Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Angyalok
  2013-09-07 19:03:05, szombat
 
  Link...

 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Angyalok I. * ❤  
MAITREYA (Marjupreya) arkangyalról
  2013-09-07 18:47:39, szombat
 
 
Nevét elsősorban a Buddhista tanokban ismerik, de igazi arkangyali Fényét az Univerzumban nagy tanítóként tisztelik.

Maitreya földi inkarnációját FEHÉR BUDDHA-ként tisztelik.

Maitreya arkangyal a Szellemi bölcsesség Fényének tanítója. (Mivel az emberiség a szellemi tanításokra elsősorban a keleti kultúrákban volt nyitott, ezért az arkangyal a Buddhizmus tanain keresztül adta át a szellemi bölcsességek segítő erejét.)

Segít, hogy felfedezzük magunkban azt a szellemi bölcs erőt, mely saját mestereinkké avat minket. Ez az útmutatás kinyitja előttünk a szellemi világok tudásához vezető ajtót, hogy magunkhoz vehessük isteni Lényünk aspektusait.

Maitreya tiszta fehér fénnyel pompázik, melyben aranyló-sárga csillagok forognak. Ezzel a Fénnyel képes kitisztítani a szellemi tunyaság akadályait az emberi tudatból.


Fohászok az arkangyalhoz:

"Maitreya arkangyal! Kérlek, telíts meg engem a szellemi Világok Bölcsességének erejével, hogy mindazt magamhoz vehessem, mi utamon segít és védelmez engem."

,,Bölcsesség arkangyala kérlek, a magány érzését töltsd ki a te Szent Fényeddel és óvj meg minden rosszakarattól és félrevezetéstől."


Pusztai Orsolya

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya



 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Angyalok I. * ❤  
Reiki
  2013-09-07 18:32:37, szombat
 
  Link



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Árvai Emil : Most csendre vágyom
  2013-09-07 18:23:45, szombat
 
 
Most csendre vágyom - de magamban is,
hol gondolatoknak már zaja nincs.

Kérdéseimet is csendre intem,
halk, szelíd hangot keresek éppen.

A találkozás csendjére vágyom:
a Mindenható, hogy rám találjon.




 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - A lélek csendje  
Ha a sas repül, felébred a szellem
  2013-09-07 11:53:55, szombat
 
 
A sas, a ,,madarak királya" már a korai fejlett kultúrákban is sokrétű jelentéssel bíró jelkép volt. Általában a Naphoz és a fényhez társítják. A néphitben, mítoszokban, irodalomban számos királyi jellemvonást tulajdonítanak neki: hatalmat, erőt és varázserőt, merészséget és éleselméjűséget, de kérlelhetetlenséget, keménységet és bosszúálló hatalmat is. Az isteni szellem végrehajtójaként kígyókat és sárkányokat semmisít meg, és a sas a jelképe a fény sötét hatalmak feletti győzelmének is.

Az indiai irodalom legrégibb emlékében, a Rigvé­dában Garuda, a csodamadár világít, akár a legragyogóbb láng, és gyors, mint a fény. Hatalmas szárnyaival képes megállítani a világok forgását, Visnu pedig az ő hátán ülve száll csatába a gonosz démonok ellen. Az indiánok a mennyei fény megtestesüléseként tisztelték, az aztékok számára maga volt a Nap. Az ókor népei és a germánok szerencsét hozó jósmadárnak tartották; míg a görögöknél Zeusz akaratának volt jelképe a sas. ,,A királyok és istenek madara" számtalan ábrázolásra ihlette az ókori Kelet művészeit: márvány domborművek, vázaképek, használati tárgyak, érmék és dísztárgyak tanúskodnak erről. Későbbi korokban is fontos szerepet töltött be. A kétfejű sas például a szabadkőműves jelképvilágban a skót rituálé 33. fokát jelképezte, Európában pedig a leggyakrabban használt címerállatok egyike volt.





Hegedűs Bertalan festménye
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - A sasról  
A druidák titkos kézjelei
  2013-09-07 11:49:05, szombat
 
  Link...

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria :Szimbólumok,mandalák  
A ház számok titka !
  2013-09-07 11:32:23, szombat
 
  A számmisztika tanítása szerint minden szám képvisel valamilyen rezgést, amit mindenki eltérő módon érzékel és értékel. Hisz van egy saját rezgésünk is. Ha a két szám együttesen harmonizál, akkor az a rezgésű, az a számú ember vagy dolog tetszik nekünk. Így szerethetünk bele egy emberbe vagy egy helybe is akár.

A házunk, lakásunk házszáma is egyfajta rezgéssel bír. És ez hat az összes ott lakóra. Ez a rezgés bizonyos tevékenységeknek kedvez, bizonyos hozzáállást támogat, mást pedig nem. Ezért is fontos ezzel tisztában lennünk.
A számmisztika segítségével most feltárjuk, hogy az a házszám, ami alatt lakunk, miről is szól:

1-es házszám (Idetartozik az 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 1-et kapunk eredményként.)

Az 1-es szám a kezdeményezést, a vezetést, a döntés bátorságát és felelősségét szimbolizálja. Kedvez minden tevékenységnek, ami új utakat, új módszereket, új szisztémát hoz. Hisz az 1-es az ,,úttörő", aki elöl megy, és a többiek utána. Ezért érdemes a szokásoktól kicsit eltérő berendezést vagy szokásokat előnyben részesíteni. Az 1-es rezgése alatt a házigazdák új ügyeket indíthatnak be, ami sikert hoz számukra, ha vállalják az ezzel járó kockázatot is.

A cikk írója Székelyhidi Ágnes, a Nők Lapja Cafe tanácsadója. Számos számmisztikával foglalkozó könyv szerzője.

2-es házszám (Idetartozik a 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 2-t kapunk eredményként.)

A 2-es szám az együttműködést, a gondoskodást és a segítőkészséget szimbolizálja. Kedvez minden olyan tevékenységnek, ami a gyermeknevelésről és a családról szól. Hisz a 2-es igazi anyai szeretettel terelgeti, gondozza és óvja gyermekeit. Ez a gyermek lehet szimbolikus is. Vagyis egy jó ügy, egy nemes cél, ami az elesettek, betegek jobb életminőségét szolgálja. A 2-es rezgése alatt a házigazdák segítséget nyújtanak, de egyben kapnak is.

3-as házszám (Idetartozik a 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57, 66 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 3-at kapunk eredményként.)

A 3-as szám az információáramoltatást, a tanulást és a kommunikációt szimbolizálja.
Kedvez minden tevékenységnek, ami kapcsolatteremtést, tanítást vagy valamilyen képzést céloz meg. Hiszen a 3-as a ,,híd", ő köti össze a különböző nézetet valló embereket és csoportokat. Szerepe azért jelentős, mert képes közelebb hozni az ellentétes társaságokat. Jó, ha ide gyakran hívunk barátokat, ismerősöket, akik beszélgethetnek, eszmét cserélhetnek egymással. A 3-as rezgése alatt ez biztosan vidám lesz, és a házigazdáknak népszerűséget hoz.

4-es házszám (Idetartozik a 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 4-et kapunk eredményként.)

A 4-es a kiszámíthatóságot, a tervszerűséget és a tisztességet szimbolizálja. Kedvez olyan tevékenységeknek, amik logikus, analitikus, precíz hozzáállást igényelnek. Hisz a 4-es maga a becsület, a munka és a munkából fakadó eredmények mérése. Így akár könyvelőirodát, tervezőirodát is berendezhetünk, vagy bármilyen számokkal kapcsolatos tevékenységet folytathatunk, vagy tanulhatunk, taníthatunk itt. A 4-es rezgése az itt lakóknak stabilitást, biztonságot és lassú, de tartós fejlődést biztosít.

5-ös házszám (Idetartozik az 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 5-öt kapunk eredményként.)

Az 5-ös a szabadságot, a lojalitást és a szerencsét szimbolizálja. Kedvez minden tevékenységnek, ami az egzotikus, távoli kultúrákkal, az utazással és a sporttal van összefüggésben. Hisz az 5-ös maga az élet élvezete, a tanulás és tanítás, illetve a mozgás adta szabadság élménye. Ezért 5-ös házszám alatt mozgásstúdiót, utazási irodát vagy szerencsejátékkal kapcsolatos boltot is berendezhetünk. Otthonként érdemes egzotikus tárgyakkal, különböző vallási szimbólumokkal és sok útikönyvvel, képpel berendeznünk a lakásunkat. Az 5-ös rezgése szerencsét és jólétet hoz az ott lakóknak.

6-os házszám (Idetartozik a 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 6-ot kapunk eredményként.)

A 6-os a gondoskodást, a szeretetet és a szerelmet szimbolizálja. Kedvez olyan tevékenységeknek, ami az öt érzékszerv kielégítésével kapcsolatos, ami esztétikumot és harmóniát visz az emberek életébe. Hiszen a 6-os maga a művészet, a béke, a megértés és a szeretetteljes együttlét. Ezért a 6-os házszám alatt érdemes éttermet, fodrászüzletet vagy például ajándékboltot berendezni. A 6-os rezgése szeretetet, egyetértést és szépséget visz az ott lakók életébe.

7-es házszám (Idetartozik a 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 7-et kapunk eredményként.)

A 7-es szimbolizálja az összeszedettséget, a felelősségvállalást és a gyógyítást. Kedvez minden olyan tevékenységnek, ami a titkok feltárását, mások titkainak megtartását és a csendes együttérzést segíti. Hisz a 7-es maga a gyóntató, a gyógyító, aki bizalmasan kezel minden rábízott titkot. Nem kérdez, nem faggat, de szívesen meghallgat. Ezért a 7-es házszám bármilyen visszafogott, puritán, de támogató foglalatosságra alkalmas. Egyfajta szentély. Az ott lakók biztonságban érezhetik magukat, ha visszahúzódó, csendes életet választanak.

8-as házszám (Idetartozik a 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 8-at kapunk eredményként.)

A 8-as szimbolizálja a vitalitást, az igaz ügyekért történő harcot és a karrierista sikereket. Kedvez minden olyan tevékenységnek, ami nagy energiabefektetéssel, pénzügyekkel vagy az igazság kiharcolásával kapcsolatos. Hiszen a 8-as maga az igazság bajnoka, a hős, a megmentő, aki szereti, ha neki is jut a dicsőségből. A 8-as házszám alatt ügyvédi irodát, szociális vagy alapítványi székhelyet is berendezhetünk. A 8-as az ott lakóknak sikereket, pénzt hoz, ha ők ezt mások támogatására is fordítják.

9-es házszám (Idetartozik a 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 9-et kapunk eredményként.)

A 9-es szimbolizálja a humanitást, a karitatív segítségnyújtást és a természetvédelmet. Kedvez minden tevékenységnek, ami az elesettek és a perifériára szorult emberek gondjait célozza megoldani. Hiszen a 9-es maga a jótevő, a megmentő és a tiszta, érdek nélküli támogató. A 9-es házszám alatt sikeresen végezhetők olyan munkák, amik a világot, a természetet élhetőbbé teszik az élet minőségének javítása és a globális összefogás által. A 9-es békét, rokonszenvet és megértést hoz az ott lakók életébe!
És a mesterszámok:

11-es házszám (Idetartozik a 11, 29, 38, 47, 56, 65, 74 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 11-et kapunk eredményként.)

A 11-es egy mesterszám, s mint ilyen, magasabb rezgéssel bír. Ez néha sok is lehet. Ezért a túlzások kerülése fontos itt. A 11-es szimbolizálja az egyediséget, a különcséget és a felfedezéseket. Kedvez azoknak a tevékenységeknek, amik vállalják a szokatlan megközelítéseket és a kísérletezés kockázatát. Hiszen a 11-es maga az éleslátás, a gyors helyzetfelismerés és a kort meghaladó szellemiség. 11-es házszám alatt minden végezhető, ami a hagyományoktól eltér, kicsit hóbortos, bolondos. A 11-es feszültséget és félreértést hozhat az ott lakók életébe, ha nem figyelnek kellően egymásra.

22-es házszám (Idetartozik a 22, 499, 589 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 22-et kapunk eredményként.)

A 22-es egy mesterszám, s mint ilyen, magasabb rezgéssel bír. Ez néha sok is lehet. Ezért a túlzások kerülése rendkívül fontos itt. A 22-es szimbolizálja a magasztos célokat és eszméket, mint a hazaszeretet, a barátság, a hűség stb. Kedvez minden tevékenységnek, ami nagy távlatokban gondolkodik. Néha kicsit bizarr tabutémákat feszeget. Mint például a szexualitás, a halál, vagy a vérrel, fekáliával kapcsolatos. Hiszen a 22-es maga a provokátor, a tabuk lerombolója. A 22-es házszám alatt mindenről lehet beszélni, vitázni, ami a prűd társadalom számára elfogadhatatlan, elítélendő, pedig mindenki által tudott, hogy az élethez szorosan hozzátartozik. A 22-es szenvedélyt, erős szexualitást és ,,véres" összetűzéseket is okozhat, ha az ott lakók nem figyelnek a szélsőségmentességre.

33-as házszám (Idetartozik a 33, 9699, 7989 stb. Vagyis amikor a több számjegy összeadása után 33-at kapunk eredményként.)

A 33-as egy mesterszám, s mint ilyen, magasabb rezgéssel bír. Ez néha sok is lehet. Ezért a túlzások kerülése rendkívül fontos itt. A 33-as szimbolizálja a hitet, a megérzéseket, a transzcendenst. Kedvez minden tevékenységnek, ahol az intuíció szerepet kap. Hiszen a 33-as maga az érzékekenfelüliség, a költészet, a lélek rezdülésére való ráhangolódás. A 33-as házszám jó esetben egy menedékhellyé válhat, ahol a hétköznapok gondjai fölé emelkedhet bárki. Rossz esetben egy ivó, ahol alkohol vagy más tudatmódosító segítségével tompulnak a világi fájdalmak. A 33-as lelki gyógyulást, hitet és erőt adhat az ott lakóknak, ha megőrzik a józanságukat és tisztaságukat."

Forrás: www.ncafe.hu




 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
A rejtélyes tesseract
  2013-09-07 11:20:27, szombat
 
 



Az ábra sugároz valamiféle energiát. Nyomtasd ki, fordítsd a nyomtatott oldallal lefelé,
majd kíséreld meg érzékelni fölötte az energiát!
A rá helyezett tálkában például sokkal gyorsabban fognak csírázni a magok, mint anélkül!
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria :Szimbólumok,mandalák  
Szimbólumok‎
  2013-09-07 11:10:17, szombat
 
  Beszédes szimbólumok - Titkos energiák vagy ez az isteni rend ?
A természeti népek tudtak valamit, amit mi már nem tudunk. Hittek abban, hogy az égitestek és a csillagok vonulása hatással van nem csak az aktuális életünkre, hanem az egész életutunkra, s ennek megfelelően pozícionálták a lakóépületeiket és szent templomaikat is. Az asztrológia tudománya a modernnek számító ismeretek között már csak a hókusz-pókusz kategóriát súrolja, pedig ha vesszük a fáradságot és őszintén elemezzük a saját csillagaink állását, megdöbbentő felfedezésekre juthatunk. Születésünk pillanata az egész életünk folyamát kijelöli, s bár a szabad akaratunkkal továbbra is azt teremtünk az életünkben, amit csak szeretnénk, figyelmen kívül hagyni a természet erejét szerintem kicsit merész lépés. Akár szeretnénk, akár nem, a természeti erők folyamatosan alakítják a hétköznapjainkat. Ha ezt bármikor is kétségbe vonnád, csak kérdezd meg a lányokat, hogy a 28 napig tartó Hold ciklus milyen hatással van rájuk...
Ami számomra nagyon érdekes, az az, hogy ha egy kicsit kinyitom a szemem, akkor nagyon úgy tűnik, hogy a valódi kormányosok, Földünk politikai és gazdasági életének irányítói ezekkel az erőkkel jelek szerint tisztában vannak. És ezt nem is rejtik el a szemünk elől. Ebben a cikkben egy merész feltételezés-sorozattal(!) ezt szeretném némileg körbejárni. (Ha a konspirációs elméletektől a hideg ráz ki, akkor inkább nézd meg az Amerikai szépség c. filmet, kellemes kikapcsolódás !
Évekkel ezelőtt bejártam Latin-Amerikát, a mexikói Teotihuacan piramisaitól kezdve a guatemalai Tikalon át a Peruban található Machu Picchu-ig, valamint a Gízai Piramisokat is meglátogattam és megdöbbentő hasonlóságokat vettem észre egymástól több ezer kilométerre található helyeken. Az archeológusok és csillagászok szerint is az (állítólagosan) különböző kultúrák által épített piramisok elhelyezése páratlan asztronómiai tudást rejt. A mexikói Yucatan-félszigeten található Chitchen Itza piramisának - azt hiszem - déli lépcsőjén például a napéjegyenlőség napján egy kígyó képe rajzolódik ki, de még a Machu Picchuhoz az Andok hegyein át vezető ún. Inkák útjának a Cuzco városához közel eső 33 km-es szakaszán is csupa olyan szent templommal találkozunk, amelyek elhelyezése szinte fontosabb jelentőséggel bír, mint maga a híres Öreg csúcs (ezt jelenti quechua nyelven a Machu Picchu.) Érdemes megvizsgálni egy picit ezt az ősi tudást és azt, hogy a mindennapi szimbólumok hol és milyen mértékben utalnak helyenként arra, hogy ez a tudás nem mindenkinek jár. (Előre jelzem, hogy csak találgatok és nagyon is lehet, hogy tévedek!)


Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria :Szimbólumok,mandalák  
Sorsunk és a számjegyek
  2013-09-07 10:57:21, szombat
 
  Link...

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2013.08 2013. Szeptember 2013.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 237 db bejegyzés
e év: 4259 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2100
  • e Hét: 6652
  • e Hónap: 15322
  • e Év: 71255
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.