Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Az áldás mudra
  2014-12-12 12:25:19, péntek
 
 



Késmárki László: Gyógyító kéztartások c. könyvében különböző kéztartások mellett az Áldás mudra is megtalálható:

Az áldás mudra

A kezekből áradó energiát ősidőktől használják arra, hogy tárgyakat, helyeket, tereket, embereket, vizet, ételt magnetizáljanak különféle célból. A magnetizálás aktusa a felszentelés. Az áldás egy sajátos formája a felszentelésnek. Az áldás mudra az áldás tettét vagy a felszentelést könnyíti meg.

A bal kéz a szív fölött, a jobb kézen a hüvelyk-, a mutató- és középső ujj felemelése - a gyűrűs- és kisujj tenyérbe hajlítása - az éter, levegő és tűz elemek formális rítusa. Legmagasabb Énünk kódját nyitja meg, jelt adva azoknak a magasabb lényeknek, akiktől az együttműködést várjuk.

Az áldást (barokah) végző személynek - aki az Isteni Szellemmel tiszta eszközökön keresztül végzi dinamikus operációit - testét, lelkét, szellemét a megfelelő módon be kell hangolnia. Az energia akkor változik nála erővé, ha az fel tudja venni egy bizonyos minőség formáját, és a hit manifesztáló erejével meg tudja tölteni azt.

Ezzel a mozdulattal a következő módon lehet megáldani egy tárgyat, vagy személyt:Ráhangolódás az egyénre - szellemi és érzelmi fókuszálás.

A szellemi és érzelmi kapcsolódás kialakítása után képzelje el, hogy fény árad a korona csakráján keresztül szemöldökei közé (a harmadik szemébe), majd a szívcsakrájába, onnan az áldást osztó jobb kezébe.

Mondja az áldás szövegét: ,,Elohim, Elohim, Elohim! Felkérem a Világegyetem angyali erőit a Legmagasabb Egység nevében, Megnyilvánuló Isten Szellemem és Krisztus Tudatom nevében, hogy xy-t hassák át az Igazság, a Fény, az Élet és a Szeretet erejével. Ateh Gadol Le Olam AMEN. AMEN. AMEN. - utóbbit keresztvetéssel.

Lássa, hogy a személyt vagy tárgyat pontról pontra beburkolja a fény, öröm, béke, boldogság tölti meg lángoló isteni ragyogással. Pecsételje le a lehívott energiákat a személy aurájába egy keresztvetéssel."

(Mindenképpen érdemes kipróbálni, mert különleges élményt “ad".)

A fentiek szerint, amikor másokat megáldunk, közvetlenül Isten jóságát közvetítjük, és örök törvény, ha valamit szívből és önzetlenül kívánunk, annak jótékony ereje eljut a címzetthez, majd többszörösen visszaszáll ránk. Ezért mondja tanítás; ,,Csak azt kívánd másoknak, amit magadnak is kívánnál" - így tulajdonképpen, ha valakinek áldást küldünk, az rajtunk is segít.

Mint minden feltétel nélküli cselekedet, ez is csupa haszonnal jár! ( :

Küldjünk ,,Áldást" mindennap, mert a jó és igaz szavakra a mai világban mindenkinek fokozottan szüksége van.

Forrás: Világok.hu









 
 
0 komment , kategória:  Képek - Kezek, mudrák  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.11 2014. December 2015.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 36 db bejegyzés
e év: 872 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1677
  • e Hét: 6229
  • e Hónap: 14899
  • e Év: 70832
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.