Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Atlantiszi Amulettek és Talizmánok
  2013-11-04 09:59:36, hétfő
 
  Link

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria :Szimbólumok,mandalák  
A kiválóság tíz titka
  2013-11-04 09:48:18, hétfő
 
  Link






http://maranatha.uw.hu/kijezus.htm
http://www.freeweb.hu/katolikus-honlap/0904/gabriel.htm
http://mek.oszk.hu/05300/05394/05394.htm
http://mek.oszk.hu/07800/07883/html/index.htm

















A bolygók hatása a hét napjairaLink


10 trükk ahhoz, hogy megnyerjük a körülöttünk levő embereket
Írta: Bellini

Az elérni kívánt dolgok képét társítani kell azokkal a személyekkel, akik segíteni fognak minket ennek elérésében. Jegyezd meg a nevét annak, akivel beszélgetsz. Törekedj többre, mint amit tulajdonképpen elérni szeretnél. Ne ellenkezz, tanítsd meg az embereket, hogy hallgassanak rád. Meg tudod mindezt tenni? Be tudod vonzani azokat az életedbe, akikre szükséged van?

bábjáték

Hogy hatni tudjunk a körülöttünk levő emberekre, mindenekelőtt az emberi psziché jó ismerőinek kell lennünk, ismernünk kell egymás igényeit, vágyait és félelmeit. Az alábbi módszerek közül egyik sem manipuláció, csakis építő jellegű tanácsok mindenki számára.

A listverse.com által összeállított listában semmi sem mondható károsnak, vagy olyannak, ami az önbecsülést sértené. Csupán olyan módszerek, melyek által barátokat szerezhetünk, nagyobb hatással lehetünk környezetünkre, anélkül, hogy galádul megbántanánk az embereket.

Szerezz előnyt

Tipp: kérj meg valakit, hogy tegyen neked egy szívességet - ez a Benjamin Franklin effekt

A történet szerint Benjamin Franklin meg akart nyerni magának valakit, aki azelőtt ellenszenves volt. Így megkérte őt, hogy adjon kölcsön neki egy nagyon ritka könyvet. Mikor visszaadta neki, illedelmesen megköszönte. Ezek után az illető, aki addig nem is volt hajlandó beszélni Benjaminnel, baráti viszonyba került vele.

Ha valaki önszántából jót tesz veled, akkor valószínűbb, hogy meg is fogja ismételni. Nem így az, akire ráparancsolsz, hogy segítsen neked, mondja Benjamin Franklin.

Tudósok tesztelték a fenti elméletet, és arra jutottak, hogy akiket megkértek egy szívességre, azokat jobban értékelték azoknál, akiknek semmit nem kellett csinálniuk. Ha valaki megtesz neked egy szívességet, akkor valószínűleg azért teszi, mert úgy gondolja, megérdemled a segítséget. És tudat alatt szimpatizálni fog veled.

Lőj túl a célon

Tipp: kérj többet az elején, majd csökkentsd a tétet

Ezt a módszert még az első ajtónak is nevezik. Először kérj valakitől mindenféle nevetséges dolgokat, amiket valószínűleg el fog utasítani. Majd menj vissza és kérj tőle valami kevésbé értelmetlen dolgot, gyakorlatilag, amit valójában is szándékoztál megkapni. A dolog pszichológiája abban rejlik, hogy a személy kellemetlenül fogja érezni magát, amiért első ízben visszautasított, még ha a kérésed közel sem volt teljesíthető. Amikor pedig másodszor kérsz tőle valamit (amit valójában akarsz), akkor érezni fogja, hogy most már tényleg segítenie kell neked.

A neved...

Tipp: használd a személy nevét vagy rangjelét, helyzettől függően

Dale Carnegie, a Hogy szerezzünk barátokat és hassunk az emberekre bestseller írója szilárdan hitt abban, hogy fontos az előttünk álló személy nevét kimondani. Ezt azzal magyarázta az amerikai író, hogy az embereknek jól esik hallani saját nevüket, ez az egyik legkedvesebb szó számukra. Személyiségünk egyik fő pillére a nevünk, és ha gyakran halljuk kimondva, azt létünk érvényesítéseként fogjuk fel. Ezért pozitív viselkedésre sarkall azzal szemben, aki gyakran érvényesít minket.

A rang vagy a köszönésmód ugyanilyen erős hatással bírhat. A lényeg az, hogy ha egy bizonyos személyként viselkedsz, akkor azzá is válsz mintha megjósolnád célod beteljesedését. Ezt a módszert úgy használhatod, hogy olyannak állítod be magad az emberek előtt, amilyennek szeretnéd, hogy téged lássanak. Így ők is úgy fognak rád tekinteni, mint ahogyan te. Például barátomnak szólítod azt, akihez közeledni szeretnél, vagy főnöknek azt, akinél dolgozni szeretnél. Vigyáznod kell ugyanakkor arra, hogy ne legyen a helyzet közönséges vagy kedvezőtlen.

Kedveskedés

Tipp: a kedveskedés eljuttat célodhoz.

A módszer előre magától értetődőnek tűnhet, de itt nem a hízelgésről van szó, és bizony van néhány kikötés. Először is tudni kell, hogy ha ez nem őszintén jön, akkor talán még rosszabbat teszünk vele.

Tudósok a motivációról és a dicséretről folytattak megfigyeléseket, hogy ezek miként befolyásolják az emberek reakcióit. A következőkre jöttek rá: az emberek mindig törekszenek arra, hogy megtalálják a racionális egyensúlyt, megpróbálva mindig rendben tartani gondolataikat és érzéseiket. Ha egy önbizalommal csordultig telt ember dicséretet kap, amit őszintének lát, akkor hajlamosabb lesz szimpatikusnak látni azt a személyt, akitől a bókot kapta. Egy olyan ember, akinek nincs nagy önbizalma, a bók szinte lepereg róla, mert ütközik azzal a nézőponttal, ahogyan ő ezt értelmezi.

Tükrözés

Tipp: a viselkedés tükrözése.

A mimetizmus azt jelenti, amikor valaki teljes mértékben alkalmazkodik vagy azonosul egy bizonyos helyzettel. Akiknek kifejezett képességük van erre, igazi kaméleonemberek: beleolvadnak a környezetbe, imitálva az emberek viselkedését, modorát, néha akár szava járásaikat is.

Ezt a módszert tudatosan használva jobb színben tüntethetjük fel magunkat mások előtt. Kutatók tanulmányozták ezt a trükköt, és azt tapasztalták, hogy akiket imitáltak, azok sokkal jobban reagáltak azoknál, akik a viselkedésformákat lemásolták. Egy másik felfedezés szerint, akiknek utánozták viselkedését, azok sokkal kedvesebbek és szívélyesebbek voltak mindenki másnál.

Amiért ez a tükrözés ilyen reakciót vált ki azért van, mert egyfajta érvényesítésként működik. Az imitált személy jobban érzi magát a bőrében, boldogabb és jobban hisz magában, egyszóval érvényesül ezáltal.

Használd ki a fáradtságot

Tipp: kérj szívességet fáradt embertől.

Ha valaki fáradt, akkor érzékenyebb mindenre amit hall, legyen az kijelentés vagy kérés. Nem csak fizikai fáradtságról lehet szó, hanem akár alacsony mentális energiaszintről. Így, ha egy kimerült embert kérsz meg valamire, világos válasz helyett valószínűleg egy megcsinálom holnap lesz a válasz, mert ilyen állapotban nem hajlandó bármilyen döntést is hozni. Másnap viszont tartani fogja szavát, saját becsülete érdekében.

Visszautasíthatatlan ajánlat

Tipp: kezdj egy visszautasíthatatlan kéréssel, és építs a köré.

Ez az Első ajtó fordítottja: ahelyett, hogy óriási kéréssel fordulnál első ízben valakihez, haladj inkább apró lépésekkel. Ha valaki egyszer segített neked vagy egyetértett valamiben, akkor valószínűleg a nagyobb dolgokkal kapcsolatban is így fog tenni.

A kutatók tesztelték, hogyan működik ez a módszer a marketingben. Először meggyőzték az embereket, hogy támogassanak különböző dolgokat, mint például a trópusi erdők megmentését. Mikor már magukénak érezték a problémát, hajlandóak voltak olyan termékeket megvásárolni, amelyek alátámasztották és igazolták ezen álláspontjukat. Ezek ellenére nem ajánlatos egyik kérés után rögtön egy másikba kezdeni. A pszichológusok szerint sokkal hatásosabb, ha időt adunk az embereknek, hogy ráhangolódjanak az adott témára.

Őrizd meg a csendet

Tipp: ne javítsd ki az embereket, ha hibáznak

Dale Carnegie arra is rámutat könyvében, hogy teljesen fölösleges kijavítani valakit, ha hibázik. Sőt, ezzel magunk ellen is fordíthatjuk az embereket. Illedelmes párbeszéddel is kifejezhetjük, ha nem értünk egyet valamivel, anélkül, hogy egyenesen azt mondanánk valakinek, márpedig ő téved. Ez a kijelentés ugyanis nyílként fúródik mindannyiunk sérthetetlen egójába.

Ezt az elméletet Ransberger Tengelynek hívják, Ray Ransberger és Marshall Fritz után. Az alapgondolat pedig egyszerű: veszekedés és heves ellenkezés helyett először hallgasd meg a másik mondandóját, és próbáld megérteni érzéseit és álláspontját. Majd hozd fel azokat a pontokat, amelyekben véleményetek megegyezik, és amelyek a te nézőpontod alapjai is egyben. Ez a hozzáállás hallgatásra bírja a másikat, mialatt te kíméletesen helyesbítesz az általa elmondottakon.

Ismételd, amit mond

Tipp: írd körül az embereket és ismételd meg, amit hallanak.

Az emberek befolyásolásának egyik legegyszerűbb módja, hogy kimutatjuk feléjük megértésünket, hogy átérezzük mondanivalójuk súlyát és empátiát sugárzunk. Ennek hatékony módja a szándékos ismétlése és körbeírása annak, amit mondanak. Ezt nevezik reflexív hallgatásnak.

A kutatások kimutatták, hogy amikor egy terapeuta a reflexív hallgatást használja, a páciens jobban nyit felé és bizalmasabb kapcsolat alakul ki köztük. Ugyanez a módszer alkalmazható úgy baráti körben, mint az ismerősi vagy kollegiális körökben. Ha meghallgatod a másik mondanivalóját és szavait átalakítod egy kérdés formájában, rá irányuló figyelmed jeleként, akkor sokkal kényelmesebben érzi majd magát a veled való társalgásban. A barátság erősebbé válhat köztetek, és ő is meg akar majd hallgatni téged, mivel érzi a kölcsönös érdeklődést.

Bólints

Tipp: bólogass beszélgetés közben, főleg, ha szívességet készülsz kérni valakitől.

Hozzáértő emberek kimutatták, hogy mikor valaki helyesel, miközben a másik beszél, akkor nagyobb eséllyel jutnak megegyezésre. Ugyanúgy, ha valaki bólogat egy megbeszélés közben, akkor a többiek is így tesznek majd.
Ez érthető, mivel az emberek hajlamosak lemásolni mások viselkedését, főleg azokat a gesztusokat, amelyeket pozitívnak ítélnek meg. Tehát, ha szeretnél minél meggyőzőbb lenni, akkor a beszélgetés során igyekezz gyakran helyeselni. Így nehezen vonakodhat a beszélgetőpartnered, ami végtére is egyetértésre sarkallja majd.

Egyed Zsuzsanna
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
A boldogság tíz titka
  2013-11-04 09:43:59, hétfő
 
 

10/1. Gondolkodjon pozitívan! Ez a sikerhez vezető út kulcsa. A boldog kapcsolat eléréséhez alapvetően két dolog szükséges: a szerelem és a szilárd elhatározás, hogy kapcsolatát sikerre viszi. Mégpedig hosszú távon - amikor már észrevette, hogy partnerének is van jó néhány hibája. A boldogság nem jön magától. Ha azonban hisz abban, hogy boldogok lesznek, valószínűleg többet is tesz a kapcsolat érdekében. Kívánja magának erősen, hogy partnerével igazán jól működő kapcsolata legyen! Higgyen saját magában, hogy képes partnerét boldoggá tenni - a hit hegyeket képes megmozgatni. Ne hagyja magát a környezetében lévő számtalan negatív példa által elbizonytalanítani. Mindenki a saját boldogságának kovácsa - csak az állandó akadékoskodó nem hisz benne, hogy létezik a földön boldog házasság.

10/2. Szánjanak egymásra több időt! A pénz idő? Akinek a szerelemben is ez a véleménye, már előre halálra ítélte boldogságát. Hiszen a működő párkapcsolatnak is szüksége van időre. Mégpedig sokra - talán sokszor többre is, mint amennyit valaki szeretne. Mindennap - legjobb este - szánjon időt a nyugodt és zavartalan beszélgetésre! Kapcsolja ki a tévét, húzza ki a telefonzsinórt, és a gyerekeket küldje be a szobájukba! Iktasson be állandó szertartást akkor is, ha nem mindig egyszerű a véghezvitele. Reggelizzenek együtt, sétáljanak esténként, vagy esetleg menjenek el moziba, színházba minden hónap utolsó hétvégéjén. Ragadjon papírt, ceruzát, és készítsen időbeosztást! Minden tevékenységnél gondolja végig: mennyire fontos? Érdemes feláldozni miatta a kettesben tölthető időt?

10/3. Beszéljen helyesen! Igazán végtelen hosszú beszélgetést folytattak, mégsem jutottak egyetlen lépéssel sem előrébb. Ismerős? Abba a hibába estek, amit ezután remélhetőleg nem követnek el: elbeszéltek egymás mellett. Mindig egyes szám első személyben beszéljen! Tehát sose mondja, hogy ,,állandóan közbevágsz", hanem azt: ,,már régóta úgy érzem, sosem hagysz semmit végigmondani". Hallgassa végig a partnerét! És ne higgye, hogy ez olyan egyszerű! A helyes hallgatás ugyanis azt jelenti, hogy beleéli magát partnere helyzetébe - akkor is, ha legszívesebben rögtön elmondaná az ellenérvét. Veszekedjen, de építő jelleggel! Nagyon fontos, hogy folyamatosan felváltva beszéljenek és hallgassanak. Ám ne felejtse el, még ha mérges is: nem az a lényeg, ki ,,nyeri" a vitát, hanem az, hogy megoldást találjanak.

10/4. Mondja el a kívánságát! Akkor is tudassa partnerével a kívánságát, ha némely helyzetben ez nehezére esik: hiszen ön sem gondolatolvasó, miért várná el ezt tőle? Szeretné, ha partnere gyakrabban foglalkozna a gyerekkel, az esti ,,jó éjszakát-puszi" hosszabbra nyúlna? Mondja meg neki! Hogy mi valósul meg belőle, az már más dolog. De hát ezt csak akkor tudhatja meg, ha legalább megpróbálta. Legyen tisztában azzal, hogy a kimondatlan vágy hosszú távon konfliktushoz vezet. És ahhoz, hogy fal nőjön önök között, amely annál nagyobb lesz, minél inkább úgy érzi, nem értik meg. Valószínűleg szexuális téren esik leginkább nehezére, hogy kívánságát elmondja. Főleg akkor, ha ezt már évek óta elmulasztja. Ennek ellenére csak az tanácsolható, próbálja meg! Legyen óvatos, nehogy megbántsa a másikat, hiszen ő eddig azt hitte, mindent jól csinál. Ne feledje, ön hagyta meg ebben a hitében!

10/5. Vizsgálja meg elvárásait! Partnere nehezen kel ki az ágyból? Akkor ne várja el tőle, hogy a kávét reggelenként ő vigye az ágyba. Biztosan van önnek is olyan tulajdonsága, amit eleinte nem mutatott ki. Ne várja el tőle, hogy mindent megadjon önnek, hiszen ezt ön sem tudja megtenni. Hagyjanak egymásnak szabad teret, hogy mindenki adózhasson kedvenc időtöltésének. Ne higgye, hogy a kapcsolat megoldja minden olyan személyes problémáját, amit évek óta nem tud megoldani. Vegye kezébe a saját sorsát!

10/6. Bókoljon! A bóknak nagy a hatásfoka, hiszen kevés munkával nagy eredményt érhet el vele. Egy-egy kedves szó vagy mondat, és máris megváltozik a másik hangulata. Próbálja ki a párkapcsolatában is! Semmi esetre se hagyja, hogy a hétköznapokban elvesszen olyan fontos dolog, mint például a kölcsönös figyelmesség. Minden napra egy-két kedves szó - ennyit biztosan tud teljesíteni. Újból és újból mondja el kedvesének, mit szeret benne. Nem lehet ez olyan nehéz, hiszen éppen a nem kevés jó tulajdonsága miatt választotta pont őt magának. Ne rejtse véka alá érzelmeit! Cselekedjen ösztönösen - hívja fel a munkahelyén, ha ahhoz van kedve, hogy elmondja, mennyire szereti. Néha vásároljon neki apró ajándékot minden különösebb ok nélkül. A bensőség köteléke összeköt két embert. Megnyílnak egymás előtt, kimutatják sebezhető pontjukat, őszinték egymással - beszélgetés, érintés és gyengédség által. Kialakul az intimitás, mert megnőtt egymás iránt a bizalmuk. Vigyázat! Mindez nem jön magától. A bensőség nem olyan dolog, amit egyszer elérünk és örökre megmarad - újból és újból meg kell érte dolgozni. Ne hagyjon egyetlen napot sem eltelni anélkül, hogy szeretetteljesen megérintené partnerét - még ha ez éppen az ajtóban történik is! Legyen vele tisztában, hogy a szexualitás mindig a kapcsolat tükörképe. A stressz nemcsak a hétköznapokban, az ágyban is megmutatkozik. Ám ez nem ok a nyugtalanságra - feltéve, hogy beszél róla. A szexuális igényben lévő különbséget ne tekintse problémának, amit meg kell oldani. Vegye ténynek, amit kölcsönösen el kell fogadniuk. Keressék meg az adok-kapok közti egyensúlyt. Felejtse el a statisztikát, amelyik el akarja hitetni, mennyi szeretkezés a ,,normális" - hiszen erre nincs norma. Találja ki, önnek mi a jó! Csak ez számít.

10/8. Győzze le a válsághelyzetet! Ne hagyja magának bebeszélni, hogy a krízishelyzet rossz. Aki azt állítja, hogy nála ilyen nincs, biztosan nem mond igazat. Nézeteltérés ugyanis minden családban előfordul, tehát nincs oka arra, hogy pánikba essen! Párkapcsolatban két ember kerül össze, s gyakran teljesen különböző a nézetük, igényük. A kérdés csak az, hogyan oldják meg a véleménykülönbség miatt kialakult krízishelyzetet. Alapszabály: semmit se hallgasson el! A konfliktus csak akkor szűnik meg, ha tényleg tisztáznak mindent. Kerülje a szócsatát, a nem korrekt támadást és az általánosítgató hasonlatokat! Csak a tényleges problémáról beszéljen, és legyen egészen tárgyilagos! Mondja el, mit érez, még a beszélgetés közepén is. Ezenkívül mindig nézzen a másik szemébe! Rövid mondatokban beszéljen, ezzel megkönnyíti a másiknak az odafigyelést.

10/9. Ne veszítse el az életkedvét! Minden párkapcsolatban van jó és rossz időszak - de ne hagyja elrontani az életkedvét! A boldogság megduplázódik, ha osztoznak rajta. A boldog pár tudja, hogy az együtt töltött idő növeli mindkettőjük életkedvét, főleg ha a kapcsolat a legfontosabb, és nem a karrier vagy a munka. Régi igazság, hogy a szerelem, illetve szeretet többet ér, mint a vagyon és a karrier. A pénz nem boldogít, csak a teherbíró kapcsolat. Próbálja meg ezt újból és újból tudatosítani magában! Szélesítsék ki közös tevékenységi körüket - ez nagymértékben összeköthet két embert. Gondolkozzon el rajta, a jövőben mit csinálhatnának együtt! Iktassanak be rendszeres időközönként egy-egy hétvégét kettesben! Már a tervezgetés is megnöveli az előzetes örömérzést, és visszatérésük után nagyobb lesz az energiájuk a hétköznapok átvészeléséhez.

10/10. Legyen megértő! Bánjon szeretetteljesen partnere gyenge pontjával! Mindegy, hogy miről van szó (elfelejtette kiüríteni a hamutartót, állandóan a legdrágább hentesnél vásárol vagy elfelejtette édesanyja születésnapját), vegye lazán a dolgot! Gondoljon arra, hogy ön akarta őt, mégpedig egyetlen okból: mert szereti. És legyen őszinte magához - néhány apró hibája önnek is biztosan akad! Higgye el, teljesen normális dolog, ha a partnerében nem szeret mindent! De ne akarja megváltoztatni, inkább fogadja el azokat a tulajdonságait, amelyekért nem igazán rajong. Legyen bőkezű a megértéssel, mert mindazt, amit ad, duplán fogja visszakapni. Tegye szívére a kezét: vajon partnere szereti, hogy ön órákig képes a barátnőjével telefonon beszélni? Próbáljon meg mindent humorosan felfogni! Ne akarjon széllel szemben futni, mert az csak stresszt okoz. Sokkal jobb, ha megtanul egy-egy hibán nevetni! A sajátján, és természetesen a partneréén is.




 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Boldogságról**  
***** SEGÍTŐ ANGYALok *****
  2013-11-04 09:40:45, hétfő
 
 

VERCHIEL

Életkörülmények, életmód, életfeladat angyala.

Ha szeretnénk az életkörülményeinken változtatni, vagy megtudni az életfeladatunkat tőle kérhetünk segítséget.

HACHAMEL

A helyes út megtalálásának, illetve az életút, a sors angyala.

Ha sokat utazik valaki, jó, ha ennek az angyalnak a segítségét kéri, mert ő intuitívan megsúgja, hogy merre kell menni, így minden akadály nélkül a leggyorsabban juthatunk el a célba. Ez az életutunkra is érvényes.

STAMIEL

A siker angyala.

Segít, hogy sikeresek legyünk az élet bármely területén. A munkánkban, a magánéletünkben, vagy egy ház eladásában, bármiben sikeresek szeretnénk lenni kérjük az ő segítségét.

AUDACHIEL

Az igazság, igazságosság angyala.

Hívható például tárgyalásoknál, peres ügyeknél, hogy igazságos ítélet szülessen.

SIMIEL

A szerelem, szerelmi problémák angyala.

Szerelmi ügyeinkkel forduljunk hozzá, biztosan segíteni fog nekünk.

BELEGUEL

Új életszakasz kezdete, iskolakezdés, hivatás, munka kezdetének az angyala.

Forduljunk hozzá, ha éppen új szakasz kezdődik életünkben, új munkahelyre megyünk, esetleg újra beülünk az iskolapadba. Segít, hogy könnyebben vegyük a felmerülő akadályokat.

ASINEL

Szerencse, boldogság angyala.

Kérhetjük a segítségét, ha szerencsére, boldogságra vágyunk.

SAMUEL

Egészség, pihenés angyala.

Ha az egészségünkkel vannak problémáink, vagy pihenésre szeretnénk időt szakítani és nem találunk megoldást forduljunk hozzá bizalommal. A segítség biztosan nem marad el.

EMKIEL

Az anyagi biztonság angyala.

Ha anyagi biztonságra vágyunk kérjük ennek az angyalnak a segítségét. Meg fogja súgni, mit kell tennünk. Figyeljük a vissza-visszatérő gondolatainkat és fontoljuk meg, hátha épp ez lehet a megoldás!

TATTWAIEL

Öröm, életöröm, mosoly, derű, humor angyala.

Ha hiányoznak ezek a dolgok az életünkből forduljunk ehhez az angyalhoz. Biztosan segíteni fog. Depressziósoknak is meleg szívvel ajánlom.

KARMAEL

A karma, a karmikus terhek angyala.

Aki úgy érzi, hogy bagyon nehéz élethelyzetbe került és nem bírja a terheket ezt az angyalt kérheti meg, hogy enyhítsen a karmáján, amennyiben ez lehetséges.

MALEQUIEL

A magabiztosság, határozott fellépés, biztonság, életmód, tanácsadás angyala.

Segíthet, hogy kellő magabiztosságot, határozottságot tudjunk tanúsítani.

PLAGIGUEL

A kívánságok teljesítése, az önmegvalósítás angyala.

Ha valakinek ezeken a területeken van problémája kérje ennek az angyalnak a segítségét.

DOSOEL

A test, a lélek és a szellem felfrissítésének az angyala.

Forduljunk ehhez az angyalhoz bátran és segíteni fog hogy megtaláljuk a módját a felfrissülésnek.

ASRAEL

A halál, a hazavezetés angyala.

Ha valaki meghal, hívjuk őt, hogy segítsen a léleknek fájdalommentesen és akadálytalanul átkelni a fénybe. Segít, hogy ne ragadjon itt a lélek.

MELATHIEL

Az életút, a sorsfeladat angyala.

Ha elakadtál, nem tudod merre menj, hova visz az utad, hívd őt és segíteni fog.

LAMACHAMEL

A testi, lelki, szellemi erő angyala.

Ha úgy érezzük fogytán az erőnk hívjuk őt és szeretettel fog nekünk segíteni.

AURETIEL

A gyógyítók, a gyógyulás angyala.

Segítségül hívható a gyógyulás, gyógyítás folyamatához.

áldás angyalainak üzenete

Az áldás angyalai szólunk most hozzátok, hogy igaz szívetekkel lássátok, halljátok! Isteni Áldást közvetítünk néktek, hogy befogadjátok, nyissátok a Szívet!


Forrás : Link...
 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Angyalok I. * ❤  
Énok Könyve
  2013-11-04 09:23:56, hétfő
 
 

...



Link..
 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Angyalok I. * ❤  
Őszi képek
  2013-11-04 07:32:11, hétfő
 
 









 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Állati !!
  2013-11-04 07:23:07, hétfő
 
 
















 
 
0 komment , kategória:  Képek - Állatok és kicsinyeik  
Romantikus videók
  2013-11-04 07:16:46, hétfő
 
  Link...

Link...



 
 
0 komment , kategória:  Videók : Zene  
Fontos !
  2013-11-04 07:12:22, hétfő
 
 



A világ tele van ízletes és egészséges ételekkel, de tudni kell őket megfelelően használni, hogy kifejtsék áldásos hatásukat!

Önmagában sem a fokhagyma, sem a vad rizs nem tud csodát tenni velünk!

A beleknek megfelelő mennyiségű vízre, illetve folyadékra van szüksége, hogy a salakanyagoknak optimális állaga legyen és a beleken való áthaladásuk normálisan végbemehessen. Megfelelő mennyiségű vízzel ez jól szabályozható. Ha nem iszol elég vizet, a rostok nem tudják elvégezni a feladatukat hatékonyan. A vastagbél eltávolítja a felesleges vizet a salakanyagból, amikor áthalad rajta. Nem megfelelő mennyiségű víz fogyasztása esetén az átjutási idő lelassul és túl sok víz szívódik vissza.

Minden tisztító, méregtelenítő kúra csak bőséges vízfogyasztással tud megfelelően működni!
 
 
0 komment , kategória:  **** Egészséges életmód**  
Márai Sándor ; A szeretetről
  2013-11-04 07:00:05, hétfő
 
 
Márai Sándor: A szeretetről Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2009-02-11 19:29:45
feltöltő: yaskane
nézettség: 1281
szavazatok: 4
kommentek: 0
kulcs: szeretet, könyv, Füves, Sándor, Márai,
kategória: kreatív
leírás: Márai Sándor Füves könyvében nagyon sok olyan gondolat van, amelyet nehéz megemészteni, elfogadni... vitatkozna vele az ember, de rájön, hogy kegyetlenül igaz!!!!

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!






 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Szeretetről ♥  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2013.10 2013. November 2013.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 768 db bejegyzés
e év: 4259 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 100
  • e Hét: 6851
  • e Hónap: 15521
  • e Év: 71454
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.