrizve. Ezeket, vagyis a jó, és rossz baktériumokat egyaránt kiirtva természetes egyensúlyunk felborulna, s ez betegségek kialakulásához vezetne. Gondoljunk csak a bélszakaszban élő hasznos baktériumokra, melyek immunrendszerünk megfelelő működését is segítik.
Kétségtelen tehát, hogy a fahéjban található, hatóanyagok segítik egészségünk megőrzését, azonban a pontos részletek feltárásához további vizsgálatok szükségesek. A fahéj hatását befolyásolhatja például az adott növény összetétele, melyből a gyógyszer készül, s ezt a termőhelytől kezdődően számos egyéb tényező is meghatározhatja.
Az amerikai National Center for Complementary and Alternative Medicine (NCCAM) szervezet törekvései közt szerepel, hogy a hatóanyagok pontos besorolást nyerjenek, s a természetes gyógymódok palettája tovább bővülhessen. A fahéj egészségre gyakorolt hatásának vizsgálatához tehát számos további kutatás szükséges.
A kanadai World News hetilap egyik számában jegyzéket készített azokról a betegségekről, amelyek mézzel és fahéjjal kezelhetők. Többek között felerősíti az immunrendszert, megvéd a vírusoktól, baktériumoktól, erőssé, munkabíróvá tesz..
.
.
Szívbetegség:
A mézet keverje össze törött fahéjjal, és lekvár helyett ezt kenje a kenyérre. Fogyassza rendszeresen. Csökkenti a koleszterinszintet, és véd az infarktus ellen. Akik már átestek infarktuson, és rendszeresen fogyasztják ezt a a keveréket, nagy az esélyük arra, hogy következő roham nem, vagy csak később következik be. Ezen kívül könnyíti a légzést és erősíti a szív munkáját. Amerikában és Kanadában ezzel gyógyítják azokat a betegeket, akiknek koruk miatt ereik már nem annyira rugalmasak. A méz és a fahéj visszaadja az erek rugalmasságát.

Artritisz:
Az ízületi kopásban szenvedő betegek reggel, délben és este egy pohár meleg vízbe tegyenek két kanál mézet és egy kanál törött fahéjat. A krónikus artritisztől is megszabadulhatnak, ha rendszeresen fogyasztják. A copenhaveni egyetemen végzett felmérés szerint 200 beteg közül az ital fogyasztása után 73 beteg teljesen megszabadult a fájdalomtól, és azok, akik nem tudtak járni, fájdalom nélkül közlekedtek.

Hólyagfertőzés:
Egy pohár langyos vízbe tegyen két kanál mézet és egy kanál törött fahéjat. Megszünteti a húgyhólyag és a húgyutak fertőzését.

Fogfájás:
Öt kanál mézet keverjen össze egy kanál törött fahéjjal, naponta háromszor tegyen a masszából a fájós fogra. A fájdalom elmúlik.

Az immunrendszer erősítése:
A méz és a fahéj rendszeres fogyasztása erősíti az immunrendszert, védi a szervezetet a vírusok, baktériumok ellen. A mézben nagyon sok vitamin és vas van. Rendszeres használata erősíti a fehér vérsejteket a baktériumokkal és a vírusokkal folytatott harcban.

Nehéz gyomor:
Egy kanál fahéj 2 kanál mézzel keverve megakadályozza a gyomorsav túlzott termelődését.

Nátha:
Spanyol tudósok rájöttek, hogy a méz olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek megölik a nátha baktériumtörzseit.

Pattanás:
Három kanál mézet és egy kanál fahéjat keverjen össze. Lefekvés előtt kenje be vele a pattanásokat, majd mossa le meleg vízzel. Ha naponta elvégzi ezt a műveletet, egy héten belül eltűnnek a pattanások.

Bőrfertőzés:
A méz-fahéj páros gyógyítja az ekcémát, az övsömört és a bőrfertőzés minden formáját.

Fogyás:
Reggel éhgyomorra fél órával a reggeli előtt, este pedig lefekvés előtt igyon meg egy mézes fahéjas italt. Rendszeres fogyasztása csökkenti a súlyt a rendkívül kövérek esetében is. Még akkor is megakadályozza a zsír lerakódását, ha nagyon zsíros ételeket fogyaszt.

Krónikus fáradtság:
A testi erőt legjobban, a mézben lévő cukor regenerálja. A mézet és fahéjat fogyasztó idős emberek erősebbek és mozgékonyabbak. Ha délután három óra körül fogyasztunk el ilyen italt, egy héten belül helyreáll a szervezet vitalitása.


 
 
1 komment , kategória:  *Természetes antibiotikumok**   
Címkék: immunrendszerünk, befolyásolhatja, meghatározhatja, megakadályozza, baktériumokkal, szervezetünkön, kialakulásához, immunrendszert, baktériumoktól, mozgékonyabbak, hólyagfertőzés, alkalmazásával, vizsgálatához, baktériumokat, rugalmasságát, bélszakaszban, baktériumokra, egészségünket, immunrendszer, betegségekről, complementary, elpusztítását, feltárásához, rendszeresen, szívbetegség, pattanásokat, termőhelytől, megfontoltan, egyensúlyunk, megszabadult, artritisztől, termelődését, bővülhessen, összetétele, fogyasztása, hatóanyagok, fahéj segíti, fahéjban található, pontos részletek, fahéj hatását, adott növény, gyógyszer készül, termőhelytől kezdődően, amerikai National, hatóanyagok pontos, természetes gyógymódok, fahéj egészségre, kanadai World, mézet keverje, infarktus ellen, esélyük arra, szív munkáját, National Center, Alternative Medicine, World News,
pamela (#1)   2011-10-25 22:07:36
Hello
My name is pamela, I saw your profile today at blog.xfree.hu and become interested in you. Please reply to me at(pamela4love_2@yahoo.fr) I have much more to discuss with you.
Thank you.
Miss pamela

Helló
A nevem Pamela, láttam a profilodat ma blog.xfree.hu és légy érdekli Önt. Kérjük, válaszoljon nekem (pamela4love_2@yahoo.fr) már sokkal inkább megbeszéli Önnel.
Köszönöm.
kisasszony Pamela
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó cicák  Sokan azt tartják  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Nem méltó hozzád  Alázat  Png ház  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Albert Einsteinről  Rátalálsz  Szívem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A nemzeti hovatartozás kulturá...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kellemes délutánt kívánok  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A Megváltó szolgálatában  Kaffka_Margit  Adakozás  Neked tudnod kell  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Adakozás  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Albert Einsteinről  Png virág  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Szívem  Adakozás  Adakozás  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akarat  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Nem méltó hozzád  Gonosz démon-álarc  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Fehér virág  Tanuld meg ezt a versemet  Egy bizonyos határt  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  210 éve született a SZÓZAT meg...  Hogy lehet megtartani  Reggel van  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png telefon  Szép álmokat!  Albert Einstein gondolata  210 éve született a SZÓZAT meg...  Fekete-erdő desszert  Png csokor  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Bertolt Brecht -től idézet  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy hatékony szolga  Ágai Ágnes – Csendélet  Alázat  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Albert Einstein gondolata  Idő  Ágai Ágnes – Csendélet  Julian Brass gondolata  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
fahéj segíti, fahéjban található, pontos részletek, fahéj hatását, adott növény, gyógyszer készül, termőhelytől kezdődően, amerikai National, hatóanyagok pontos, természetes gyógymódok, fahéj egészségre, kanadai World, mézet keverje, infarktus ellen, esélyük arra, szív munkáját, fahéj visszaadja, erek rugalmasságát, ízületi kopásban, pohár meleg, kanál törött, krónikus artritisztől, copenhaveni egyetemen, ital fogyasztása, pohár langyos, húgyutak fertőzését, fájós fogra, fájdalom elmúlik, immunrendszer erősítése, fahéj rendszeres, mézben nagyon, fehér vérsejteket, vírusokkal folytatott, kanál fahéj, gyomorsav túlzott, nátha baktériumtörzseit, kanál fahéjat, héten belül, méz-fahéj páros, bőrfertőzés minden, reggeli előtt, mézes fahéjas, rendkívül kövérek, zsír lerakódását, testi erőt, mézben lévő, szervezet vitalitása, immunrendszerünk, befolyásolhatja, meghatározhatja, megakadályozza, baktériumokkal, szervezetünkön, kialakulásához, immunrendszert, baktériumoktól, mozgékonyabbak, hólyagfertőzés, alkalmazásával, vizsgálatához, baktériumokat, rugalmasságát, bélszakaszban, baktériumokra, egészségünket, immunrendszer, betegségekről, complementary, elpusztítását, feltárásához, rendszeresen, szívbetegség, pattanásokat, termőhelytől, megfontoltan, egyensúlyunk, megszabadult, artritisztől, termelődését, bővülhessen, összetétele, fogyasztása, hatóanyagok, vérsejteket, természetes, egészségünk, alternative, bőrfertőzés, baktériumok, harmóniában, vizsgálatok, regenerálja, szervezetet, szükségesek, kétségtelen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 425
  • e Hét: 7176
  • e Hónap: 15846
  • e Év: 71779
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.