Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Milyen a hatodik érzéked ?
  2013-04-12 20:19:12, péntek
 
 
Horoszkópod elárulja, milyen a hatodik érzéked
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤



Kos:


A tüzes jegy szülöttei különleges kapcsolatban vannak a tűzzel. Ezért a tűzből tudnak a legjobban jósolni. Képesek ugyanis a tűzből kiolvasni üzeneteket és jeleket. Ha sokáig nézed a például a gyertya lángját, akár a jövőt is megismerheted belőle, üzenetek és jelek formájában.

Bika:


A föld jegyű Bika számára fontosak az érintések, ezért a tenyérjóslás áll hozzá a legközelebb. A kéz fizikai érintése közben a Bika jegyűek képesek a hatodik érzéküket használva kiolvasni a jövőt a tenyér vonalaiból. Akár a múlt és a jövő összefüggéseit is meglátja, kiolvassa mások tenyeréből.

Ikrek:

Az Ikrek igyekeznek a személyiségük kettőségét harmóniába, összhangba hozni. Ezért a leginkább személyre szabott jóslási forma az írott szavakon alapuló jóslás. Ez az egyik legrégebbi jóslási mód, ami az Ikrek hatodik érzékéhez tökéletesen illik. Akár egy könyvet találomra kinyitva is képes a jövőbe látni a jegy szülötte.

Rák:

A Rák számára a család és az otthon a legfontosabb, ezért a hatodik érzéke is ezek körül forog. A feng shuival a lakás energiáira koncentrálva az élet különös dolgait is megértheti. Az ősi kínai művészet ugyanis a minket körülvevő környezet megértéséről szól, amire a Rákok különösen fogékonyak.


Oroszlán:


Spontán és érzékeny, ugyanakkor gondoskodó is. Legfőképpen a szellemi világ felé tud nyitni, ahonnan a lelkek kommunikálhatnak vele. A lelkek jönnek-mennek, az Oroszlán pedig eldöntheti, hogy nyitott-e feléjük.

Szűz:

Fontos számára az egészség és a kézzelfogható dolgokat szereti. Ezért különösen a tealevelekből tud jól jósolni. A teából kiöntött tealevelek formája, elrendeződése sok mindent elárulhat egy Szűz számára.



Mérleg:

A vizualitás és a szépség iránt fogékony. A tarot kártya a legjobb választás számára, mivel képes észrevenni a kártyák rejtett jelentését. Akkor is találhat jeleket, amikor mások csak keresnek, néha a hatodik érzékének köszönhetően képeket láthat a jövőből.


Skorpió:

A Skorpió jegy szülöttei olyan szenvedélyesek és céltudatosak, hogy egyfajta megérzés számukra nem elegendő. Mint médium, a holtak egész birodalma nyitva áll előtte. Ez tökéletes, mert a Skorpiók egy kicsit félnek, de emiatt képesek a holtak és az élők közti kapcsolatra.

Nyilas:


A Nyilasokat a jövőbeli intuícióikról ismerjük, vagyis hogy hatodik érzékükkel nagyon jól el tudják képzelni a jövőt. Ez teszi őket látnokká, vagyis tisztánlátókká. Optimizmusa érzékeit ebben csak támogatja.

Bak:

Szereti a rendet és a rendszerezett dolgokat. Hozzá legjobban ezért a számmisztika áll. Gyakorlatias gondolkodása miatt sikeresen olvassa ki a számok rejtett jelentését.


Vízöntő:

Ők a legjobb asztrológusok, mivel szinte a csillagok térképével a fejükben születnek. A csillagokat és a bolygókat könnyen, szinte eszközként használják a jósláshoz. A csillagok mozgásából kiolvassa a múltat és a jövőt, és ha rendelkezik a megfelelő információkkal, tisztán láthatja a dolgokat


Halak:

A jegy szülöttei különleges kapcsolatban állnak a vízzel. Minden élet a vízből indult ki, ezért a Halak könnyedén megértik a víz jeleit, a kristálygömböt használva akár a múlt és a jövő eseményeit is láthatják




 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Vegyes**  
Az idő.......
  2013-04-12 20:10:50, péntek
 
 




Idézetek : Link

 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Az időről  
Európa XXI-ik századi feudális szigete
  2013-04-12 16:50:15, péntek
 
 






















 
 
0 komment , kategória:  *Érdekességek és furcsaságok!*  
Citromtorta
  2013-04-12 13:18:24, péntek
 
  Link.......  
 
0 komment , kategória:  Receptek - Édes finomságok  
Citromos máz készítése
  2013-04-12 12:36:38, péntek
 
 
Máz készítése:

Egy egész citrom levét kicsavarjuk, leszűrjük és annyi porcukrot keverünk hozzá, hogy nagyon sűrű legyen.
Rákenjük a kihűlt tortára, ami szépségesen rádermed. (Habzsákból nyomtam rá és vizes késsel simítottam el.)
Reszelt répával, szeletelt mandulával és citromkarikával díszítjük.




 
 
0 komment , kategória:  Receptek - Édes finomságok  
Citromos krém
  2013-04-12 12:24:47, péntek
 
 
Hozzávalók:

10 dkg porcukor
2 tojás sárgája
2 citrom leve
1/2 citrom reszelt héja
10 dkg vaj

Elkészítés:

Az adalékokat a vaj kivételével habverővel egyneművé keverjük, majd gőz fölött tovább kevergetve besűrítjük, és lehűtjük.
A habosra kevert vajjal elegyítjük a citromos, kihűlt krémet.
Készíthetjük úgy is, hogy a vajjal együtt sűrítjük össze az adalékokat, ekkor lényegesebben tovább tart a művelet.
Piskóták, lapok töltésére alkalmas.




 
 
0 komment , kategória:  Receptek - Édes finomságok  
Az új térkép
  2013-04-12 08:56:16, péntek
 
  Csak be kell írni a címet és a térkép megjelenik : Link...





 
 
0 komment , kategória:  **** Linkek**  
Az élet
  2013-04-12 05:17:38, péntek
 
  Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben.











Idézetek : Link
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Az életről  
Popper Péter utolsó levele
  2013-04-12 04:53:29, péntek
 
 
Barátaim, fiam, lányom, szerelmeim, munkatársaim, szétszórt rokonaim, akik még itt-ott megtalálhatók vagytok, Magyarországon és a világ legtöbb országában, egyre magányosabban és egyre öregebben. A történelem által széttaposott öt nagy család, a Popperek, a Mandelek, a Najovitsok, az Ádlerek és a Buriánok maradványai. S a periférián még a Spitzerek. Kik ezek az emberek? Főként magyar, német, cseh, erdélyi származásúak, akikből az első világháború idején a honvédség hősei, majd a fasizmus alatt a zsidóság halottai lettek.

Márai azt kérdezte: össze tudod-e rakni még a Margitszigetet? Én azt kérdezem: össze tudod-e még rakni a családot, engem? A nagypapákat, a nagymamákat, az unokatestvéreket, az orvosokat, a rabbikat, az Aréna úti meg az apostagi és az Ercsiben egykor működött zsinagógát? A péntek estéket, a hosszúnapot, a purimi és a hanukai játékokat.
S mert a közelmúltban történt valami velem, megkérdezem: vajon jól emlékszem-e Lucifer kérdésére Ádámhoz? Nos, vitéz uram! Nem borzogat egy kissé furcsán a torz képű halál hideg szele?
És én felelek: borzogat.
Nagypéntek éjszakáján túlságosan hirtelen és agresszíven ért az, amit Déry a végzet végső ebtámadásának nevez. Szívroham, gyomorvérzés, vesevérzés, általános ízületi gyulladás egyidejűleg. Intenzív osztály, dialízis és mindmáig tartó folyamatos beszélgetés a halállal. Várjuk meg, amíg néma csend lesz közöttünk.
De addig - kérem megértéseteket - igyekszem eltűnni az életetekből. Kol Nidré könyörgésének megfelelően minden esküt, fogadalmat, elkötelezettséget érvénytelennek, tévedésnek nyilvánítani.
Kérésemre Kati jól működő barikádot szervezett körém.
Csak egy őrült nőnek sikerült telefonon áttörnie. Előadást akart. Mondom, intenzív osztályon fekszem. Mit csinál ott? - kérdezte. Haldoklom. Kis szünet. Majd: különben hogy van? Különben?
Különben jól vagyok.

Popper Péter



...










 
 
0 komment , kategória:  Író - Popper Péter  
Az ember sok ezer könyvet olvas
  2013-04-12 04:29:08, péntek
 
 

Az ember sok ezer könyvet olvas, legnagyobb részüket egy hét alatt elfelejti. Az ember életében sok ezer festményt, zeneművet, szobrot és tájat lát és hall, és van tíz-húsz-harminc, amely hosszú ideig kíséri, mint a barát vagy a kedves. Az ember életében csak egész kevés olyan gondolatot talál, amelytől sohasem válik meg. A sok ezer könyv mindennapi táplálék, amely azzal, hogy egy bizonyos ideig örömet nyújtott, feladatát elvégezte. Az a tíz-húsz-harminc kép, vagy zenemű vagy vers, amely az embert hosszú ideig kíséri, meghitt élettárs.

(Hamvas Béla)




 
 
0 komment , kategória:  **** Könyvek ,Lexikonok**  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 296 db bejegyzés
e év: 4259 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1281
  • e Hét: 5833
  • e Hónap: 14503
  • e Év: 70436
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.