Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 45 
A páncélt hordozó nőkre igen jellemző
  2016-04-24 11:32:24, vasárnap
 
  A páncélt hordozó nőkre igen jellemző

A páncélt hordozó nőkre igen jellemző az ízületek elcsontosodása. Ez a páncél az aura egy olyan szakaszán van, amely a férfiaktól jövő energiákat semlegesíti. Generációkon keresztül épül fel, és a túlélést szolgálja. Egy idő után viszont hatalmas gát.

Ha mindezt megnézzük a férfiak oldaláról, mivel anyai ágon ők is örököltek mindebből, mindez a fizikai világban való alkotó képességüket gátolja. Egy páncélt viselő anyától születő fiú örökli mindezt és nem tud, vagy nehezen tud családfenntartóvá válni.

A páncél elengedéséhez jó tudni, hogy a lélek időközben megerősödik az emberek világában, pontosan tudja, hogy kitől mi várható, ezért időben megtanulja kezelni a problémát. Ha a páncél ez után is fennmarad, akkor elkezdődik a ,,megkövülés, csontosodás". Ezeknél a nőknél amúgy is nagy a csontsűrűség, hiszen szívós fajta, erős tartással rendelkeznek minden szinten. Kemény amazonok az ősidők óta.

Nekik köszönhető az emberiség fennmaradása a most idejéig.

Sorsukban eljön egy pont, amely összecseng az emberiség sorsával, és ekkor a páncélt le kell tenni. Ez a páncél nemcsak véd, hanem gátolja is őket, abban hogy kiárasszák belső világukból azt a bölcsességet, amelyre szert tettek az idők folyamán.

Az ízületi panaszok nagyon jól jelzik ezt az időt, amikor fordulniuk kell, és Tanítóvá, Szibillává kell válniuk. De a csontosodás gátolja őket mindebben.

Amikor egy kemény nő elengedi a páncélt, és megengedi magának a tárt szívéből a lágy energiák kiáradását, akkor a fiú gyermek is változni tud. Vagy a férfi mellette.

A másik fizikai elváltozás, amely nagyon jó jelző a most idején, a hasnyálmirigy probléma. A változástól való félelmet mutatja, a múlt feldolgozatlan feszültségeit tárolja, amely miatt nem akarja levetni páncélját. .Keserűséget keserűséggel gyógyítsunk, ezért a keserű gyógynövények sokat segíthetnek.

Mindez nemcsak a nőkre igaz, hanem az alkotó lelkű, emberiségnyi sorsfeladattal élő férfiakra is.

Az Elengedés idejébe léptünk be. Van mit bőven elengedni magunktól. Mások sorsát, karmikus történeteket, alázatra és szolgálatra nevelő mártír megnyilvánulásokat.

Már egyiket sem várja el tőlünk senki, csupán a megszokás, és a belénk nevelt ,,vallási" félelem.

Elengedni mindent, ami nem az Életet szolgálja.

Pénzt, vagyont, rossz kapcsolatot, amely alkuból köttetett anyagi javakért.

Helyébe lépjen a bölcs, hosszú távú tervezés, a vágy egy szeretet alapú kapcsolatra. Legyen az párkapcsolat, munkahelyi kapcsolat, barátság.

Egyre nagyobb a nyomás a hatalmi bázis részéről, hogy fenntartsa a rabszolgatartó rendszerét, hiszen a tömeg tudja csak energiával ellátni. Önmagukban munka és életképtelenek. Az egyedi ember változása, belső igényének felszínre hozása és a külvilágba való megvalósítása tudja mindezt megfékezni.

Sorsunk változása az elengedés következménye. Elengedni mindazt, amihez vakon ragaszkodtunk. Ha megtettünk mindent eddig, amit meg kellett, változtunk önmagunkban amennyire kellett, akkor elengedhetjük az akaratunk. A sors teszi a következő lépést.

Ha tovább akaratoskodunk, akkor viszont blokkoljuk a sors válaszát mindarra, amit eddig tettünk.

Sokaktól hallom, hogy ,,jót ígért mindenki és csodákat". Ez soha nem így megy. Az érkező energiák mindig megteszik a hatásukat. DE az egyedi ember szabad akarata szerint tett meg, vagy nem tett meg dolgokat önmagában és világában. Az érkező energia pedig eszerint fogja érinteni a sorsát. Az energia is abból tud dolgozni, amit talál éppen. Ha semmit nem talál, akkor nem tud változtatni. Ha negatív dolgokat talál, akkor azt erősíti fel. Ha tárt szívet, előre felkészített ember anyagot talál, akkor viszont jól tudja tovább formálni és segíteni. Törhet, zúzhat, vagy építhet. És lehet, hogy mindez nem is látványos, mert van, aki eddig is sodrásban volt. Ő nagyobb lendülettel "futhat" tovább. Ahány ember annyiféle reakció ugyanarra az energia minőségre.

Soha nem késő a változáshoz. Ez az év teljesen jól mutatja, hogy hol kell változtatnunk. És most nagyot kell változnunk, hogy a világunk pozitív irányba tudjon lendületet kapni.

Forrás: Link




Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Elkezdődött az Egyensúly kialakításának időszaka
  2016-04-24 11:31:01, vasárnap
 
  Elkezdődött az Egyensúly kialakításának időszaka.
Elkezdődött az Egyensúly kialakításának időszaka. Hat ránk a külvilág káosza, és egy belső békesség, szabadság megteremtésének hatalmas vágya. A mérleg két serpenyőjében ezek a programok kapnak most mértéket és értéket. Súlyokat.

Hol van az az arany középút, amellyel változások idején meg tudjuk tartani önmagunkat úgy, hogy a külvilág nem nyomorít meg. Hol fut az az arany középút, ahol már érvényesíteni tudom belső szabadság vágyamat, álmaimat.

Az átalakulás idején mindkettő program fut egymás mellett. A múlt régi sejtszintig beívódott programjai, a ,,háborús, harcos" megoldások, és a mindent értő, békés Igaz programok oly mértékű képviselete, amely képes tiszteletet kiváltani a ,,pokol követeiből" is.

Sok sok életnyi emlékezet tapasztalata mondatja azt velem, hogy a szíve mélyéből Életet és Igaz gondolatokat képviselő ember a pokol összes tornácán átjut. Nem mondom, hogy könnyen, de átjut.

A közös emberi tudatba nagyon sok meg nem történt történet van beprogramozva. Ezek a történetek azt sugallják, hogy az Igaz Embereket, akik képviselik az Emberiség valódi érdekét, a sajátjaik gyilkolják meg. Ez elültette a magot, hogy ne bízzanak egymásban az Igazak leszármazottjai, így aztán nem is mernek egymásra hagyatkozni. Ez az egyik olyan program, ami hatalmas gátja a változásoknak.

A kitartás, türelem mindig meghozza a gyümölcsét.

A Mérleg két nyelve próbál kiegyensúlyozódni a belső világunkban. A régi, halált hozó programokról tudni, hogy jelen vannak, és próbálnak hatni, a másik serpenyőben pedig a változás energiái, amelyek az emberi lélek szabadságát hivatottak szolgálni.

Ez a hónap még ezt a mérleget billentgeti, hogy ráérezzünk a mértékre és az értékre.

Május hónap már a döntéseink eredményeit hozza a felszín felé.

Forrás:



Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Medúzák világában
  2016-04-24 11:29:25, vasárnap
 
 


Link




Link
 
 
0 komment , kategória:  Állatcsodák  
Vizen ringatózva
  2016-04-24 11:28:27, vasárnap
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Állatcsodák  
Kutyát karácsonyra
  2016-04-24 11:27:54, vasárnap
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  vicces, pikáns  
Miért nincs barátnőd?
  2016-04-24 11:27:21, vasárnap
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  vicces, pikáns  
A pálinka
  2016-04-24 11:26:42, vasárnap
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  vicces, pikáns  
Mindig a másik sofőr
  2016-04-24 11:26:07, vasárnap
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  vicces, pikáns  
Házasok
  2016-04-24 11:25:16, vasárnap
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  vicces, pikáns  
Implantátum
  2016-04-24 11:24:41, vasárnap
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  vicces, pikáns  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 45 
2016.03 2016. április 2016.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 45 db bejegyzés
e év: 2160 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 34
  • e Hét: 452
  • e Hónap: 6874
  • e Év: 100579
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.