Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 200 
Darált keksz
  2011-10-24 23:49:47, hétfő
 
  Hozzávalók:
70 dkg liszt, 1 sütőpor, 1/2 citrom héja vagy 1 csomag vaníliás cukor ízlés szerint, 4 tojás, 25 dkg cukor, 15 dkg vaj, a díszítéshez olvasztott csokoládé.

Elkészítése:
1. A hozzávalókat tésztává dolgozzuk. Modern vagy hagyományos húsdarálóra szerelt nyomóformával hosszúkás formákat készítünk belőle. Esetleg karikába is hajthatjuk őket.
2. Előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük. Tetszés szerint egyik végüket olvasztott csokoládéba márthatjuk.


 
 
1 komment , kategória:  Receptek - Édes finomságok  
Albert keksz süti
  2011-10-24 23:48:26, hétfő
 
  Albert kekszes süti

Hozzávalók: 25 dkg Rama, 20 dkg porcukor, 2 evőkanál kakaó, 1/2 dl fekete kávé, 1/2 l tej, 2 csomag csokipuding, 2 csomag nagy, vagy 4 kis csomag Albert keksz.

A pudingot, kakaót, cukrot szárazon összekeverjük. A Ráma-t felolvasztjuk a kávés tejben, majd hozzáadjuk a cukor, a kakaó és a puding keverékét. Besűrűsödésig főzzük. A kekszeket egyenként megkenve összeragasztjuk őket (mint a méteres süteménynél), majd a rudat kókusszal megszórt alufóliába csavarva a hűtőszekrénybe tesszük. Kb. fél nap múlva fogyasztható. Ferdén szeletelve tálaljuk.




 
 
2 komment , kategória:  Receptek - Édes finomságok  
Mostoha zöldségünk a cékla
  2011-10-24 23:46:22, hétfő
 
  A cékla az egyik mostohazöldsége a kerteknek. Pedig ha csak az egészségre gyakorolt hatását nézzük, megérdemelné a fejedelmi címet, nem is beszélve a sok jó ételről, ami belőle készülhet.

A zöldségkert tulajdonosok tudják, hogy a cékla termesztéséhez nem kell nagy tudomány. Egy sornyi elvetett magból ősszel akár kéttaligányi céklarépa is betakarítható. Tárolását is könnyen meg lehet oldani egy hűvös pince sarkában. Akár tavaszig rájárhatunk és megoldja napi vitamin és ásványi-anyag szükségletünket. Ha a zöldségboltban vásároljuk meg, akkor sem meríti ki a pénztárcánkat, mert az ára igen kedvező.

Érdemes reggel indítani a napot egy-egy pohár frissen készített céklalével. Gyümölcscentrifugán kell átnyomni a meghámozott céklát, lehet mellé tenni almát vagy sárgarépát is.
A frissen lereszelt céklát pár csepp olívaolajjal, narancslével és a narancs lereszelt héjával is el lehet salátának készíteni.

Újjnyi csíkokra szabdalva, már friss zöldségekkel együtt kínálhatjuk vendégeknek, vagy becsomagolhatjuk a gyermeknek rágcsálnivalónak, csokoládé helyett. Készülhet belőle rizottó, amit kecskesajt darabokkal tálalunk, de nagyon finom csokoládés sütemény is sülhet a segítségével. Sülve, tepsiben fokhagymával, levesnek krumplival, vagy lekvárnak karácsonyi fűszerekkel. Ez mind-mind cékla.

Orvosságnak is használják

A cékla gyógyhatásai: vérképző, a sav-bázis egyensúlyt, a máj anyagcsere folyamatait szabályozza, valamint tumorsejtek szaporodását gátló hatása is van.
A céklát főként salátaként, étel-kiegészítőként fogyasztják, a növény gyógyhatása kevéssé ismert, bár a népi gyógyászatban már régóta vérképzőnek ismerték. A huszadik századi orvosok ezt babonának tartották, mígnem klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a népi megfigyelés igaz. Mivel kiderült, hogy a céklalé valóban segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, sok helyen kiegészítő gyógymódként ajánlják vérszegénység, leukémia és malária esetében. Ezen kívül a májbetegségek, székrekedés és egyes bélbetegségek kezelésére is használják.


Céklás recept!


Csokoládés-céklás sütemény

Hozzávalók: 1 ¾ pohár liszt, 1 ½ teáskanál szódabikarbóna, 1 csipet só, 1 ½ pohár cukor, 3 db tojás, fél pohár étolaj, 1 ½ pohár reszelt cékla, 1 tábla keserű csoki, 1 csomag vaníliás cukor

Vízgőz felett olvasszuk fel a csokoládét. Egy edényben keverjük össze a lisztet, a sót és a szódabikarbónát.
Másik edénybe tegyük a tojásokat, a cukrot, az olajat. Habverővel keverjük kb. két percig. Adjuk hozzá a megfőzött és lereszelt céklát, az olvasztott csokoládét és a vaníliás cukrot. Utána óvatosan keverjük bele a lisztes keveréket. Jól kivajazott és lisztezett tepsiben 150 fokon legalább 25-30 percig süssük. Célszerű fogvájóval sütéspróbát végezni. Kockára vágva porcukorral hintsük meg.
Süthetjük muffin sütőformában is. 1 pohár, 250 militer űrmértéket jelent.

Fűszeres céklalekvár

Hozzávalók: 50 dkg cékla, 1 dl vörösborecet, 4 dl almalé, 4-5 szem szegfűszeg, 1 db egész fahéj, 1 teáskanál őrölt kömény, 2 db babérlevél, 1 db alma, 25 dkg cukor, 1 teáskanál só, 1 csomag lekvárzselésítő (3:1)

Főzzük meg az egész céklát, majd hűtsük le, és utána húzzuk le a héját. Reszeljük le a káposztareszelőn a megtisztított almával együtt és tegyük egy lábasba. Öntsük hozzá az almalevet, az ecetet, tegyük bele a szegfűszeget, a babért, a kétfelé tört fahéjat, az őrölt köménymagot és a sót. Keverjük hozzá a lekvárzselésítőt, majd tegyük fel főni. Közepes lángon, állandóan kevergetve főzzük 5-6 percig, majd szórjuk bele a cukrot. Forraljuk még további pár percig, majd töltsük tisztára mosott befőttesüvegekbe. Zárjuk le azonnal, és állítsuk fejre pár percre, így nem kell tartósítószert használnunk az eltevéséhez.
Kínálhatjuk hideg sültekhez, sajtokhoz, túrókrémhez, de nagyon finom füstölt halakhoz kínálni. Remek ajándék ötlet!


 
 
2 komment , kategória:  Általános  
Mákosguba, vaníliapudinggal
  2011-10-24 23:43:31, hétfő
 
  Hozzávalók:

4-6 db kifli,
1 csomag
vanília puding,
7 dl tej,
1/2 csomag mazsola,
1 evőkanál cukor,
5 dkg mák

Elkészítése:

Elkészítjük a
vaníliapudingot a tasakon található leírás alapján, azzal a
módosítással, hogy 7 dl tejet használunk hozzá és még egy evőkanál
cukorral édesítjük. A kifliket karikára vágjuk, és lapos tálakra
simítjuk egy rétegben. Ráöntjük a pudingot és jól összerázzuk (nem
keverjük!) vele. A mákot megdaráljuk és rászórjuk. Ezzel is
megrázogatjuk egy kicsit. Mazsolával díszítjük, és hidegen
fogyasztjuk.


 
 
1 komment , kategória:  Receptek - Édes finomságok  
Túró Rudi torta recept
  2011-10-24 23:42:22, hétfő
 
  előkészület: 30 perc
sütés: 12 perc

hozzávalók 8 főre
A piskótához:

2 tojás
6 dkg cukor
6 dkg finomliszt
fél kk sütőpor
1 dkg cukrozatlan kakaópor
5 dkg cukor (a sziruphoz a kész piskóta tetejére)

A töltelékhez:• 1 csapott ek zselatinpor
15-25 dkg porcukor (ízlés szerint)
50 dkg túró
1 dl tejföl
1 vaníliarúd
1 citrom reszelt héja
1 ek citromlé
2,5 dl hideg tejszínből vert hab
3 ek cukrozatlan kakaópor

Elkészítés
Piskóta készítése:
1. Kivajazunk egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaformát és az aljába méretre vágott sütőpapírt teszünk.
2. A tojásokat és a cukrot 4 perc alatt robotgéppel fölhabosítjuk.
3. A lisztet, sütőport és a kakaót összekeverjük és fakanállal óvatosan a tojáshabhoz forgatjuk.
4. A tortaformába öntjük a masszát és 175 fokon 12 perc alatt megsütjük. Ha kész, kihűtjük.
Töltelék készítése:
1. A zselatint 1 dl vízzel elkeverjük, majd takaréklángon addig kevergetjük, amíg a zselatin feloldódik.
2. Félretesszük hűlni, közben a porcukrot simára keverjük 2-3 kanál forró vízzel egy nagy keverőtálban.
3. A porcukorhoz adjuk a túrót, a vaníliarúd kikapargatott belsejét, a citromhéjat, a citromlevet, a tejfölt és a zselatinos vizet. Robotgéppel 1-2 perc alatt összedolgozzuk és végül fakanállal beleforgatjuk a tejszínhabot.
Összeállítás:
1. A piskótát kivesszük a formából, lehúzzuk róla a sütőpapírt és miután a formát elmostuk és szárazra töröltük, visszatesszük bele.
2. Megöntözzük 1 dl víz és 5 dkg cukor összemelegített keverékével, elsimítjuk rajta a túrós tölteléket és a tetejét vastagon megszórjuk kakaóporral.
3. A tortát 1 napig hűtőben tartjuk. Tálalás előtt késsel finoman körbevágjuk és kiszedjük a formából.


 
 
1 komment , kategória:  Receptek - Édes finomságok  
Krónikus fáradtság
  2011-10-24 23:38:58, hétfő
 
  A testi erőt legjobban, a mézben lévő cukor regenerálja. A mézet és fahéjat fogyasztó idős emberek erősebbek és mozgékonyabbak. Ha délután három óra körül fogyasztunk el ilyen italt, egy héten belül helyreáll a szervezet vitalitása.

Mézzel és fahéjjal kezelhetők, többek között felerősíti az immunrendszert, megvéd a vírusoktól, baktériumoktól, erőssé, munkabíróvá tesz..

.
Szívbetegség:
A mézet keverje össze törött fahéjjal, és lekvár helyett ezt kenje a kenyérre. Fogyassza rendszeresen. Csökkenti a koleszterinszintet, és véd az infarktus ellen. Akik már átestek infarktuson, és rendszeresen fogyasztják ezt a a keveréket, nagy az esélyük arra, hogy következő roham nem, vagy csak később következik be. Ezen kívül könnyíti a légzést és erősíti a szív munkáját. Amerikában és Kanadában ezzel gyógyítják azokat a betegeket, akiknek koruk miatt ereik már nem annyira rugalmasak. A méz és a fahéj visszaadja az erek rugalmasságát.

Artritisz:
Az ízületi kopásban szenvedő betegek reggel, délben és este egy pohár meleg vízbe tegyenek két kanál mézet és egy kanál törött fahéjat. A krónikus artritisztől is megszabadulhatnak, ha rendszeresen fogyasztják. A copenhaveni egyetemen végzett felmérés szerint 200 beteg közül az ital fogyasztása után 73 beteg teljesen megszabadult a fájdalomtól, és azok, akik nem tudtak járni, fájdalom nélkül közlekedtek.

Hólyagfertőzés:
Egy pohár langyos vízbe tegyen két kanál mézet és egy kanál törött fahéjat. Megszünteti a húgyhólyag és a húgyutak fertőzését.

Fogfájás:
Öt kanál mézet keverjen össze egy kanál törött fahéjjal, naponta háromszor tegyen a masszából a fájós fogra. A fájdalom elmúlik.

Koleszterinszint:
Két kanál mézet és három teáskanál törött fahéjat keverjen öszsze 2 dl forró vízzel. Két órán belül 10 százalékkal csökkenti a koleszterinszintet. Ha naponta háromszor alkalmazza, a krónikus magas koleszterinszint lecsökken. Ha naponta fogyaszt mézet, megakadályozza a koleszterinszint emelkedését.

Megfázás:
Ha gyakran megfázik, három napon keresztül naponta háromszor egyen egy kanál mézet és negyed kanál törött fahéjat. Gyógyítja a megfázást, a krónikus köhögést és megtisztítja a légcsövet.
Gyomorpanaszok:
A méz és a törött fahéj keveréke gyógyítja a gyomorfájdalmat és megakadályozza a gyomorfekély
kialakulását.

Az immunrendszer erősítése:
A méz és a fahéj rendszeres fogyasztása erősíti az immunrendszert, védi a szervezetet a vírusok, baktériumok ellen. A mézben nagyon sok vitamin és vas van. Rendszeres használata erősíti a fehér vérsejteket a baktériumokkal és a vírusokkal folytatott harcban.

Nehéz gyomor:
Egy kanál fahéj 2 kanál mézzel keverve megakadályozza a gyomorsav túlzott termelődését.

Nátha:
Spanyol tudósok rájöttek, hogy a méz olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek megölik a nátha baktériumtörzseit.

Pattanás:
Három kanál mézet és egy kanál fahéjat keverjen össze. Lefekvés előtt kenje be vele a pattanásokat, majd mossa le meleg vízzel. Ha naponta elvégzi ezt a műveletet, egy héten belül eltűnnek a pattanások.

Bőrfertőzés:
A méz-fahéj páros gyógyítja az ekcémát, az övsömört és a bőrfertőzés minden formáját.

Fogyás:
Reggel éhgyomorra fél órával a reggeli előtt, este pedig lefekvés előtt igyon meg egy mézes fahéjas italt. Rendszeres fogyasztása csökkenti a súlyt a rendkívül kövérek esetében is. Még akkor is megakadályozza a zsír lerakódását, ha nagyon zsíros ételeket fogyaszt.

Krónikus fáradtság:
A testi erőt legjobban, a mézben lévő cukor regenerálja. A mézet és fahéjat fogyasztó idős emberek erősebbek és mozgékonyabbak. Ha délután három óra körül fogyasztunk el ilyen italt, egy héten belül helyreáll a szervezet vitalitása.





.


 
 
1 komment , kategória:  **** Gyógyító ételek**  
A fahéj segíti a vírusok,
  2011-10-24 23:32:54, hétfő
 
  A fahéj segíti a vírusok, baktériumok és gombák elpusztítását.
Alkalmazásával azonban megfontoltan kell bánnunk, mivel testünkön kívül és szervezetünkön belül is számos baktérium
él egymással harmóniában, egészségünket őrizve. Ezeket, vagyis a jó, és rossz baktériumokat egyaránt kiirtva természetes egyensúlyunk felborulna, s ez betegségek kialakulásához vezetne. Gondoljunk csak a bélszakaszban élő hasznos baktériumokra, melyek immunrendszerünk megfelelő működését is segítik.
Kétségtelen tehát, hogy a fahéjban található, hatóanyagok segítik egészségünk megőrzését, azonban a pontos részletek feltárásához további vizsgálatok szükségesek. A fahéj hatását befolyásolhatja például az adott növény összetétele, melyből a gyógyszer készül, s ezt a termőhelytől kezdődően számos egyéb tényező is meghatározhatja.
Az amerikai National Center for Complementary and Alternative Medicine (NCCAM) szervezet törekvései közt szerepel, hogy a hatóanyagok pontos besorolást nyerjenek, s a természetes gyógymódok palettája tovább bővülhessen. A fahéj egészségre gyakorolt hatásának vizsgálatához tehát számos további kutatás szükséges.
A kanadai World News hetilap egyik számában jegyzéket készített azokról a betegségekről, amelyek mézzel és fahéjjal kezelhetők. Többek között felerősíti az immunrendszert, megvéd a vírusoktól, baktériumoktól, erőssé, munkabíróvá tesz..
.
.
Szívbetegség:
A mézet keverje össze törött fahéjjal, és lekvár helyett ezt kenje a kenyérre. Fogyassza rendszeresen. Csökkenti a koleszterinszintet, és véd az infarktus ellen. Akik már átestek infarktuson, és rendszeresen fogyasztják ezt a a keveréket, nagy az esélyük arra, hogy következő roham nem, vagy csak később következik be. Ezen kívül könnyíti a légzést és erősíti a szív munkáját. Amerikában és Kanadában ezzel gyógyítják azokat a betegeket, akiknek koruk miatt ereik már nem annyira rugalmasak. A méz és a fahéj visszaadja az erek rugalmasságát.

Artritisz:
Az ízületi kopásban szenvedő betegek reggel, délben és este egy pohár meleg vízbe tegyenek két kanál mézet és egy kanál törött fahéjat. A krónikus artritisztől is megszabadulhatnak, ha rendszeresen fogyasztják. A copenhaveni egyetemen végzett felmérés szerint 200 beteg közül az ital fogyasztása után 73 beteg teljesen megszabadult a fájdalomtól, és azok, akik nem tudtak járni, fájdalom nélkül közlekedtek.

Hólyagfertőzés:
Egy pohár langyos vízbe tegyen két kanál mézet és egy kanál törött fahéjat. Megszünteti a húgyhólyag és a húgyutak fertőzését.

Fogfájás:
Öt kanál mézet keverjen össze egy kanál törött fahéjjal, naponta háromszor tegyen a masszából a fájós fogra. A fájdalom elmúlik.

Az immunrendszer erősítése:
A méz és a fahéj rendszeres fogyasztása erősíti az immunrendszert, védi a szervezetet a vírusok, baktériumok ellen. A mézben nagyon sok vitamin és vas van. Rendszeres használata erősíti a fehér vérsejteket a baktériumokkal és a vírusokkal folytatott harcban.

Nehéz gyomor:
Egy kanál fahéj 2 kanál mézzel keverve megakadályozza a gyomorsav túlzott termelődését.

Nátha:
Spanyol tudósok rájöttek, hogy a méz olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek megölik a nátha baktériumtörzseit.

Pattanás:
Három kanál mézet és egy kanál fahéjat keverjen össze. Lefekvés előtt kenje be vele a pattanásokat, majd mossa le meleg vízzel. Ha naponta elvégzi ezt a műveletet, egy héten belül eltűnnek a pattanások.

Bőrfertőzés:
A méz-fahéj páros gyógyítja az ekcémát, az övsömört és a bőrfertőzés minden formáját.

Fogyás:
Reggel éhgyomorra fél órával a reggeli előtt, este pedig lefekvés előtt igyon meg egy mézes fahéjas italt. Rendszeres fogyasztása csökkenti a súlyt a rendkívül kövérek esetében is. Még akkor is megakadályozza a zsír lerakódását, ha nagyon zsíros ételeket fogyaszt.

Krónikus fáradtság:
A testi erőt legjobban, a mézben lévő cukor regenerálja. A mézet és fahéjat fogyasztó idős emberek erősebbek és mozgékonyabbak. Ha délután három óra körül fogyasztunk el ilyen italt, egy héten belül helyreáll a szervezet vitalitása.


 
 
1 komment , kategória:  *Természetes antibiotikumok**   
Kekszes krémes, sütés nélkül
  2011-10-24 23:27:54, hétfő
 
  Hozzávalók :

1 cs. kocka alakú háztartási keksz
1,5 cs. vaniliás pudingpor
2 db tojás
7 evőkanál cukor
1 evőkanál liszt
12.5 dkg margarin
7,5 dl tej
fél csomag zselatin

Tepsi alját ( 30*22cm ) kirakjuk a keksszel és a következő krémet tesszük rá :

Krém : A pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre kikeverjük. Beleöntjük a tejbe és sűrűre főzzük. Amíg forr, belekeverjük a tojások felvert habját és beledaraboljuk a margarint.
Óvatosan a kekszre merjük ( nem öntjük! ) és kirakjuk a tetejét is keksszel.
Másnapra megpuhul és gyönyörűen lehet szeletel





 
 
1 komment , kategória:  Receptek - Édes finomságok  
Sárgabarackos kölestorta
  2011-10-24 23:24:59, hétfő
 
  Ország Tortája 2011 - Sárgabarackos kölestorta

Már nagyon régen (amióta van Ország Tortája) tervezgetem, hogy elkészítem az Ország Tortáját, de eddig nem jött össze. Egyszer majd biztos elkészítem visszamenőleg az összeset... A 2011-es Torta receptje viszont felkeltette az érdeklődésem, annyira, hogy nem akartam tovább várni. Múlt héten beszereztem minden hozzávalót, a lenmagpehelyben közel sem voltam biztos, hogy egyszerű lesz, de meglepetésemre a CBA-ban, ahol vásárolni szoktam megtaláltam a bio sarokban. Hétvégén elkészítettem, szerintem nagyon finom lett. Én nagyon szeretem a hasonló süteményeket, sokkal előbb elkészítek egy ilyen jellegűt, mint egy vajkrémeset. Ajánlom mindenkinek kipróbálásra. A receptet az inetrneten találtam, bemásolom egy az egybe. Egyetlen furcsaság, hogy a képeken, amiket a tortáról láttam, úgy tűnik, mintha a tészta réteg lenne a kisebb, a krém a tetején a magasabb, de a recept szerint nekem fordítva sikerült.


A hántolt, megmosott 290 gramm kölest egy liter tejjel, csipet sóval és vaníliával puhára főzzük. Ha megpuhult, a tűzről levéve hozzáadunk 260 gramm cukrot, 60 gramm vajat és egy egész citrom reszelt héját. A lefőtt alapból mérjünk ki 500 g-ot és letakarva tegyük félre a töltéshez.

A tortaforma sütőkarikáját csomagoljuk be sütőpapírral. A maradék lefőtt, 960 gramm forró kölesalaphoz adjunk hozzá 60 gramm túrót, 3 egész tojást, 30 gramm mandulalisztet és 70 gramm lenmag pelyhet. Töltsük a becsomagolt karikába. 180 Celsius-fokos előmelegített sütőben kb. 50 perc alatt süssük készre. Majd fordítsuk rácsra és azonnal vágjuk ki a sütőkarikából.

Az elkészült tortalapot tegyük vissza a tortaformába. A félretett és lehűtött 500 gramm kölesalaphoz, habverővel keverjük hozzá a 100 gramm darabolt sárgabarack konzervet, az 50 gramm sárgabarack öntetet, majd lazítsuk 150 gramm felvert tejszínhabbal és keverjük hozzá a 100 gramm forró zselatint. A bekevert krémet töltsük az előkészített tortaformába. Helyezzük a tetejére a kihűlt kölespiskótát. A tortát tegyük egy éjszakára mélyhűtőbe majd, ha keményre fagyott válaszuk le róla a formát.



 
 
1 komment , kategória:  Receptek - Egészséges ételek  
Sütés nélküli almatorta
  2011-10-24 23:20:13, hétfő
 
  Sütés nélküli almatorta

1 kg alma, babapiskóták, 2 csomag vanilia pudingpor, 4,5 dl víz, cukor, fahéj, citromlé.
Egy kapcsos tortaformát kirakunk jó szorosan babapiskótával.
A lereszelt almát puhára pároljuk 2 dl vízben.
A pudinporokat elkeverjük 2,5 dl vízben és az almára öntjük.
Sűrűsödésig főzzük.
Megédesítjük ízlés szerinti cukorral, fahéjjal és egy kevés citromlevet adunk hozzá.
Jól elkeverjük és melegen a piskótára öntjük a felét.
Újabb babapiskóta-sor következik ( picit bele is nyomkodhatjuk az almába), majd az alma másik fele.
Elsimítjuk és betesszük a hűtőbe megszilárdulni.
Mikor kihűlt felverünk kb 1,5 - 2 dl HULALA tejszínt és vastagon az almára simítjuk.
A tejszín tetejére csokit reszelünk vagy csoki tortadarát szórunk.
Pár órát pihentetjük, miután kivettük a tortaformából szépen lehet szeletelni.
Nagyon egyszerű elkészíteni, mutatós és nagyon finom süti!






 
 
1 komment , kategória:  Receptek - Édes finomságok  
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 200 
2011.09 2011. Október 2011.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3582 db bejegyzés
e év: 12096 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 425
  • e Hét: 7176
  • e Hónap: 15846
  • e Év: 71779
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.