Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Amikor elalszol ma
  2014-07-28 19:35:11, hétfő
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
Női elegancia
  2014-07-28 19:31:14, hétfő
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
A mai naptól az emberből intenzíven kilép a fizikai világba
  2014-07-28 19:29:24, hétfő
 
  A mai naptól az emberből intenzíven kilép a fizikai világba
2014.07.28.
A mai naptól az emberből intenzíven kilép a fizikai világba egy 8-as áramlásban működő energia, amely eddig belül az emberi aurában működött első sorban. Az utolsó egy évben ez az energia már át-át lépett a túlvilágra, a sejtjeink legbelsőbb zúgában, legapróbb részecskéiben működő dimenziókapukon keresztül, hogy a túloldalról tiszta információkat hozzon át. Valamint azért, hogy a külvilágba, a fizikai szem által látható világba beragadt, röghöz kötött lélekrészek, őseink szellemei át tudjanak lépni a túlvilágra, hogy tiszta energiává alakulva segítsék világunk létezését, változását.
Az elmúlt hetekben a már "halott", de ember által még ragaszkodva őrzött energiák próbáltak a testből az aurából, valamint a Földből távozni, sokszor akár rothadó szagot árasztva, rengeteg élősködőt a felszínre hozva. Sok eddig lappangó fertőzés, letapadás, megkövesedés kért azonnali megoldást, és ez már legtöbbször műtét formájában. A bőrön, a megfelelő akupunktúrás pontok kivezetésén megjelenő sebek, ütések, bármi elváltozás pontosan megjelöli a szervet, ahol még őrzünk "halott", rotható energiákat, "idegen" manipulációk nyomait.
ÉLŐ ételekre vágyik a test. ÉLŐ gondolatokra, érzésekre vágyik a lélek.
Ha ezt megkapja, akkor a test azonnal reagál.
A régi, krónikus energiák eltávolítása sokszor már drasztikus beavatkozást igényel, itt már nem szabad várni.
Mindezt azért, mert a figyelmeztető jeleknél nem kezdtünk el változni, nem engedtük meg a testnek és a léleknek az öngyógyító folyamatokat.
Az elkövetkezendő hónap a belső világunk, az auránk energiáit kezdi kivezetni a külső világba. Ez természetesen eddig is jelen volt, de csak töredéknyi tudott kijutni, alkotni a fizikai világba. Legtöbb, a túloldalról átjövő energia az emberi test és aura sérülései miatt visszafordult, mielött célba érhetett volna. Vagy éppen torzult, és eképpen ért ki a külvilágba. A nem túloldalról jövő energiák teremtő mivoltának hatásait pedig egyértelműen nyögjük még.
Elsősorban embereket fog ez az energia összehozni, akik együtt alkotnak, teremtenek meg földet és embert gyógyító létesítményeket, otthonokat, alkotó munkahelyeket.
Ha ezidáig képesek voltunk saját igazi személyiségünket valamennyire álarctalanítani, a külvilág elvárásainak ránk dobál torzító álruháit levetni, akkor a 8-energia, amely hivatott összekötni a túlvilágot és külső világot az emberi testen és aurán keresztül, áramlásba tud lépni, és ez az áramlás összeköti az emberiség közös lelkét az anyagi világban milliónyi létezőre szakadt részével.
És ne feledjük, hogy számtalan megnyilvánulása van a léleknek, nemcsak emberi.
A begyakorolt technikák, jó kezekben működni kezdenek. Aki arra született, hogy önmaga áramlásában élővé tegyen bármit, azokon az emberek keresztül áttör ez a minőség. Még akkor is, ha ehhez az ember irdatlan fájdalmakat él át. Mert az túloldalról átvezető alagút, amely az emberi testen halad át, bizony sok helyen beomlott, sok helyen eldugult, alig járható. De mint amikor a nagy tömegű víz kimossa a romokat, ugyanúgy tör át a meridián hálókon a túloldalról az energia, hogy anyagba foglalja önmagát, melynek kivitelezője maga az ember.
Ennek az energiának a beállása csak a következő évben várható, és a látványos megjelenése is. De már mindenki sorsában ott dolgozik, hogy összehozza azokat, akik összetartoznak.
Most felejtsetek el minden dacolást, harcot és ellenállást. Ne akarjatok okoskodni, uralni helyzeteket.
Bele kell feküdni az áramlásba, és engedni, hogy sodorjon. A belső rend, amit eddigre már felépítettetek, képes az áramlást szabályozni.
Amit jó ha tudunk, hogy elértük a szakadék szélét. Itt az áramlás megemel, és sodor magával. Ha letettük a nehezékeket.
Ami még működhet a szakadékba zuhanás elött, ha a lélektársaink megemelnek.
Ezért kell most odafigyelni, és egymást támogatni. Mert bizony a sors jól elrejtette a segítő szárnyakat.
Hogy mi is van a szakadék alján?
Olyan életek, amelynek rossz megoldásait, indulatait sem őseink, sem mi nem tudtuk megoldani saját lélekerőből.
Amit kereshetünk még magunkban gyors kioldásért, az irigység, másra mutogatás, kapzsiság, megszólás, birtoklás. És főleg a birtoklás, mert itt őrződnek a gyenge pontjaink. Miről is hisszük azt, hogy nem lesz helyette jobb?
Kipakolni a lakások sarkait, elengedni fosztogató kapcsolatokat békességgel. Ami belül már kényszerként jelenik meg, hogy meg kell tenni, azt elindítani. Ha kint még nem megy, legalább önmagunkon belül elfogadásként, vagy bármi mód.
Kosztich Évi
Tündérkert: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Bánat
  2014-07-28 15:37:55, hétfő
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Virág tündöklése
  2014-07-28 15:37:16, hétfő
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Csillogásban
  2014-07-28 15:36:28, hétfő
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Kék angyal
  2014-07-28 15:35:39, hétfő
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Piramisok a Pilisben?
  2014-07-28 15:31:59, hétfő
 
 


Link

Természeti szépségei mellett e főváros melletti hegységet számos érdekes történet vagy épp misztikusabb felvetés teszi vonzóvá.
A régmúltból áthagyományozódva hazánk egyik legmágikusabb, legtitokzatosabb táját tiszteljük ma is a Pilisben. Ha érdekel itt többet is megtudhatsz: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Különös fények a Pilisben
  2014-07-28 15:30:09, hétfő
 
 


Link

Emlékszem, amikor először hallottam ezt a szójátékot: Pilis-Pálos-Pólus.
Eltöprengtem, hogy vajon milyen összefüggés lehet a Pilis-hegység, a Pálos Rend és a magyar őstörténelem egyik kiemelt jelentőségű térsége, a Föld egyik Pólusa között.
A Pilis-hegység egy ősi magyar királyi központ volt.
Vannak, akik vitatják ezt, vannak, akik mellette érvelnek.
Az viszont tény, hogy a Pálos Rendnek a központja a Pilisben volt, s az is aligha vitatható, hogy az Árpád-házi királyok szent helyek sokaságát létesítették itt.
Akkoriban még aktívan működött a magyar beavatott remeték vezénylete alatt a Pilis megannyi spirituális erőtere, de később valamilyen rejtélyes oknál fogva ez másként alakult. Az alábbi linken tovább is olvasható a cikk: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Mátyás király
  2014-07-28 15:27:41, hétfő
 
 


Link

,,Mátyás király uralkodása nemcsak egy dicső történet a magyarság elmúlt ezredéből, hanem az utolsó sikeres nemzeti királyunk is."
1458. január 24.- Hunyadi Mátyást Budán I. Mátyás néven magyar királlyá választják.
1458. január 24-én Buda és Pest között a Duna jegén Magyarország királyává választották az alig 15 esztendős Hunyadi Mátyást, aki a középkori magyar állam legnagyobb uralkodójává vált.
Hunyadi Mátyás 1443. február 23-án született Kolozsvárott.
Apja Hunyadi János, a "törökverő", anyja Szilágyi Erzsébet.
Gyermekéveit a család vajdahunyadi várában töltötte.
A kornak megfelelő lovagi nevelést kapott (tanítója Vitéz János váradi püspök volt), de emellett humanista szellemben egyház- és államjogot, művészeti ismereteket, orvostudományt és latint is tanult.
A nándorfehérvári diadal után nem sokkal, 1456. augusztus 11-én meghalt Hunyadi János, az utolsó magyar hadvezér, aki tartós eredményeket tudott elérni a török elleni küzdelemben.
Ekkorra a Hunyadi család Magyarország egyik leggazdagabb birtokosává küzdötte fel magát kiváló érdemei kapcsán. V. László király kinevezte rokonát, tanácsadóját, Cillei Ulrikot főkapitánynak, aki a királytól kapott fővezéri megbízatását azonban nem a törökre összpontosította, hanem a Hunyadi családra. Királyunkról itt többet is megtudhatsz: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 5810 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 526
  • e Hét: 11144
  • e Hónap: 22158
  • e Év: 128302
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.